ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓ ΤΟΥ 2018!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

ΕΚΤΑΚΤΟ! “ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ… ΟΡΓΑΝΑ”! ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, με ΘΕΜΑ την… “ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ”!..

Φίλοι μου! 

– “Άρχισαν τα όργανα”! Σας τα γράφαμε!.. Δυστυχώς δεν διαψευστήκαμε, χωρίς μάλιστα να έχει “επαληθευτεί” όλο το… σενάριο ή τα… σενάρια, τα οποία σας περιγράφαμε, και έτσι, ζούμε τώρα, για 2η φορά, μέσα σε 11 χρόνια, άλλη μία ανείπωτη ΤΡΑΓΩΔΙΑ, με το θάνατο, όπως επισήμως ανακοινώθηκε, 74 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 187, εξ ων περισσότεροι από 10 είναι σε βαριά κατάσταση! (Κατ’ άλλους… επισήμους και μη, οι νεκροί ξεπερνούν τους 80 και δυστυχώς… οψόμεθα! / Θεωρώ ως μη χρήζοντα τώρα αναφοράς, των όποιων στοιχείων, για το μέγεθος των Κ/Φ)!..

“Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ, όπως ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ, ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ“! ΕΙΘΕ!

– Φανταστείτε όμως τώρα, να έχουμε φωτιές και πάλι μέσα(!) σε αστικές περιοχές, μείζονες ή μικρότερες, σε διάφορες κρίσιμες εθνικά περιοχές (και κοντά σε κρίσιμες εγκαταστάσεις, όπως στρ-κές, κλπ), σε κρίσιμες πόλεις της Πατρίδος μας [χθες είχαμε φωτιά πχ στην Αλεξ-πολη(!), σήμερα στην Λαμία, κλπ (μάλλον κάποιο εκτελεστικό όργανο των πρακτόρων – εμπρηστών, δεν συντονίστηκε με τα υπόλοιπα και λειτούργησε με διαφορά φάσεως περίπου… 1 ημέρας… αχαχαχαχαχα, αφού μάλλον ήθελαν να “κόψουν” και την Αθηνών – Λαμίας, εκτός από την Αθηνών – Κορίνθου, (δοκιμάζοντας την… ποντικοπαγίδα του διοικητικού κέντρου της χώρας, δηλαδή της Αθήνας)το σχέδιο περιελάμβανε λοιπόν και κόψιμο” εθνικής οδού ή εθνικών οδών, με την φωτιά να φτάνει σ’ αυτήν / σ’ αυτές, και αντίστοιχο “κόψιμο” περιφερειακών εθνικών οδών, (έγινε), όπως και δημοσίων οδών, εντός πόλεων (!), (στην Α. Αττική κυρίως), ώστε να μην υπάρχουν οδοί διαφυγής και να δολοφονηθεί έτσι κόσμος και μάλιστα πολύς], φωτιές λοιπόν μέσα σε πόλεις, σε συνδυασμό με σαμποτάζ σε μεγάλες – κρίσιμες εγκαταστάσεις (όπως εγκ-σεις ΔΕΗ – Υδροδοσίας, κλπ / χθες στόχευσαν “έξυπνα” τα διυλ-ρια της “Μότορ Όϊλ“, του ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, καταδεικνύοντας έτσι την ταυτότητά τους (γράφω πιο κάτω γι’ αυτήν), ενώ στόχευσαν όχι τυχαίως τα Γεράνεια Όρη και πιστεύω και στην κορυφή τους…), λεηλασίες από… ειδικούς (sic), καταλάβατε, όπως το 2008, καθώς και στοχευμένες, αλλά και μη δολοφονίες πολιτών, κλπ, (“στοχευμένες”, όπως πχ κρατικών λειτουργών, κρισίμων Υπαλλήλων, όλων των βαθμίδων, πολιτική και στρ-κή ηγεσία, κλπ), και όλα αυτά μαζί με έναν πυροδοτούμενο γενικό ξεσηκωμό των “λάθρο, (τις προάλλες πχ ο Πρόεδρος των Πακιστανών Ελλάδος, αυτός ο Ελ Γκαντουρί ή όπως αλλιώς λέγεται, αυτός με την ελληνίδα γυναίκα που αλλαξοπίστησε, κάποια Στάμου νομίζω, δήλωσε πως οι Πακιστανοί της Ελλάδος προσεύχονταν για νίκη του… ΡΤΕ, στις πρόσφατες στην γείτονα εκλογές) μαζί επίσης με κάτι λίγο ή… περισσότερο από ΑΝΤΑΡ-CIA “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” στο… Πεδίο, κλπ, κλπ, κλπ, και τέλος, μαζί με μία επίθεση της Τουρκίας ή έστω ένα απλό “κτύπημα” – προσβολή της, που όπως μας είπε ο Τ/ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου, αλλά και ο  ΡΤΕ στον… κατουρημένο Π-Θ μας, είναι έτοιμη ήδη, σήμερα 24-07-2018, να στείλει… βοήθεια στα μπολσεβίκικα πολιτικά και μη διεθνιστικά… γίδια που μας κυβερνούν, μαζί με τους πολιτικούς δοσιλόγους και μαυραγορίτες συνεργάτες τους, των δήθεν ΑΝΕΛ!..

– Κε Ρουμπάτη μήπως θα έπρεπε να παραιτηθείς; Λέω τώρα!.. Εσύ Κε Τόσκα, μήπως; Ντροπή σας ρε, ντροπή σας ρε και ξεφτίλα! Απόλυτη ξεφτίλα! Καταντήσατε την χώρα “Βασίλειο Πρακτόρων” και Αρένα Κατασκόπων“, από ένα πεδίο χαμηλής έντασης – κάποτε βεβαίως – αντιπαράθεσης Δύσης – Ρωσίας και από ένα όμοιο, όπου δραστηριοποιούνταν κάποιοι λίγοι, αλλά γνωστοί πράκτορες – Όργανα, κυρίως της Άγκυρας !..

– Στην συνέχεια! Δεν απευθύνομαι στον μεγάλο ηγέτη… Τσίπρα, ίσως, λίγο μόνον, στον ομοίως… τεράστιο ηγέτη μας Παυλόπουλο, διότι δεν έχει νόημα!

Ο ένας (Ε/Π-Θ) είχε πάει να βραβευτεί από τους Μουσουλμάνους της Β-Ε, επειδή παρεχώρησε την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς (επειδή δηλαδή έθεσε τα θεμέλια της κολόβωσης της ίδιας της χώρας του)

arkas για φωτιες 23-07-2018

και ο άλλος παραθέριζε στην Μονεμβασία!.. (Πώς τα φέρνει η ζωή Κε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, έ; Το Δεκ. του 2008… … Υπουργάρα Εσωτερικών και ανάπτυξη εκ μέρους σας θεωριών περί “Παθητικής Αμύνης“, κλπ και τώρα ΠτΔ! Θα μας πείτε τίποτα άλλο “σήμερα”, εκτός από την οδύνη σας, κλπ, κλπ, κλπ “κλισέ”);

 ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ(!!!),  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κε Πρόεδρε!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΣΟ… ΕΥΚΟΛΑ;

Ψάξτε” λοιπόν να δειτε, σε τί είδους πολίτευμα προεδρεύετε / προϊστασθε στην Ελλάδα!..

– Άρα πολύ καλά κάνατε που αναβάλλατε την σημερινή δεξίωση για την γιορτή της επανόδου της Δημοκρατίας στην χώρα μας, με αφορμή βεβαίως τις δολοφονίες των πολιτών και συμπολιτών – συμπατριωτών μας, αν και εσύ, ο ευρέως… ευρύνους, θα έπρεπε, ως ΠτΔ, να την σταματήσεις αυτήν την… εορτή, κατά την οποία, ουσιαστικά, μοιάζει να… εορτάζεται, (αν είναι δυνατόν), η τραγωδία της Κύπρου, το 1974, και συγκεκριμένα η κατάληψη του 37% της νήσου από τις ΤΕΔ, ο θάνατος 6000 Ε και Ε/Κ, στρ-τών και μη, οι 1619 αγνοούμενοι, καθώς και η… εσωτερική προσφυγιά 200.000 Ε/Κ, όπως και ο… τ/εποικισμός, στο νησί μας)!..

– Επίσης, σας παρακαλούμε(!) Κε ΠτΔ, μάθετε στους πολιτικούς νάνους της Κ-Β και κυρίως στους Κους Π-Θ και ΥΠΕΞ, (επειδή είναι αρχάριοι προφανώς στην πολιτική πρακτική), ότι, μια από τις βασικές αρχές της πολιτικής είναι να γνωρίζουν τα όριά τους, ειδικά οι κατέχοντες τέτοιες ή παρόμοιες θέσεις, όπως πχ αυτήν του Αμύνης, του Οικονομικών, κλπ, ήτοι να γνωρίζουν το μέχρι πού μπορούν να φτάσουν / να απλώσουν τα πολιτικά τους… πόδια, ώστε να μην τους “τα κόβουν” οι… Κοσμοκράτορες και οι ισχυροί της Γης (κάτι σαν την Προκρούστειο Κλίνη” ένα πράγμα) και… ώστε να μην έχουν “μεγάλη γλώσσα” τουλάχιστον προς εκείνους που δεν τους “παίρνει“, διότι τελικά την “πληρώνει” ο φουκαρατζής λαός μας, ένας λαός, ο οποίος δεν τους φταίει σε τίποτα!..! [Όχι βεβαίως οι αγαπημένοι σας γενικώς ξένοι, “λάθρο”, κλπ, οι οποίοι σας ενημερώνω Κε ΠτΔ, για να μην ανησυχείτε, πως μας… γονιμοποίησαν αρκετά πια, όπως είχατε κάποτε ευχηθεί να μας κάνουν οι Αφρικανοί μαύροι!  Για να είμαι δίκαιος, κάποιοι εξ αυτών των ξένων, ίσως, αλλά τυχαίως πάντα, την πληρώνουν ή θα την πληρώνουν πλέον και αυτοί, αλλά σαν “παράπλευρη απώλεια” και μόνον]!

– Και κάτι τελευταίο Κε ΠτΔ! Τόσα εκ-ρια, αν όχι δις Ευρώ, έχουν “φάει” όλοι οι πολιτικοί, (δεν συμπεριλαμβάνω εσάς), όπως ακούμε να αλληλοκατηγορούνται ακόμα και μέσα στην – κάποτε – “Βουλή Των Ελλήνων”! Και σε ρωτάω! Πόσο άραγε να κοστίζουν 30, 40, ακόμα και 50 νέα γαμ… να πυροσβεστικά α/φ; Δεν μπορούσαμε τάχα να τα είχαμε;

– Φίλοι μου!

– Μόλις “προχθές” στο τελευταίο μας “έκτακτο”, μαζί με τις ευχές για “Καλές Διακοπές” στον Κο Τσίπρα, του γράφαμε, αν θυμάμαι καλά, και για να δούμε θα σ’ αφήσει να τις περάσεις καλά ο ΡΤΕ” ή κάπως έτσι, τέλος πάντων!

– Φαίνεται ότι οι Τούρκοι, οι οποίοι έχουν, κυρίως δια των εδώ Αλβανών και Τουρκαλβανών συνεργατών τους, … “χαρτογραφήσει” άριστα, και με μεγάλο μάλιστα βαθμό επιτυχίας, τουλάχιστον τα μεγάλα αστικά κέντρα και τα νησιά μας, αυτά του Αιγαίου, ξεκίνησαν από χθες 23-07-2018 την επίθεσή τους στην χώρα μας! (Δίκην μικρής πρόβας θα υπεστήριζα)!

– Το χθεσινό κτύπημα, πιθανώς, να ήταν το τελευταίο δώρο του Χ. ΦΙΝΤΑΝ, προς τον ΡΤΕ, λόγω του φερόμενου “ΚΥΚΝΕΙΟΥ ΑΣΜΑΤΟΣ” του στην Υπηρεσία, και την εκτιμώμενη από εμάς ως λίαν πιθανή τοποθέτησή του ως “Αρχι-Συμβούλου Πληροφοριών” του Προέδρου ΡΤΕ σε 1ο χρόνο και σε 2ο χρόνο, λίαν πιθανώς και πάλι, ως “Υπουργού Πληροφοριών”, (ως ο 17ος Υπουργός της Κ-Β), (μετά από την νομοθέτηση – εκτιμώ προσεχώς, δηλαδή βραχυ-μεσοπρόθεσμα – μεταρρυθμίσεων και γενικώς θεμάτων “Πληροφοριών”, στην νέα Τ/Βουλή).

– Στην θέση του, ως νέος Πρόεδρος ή Επιτελάρχης* Πληροφοριών φέρεται ότι θα τοποθετηθεί ο 54χρονος Gürsel DÖNMEZ, πτυχιούχος “Πολιτικών Επιστημών”, του Παν-μίου της Αγκύρας, με καταγωγή από την Βουλγαρία (η οικογένειά του έλαβε άσυλο στην Τουρκία / Προύσσα, το 1969, αν δεν απατώμαι), ο οποίος δίδαξε, ως Καθηγητικό μέλος, στο Παν-μιο της Τοκάτης, Κοινωνιολογία (1993 – 1998) και ο οποίος έζησε 22 χρόνια στην Αυστρία, όπου διετέλεσε και Πρόεδρος των “Τούρκων Ευρωπαϊων Δημοκρατών Αυστρίας”, όντας τα τελευταία χρόνια (2015 – 2018) και Σύμβουλος του τελευταίου Τ/Π-Θ, Μπιναλί Γιλντιρίμ και αμέσως πριν (2009 – 2015) γραφειοκράτης στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ειδικός σε θέματα Βαλκανίων και Τούρκων εξωτερικού! Το 2015 ήταν και υποψήφιος βουλευτής Προύσσας!..

gursel-donmez

Gürsel DÖNMEZ

(Είναι “φάτσα” Πληρ-ριών)!..

16 είναι πλέον τα Υπουργεία και 8 τα Προεδρεία – Επιτελεία (Με την έννοια της “Δεξαμενής Σκέψης”)! Αυτά, είναι τα παρακάτω και φαίνεται ότι θα είναι η “κλειστή κυβερνητική κάστα“(!) του εκάστοτε Προέδρου και σήμερα του ΡΤΕ:

ΓΕΕΔ, ΜΙΤ, Προεδρείο ή Επιτελείο Αμυντικής Βιομηχανίας, (τα 3 αυτά από Υφυπουργεία γίνονται Προεδρεία – Επιτελεία, ανάλογα), το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ), όπως παλιά, το Προεδρείο Θρησκευτικών, (από “Δνση Θρησκευτικών Υποθέσεων”, που ήτανε), το “Συμβούλιο Κρατικών Επιθεωρήσεων“, και τα νέα Προεδρεία – Επιτελεία Επικοινωνιών και Στρατηγικής – Π/Υ!

[Συν. 8 / Τα 2 τελευταία συνεστήθησαν και επισήμως, αφού η σύστασή τους δημ/κε και στην ε/φ της Κ-Β / “Resmi Gazete“. Το “TRT”, (κρατική ραδιο-τηλεόραση), “για την Ιστορία”, ανήκει πλέον στην “Προεδρία της Δημοκρατίας”, ενώ το “ΕΣΡ” / “Radio ve Television Üst Kurulu” (“RTÜK”), στο Υπ. Πολιτισμού και Τουρισμού].

Για τον γράφοντα, πίσω από τα χτυπήματα ήσαν οι Τούρκοι (1.000.000%), και σε απόλυτη γνώση (!) των Ρώσων! (Οι σχέσεις των 2 ΜΥ, Τ. και Ρ. είναι κάτι παραπάνω από άριστες και “δέθηκαν” περισσότερο, μετά και από την επίσκεψη στην Τουρκία/Πόλη, του Ρώσου επικεφαλής της “FSB”, τον Μάρτιο του 2018)!..

  • Τέλος και λόγω της ευρυτάτης ύπαρξης και σε ευρύτατο μάλιστα φάσμα παλιοχαρακτήρων στον χώρο των δικών μας… Υπηρεσιών, στρ-κών και άλλων,  (για όσους καταλαβαίνουν), τονίζω / -με πως δεν θέλουμε να επαληθευτούμε, σε όσα έχουμε γράψει στο “σάϊτ” μας, για το κατά ‘δώ τουρκικό… ροβόλημα, (διαβάστε το όμως), πχ μέσα στον ερχόμενο Αύγουστο, έναν Αύγουστο που παραδοσιακά στην Ελλάδα είναι… “παχιές οι μύγες”!.. (Κάποιοι βεβαίως ισχυρίζονται πως στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν πια άλλοι μήνες, παρά μόνον… Αύγουστος)!..
  • “ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  • “ΕΛΛΗΝΑΣ“
  • -/- 

ΥΓ.

1. Παρακάτω, το 1ο επίσημο τ/”σινιάλο”, για το τί είναι αποφασισμένοι να κάνουν οι Τούρκοι στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της, μιά Κύπρο που την θεωρούν ως την Νο “1” στρατηγική… “βαλβίδα ασφαλείας” της χώρας τους ή αλλιώς ως “στιλέτο στα σπλάγχνα της”!.. 

– Διαβάστε λοιπόν, όσοι ασχολείστε βεβαίως και δύνασθε, για την “Αποτελεσματική ή Προσοδοφόρο Ημίσεληνο“!.. 

Doğu Akdeniz’de büyük oyun! 3 trilyon dolarlık rezerv

Doğu Akdeniz’de, Türkiye’nin 572 yıllık enerji ihtiyacını karşılayacak 3 trilyon dolarlık doğalgaz rezervleri üzerinde büyük oyun oynanıyor. Yunanistan ve Rumlar, Mısır ve İsrail’in Türkiye karşıtlığını, Lübnan ve Libya’nın ihmalini fırsata çevirmeye çalışıyor.

GİRİŞ 24.07.2018

Akdeniz’deki enerji oyunları devam ederken, Türkiye’nin deniz yetki alanları konusundaki hakları yeniden gündemde. Halen Türkiye’nin deniz yetki alanlarında 572 yıllık enerji ihtiyacını karşılayacak bir doğalgaz rezervi varlığından söz ediliyor. Bugün Doğu Akdeniz enerjisine sahip olmak isteyen Yunanistan Girit adası üzerinden Libya ile deniz sınırlarını daha çok enerji yataklarına hakim olacak şekilde çizme çabasında. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi de Mısır ve İsrail ile anlaşmalar yapıyor.

‘VERİMLİ HİLAL’ EN ZENGİN BÖLGE

Yeni Şafak’ın haberine göre, Doğu Akdeniz Yetki Alanları Haritasını yeniden çizen Dr. Cihat Yaycı’nın “Doğu Akdeniz’de Deniz Yetki Alanlarının Paylaşılması Sorunu ve Türkiye” başlıklı uluslararası çalışmasına göre “Verimli Hilal” bölgesinde yer alan Doğu Akdeniz enerji bakımından zengin kaynaklara sahip. Doğu Akdeniz’deki toplam hidrokarbon yataklarının büyüklüğüne bakıldığında Türkiye’nin 572 yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılayabilecek seviyede olduğu vurgulanıyor. Yine TPAO tahminlerine göre, Doğu Akdeniz, geleceğin enerji maddesi olarak ifade edilen gaz hidrat yatakları açısından da hayli zengin.

İSRAİL YUNANİSTAN İŞBİRLİĞİ

Yunanistan ayrıca GKRY ile de bir sınırlandırma anlaşması yapma çabasında. Bugün daha da ileri gidilerek İsrail’in yayınladığı bazı haritalarda Yunanistan Münhasır Ekonomik Bölgesi, GKRY bölgesinin devamı olarak gösteriliyor. Ancak Yunanistan ve GKRY’nin bu istilalarını kabul etmeyen Türkiye de çabalarını arttırmış durumda. Türkiye, son olarak KKTC sahasında sondaj yapmak isteyen İtalyan ENİ’yi Akdeniz’deki savaş gemileriyle durdurmuştu.

BM’YE HARİTA SUNULACAK

Halen uluslararası hukuk, BM ve Adalet Divanı kararları gereği deniz yetki alanları ve Münhasır Ekonomik Bölge belirlemelerinde ana karalar arasındaki hesaplamalar geçerli. Adalar, özellikle de ana kara Yunanistan’a hayli uzak olan Yunan adaları bu konuda sadece kıyılarına yakın bir düzlemde sınır belirleyebiliyor. Ancak bugün gerek Güney Kıbrıs Rum Kesimi ana kara devleti olan Mısır ve İsrail ile anlaşma yaparken Yunanistan ise Girit adası güney batısında belirlediği petrol arama sahaları üzerinden Mısır ve Libya ile sınırlandırma anlaşma imzalama çabasında. Mısır ve Libya, yaratılan iç karışıklıklardan dolayı bu konuda seslerini yükseltemezken İsrail ise, kaybı olsa da Türkiye’ye karşı Rum Yönetimi ile anlaşmış durumda.

TÜRKİYE İLE ANLAŞAN KAZANIR

Dr. Cihat Yaycı, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin deniz yetki alanı sınırlandırma anlaşması imzaladığı İsrail’e ait 4 bin 600 kilometrekare, Lübnan’a ait 3 bin 957 kilometrekare, Mısır’a ait ise 21 bin 500 kilometrekare büyüklüğünde bir deniz yetki alanını, bu ülkelerin aleyhine olacak şekilde sahiplendiğini ortaya koydu. Dr. Yaycı’nın yaptığı çalışmaya göre, eğer İsrail GKRY yerine Türkiye ile sınırlandırma anlaşması imzalamış olsaydı, GKRY’nin ihaleye açtığı 13 ruhsat sahasından 12. Parselin tamamı, 8, 9 ve 11. parsellerin büyük kısmı ile 1, 7 ve 10. parsellerin bir kısmı İsrail’in olacaktı. Ancak İsrail GKRY ile anlaşarak çok daha sınırlı bir alanla yetindi. Eğer Mısır yetkisi tartışmalı olan GKRY yerine Türkiye ile bir sınırlandırma anlaşması yapmış olsaydı, 11 bin 500 kilometre kare daha fazla deniz alanına sahip olacaktı. Durumun farkına varan İsrail ve Mısır şimdi geri adım atmaya çalışıyorlar.

3 TRİLYON DOLARLIK REZERV

Uzmanlar tarafından yapılan tespitler, Doğu Akdeniz’de toplam değeri 3 trilyon doları bulan doğalgaz yatağı bulunduğunu gösteriyor. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi tahminlerine göre Kıbrıs, Lübnan, Suriye ve İsrail arasında kalan bölge olan Levant Havzasında 3,45 trilyon metreküp doğalgaz ve 1,7 milyar varil petrol bulunuyor. Yine Nil Delta Havzasında yaklaşık 1,8 milyar varil petrol, 6,3 trilyon metreküp doğalgaz ve 6 milyar varil sıvı doğalgaz yatağı olduğu tahmin ediliyor. Kıbrıs Adası çevresinde olduğu düşünülen 8 milyar varil petrol yatağının dışında Heredot olarak adlandırılan Girit’in güney ve güneydoğusundaki alanda ise toplam 3.5 trilyon metreküplük doğalgaz bulunduğu tahmin ediliyor.

 

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΑΡΘΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!

2.             Türkiye korkusu! Yunan bakan açık açık itiraf etti

Kocias, ülkesi ve Makedonya arasındaki isim anlaşması üzerinden gelen eleştirilere, “Türkiye’nin etkisine girmiş bir FYROM (Eski Yugoslav Makedonya Cumhuriyeti) mi istiyoruz yoksa bizimle dostane ilişkileri olan bir FYROM mi istiyoruz? Aceleci davranıp davranmadığımızın değil, bu sorunun cevabını vermeliyiz” dedi.

GİRİŞ 22.07.2018

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias, Yunan devlet ajansı AMNA’ya verdiği özel röportajda, Makedonya ile gerçekleşen isim anlaşması”ve Rusya ile yaşanan diplomatik krize ilişkin soruları yanıtladı.

RUSYA İLE İLİŞKİLERDE GERİLİM ARTTI

Yunanistan’ın 4 Rus diplomata yönelik yaptırım uygulamasını değerlendiren Kocias, “Yunanistan, Doğu’ya, Batı’ya, dostumuz olan ve olmayanlara egemenliğimize ve bize karşı saygıyı ihlal edenlere karşılık uygun tedbirler alınacağı mesajını verme konusunda kararlıdır. Göz yummanın diplomasi sayıldığı dönem geride kaldı” değerlendirmesinde bulundu.

Kocias, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov‘un Atina gezisini iptal etmesine yönelik ise “Eğer kendisini sınır dışı edilen veya ülkeye giriş yasağı konulanlarla bir tutuyorsa gelmemek kendi hakkıdır” diye konuştu.

YUNAN BAKANI TÜRKİYE KORKUSU SARDI

Yunanistan ve Makedonya arasındaki “isim sorununun” çözümüne yönelik anlaşma için şartların olgunlaşmış olduğunu belirten Kocias, Türkiye’nin etkisine girmiş bir FYROM (Eski Yugoslav Makedonya Cumhuriyeti) mi istiyoruz yoksa bizimle dostane ilişkileri olan bir FYROM mi istiyoruz? Aceleci davranıp davranmadığımızın değil, bu sorunun cevabını vermeliyiz ifadelerini kullandı.

(ΕΝΩ ΤΩΡΑ Κε ΚΟΤΖΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ πΓΔΜ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! Αχαχαχαχαχαχα! ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΞ ΜΑΣ)!..

Kocias, Makedonya’da “Slav köktenciliğinin” gelişmesi ve Yunanistan’a kuzeyinden muhtemel bir “terör akımının” oluşmasındansa coğrafi ve ekonomik olarak bağlar geliştiren bir komşuya sahip olmak istediklerini söyledi.

RUSYA İLE YAŞANAN KRİZDE MAKEDONYA ETKİSİ

Yunanistan geçen hafta, “ülkenin milli güvenliğini tehdit edici hareketlerde bulunduğu” gerekçesiyle 4 Rus diplomattan 2’si için sınır dışı, 2’si için de ülkeye giriş yasağı kararı almıştı.

Yunan basınında çıkan haberlerde, diplomatların, Makedonya ile olan “isim sorunu” meselelerine ilişkin ülkede gösteri ve tepkilerin artmasını teşvik ederek müdahale etmeye çalışmakla suçlandığı ileri sürülmüştü.

Rusya ise Lavrov’un düzenleyeceği gezinin iptal edildiğini açıklarken, Rusya Dışişleri Bakanlığı da diplomatlarına ilişkin yaptırımlar ve Yunan yetkililerin Rusya karşıtı açıklamalarıyla ilgili Yunanistan’a sözlü ve yazılı protesto verildiğini bildirmişti.

YUNANİSTAN İLE MAKEDONYA ARASINDAKİ İSİM SORUNU

Başta Türkiye olmak üzere birçok devlet, Makedonya’yı anayasal adı olan “Makedonya Cumhuriyeti” ismiyle tanıyor ancak Yunanistan, kendi sınırları içinde “Makedonya” isimli bir bölge bulunduğu gerekçesiyle ülkenin isminin değiştirilmesini talep ediyordu.

Makedonya, bağımsızlığını ilan ettiği 1991’den bu yana güney komşusu Yunanistan ile devam eden isim sorunu nedeniyle AB ve NATO’ya üye olamıyor.

Makedonya’nın uluslararası tanınırlığı, ülkenin Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’nda oy birliğiyle BM üyeliğine kabul edildiği 1993 yılının nisan ayında kesinlik kazanmış ancak güney komşusu Yunanistan’ın itirazıyla geçici referans olarak “Eski Yugoslavya Cumhuriyeti Makedonya (FYROM)” adıyla üyeliğe kabul edilmişti.

-/-

3. Askeri Casusluk Davası’ndan Beraat Edem Narin Korkmaz Yeni İsmiyle Öğretmen Oldu

İzmir’deki Askeri Casusluk Davası soruşturmasında 26 ay tutuklu kalıp 5 yıllık yargılamadan sonra beraat eden Narin Korkmaz mahkeme kararıyla ismini değiştirdi. Korkmaz, yeni ismiyle öğretmen olup yeni hayatına başladı.

23 Temmuz 2018

İzmir‘de 10 Ağustos 2010 tarihinde, Askeri Casusluk Davasında 49’u muvazzaf asker toplam 357 sanık yargılanıp beraat etti.

Kamuoyunda ‘askeri casusluk’ olarak bilinen gizli bilgi ve belge bulundurma davasının iki numaralı sanığı Narin Korkmaz, geçmişi hayatından silmek için mahkeme kararıyla ismini değiştirdi. Korkmaz, yeni isimle yeni bir hayata başladı.

5 MİLYON LİRA TAZMİNAT TALEBİNDE BULUNDU

Üniversite öğrencisi Narin Korkmaz, İzmir’de çoğunluğu askerlerin oluşturduğu 357 sanıklı ‘Gizli bilgi ve belge bulundurma’ davasında örgüt yöneticisi olduğu iddiasıyla 2010 yılında gözaltına alındı. Davanın iki numaraları sanığı olarak müebbet hapis istemiyle yargılanıp 786 gün tutuklu kaldı.

YARGILAMA SONRASI BERAAT ETTİ

Beraat sonrası ise ilk iş olarak haksız tutukluluk nedeniyle ceza evinde geçen günleri için tazminat davası açtı. Üniversite eğitiminin yarıda kalmasını ve haksız suçlamalarla tutuklanması nedeniyle maddi ve manevi zarara uğradığını belirten Korkmaz, 5 milyon TL tazminat talebinde bulundu. Tazminat davasında mahkeme, Narin Korkmaz’a 120 bin TL ödenmesine hükmetti. Rakamın düşük olduğunu belirten Korkmaz kararı istinaf mahkemesine taşıdı.

DİPLOMASINI ALDI

Vatan’ın haberine göre davalarla uğraştığı sürede de yarım bıraktığı eğitimine devam etti. DenizliPamukkale Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümündeki eğitimine kaldığı yerden devam eden Korkmaz, geçtiğimiz günlerde diplomasını alarak mezun oldu. Öğretmenlik yapacağı öğrenilen Korkmaz, geçmişini unutmak ve gelecek hayatında sorunlarla karşılaşmamak için ismini değiştirmek amacıyla mahkemeye başvurdu. Mahkemeye yaptığı başvuru kabul olan Korkmaz, artık kendi belirlediği yeni isimle yeni hayatına devam edecek.

MÜEBBET İSTENDİ, BERAAT ETTİ

Casusluk davasının iki numaralı sanığı olarak casusluk suçlamasıyla müebbet hapis istemiyle yargılanıp beraat etti.

Narin Korkmaz’ın arkadaşlık yaptığı askeri personellerden ele geçirdiği devlete ait gizli bilgi ve belgeleri yabancı ülkelere verdiği iddia edilmişti.

 4. THE FULL JEWISH NATION-STATE LAW

Τον συζητάγαμε προ ολίγου μόλις χρόνου, το θυμάστε! “Πάρτε μια μικρή γεύση”!

The controversial law passed a final vote in the Knesset overnight Wednesday.

BY JPOST.COM STAFF
JULY 19, 2018

MKs voting in favor of the Pay for Slay bill Wednesday at the Knesset Foreign Affairs and Defense Co

MKs voting in favor of the Pay for Slay bill Wednesday at the Knesset Foreign Affairs and Defense Committee June 27, 2018. (photo credit: COURTESY AVI DICHTER’S OFFICE)

The following is the complete text of the Jewish Nation-State Law, which passed a final vote in the Knesset overnight Wednesday, with links to The Jerusalem Post“ reporting on the discussions about its various elements.

Basic Law: Israel – The nation state of the Jewish people

1.  The State of Israel
     a) Israel is the historical homeland of the Jewish people in which the state of Israel was established.
     b) The state of Israel is the nation-state of the Jewish people, in which it actualizes its natural, religious, and historical right for self-determination.

     c) The actualization of the right of national self-determination in the state of Israel is unique to the Jewish people.

2.  National symbols of the State of Israel

     a) The name of the state is Israel.
     b) The flag of the state is white, two blue stripes near the edges, and a blue Star of David in the center.
     c) The symbol of the state is the Menorah with seven branches, olive leaves on each side, and the word Israel at the bottom.
     d) The national anthem of the state is “Hatikvah”
     e) [Further] details concerning the issue of state symbols will be determined by law.

3. [The] unified and complete [city of] Jerusalem is the capital of Israel.4. The Language of the State of Israel

     a) Hebrew is the language of the state.
     b) The Arabic language has a special status in the state; the regulation of the Arab language in state institutions or when facing them will be regulated by law.

     c) This clause does not change the status given to the Arabic language before the basic law was created.

5. The state will be open to Jewish immigration and to the gathering of the exiled.

6. The Diaspora

     a) The state will labor to ensure the safety of sons of the Jewish people and its citizens who are in trouble and captivity due to their Jewishness or their citizenship.
      b) The state will act to preserve the cultural, historical and religious legacy of the Jewish people among the Jewish diaspora.

7. The state views Jewish settlement as a national value and will labor to encourage and promote its establishment and development.8. The Hebrew calendar is the official calendar of the state and alongside it the secular calendar will serve as an official calendar. The usage of the Hebrew calendar and of the secular calendar will be determined by law. 

9. National Holidays

    a) Independence Day is the official holiday of the state.

    b) The Memorial Day for those who fell in the wars of Israel and the Memorial Day for the Holocaust and heroism are official memorial days of the state.

10. Saturday and the Jewish Holidays are the official days of rest in the state. Those who are not Jewish have the right to honor their days of rest and their holidays. Details concerning these matters will be determined by law.

11. This Basic Law may not be altered except by a Basic Law that gained the approval of the majority of the Knesset members.

-/-

5. ERDOGAN CALLS ISRAEL’S NATION-STATE LAW ‘FASCIST,’ IN ‘HITLER’S SPIRIT‘

“The Jewish Nation-State Law passed in the Israeli parliament shows this country’s real intentions. It legitimizes all unlawful actions and oppression“.

BY REUTERS, JERUSALEM POST STAFF
 JULY 24, 2018

TURKISH PRESIDENT Tayyip Erdogan addresses members of the parliament from his AK Party in Ankara.

TURKISH PRESIDENT Tayyip Erdogan addresses members of the parliament from his AK Party in Ankara on April 24th, 2018… (photo credit: MURAT CETINMUHURDAR/PRESIDENTIAL PALACE/REUTERS)

ANKARA – Turkey’s President Tayyip Erdogan said on Tuesday that Israel’s Nation-State Law legitimizes oppression and shows that Israel is a fascist and racist country where the spirit of Adolf Hitler has re-emerged.

Erdogan, speaking to members of his ruling AK Party in parliament, said the law showed Israel was “the most Zionist, fascist and racist country in the world,” and called on the international community to mobilize against Israel.

“The Jewish Nation-State Law passed in the Israeli parliament shows this country’s real intentions. It legitimizes all unlawful actions and oppression,” Erdogan said.

“There is no difference between Hitler’s Aryan race obsession and Israel’s mentality. Hitler’s spirit has re-emerged among administrators in Israel,” he said.

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu responded by saying that under Erdogan, Turkey was turning into a “dark dictatorship,” accusing the Turkish president of “massacring Syrians and Kurds.”

Education Minister Naftali Bennett also responded harshly to Erdogan’s speech. “The State of Israel will not accept morality lectures from a dictator who hunts down and murders members of the Kurdish minority in his country and elsewhere,” Bennett said.

Jerusalem mayor Nir Barkat (Likud) said “a dictator who compares Jews to Hitler is dangerous to all of humanity” and that “Erdogan’s dictatorship is growing to monstrous proportions, thanks to an apologetic international community.”

Opposition leader Tzipi Livni (Zionist Union said that “although Erdogan’s wicked political maneuver using Israel must be universally condemned, it is also unfortunate that Netanyahu is using it to make the Jewish Nation-State Law kosher.”

The controversial Jewish nation-state bill became Israel’s 14th Basic Law early Thursday morning after it passed into law in the Knesset plenum.

Applauding the vote, Prime Minister Benjamin Netanyahu described the law as “a defining moment in the history of Zionism and the history of the State of Israel.

Erdogan said Israel had shown itself to be a “terror state” by attacking Palestinians with tanks and artillery, adding that the move would “drown the region and world in blood and suffering.”

Turkey and Israel, former allies, expelled each other’s top diplomats in May during a row over clashes in which dozens of Palestinians were killed by Israeli forces on the Gaza border. However, the two sides continue to trade with one another.

The two countries have long been at loggerheads over Israel’s policy towards the Palestinians and Jerusalem’s status. Erdogan has called for a summit of Muslim leaders twice in the past six months after US President Donald Trump decided to recognize Jerusalem as Israel’s capital.

The Jewish Nation-State Law is a Basic Law with constitutional heft that declares Israel is the nation-state of the Jewish people. It anchors in law the state’s menorah emblem, Jerusalem as Israel’s capital, national holidays and the right of all Israeli residents to preserve their heritage without consideration of religion and nationality.

The two most controversial clauses in the bill were changed.

The Diaspora clause says, “The state will act in the Diaspora to maintain the connection between the state and the Jewish people.” The original version said that the connection would be maintained among “the Jewish people, wherever they are.”

A clause that could have permitted one religious group to bar another from living in their community was replaced with one saying that, “The state sees developing Jewish settlement as a national interest and will take steps to encourage, advance, and implement this interest.”

6. TURKEY: IS PRESIDENT ERDOGAN THE NEW STATE OF EMERGENCY? (Ότι σας έγραφα)!..

As Erdogan increases his power, civil society organizations and their members are considered by many as the few remaining sources capable of placing a check on his total control over the country.

BY KRISTINA JOVANOVSKI/ THE MEDIA LINE
JULY 24, 2018
Election win hands Turkey’s Erdogan new powers, June 25, 2018 (Reuters)
An impending bill in Turkey is raising fears that President Recep Tayyip Erdogan will further increase his grip on the country; this, as a new political system is ushered in that already vastly expands his powers.

The draft legislation allows the president to place restrictions on public demonstrations; detain suspects of some crimes for up to 12 days; limit who can enter certain regions of the country; and remove state employees for up to three years.

The bill was proposed just hours before Turkey’s two-years-long state of emergency, which essentially permitted Erdogan to rule by decree, expired at midnight on July 18.

“If these powers [bestowed by the prospective law] do get transferred, lifting the state of emergency is purely a cosmetic measure,” Amnesty International’s Andrew Gardner said in response to the government initiative.

The expiration of the state of emergency fulfilled a campaign promise by Erdogan, who instated the measure in the immediate aftermath of a 2016 coup attempt blamed on exiled Turkish cleric Fetullah Gulen. Over 150,000 civil servants were summarily dismissed or suspended in an ensuing purge.

The new presidential system, though, grants Erdogan the authority to issue decrees in the absence of a declared state of emergency, although the government claims any such diktats will be more limited in scope. The Turkish leader also has greater leverage to fire and hire judges and to dissolve parliament, with the latter triggering elections.

As Erdogan increases his power, civil society organizations and their members are considered by many as the few remaining sources capable of placing a check on his total control over the country.

One of the most prominent groups among them is the women’s movement. In March, thousands of activists converged on the main pedestrian street in central Istanbul to mark International Women’s Day, a rare example of a protest uninterrupted by police or barred by Turkish law.

Dilara Gevrek, a member of the Women’s Assembly NGO in Istanbul, attended the demonstration. While her group faces constant pressure, Gevrek says her organization has not been subjected to restrcitions on planning rallies like the Women’s Day event. She believes women’s rights activists are given more freedom because there is a modicum of support for the movement within parliament.

“We can raise our voice and win our rights back because they are taken every day from us,” Gevrek told The Media Line.

Like other activists, Gevrek is pushing against the grain, as Erdogan has long promoted traditional gender roles, with women viewed as mothers meant to stay home as opposed to going to school or working.

Nevertheless, she and her allies have had some success, including a campaign that shined a spotlight on the police’s alleged mishandling of an investigation into the death of Sule Cet, a university student who fell out of her boss’ 20th-floor office.

Hurriyet Daily News reported that Cet had earlier sent a text message stating, “I can’t get out of here, this man doesn’t let me go, he is obsessed with me.” An autopsy later concluded that she had been sexually assaulted and identified her boss’ DNA under her fingernails.

The purported assailant was released by police but detained again this month following demonstrations and the launch of a social media campaign, including the creation of a Twitter account by the victim’s brother that included a hashtag demanding justice, which went viral.

Another curb on Erdogan’s complete governance could end up being economic stagnation.

“One can conceive of a situation where the markets force [Erdogan] to take a policy he doesn’t want to take,” Howard Eissenstat, Professor of Middle East History at St. Lawrence University in Canton, New York, explained to The Media Line.

During the June presidential and parliamentary elections, Erdogan vowed to increase his control over Ankara’s monetary policy, prompting concern about the continued independence of Turkey’s central bank. After his re-election, a decree was issued stating the president would appoint a central bank governor, deputies and committee members.

Fears over the state of the economy increased this month when Erdogan appointed his son-in-law as finance minister, a move that led to a drop in the Turkish Lira, which has plummeted over 20 percent this year alone.

Another hotly debated policy relates to interest rates, which investors believe need to be hiked to cool down an over-heated market. However, Erdogan repeatedly spoke on the campaign trail about the need to maintain low interest rates, reiterating the point as recently as last week in a newspaper interview.

Eissenstat also noted that a worsening economy could force the Turkish president to improve relations with the West in a bid to reassure markets. “Turkey is at its core still a market state,” he asserted. “It needs foreign direct investment.”

Erdogan’s coalition partner might also curb his influence, as the MHP strongly outperformed expectations in the parliamentary vote by garnering 11 percent of the total ballots.

The party’s surprising success allowed Erdogan’s mini-coalition to maintain a parliamentary majority. MHP leader Devlet Bahceli’s decision to not contest the presidency, and thus not split Turkey’s right-wing base, also greatly contributed to Erdogan securing a first-round victory.

The MHP is an ultra-nationalist party that advocates for the continued imprisonment of the pro-Kurdish HDP’s presidential candidate. Erdogan accuses the HDP of having links to the Kurdistan Worker’s Party (PKK), which has led a decades-long insurgency in Turkey and is deemed a terrorist organization by Ankara, the United States and European Union.

Assistant Professor Louis Fishman, a Turkey expert at CUNY in the US, believes that if Erdogan wanted to restart negotiations with the PKK, he would risk losing support from the MHP.

“Bachievli would make it very difficult,” he stressed The Media Line.

The MHP leader also previously suggested that he wants Turkey to fight against US-allied Kurdish forces in Syria, which could yet prove another strain on the Ankara-Washington relationship.

7.yurt-gazetesi                Αριστερά και Δεξιά… ΤΡΕΧΟΝΤΑ … yeni-mesaj-gazetesi
8. Και σας ρωτάω εγώ τώρα!
– Είναι ψέμα ή αλήθεια, ότι, με το που… ορκίστηκε (λέμε τώρα) Π-Θ ο Τσίπρας, σκοτώθηκαν (27-01-2015), μετά από πτώση του F-16 τους, δύο (2) έμπειροι πιλότοι μας (Σμηναγοί), στην ισπανική βάση “Los Llanos”, του Αλμπαθέτε, παρασύροντας στο θάνατο και άλλους οκτώ (8) νατοϊκούς στρατιωτικούς;
– Ο Αμβρόσιος σας έφταιξε ρε Κομμούνια πάλι, μπας και… χάσετε το χούϊ σας, έ; … Βρε ουστ!..
– Δεδηλωμένοι άθεοι δεν είστε ρε; Γιατί λοιπόν ενοχλείστε, και δεν είστε… υπερήφανοι (λέμε τώρα) γι’ αυτό που είστε, όπως και θα έπρεπε φυσιολογικά;
– Η ελληνική Σημαία ρε κομμούνια, και εσείς ρε δοσίλογοι των δήθεν ΑΝΕΛ που τους στηρίζετε, έχει ή δεν έχει επάνω το σταυρό, που τον έβαλλαν οι απελευθερωτές μας, οι ήρωες του 1821, συνδέοντας την Πατρίδα, με την Θρησκεία μας, μια Θρησκεία που την στήριξε και την οδήγησε στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Άρα πώς υποστηρίζετε μια Σημαία, της οποίας ένα κύριο μεγάλο κομμάτι αρνείστε; (Όχι ότι δέχεστε και το υπόλοιπο, ως Διεθνιστές και άρα Απάτρηδες, αλλά… λέμε τώρα)!..
– Ο Αμβρόσιος, που μισείτε, διότι σας θυμίζει την ήττα των συμμοριτών προδοτών παππούδων σας την περίοδο 1945 – 1949, είπε και μόνον το αυτονόητο! Είπε δηλαδή ότι, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ! Άραγε ο θρησκευόμενος μεγαλοπατριώτης και συγκυβερνήτης σας, αυτή η μεγάλη πολιτική στόφα, τί λέει σχετικά; Συμφωνεί ή όχι; Φτου σας ρε, φτου σας!..
– Μήπως ρε νεο-κομμούνια, σημερινά Όργανα των κάθε λογής “Διεθνών Εβραίων”, αυτών των περιβόητων “Εμπόρων των Εθνών”, κατά τον Αλέξανδρο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, και προηγούμενα Όργανα των άρρωστων Κόκκινων Φασιστο-ΦΟΝΙΑΔΩΝ της ΕΣΣΔ, έχει άδικο; Σ’ έναν απρόσωπο “διεθνή χαοτικό χώρο” δεν μετασχηματίζετε σιγά – σιγά την Ελλάδα μας; Στην διάλυσή της δεν στοχεύετε και στην δημιουργία μιας -έστω-… Βενεζουέλας του ευρωπαϊκού Νότου;
– Άντε ρε να μου χαθείτε, που έχουν δολοφονηθεί 80+ άνθρωποι, [δεν γράφω τα υπόλοιπα και κυρίως τον άγνωστο(!!!) αριθμό αγνοουμένων], σε μια στιγμή που “σας / μας έχουν κάνει πουτάνα”, ρε άχρηστοι, οι Τούρκοι και εσείς ασχολείστε με έναν Ιερωμένο, τον Αμβρόσιο, ο οποίος υποτίθεται ότι σας έθιξε τάχα τα… χρηστά σας… κομμουνιστικά ήθη!..
9. Ο ΡΤΕ μας δολοφονεί και ως άλλος γνήσιος Μαφιόζος θέλει να μας… βοηθήσει, δηλαδή να έλθει στην κηδεία μας!.. Όπα ρε Ρετζέπ Μπέϊ, όπα!..
10.   skoyrletis
– Ρε Σκουρλέτη, “θηλυκή Αυλωνίτου”, τί έγινε ρε τώρα; “Έκατσες σαν την κλώσσα”; Την Μάντρα και τους 25 νεκρούς της Δούρου τους “ξεπεράσατε”! Τώρα;
– Μήπως θυμήθηκες / -τε λίγο και τον… Πολύδωρα, όταν μιλούσε το 2007 για τον “Στρατηγό Άνεμο” και τον λοιδορούσατε όλοι ρε τότε, οι αυτοαποκαλούμενοι… “Προοδευτικοί”; Εσύ φυσικά “σήμερα” αναφέρθηκες σε… μορφολογία του εδάφους που βοήθησε τους κατοίκους της Κινέττας και όχι αυτούς της Α. Αττικής και ζήτησες και τη σύμφωνη γνώμη του γλείφτη Αντγου (ΠΣ) πίσω σου, κάποιου Ματθαιόπουλου, ο οποίος έσπευσε να στην δώσει, χαμογελώντας!..
– Η τότε Κ-Β άσχετα αν δεν έκανε τίποτα, βρήκε τους φονιάδες και τους άφησε να φύγουν στις πατρίδες τους, στο πλαίσιο μιας άλλης… “παθητικής άμυνας”, όταν… κάποιοι τους ρωτούσαν “να τους εκτελέσουμε ή όχι” **; Τώρα ο Κος Ρουμπάτης ή ο περίφημος… γλείφτης δικηγόρος, του δήθεν “σκανδάλου ΚΟΣΚΩΤΑ” (ένας εξ αυτών) που μας είπε προσφάτως ότι συμφωνεί με το… πούλημα της Μακεδονίας μας, στους Σκοπιανούς ή όποιον άλλον, … γλείφτη σας, σκέφτεστε να τοποθετήσετε ως νέο Α/ΕΥΠ, ώστε να τον “βρει” ο Μητσοτάκης, (αν ο Ρότσιλντ εγκρίνει το να γίνει Π-Θ), θα βρει τους Τούρκους και τους εδώ συνεργάτες τους, που ξεφτίλισαν το ελληνικό… υποτιθέμενο Κράτος; Δεν νομίζω!..
** Τους αφήσαμε να φύγουν τους φονιάδες το 2007 και σου… είπαν: «Εδώ είμαστε! Τους σκοτώνουμε τους Έλληνες και οι ηγεσίες τους, λόγω της πολύ… Δημοκρατίας που έχουν στην χώρα τους, μας αφήνουν πάντα να φεύγουμε, σαν να μην έγινε τίποτα! Άρα ό,τι και να τους κάνουμε και πάλι θα μας αφήσουν να φύγουμε ή όπως λένε και οι ίδιοι, “τα θέλει ο κόλος τους“»!
(Έπρεπε να τους είχαμε κάψει τότε τους… πανύψηλους φονιάδες, μέσα στα τζιπ τους των 3000 κυβ., μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους, που για ξεκάρφωμα είχαν φέρει κάποιοι μαζί τους, ώστε να εύρισκαν τον ίδιο θάνατο με τους αθώους κατοίκους της Ηλείας, που τους είχαν προηγουμένως  κάψει. ώστε να “περνάγαμε” και κανένα μήνυμα… )!..
ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ Ο ΣΤΑΛΙΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΔΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ “ΚΑΛΛΙΟΠΕΣ” ΤΩΝ ΣΙΒΗΡΙΑΝΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ!..
ΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ, ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ! ΝΑΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΣΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !..
ΟΣΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ Κε ΥΠΟΥΡΓΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΗΣ “ΜΑΡΦΙΝ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ… ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΣΑΣ (SİC), ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ “ΕΝ ΨΥΧΡΩ” ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ “ΜΑΡΦΙΝ”, ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΤΗΣ! ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ Κο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ Η ΗΘΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΒΑΛΛΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΟΣΟΝ, ΤΩΝ 10.000 ΕΥΡΩ!..
ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ Κε ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΛΕΓΕ ΜΕ “ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ”) ΠΩΣ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΤΟ ΦΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΕΓΚΥΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕ “ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ“, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΠΗΡΓΗΣΕ, ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ, ΣΤΗΝ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..
ΤΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ, ΕΞ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΑΣ… ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο “ΣΤΗΜΕΝΟΣ”… ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ),  “ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ” ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ, “ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ”!..
11. ΠΟΛΛΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ, ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ… ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!..
12. Κε Τσίπρα!
– Δεν επρόκειτο για “ασύμμετρο φαινόμενο” που σου είπαν και είπες και εσύ με την σειρά σου, αλλά για ένα απλό τουρκικό σχέδιο της ΜΙΤ, η οποία λόγω του ότι με τα εκ-ρια μουσουλμάνους και άλλους ξένους μισέλληνες που έφερες και(!) εσύ στην χώρα, (εσύ βεβαίως το “παρα…μπιπ”), “κάνει πάρτυ”, εδώ και κάποια χρόνια!..
-/-