Δημήτρης ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!..

Φίλοι μου!

1. Παρ’ ότι δεν μας αφορά, ως ανήκοντες στον ΘΡΥΛΟ του ε/αθλητισμού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π., (οι 9 στους 10 απ’ τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” είναι φίλοι της ε/ αθλητικής “ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ”), αυτό που έγινε στο σπίτι του Προέδρου της ΚΑΕ “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ” Δημ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (“Ντράγκι”, κατά τους βάζελους κυρίως φιλάθλους της χώρας μας)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η φωτογραφία φόρος τιμής στον Παύλο και η ...

είναι η απόλυτη ξεφτίλα, η απόλυτη κατάντια του σημερινού ε/αθλητικού συστήματος, αλλά και της πολυπολιτισμικής πλέον πολυδιαφθαρείσης… νέας ελληνικής (sic) κοινωνίας! Γιατί;

Διότι: 

  α. Δεν επιτίθεσαι ποτέ, αν φοράς παντελόνια και δεν είσαι κότα, στο σπίτι του “στόχου” σου, όπου ζουν και άτομα άσχετα με το όποιο θέμα διαμάχης υφίσταται ανάμεσα σε σένα και στον αντίπαλό σου, κλπ, και κυρίως όπου ζουν κυρίως παιδιά, αλλά και γυναίκες, όπως και στην υπόψη περίπτωση, πρόσωπα / άτομα τα οποία δεν σου φταίνε σε τίποτα!

  β. Δεν επιτίθεσαι ποτέ, αν φοράς παντελόνια και δεν είσαι κότα, μαζί με 50 ένοπλα άτομα (με μαχαίρια, λοστάρια, αεροβόλα, μπογιές, κλπ), στα οποία πιθανώς έδωσες από ένα 10ευρω, για να σε ακολουθήσουν στον… πόλεμό σου(sic) , στο όνομα της δήθεν μεγάλης αθλητικής σου… αγάπης!

   γ. Δεν επιτίθεσαι ποτέ, αν έχεις μυαλό, αυτιά και κυρίως μάτια και βλέπεις, όπως και αν γνωρίζεις τα της Ομάδος σου, αλλά φυσικά -και κυρίως- αν έχεις ήθος, στον ευεργέτη σου, όπως ήταν και είναι για την ΚΑΕ “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ” η Οικογένεια ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, μια οικογένεια η οποία, με τα 3 συγχωρεμένα αδέλφια ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ, (αφού δεν ξέρω για τον σημερινό ηγέτη των “Πρασίνων” Δ.Γ. σχετικά, ώστε να γράψω για την όποια τυχόν ανθρωπιστική του δράση), κοσμούσε την αθλητική Ελλάδα, έχοντας βοηθήσει οικονομικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, (όσο ζούσαν πάντα οι 3 αυτοί δυνατοί ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ άνδρες), εκατοντάδες φτωχές οικογένειες Ελλήνων, ανεξαρτήτως αθλητικών φρονημάτων*, αλλά και έχοντας κάνει στην Καλαθόσφαιρα την αθηναϊκή Ομάδα 1η στην Ελλάδα σε τίτλους, αλλά και με 6 ευρωπαϊκούς τίτλους, ασχέτως της… δουλειάς των… Αναστόπουλων και άλλων ομοίων του στην ημεδαπή, αλλά και ασχέτως του “πώς” πήρε τουλάχιστον τους 3 απ’ τους 6 τίτλους του στην… αλλοδαπή, όπως ισχυριζόμαστε εμείς οι Ολυμπιακοί!.. (Συγγνώμη” της FIBA στην Μπάρτσα, έναν τίτλο που δεν ήταν ακριβώς “EUROLEAQUE” και με 2 τελικούς στην Αθήνα)!..

* Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι τον Φεβ. του 1981, σ’ εκείνη την ανείπωτη τραγωδία της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, (αλλά και ευρύτερα της ε/αθλητικής οικογένειας), ένας από τους πρώτους που “έτρεξε” στο Τζάνειο Νοσοκομείο, (ήμουν εκεί), όπου είχαν μεταφερθεί οι νεκροί και οι τραυματίες, ήταν ο Παύλος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος ακολούθως, και στην πορεία του χρόνου, προσέφερε γενναιόδωρα, όπως δύναμαι να γνωρίζω, πολλά χρήματα σε οικογένειες θανόντων και τραυματιών, τα ονόματα των οποίων δεν αναφέρω, αφού δεν έχω την άδειά τους!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΝΕΠΙΛΗΠΤΟ ΗΘΟΣ (ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ, κλπ) ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Κος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ  ΠΑΡΕΣΤΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ  ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ!

Παύλος Γιαννακόπουλος: Η ζωή του όλη σαν παραμύθι (ΦΩΤΟ) | eirinika.gr

ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν μπορώ άλλο» - Όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε λυγίσει για ...

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

     δ. Δεν επιτίθεσαι ποτέ την ημέρα του μνημοσύνου του ευεργέτη σου και μάλιστα στο σπίτι του, όπου οι δικοί του (και συνεπώς και ο αγαπημένος του γιός) τον θυμούνται και είναι σε μαύρα -ψυχολογικά- χάλια, για την απώλεια του ανθρώπου τους, αλλά δεν το κάνεις και αν είσαι πραγματικός Φίλαθλος – Οπαδός της Ομάδος, όπως βεβαίως αν έχεις νου και αναγνωρίζεις την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και την προσφορά των Γιαννακόπουλων σ’ αυτόν, με κορυφαίο πάντα τον Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, που για το ήθος του τον εξετίμησαν και οι “ΑΙΩΝΙΟΙ” αντίπαλοί του / σου!

     ε. Δεν επιτίθεσαι ποτέ στον Πρόεδρό σου και στην… τσέπη του, που είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ να την διαχειριστεί, όπως εκείνος νομίζει καλύτερα, και μάλιστα όταν εσύ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΤΕ, ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΣΕΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ!..

     στ. Δεν επιτίθεσαι ποτέ με άτομα που δεν γνωρίζουν την ιστορία της Ομάδος σου, όπως οι υπόψη 50 ελληνοποιημένοι νεαροί Αλβανοί, με αλβανική συνείδηση, ξεφτιλίζοντας έτσι την ιστορία σου! Εκτός, αν εσύ ο… Σουβλατζής είσαι και εσύ Αλβανός και έγινες “Βάζελος”, όπως και οι περισσότεροι εξ Αλβανίας προερχόμενοι, είτε Έλληνες Β. Ηπειρώτες, είτε Αλβανοί*, επειδή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει χρώματα κόκκινα και θυμίζει τον… Κομμουνισμό, που σε “πήδηξε” για 45 χρόνια και επίσης επειδή μισείς τους Σέρβους, με τους οποίους αδελφοποιήθηκε η Θ”7″!..

* Γι’ αυτό και οι 2 στους 3 απ’ αυτούς τους φερέλπιδες νέους “γράφηκαν” στην “Χ. ΠΟΡΔΗ”, όχι βεβαίως αμισθί και εκεί!.. Είχαμε γράψει στο “σάϊτ” μας παλιότερα, για την σημερινή “πολιτική γεωγραφία” των Ελλήνων ή / και “Ελλήνων” Οπαδών, θα το θυμάστε, τονίζοντας ότι Αλβανοί “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ” πλημμύρισαν την Θ”13″, πλειοψηφούντες πια σ’ αυτήν (πάλευε “εις μάτην” ο πράκτορας Ν. Μιχαλολιάκος να τους διαμορφώσει ελληνική συνείδηση), “Αντι-εξουσιαστές” – “Αναρχικοί” – “ΑΝΤΙΦΕΣ” και “ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ” κλπ, πλημμύρισαν τους φανατικούς της ΑΕΚ (παλαιά Θ”21″), του Δεξιού (κυρίως… “Χουντομαντρωτή” και “Χουντόφιλου” Δ. Μελισσανίδη), όπως και ότι Φιλο-Σκοπιανοί… Έλληνες υπήκοοι (sic) κυριαρχούν στην Θ”4″ του ΠΑΟΚ, όπου μπορεί κανείς να δει, σχεδόν σε κάθε ματς της Ομάδος της Θεσσαλονίκης, Βουλγαρικές σημαίες, απόδειξη ότι πρόκειται για άτομα, που οι γονείς τους ήσαν παραδοσιακά Βουλγαρίζοντες, στο έδαφος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, κλπ, κλπ, κλπ, σ’ ένα γήπεδο όπου ο Ρ/Πράκτορας και Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαμπιντί απαγόρευσε να “παίζει” το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”, αλλά και σε μια Ομάδα στην οποία, το ίδιο πρόσωπο, της αφήρεσε τον Δικέφαλο Αετό” και της άφησε μια σχεδόν… Γλαρο-κεφαλή, ως σήμα στη φανέλα της, στο στήθος!..Η Θ”7″ τέλος, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και είναι ελληνική, ήτοι τα μέλη της καλύπτουν όλη την γκάμα του ε/πολιτικού κομματικού συστήματος.

Οι παραπάνω παράγραφοι δείχνουν αμέσως ότι, όποιος ενεργεί έτσι, όπως “προχθές” ο Σουβλατζής και η παρέα του, είναι ένα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ και όχι ον ανήκον στο ανθρώπινο είδος!.. (Δεν θα το εξηγήσω, διότι δεν απαιτείται, αφού είναι πολύ απλό να το αντιληφθεί κανείς!.. Στην εξήγηση περιλαμβάνεται και η φράση «”δήθεν” αγάπη» που ανέφερα αρχικά, στην 2η παράγραφο του παρόντος άρθρου)!..

Φίλοι μου! 

Αυτοί ήσαν πάντα, ως χαρακτήρες, οι περίφημοι Οπαδοί της Θ”13″, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων! Ήσαν και είναι οι ίδιοι (ως ποιότητα ατόμων εννοώ), αυτοί που έδιωξαν από τον ποδοσφαιρικό “ΒΑΖΕΛΟ” την τεράστια ε/Οικογένεια των ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ, με την οποία το Σωματείο τους είχε γίνει κάποτε πραγματικό ΔΥΝΑΤΟ και απολύτως ΥΓΙΕΣ, όπως και ΣΕΒΑΣΤΟ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Έδιωξαν, ουσιαστικά αυτοί οι… Κοι, αγαπητοί, τους υπερήφανους αυτούς Κρητικούς (οι άνθρωποι τους σιχάθηκαν και σηκώθηκαν και έφυγαν, κυρίως λόγω της ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ τους), για να φέρουν στην Ομάδα τον… “Γαμίκο” Πατέρα, που τους “αγόρασε” ένα Πρωτάθλημα, “ξεπλένοντας την μπουγάδα”, όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος είχε πει, αυτοξεφτιλιζόμενος, αλλά και ξεφτιλίζοντας παράλληλα, ως μη όφειλε, και τον Σύλλογο, για να -σχεδόν-“φαληρίσει” αμέσως μετά, καθώς και τον σημερινό τους Πρόεδρο – “Ποδοσφαιρικό (και όχι μόνον) Απατεώνα” και ποδοσφαιρικό “Γενίτσαρο” Αλ- Αφούζο, ο οποίος ήταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως και όλη η Οικογένειά του και ο οποίος τους διέλυσε ως Ομάδα, αφού τους έχει χωρίς εγχώριο τίτλο 10 χρόνια τώρα, όπως και εκτός Ευρώπης, ενώ κατάντησε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να κάνει… συμμαχίες με ιστορικά υποδεέστερες Ομάδες, όπως αυτές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, να ζητάει και να παίρνει μειώσεις συμβολαίων από παίκτες, παίκτες είτε μικρού ποδοσφαιρικού βεληνεκούς που πλέον διαθέτει, είτε και αμφιβόλου ακόμα  αξίας, που έχει στην Ομάδα σήμερα, να βάζει την Θ”13″, (με ένα 20ευρω νομίζω έκαστος των συμμετεχόντων μελών της), να βάφει τα κάγκελα του δοσμένου τζάμπα κάποτε από την Πολιτεία, Βαζελο-Γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας, κλπ, κλπ, κλπ!

 

2. Αυτοί οι παραπάνω 2 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ διοικητικά βάζελοι Αλαφούζος και Πατέρας [με πρώτον τον εβραϊκών ριζών (για να… δικαιολογήσω και την “τσιγκουνιά” του) ΑΛ-ΑΦΟΥΖΟ], είναι -ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ- “πίσω” από την επίθεση στο σπίτι του Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, (ΗΘΙΚΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ), διότι… διαβάστε: (Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΩΣ… ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ).

   α. Ο μόνος που έκανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, για την λεγόμενη “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” (“Π.Π.”), (αλλιώς “Βαζελοπολιτεία”), μέχρι και πρόσφατα, ήταν και είναι ο Δ.Γ. και αυτό τους έκλεβε” και τους “κλέβει” την όποια δόξα!.. Καταλαβαίνετε!.. (Οι Κοι αυτοί μάλιστα μιλούσαν μόνον για νέο ποδοσφαιρικό Γήπεδο και “ουδέν άλλο”, σε αντίθεση με την Οικογένεια ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ)!..

     β. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει συμφωνία Αλαφούζου – Κυβέρνησης (πρόσφατα και ο “ΣΚΑΪ” πήρε χοντρό κομπόδεμα”, μαζί και με άλλα Κανάλια ασφαλώς, απ’αυτήν), να μην “αγγιχτεί” το θέμα της Π.Π.”, είτε ακόμα / προς το παρόν, είτε καθόλου, έναντι και άλλων -πιθανώς- οικονομικών κυβερνητικών… “ταϊσμάτων” του Αλαφούζου!.. [Ένας σοβαρός κυβερνητικός λόγος θα μπορούσε να ήταν ο ακόλουθος: Η “Π.Π.” έχει ως “κύριο πιάτο” το νέο Γήπεδο, (Στάδιο πλέον κανονικά), του Σωματείου, στον Βοτανικό, εκεί που η εθνική(sic) σημερινή Κ-Β των Σοριτών της ΝΔ (όπως και η προηγούμενη διεθνιστική ελληνόφωνη Κ-Β του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, για να είμαστε δίκαιοι), το κάνει -μάλλον οριστικά- “ΚΥΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΘΡΟ-ΔΟΜΗ ΜΕ ΤΖΑΜΙ”, κάτι που πιθανώς να έχει συζητήσει με τον Αλαφούζο και να έχει πάρει απ’ αυτόν σιωπηρό… “Ο.Κ.”]!..

   γ. Μια αποχώρηση του Δ.Γ. από τον ερασιτέχνη “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ”, θα οδηγήσει, έστω και προσωρινά, στην καλύτερη των περιπτώσεων, σε περιδίνηση τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ” συνολικά, αφού μόνον το Μπάσκετ έδινε και δίνει ακόμα τίτλους στη  “Ομάδα”, κάτι που θα διακυβευτεί ως γεγονός, και έτσι θα επιφέρει και κλυδωνισμό και(!) στο ποδοσφαιρικό Τμήμα, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί γενικά και συνολικά ο κόσμος του “ΒΑΖΕΛΟΥ”, κατά του ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, σε μια περίοδο / εποχή που ο Κος αυτός τα “άρπαξε” (και θα συνεχίζει μάλλον να τα “αρπάζει”) γερά, από την σημερινή Κ-Β και συνεπώς θα ήθελε να είχε “ήσυχες θάλασσες”!..

3. Φίλοι μου!

Ο “Βάζελος” ποδοσφαιρικά (ως ΠΑΕ, αλλά και από λίγο πιο πριν τα Σωματεία γίνουν ΠΑΕ) είναι ταυτισμένος με την Οικογένεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, και στον Ερασιτέχνη είναι ταυτισμένος με την Οικογένεια ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! Ό,τι άλλο, αποτελεί στοιχείο ΞΕΝΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ και ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ, προς εκείνο που τα τελευταία 50 χρόνια βίωσε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ως “ΚΟΥΜΑΝΤΟ”, ως ΔΙΟΙΚΗΣΗ“!..

 

4. Σε ό,τι αφορά τον Κο Δ.Γ. :

   α. Είναι φανερό πως ακόμα λειτουργεί συναισθηματικά και όχι ψυχρά, απέναντι στα πραγματικά, και μη πραγματικά, ομόχρωμα κοράκια, στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (“ΚΑΕ” και Ερασιτέχνη), αφού είναι -κατ’ εμάς- ο μόνος, εκ των όσων διοικούν ή διοίκησαν ή θέλουν να διοικήσουν ίσως την Ομάδα, ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ, αλλά ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ και ΠΟΛΕΜΑΕΙ γι’ αυτήν, όντας πρωτίστως ΟΠΑΔΟΣ της, και ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ, ανεξαρτήτως του τί τελικώς συνέβαινε – συμβαίνει!

    β. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ:

Ο Κος Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΙΚΑΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ”, ως Οικογένεια – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, γεγονός που τον έχει οδηγήσει σε μια σειρά από στρατηγικά λάθη (σε Ελλάδα και Ευρώπη), κατά την διάρκεια της διοικήσεως, εκ μέρους του, της ΚΑΕ (κυρίως σ’ αυτήν), όπως και του Ερασιτέχνη (εδώ λιγότερο, αφού “ξαναμπήκε” -πάλι- πρόσφατα). Δεν μας αφορά, αλλά ούτε είναι και της παρούσης η “αναφορά – άποψή μας” στα λάθη αυτά!..

Εμείς, ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ειλικρινά λυπούμαστε(!), ως Φίλαθλοι, για την κατάντια του ΑΙΩΝΙΟΥ αντιπάλου μας, για την οποία, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ “ΒΑΖΕΛΟΙ”, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ(!), εκτός φυσικά των λογικών… τρίμπαλων και τετράμπαλων που του “ρίχναμε” όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και του ευρωπαϊκού 12-6 “Υπέρ μας”, στο μπάσκετ, των συνεχών νικών μας, σε όλα τα “σπορ”, στον Ερασιτέχνη, κλπ, κλπ, κλπ!

Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΪΟΥΣΗΣ (ΕΙΘΕ “ΟΧΙ”), ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (Κ/Φ) ΤΟΥ “ΒΑΖΕΛΟΥ” είναι -κατά την γνώμη μας- η ΒΑΘΙΑ ΣΗΨΗ, που γεννήθηκε μέσα του και τον κατατρώγει, εδώ και χρόνια!..

 

5Καταληκτικά!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΧ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ” ΜΕ ΤΟΥΣ “ΤΖΙΠΣΙ” ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΕΠΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΚΛΠ), ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΛΠ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ “ΤΥΠΟΙΣ”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΠΧ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ Ε/ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΛΠ), ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΕΣ ή ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΤΟΝ ΟΦΗ, ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ ή ΤΗΝ ΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΙΝΩΝ, ΝΤΕΡΜΠΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ “ΣΧΟΛΙΚΗΣ” Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΘΕΜΑ, ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΧΡΗΖΟΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ “ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ” ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ… ΕΛΛΑΔΑ Η(ΔΙΑΖ)… “ΜΕΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ”, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΘΝΟ-ΣΟΡΙΤΕΣ” ΠΟΥ ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ!..

ΟΙΜΕ“! “ΑΛΙ” και “ΙΑΙ“!!!

Ο… “ΒΑΖΕΛΟ-ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ” ΚΑΙ ΟΙ 50… “ΕΛΛΗΝΟ-ΑΛΒΑΝΟΙ” (SIC), ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ “ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ”, ΗΤΟΙ “ΚΤΥΠΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ), ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, (ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ), ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ… ΙΣΟΒΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ / ΝΑ “ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ” 8 ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ, ΕΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟΝ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ, ΚΛΠ, (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ Ε/”ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, “ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ”, ΠΧ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΩΣ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” / ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ… , ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ), ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΑΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ Η(ΔΙΑΖ) ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΙΝΗ… “ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ!

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ (ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ) ΖΟΥΓΚΛΑ (ΜΙΚΡΗ ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ)!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

-/-

6. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΟΤΙ Ο Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΒΑΖΕΛΟ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ (ΔΕΣ ΥΓ.), ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ “ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ  ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ), ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ:

 α. ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ!..

  β. ΑΣΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΛΑΣΤΗ ΜΑΣ ΘΕΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ(!) ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ(!) ΚΥΡΙΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ – ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ!.. 

   γΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙΣ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ή ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ “ΣΥΓΓΝΩΜΗ”* ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ, ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΩΣ ΗΘΟΣ, “ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ” ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ “ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ” ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!..

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΑΕΚ: Δίπλα στην Μυρτώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ...

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η “ΦΩΤΟ” ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ!.. 

* Μια συγγνώμη, ειλικρινή(!) όμως, νομίζω ότι οφείλεις(!) στον τεράστιο Έλληνα παίκτη Β. ΣΠΑΝΟΥΛΗ, για τα παιδιά του οποίου ευχόσουν ό,τι ευχόσουν… , μετά απ’ εκείνο το “ματς” μεταξύ μας στο ΟΑΚΑ, στο οποίο είχατε ηττηθεί, με κύριο… αίτιο τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!..

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 

Αποχωρεί από όλα τα τμήματα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – «Παναθηναϊκέ μου αντίο»

Τι αναφέρει μέσω προσωπικής του επιστολής


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
12/06/2020
Αποχωρεί από όλα τα τμήματα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - «Παναθηναϊκέ μου αντίο»

 


Την απόφασή του να σταματήσει την ενασχόλησή του με ό,τι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρει:

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε στην κάτωθι προσωπική δήλωση:

«Σε όλες τις μάχες που έχω δώσει στη ζωή μου, έχω νικήσει, χωρίς να υπολογίζω τις απώλειες μου.

Όταν όμως ορισμένοι «υπάνθρωποι» βάζουν σε κίνδυνο ό,τι πιο ιερό έχεις, την οικογένεια σου,  αισθάνεσαι την υποχρέωση να σταματήσεις.

Κι όλα αυτά με τα στραβά μάτια της Πολιτείας, αν όχι με τις ευλογίες της.

Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι ο μόνος Νόμος που ισχύει είναι αυτός της ζούγκλας.

Δυστυχώς, το Κράτος τιμωρεί μόνο τον κουλουρά που δεν έκοψε απόδειξη.

Κράτος κατά περίσταση και αναλόγως.

Μετά τα προχθεσινά, δεν έχω λόγο και ούτε με ενδιαφέρει να περιμένω κανέναν και τίποτα.

Οι μάσκες έπεσαν.

Στο θέμα «Βοτανικός» τα συμφέροντα Δήμου-Πολιτείας-Αλαφούζου είναι απολύτως ευθυγραμμισμένα.

Όλα είναι ζυγισμένα και μιλημένα.

Η Λεωφόρος θα ξεπουληθεί για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό.

Όλοι κατάλαβαν πια τί παίζεται.

Όλοι κατάλαβαν το γιατί δεν θέλουν τον Γιαννακόπουλο με ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τον χαλιναγωγήσουν.

Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη».

-/-