Διάφορα, Επίκαιρα Και Μη Η (ΔΙΑΖ) Το “21” Που Κερδίζει!..

1. Χθες (29-10-2019),

στο πρωτοσέλιδο της ε/φ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” υπήρχε ο χάρτης, με το Αιγαίο στα 2, ενώ υπήρχαν και σχετικά σχόλια, της μορφής “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΞ…”, κλπ, κλπ, κλπ. Δείτε-το παρακάτω το πρωτοσέλιδο και συνεχίζουμε! [ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην συνδέσετε βεβαίως τον Χάρτη, με τον κύριο πρωτοσέλιδο τίτλο της ε/φ, διότι είναι θέματα άσχετα, σχεδόν στο σύνολό τους, μεταξύ τους! Οι “λάθρο” ήσαν και είναι ένα μέρος, του μέρους, ω(!) μέρος, του μεγάλου σχεδίου και όχι ο τίτλος του… μισού αυτού Χάρτη, που (μας) προετοιμάζει για ό,τι… προαλείφεται]!..

1.indd

– Θέλω να απευθυνθώ πρώτα στην παλαιά Ομάδα του “θανόντος” ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ και να την ρωτήσω: “Μήπως, από το 2010 ήδη, δηλαδή πριν από 10 χρόνια ουσιαστικά, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ έλεγε και… ζωγράφιζε στον Πίνακα, ό,τι μας δείχνει παραπάνω ο μισός αυτός… Χάρτης, μαζί και με την κατεύθυνση του EAST – MED, που περνώντας κάτω από την Κρήτη ανέβαινε στο Ιόνιο και κατέληγε στην Κ. Ευρώπη, (δηλαδή μας έδινε τον πλήρη Χάρτη ή πλήρη Εικόνα / φτιάξτε-την μόνοι σας στο Γραφείο σας), εξηγώντας μας αναλυτικά τον σχεδιασμό του Ισραήλ;

– Μήπως εξέφραζε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ την ρητορική απορία (στην ουσία απορία “του κόλου”, αφού ήξερε την απάντηση), δηλαδή γιατί τα Ισραηλινά πολεμικά α/φ πετάνε μόνα ή μαζί με τα αντίστοιχα ελληνικά ακριβώς επί του 25ου μεσημβρινού“; (Κάτι που η Τουρκία, ευρισκόμενη πάντα πληροφοριακά “1 βήμα” μπροστά, σε σχέση με εμάς, το γνώριζε από χρόνια, και γι’ αυτό, από το 1974 δηλαδή και δώθε, πετάει πάντα με τα πολεμικά α/φ της, μέχρις εκεί, ενώ το ΝΑΤΟ σιωπά, προβάλλοντας την… “ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ”, που πολύ σωστά ο Κυρ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ πρόσφατα, κατά την επίσκεψη “αστραπή” του ΓΓ/ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ στην Αθήνα (και μετά στην Πόλη), “μετέφρασε” ουσιαστικά σε “Τουρκο-υποστήριξη”, ήτοι σε “υποστήριξη αδικοπραγούσης Χώρας”…, όπως το αυτό συμβαίνει και με τους Ευρωπαίους προς εμάς, Ευρωπαίοι, οι οποίοι ελέγχονται από τους ιστορικά Τουρκόφιλους… αριστερούς και… Απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίους”, των οποίων τον ορισμό, τα έργα και τους σχεδιασμούς [και(!)] κατά της Ελλάδος σας τους έχουμε εδώ παρουσιάσει!..

– Οι Κοι λοιπόν του ελληνικού(!)… Πενταγώνου, ήτοι οι μη πράκτορες ή τα μη ξένα Όργανα ή οι μη “δούλοι”, ήξεραν από το 2010 τί “έρχεται”, (ένα από τα πολλά που είχαν πάρει, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν και “πούλησαν”), και γι’ αυτό, με προφανή “επέμβαση” των εντός του Ε/Πενταγώνου Πρακτόρων – ξένων Οργάνων και “Δούλων”, καθάρισαν σαν αυγό” τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, του οποίου “το μυαλό έκοβε”, (πώς να το κάνουμε), επικίνδυνα όμως γι’ αυτούς, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να “μην πάει καλά ο όποιος κείμενος σχεδιασμός”, με μια πρόωρη φανέρωσή του, να “ξυπνήσει” ικανός αριθμός προσωπικού, και σε μια τελική να χάσουν “πράγματα” οι πράκτορες [ένστολοι (sic) και μη], τα Όργανα των ξένων και οι “Δούλοι”, οι οποίοι είχαν απλώσει ένα ευρύτατο δίκτυο ΕΛΕΓΧΟΥ των όποιων τεκταινομένων εντός του ΓΕΕΘΑ, από ετών βεβαίως, αλλά πολύ περισσότερο με την αρχή / με την έναρξη του Σχεδίου της “στημένης” “Οικονομικής Κρίσεως” τότε στην χώρα μας!..

– Ειδικά τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ που τώρα δρουν στην Τουρκία, κάτω από σοβαρότατους κινδύνους, τους καλώ να σκεφτούν τα παραπάνω, να θυμηθούν τί άκουγαν και πλέον να… “πλεύσουν” πνευματικά ήρεμα (“εν πνευματική ηρεμία”) και σε απόλυτο παραλληλία, με ό,τι τότε άκουγαν και ένιοι αυτών απορούσαν, χωρίς πλέον οποιουσδήποτε ενδοιασμούς επί του θέματος!

Αν το επιτρέψει ο Θεός, μετά από λίγο χρόνο, θα ακολουθήσει και μια “ηλεκτρονική επιστολή”, προς τον εισέτι Π-Θ του Ισραήλ, από εμένα, προς τον ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ δηλαδή πολιτικό Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ο οποίος, αν ο Ισραηλινός λαός και η Ιστορία του είναι ΔΙΚΑΙΟΙ, (και είναι), τότε θα πρέπει αυτός να καταταγεί στην μικρά λίστα των πλέον Πατριωτών και πραγματικών Φίλων του Ι/Λαού Πρωθυπουργών!..

Μπράβο τέλος και στον Κο Χίο που έστω και μετά από 10 χρόνια βρήκε και προέβαλε τον υπόψη… “ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ” / “ΛΑΛΟ” … μισό Χάρτη, μπράβο του επίσης και που “φωνάζει”, έστω και πολλές φορές σε λάθος “τόνους”, αλλά μπράβο και στο ΥΠΕΞ που μοιάζει να “ξύπνησε” ή -για να μην το αδικώ- μοιάζει να “απελευθέρωσε” / “Release” τώρα την υπόψη… “Χαρτο – πληροφορία” (sic) (όχι πια), όπως μαρτυρά ο δοθείς επί του εγγράφου “βαθμός ασφαλείας” (“ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ”) που έδωσε το ΥΠΕΞ, εκτός αν εκεί στο ΥΠΕΞ είναι τόσο άσχετοι και κρετίνοι, που εξ αρχής είχαν δώσει αυτόν τον βαθμό ασφαλείας στο έγγραφο, κάτι που αν συμβαίνει μπορεί και να δείχνει ότι τώρα ή άντε πρόσφατα… έφθασαν στην… πληροφορία αυτή, οπότε είμαστε “για τα μπάζα” ή άλλως “Μπαζόφρονες”!!!..

Αν “ψάξετε” καλά το “σάϊτ” μας οι όποιοι… μελετητές του, θα βρείτε και όλα τα παραπάνω να αναφέρονται αναλυτικά(!!!) και με … Χάρτες(!!!)!..

Υγ Παραγράφου!

Δεν υπήρχαν “Εθνικές Πληροφορίες” στο Ε/Πεντάγωνο το 2010 φίλοι μου, αλλά ούτε και τώρα υπάρχουν, διότι κάποιοι(!) που ξέρουν, φοβούνται τους Έλληνες και την πνευματική τους στο αντικείμενο δύναμη, ξέρουν πως αν αφήσουν έστω απλώς την δημιουργία μιας “Υπηρεσίας Στρ-κών Πληροφοριών” (“ΥΣΠ”), αυτή αφ’ ενός θα τους “ξεπλύνει” σαν τον Νιαγάρα, ενώ αφ’ ετέρου θα διεκδικήσει μία εκ των 3 πρώτων θέσεων, μεταξύ των “ΥΣΠ” όλων του Κόσμου, μηδέ και της αντίστοιχης αμερικανικής εξαιρουμένης!.. Στις ΕΕΔ, όταν λέμε “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” εννοούμε (και σήμερα) ένα απλό διαχειριστικό σύστημα διακίνησης ή μη διακίνησης πληροφοριών, που διαχειριστές του είναι μία συγκεκριμένη, λίαν πλούσια πλέον, Χουντική (… απογονική) “Κλίκα”, που πουλάει εκδουλεύσεις κυρίως σε Η.Π.Α. και σε Ισραήλ, προς ίδιον -κυρίως- όφελος, έχουσα ανοιγεί σε Παν-μια, Επχσεις, Βιομηχανία, ΜΜΕ, κλπ, κλπ, κλπ, με πρώτιστο στόχο το χρήμα και ακολούθως την δόξα, με το να εμφανίζεται στις καθημερινές… Αναστασαπούλου και στους καθημερινούς Παπαδάκηδες των Καναλιών!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. (Κλαυσίγελως μάλλον).

2. ΤΟ Κόμμα του “Διεθνούς Εβραίου” Γεωργίου Σόρος στην Ελλάδα, ο “ΣΥΡΙΖΑ”, επεβλήθη “απ’ έξω”, στο πλαίσιο του σχεδίου Κ/Φ της Ελλάδος, Κ/Φ που θα ολοκληρωθεί σε μια σειρά από στάδια, και σε χρονικό Ορίζοντα 30 – 50 ετών, από τώρα, αν αφήσει ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ!..

  • Η Ελλάς εβλήθη και βάλλεται ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ(!) χώρα οικονομικο-κοινωνικά! (Οι Ορθόδοξοι λαοί θα προσβληθούν, έλεγαν τα… ψεύτικα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”, οικονομικά πρώτα, σε αντίθεση με τους Ισλαμικούς λαούς, οι οποίοι θα προσβληθούν πρώτα στρατιωτικά!.. Οι Σέρβοι, για παράδειγμα, επλήγησαν στρατιωτικά, διότι οι “Διεθνείς Εβραίοι” – “Παγκόσμιοι Κυρίαρχοι Δρώντες” αντελήφθησαν ότι οι Σλάβοι δεν καταλαβαίνουν από λόγια και λοιπά σχετικά, όντας ιδιαιτέρως αρτηριοσκληρωτικοί εγκεφαλικά,  αλλά καταλαβαίνουν μόνον την γλώσσα της στρατιωτικής ισχύος!..
  • Όταν θα είναι προ της “εντατικής” η χώρα μας (δεν είναι μακράν… , έτσι όπως βαδίζουμε), θα προσβληθεί και στρατιωτικά, ώστε να επισημοποιηθεί -τρόπον τινά- η άλωσή της και εδαφικά, άλωση η οποία επιχειρείται τώρα και με “Σορος-εντολή”,  από τους Αφρο-Ασιάτες Μουσουλμάνους, χωρίς ούτε ο Π-Θ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να τολμά να καταγγείλει τα… Δουβλίνα, την συμφωνία Τσίπρα – Μέρκελ, η οποία υπεγράφη(;) ή απλώς “δώσαμε τον λόγο μας”(;), λίγο πριν από την πτώση του Τσίπρα, από τον Τσίπρα, την επαίσχυντη συμφωνία για τους “λάθρο” και πρόσφυγες ΕΕ – Τουρκίας, χωρίς να καταγγέλει το Μαρακές, χωρίς να απειλεί με αποχώρηση από την ΕΕ ή και από το ΝΑΤΟ ακόμα, χωρίς να λαμβάνει πραγματικά μέτρα τερματισμού της Ισλαμοποίησης της Ελλάδος, κλπ, κλπ, κλπ, και όλα αυτά, διότι τάχα η Ελλάς είναι χώρα δικαίου, με ό,τι αυτό σημαίνει, χωρίς να ενδιαφέρεται για την συνέχιση της Φυλής μας! (Ο παραμένων στα εσώψυχά του Κομμουνιστής, Τσίπρας λειτουργούσε, ως Π-Θ, πάντα συνειδητά, ως Διεθνιστής και άρα Ανθέλλην και γενικότερα Αντικρατιστής, αν και ποτέ δεν μπορεί να ξέρεις με άτομα χωρίς… έρμα, για να μην γράψω, με άτομα πάσχοντα από φανερές ψυχοπαθογενείς καταστάσεις, αλλά ο Μητσοτάκης; Θα τον περιμένουμε και θα δούμε, αφού ακόμα είναι νωρίς, μιας και χρονικά, τώρα κοντά, έγινε… “Ηνίοχος” του άρματος “ΕΛΛΑΣ”)!
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ, επί 4,5 χρόνια, τα έκανε ΟΛΑ… ΓΥΑΛΑ, εκμεταλλευόμενος και την [στο όλο “Κόλπο” επικράτησής του, και στην εξουσία και ιδεολογικά], εμπλεκόμενη νεο-Φασιστική / νεο-Ναζιστική και όχι Εθνικιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, (εγκληματική Οργάνωση αντίστοιχη των “mobs” των Διεθνιστών), κατόρθωσε και την Κ-Β να πάρει και ιδεολογικά να ηγεμονεύσει στην χώρα, χτίζοντας στα 4,5 χρόνια εξουσίας του, τα… θεμέλια και για την Κ/Φ της Ελλάδος, με την μετατροπή της σε ένα διεθνές αποχωρητήριο ανθρωπίνων, πάσης φύσεως, ψυχών, αλλά και “ανοίγοντας τον δρόμο”, ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε έναν νέο εμφύλιο, στον οποίον βεβαίως θα συμμετέχουν και πολλοί εκ των ξένων που ήρθαν στην χώρα λαθραία, όπως και οι δημιουργηθείσες -κατόπιν σχεδίου- μεικτές (Έλληνες, ελληνικής καταγωγής + ξένοι) αριστερές συμμορίες, που χρηματοδοτεί ο Σόρος, με τις ΜΚΟ του, και πάντα σε γνώση και εμπλοκή του… “Προστάτη” τους ΣΥΡΙΖΑ, (συμμορίες γνωστές και μη / γνωστή πχ είναι η διεθνής “ANTIFA” (ελληνικό Παράρτημα), όπως αυτή σχεδιάστηκε στην CIA, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”), που όντας δήθεν ανθρωπιστικές, εμπορεύονται στην πραγματικότητα τον “Άνθρωπο” και εργάζονται στην κατεύθυνση της διαλύσεως της χώρας μας, πουλώντας τάχα… ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στην πραγματικότητα μια βαθιά στρατιωτικοποιημένη κόκκινη, αλλά με δυτικό μανδύα, ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ!..
  • Έτσι, ο Τσίπρας και οι “περί αυτόν”, πράκτορες και μη, τα τελευταία 4,5 χρόνια, διέλυσαν την ήδη σε αποσύνθεση ευρισκόμενη, όταν ανέλαβαν, Παιδεία μας, προσβάλλοντας την Ιστορία μας, την Θρησκεία μας, αφαιρώντας τα Αρχαία Ελληνικά από τα “Σχολειά” μας, ενώ με την… τροφοδοσία των Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Χώρας (όπου πλέον δεν φοιτούν μόνον Ελληνόπουλα), με Κομμουνιστές – Διεθνιστές Δασκάλους και Καθηγητές, διότι περί αυτού πρόκειται, (αφού πλέον τα ε/Παν-μια κομμουνιστοκρατούνται και όχι μόνον από τις όποιες “mobs” του Σόρος και των “ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ”, αλλά και σχεδόν απολύτως και πνευματικά), να “τελειώσουν” την ΕΛΛΑΔΑ, βάζοντας τα θεμέλια μιας αρχικά πολυπολιτισμικής Ελλάδος και λίγο αργότερα με την… κηδεία της, “παίζοντας έτσι τα παιχνίδια” των σχεδιαστών της Κ/Φ μας, νομίζοντας οι ανόητοι ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει Η.Π.Α.!..
  • Γι’ αυτό, στο πλαίσιο αυτού του Σχεδίου, “βγήκε” επί Σημίτη το θρήσκευμα από τις ταυτότητές μας αγαπητοί και ο επόμενος στόχος είναι να αφαιρεθεί και ο Σταυρός από την ιερή Σημαία μας, κάτι που θα σημάνει και την σφράγιση του τέλους της ελληνικής Φυλής, αφού δεν μπορεί να είσαι Έλληνας και να μην είσαι Χριστιανός, όπως αυτό άλλωστε νοηματοδότησαν με την Σημαία μας οι πρόγονοί μας, αυτοί που την δημιούργησαν, αλλά και που είπαν, όπως πχ ο Θ. Κολοκοτρώνης στην ομιλία του προς τους νέους στην Πνύκα, το 1838, ότι … “παιδιά μου, όταν ξεσηκωθήκαμε, είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Πατρίδος!..
  • ‘Ετσι, στο ευρύτερο πλαίσιο διαλύσεώς μας και αφού οι Διεθνιστές μας σκλάβωσαν συνειδητά στα αφεντικά τους για 100 χρόνια / θαρσείτε, άλλα 98 μόνον έμειναν, αχαχαχαχαχαχα, διέλυσαν Δικαιοσύνη, Φυλακές, Ασφάλεια, Νόμους, Θεσμούς, “τα πάντα όλα”, όπως θα έλεγε και ο Αλέφαντος, τα έκαναν όλα και απολύτως συνειδητά “ΠΟΥΤΑΝΑ” για να μην σας κουράζω, και για όσους… ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, τα έκαναν όλα…  ΜΠΑΧΑΛΟ!.. Αυτό είναι που θέλουν, ποιό; Το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!..

Προχωράω:

  • Πόσοι πραγματικοί Έλληνες νέοι και πόσες πραγματικές Ελληνίδες νέες έχουν μείνει στην χώρα μας φίλοι μου, αφού αυτοί και αυτές είναι πιά ελάχιστοι / – τες στην χώρα, ενώ οι περισσότεροι… “λευκοί” (sic) είναι κυρίως αλβανικής καταγωγής και αλβανικής συνειδήσεως παιδιά, παιδιά -2η γενιά- Αλβανών κυρίως μεταναστών, που θα λέγονται Έλληνες, έχοντας ελληνική ταυτότητα και υπηκοότητα (να πως επιβάλλεται σήμερα, με παραλλαγές / εναλλακτικά, στη  πράξη η θεωρία του γνωστού Γερμανο-Εβραίου μισέλληνος, του 19ου αι., ΦΑΛΜΕΡΑΪΕΡ), όπως επίσης αντίστοιχοι Ρουμάνοι, Βούλγαροι, και βεβαίως Αφρο-Ασιάτες!
  • Όσα ελληνόπουλα έχουν μείνει, συνήθως, και πάντα με σχέδιο, προσβάλλονται ότι είναι τεμπέλικα πλάσματα, σε αντίθεση με τα παιδιά των ξένων, που προβάλλονται από το ΣΟΡΟΣ – ΣΥΣΤΗΜΑ επίτηδες (είπαμε το γιατί / για γέλια και για κλάματα προχθές ο ΣΚΑΪ που πρόβαλε τον 17χρονο … Χασούν από το Μπαγκλαντές, που έχει 2 χρόνια στην Ελλάδα και που έμαθε άριστα τάχα τα ελληνικά και ήταν… Παραστάτης στην παρέλαση, κλπ, / σου λέει να μην δείχνουμε συνέχεια τον Αντεντοκούμπο, καταλάβατε), ενώ από χρόνια έχουν πλημμυρίσει τα σχολεία μας πχ βιβλία αλβανικής Ιστορίας στην ελληνική γλώσσα, κλπ, συμμορίες νεαρών που οι 8/10 είναι ξένοι, συμμορίες που αρκετές ελέγχονται από… “τρίτους”, ναρκωτικά που όλως τυχαίως  παίρνουν μόνον Ελληνάκια, (γιατί άραγε λέτε εσείς, έλα μου ντε / κάνουν καλά την δουλειά τους οι ξένες ΜΥ), υπάρχουν ακόμα και σχολεία όπου τα ελληνάκια (από το Δημοτικό, έως και το Λύκειο) είναι μειοψηφία και οι ξένοι γονείς έχουν ζητήσει να φύγουν απ’ εκεί αυτά και να γίνουν αμιγώς πχ αλβανικά σχολεία, αλλά να έχουν παράλληλα τα παιδιά τους και ελληνική υπηκοότητα, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • Σε μια λοιπόν ουσιαστικά μη Ελλάδα, σε μια διαλυμένη και αξιακά Ελλάδα, είτε των Διεθνιστών, Ελληνο-εθνοτερμιτών του ΣΥΡΙΖΑ, των έμμισθων συνειδητών δούλων της “Παγκοσμίου Εξουσίας”, είτε των φοβισμένων και φοβικών (όπως αρχίζει να… ξημερώνει) σημερινών… δεξιών(sic) Κυβερνητών μας, περιμένατε εσείς να μην βλέπαμε την “στημένη” από τον ΣΥΡΙΖΑ ή και από ξένες υπηρεσίες, γιατί όχι, παρέλαση των κοριτσιών – παραστατών της Σημαίας μας, ανήμερα της επετείου, της 28ης Οκτ. 1940, κορίτσια πολύ πολιτικοποιημένα και από άλλες Πατρίδες, όπως τα ίδια λένε στην επιστολή τους;
  • Ένα ερώτημα είναι, αν τα ίδια θα έκαναν και στις χώρες τους τα τσουλάκια αυτά!
  • Κανονικά, αν υπήρχε ε/Κράτος και… “Σύμβουλος Ασφαλείας”, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, (“Καλημέρα Ναυαρχούκο μας”), τα καλά αυτά κορίτσια θα έπρεπε σήμερα να ήταν σε αναμορφωτήριο, μέχρι της απελάσεώς τους, μαζί με τις οικογένειές τους, από την χώρα μας!..
  • Ό,τι έκαναν προσβάλλοντας τόσο αισχρά την ΣΗΜΑΙΑ μας, (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΥΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, εξ όσων μας λένε βεβαίως ο Κυριάκος και η παρέα του), ό,τι έκαναν λοιπόν τα τσουλάκια αυτά, θα μπορούσαν άραγε να τα κάνουν πχ στις Η.Π.Α. ή στην Τουρκία ή στην ΕΣΣΔ και σε όλες τις όμοιες μ’ αυτήν πολιτικά χώρες παλιότερα, ή στην Γαλλία, Αγγλία, κλπ, σήμερα, ΕΣΣΔ και “ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ”, όπου υπήρχαν / όπου γινόντουσαν ρε Αρχι-Κομμούνη, ρε Αρχι-Κοκκινο-Φασίστα, δήθεν δημ/φε Πετρόπουλε, παρελάσεις και μάλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ στην παλιά σου / σας… Μητρόπολη, αλλά και σήμερα και στις Η.Π.Α. και στην Δ. Ευρώπη, παλιοκαθίκι, πολιτικό βεβαίως!..
  • Πού θα πας να κρυφτείς εσύ και όλοι οι ΣΥΡΙΖΟ βρωμίλοι όμοιοί σου ρε Πετρόπουλε, (που ο Αρχηγός σου θέλει και το Κέντρο… / θέλει να εκφράσει την… Κεντρο-Αριστερά τάχα… ), όταν την ώρα που θα έχετε πετύχει οι πλούσιοι Σορίτες να φέρετε τον εμφύλιο, με παράλληλο “στημένο” ξεσηκωμό των ξένων και εσωτερική γενική διάλυση θα μας την πέφτουν και οι Τούρκοι;
  • Πιστεύεις πραγματικά και εσύ και ο Τσίπρας και ο Πολλάκης ο νέος Α/ΟΠΛΑ σας, και όλοι σας, ότι θα σωθείτε, αυτήν την φορά σε καμιά Αμερική, αφού το “ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ”, μας / σας το τελείωσαν οι “Διεθνείς Εβραίοι”, που το “έστησαν”;
  • Ρε Τσίπρα, είναι δυνατόν να είσαι τόσο πολιτικά τομάρι και κυρίως τόσο ανεγκέφαλος και να αφήνεις τον κάθε ΑΛΗΤΑΡΑ να μιλάει, σαν τον Πετρόπουλο, για το σύμβολό μας, ασχέτως με το γεγονός ότι και εσύ δεν το πιστεύεις;
  • Δεν έχεις παιδιά ρε; Θα τα στείλεις, πού ρε για να τα σώσεις, που βαλθήκατε με τα όπλα, (Εξάρχεια, κλπ), με το γενικευμένο ΜΠΑΧΑΛΟ, κλπ, να καταστρέψετε μια ολόκληρη Φυλή, μαζί με τον… δεξιό -υποτίθεται βεβαίως- Σορίτη ΠτΔ Παυλόπουλο, να σας σιγοντάρει; Και ΟΚ τα δικά σου παιδιά “πες ότι θα τα σώσεις”, όπως και την “πάρτη” σου, τα παιδιά των άλλων δεν τα σκέφτεσαι όμως ρε; “Όχι, μπροστά στην Επανάσταση, έ”; Αυτή είναι η απάντησή σου ή ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, που τις λέτε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ που (θα) στέλνετε να σκοτωθούν για εσάς; 
  • “ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΗΝΩΝ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ” είναι ρε ξεφτίλα Πετρόπουλε η παρέλαση που τιμάμε τον λαό μας που έχυσε το αίμα του και(!) το 1940 για την ελευθερία μας; Στην Σοβιετία δεν γινόντουσαν παρελάσεις ρε πλούσια πολιτική παλιοκουράδα; Εκεί όμως γούσταρες ε;
  • Και σε ποιά Χούντα βρε πολιτική παλιολινάτσα κάνατε όλοι εσείς αντίσταση, εσείς οι “Κόκκινοι Φασίστες” και τώρα “ροζ” -το γυρίσατε στο χρώμα των gay- φασίστες; Ένας ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, αντιστάθηκε, ένας Σπ. ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ, που τον έβαζαν τα “ξαδέλφια” σας, οι Μαύροι Φασίστες, να πίνει τα ούρα του, ένας Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ένας ΣΑΒΟΥΡΑΣ, αυτοί ήταν όλοι και όλοι! Και όλοι αυτοί ήσαν Κεντρώοι ρε πολιτικό σκουλήκι, ήτοι Έλληνες Πατριώτες, Δημοκράτες και Αντι-Κομμουνιστές, διότι ήξεραν τί ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΨΩΡΑ είναι η “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ”, με τα 100 εκ-ρια νεκρούς, ένα Σύστημα που όμως δεν αποκηρύξατε, μωρή κοπριά, πριν να γίνετε Όργανα του Σόρος και της CIA των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”!… (Πολιτική κοπριά πάντα εννοώ)!
  • Όλοι οι άλλοι και ειδικά τα Κομμούνια σαν και εσένα, σαν τον Βούτση, όπως διαβάζω, οι σημερινοί πολυ-πλούσιοι Σορίτες (η Μαρέβα τάχα σας μάρανε και η Ντόρα παλιοοχιές, “που ζουν πάνω στα μαλάματα”), ήσασταν (όσοι μείνατε στην Ελλάδα) οι καλύτεροι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, του Λαδά, του Μάλλιου, του Μπάμπαλη, του αρχι-βασανιστή Χατζηζήση, κλπ.
  • ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ! ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΓ ΣΤΟ ΥΠ. “ΠΡΟΠΟ” ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΟΡΙΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ!..
  • “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ”, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠτΔ ΜΑΣ, (ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ), ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΙΑΣΜΩΝ, ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΜΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΚΑΙ Ο ΝΕΟΒΟΥΔΑΣ Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ “ΛΑΛΟΣ”, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΡΙΤΗΣ, (ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, “ΧΑΡΑΞΕ” “ΞΕΚΙΝΗΣΕ”, ΚΛΠ, ΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ… ΗΡΩΪΚΑ, ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!..  ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΑ / ΟΣΜΗΡΑ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ! (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ)!..
  • ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η 3500 ΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ !!…
  • Όσο για τα τσουλάκια αυτά, που έσπευσαν να υπερασπιστούν, (αυτό έλλειπε άλλωστε), η Αναστασοπούλου (αρχίζεις και γίνεσαι άνθρωπος εμφανισιακά μωρή… Χασούν, που ενοχλήθηκες πολύ από τον Κο που “βγάλατε” να μιλήσει από τα Βρασνά, επειδή ήταν Έλληνας και “δεν έπαιζε το παιχνίδι σου” με το λαθρο – μωράκι που πρόβαλες συνεχώς και επίτηδες / σε κάλυψε όμως έξυπνα ο Οικονόμου / τα ελληνάκια μωρά που τα ξέσκισε η κρίση τα πρόβαλες ποτέ μωρή λινάτσα, δημοσιογραφική λινάτσα εννοώ) , αλλά και ο Οικονόμου, επειδή τάχα είναι… “παιδιά”, κλπ, κλπ, κλπ, (δηλαδή ρε Οικονόμου οι Φυλακές Ανηλίκων τί ακριβώς είναι, για πες μας), όσο λοιπόν για τα κοριτσάκια αυτά, θα έπρεπε να ντρέπονται(!!!) οι γονείς τους, ειδικά αν είναι Αλβανοί, εκτός αν είναι Τουρκαλβανοί, οπότε δικαιολογείται μια τέτοια Παιδεία στα παιδιά τους, λες και δεν ξέρουμε ότι τα κάνουν να μισούν την Ελλάδα, αν και γεννήθηκαν εδώ, αν και πάνε Σχολείο εδώ, αν και οι γονείς τους ζουν και εργάζονται και “κονομάνε” εδώ, στέλνοντας  ρε… Κυριάκε αφορολόγητα τα λεφτά τους στην / στις χώρες τους (κατάλαβες, άπαντες και όχι μόνον οι Αλβανοί, αλλά και οι… φτωχοί του πυρηνικού Πακιστάν, οι άλλοι… φτωχοί, οι Βούλγαροι, που δεν έχουν ακούσει τίποτα για “Διεθνές Δίκαιο”, το οποίο το έχουμε “υπό μάλλης” μόνον εμείς, οι Ρουμάνοι, οι Αφγανοί, οι Αλγερινοί, οι Μαροκινοί, κλπ, κλπ, κλπ).

– Πριν κλείσω την παράγραφο, για άλλη μια φορά, τώρα που οι τάχα μου αριστεροί και Απάτρηδες “Παγκόσμιοι Κυβερνήτες” “Διεθνείς Εβραίοι” γελάνε με τα όσα γίνονται εδώ στην χώρα μας, με όλα αυτά που αυτοί σχεδίασαν και τώρα υλοποιούν, σας γράφω ότι “Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ” ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!.. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

– Α! Ρε Κρυφο-Κομμούνι μεγάλη υπουργάρα Αμανατίδη! Ποιά Θεσσαλονίκη απελευθέρωσε το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και πότε ρε πρώην Υπουργέ του… “Αποδήμου Ελληνισμού”, πολιτικέ εμμετέ, που μας είπες ότι σήμερα γι’ αυτό τον λόγο θα γίνουν εκδηλώσεις, κλπ; (Από ποιούς δεν μας είπες όμως);

– Άραγε αυτές δεν είναι εκδηλώσεις μίσους, ρε Διεθνιστικό Ανθελληνικό Πολιτικό Απόβρασμα, που δεν είχες το θάρρος να καταδικάσεις τα τσουλιά αυτά, όπως είναι κατ’ εσάς οι εκδηλώσεις στου Μακρυγιάννη, και στο Γράμμο – Βίτσι, ρε παλιολεμέ; Πολιτικά πάντα!

– Αν, ρε Αμανατίδη, ήταν (με την “Μηχανή του Χρόνου”) αντί για τον… Βούρο [1000 μπράβο για την ανακοίνωσή του / ασφαλώς και θα πρέπει να μάθουν όλοι οι Έλληνες ποιά ήσαν τα κολοπαίδια αυτά που “στα ίσα” ύβρισαν νεκρούς και το σύμβολό μας (πολλά ΜΠΡΑΒΟ και στον ΣΥΡΙΖΑ / έχετε πάντα ωραίες ιδέες ΚΑΙ αυτή ήταν πιο έξυπνη εκείνης που είχατε, όταν κάνετε μπουρδέλο, επί Παπούλια, την  παρέλαση στην Θεσσαλονίκη ή και απ’ αυτήν του να κατεβάσετε σε επίπεδο Γυμνασίων – Λυκείων την εκτόξευση μολότωφ, κλπ)], αν λοιπόν αντί για τον Βούρο, ήταν ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ξέρεις τί θα γινόταν μωρή πολιτική πουστίτσα; Διάβαζε παρακάτω!

Θα τα είχε συλλάβει τα… παιδάκια αυτά, (ό,τι έκανε και η “KGB”, αν έχεις διαβάσει), ελληνάκια, αλβανάκια, καυκασάκια, και ό,τι άλλο, και θα τα ανασκολοπούσε επί 7 ήμερο, αφού προηγουμένως τα κούρευε και τα έβαζε να πίνουν μόνον νερό και να τρώνε μόνον ένα παξιμάδι επί 7ήμερο! Όσα θα επιβίωναν θα τα έβαζε να παρακολουθούν μαθήματα ευρύτερα κοινωνικής συμπεριφοράς και κυρίως αυτοσεβασμού! Και για να μην νομίζεις ότι στο γράφω έτσι αυτό, σε ενημερώνω ότι το έπραξε αυτό στη Νεμέα, το 1944, όπου είχε απ’ εκεί μια γκόμενα αντάρτισσα, όντας βεβαίως γνωστός “διπλός” ή “μπινές” ή “ντουλάπα”!..

Παρακολούθα μας και ίσως μια ημέρα σου γράψω για την… Νεμέα και τον Βελουχιώτη, για τον γυναικά, αλλά και αρσενοκοίτη Θανάση ΚΛΑΡΑ, των πολλαπλών “Δηλώσεων Μετανοίας” και των ανελέητων σφαγών Ελλήνων και μόνον Ελλήνων μη Κομμουνιστών, που ήταν στην ίδια γραμμή με την σημερινή δική σας ρε Αμανατίδη, γραμμή που βοηθάει πάρα πολύ επικοινωνιακά και που στοχευμένα “λέει” ότι “όσοι δεν είναι με εμάς, είναι… Φασίστες και είτε θα αλλάξουν, είτε θα πέσουν τα κεφάλια τους”!.. Ρε Τσίπρα, το 2020 φτάσαμε, με τα ίδθα μυαλά του 1940 προχωράτε ρε; Καμιά… μεταγραφή θα κάνετε ρε, δηλαδή κάτι νέο έχετε να πείτε ρε στον λαό μας;

– Μετά την σημερινή σου στάση Αμανατίδη, η στάση του Βίτσα (πρώην Α/ΥΠΑΜ) με το έμμεσο αηδέστατο παρακαλητό του στους Πακιστανούς, έρχεται πλέον σε 2η μοίρα!.. Εσύ είσαι η πιο μεγάλη για την ώρα πολιτική ξεφτίλα, μέχρι την επόμενη, κάποιου άλλου ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ, ή ακόμα και νέας δικής σου!.. Κατάλαβες!..

+++ (ΑΝΕΥ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΝΑΝΔΡΑ ΕΛΛΗΝΑ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ) ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΔΙΔΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΔΙΣ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ, ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΒΟΡΙΕΟΗΠΕΙΡΩΤΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΡΑΜΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΘΕΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ;

ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ… Κα ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, (Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ Α/ της ΝΕΟ-“ΟΠΛΑ” ΣΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΚΚΕ Εξ. ΠΟΛΛΑΚΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ… ΚΕΝΤΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ;), ΠΛΥΝΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ, ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΚΑΤΣΙΦΑΣ”, ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΣΤΑ! (Πολιτική πάντα)!

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ 1.000.000 % ΓΙΑΤΙ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” Π-Θ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ!

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΘΙΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ Α/ΕΛΑΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ “ΔΩΣΕΙ”, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΡΑΜΑ!..

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΑΛΛΆ… ΑΛΛΆ… ! ..

  • ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΕΠΙΣΗΣ! ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΤΖΟΚΕΡ”, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ; ΕΔΩ ΡΕ Ο Α/ΓΕΕΘΑ Η(ΔΙΑΖ) Ο Α/ΓΕΝ ΚΛΠ, ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚ άδες, ΕΠΕΙΔΗ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΣΤΗΝ ΣΤΡ-ΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”!
  • ΑΠΑΝΤΩ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ: ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΗΨΗ ΠΟΥ… ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ… ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ; ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΠΟΥ Μ’ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ;
  • ΕΔΩ η μεν ΝΔούλισα Υφυπουργός ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ έκανε… εθελοντισμό το 1940 και μας κάλεσε να τον επιδείξουμε ξανά, κλπ, λες και πήγαν ή θα πάνε μόνον όσοι θέλουν να πολεμήσουν, αν χρειαστεί, κλπ, ενώ ο “Μέγας Πέτρος” των Διεθνιστών και του Χρήματος… Π. ΚΟΚΚΑΛΗΣ έμπλεξε την επέτειο με τα… ορυκτά καύσιμα, αφού πλέον οι Σόρος θα ασχοληθούν με τις… ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, … την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, κλπ!
  • Ξεχάσατε τί δήλωσε σχετικά ο Βαρουφάκης για τα πετρέλαια και το φ. αέριο στην Κύπρο και στην Κρήτη; Δεν είπε, προ ολίγου μόλις χρόνου, ότι δεν θα πρέπει να ασχοληθούμε ξανά, διότι και η “εποχή” τους πέρασε, αλλά και το περιβάλλον καταστρέφουν;
  • Τον Βαρουφάκη ξέρω με τις απόψεις αυτές και άλλον έναν Δρα, που ήλθε από την Οξφόρδη στην Ελλάδα, για να πει σε πρόσφατη, εξαιρετικά οργανωμένη, ημερίδα της “ΣΕΕΘΑ”, μεταξύ των άλλων και πως το φ. αέριο της Κύπρου ικανοποιεί μόνον για 1 έτος τις ενεργειακές ανάγκες της Ελλάδος!.. Καταλάβατε! Ο Δρ αυτός (ιδεολογικό υποσύνολο του Βαρουφάκη) είναι αφιχθείς από την…  Οξφόρδη, προφανώς Σορίτης και σίγουρα… εργαζόμενος με αποστολή να… προμοτάρει ό,τι εμπρός φέρει το πρόθεμα “ΑΝΕΜΟ”, πχ ανεμογεννήτριες (αυτές και αν καταστρέφουν τα περιβαντολογικά όνειρα της… Γκρέτα… των τάχα μου Αριστερών Ευρωπαίων), αφού προηγουμένως “συκοφαντήσει” τα όποια… πετρέλαια και… φυσικά αέρια!..

ΜΟΤΟ / ΛΟΓΚΟ, ό,τι γουστάρετε:

ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ¨ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

3. Με ρωτάτε για την επίσκεψη Ράμα στην Ελλάδα! Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, ξέρω ότι οι περισσότεροι ήσαστε οπαδοί του, και πιστεύω ότι, όντας Αλβανοί, ξέρετε καλύτερα εμού το ΒΡΩΜΕΡΟ ποιόν του, το οποίο με απόλυτο ακρίβεια έχει περιγράψει και ο ΜΠΕΡΙΣΑ και ο Λ. ΜΠΑΣΑ!..

Σκεφτείτε όμως τώρα το παρακάτω που θα διαβάσετε, όσοι είστε πραγματικά Αλβανοί και όχι Τουρκαλβανοί, που τα “πιάνετε” από τους Τούρκους και μάλιστα “χοντρά και στα ίσα”!.. (Πριν από λίγα χρόνια, το “πιασμάν” γινόταν κρυφά και “κάτω από το τραπέζι” στην χώρα σας, αλλά και εκτός αυτής)!..

Αν ήσασταν έξυπνοι και όχι απλώς πονηροί, τότε θα “πολεμάγατε” για την δημιουργία Ε-Α Ομοσπονδίας, για το “πέσιμο” των Ε-Α συνόρων και την ουσιαστικά ΕΝΩΣΗ μας, αφού, όπως με στοιχεία, με επιχειρήματα και με αναλύσεις, πολλές φορές εδώ στο σάϊτ μας, κατά το παρελθόν, αποδείξαμε και τονίσαμε, όλοι σας μέχρι και τη γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο (Αρχαία Επίδαμνος) είστε στο αίμα ΕΛΛΗΝΕΣ, ελληνισμό-σας που χάσατε με την εισβολή των Οθωμανών επί Μεχμέτ Β’, στα σημερινά εδάφη σας!..

Οι Τούρκοι, ακριβώς επειδή ήξεραν αυτήν την ΑΛΗΘΕΙΑ, (το ίδιο ισχύει και για το 1/3 αυτών, που είναι απόγονοι εξισλαμισμένων Ελλήνων), μόλις έπεσε ο Κομμουνισμός, πυροδότησαν, πληρώνοντάς τους, τους Φασίστες συνεργάτες των ΝΑΖΙ, Μουσουλμάνους Τσάμηδες, ώστε αυτοί να αποτελέσουν το κύριο εμπόδιο της μη δημιουργίας ενός νέου Ε-Α Κράτους, μιας πολύ μεγάλης Ομοσπονδίας, η οποία θα κυβερνούσε σίγουρα τα Βαλκάνια και όχι μόνον, κάποια βεβαίως μελλοντική χρονική στιγμή! Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το ήθελαν και δεν το θέλουν ούτε και οι Ιταλοί, οι “ούνα φάτσα, ούνα ράτσα” με εμάς, και κατ’ επέκτασιν και με εσάς!..

Για σκεφτείτε μόνοι σας και χωρίς την βοήθειά μου, τί θα γινόταν με μια πιθανή Ε-Α Ομοσπονδία!.. Σε αντίθεση, επειδή οι “Διεθνείς Εβραίοι” ξέρουν τί θα σήμαινε αυτό, έχουν βάλλει εσάς να μας κτυπήσετε πρώτοι στο έδαφός μας, σε περίπτωση Ε-Τ συρράξεως!.. Για να γίνει αυτό ένα πολύ απλό σχέδιο απαιτείται και 5- 10 άτομα εκπ-να! Όχι περισσότερα!.. STOP!

Ώρα να προβληματιστείτε μόνοι σας, τώρα φίλοι Αλβανοί!.. Και για να μην σας πιάσει το εθνικιστικό σας, ξεχάστε αυτό που εμείς λέμε, ότι δηλαδή είστε… χαμένο αίμα μας, ξεχάστε το Βουθρωτό, το Φιέρρι (Απολλωνία), το Δυρράχιο, κλπ, κλπ, κλπ, ξεχάστε τον Έλληνα, Βυζαντινό και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ Πρίγκηπα, Γεώργιο – Αλέξανδρο ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ, ξεχάστε ότι είστε ελληνικές φύτρες, όπως εμείς λέμε και πείτε ότι είμαστε, άντε… “ξαδέλφια”, εστιαζόμενοι στο να σκεφτείτε και μόνον το Όραμα(;) μιας Ε-Α Ομοσπονδίας!.. Τί λέτε; Πχ Θα μπορούσε να αποτελεί Όραμα, μια Ε-Α Ομοσπονδία;

4. Απαντώ

α. Σε ό,τι αφορά την Νοτοπούλου και τους Γύφτους, δεν καταλαβαίνω σε τί απορείτε; Σε όλους αυτούς τους Αλβανο-Γύφτους, Βουλγαρο-γύφτους και Ρουμανο-γύφτους, δεν απευθύνθηκε προεκλογικά ο Τσίπρας, που έφτασε στο σημείο να διορίσει και τον γιο του πασίγνωστου Ελληνο-γύφτου / “ΡΟΜ”, τραγουδιστή, το όνομα του οποίου ξεχνάω τώρα;

β. Χωρίς να το αποκλείω, δεν νομίζω ότι ο Τσίπρας “θα το πάει” να κάνει Χιλή την Ελλάδα τώρα (!), αυτήν την στιγμή!.. Τα πάντα είναι θέμα εντολών, απ’ έξω!.. Καταλάβατε!..

γ. Ναι, όλοι τους “Γκρούεζα” (τί παρωνύμιο είναι αυτό βρε;), δίνουν λόγο στον Σόρος, ενώ σιγά – σιγά ξεκίνησε να παίρνει… αναφορές και το Σοράκι, ο… Αλέξανδρος, ο οποίος… εξανέστη, λιγότερο βεβαίως από τον Τσίπρα, για την στάση κυρίως του ΜΑΚΡΟΝ και γενικώς των Ευρωπαίων προς τα Σκόπια, στο θέμα της έναρξης των συνομιλιών τους με την ΕΕ, για την ένταξή τους σ’ αυτήν!..  (ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ + στρατολογημένοι πολιτικοί, “σπαρμένοι” στα λοιπά Κόμματα + ΜΚΟ + “Συμμορίες”, κλπ)!..

δ. Ναι! Οι Αλβανοί εκτιμώ πως, σε λίγο διάστημα, θα έχουν πάρει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την Αρχηγία της ΜΑΦΙΑ στην χώρα μας! Ε, εκεί κάπου στην ΕΥΠ, ακούει κανείς;

ε. Ναι, επειδή οι Κούρδοι της Συρίας ένοιωσαν… προδομένοι (sic) από τον Τραμπ, αχαχαχαχαχαχα, γι’ αυτό πήγε στις Η.Π.Α. και τους ευχαρίστησε προσωπικά και “δια ζώσης”, στο πρόσωπο του Προέδρου ΤΡΑΜΠ, ο στρατιωτικός Αρχηγός τους Μαζλούμ (“Καταπιεσμένος”) ΚΟΜΠΑΝΙ!..

– Τί λες ρε, “στροφάρεις”;

– Η Συρία θα επιστρέψει σύντομα στο 90% + στην προ του 2011 κατάσταση, (ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ Η.Π.Α., – ΡΩΣΙΑ), ενώ μελλοντικά θα αναληφθεί από τον Άσαντ όλη η Συρία, παρά την αλητεία των γνωστών “3 Κεμαλικών βημάτων” του ΡΤΕ, να προσαρτήσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την περιοχή των ΙΝΤΛΙΜΠ – ΤΖΕΡΑΜΠΛΟΥΣ!..

  • ΥΠΟΜΟΝΗ όμως είπαμε, αφού χωρίς αυτήν ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!.. 

στ. Έφυγαν βρε οι Η.Π.Α. από την Συρία ή σε συνεννόηση με την Ρωσία, άλλαξαν θέση και έπιασαν οι ίδιοι προσωπικά την περιοχή των Ιρακινών πετρελαίων, αναλαμβάνοντας και την διαφύλαξή τους

Λίγο υπομονή κάνε και θα δεις πιο “καθαρά” το τί θα έχουν τελικά κερδίσει οι Τούρκοι στην Β. Συρία!..

5. Κε Μάζη!

– Η τ/θεωρία των 2 1/2 πολέμων αναφέρεται σε ικανότητα των ΤΕΔ να αντιμετωπίζουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ(!) Έλληνες (1), Σύρους (1) και Κούρδους (1/2) αντάρτες!.. Πρόσεχε!..

6.

α. Έκλεισε σήμερα (30-10-2019) η Ι/Πρεσβεία στην Άγκυρα!..

β. Ο τέως Τ/Α/ΓΕΕΔ Ιλκέρ Μπασμπούγ, ο οποίος ζήτησε από τον τ/λαό, κατά την “Πηγή της Ειρήνης”, να υποστηρίξει τις ΤΕΔ, θα δικαστεί στο τ/”Ανώτατο Δικαστήριο”!

γ. Θυμίζω την αντίδραση της Τουρκίας, (όταν πρόκειται για την Σημαία της / ο Μουσταφά Κεμάλ, το 1922, σεβάστηκε την Σημαία μας στην Σμύρνη και δεν την πάτησε, όταν του την έστρωσαν, ώστε να την πατήσει, ως ένδειξη της Νίκης του, επιτιμώντας αυτούς που το έπραξαν), στην περίπτωση του Σ. ΣΟΛΩΜΟΥ, αλλά και την πρόσφατη με τον νεαρό και πάλι στην Κύπρο, που τον επικήρυξε, με αποτέλεσμα “να κλάσουν μέντες” οι γονείς του και να ζητήσουν εγγράφως συγγνώμη από την Τουρκία και τους Τ/Κ!..

δ. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τα όσα λέγονται για τον βιαστή Ιερέα, στην Μάνη, ο οποίος κρατείται στις Φυλακές Τριπόλεως, αρνούμενος τα όσα τον κατηγορούν! Σε αμφιβολία κυρίως “μπήκα”, όταν πληροφορήθηκα ότι συζούσε με Βουλγάρα, κλπ, η οποία τον “άφησε”, κλπ, κλπ, κλπ!

Σε κάθε περίπτωση βιάστηκαν όλοι να καταδικάσουν τον Παππά, πριν δικαστεί ακόμα και καταδικαστεί, (αν αποδειχθεί στην Δικαιοσύνη η ενοχή του), βιάστηκε ακόμα και ο Αρχιεπίσκοπος… “ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΟΣ”, επηρεασμένοι όλοι τους από την πολύ… δημοκρατικότητά τους και κυρίως από το μίσος τους για το Θείον, (οι Διεθνιστές αντίχριστοι ασφαλώς, όχι ο Αρχιεπίσκοπος), όλοι αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, αυτοί που αγαπητοί μου, θέλουν να κάνουν άγαλμα τον άτυχο συμπολίτη μας Ζακ, όχι επειδή ήταν gay και επίδοξος ληστής, (άρα γι’ αυτούς “ζημιάρης” του Κράτους), αλλά διότι απλώς ήταν οπαδός του “ΣΥΡΙΖΑ”, ο οποίος έπεσε… μαχόμενος για τα ιδανικά του… Κόμματος (sic)!..

Οψόμεθα για τον Παππά, που έγινε Παππάς προφανώς για να επιβιώσει, (δεν ξέρω τί επαγγέλετο πριν το “Σχήμα”), και του οποίου θα πρέπει να κοπούν… ΣΥΡΙΖΑ, αχαχαχαχαχαχα, τα γεννητικά του όργανα, αν αποδειχθεί ότι κακοποιούσε το κορίτσι αυτό και… παιδί του(;)!..

7. Ο Ευάγγελος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ήταν ο μόνος πολιτικός, ο οποίος εξ αρχής και αμέσως αναφέρθηκε στον… επικρεμμάμενο, σαν την “Δαμόκλειο Σπάθη”… θάνατο του “erga omnes”, μετά από τις… ευρωπαϊκές τελευταίες εξελίξεις με τα Σκόπια, εξελίξεις που αποδεικνύουν περίτρανα, το πόσο “ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ” ήσαν οι των “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”, που “έδωσαν” μέσα σε 2 χρόνια την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας των 3000 ετών, στους ψευτο-κλέφτες Σλάβους και όποιους άλλους όμοιους “τρίτους”!

– Κε Ζιακόπουλε! Δεν βρίσκεις ότι είναι ευκαιρία να ανατρέψουμε αυτήν την κακή συμφωνία, και να την… διορθώσουμε έστω, αφού δεν αποφασίζουμε να… κλοτσήσουμε τα… “Διεθνή Κέντρα”;

8. Ξαναγράφω! Ο όρος “Γαλάζια Πατρίδα” δεν είναι νέος! “Ανοίξτε” πχ την παλαιά τ/σειρά βιβλίων για την εκμάθηση της τ/γλώσσας, την σειρά “Türkçe Öğreniyoruz”και θα την βρείτε μέσα! Το είπαμε και το γράψαμε! Οι Τούρκοι μας το είπαν / μας το πρόσφεραν ως… τυράκι, εμείς “τσιμπήσαμε” και αυτοί πανέξυπνα τον καθιέρωσαν ως όρο, κάτι που είναι μεγάλη τους επιτυχία και για τον λόγο ότι έτσι, και μαζί με τον σχετικό Χάρτη αυτής της Πατρίδος, ενημερώνουν όλον τον Κόσμο, για τις διεκδικήσεις τους!..

– Ο Υποναύαρχος (Ε.Α.) Τζιχάτ ΓΙΑΓΤΖΙ λοιπόν απλώς επανέλαβε κάτι δεδομένο και γνωστό από χρόνια για τους Τούρκους, όπως κάνει τώρα και με την Κρήτη, επίσης εσκεμμένα, λόγω των εκεί πετρελαίων και Φ. Αερίων και δεν εφηύρε ο,τιδήποτε με… Πατρίδες, κλπ, κλπ, κλπ!..

9.  Άσε να δούμε “καθαρά”, αν ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ “το πάει” για “Ειδικές Οικονομικές Ζώνες”, όπως το θέλουν εδώ και χρόνια οι Γερμανοί, με ό,τι αυτό θα σημάνει και αν… ζούμε, θα τα πούμε ξανά για το θέμα αυτό και “εν εκτάσει”!..

10. Δηλαδή ρε Άγγλοι, ο οδηγός της νταλίκας, πώς έχει σπίτι 300 χιλ. λιρών και δεν εμπλέκεται στις 38 δολοφονίες της… Νταλίκας του, αν και αυτό βεβαίως (η μη εμπλοκή του δηλαδή), δεν παύει να είναι μια πιθανότητα;

11. Θα γράψω ειδικά για το θέμα, ίσως και σύντομα! Πάντως, εξ όσων γνωρίζω, έχοντας “παρακολουθήσει” και την δίκη για “στρ-κή κατασκοπεία”, στελεχών των ΤΕΔ,  εκείνος που είχε πει “θα δώσω σε φίλο στην Ελλάδα, άκρως απόρρητες (ΑΑΠ) πληροφορίες” ήταν ο Πλοίαρχος Yalçın Özkütük / Γιαλτσίν Οζκιουτούκ, ο οποίος όμως αθωώθηκε, τοποθετούμενος ακολούθως “Αρχι-Επιστολέας” στον στόλο των “Επιθετικών Σκαφών” (“Σκαφών Εφόδου”), του ΤΠΝ / “Tuğamiral Özkütük Hücümbotlar Flotılası’nın Komodoru oldu”!.. (Δεν έχω ακόμα τελειώσει με τις φετινές τ/στρ-κές Κρίσεις)!..

12. Μπράβο, έστω και πολύ αργά, στον Κο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, για την στάση του στο θέμα ΒΡΑΝΙΕΣ, τον οποίον άφησε να παίξει κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μήπως και έπαιρνε κανένα “Χ”… , καταλάβατε!.. Έτσι, διατηρεί και το κύρος του Σωματείου του και το δικό του ως Προέδρου (έστω ως “Δκτού”, όπως και ο πολύ φίλος του στρ-κός, του εισηγήθηκε να λέγεται / να αποκαλείται, εκτός από “Τίγρης”), αλλά ικανοποιεί και το αίσθημα της πλειοψηφίας των οπαδών της “Κούλας”, όπως και του “Κυρ… Δέσποτα”, … λέγε με Κωστένογλου!

– Μάλλον τώρα ο Μελισσανίδης θα πρέπει να έχει μετανοιώσει που τον ξανάφερε στην Ομάδα, από το Βέλγιο, ξεχνώντας (;) ακόμα και τις προς αυτόν ύβρεις που είχε εκστομίσει ο παίκτης, φεύγοντας από την Ελλάδα, όταν είχε έλθει εδώ για 1η φορά!

Ο Μπακάκης… ζει βρε ΑΕΚτζήδες; Του την “έπεσε” έμαθα ο Βράνιες!..

13. Οι Τούρκοι διαχειρίζονται ετησίως (1οι στον Κόσμο) 350 με 400 τόνους ΧΡΥΣΟΥ, όντας και 1οι στην εξαγωγή του!.. Αυτό για κάποιους… ηλιθίους, που νομίζουν πως μια απλή χώρα, ακόμα και η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Η.Π.Α., μπορεί εύκολα και όχι με τον τρόπο που σας είχα γράψει, να κτυπήσει την τ/Οικονομία!..

– Η βασική… μεταφορική γραμμή που…  “σώζει” ή… “έσωζε” έστω (θα το δούμε αυτό) Κράτη και Πολιτικούς, ήταν και παραμένει η γραμμή: Βενεζουέλα / Ν. Αφρική – Τουρκία – Μ. Βρετανία / Η.Π.Α.!.. (Θα το αναλύσουμε καλύτερα αυτό κάποια στιγμή και “εν εκτάσει”)!..

14. Μας άκουσε και πάλι, και πολύ σύντομα δρα και πάλι, ο ΤΡΑΜΠ! Διαβάστε και πάλι οι… “Ειδικοί!

ABD’den Türkiye’ye karşı yeni hamle! Kongrede kabul edildi

ABD Temsilciler Meclisi, sözde Ermeni Soykırımı iddialarını resmi olarak tanıyan yasa tasarısını onayladı.

ABD'den Türkiye'ye karşı yeni hamle! Kongrede kabul edildi
29.10.2019 
ABD Kongresi’nin alt meclisi Temsilciler Meclisi, sözde Ermeni Soykırımı iddialarını resmi olarak tanıyan yasa tasarısını kabul etti. Tasarı kısa süre sonra ABD Senatosu’nda oylamaya sunulacak.

11 Nisan’da, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı ve California vekili Demokrat Adam Schiff’in sunduğu karar tasarısında, “Temsilciler Meclisi’nin Ermeni soykırımını tanımayı ve anmayı ABD politikası olarak gördüğü” ifade edilmişti.

Meclisin, ABD hükümetini sözde soykırım iddialarının inkarı ile ilişkilendirme çabalarını reddettiği ifade edilen tasarıda, ABD’nin 1915 olaylarındaki insani yardım çabaları dahil sözde Ermeni Soykırımı’na ilişkin eğitimin ve kamu bilgilendirmesinin ABD politikası olarak teşvik edildiği kaydedilmişti.

15. Ναι, οι Σύροι γενικώς ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ(!), αλλά και οι Ιρακινοί (πρώην Σανταμικοί, δηλαδή τα περισσότερα “εν ζωή” μέλη του “ISIS”), μισούν την Γαλλία και θέλουν την ολοσχερή της Κ/Φ, έχοντας ως κύριο στόχο τους το Παρίσι!.. Ναι, είναι αλήθεια!..

16. Κυριάκε μας! Εμείς λίγο… μέλι, όπως θα έλεγε και ο ΡΤΕ; Εμείς F-35; Έκανες τίποτα;  

Pentagon’dan Türkiye için F-35 açıklaması

Pentagon ile Lockheed Martin savunma şirketi, F-35 savaş uçağı üretimi için 34 milyar dolarlık anlaşmaya vardı. Pentagon Müsteşarı Ellen Lord, Türkiye’nin F-35 için yaklaşık 1000 parça üretmeye devam ettiğini belirterek “Türkiye’nin tedarik zincirindeki sorumlulukları 2020 Mart ayının sonunda transfer edilene kadar üretim devam edecek. Türkiye mükemmel bir tedarikçi” dedi.

Pentagon'dan Türkiye için F-35 açıklaması
29.10.2019 
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) ile savunma şirketi Lockheed Martin arasında 478 adet F-35 savaş uçağı üretimi için 34 milyar dolarlık anlaşma sağlandı.
Pentagon’da Alım ve İdameden Sorumlu Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ellen Lord ile ortak basın toplantısı düzenleyen F-35 Programı Direktörü Korgeneral Eric Fick, Lockheed Martin ile yapılan anlaşmanın hem sipariş edilen uçak sayısı hem de uçakların birim fiyatları bakımından önemli bir adım olduğunu belirtti.

Korgeneral Fick, “Anlaşma 478 uçak için ve 34 milyar dolar değerinde. Bu, ABD ordusundaki üç kuvvet (Hava, Deniz ve Deniz Piyadeleri), uluslararası ortak ve müşterilerimiz için üretilecek 351 F-35A, 86 F-35B ve 41 F-35C uçaklarını kapsıyor.” dedi.

Lockheed Martin’den de yapılan yazılı açıklamada, “Bu anlaşma, ABD, uluslararası program ortakları ve dış askeri satış çerçevesinde alıcı ülkeler için ‘Lot 12’, ‘Lot 13’ ve ‘Lot 14’ kapsamında üretilmesi planlanan F-35’lerin tamamını kapsıyor.” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamaya göre, konvansiyonel iniş-kalkış yapabilen F-35A tipi savaş uçağının birim fiyatı daha önceki partilerde üretilen F-35A uçaklarına göre yüzde 12,8 azalarak 80 milyon doların altına düşmüş oldu.

Kısa pistlere iniş yapabilen ve dikey iniş kalkış yapabilen F-35C ile F-35B uçaklarının birim fiyatlarında ise yüzde 12,7 oranında bir düşüş söz konusu olacağı belirtiliyor.

Alım ve İdameden Sorumlu Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ellen Lord ise geçen ay itibarıyla 440’ın üzerinde uçağın ABD, program ortakları ve alıcı ülkelere teslim edildiğini ve 17 hava üssünde F-35 uçaklarının kullanıldığını ifade etti.

TÜRKİYE‘NİN F-35 PROGRAMINA KATILIMI

Türkiye’nin F-35 programındaki durumuna ilişkin herhangi bir değişiklik söz konusu olmadığını belirten Lord, “Türkiye F-35 için yaklaşık 1000 parça üretmeye devam ediyor. Türkiye’nin tedarik zincirindeki sorumlulukları 2020 Mart ayının sonunda transfer edilene kadar üretim devam edecek.” dedi.

Türkiye ile ABD’nin çok iyi ikili askeri ilişkileri bulunduğuna dikkati çeken Lord, “Türkiye mükemmel bir tedarikçi.” ifadelerini kullandı.

 Lord, Türkiye’nin F-35 programına katılımının askıya alınması ile tedarik zincirinden bir aksama olup olmadığı sorusuna “Türkiye oldukça samimi ve yine ifade ediyorum, mart ayında bu parçaların üretiminin devredilmesi sürecindeyiz.” diye konuştu.

KAYNAK: AA
17. Άπαντες στις ΤΕΔ θα έλθουν πάνω μας, όταν θα έλθουν φυσικά, σε Έβρο και Νησιά, με αλεξίσφαιρα! Στις ΕΕΔ έχετε τίποτα τέτοια βρε;  Μόνον αυτό σας γράφω!..
18. 

ABD’den Suriye tehdidi: Güç kullanacağız

ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Suriye’deki petrol yataklarını koruyacaklarını ve diğer tarafların bu yatakları ele geçirme çabalarına güç kullanarak yanıt vereceğini belirtti.

ABD'den Suriye tehdidi: Güç kullanacağız
 28.10.2019

Esper, bugünkü basın toplantısında, “ABDSuriye’nin kuzeydoğusundaki petrol yataklarının kontrolünü sürdürecek. El Bağdadi sağken bu yataklar DEAŞ’in finansal kaynağı olarak operasyonlarına destek sağlıyordu” dedi.

Esper, ABD ordusu, yatakları tehdit eden tüm güçlere ciddi yanıt verecek diye ekledi. (ΕΔΩ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΚΕΜΑΛ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1923-1925, ΣΤΟΧΕΥΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΡΤΕ)!.. 

Daha önce Suriye devlet televizyonu, bir konvoy ABD askerlerinin Irak’tan Suriye’nin kuzeydoğusundaki Haseke bölgesine geri döndüğünü bildirmişti.

19. 

Rojova yerine Kürdistan
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ Η(ΔΙΑΖ) ΜΕΝΤΙΟΥΜ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ“!..

Rojova yerine Kürdistan

29.10.2019

Barış Pınarı Harekâtı ve ardından ABD ve Rusya ile varılan mutabakatlarla PKK/YPG, Suriye’nin Türkiye sınırlarındaki Kürtlerin ağırlıklı olduğu bölgelerden çıkarıldı, çıkarılıyor.

Böylelikle PKK’nın, “Rojava devrimi” diye adlandırdığı söz konusu bölgede hamilerinin desteğiyle bir devletçik kurma hayalleri yıkılmış oluyor. Tabi PKK ile birlikte hamilerinin de bu hayali yıkıldı.

Şimdi tartışılan konu bundan sonra ne olacağı…

Her gün televizyon ekranlarında, gazete sayfalarında onlarca uzmanın bu konuya dair görüşlerini izliyor, okuyoruz.

Hemen hemen tüm uzmanların ortak görüşü, PKK’nın ağır bir darbe almasına karşın yok olmadığı yönünde.

PKK/PYG, sınırda Kürtlerin ağırlıklı olduğu bölgeden çıkarılıp daha güneye doğru Arapların ağırlıklı olduğu zengin petrol yataklarının olduğu bölgeye taşınıyor.

Söz konusu bölge de zaten onların denetimindeydi ancak PKK’nın kalıcı bir devletçik oluşturmayı arzuladığı bölge, hali hazırda çıkarılmakta oldukları bölgeydi.

Zira PKK, Arapların ağırlıklı olduğu bölgede uzun süre kalıcı olamayacaklarını biliyor.

Arzu ettikleri, o bölgeden elde ettikleri gelirle devletçiklerinin yapı taşlarını döşemekti.

Şimdi mırın kırın ede ede de olsa bu bölgeyi terk ediyorlar.

Bundan sonraki görevleri güneydeki petrol ve doğalgaz yataklarına hamileri için bekçilik yapmak.

Peki, sadece bu mu?

PKK bununla yetinir mi ve daha önemlisi hamilerinin onlara bir devletçik hediye etme planları çerçevesinde öngördükleri hedeflerinden tamamen vazgeçti mi, geçecek mi?

Gerçek olan şu ki PKK bu durumla yetinmeyeceği gibi hamileri de söz konusu planlarından vazgeçmiş değil.

Zaten uzmanların da büyük kısmı aynı görüşte.

Ancak PKK’nın hamilerinin söz konusu planlarını bundan sonra nasıl hayata geçirmeye çalıştıkları konusunda pek dillendirilmeyen bir durum var.

Aylardır, hatta Ocak 2018’deki Afrin operasyonundan bu yana söylemeye çalışıyorum.

ABD, Afrin operasyonu ile birlikte Türkiye’nin, bu bölgede PKK’nın güdümünde bir devletçik kurulmasına izin vermeyeceği konusundaki kararlılığını gördüğünden bu yana alternatif bir plan üzerinde çalışıyor ki o plan Irak Kürdistan Bölgesi ile PKK’yı yakınlaştırmak.

Önceki plan Suriye’nin kuzeyinde kurulacak bir devletçik ile Irak Kürdistan Bölgesi’ni birleştirmek idi. Bu süreçte Irak Kürdistan Bölgesi Türkiye’ye düşman hale getirilecek ve Rojava Bölgesi ile Irak Kürdistan Bölgesi birleştirilerek bir devlet kurulacaktı.

Bu sayede Irak Kürdistan Bölgesi’ndeki petrol ve doğalgaz yatakları Rojava üzerinden Akdeniz’e ulaştırılacak, böylelikle hem Erbil’in Türkiye’ye bağımlılığı ortadan kaldırılacak hem de Ankara’nın bu enerji koridorunun dünya pazarlarına taşınması konusundaki fonksiyonu devre dışı bırakılacaktı.

Fırat Kalkanı, Zeytindalı ve en son Barış Pınarı Harekâtı ve de PKK/YPG’nin Suriye’nin kuzeyinden çekilmesini öngören mutabakatlarla bu plan engellenmiş oldu.

Ancak şimdi ABD, Afrin operasyonundan bu yana üzerinde çalıştığı alternatif plana ağırlık vermiş durumda. O plan da dediğimiz gibi Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi ile PKK’yı yakınlaştırmak.

Bu yakınlaşma şimdiye kadar hiç olmadığı kadar sağlanmış durumda.

Özellikle Barış Pınarı Harekâtı’nın başından bu yana Erbil ile PKK arasında ciddi bir yakınlaşma dikkati çekiyor.

Erbil yönetimi hiç beklenmediği kadar Türkiye’yi karşısına alarak PKK/YPG’ye sahip çıkıyor.

Öyle ki Mazlum Kobani geçtiğimiz hafta Kamışlı’da düzenlediği basın toplantısında, Barış Pınarı Harekatı’ndan bu yana kendilerine gösterdikleri olumlu yaklaşım nedeniyle teşekkür etti. Mazlum Kobani aynı toplantıda Kürt gruplar ve partiler olarak Türkiye’ye karşı ortak pozisyon olmaktan söz etti.

ABD, iki yıla yakın süredir bu yakınlaşmayı sağlamaya çalışıyor. Bu konuda önemli ölçüde yol alınmış durumda. Türkiye’de de yayın yapan Erbil merkezli yayın organları ekranlarında, web sitelerinde yoğun bir şekilde Türkiye düşmanlığını işleyerek bu plana katkı sağlamaya çalışıyor.

Öte yandan büyük gösterilerle sarsılan Irak parçalanmaya doğru gidiyor.

Irak’ın parçalanması da, ABD’nin bu planının bir parçası.

Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin PKK ile yakınlaşması Ankara-Erbil ilişkilerini bitirir.

Bu ilişkinin bitmesi Türkiye için büyük kayıp, Erbil için ise felaket olur.

ABD’nin istediği de bu.

Bu senaryonun önlenmesi için Erbil’in ABD’nin bu oyununa gelmemesi, Ankara’nın da hem Erbil ilişkilerini gözden geçirmesi hem de hızlı bir şekilde kapsamlı bir Kürt politikası oluşturması şart.

Yenibirlik

 

20. Πολύ προσεκτική μελέτη στο ακόλουθο άρθρο!

What Baghdadi’s Death Tells Us About the Real Terror Threat

Always look for the country behind the curtain.

 

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

What’s the best place to look for the terrorist leader of a defeated Islamic terrorist group? When his men are on the run, look for his hideout in or near the country that sponsors him.

We didn’t find Osama bin Laden hiding in a cave in Afghanistan, but in a compound in a Pakistani military city. And Abu Bakr al-Baghdadi, the former Caliph of ISIS, wasn’t hanging out in his home turf, but in an area controlled by Turkey and its allied Islamist militias right off the Turkish border.

Osama bin Laden’s death confirmed the reports of his ties to Pakistan, and Baghdadi’s death confirmed the rumors of the links between ISIS and Turkey. Those links may not as run as deep as those between Pakistan, the Taliban, and Al Qaeda, but when Baghdadi wanted someplace to hide out with his family, he didn’t huddle with his forces, but picked a location under the shadow of the Turkish military.

As Robert Spencer, an expert on the theology and geopolitics of Islamic terrorism, noted, “It strains credulity that Turkey, with its interests in northern Syria, did not know he was there. Al-Baghdadi was killed in Barisha in the Idlib province, a town of no more than 2,500 people right on the Turkish border.”

Where did we actually find the Caliph of ISIS? Allegedly, he’d been living in the home of Abu Mohammed Salama, a Hurras al-Din leader. The Islamic terror group, whose name means Guardians of Religion, had been listed as Al Qaeda in Syria in its Specially Designated Global Terrorist designation. Hurras al-Din had formerly been part of Tahrir al-Sham which has been cooperating closely with Turkey.

One of Tahrir’s four components was the Al-Nusra Front, which was formerly the official Al Qaeda affiliate in Syria. While the US bombs Tahrir al-Sham, Turkey, a NATO member, works with it.

If a NATO member is openly working with an Al Qaeda faction, how can it possibly be trusted?

Both Hurras and Tahrir play a dominant role in Idlib. They, supposedly, don’t get along. And they, likewise, supposedly are hostile to ISIS. Except that Baghdadi’s death tells us that’s a sham.

While ISIS was calling Hurras “apostates”, and Tahrir was supposedly hunting Baghdadi, he was living under their protection, not those of his own men, which he wouldn’t have done without a deal. And there wouldn’t have been a deal unless it was part of a much broader operational arrangement. It’s hard to believe that Turkey would not have been clued in on a deal involving its own Islamist terrorist allies.

Earlier this year, Ayman Al-Zawahiri, the head of Al Qaeda, had ridiculed Jihadist groups in the area for operating under Turkish authority. Al Qaeda’s Jihadists have been debating whether to accept Turkey’s support. Baghdadi’s death tells us how it all played out. Turkey worked with Tahrir while ISIS worked with Hurras. The two Al Qaeda splinter groups pretended to be feuding, but were really a pipeline.

ISIS connected to Hurras which linked in to Tahrir which is under Turkish authority. That’s why Baghdadi was in Idlib. Meanwhile the Al Qaeda splinter groups in this drama were pretending to fight ISIS.

It’s the same old story.

There are no lone wolf terrorists or lone wolf terrorist groups. Like Marxist terror groups, Islamic terrorist organizations don’t exist in isolation. Even ISIS, despite its insistence that Baghdadi was the sole source of legitimate Islamic authority, was not without its state sponsors. Much like its Al Qaeda parent.

The root cause of the problem is not Islamic terror groups. It’s Islamic terror states.

September 11 would never have happened without Pakistan’s ambitions for Afghanistan, and Qatari and Iranian backing for Al Qaeda. ISIS would never have become a major terror threat without Assad’s use of Al Qaeda to attack American soldiers during the Iraq War, and the entire Arab Spring project by Qatar, its Muslim Brotherhood allies, the Gulf states, and the region’s motley assortment of Islamists.

On the Shiite side, every Islamic Jihadist group, from Hezbollah to the Houthis, begins in Tehran. And Iran’s backing has kept even, supposedly, hostile Sunni groups like Muslim Brotherhood terror organizations, the Taliban, and Al Qaeda afloat.

Islamic terrorism is not something that happens because teenagers watch videos on the internet. It doesn’t happen because of a few guys in a cave. Those are the end products of state sponsorship.

The entire existence of ISIS is due to the nature of Islamic terrorism as a defining state institution.

When we tried to shut down Saddam Hussein’s support for Islamic terrorism, the Sunni and Shiite parts of the country fragmented into dueling Islamic terror groups. Saddam’s old Sunni loyalists poured into what would become ISIS. The Shiite majority built up Islamic militias under Iranian control.

The Arab Spring had the same effect, shattering countries like Libya into their defining components. And those components are tribal identity groups with Islamic militias as their offensive and defensive arms.

Islamic terrorism is a fundamental feature of Islamic civic life at every stage of development. That’s why Islamic terrorism doesn’t go away. The names of the groups change. The leaders and the fighters die. But the endless war goes on because it’s an expression of Islamic tribal, religious, and state institutions.

Pakistan will keep on backing Islamic terrorists because that gives it influence and control over parts of its country, of Afghanistan, and over the United States. Iran will keep on backing terrorists because that’s the best way for a Shiite Islamic minority state to project its power. Qatar will keep backing Islamic terrorists because that’s the only way for a miniscule rich state to gain enormous territorial influence. Turkey will keep backing Islamic terrorists as long as Islamists who dream of rebuilding their own Caliphate are running the show in Istanbul. That’s why the terrorists will always keep coming back.

This is a problem that goes back to the founding of Islam. Mohammed and his followers started out as the original Islamist militia, leveraging tribal alliances and conflicts to take over a big piece of the world. The Islamic State, like so many Jihadis over the centuries, was just trying to follow in his footsteps.

We can’t fix the problems of Islamic societies. But we have to recognize that this is the root cause.

Islamic theology transformed tribal warfare into a religious experience. It made killing, raping, and enslaving enemies into a meaningful way of life, not just for those who partake in it, but for the countless millions who support them. Exporting democracy to the region was always a fool’s quest. Islamic societies already have their own form of democracy. Its ballots are bombs and bullets.

Power struggles aren’t settled with political compromises, but the old-fashioned way, by war.

That’s the endless war.

Americans have constant elections. Muslim societies in the region are constantly fighting. There’s never a final settlement, just as there’s no final election that determines once and for all who runs America.

Instead of exporting our way of settling differences to the Muslim world, they’ve exported their way of settling differences to the United States and to Europe. And, instead of convincing Muslim countries that multilateral diplomacy is the way to channel their global ambitions, they have managed to enlist us and involve us in their traditional form of multilateral diplomacy, supporting multiple terror groups.

Fighting Islamic terrorist groups like Al Qaeda or ISIS as if they were an isolated phenomenon is as pointless as insisting that every single Islamic terrorist is really a lone wolf. It ignores reality.

Islamic terrorist groups can’t be defeated without dealing with the states that sponsor them.

 

21.

Trump, Israel and the Democratic Crack-Up

Israel has good reason to be deeply worried.

 

Nearly every week, the Democrats reach new heights of radicalism. Israel has good reason to be deeply worried.

Until 2000, the peaceful transition of power in the wake of elections was a feature of American democracy that everyone took for granted. In 2000, the Democrats shifted. They refused to accept the election results in Florida that gave Bush his victory in the state, and through it, in the electoral college, until the Supreme Court ruled that the results were legitimate. Even afterwards, many Democrats considered Bush’s victory and his presidency illegitimate.

Democrat party’s radicalization

In retrospect, the Democrats’ refusal to accept the legitimacy of the 2000 election results marked the beginning of the party’s radicalization.

Since Donald Trump’s victory over Hillary Clinton in 2016, the speed and depth of the party’s radical transformation has gone into overdrive.

The day after the election, Democrats coined a new term in American politics, “resistance.” Until then, the side that lost a presidential election was the “opposition.” But the Democrats don’t simply “oppose” Trump, they “resist” him.

The distinction is profound. An opponent recognizes the basic legitimacy of the person he opposes. A resister does not. The purpose of the anti-Trump resistance is not to offer an alternative path for governing. It is to nullify Trump’s is presidency by among other things delegitimizing and dehumanizing Trump his family, associates and supporters. The resistance seeks to paralyze Trump’s presidency to prevent him from wielding the power of office and oust him from that office as quickly as possible.

To this end, for instance, the Democratic minority in the Senate has used procedural rules to slow-roll Trump’s appointments to senior positions in the executive branch and impede his ability to govern.

Democrats in the US media and in the federal government joined Democratic politicians in their efforts to nullify the Trump candidacy and later presidency

The resistance is not limited to the partisan arena. During the 2016 elections, and to an even greater degree in their aftermath, Democrats in the US media and in the federal government – particularly in the intelligence, law enforcement and diplomatic arms of government — joined Democratic politicians in their efforts to nullify the Trump candidacy and later presidency. Like the politicians, they have used the power of their positions to undermine and subvert Trump’s presidency to foment his departure from office.

We saw extra-political resistance in action with the attempt by senior FBI, CIA and Justice Department officials to criminalize Trump as a Russian agent through the use of the Clinton campaign’s fraudulent “Steele dossier.” The senior federal officials used the dossier, compiled by former British spy Christopher Steele for the Clinton campaign as a means to open an investigation against Trump’s campaign and against Trump himself and then cause the appointment of a Special Counsel to investigate their partisan-financed, false allegations.

As former federal prosecutor Andrew McCarthy wrote in his book Ball of Collusion which examines the Russia collusion investigation, the liberal establishment in Washington, “exploited its control of law-enforcement and intelligence to help Clinton and undermine Trump. This is a scandalous abuse of power.”

When, after nearly two years, Special Counsel Robert Mueller closed down shop with no case against Trump, the Democrats in politics, the media and the federal government seized on a telephone call Trump had with Ukrainian President Vlodomir Zelensky in July and presented it as the ultimate proof of Trump’s criminal nature, treating it as a “high crime” for which he must be impeached.

The Ukraine call impeachment ploy

The Ukraine call impeachment ploy began in August when a CIA officer with ties to former Vice President and Democratic presidential frontrunner Joe Biden submitted a whistleblower complaint to the inspector general of the intelligence community. The CIA officer alleged that during the course of a telephone conversation with Zelensky, Trump conditioned US military assistance to Ukraine on the Ukrainian prosecution opening a criminal investigation into Burisma, a Ukrainian gas company that paid Biden’s son Hunter Biden millions of dollars while his father as Vice President was responsible for US’s bilateral ties with Ukraine.

Based on the whistleblower complaint, the Democrats claim Trump subordinated US national interests to his political interest of winning reelection in 2020. The fact that Biden himself bragged publicly that he forced the Ukrainian government to fire the state prosecutor who was conducting a criminal probe of Burisma by conditioning the provision of a billion dollars in US loan guarantees to Ukraine on his removal from office, is of no interest to the Democrats. In addition to the CIA officer, according to Politico, the allegations of malfeasance that form the basis of the House Democrats’ impeachment inquiry against Trump are being supported by State Department officials known for their hostility towards Trump.

Just as the Democrats aren’t bothered by Biden’s apparently corrupt behavior, so they are unmoved by the fact that Trump disproved the whistleblower allegation by releasing the full transcript of his conversation with Zelensky. From the transcript it is apparent Trump made no connection between US military aid to Kiev and the actions of the Ukrainian state prosecution.

Despite the self-evident absurdity of the basis for their impeachment drive, the Democrats are conducting hearings and taking testimony from federal employees in secret rooms, and barring their Republican colleagues from attending.

The media aren’t merely supporting this farce. They are taking a leading role in propounding it. Last week, the investigative journalism organization Project Veritas released recorded footage of CNN President Jeff Zucker instructing his top news executives to push the impeachment story in their programming.

Presenting themselves as “pro-Israel and pro-peace” the Soros-backed group blindsided AIPAC

A transcript of a meeting in August between New York Times editor Dean Banquet and the paper’s editorial staff revealed a similar obsession at the Times with advancing the anti-Trump resistance.

The radicalization of the Democratic party and party members in the media and government should be deeply worrying to Israel because as the party has radicalized it has shifted ever farther away from Israel. An event this coming weekend shows just how deeply and quickly it has abandoned its previous support for Israel.

Saturday, October 26, J Street will open its annual three-day conference. J Street was founded in 2008 with the support of anti-Israel billionaire donor George Soros who first proposed its establishment in a series of meetings with anti-Israel Jewish American donors in 2006. Soros laid out his vision for the Jewish anti-Israel lobby in an article in the New York Review of Books in 2007. Soros envisioned a leftist Jewish group that would push an anti-Israel agenda in the name of the community and so diminish the power among Democrats of the pro-Israel lobby AIPAC.

Soros tried out his idea in 2006. He organized a group of dovish Jewish pro-PLO groups. They formed an ad hoc coalition to scupper the Palestinian Anti-Terror Act. The act, which enjoyed overwhelming Congressional support in both houses, was backed by AIPAC. Its goal was to update US policy towards the Palestinian Authority following Hamas’s victory in the January 2006 PA elections.

Presenting themselves as “pro-Israel and pro-peace” the Soros-backed group blindsided AIPAC and managed to scuttle the initiative. Buoyed by the success, ahead of the 2008 presidential elections, J Street launched.

Like the ad hoc consortium of the pro-PLO groups in 2006, J Street also insists that it is “pro-Israel.” But like its precursor, its actions expose the falsity of its claim. J Street was a key lobbyist for President Barack Obama’s nuclear deal with Iran which was devastating for Israel. It has campaigned to defeat pro-Israel lawmakers and to elect anti-Israel lawmakers. For instance, in 2012, J Street actively campaigned against Representatives Joe Walsh and Allen West, two of Israel’s most outspoken supporters in the House. In 2018, during the Democratic primaries, when it mattered, J Street supported Rashida Tlaib’s bid for office. J Street endorsed former Nation of Islam spokesman Keith Ellison’s campaigns for the House of Representatives, and J Street condemned Israel for barring Ellison’s successor Ilhan Omar and Tlaib from entering Israel to lead a BDS tour last summer.

While J Street claims that it opposes the anti-Semitic BDS campaign, its campus outfit J Street U legitimizes BDS campus groups and activists

In 2014, only 37 House members failed to support a House measure to fund the Iron Dome system. Eleven of them were supported by J Street.

While J Street claims that it opposes the anti-Semitic BDS campaign, its campus outfit J Street U legitimizes BDS campus groups and activists.

Politically, J Street has campaigned against anti-BDS legislation.

In 2014, a large majority of members of the Conference of Presidents of Major Jewish Organizations voted against J Street’s request for membership in the organization. The decision was eminently reasonable. 95 percent of American Jews support Israel. The group that seeks to serve as the mouthpiece of the entire Jewish community could not permit an organization that deliberately harms Israel to become a member.

Israel was not involved in the Conference of President’s decision-making. But it is a testament to Israel’s concern about J Street’s growing legitimacy that Amb. Ron Dermer reportedly does not meet with J Street representatives.

In March, AIPAC held its annual policy conference. The Democratic presidential candidates opted not to attend. Over the weekend, five Democratic presidential hopefuls will participate in J Street conference.

And they aren’t alone. Speaker of the House Nancy Pelosi and Senate Minority Leader Charles Schumer are also scheduled to address the J Street audience. J Street’s ability to draw top Democrats, including the presidential candidates who refused to attend the AIPAC conference makes clear just how comfortable the Democratic leadership has become with their party’s sharp turn away from Israel. This weekend the top Democrats will publicly identify with an organization whose easily discerned purpose is to water down and undermine the US-Israel alliance.

Then too, last weekend two top Democratic presidential candidates, Senator Elizabeth Warren and Mayor Pete Buttigieg indicated they support using US military aid to Israel as a means to coerce the Israeli government into denying the property rights of Israeli Jews in Judea, Samaria and unified Jerusalem. In July, their fellow leading presidential candidate Senator Bernie Sanders expressed a similar position.

These statements are noteworthy for two reasons. First, they show how ridiculous the impeachment hearings are. There is no substantive difference between Trump’s alleged use of US military assistance to Ukraine as a means to coerce Ukraine to bow to his will and their intention to use US military aid to Israel to achieve a similar outcome. But of course, Warren, Buttigieg and Sanders are coddled by the partisan media and left untouched by the bureaucracy. And Trump is being subjected to an impeachment probe.

The second noteworthy aspect of their threatened action is what it means for the future of US-Israel ties in a post-Trump America. With the Democrats in the media and the federal bureaucracy now full partners in their party’s radical actions and initiatives, there is every reason to expect that after they finish with Trump, they will turn their attention to Israel.

Caroline Glick of the Center for Security Policy  is deputy managing editor of the Jerusalem Post.

ΧΑΙΡΕΤΕ“!
“ΕΛΛΗΝΑΣ”
-/-
ΥΓ.
α. Ο μάγκας ΤΡΑΜΠ βράβευσε τον σκύλο – Κομάντο! Άξιος Πρόεδρε, είσαι κάτι χρόνια μπροστά!.. 
Trump-Dog-Baghdadi-790x400
β. !12_ + 21(%) – 121@21$.
γ. 

ΠΟΥ;ΤΣΑΡΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ! 84 – 79 0 “ΘΡΥΛΟΣ” ΣΗΜΕΡΑ 30-10-2019, ΓΙΑ ΤΗΝ “EURO LEAQUE“, THN ΠΑΛΙΑ “ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ”, ΤΗΝ ΤΣ.Σ.ΚΑ. ΜΟΣΧΑΣ, ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟΥ ΙΤΟΥΔΗ!..

-/-