ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ (1)

Φίλοι μου γειά και χαρά σας!

  1. Μακάρι να μπορούσαν να σας πουν παλαιοί… “χαμένοι” Άγγελοί μου, από πότε τους έλεγα για την τυφλή Βουλγάρα, τη…Βάγκα, που τώρα την… αναφέρουν, αν δεν την αναμασούν, πολλοί και συνεχώς!.. Είναι κάτι χρόνια τώρα!.. Αν κάποιος απ’ τους… “χαμένους” “πτερωτούς” με διαβάζει εδώ, θα πρέπει τώρα να κουνά με κάποιο ελαφρύ μειδίαμα θλίψης το κεφάλι του!

%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87

  1. Τί σας έγραφα εδώ και μάλιστα κάποιο καιρό τώρα, για την Κλίντον; (Όταν τα διεθνή και αμερικανικά ΜΜΕ, τα οποία ελέγχουν οι “Δημοκρατικοί”, με πολλούς τρόπους, όπως με τον Σόρος, κλπ, έγραφαν ότι ο Τραμπ δεν πάει καλά στα λογικά του, κλπ). Τώρα το ανακάλυψαν το θέμα της υγείας της Κλίντον και οι… δικοί μας, και γράφουν, γράφουν, γράφουν, κλπ!..

– Ψάξτε το φίλοι μου εδώ, όσοι με διαβάζετε με προσοχή και θα με θυμηθείτε! (Εκεί που σας έγραφα πως «δεν θα αφήσουν οι “Διεθνείς Εβραίοι” και ευρύτερα η “Παγκόσμια Κ-Β” να γίνει Πρόεδρος ο Τραμπ», κλπ).

– Η Χίλαρι Κλίντον φίλοι μου δεν έχει καμιά πνευμονία και εννοώ πως δεν έχει κάποιο περαστικό πρόβλημα υγείας! Σας το είχα γράψει και σας το ξαναγράφω! Η υποψηφία για Πρόεδρος των Η.Π.Α., Κα Χ. Κλίντον έχει εγχειριστεί, προ ολίγων ετών, στον εγκέφαλό της, (έκρινα ότι δεν έπρεπε να ψάξω στο αρχείο μου, αλλά αν απαιτηθεί θα το κάνω για σας), και τότε έγραφαν, αν δεν με απατά η κουρασμένη μνήμη μου, πως είχε κάποιο πρόβλημα στο αυτί της (δεν θυμάμαι ποιό, δεξιό ή αριστερό), εξ ου φίλοι μου και τα προβλήματα ισορροπίας που όλοι είδαμε ότι αντιμετωπίζει! (Πχ Όσο άφησε ο σωματοφύλακας να τραβήξει ο φακός, την ώρα που πήγαινε να μπει στο βαν, κλπ, είδαμε ότι πήγε να πέσει, γέρνοντας προς τα δεξιά! Ο σωματοφύλακας αυτός θα πρέπει να είναι ή νέος, υπηρεσιακά εννοώ, και άπειρος ή βλαξ, αφού καθυστέρησε να κλείσει το πεδίο του φακού και σε κάθε περίπτωση δεν κάνει για τόσο υψηλή φύλαξη! Εγώ θα τον άλλαζα / Επίσης και η νέα Κα, προφανώς Ιατρός, η οποία ήταν μαζί της, ήταν από τη δεξιά πλευρά της Κλίντον).

– Για να επανέλθω όμως, εκτιμώ πως το πρόβλημα είναι στο αριστερό της αυτί, ή εκεί καταλήγει, αφού εξ όσων πρόλαβα να δω, γέρνει λοιπόν προς τα δεξιά! (Για όσους πιθανώς δεν ξέρουν, τα κέντρα ισορροπίας στον άνθρωπο είναι ακριβώς πίσω από τα αυτιά μας).

Democratic U.S. presidential candidate Hillary Clinton speaks during her California primary night rally held in the Brooklyn borough of New York, U.S. on June 7, 2016. REUTERS/Lucas Jackson/File Photo
Democratic U.S. presidential candidate Hillary Clinton speaks during her California primary night rally held in the Brooklyn borough of New York, U.S. on June 7, 2016. REUTERS/Lucas Jackson/File Photo

– ΣΧΟΛΙΟ:

   α. Ήταν στρατηγικό λάθος των συμβούλων της Κλίντον, να κτυπήσουν τον Τραμπ στο θέμα της υγείας, αφού ήταν σαν να έλεγαν στους αντιπάλους τους, “ψάξτε και εμάς”! Βέβαια φίλοι μου οι Η.Π.Α. είναι κράτος με θέσμια που δεν καταπατώνται και έτσι πιστεύω πως η Γερουσία θα ζητούσε να ελεγχθεί και η υγεία των 2 υποψηφίων!

   β. Τα περί σωσιών είναι ακριβώς έτσι, ενώ τα περί… Πούτιν και δηλητηριάσεως κλπ τα θεωρώ και επιτρέψτε μου, μεγαλοπρεπείς… παπαριές! Έχει και η Κλίντον λοιπόν την δικιά της σωσία, και πιθανώς όχι μόνον μία! Δεν είναι τίποτα φίλοι μου να φτιάξουν σωσίες οι ΜΥ, εδώ και κάποιες δεκαετίες μάλιστα! Πρώτοι διδάξαντες, αν δεν σφάλλω, οι Σοβιετικοί! (Σας προτείνω να δείτε την ταινία: JIGSAWMAN“, Φάκελος K.G.B., με τον Laurence Olivier και τον Michael Caine)

    γ.  Αλγεινή εντύπωση  μου προκάλεσε το άκουσμα ότι μπορεί η κόρη της Χίλαρι, Τσέλσυ, να την αντικαταστήσει!(Η Τσέλσυ, σας θυμίζω ότι, προκειμένου να παντρευτεί τον βαθύπλουτο Εβραίο σύζυγό της, έγινε Εβραία, εννοώ ότι ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό, ενώ έχει σπουδάσει και το Ισλάμ!.. Την είχαμε παρακολουθήσει, μαζί με τη μητέρα της πολύ παλαιότερα, όταν είχαν επισκεφτεί τα αρχαία της Περγάμου και οι άγγελοί μου, όπως και εγώ, θυμόμαστε άριστα, με πόση θέρμη μιλούσαν για τους Τούρκους και με πόσο θαυμασμό, για τα… ρωμαϊκά εκεί αρχαία, καταλάβατε, όχι τα ελληνικά)!..

           (1) Δεν ξέρω αν αυτό το επιτρέπει η αμερικανική Νομοθεσία.

           (2) Αν συμβεί όμως κάτι τέτοιο και η Τσέλσυ πάει για… Πρόεδρος των Η.Π.Α., τότε:

                 (α) Είναι  φανερό  (επιβεβαιώνεται απολύτως) ότι  και  στις  Η.Π.Α.  υπάρχουν  πολιτικά… τσιφλίκια, τα οποία… διαχειρίζονται, με τα αμύθητα πλούτη τους, την… πληροφόρηση, κατευθύνοντας τις μάζες προς τα εκεί που αυτές επιθυμούν! (Ειδικά οι “Δημοκρατικοί”, οι οποίοι σας έχω γράψει εδώ, πως έχουν γίνει ΚΑΘΕΣΤΩΣ στις Η.Π.Α.).

            (β) Αποδεικνύεται περίτρανα, αν γίνει “Πλανητάρχης” η 36χρονη Τσέλσυ Κλίντον, αυτό που τόσο καιρό διαβάζετε εδώ, ότι δηλαδή οι Παγκόσμιοι Κυβερνήτες και οι… Πλανητάρχηδες είναι άλλοι (και έχουμε πει, πάλι εδώ, ποιοί), οι οποίοι ορίζουν και τον Πρόεδρο των Η.Π.Α.!

   δ.   Διάβασα και δικαιώνομαι και πάλι, (μετά τα όσα σενάρια “κυκλοφορούν”), για ό,τι σας έγραφα εδώ, ότι δηλαδή δεν θα αφήσουν οι κρατούντες τα παγκόσμια… κλειδιά να γίνει ο Τραμπ Πρόεδρος, πως για να μην συμβεί αυτό θα κηρύξει ο μουσουλμάνος Χ. Μ. Ομπάμα “στρατιωτικό Νόμο”, κλπ. (Μία από τις πιθανότητες, μία απ΄τις… λύσεις, ώστε ο Τραμπ να μην εκλεγεί ποτέ Πρόεδρος των Η.Π.Α.).

  • Διάνα λοιπόν, ή όχι και πάλι ο ΕΛΛΗΝΑΣ;

  ε.   Προσωπικά εύχομαι ολόψυχα στην Κα Χ. Κλίντον, ό,τι και να έχει, (διότι πάνω απ’ όλα δηλώνω και είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ), να γίνει ΚΑΛΑ και γρήγορα μάλιστα!!! Γερή και Δυνατή Κα Κλίντον!

– Και για να μην παρεξηγήσουν πάλι κάποιοι, (διαβάστε παρακάτω, παράγραφο 3), δηλώνω, (ζούμε άλλωστε παγκοσμίως, στην εποχή των… δηλώσεων σε όλα τα θέματα και σε όλους τους τομείς της ζωής μας, που σημαίνει ότι ζούμε την επέλαση της παγκόσμιας Χούντας), δηλώνω λοιπόν πως την εννοώ την ευχή μου, και ας είναι βαθιά Τουρκό – φιλη η Κα Κλίντον, δηλώνω επίσης πως τη συμπαθώ, διότι είχε τόσα(!) υποφέρει από την Υπόθεση του… Λεκέ, ή Υπόθεση Μόνικα ΛΕΒΙΝΣΚΙ και τέλος δηλώνω πως συνεχίζω να συντάσσομαι με τους Ρεπουμπλικανούς, όπως και συνεχίζω να τους υποστηρίζω, για μια σειρά από λόγους, οι οποίοι δεν είναι της παρούσης, “κρατείστε” όμως φίλοι μου τον έναν εξ αυτών, που πιο πάνω ανέφερα, ότι δηλαδή οι Δημοκρατικοί” έγιναν “καθεστώς και αυτό, όπως πιστεύω, τους καθιστά επικίνδυνους και για το κράτος τους, αλλά και για την ανθρωπότητα όλη, λόγω του παγκοσμίου ρόλου των Η.Π.Α., αφού αυτές αποτελούν, λόγω -κυρίως- της στρατιωτικής τους ισχύος, τον ισχυρότατο βραχίονα της παγκοσμίου Κ-Β. (Σας χρωστάω, αφού σας το έχω υποσχεθεί, μια αναφορά – ανάλυση στα παγκόσμια – πολιτικά πεπραγμένα της Διοικήσεως Ομπάμα! Σύντομα)!..

ΥΓ Παρ/φου. Προτείνω στο Επιτελείο της Κας Κλίντον, αφού αναδιπλωθεί, να πει, με εύσχημο τρόπο, την αλήθεια στους Αμερικανούς, αλλά και στην παγκόσμια κοινότητα! Οι Κλίντον θα φύγουν κάποια στιγμή, όπως και όλοι οι Αμερικανοί Πρόεδροι, αλλά εκείνο που θα μείνει και θα πρέπει να είναι… clear, θα είναι η εικόνα των Η.Π.Α. ή όχι;

– ΑΣΧΕΤΟ! Με την ευκαιρία, πόσες φορές σας έχω γράψει ότι ο Αμερικανός ΑΚΑΜ (ο Νο “1” / ο ψηλός, ο γλυκούλης, ο Ναυταίος) στην Αθήνα έχει καταντήσει συνεργάτης των ΤούρκωνΤί περισσότερο νομίζετε ότι μπορώ να σας γράψω απ’ εδώ;

                                                                              “Shame on You, man“!..

* Οι φίλοι σου χρησιμοποιούν τη λέξη: İnşaf, νισάφι το λέμε εμείς, ήτοι “Έλεος“! (Για τους τύπους oı Μογγόλοι λένε και “Merhamet“, που σημαίνει και πάλι “Έλεος“).

  1.  Έγραψα θετικά για τον…Τούβια, τον Πρόεδρο δηλαδή της Ισραηλινής Κ-Β, τονΒενιαμίν ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, και κάποιοι με πολύ χαμηλό, αν όχι προβληματικό “IQ“, έσπευσαν να με χαρακτηρίσουν, προδίδοντας” έτσι και την καταγωγή τους, ότι δηλαδή είναι γνήσιοι Έλληνες, κάτι που ήταν και το μόνο παρήγορο!

– Δηλώνω λοιπόν και πάλι, (όπως έγραφα, περί δηλώσεων και στην προηγούμενη παράγραφο), και χωρίς να έχω καμία ανάγκη, πως εξακολουθώ να πιστεύω, αλλά και να συνεχίζω να είμαι ρομαντικός -πλέον-… εραστής της ρήσης, Εβραίοι  Τούρκοι  Μπολσεβίκοι αυτή η γη (η ελληνική) δεν σας ανήκει! (Ασχέτως βεβαίως της τραγικής πραγματικότητος, που θέλει να συμβαίνει σήμερα στην Πατρίδα μας ακριβώς το αντίθετο και οι Έλληνες να ελπίζουμε πλέον, μόνον στον ΧΡΙΣΤΟ μας)!..

– Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο είναι το να μπορείς με ανεπηρέαστη κρίση, (όσο αυτό βεβαίως είναι δυνατόν, αφού το… θάψιμο του υποκειμενικού στοιχείου, κατά την ανάγνωση και κατά την ανάλυση -ακόμα πιο πολύ κατ’ αυτήν- των γεγονότων, δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί αυτό 100%), να βλέπεις, να περιγράφεις και να αναφέρεις την πραγματικότητα, την ΑΛΗΘΕΙΑ! Κάποιος παλαιός αναλυτής έλεγε πως καλός αναλυτής είναι εκείνος που πριν από την όποια ανάλυσή του, θα έπαιρνε το “χάπι της… λησμονιάς”, αν αυτό θα υπήρχε και θα ξεχνούσε την καταγωγή του!..

– Και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι φίλοι μου και για τον ΤΟΥΒΙΑ , αλλά και για τους Παλαιστινίους αυτή που σας έγραψα!.. Δηλαδή ότι και ο Κος Νετανιάχου είναι “ηγέτης για σεμινάρια, για διδασκαλία”, ή όχι (;), αλλά και οι Παλαιστίνιοι και κούρασαν γενικώς την παγκόσμια κοινότητα, ή όχι(;) όπως και ότι δεν θέλουν να ζήσουν μαζί με τους Ισραηλινούς, αλλά και γενικώς με Εβραίους, των οποίων θέλουν την πλήρη εξόντωση, ή όχι(;), ζώντας ασφαλώς την πιο μεγάλη πλάνη ή… αυταπάτη τους, όπως θα έλεγε και ο δικός μας “μη πολιτικός” Π-Θ Κος Τσίπρας, της Οικογενείας ή της Συνομοταξίας των… ΣΟΡΟ-ιδών“!..

– Πιστεύω να με αντιληφθήκατε τώρα, αν όχι, ειλικρινώς λυπάμαι!..

  1. Κε Βελόπουλε! (Που ξέρω ότι με παρακολουθείς, εννοώ με διαβάζεις)!

– Το “νέο” στην τουρκική γλώσσα είναι “HABER” (ενικός) και τα “νέα” είναι “HABER-LER” (πληθυντικός)Στο “PORNHUB”,  το “HUB” είναι με “U” και όχι με “A”, ενώ δεν είναι η λέξη haber”,αλλά η λέξη “HUB”, που σημαίνει “κεντρικό σημείο” φίλε μου! (Pornhub=Το κέντρο του πορνό, να θέλει να πει πιθανώς)!..

– Επίσης, σου προτείνω λιγότερο “τίτλους – παγίδες” (προκειμένου να γεννάται η περιέργεια και να σε “ανοίγουν”, να σε διαβάζουν,) στο “VOICE NEWS και περισσότερη επιμέλεια στα κείμενα, τα οποία παρουσιάζουν φοβερή προχειρότητα!

– Είσαι πολύ καλός, σε παρακολουθώ, και μάλιστα, προϊόντος του χρόνου, μοιάζει να γίνεσαι καλύτερος, αλλά σου προτείνω ό,τι δεν το έχεις, να μην το αγγίζεις!.. (“ALERT” ΔΕΛΤΙΟ 13-09-2016). Με αγάπη σου γράφω, μην με παρεξηγήσεις, όπως έγραφα -εμμέσως- και του Κου Χίου, χθες, ο οποίος πιστεύω να πήρε το… μήνυμα!.. Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβε τί ήθελα να του πω!..

  1. Κε Χίε!(Και κάποιοι άλλοι)!..

– Θυμάστε που λέγατε και γράφατε για τον Πατριάρχη και τί σας απαντούσα; Σας έλεγα, με ωραίο τρόπο, “κάτω τα χέρια από τον Πατριάρχη” και τελευταίως, αν με διαβάζετε με προσοχή, σας έγραψα ότι ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ο Β’, ο νυν Πατριάρχης και Αρχηγός του Γένους των ΕΛΛΗΝΩΝ (!), είχε, ως νέος σπουδαστής της Σχολής της Χάλκης, το 1962, λάβει την ευλογία του Πάτμιου Γέροντος ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΥ ΜΑΚΡΗ, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει, για τους γνωρίζοντες και πιστεύοντες στην Ορθοδοξία και στην Τριαδική Θεότητα!..

– Είδατε λοιπόν ότι “προχθές”, από το Φανάρι και κατά τη διάρκεια χειροτονίας, τί είπε για τη ΣΜΥΡΝΗ μας και συγκεκριμένα για το τί συνέβη εκεί το Σεπ. του 1922! Μίλησε για σφαγή κλπ και για τη λέξη “συνωστισμός” είπε: ΑΠΑΓΕ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ!..

– Άρα;

– Δεν είναι τα “σάϊτ” και τα “μπλοκ” για να κάνει ο οποιοσδήποτε, εγώ, εσείς, κλπ, πολιτική, εθνική ή και θρησκευτική ακόμα κριτική στον κάθε φορά Αρχηγό του Γένους των Ελλήνων, για μια σειρά από σοβαρότατους λόγους, “Γενάρχης” που τώρα είναι η εξ Ίμβρου συγκεκριμένη, και για μένα άκρως υψηλή και δυναμική θρησκευτικο-πολιτική παγκόσμια προσωπικότητα, και / που λέγεται ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ο Β’!

%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88

                                                                                    ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ

                                                                                                     ΑΛΛΑ

tigris

– ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΙΑ … ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ, ΩΣ “ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ”, ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ… ΤΙΓΡΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΒΕΙΑ!

– Σας θυμίζω ότι πρόσφατα προσπάθησε η ΜΙΤ να τον εμπλέξει, χωρίς επιτυχία ασφαλώς, (αφού “δεν μπορούσε να πλέξει τόσο δυνατά και πειστικά… παραμύθια”),  στα του στρατιωτικού Κινήματος, της 15ης Ιουλίου 2016!

– Θέλει πολύ προσοχή, όπως βαθιά πιστεύω, η όποια μας αναφορά στον Πατριάρχη μας, ο οποίος είναι ο μόνος μεγαλόσχημος ΕΛΛΗΝΑΣ, (ας μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας), ο οποίος διαβιοί στην αλύτρωτη πρωτεύουσα μας στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗσε τουρκικό για τώρα έδαφος, εκφράζοντας τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ τουκατέχοντας τον παγκόσμιο τίτλο του Αρχηγού, των απανταχού της γης ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!

– Κάποια στιγμή θα μπορούσα να σας παρουσιάσω, με επιχειρήματα, γιατί ουσιαστικά ο συγχωρεμένος και δολοφονηθείς Αρχιεπίσκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ήταν ουσιαστικά στην ίδια ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ”, με τον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, τον Β‘! (Για δολοφονία θα μιλάω, μέχρι να βγει κάποιος γιατρός, και όχι απαραίτητα Έλληνας, και να μας εξηγήσει το πώς παρουσιάστηκαν στον ΕΛΛΗΝΑ αυτόν ΗΓΕΤΗ, 2 διαφορετικοί καρκίνοι)!

– Αρκετά όμως για το θέμα αυτό!..

  1. Κε Υπουργέ ΠΡΟ-ΠΟ, Πολίτη Κε Τόσκα!

– Και μόνον που επί ημερών σας (“ΣΑΝΕΛ“) έφτασε ο… ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ να απειλεί τη ζωή του ίδιου του Έλληνα Π-Θ, (όπως φέρεται ότι δήλωσες, και μετά αναμετέδωσαν  τη δήλωσή σου τα σάπια και διαβρωμένα ελληνικά ΜΜΕ), νομίζω καταλαβαίνεις ότι έχετε πλήρως αποτύχει ως Κ-Β και νομίζω ότι αυτό το αντιλαμβάνεσαι και δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση, άλλωστε δεν θα έπρεπε απ’ εδώ να γράψω πιο πολλά!

rouvikonas-hilton-nea3

– Παράλληλα, αν δήλωσες κάτι τέτοιο, (διότι δυστυχώς πιο μεγάλη αξιοπιστία έχουν πλέον πχ τα τουρκικά ΜΜΕ ή τα αλβανικά, κλπ), τότε θα πρέπει να συλλάβεις, ως Υπουργός, και να οδηγήσεις στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, τα μέλη αυτής της… “Οργάνωσης” (;) και αυτά, στη συνέχεια, να υποστούν τα επίχειρα των μέχρι τώρα πράξεων και ενεργειών τους! Τώρα(!) όμως να τους συλλάβεις και όχι σε καιρό / χρόνο κατάλληλο πολιτικά, όπως πχ πριν από εκλογές, κλπ. Δεν νομίζω και δεν πιστεύω ότι θα έλθει πχ ο επικεφαλής τους να σας παραδοθεί, όπως είχε κάνει ο… Κουφοντίνας, λέγοντας “τελειώσαμε εδώ”, αν θυμάμαι καλά!..

– Ο “πολύς” Κος Παπαγγελόπουλος και ο “πιο πολύς” προϊστάμενός του, Κος Παρασκευόπουλος, που έβγαλε το παρωνύμιο, συνεργάτης των έγκλειστων στις Φυλακές“, (το… μετέφρασα λίγο, δεν είναι ακριβώς αυτό), άραγε θα δώσει εντολή να τελειώσει έγκαιρα, και όσο το δυνατόν συντομότερα, η δίκη του Ναζί και βασικά ηλιθίου φονιά ΡΟΥΠΑΚΙΑ, ή θα πάει και αυτή σε κατάλληλο πολιτικά χρόνο;

– Ελπίζω να μπορέσω, όπως υποσχέθηκα, να γράψω για την ΟΜΟΝΟΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ και για το τί ψυχές πρέπει να έχουν, αν είναι Έλληνες, οι επικεφαλής των παιδιών αυτών Ελληνόπουλων και ξένων, που σπάνε, καίνε, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Τέλος, για τα φαινόμενα παλαιάς Σοβιετίας, τύπου Πολάκη, (απορούν μάλιστα κάποιοι, ως μη όφειλαν, που οι δικοί του στους ΣΑΝΕΛ και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ, τον στήριξαν, ακόμα και όταν είπε έμμεσα “πόρνη”, (Κα Γεροβασίλη μου, που είσαι και γυναίκα ντροπή), την Κα Τσικρίκα, αποκαλώντας-την Θεραπαινίδα του Κοντομηνά, ο οποίος, εξ όσων ξέρω, έχει άλλες… θεραπαινίδες και μάλιστα μία… συγκεκριμένη, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, ενώ ο Βάζελο – Αλαφούζος της περνάει όλες, εννοώ αυτές που πιάνουν δουλειά στο κανάλι του, από… προσωπική συνέντευξη, αχαχαχαχα), για τη μη ψυχραιμία του Π-Θ στη ΔΕΘ, απέναντι σε μια γυναίκα – δημοσιογράφο, (δηλαδή πώς ο Κος Τσίπρας θα αντιμετωπίσει μια Ε-Τ κρίση, ή πόλεμο / τρέμω στη σκέψη αυτή), για το… “ανταποδοτικό τέλος” του Γ’ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, που λέγεται… ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, και του οποίου σύντομα ολοκληρώνεται και η σύνθεση, αφού το πρόγραμμά του και το τί θα κάνει το γνωρίζουμε, (2 ξένοι και 3 Έλληνες ή “Έλληνες” θα είναι η σύνθεση, δεν ξέρω ακόμα φίλοι μου το ποιοί, αυτοί που… “κυκλοφόρησαν”, ως προταθέντες από την ελληνική Κ-Β, δεν έγιναν αποδεκτοί από τους… επιβήτορές μας, ξέρω μόνον ότι ο Πρόεδρος θα είναι Γάλλος) και γενικά για τα φαινόμενα… ΧΟΥΝΤΙΣΜΟΥ, που παρουσιάζει έντονα η Κ-Β της 2ης -πια- φοράς Αριστεράςόπως οι εισαγγελικές… παραγγελίες, στα θέματα που διαφωνεί η Κ-Β, σε όσα γενικώς έχει άλλη άποψη, [όπως για παράδειγμα γίνεται τώρα με το Δήμο Ωραιοκάστρου, στο Ν. Θεσσαλονίκης, που οι κάτοικοί του θέλουν τα προσφυγάκια ή γενικώς τα παιδιά των αλλοδαπών, (όπως θα έλεγαν και ορθώς οι Γερμανοί / πάτε μέχρι την πατρίδα της… Άντζελας, δείτε και ελάτε μετά να τα πούμε), πρώτα να εμβολιαστούν, να ελεγχθεί η υγεία τους και μετά να μπουν στις σχολικές αίθουσες, κλπ…], όπως επίσης οι λεκτικές… παρεμβάσεις του Π-Θ*, από τη ΔΕΘ, ακόμα και προς το “Συμβούλιο της Επικρατείας”ΔΕΝ(!) θα αναφερθώ, τα αφήνω στην κρίση σας!.. (Στην παρ. αυτή διαβάστε και ξεχωριστά τις μαύρες… λέξεις, για καλύτερη αντίληψή της)!..

* Ο Π-Θ και οι… σύντροφοί του, θεωρούν την αγάπη για την Πατρίδα “Εθνικισμό” και τον Έλληνα που έκτισε τον παγκόσμιο πολιτισμό και ζει σήμερα, διότι διαχρονικά πολεμούσε γι’ αυτό, όντας και “ανάδελφος”, φοβικό και… ρατσιστή! Είναι θέμα που θα πρέπει να σας το αναπτύξω ξεχωριστά, ώστε να μην το… αδικήσω, με επιφανειακή αναφορά μου, ώστε να το αντιληφθείτε, σε όλες του τις πτυχές!

– Σήμερα, όσοι Έλληνες εκφράζουν άλλη άποψη, απ’ αυτήν του καθεστώτος που κυβερνά, χαρακτηρίζονται αμέσως, (όπως συνέβαινε στην Γαλλία του 1789, στη Γερμανία του κτήνους, του Χίτλερ, και στην ΕΣΣΔ), ως φασίστες, ως Ναζήδες, ως ξενοφοβικοί, ως ρατσιστές, κλπ, ενώ αν δεν… συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις, [είδατε, (με βάση την αποστροφή αυτή, από το γνωστό πολιτικό τραγούδι), που είτε μαύρος είναι ο φασισμός, είτε κόκκινος, οι εκφραστές του φέρονται πάντα το ίδιο;], έρχονται οι… Εισαγγελείς και το… Ιππικό, βλέπε ΑΝΤΑΡ-CIA, ΑΝΤΙΦΑ («”ΑΝΤΙΦΑ” μαζέματα, φασιστο-σκορπίσματα», όπως λένε), οι Αναρχικοί, η συνεργαζόμενη μαζί τους Νεο – ΟΠΛΑ”, του ΚΚΕ, κλπ, έρχεται γενικώς “η 14η, ή δεν ξέρω ποιά άλλη, Θερμιδώρ”.

– Είπαμε: Και δεν έχουμε να φάμε οι Έλληνες και θα χρωστάμε για 99 χρόνια, λόγω Τσίπρα και Γ’ Μνημονίου, όντας παντοτινοί δούλοι της… Δύσης και των “Διεθνών Εβραίων”, (“παλιά μου τέχνη, κόσκινο”), και μας πέταξαν ουσιαστικά από την Ευρώπη, κάνοντας σύνορα της ΕΕ, τα… Σκόπια, την… Αλβανία και τη… Βουλγαρία, και είμαστε και… μπερεκέτηδες, αφού θα πρέπει να ταϊζουμε, πλην των Βαλκάνιων και όλους τους Αφρο- Ασιάτες, ενώ τέλος θα πρέπει και να μην διαμαρτυρόμαστε, ζητώντας, πχ να είναι υγιή τα ξενάκια αυτά παιδάκια, στο Ωραιόκαστρο, ώστε να συζήσουν στα ίδια Σχολεία με τα “εν Ελλάδι” λοιπά παιδάκια, ή ζητώντας να μάθουν πρώτα τα ελληνικά, σε μια παράλληλη εκπαιδευτική διαδικασία, (που πάλι οι Έλληνες θα πληρώνουν), όπως γίνεται πχ στη Γερμανία και μετά να ενταχθούν, (αν γίνεται αυτό), στην ίδια κοινή Παιδεία, με τα λοιπά Ελληνάκια ή “Ελληνάκια”, ώστε να μην αποτελούν τροχοπέδη στο μέλλον τους, και άλλα πολλά, διότι τότε κινδυνεύουμε, ως άλλοι Εβραίοι, του Β’ ΠΠ κλπ, να χαρακτηριστούμε, όπως σας προανέφερα!..

                                               ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ;

Είναι ολόκληρος σχεδιασμός φίλοι μου η διάλυση της Ελλάδος, όπως εδώ σας έχω αναλύσει και το… χρήμα πάρα πολύ!..

olga1_h_630_450podosfairo

– Κα Γεροβασίλη μου, αγαπημένη μου, όπως θα έλεγε και η μεγάλη Μαλβίνα που έφυγε νωρίς!.. Ξέχασες ότι είσαι γυναίκα και μάλιστα γυναίκα με πολύ γλυκειά πράγματι και ιδιάζουσα θα έλεγα θελκτική παρουσία, ώστε να υπερασπιστείς την Τσικρίκα, έστω σ’ αυτό το… σεξιστικό σημείο; Σε άλλη περίπτωση, με το θεραπαινίδα του… γιδοβοσκού, και κατ’ άλλους του… Χασάπη, τύπου… Φέρμα και διαπλάσεως Ζανίνου, (οι γνώμες διϊστανται), θα μιλάγατε σίγουρα για ΣΕΞΙΣΜΟ, ή για σεξιστικό ρατσισμό, θα μιλάγατε τουλάχιστον για την… κολαζόμενη από τη Δικαιοσύνη διεθνώς “σεξουαλική παρενόχληση” / “sexual harassment”, όπως και ήταν πράγματι, ενώ τώρα; Τίποτα!!!

– Δεν είδα επίσης, (γιατί άραγε), να ξεσηκώνονται οι κολλητοί σας, τα “ελεύθερα σεξουαλικά πουλιά”, όπως οι GAY, οι TRANS, οι bineler ή pustler, τουρκιστί, για την απρέπεια αυτή, ή δεν ήταν, τί λες; Ούτε και ο… Κος Κων-νου, με τους φίλους του εξ… Αμερικής, που έκανε διαδήλωση και για την ελεύθερη… “διακίνηση” του… “μπουργκινίου”!..

– Δυστυχώς δεν είμαι δίπλα σου, ώστε να σε συμβουλεύω σε κάποια κρίσιμα θέματα και να δεις μετά πού θα εκτοξευθείς!.. Και αμισθί για σένα!..

– Με την ευκαιρία, πες στους συντρόφους σου και στον Κο Π-Θ ότι τη λέξη πράγματι ο τεράστιος ΕΛΛΗΝΑΣ ηγέτης Α. Γ. Παπανδρέου ήξερε πού και πότε την χρησιμοποιούσε! Γελάει ο κόσμος μαζί σας με την χρήση της λέξης αυτής!.. Προσοχή λοιπόν!..  Δεν θα σας αγαπήσει ο λαός με το να πιθηκίζετε, αλλά με το να πάψετε να είστε μόνιμοι πρωταθλητές ψεύδους!!!…

– Εκεί στη ΝΔ, δεν έχετε κανέναν ΟΜΟΡΦΟ ή καμία ΟΜΟΡΦΗ, που να ξέρει να μιλάει, να απαντά κλπ, με δυνατό “ΙQ, ώστε όταν βγαίνει να μιλήσει να μην απωθεί, να μην έχει… ανθρωποδιώκτη; Τί να κλα… τώρα ο Κος Κουμουτσάκος, ως “Εκπρόσωπος Τύπου”, όσο και σωστά να μιλάει, όσες τυχόν αλήθειες και να λέει, εμπρός στη Γεροβασίλη; Εδώ το κατάλαβε και άφησε μούσι, μπας και αλλάξει και… μούρη! Αφήστε που δεν μπορεί ένας που έχει δαρεί δημοσίως, δεν μπορεί ένας τέτοιος να είναι επικεφαλής επικοινωνίας!.. Ούτε και ένας πρώην του ΥΠΕΞ μπορεί να είναι στην επικοινωνία, επειδή είχε περάσει από τη θέση αυτή, όταν υπηρετούσε εκεί! Άντε, ξυπνάτε!..

 Πόσα πτυχία έχουν ρε Κυριάκο οι σύμβουλοί σου εκεί στην “Πειραιώς” (“Πειραιώς” τα νέα γραφεία, νομίζω τουλάχιστον) και κυρίως πόσα παίρνουν, πόσα τους δίνεις; Πες τους να τα σκίσουν τα πτυχία τους και τα μπάτσελορ και τα δεν ξέρω και εγώ τί!.. Ντροπή πια! Βάλε κάποιον ή κάποια δυνατή επιτέλους, να βλέπουμε και ωραίες αντιπαραθέσεις των εκπροσώπων!..

– Και όλα τα παραπάνω με το συμπάθιο και με πολύ σεβασμό!!!

  1. Κε Καμμένε!

– Στο Ισραήλ γιατί πήγες άραγε; Για να μάθεις για το πολιτικό σου μέλλον; Για το μέλλον της δόλιας Πατρίδος μας; Γιατί;

– Γνωρίζεις άραγε για τί μέγεθος Πολιτικού μιλάμε, όταν λέμε Λίμπερμαν, δίπλα στον οποίον, βάσει του Πρωτοκόλλου ασφαλώς, στάθηκες;

liberman2602

– Επίσης, κάτι άλλο επειδή είσαι, και μπράβο(!) σου, πολύ ευαίσθητος, και στα οικονομικά!.. (Πχ Υπόθεση αριστερού Κουμπάρου σου Καλογρίτσα)! Διάβασε παρακάτω:

– Δεν παραιτήθηκες τότε, όπως είχες πει, και σε είχαμε πει Νάντια, (Κομανέντσι), όταν ο Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, [που τώρα, μετά από τον Γκλιγκόρωφ, και ο τέως ΥΠΕΞ Γκεοργκιέφσκυ, λέγει ότι η… σκατόφαρά του δεν είναι Μακεδόνες, αλλά Σλάβοι, (όχι δεν του έκαναν δολοφονική απόπειρα, όπως τότε στο συγχωρεμένο τον… Κίρο)], μήπως τώρα που παραιτήθηκε ο -πρώην ΠΑΣΟΚ-τζής-  ΓΓ του Μουζάλα, αναφέροντας θέματα “κλειδιά” και κυρίως, πρόσεξε, το θέμα των ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ, που σας στέλνει για τους… πρόσφυγες και τους… μετανάστες η ΕΕ και στην πραγματικότητα ο Γιώργος ο… ΣΟΡΟΣ, μήπως, λέγω, θα θελήσεις να διαλευκάνεις το θέμα και να μας ενημερώσεις και εμάς;

– Επίσης, κάτι πιο απλό! Μπορείς να μας πεις γιατί ο… ΑΡΙΣΤΟΣ Μουζάλας, όπως τον λέγατε και λέτε, (φυσικά ΑΡΙΣΤΟΣ, αφού προωθούσε και προωθεί την αλλοτρίωση και συνακολούθως τη μελλοντική διάλυση της χώρας, στο πλαίσιο του σχεδίου του ΣΟΡΟΣ και σίγουρα του εντολέα του ΣΟΡΟΣ, δηλαδή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης“), από τη στρατηγική θέση του, Μουζάλας, που του συνθέτατε θούρια και ύμνους, δεν έχει, όπως καταγγέλει ο τέως ΓΓ του, σύντροφος ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ, (σύντροφος, άλλη μια πολυ-βιασθείσα λέξη, από τους νεο-Κομμουνιστάς συγκυβερνήτες σου), κάνει τίποτα στο αντικείμενό του, έστω σ’ αυτό της Γραμματείας, του… “αόρατου” αυτού Υπουργείου;

                                                                            ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

                                                                                      ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,

                                                                       ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!!

                                                                                            ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                            ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                      – / –