ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ (3)!..

Πάμε Φίλοι μου!

1. Κε… Ρότσιλντ,… «Διεθνή Εβραίε»* και… «Δημοκρατικέ»* άνθρωπε, δεν υπάρχει κανένας άλλος δικός σου, πλην του αγαπημένου σου ελληνομαθούς Ευκλείδη Τσακαλώτου, να διατάξεις και να μπει Υπ. Οικονομικών μας; Ο συγκεκριμένος… διαβάζει τώρα, για να πάρει το αντίστοιχο «προφίσιενσυ», στην ελληνική γλώσσα!.. Απηυδήσαμε πια!..

* Θυμίζω τί έχουμε πει ότι είναι οι «Διεθνείς Εβραίοι» και πού πρόσκεινται πολιτικά! Προς επίρρωση των όσων έχουμε γράψει, ας πούμε εδώ, παραδειγματικά, ότι ο αναφερθείς μέγας Αγγλο-Εβραίος κοσμο- εξουσιάρχης (ένας εκ των ολίγων ασφαλώς), ο οποίος ζει στο Λονδίνο, είναι ιδιοκτήτης της αριστερής γαλλικής ε/φ «Λιμπερασιόν»! (Αλλά και της νέο-φιλελεύθερης ε/φ «Φιγκαρό»)!..

2. Προς την ορθή κατεύθυνση οι δηλώσεις του Ε/ΥΠΑΜ Καμμένου, για τη μεταφορά νέων Μονάδων στη Θράκη! Για να δούμε όμως θα γίνουν πράξη και πότε; (Απαιτείται ασφαλώς έλλογος σχεδιασμός, και(!) με βάση τον αντίστοιχο τουρκικό, και όχι μόνον τον… ελληνικό, με στόχο την… έκπληξη των γειτόνων, όταν θα επιχειρήσουν τη διάβαση του Έβρου π., με παράλληλες… δράσεις, όπως λένε και οι βάζελοι του Αλαφούζου στο κανάλι τους, σε στοχευμένα -στρατηγικά- σημεία της τ/επικρατείας)!

– Με την ευκαιρία ρωτάω: «Προωθήθηκε όλη η 66 Μ/Κ ΤΑΞ, από το Μπασάκ Σεχήρ, της Πόλης, στη ΖΕ του 2ου ΣΣ και κάποιες απ’ τις Μονάδες της, στη ΖΕ του 5ου ΣΣ»; Άλλοι Σχηματισμοί του 3ου ΣΣ και γενικώς Μ. και ΜΜ. προωθήθηκαν και πού συγκεκριμένα μετέβησαν και εγκαταστάθηκαν;

3. Εδώ και καιρό θέλω να σας γράψω εκεί στο ΥΠΑΜ:

«Τελειώνετε ΤΩΡΑ(!) με τον περίφημο συνδικαλισμό στο Στρατό! Πάει για διάλυση το όλο… Σύστημα, δεν το βλέπετε; Αυτό θέλετε; Δεν νομίζω! Έχουν φυτρώσει «Ενώσεις» και «Ενωσούλες» παντού και με πολιτική χροιά (SOS / SOS / SOS) μάλιστα, κρυπτόμενες κυρίως πίσω από τα χάλια οικονομικά των στελεχών! Πάνε κάποιοι να κάνουν ό,τι και στην ΕΛΑΣ! Χωρίς Θρησκεία, χωρίς Παιδεία, τώρα και χωρίς Στρατό και Αστυνομία, πάπαλα η Ελλάδα! Πρακτοράκια του Κίσσιντζερ γίνατε; Κάνετε για μια… καρέκλα πως δεν το βλέπετε; Βάλατε να ψάξουν ποιοί κρύβονται από πίσω από τους Κους αυτούς, τις κεφαλές εννοώ και όχι κάποιους βλάκες ή αγνούς που τους ακολουθούν; Τι λογαριασμούς έχουν οι επικεφαλής και οι γυναίκες τους; Γιατί ας πούμε ο «πολύς» ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ενώ έστελνε «εγκλητήρια» στον Τσουκαράκη, τελικώς τον μετέφερε, περίπου, στο… Γραφείο του;

– Σας θυμίζω τί είχε πει ο Μπεν ΓΚΟΥΡΙΟΝ το 1962! «Σε 60 χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχουν εθνικοί στρατοί, παρά μόνον μια… Διεθνής Αστυνομία»! Μήπως αυτό δεν συμβαίνει σήμερα; Δεν βλέπετε ότι πάτε από μόνοι σας με τη… «θαλπωρή» έστω (ας είμαι… ήπιος) που δείχνετε σ’ αυτά τα διαλυτικά για τις ΕΕΔ φαινόμενα, να δημιουργήσετε από την ειρήνη, τις ικανές και αναγκαίες εκείνες συνθήκες για μια νέα… Μ. Ασία, όχι του 1922, αλλά του 2016 ή του 2017, κλπ;

– Ποιοί είναι αυτοί οι Στρατιώτες που σήμερα αρνούνται να συμμετάσχουν πχ στην «Τριεθνή» άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ» και βγάζουν και… ανακοινώσεις «περί Ειρήνης» και που αύριο θα βρεθούν στην «Α΄ γραμμή» και θα καλούν τους συστρατιώτες δίπλα τους να πετάξουν τα όπλα ή θα τους καλούν σε στάση, κλπ, κλπ, κλπ;

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι μιλάνε πχ για Λωζάνη, οι Αλβανοί για Ήπειρο, οι Σκοπιανοί για Μακεδονία, κλπ;

Ποιοί εξέθρεψαν τέτοια φαινόμενα στις ΕΕΔ; Ποιοί είναι πχ οι «ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ», κλπ, κλπ, κλπ;

– Τί κάνετε για όλα αυτά εκεί στο ΥΠΑΜ, οι… Καμμένοι «Υπερ-Έλληνες»; Τί κάνετε για τα στοιχεία που υποκινούν όλα αυτά; Εντάξει! Οικονομικά μας κτυπούν οι Κ-Β είτε γιατί τους το επιβάλλουν απ’ έξω (πχ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ), είτε λόγω ιδεολογίας και εντολών, όπως τώρα ο κυβερνών «ΣΥΡΙΖΑ», με τις «πλάτες» του… υπερπατριώτη Καμμένου! Εκεί όμως στο ΥΠΑΜ το ΧΡΗΜΑ, το ΚΕΡΔΟΣ, ΔΕΝ είναι το ΠΡΩΤΕΥΟΝ και ΜΕΙΖΟΝ και δεν ήταν ποτέ! Το Μείζον είναι –ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- η διατήρηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ! Άλλαξε και αυτό ρε;

Αν «αύριο» γίνει ο,τιδήποτε, από θλιβερό, έως τραγικό για την Πατρίδα και χαρακτηρισθείτε «Προδότες», θα σας αξίζει ή όχι, θα σας πρέπει ή όχι;

4. Και μιας και ο λόγος έφερε στην επιφάνεια τη λέξη… «ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ», τί θα κάνει άραγε τώρα, ο… «Μέγας» αυτός Στρατηγός, ψηφισμένος επικεφαλής του ανύπαρκτου Ευρωπαϊκού Στρατού, που «βγήκαν» οι Βρεττανοί και τόνισαν «στα ίσα» πως είναι αντίθετοι στη δημιουργία ενός τέτοιου Στρατού και πως το ΝΑΤΟ είναι αρκετό; Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν και ποιά είναι η απόφαση της ΔΥΣΗΣ, βλέπε Η.Π.Α. – Μ. Βρεττανία!

– Μήπως πρέπει να ξυπνήσουν και οι εγχώριοι πολιτικοί και άλλοι… φερέλπιδες Έλληνες ή παρουσιαζόμενοι ως τέτοιοι, και να καταλάβουν επιτέλους, όχι ποιοί είναι οι «κρατούντες τα κλειδιά» της Γης, διότι γνωρίζουν ότι πρόκειται για τους «Διεθνείς Εβραίους», που ανεβοκατεβάζουν εξουσίες και προς τούτο τους γλείφουν συνεχώς μπροστά τους και τους βρίζουν από πίσω, ως γνήσια πολιτικά λέσια που είναι, αλλά τί θα πάθουν και οι ίδιοι, αλλά κυρίως η Πατρίδα μας, την οποία όλοι αυτοί οι Κοι δείχνουν ότι την έχουν προγράψει;

5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ:

  «ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ… ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΩ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ(!), ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΨΕΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»!!!

– Κομμουνιστή, κρυφέ και μασκωτέ, Κε Φίλη!

Πιθανώς, εσύ ειδικά, να μην ξέρεις, επειδή είσαι… «απτυχίωτος», όπως ευστόχως σε είπανε / σε αποκάλεσαν, κάποιοι ευφυείς  «λεξιπλάστες» αντίπαλοί σου, (για μένα είσαι αγράμματος και μόνον, όπως σίγουρα είσαι επίσης βαθιά υποκριτής και θεατρίνος, αφού παριστάνεις, έστω και άσχημα, τον Χριστιανό), ότι:

 • «Η Δεξιά του Κυρίου» δεν είναι ρε γελοίε καμιά πολιτική «Δεξιά», αλλά το δεξί χέρι του Θεού, (φράση που έρχεται μέσα από τον ιστορικό χρόνο χιλιάδων ετών, αφού καλύπτει και την Π. Διαθήκη), το οποίο όταν πέφτει στα κεφάλια όσων τον πολεμούν, αυτοί εξαφανίζονται! Ελέχθη και εγράφη «Δεξιά» και όχι «Αριστερά», διότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι δεξιόχειρες και το χέρι τους αυτό είναι ισχυρότερο του διδύμου του αδελφού!..
 • Αυτή την φράση «πουλάτε» χρόνια τώρα στο πόπολό σας και δεν σας απαντά καμιά «Δεξιά», αφού φοβάται τους «Διεθνείς Κοσμοκράτορες Εβραίους»!.. (Όπως το ίδιο βρωμερά και ψεύτικα αναφέρετε, όποτε κρίνετε ότι πρέπει, ότι τάχα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΕΛΛΗΝΑΣ, Φιλόσοφος της Πολιτικής, που τολμάτε και αρθρώνετε το όνομά του, ο Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε στον Αμερικανό Στρατηγό Βαν ΦΛΗΤ, «Στρατηγέ, ιδού ο Στρατός σας», πλάθοντας μια προπαγανδιστική «αλήθεια», ενώ ο Κανελόπουλος, αναφερόταν στο ότι οι Η.Π.Α. θα πρέπει να υπολογίζουν σοβαρά, όταν θα θέλουν να έχουν στρατιωτικές επιτυχίες, στις ΕΕΔ! (Υπάρχει όλο το κείμενο)! Και αυτό δεν ελέχθη στον… εμφύλιό σας, αλλά στην Κορέα, όπου το ελληνικό εκστρατευτικό Σώμα διεκρίθη “τα μάλα”)!..
 • Τη φράση αυτή όμως περί «Δεξιάς του Κυρίου» σας την υπενθύμισε εμμέσως ο «Δημοκράτης» και άκρως μειλήχιος, έως υποτονικός και… ανύπαρκτος για κάποιους Ποιμενάρχης Ιερώνυμος και όχι ο μισητός σας Χριστόδουλος, (που το «Διεθνές Σύστημα» δολοφόνησε και που ακόμα και νεκρός σας φοβίζει και τον βάζετε στα ρυπαρά στόματά σας), που είχε κάνει «ακτινογραφία» το μίσος σας για την Ελλάδα των Ελλήνων και το ελληνικό Έθνος, το μίσος σας όλων υμών των «αγνών περιστερών» ή των «παρθένων» της… Αριστεράς, που τάχα μου κυβερνά τον έρμο τούτο τόπο για 1η ή τώρα, για 2η φορά!..
 • «Ξύπνησε» ο Ιερώνυμος, όπως «ξύπνησε» και ο Αρχηγός του Γένους των Ελλήνων, ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης, που τώρα λέγεται ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ! (Με βάση τα όσα είπε στον Άγιο ΒΟΥΚΟΛΟ, Σμύρνης, κατά την ενθρόνιση του 1ου, μετά από 94 χρόνια, Επισκόπου Σμύρνης)! Και τις σας είπε έμμεσα ο Αρχιεπίσκοπος, μιλώντας στους μαθητές από τον Έβρο; Ότι όσοι τα έβαλαν με την Εκκλησία Του και την Ελλάδα μας, ΧΑΘΗΚΑΝ! Ήταν κάτι που εσύ ο… Ψάλτης αγνοούσες;
 • Όσον αφορά στην αναφορά σου στο ότι ο Επίσκοπος Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος Λένης ήταν «Χωροφύλακας», καταλαβαίνω ότι έχεις μέσα σου το πλέγμα από την ήττα του… εμφυλίου σας, όταν τότε η «Βασιλική Χωροφυλακή», 1η αυτή, κράτησε την Ελλάδα ελεύθερη από τον Κομμουνιστικό Παράδεισο και έζησαν / -με έτσι οι Έλληνες για 50 – 60 χρόνια ελεύθεροι, μέχρι την «κατεβασιά», μετά το 1990, όλων αυτών των λαών στην χώρα μας, ακριβώς επειδή ζούσαν… άριστα, αυτούς που πληρώσαμε και πληρώνουμε οι Έλληνες, ώστε να γίνουν… Δυτικοί, όπως τώρα πληρώνουμε και τους Μετανάστες με τον ΕΝΦΙΑ, (για να τρώτε εσύ και οι δικοί σου τα κονδύλια των ΜΚΟ και των «Ομάδων Πολιτοφυλακής» (σας), του Γιώργου του ΣΟΡΟΣ), ώστε να ζήσουν εδώ μαζί μας και να μας εκπολιτίσουν, όπως έλεγε και ο νυν ΠτΔ!
 • Τζούζει η Χωροφυλακή τα τροφαντά και πλούσια αριστερά κολαράκια σας, διότι σας τα είχε… ιππεύσει αρκούντως τότε, σας τα είχαν ιππεύσει αμούστακα παιδάκια, που δεν ήξεραν ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε τί ήταν Κομμουνισμός, κλπ, παρά μόνον Ελλάδα, όπως το ίδιο ασφαλώς και τα 2/3 των στελεχών του ΕΛΑΣ, που ακούγανε ΕΛΑΣ και παρασύρονταν, με αποτέλεσμα όταν εντάσσονταν να μην μπορούν να φύγουν, αφού το μαχαίρι και το λεπίδι έπεφτε αμέσως και σ’ αυτούς!
 • Εκεί θες να ξαναπάει η Ελλάδα Κε Φίλη και αναφέρεις τους Χωροφύλακες; Όσο για τον Αμβρόσιο ήταν Στρατιωτικός Ιερέας στην Χωροφυλακή και όχι απλός Χωροφύλακας, που για να μην σου απαντήσει γι’ αυτό που εσύ ανέφερες στη Βουλή, ως ύβρη τάχα, βρίζοντας τα 2/3 των Ελλήνων, που δεν είναι… νέο – Κομμουνιστές σαν και εσένα, σημαίνει ότι νοιώθει υπερήφανος!
 • Όμως και ο τέως… ΧΟΤΖΙΚΟΣ, «δικός σας», Γλέζος, σου / σας είπε για τους παπάδες και στην Κατοχή και γενικά στους εθνικούς αγώνες!
 • Κάτσε και διάβασε Κε Φίλη! Εκμεταλλεύσου το Νόμο που έβγαλες, πάρε το πτυχίο σου, αλλά διαβάζοντας, όχι μούφα, ώστε να πάψεις να λες μεγαλοπρεπείς… παπαριές, αφού δέχομαι ότι δεν τα λες εσκεμμένα, όσα λες, αφού είσαι απαίδευτος, αγράμματος, ανιστόρητος, αν όχι ανελλήνιστος!..
 • Σκέψου!
 • Αλήθεια θες και πάλι το:
 • «Αλλαγή δεν γίνεται, αν δεν κρεμαστεί ο τελευταίος Παπάς, απ’ τα ’ντερα του τελευταίου Χωροφύλακα»;
 • Αλήθεια θες και πάλι την ΑΔΕΛΦΟΣΦΑΓΗ, όταν διακυβεύεται μάλιστα και πάλι η ύπαρξη της Πατρίδας μας; (Αν σου λέει κάτι η λέξη)!
 • Αν όχι, τότε ΜΗΝ ξαναβάλεις στο στόμα σου τη λέξη «Χωροφύλακας», όσο και αν πιθανώς αυτή, όπως και κάποιες άλλες να αποτελούν την ιδεολογική τροφή σου, συμπλήρωμα στο ιδεολογικό σου / σας κενό, στο ιδεολογικό σου / σας «τίποτα»!
 • 6. Προς την θετική κατεύθυνση οι 2ες δηλώσεις των Κομμάτων, για τις δηλώσεις του ΡΤΕ, όπως και του Π-Θ! Γι’ αυτό και δεν πρέπει να… βιαζόμαστε!.. Όχι όμως του Ε/ΥΠΕΞ! Τί θα πει: «2 γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα»; Δηλαδή λένε στους Έλληνες, μας λένε από το Ε/ΥΠΕΞ, ότι πήρανε στην πλάκα τις νέες, κατά της Ελλάδος, τουρκικές εθνικιστικές… στύσεις; Θυμίζω, όσο πιο απλά μπορώ, και πάλι, “εδώ και τώρα”:

Ισλαμιστές και Κεμαλιστές έχουν την ίδια θέση και άποψη για τη Λωζάνη! Ό,τι θέλουν οι μεν από την Ελλάδα, θέλουν και οι δε! Διαγωνισμός… επεκτατικών κατά της χώρας μας δηλώσεων γίνεται και τίποτα άλλο! (Παρενθετικά, θα ήθελα να σας θυμίσω ότι ο γιός του Τούρκου, Τ/Κ καταγωγής, «Αρχι – Γκρίζου Λύκου», Αρχι-Κεμαλιστή, Αλπαρσλάν ΤΟΥΡΚΕΣ, Τουγρούλ ΤΟΥΡΚΕΣ, είναι Αντιπρόεδρος του «ΑΚΡ»)!!!

– Δείτε το πρωτοσέλιδο της ε/φ «Aydınlık», του Σαββάτου, 01-10-2016, δείτε τον χάρτη με τα 17 νησιά μας που παρουσιάζουν και θα καταλάβετε πως εδώ και 10ετίες ο τουρκικός στρατηγικός στόχος είναι συγκεκριμένος και ο ίδιος, είτε στην Αρχή ήταν / είναι Ισλαμιστές, είτε Κεμαλιστές!

– Μιλούσα με γυναίκα, πράκτορα της ΜΙΤ και με ρωτούσε, πριν από 15 χρόνια, για τις Κυκλάδες και τη… Μύκονο, καθώς και για τυχόν απ’ εκεί πλόες Μονάδων του ΕΠΝ! Ξυπνάτε, δεν γράφονται όλα!

Μάθετε να διαβάζετε χάρτη και να σκέφτεστε στρατηγικά πάνω του! Και τώρα είδα πάλι μπροστά μου τον ίδιο χάρτη και μάλιστα σας έγραψα από ποιούς, ποιοί είναι οι εκδότες αυτής της ε/φ! Να σας το γράψω πιο απλά σήμερα, σε σχέση με το προηγούμενο άρθρο μου! Εκδότης της ε/φ αυτής είναι ουσιαστικά το ίδιο το Τ/ΓΕΕΔ, σε συνεργασία με τη σχεδιάζουσα τα όποια πρακτόρικα «κόλπα», (τεχνικό κομμάτι), στο (ειρηνικό) πεδίο, ΜΙΤ!

– Τί δείχνει η επανάληψη του χάρτη αυτού; Δείχνει ότι ο σχεδιασμός είτε του Τ/ΓΕΕΔ, είτε του κρυφού τους «ΕΘΝΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ», αυτού των τ/«ΣΟΦΩΝ», (ό,τι θέλετε πάρτε, διότι με κουράσατε), είναι ο ίδιος και απαράλλαχτος, εδώ και 60 χρόνια!

Προσέξτε τώρα εκεί στο Ε/ΥΠΕΞ! Από πότε συμβαίνει το παραπάνω; Απαντώ! Από εποχής του δολοφονηθέντος στις αρχές του 1970, τέως Π-Θ, Νιχάτ ΕΡΙΜ! Διαβάστε τον! Αυτός είναι, τα νεότερα μεταπολεμικά χρόνια, ο… «Συντάκτης» των πάγιων γραμμών της τ/διπλωματίας, ο «Συντάκτης» της στρατηγικής, της τ/εξωτερικής πολιτικής, αυτός συνέταξε ακόμα και την ασκούμενη -διαχρονικά- τ/πολιτική στο «ΚΥΠΡΙΑΚΟ»!

– Άντε πάλι σας κάνω μάγκες!..

– Σας υπόσχομαι πως αν πάρουμε και τα άλλα 2 «ντέρμπις», όπως τα λένε κάποιοι… εγγράμματοι «Αγγλομαθείς», με τους νέο – Ρώσους «Μακεδονομάχους» του Σαββίδη και τους καθεστωτικούς «μια ζωή» βάζελους του αρχι-απατεώνα «μπογιατζή» με τις… «δράσεις», θα σας δώσω πολύ σοβαρή πληροφόρηση επί… «χαρακίρι», πληροφόρηση από τον καλύτερο πράκτορά μου, που είναι το… «Μ» μου!…

– Στην Κύπρο μας, («Αρκάδια εστ», κλπ), οι Τούρκοι, αποβιβάστηκαν(!) το 1974, με συγκυβέρνηση Ισλαμιστών – Κεμαλιστών (Ετζεβίτ – Ερμπακάν), το ξεχάσατε; Σήμερα, σας το ξαναγράφω, μοιάζει να υπάρχει και πάλι «σύμπλευση» ή έστω «αλληλο-ανοχή» Ι. – Κ. και γι’ αυτό και ο κίνδυνος από την Τουρκία είναι μεγαλύτερος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι «θα τα παίξει όλα για όλα», για να επιζήσει!!!   Γιατί;

Διότι οι Τούρκοι ξέρουν ότι στη Λωζάνη, το 1923, καθορίστηκε η ζωή της «Τουρκικής Δημοκρατίας» και αυτή ήταν 100 χρόνια! Ο Ινονού όταν γύρισε στην Άγκυρα αυτό είπε στον Κεμάλ και έγινε ο… χαμός! (Ο Κεμάλ ποτέ, μετά το 1922, δεν βγήκε από την Τουρκία, φοβούμενος μην έχει την τύχη των 3 Νέο-Τούρκων, της τριανδρίας των δικτατόρων Ενβέρ, Ταλαάτ και Τζεμάλ Πασά)! Φοβούνται τη διάλυση οι Τούρκοι φίλοι μου και γι’ αυτό… γαβγίζουν! Γι’ αυτό και «πλεύρισαν» τη Μ. Βρεττανία, (η οποία βάσει της Λωζάνης θα είναι η 1η… «Κληρονόμος» της, υπό Κ.Σ.), από της εποχής Γκιουλ ακόμα, όταν αυτός ήταν ΠτΔ, με αλληλο-επισκέψεις κλπ!

– Και τώρα, που “μπαίνουμε” στο 2017 και εγγίζει το 2023 και θα υπάρξουν εξελίξεις και ραγδαίως μάλιστα, «άρχισαν οι Τούρκοι τα όργανά τους» με την -ΚΑΤ’ΕΜΕ- σύμφωνη γνώμη των Βρεττανών, οι οποίοι «βρέθηκαν» δια του ΥΠΕΞ τους, πάρα πολύ σύντομα, μετά την 15η Ιουλίου, στην Άγκυρα, (σχεδόν αμέσως πήγε εκπρόσωπος του Β/ΥΠΕΞ, νομίζω ο βοηθός του ΥΠΕΞ), και «προχθές» πάλι, καταλάβατε, ήταν ο ίδιος ο ΥΠΕΞ, ο λίαν τουρκόφιλος ΤΖΟΝΣΟΝ, στην Άγκυρα και «καπάκι» έκανε τις δηλώσεις για τη Λωζάνη και την ΕΕ, ο ΡΤΕ, μιλώντας στην εναρκτήριο Συνεδρίαση της τ/Βουλής, για τη νέα κοινοβουλευτική Περίοδο!

– … ΤΖΟΝΣΟΝ – ΤΖΟΝΣΟΝ – ΤΖΟΝΣΟΝ και… ΜΙ6!… Οι Άγγλοι (φανερά και κρυφίως αυτοί που δεν φαίνονται από πίσω και που ενεργοποιούν τους Άγγλους και είπαμε ότι είναι οι «Δ.Ε.», όπως ακριβώς και στα τέλη του 19ου αι. και στις αρχές του 20αι., μόνον που τότε η «Οθωμανική Αυτοκρατορία» διαλύθηκε, αφού δεν υπάκουσε ο Αβδούλ Χαμήτ, ο Β΄ στις δια των Άγγλων εντολές των Σιωνιστών, για αποχώρησή τους από τη Μ. Ανατολή και τη γη της Παλαιστίνης), έκαναν «μάγκα» τον ΡΤΕ, ώστε να βγαίνει και να πουλάει ύφος και μαγκιά στην Ευρώπη φίλοι μου, λέγοντας «σας περιμέναμε 53 χρόνια» και «το παιχνίδι τελείωσε», κλπ, κλπ! Και έρχονται και άλλες παρόμοιες και σκληρότερες ακόμα δηλώσεις!.. Θα πει και άλλα και μάλιστα, με… κλιμακούμενη προς τα άνω λεκτική ένταση!!!

(Γι’ αυτό και οι Γερμανοί, Τουρκόφιλοι του «Κερατά» δήλωσαν ό,τι σας ανέφερα «προχθές» και τόνισαν ότι είναι τάχα μου ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ, δείχνοντας ότι γνωρίζουν την Ιστορία τους(!) στην γεωγραφική περιοχή, που λέγεται Τουρκία, και πως τη… σέβονται, και πως δεν τη μελετούν μόνον, όπως ακριβώς και οι άλλοι μισέλληνες, οι Αυστριακοί, που ο «δικός τους», Γιοχάνες… κάτι, ως Επίτροπος στην Ευρώπη, αναγνώρισε “δίκαια των Αλβανών” στην Ήπειρό μας Κε Κοτζιά, για να ξαναθυμηθώ και πάλι την παροιμία μας, που λέγει: «Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»)!

 (Ο εγκέφαλος της λεγόμενης Δύσης είναι το Λονδίνο / Μ. Βρεττανία και η ισχυρή γροθιά της, οι Η.Π.Α., λόγω των ΕΔ της, των θεωρητικώς ισχυρότερων του κόσμου)!

– Αγαπημένοι μου φίλοι, στον όλο σας προβληματισμό, σχετικά με τα παραπάνω, να λάβετε υπόψη σας και ότι, των δηλώσεων περί νήσων του Αιγαίου, κλπ, κλπ, κλπ, του ΡΤΕ, είχαν προηγηθεί οι Αλβανοί, οι οποίοι, δια του ΥΠΕΞ τους (και ας μην μας το είπαν τα… Κανάλια μας, λέγω τα Κανάλια μας, αφού το Ε/ΥΠΕΞ δεν ομιλεί…), αναφέρθηκαν, διεκδικώντάς τα εμμέσως, (αφού αναφέρθηκαν σε ΑΟΖ) στα νησιά του Β. Ιονίου πελάγους, Μαθράκι, Ερεικούσα και Οθωνούς, εξ όσων μπορώ να θημηθώ!

– Τυχαίο και μάλιστα και χρονικά; Συνεργάζονται λέτε, ή όχι, οι Κ-Β Τουρκίας και Αλβανίας; (Ναι φίλοι μου, είναι «κολλητές», όχι απλώς συνεργάζονται, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τις Κυβερνήσεις, Τ. – Β-Ε, Τ.- «Κοσσόβου», Τ. – πΓΔΜ, ακόμα και Τ. – Βουλγαρίας)!

7. Σας ρωτάω και θέλω να μου απαντήσετε αντικειμενικά φίλοι μου! ‘Όταν ο Α. Γ. Παπανδρέου έλεγε «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο», μήπως είχε δίκιο; Όταν έλεγε στο πολιτικό του συμπλήρωμα Κ. Γ. Καραμανλή, μέσα στη Βουλή, ότι «Εμείς Κε Π-Θ-γέ προτιμούμε να ανήκομεν εις τους Έλληνες» είχε άδικο; Για πείτε μου!..

8. Να σας θυμίσω ή να σας ενημερώσω, ανάλογα, ότι στις ασκήσεις «EFES», (άσκηση «ρομποτοποίησης» των ΤΕΔ, αντίστοιχη / εφάμιλλη της ελληνικής «Παρμενίων»), που κάθε Μάϊο εκτελούν οι ΤΕΔ, εκεί λίγο ΒΑ της Σάμου, ή ΝΑ της Χίου, χρησιμοποιούν, συνθηματικές ονομασίες, για τους «demek» επιτιθέμενους και τους αντίστοιχους αμυνόμενους, όπως γίνεται άλλωστε σε όλους τους Στρατούς, όταν αυτοί ασκούνται σε «διπλής ενεργείας» ασκήσεις! Απλώς να πω ότι μια των δυνάμεων αυτών μπορεί να σημαίνει, (μεταφραστικά), πχ «Ζαφείρι» και η άλλη, που «δεν σου κάνει μπαμ», αφού πχ διαβάζεις κάτι «Kalyon», κλπ, να σημαίνει, και σημαίνει(!) ΚΡΗΤΗ!!! «Ό,τι σας λέω», που θα έλεγε και ο Τάκης ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ!

– Τούρκοι μπινέδες ο «ΕΛΛΗΝΑΣ» σας έχει σπουδάσει σε… ωκεανικό βάθος! Απλώς είναι “Μονάδα”, με μία πολύ μικρή πνευματικο – επιχειρησιακή Ομάδα, αν μπορείτε να με αντιληφθείτε! Τούρκοι είσθε δόλιοι, όπως και τα όργανά σας Αλβανο-Κοσοβάροι στην Ελλάδα, αλλά, όπως είχε πει και ο ΜΕΓΑΣ(!) Μάρκος Μπότσαρης, απευθυνόμενος στους Σουλιώτες συμπατριώτες του, «δεν είναι κακό να γελάς ένα δόλιο»!.. (Όπου Τούρκοι ήταν τότε οι Τ/Αλβανοί του Αλή Πασά, του Τεπελενλί / από το Τεπελένι)!..

9. Ο Τούρκος Α/ΓΕΕΔ, Χ. Ακάρ, που παραβρέθηκε στην εναρκτήρια Συνεδρίαση της τ/Βουλής, για τη νέα τ/κοινοβουλευτική περίοδο, ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση για μια νέα επιχείρηση ανατροπής του ΡΤΕ, δήλωσε πως «δεν υπάρχει δυναμική για μια νέα τέτοια επιχείρηση»! Σκεφτείτε τώρα μόνοι σας, αναλύοντας την απάντηση αυτήν του Τ/Αρχηγού!

– Θυμηθείτε σ’ εκείνο το άρθρο μου με τα… «tweet» μου, τί σας έγραφα για τον ΡΤΕ και την τύχη του! Όταν θα ελέγξετε, οι κακόπιστοι και εμπαθείς «λουστρινάτοι», την ημερομηνία που αναρτήθηκε, θα διαπιστώσετε ότι αυτό συνέβη πριν το περίπου ανάλογο δημοσίευμα της βρεττανικής «Daily Mail» η οποία φέρεται ότι πρόσκειται στις βρεττανικές ΜΥ ή έστω ότι εκφράζει κύκλους τους, όπως πχ είναι στην Τουρκία η ε/φ «Milliyet» της ΜΙΤ, (βασικά), ή στην Ελλάδα -λιγάκι όμως- της ΕΥΠ, (όπως τουλάχιστον προδίδει η ταυτότητα κάποιων αρθρογράφων της), η ε/φ «Espresso»! Πάμε μαζί, αχαχαχαχαχα)!

10. Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του «SACEUR», Κέρτις ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ στην Αθήνα και στο Ε/ΓΕΕΘΑ, καλόν είναι να πληροφορηθεί ο Κος Α/ΓΕΕΘΑ, τί ακριβώς του είπαν οι Τούρκοι συνάδελφοι και τί αυτός τους είπε, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης στην Τουρκία επίσκεψής του! Δεν επισκέφθηκε μόνον το… βομβαρδισμένο Τμήμα της τ/Βουλής, που τους πάνε οι Τούρκοι όλους τους Αμερικανούς, ώστε να τους εκβιάζουν ψυχολογικά και για να τους θυμίζουν την -κατ’ αυτούς- ευθύνη τους, για την επιχείρηση ανατροπής του ΡΤΕ, στις 15-07-2016, από μερίδα των ΤΕΔ, καθώς και τον… Γκιουλέν, τον οποίον φιλοξενούν!..

11. Όλα, το έχουμε πει κατ’ επανάληψιν, στην Τουρκία, δεν θα πρέπει να μας φαίνονται περίεργα, όσο και να είναι αυτά, κάθε φορά! Έτσι, προσφάτως, διαβάσαμε πως Τούρκος πιλότος «έριξε» F-16, λόγω του ότι τον έπιασε… κατούρημα, μετά συγχωρήσεως

12. Το 2015 το Ε/Κράτος ξόδεψε 1,8 δις Ευρώ για τους λαθρομετανάστες, ενώ τα έσοδα απ’ όλον τον «ΕΝΦΙΑ» ήταν 2+ δις Ευρώ φίλοι μου! Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας!!!

13. Θα μάθουμε τί ακριβώς έγινε πρόσφατα στον Σκαραμαγκά, στις εκεί εγκαταστάσεις του ΕΠΝ και από ποιούς, με την αναφερθείσα απώλεια (κλοπή), των χάλκινων βάσεων(;) των μπαταριών των Υ/Β(;)

14. Υπάρχει «Μυστικό Πρόγραμμα» του «ΣΥΡΙΖΑ» και αν «Ναι», ποιό είναι αυτό;

15. Για τα όσα έγραψε πρόσφατα η ε/φ «ΕΛ. ΩΡΑ» περί εβραϊκής καταγωγής του Κου Τσίπρα, (όπως για κάποιον Εβραίο, εξ Ηπείρου, ονόματι David Cipra συνεργάτη -προσέξτε- του Μοσέ ΝΤΑΓΙΑΝ, κλπ, κλπ, κλπ), επενέβη κανείς Εισαγγελέας ή όχι και γιατί άραγε;

16. Ο Νετανιάχου κάλεσε τον Αμπάς να μιλήσει στην “Κνεσέτ” φίλοι μου! Φοβερό; Και όμως έγινε και αυτό! Αναμένουμε τη στάση Αμπάς! Ο Νετανιάχου που είναι «μέγας» πολιτικός για το Ισραήλ, διότι κυρίως είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, πρωτίστως, και ακολούθως άτομο με βαθιές γνώσεις της Ιστορίας της χώρας του και της περιοχής της Μ. Ανατολής, καθώς και άτομο με υψηλό «IQ», δήλωσε παράλληλα ΠΡΟΣΕΞΤΕ πως «ο πυρήνας της Ισραηλινο – Παλαιστινιακής σύγκρουσης είναι η Παλαιστινιακή άρνηση αναγνώρισης του Εβραϊκού Κράτους, εντός οποιονδήποτε συνόρων»!..

– Γιατί άραγε; Τις σας έγραφα φίλοι μου; Πάτε πίσω εδώ, διαβάστε μας και θα με… θυμηθείτε!

17. Εκτός των άλλων, ο θανών, τέως ΠτΔ του Ισραήλ, Σιμόν ΠΕΡΕΣ, ήταν ο αρχιτέκτονας του Ισραηλινού πυρηνικού προγράμματος! Ο θάνατός του τέλος, έγινε αιτία να έλθουν και πάλι σε σύγκρουση με τον Μαχμούντ Αμπάς, οι τρομοκράτες της «ΧΑΜΑΣ», λόγω των θετικών δηλώσεων του Αμπάς, για τον θανόντα! (Ο Αμπάς είπε αγαπητοί την αλήθεια, ότι δηλαδή ο ΠΕΡΕΣ εργάστηκε για την ΕΙΡΗΝΗ στη Μ. Ανατολή, καθώς –και κυρίωςγια την Ι. – Π. προσέγγιση)!

18. Θα ήθελε κάποιος που γνωρίζει (Τούρκος ή Ρώσος ή οποιοσδήποτε, μου είναι αδιάφορο το «ποιός») να μας πει τί συζήτησε ειδικότερα- ο Ρ/Α/ΓΕΕΘΑ Κος Βαλερύ ΓΕΡΑΣΙΜΩΦ, στην Τουρκία, κατά την πρόσφατη εκεί επίσκεψή του;

– Τί ζήτησε πιθανώς από τον Ακάρ και το ανάποδο, δηλαδή τί του ζητήθηκε! Τί συζήτησαν, αν συζήτησαν, πχ για τα Στενά, για τις Ρ.-Τ. στρατιωτικές σχέσεις, για την Ουκρανία και ειδικά για την Κριμαία, για το καθεστώς στη Μ. Θάλασσα και άλλα πολλά;

– Πώς θα λειτουργεί η αναφερθείσα «στρατιωτική γραμμή» Ρ. – Τ.; Θα είναι απλώς μια τηλ/κή γραμμή, ή και κάτι… παραπάνω; Αναμένω «Φλούφλη»!..

19. Ο Τ/Α/ΓΕΕΔ, Χουλουσί Ακάρ ανέφερε ότι η επιχείρηση τ/ «Ασπίδα του Ευφράτη» (μέχρι τις 21-09-2016, οι ΤΕΔ είχαν 10 νεκρούς) αποτελεί την άσκηση / την εφαρμογή «ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΜΥΝΑΣ» (sic), της χώρας του, προσθέτοντας ότι η Τουρκία δεν έχει επεκτατικές βλέψεις εναντίον οποιασδήποτε χώρας! (sic)

– Συγκεκριμένα είπε: «Kimsenin toprağında gözümüzü yok»! (Δήλωση του Ακάρ, στην «Ημέρα των Γαζήδων»)!

– Ο ΡΤΕ όμως, με τις πρόσφατες δηλώσεις του, όπως και ο Κουρδικής καταγωγής, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου με τις δικές του, (ο οποίος έμμεσα… υπερακόντισε του ΡΤΕ), είχαμε ουσιαστικά διάψευση της δήλωσης Ακάρ! Ή όχι φίλοι μου, τί λέτε;

20. Ενώ στην Ελλάδα, οι «ΣΑΝΕΛ» τα έβαλαν με τα Θρησκευτικά, διότι μισούν ως άθεοι ή ως αγνωστικιστές ή ως οπαδοί άλλων Δογμάτων ή αιρέσεων ή και ως… πράκτορες ακόμα, την Ορθοδοξία, την ίδια στιγμή στην Τουρκία:

– Από τη 2α τάξη του Δημοτικού αρχίζει η διδασκαλία των Αραβικών, προκειμένου για την καλύτερη γνώση του Κορανίου και του Προφήτη και διδάσκονται η αραβική γλώσσα και τα Θρησκευτικά έως την 8η! Ως μάθημα επιλογής επιλέγονται τα Θρησκευτικά, στην 4η Τάξη!

Οι μαθητές (σήμερα!!!) μαθαίνουν να λένε: «Dinimi seviyorum», «Peygamberimi sevıiyorum», «Beş vakit namaz yapıyorum», «Oruç», δηλαδή «Την θρησκεία μου αγαπώ», «Τον Προφήτη μου αγαπώ», «Κάνω 5 φορές προσευχή», (εννοεί καθημερινά), «Νηστεία» (εννοεί «νηστεύω»)!

21. Ενδιαφέρουσα, μετά από πολύ καιρό, για μια σειρά από λόγους, εκτιμώ πως θα είναι η σύσκεψη των ΥΠΑΜ της Συμμαχίας, στις 26 – 27/ 10 / 2016, στις Βρυξέλλες! (1 Μήνα προ των πιθανών(!) αμερικανικών προεδρικών εκλογών, του Νοε του 2016)!..

– Θα έχει υπάρξει μέχρι τότε ή θα υπάρξει συμφωνία Ρωσίας – Η.Π.Α., για το Συριακό

– Πότε θα πάει το ΝΑΤΟ στο Χαλέπι;

– Θα έχει «πέσει» μέχρι τότε η Ράκκα; Η Μοσούλη;

– Θα έχουν «ανοίξει» θέμα / -τα στα Βαλκάνια και έχοντα άμεση σχέση με την χρεοκοπημένη Ελλάδα; (Ζέοντα για εμάς)!.. Και άλλα πολλά!..

– Θα εισακουστεί τελικώς ή όχι ο Αναστασιάδης, σχετικά με την αποστολή 25.000 ανδρών του Ο.Η.Ε. στο νησί, έναντι της απομάκρυνσης των Ε. και Τ. στρατιωτικών δυνάμεων, όσον αφορά την επίλυση του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ; Θα γίνει αυτό ή θα μείνουν για 12 ακόμα χρόνια στρατιωτικές δυνάμεις στην Κύπρο, όπως εσχάτως “κυκλοφορεί”; Θα δεχθεί η Τουρκία, αλλά και η Ελλάδα βεβαίως, να περιπέσουν από το καθεστώς των “εγγυητριών χωρών”, σε καθεστώς “Συμβούλων”, για την «Κυπριακή Δημοκρατία»; (Πολύ σοβαρές, πράγματι, οι προτάσεις του Αναστασιάδη, όσες τουλάχιστον διέρρευσαν και τις μάθαμε)!..

Και άλλα πολλά φίλοι μου, και άλλα πολλά!..

22. Ο γνωστός Στρατηγός Γρυλλάκης (τέως στρατιωτικός Σύμβουλος του Κ. Κ. Μητσοτάκη) είναι άρρωστος εδώ και κάποιο διάστημα! Ευχόμαστε ειλικρινά «περαστικά» του!

23. Ο πρώην Κομμουνιστής Θεοδωρικάκος της «GPO», γνωστός και φίλος του τέως Ταμία του ΚΚΕ, επί Χ. Φλωράκη, Καλογρίτσα, σύμβουλος του Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Πώς γίνεται φίλοι μου όλοι οι Κομμουνιστές να έχουν πάντα, είτε έτσι, είτε αλλιώς, την καλύτερη τύχη; Μετά περιμένουν οι πραγματικοί ΝΔ-τες να ’χουν… μέλλων!..

24. Καλά οι Αμερικανοί δεν μπορούν να στείλουν τον Τζον ΚΙΡΜΠΥ στην Ελλάδα να παραδώσει κανένα μάθημα «Εκπροσώπου Τύπου» («Ε.Τ.»); Δεν μπορεί να τον φέρει μαζί του ο… Σκαπαρότι

– Είδα φίλοι μου, τις προάλλες, τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ, με τον Δήμαρχο Μαραθώνος, τον Κο Ψινάκη, στην κεντρική είσοδο του πρώην… «Πενταγώνου», στην εκπομπή της Κας Λαμπίρη, «μπίρι – μπίρι» και από πίσω και έναν Στρατηγό, που έγινε Στρατηγός, λόγω… του στρατιωτικού μπαμπά του!.. Δύο λόγια παρακάτω:

  – Φίλοι μου!

     – Δεν υπάρχει τέτοιος «Ε.Τ.» εμφανισιακά φίλοι μου! Όσο και «καλό παιδί» να είναι για την ηγεσία, όσο και να θέλουν να τον προβάλλουν και να τον… προχωρήσουν, ο άνθρωπος θυμίζει «καρτούν» από το παλιό γνωστό «Μάπετ Σόου»!

   –  Δεν είχε σκεφτεί απαντήσεις για τυχόν ερωτήσεις που θα δεχόταν και ήταν αγχωμένος στο να εκτελέσει την εντολή που προφανώς είχε λάβει, ότι “ο ΣΞ είναι πάντα δίπλα στο λαό” και “δεν επηρεάζεται η επιχειρησιακή μας ετοιμότητα“, ή κάπως έτσι, κλπ!

   – Κανείς σοβαρός στρατός, πόσο μάλλον ο Ελληνικός, “δεν βγαίνει” σε τέτοια εκπομπή και μαζί με άτομα σαν τον Κο Ψινάκη! (Εξαίρετο καθ’ όλα δεν λέω, αλλά με γνωστά… κουσούρια)! Τέλος,

     –  Ο Στρατηγός («Κάβα») τί ρόλο έπαιζε στο πλάνο;

– Πλήρης «αναρχία» ή έστω «μη προετοιμασία» και εδώ φίλοι μου! Ανεπίτρεπτο «Καραπ….ό»!

                                                                         «Tί είναι αυτά ρεεεε»;

25. Το ακολουθούν, δεν είναι ανέκδοτο: «Η Βενεζουέλα ζήτησε από την Τουρκία, να κάνει η Τουρκία επενδύσεις στην χώρα της»!

26. Για τα μέλη τέλος της «Συντακτικής μας Ομάδος»:

Παιδιά μου αγαπημένα, προσέξτε!

                                           «Ο ποντικός τον αλευρωμένο γάτο τον καταλαβαίνει»!..   «Κομπρανεβού»;

                                                                                  «ΧΑΙΡΕΤΕ»!

                                                                                 «ΕΛΛΗΝΑΣ»!

 

ΥΓ (1).

Διαιτητής Σιδηρόπουλος (Αγαπημένος των «Εξυγιαντών»):

– Καλά δεν ντρέπεστε ρε «εξυγιαντές του κόλου»; Την γροθιά μπροστά του, του Πατίτο / Σκατίτο ή όπως τον λένε, στον Φιγκέϊρας δεν την είδε χθες, αλλά «την κλωστή στο μάτι της βελόνας», δηλαδή το δήθεν πέναλτυ στη Λιβαδειά, στον Μπεργκ, το είχε δει και από πίσω μάλιστα, έ;  

– Τουλάχιστον κράτησε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στα 3 γκολ, έ; Μείωσε ο Σιδηρόπουλος φίλοι μου, το μέγεθος της ξεφτίλας των παικτών της Ομαδούλας, όπως την έκαναν την Α.Ε.Κ. όλοι οι απατεώνες ή βλάκες που την διοίκησαν και την διοικούν, μετά από το θάνατο του «ΜΕΓΑΛΟΥ» Λουκά ΜΠΑΡΛΟΥ, μέχρι σήμερα!.. 

Διαιτητής Καλογερόπουλος:

Άλλος αγαπημένος των «Ηθικών Στοιχείων»!.. Έδωσε 2 ανύπαρκτα πέναλτυ χθες στον βάζελο και δεν έδωσε 1 «μαρς» πέναλτυ στον Αστέρα, όταν ο Στιλ «γκρέμισε» παίκτη των Αρκάδων! Τέλος, αγαπητοί μου αναγνώστες, ο παίκτης του Αστέρα απεβλήθη, ενώ ο Κουτρουμπής όχι!!! Τον έφτυσε ο ξένος τον Κουτρουμπή, του το είπε του Καλογερόπουλου, ο επόπτης!.. Αχαχαχαχα! 

Ποιός είναι ο Καλογερόπουλος; Ναι φίλοι μου, πολύ καλά θυμάστε! Αυτός που έδωσε πέρυσι το ανύπαρκτο πέναλτυ στο αεκάκι, στο Β’ Γύρο του Πρωταθλήματος, και κέρδισε αυτή έτσι τον Ολυμπιακό!.. 

Βάζελοι!

– Το βράδυ σήμερα, όλοι σας, δείτε την εκπομπή του δύσμορφου «Πελεκάνου», για να πάρετε «γραμμή»!.. Σας κάνει πλάκα ο “γενίτσαρος” Αλα-σκούζος, (αυτός που σας έβαζε και βρίζατε τον ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ που σας είχε στα… σαλόνια και στα μεγαλεία και σας είχε διαφημίσει στην Ευρώπη), και δεν παίρνετε χαμπάρι τίποτα!..

 

                                                            «ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ»!

 

                                                                                              -/-

    ΥΓ(2)

    α. Θέλω να ζητήσω μια ειλικρινή και μεγάλη συγγνώμη από τον ΑΡΚΑ, για το λόγο ότι -έμμεσα- νοιώθω και εγώ ότι ήμουν ένας απ’ αυτούς που τον έκαναν να αποφασίσει να “φύγει” από το Διαδίκτυο!

– Τη μία και μοναδική φορά που έκανα paste γελοιογραφίας του, ειλικρινά φίλοι μου, ούτε που σκέφτηκα την “πνευματική κλοπή”, όπως λέγεται, αφού πίστευα ότι τέτοιοι ευφυείς άνθρωποι δεν έχουν ή δεν θα έπρεπε να έχουν τέτοια προβλήματα, ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο!

– Μάλιστα τώρα σκέφτομαι πως θα μπορούσαν να τον έχουν καλέσει και δείξει το κείμενό μου οι Αρχές, λέγοντάς του ίσως πως “κύτταξε, σε χρησιμοποιούν εσένα, τον αριστερό σαν και εμάς, εναντίον μας” ή κάτι ανάλογο, τέλος πάντων και να έχω γίνει και πρόξενος “ηθικής του ή άλλης βλάβης”, κάτι που δεν θα το ήθελα, “ούτε για τον εχθρό μου”, όπως λέμε!

– Υποκλίνομαι στην ευφυΐα του και παρακαλώ να δεχθεί, έστω και νοερά, τη συγγνώμη μου! Λυπάμαι ειλικρινά!..

– Προς τούτο, παρακαλώ να μου επαναφέρετε (οι Αρχές /  εννοώ τα Όργανα της Κρατικής Ηλεκτρονικής Ασφαλείας)  το δικαίωμα χρήσης – μεταφοράς εικόνων στα κείμενά μου, αφού και δολιότης δεν υφίσταται, αλλά και οι περισσότερες, αν όχι όλες, έχουν ληφθεί από τις ΕΙΚΟΝΕΣ” του google, στο “Διαδίκτυο, που αν δεν σφάλλω μπορούν να χρησιμοποιηθούν!

– Με 1η ευκαιρία, θα ρωτήσω σχετικά, αλλά και γενικότερα για το “Διαδίκτυο”, τον Πρόεδρο των Ελλήνων Χρηστών του Διαδικτύου, αφού με ενδιαφέρει ΠΑΝΤΑ στη ζωή μου, να είμαι ΝΟΜΙΜΟΣ!!! Τα ίδια ισχύουν και για την παρακάτω, ακολουθούσα παράγραφο!

     β.  Θα ήθελα να πω στις Αρχές, και κυρίως στους φίλους σ’ αυτές, οι οποίοι με / μας διαβάζουν, πως δεν θεωρώ πλαστό” το λογαριασμό μου! Αν θα ήθελα να μην με ξέρουν εμένα και την Ομάδα μου, δεν θα “έβγαινα” και μάλιστα… ηλιθίως στον “αέρα”! Για λόγους που είναι προφανείς, (έτσι τουλάχιστον πιστεύω), βγαίνω σαν ΕΛΛΗΝΑΣ! Αν όμως αυτό είναι πρόβλημα, κάτι που σημαίνει πως δεν γίνονται κατανοητοί οι λόγοι, τότε θα ήθελα να το… μάθω και πλέον σας υπόσχομαι πως θα αλλάξω “σάϊτ” και θα παρουσιάζομαι με το ονοματεπώνυμό μου, και μόνον εγώ! Είναι θέμα… ιδιότητος και όχι ό,τι άλλο, όπως φοβίας, κλπ, δεν ξέρω και εγώ τί!..

 • Παρακαλώ θερμώς τέλος, να μου επαναφέρετε την δυνατότητα να μπορώ (διαχειριστικά) να βλέπω ποιοί με διαβάζουν και από ποιές χώρες! Για τη δουλειά μου και το έργο που (σας) προσφέρω, μου είναι -εγκεφαλικά- / -εργασιακά- απολύτως απαραίτητη αυτή η δυνατότητα! Αντιλαμβάνομαι πως με τα γραφόμενά μου έχουν ενοχληθεί “τα μάλα” κάποιοι, ίσως μάλιστα και πολλοί, κυβερνώντες και μη, και σίγουρα έχουν ενοχληθεί βαθιά διαπλεκόμενοι, σε εξωτερικό και εξωτερικό, ανταγωνιστές μου, οι οποίοι θέλουν να έχουν μονοπώλιο, κυρίως, στο αντικείμενο ΤΟΥΡΚΙΑ!
 • Φίλοι, που μου κόψατε αυτές τις 2 σημαντικές δυνατότητές μου στο “Διαδίκτυο”, ΜΗΝ τσαντίζεστε λοιπόν! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σημαίνει να σεβόμαστε τις απόψεις του άλλου, ειδάλλως μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ! Γι’ αυτό σας είχα ευχαριστήσει την άλλη φορά, που με ωριμότερη και καθαρότερη σκέψη, μου / μας επαναφέρατε την μόνη μου /μας -πιθανώς- διασκέδαση, την οποία μου / μας είχατε κόψει, όταν είχα / -με γράψει για την “Κομμουνιστική Ψώρα”, κάτι που σας έκανε να σκυλιάσετε και να με / μας κόψετε, ενώ παράλληλα, για να συνεχίσω, “παίρνατε και παίρνετε” πράγματα, γυμνάζοντας το μυαλό σας!
 • ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΕΩΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΣΑΣ ΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ “ΧΕΙΡΑ ΦΙΛΙΑΣ” ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ… ΚΟΨΕΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΟΣ!!!

γ. Τέλος, για κάποιους που μιλάνε για το ΜΟΝΤΡΕ, του 1936, κλπ, ας το ξεχάσουν! Η… Λωζάνη του 1923 και η αλλαγή της, θα παίζει πλέον έως το 2023 όλο και πιο ζωηρά, μια Λωζάνη η οποία θα ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ στο… πέρασμά της, τα πάντα!!!

                                                                                          – / –