“ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”!..

Φίλοι μου!

 • Παρακάτω ευρίσκονται 2, 3 “Διάφορα Θέματα”, με πρωτεύουσα για εμάς σημασία, αυτού που αναφέρεται στον δολοφονηθέντα από τους Αλβανούς, συγχωρεμένο Κων-νο ΚΑΤΣΙΦΑ!

1. Ρε ξεφτίλα Ανδρικόπουλε, Αρχηγέ της ΕΛΑΣ, της Κ-Β του… SOROS, Στρατηγέ του… κόλου!

  α. Με ποιό δικαίωμα έδωσες “προσωπικά δεδομένα”, του δολοφονηθέντος Έλληνος Κων-νου ΚΑΤΣΙΦΑ στη δημοσιότητα; (Και μάλιστα ανάνδρως, ήτοι δια διαρροών, δείχνοντας έτσι ότι δεν έχεις “ούμπαλα” / ευνούχος είσαι ρε; / Τί φοβήθηκες αλήθεια… Αρχηγέ, μια τυχούσα ίσως μήνυση από την οικογένεια του εκλιπόντος, ρε ξεφτίλα);

Το να είσαι τσάτσος, ώστε να είσαι στην θέση που είσαι / που σε βάλανε, το καταλαβαίνω (όχι πως το κατανοώ ή αποδέχομαι, αλλά το έχω πάρει πια απόφαση για την χώρα μας, ότι αυτό είναι ο κανόνας για θέσεις σαν την δικιά σου και όχι μόνον), εκείνο που δεν δέχομαι όμως είναι να κατέχεις μια τέτοια θέση και να μην είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ρε πρώτα και μετά… δήθεν διπλωμάτης ή ό,τι άλλο, ρε ξεφτίλα!

– Αλλά και αν αυτό ακόμα θα μπορούσα να το αντιληφθώ, στην σημερινή ΕΛΛΑΔΑ των προδοτών, των συκοφαντών και των ρουφιάνων, με πρωταγωνιστή και ζωντανό παράδειγμα την Κ-Β μας, δεν μπορώ με τίποτα να δεχθώ ο Α/ΕΛΑΣ να μην είναι Ε-ΠΑ-ΓΓΕΛ-ΜΑ-ΤΙ-ΑΣ! Και σε ρωτάω λοιπόν! Διάβασε παρακάτω!

Αυτό που έκανες ήταν επαγγελματικό Ανδρικόπουλε; Δεν καταλαβαίνεις ότι μ’ αυτό το αήθες που έκανες [ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΝΕΚΡΟΥ λέγεται ρε, αφού “ο αποθανών δεδικαίωται”, όπως λέμε εδώ και 3.000 χρόνια Ιστορίας μας οι Έλληνες], δείχνεις ότι είσαι, πλην των άλλων, και χαμηλού “IQ, αφού τί σχέση μπορεί να έχει το γεγονός της εμπλοκής του δολοφονηθέντος ΚΑΤΣΙΦΑ σε ό,τιδήποτε στο παρελθόν ρε δόλιε, με ό,τι έγινε “προχθές” στο χωριό του, και για το οποίο ακόμα δεν μας είπες, εσύ τί έκανες ως ΕΛΑΣ και το Υπουργείο σου, αυτό των αφιονισμένων για εξουσία Κυριών και όχι ρε ξεφτίλα μέσω… κύκλων“!..

– Ουστ λοιπόν ρε, ουστ! Καταντήσατε την Αστυνομία, (μαζί με τα νεο-Κομμούνια που τα γλείφετε), να ζητά… ΑΣΦΑΛΕΙΑ, για να σωθεί από το παρακράτος του Σόρος, στην Αθήνα, στην Θεσσ-νίκη, κλπ!.. 

– Σταματώ εδώ, διότι δεν θέλω να πιστέψεις ότι σου δίνω και αξία, ασχολούμενος “επί μακρόν” μαζί σου! Τώρα πάντως κατάλαβα τα προσόντα που είχες και προφανώς … ανέπτυξες, ώστε να γίνεις Αρχηγός, της ΕΛΑΣ! [Εκτός απ’ αυτά φυσικά που ο τσάτσος σου, ο δημ/φος Γραμμένος μας λέει, μετά πάθους, “κατά καιρούς”, (ότι ήσουν μάχιμος, κλπ), στην εκπομπή του φερόμενου ως Ρωσόμισθου, Λαμογιο-Βελόπουλου! Να την χέ.ω την μαχιμότητα, όταν αυτή στερείται… εγκεφαλικής φαιάς ουσίας]!..

 • Θέλω / – με κάποιες απαντήσεις Ανδρικόπουλε! Να μάθεις απ’ τους Αλβανούς και να μας πεις!
 • Α. Τί έκανε(!!!) τον θανόντα Έλληνα “να πάρει το όπλο του στα χέρια” και να βγει στους δρόμους του χωριού του, όπου και πυροβόλησε στον αέρα, όπως μας είπαν; Μήπως τα… “προσωπικά δεδομένα” του αναφέρουν ότι ήταν και… τρελλός; (Αυτό, βασικότατο ερώτημα, γιατί δεν τον ρωτάει ΚΑΝΕΙΣ σας ρε; / Όσο για το… “τρελλός”, αφού ο άνθρωπος πέθανε πια, μπορεί ο οποιοσδήποτε “Καθικάς” να λέει ό,τι θέλει, αφού όπως είναι γνωστό “οι νεκροί δεν μιλάνε”)!..
 • Β. Μήπως αρχικά τον τραυμάτισαν και ακολούθως, αφού τον συνέλαβαν, τον έσυραν μέχρι ένα σημείο, όπου, ενώ ακόμα ζούσε, τον εκτέλεσαν; (Διάβασα να το δηλώνει και ο Β. Ηπειρώτης, πρώην βουλευτής της ΝΔούλας, Καραθάνος, εκτός από τον γιατρό που θα διαβάσεις παρακάτω! Πού το ξέρει);
 • Γ. Γιατί δεν δέχονται οι Αλβανοί να μεταβεί και να εξετάσει την σωρό Έλληνας Ιατροδικαστής, της οικογένειας;
 • (Μην ανησυχείτε βρε! Πες στην Κα Γεροβασίλη! Μπορεί να “κανονιστεί” από τις 2 Κ-Β,να σταλλεί κανένας Έλληνας “βαλτός” και να κλείσει το θέμα… ωραία! Άλλωστε οι 2 Π-Θ είναι SOROS – αδέλφια”! Κατάλαβες! Ο Κουτσιάφτης ήταν ή ο Γιαμαρέλλος που έκανε και “κατ’ εντολήν” ιατροδικαστικές εξετάσεις; Κατάλαβες! Στο Πολεμικό Ναυτικό επίσης υπήρχε και αυτός που είχε κάνει το ίδιο στους νεκρούς των Ιμίων και έβγαλε πόρισμα πως… πνίγηκαν!.. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ήταν και δεν αστειεύομαι, με μπατζανάκη στον ΣΞ! Ρώτα, αν υπηρετεί ακόμα, ίσως να λειτουργήσει… εθνικά! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

2. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΕ! Διάβασε τώρα παρακάτω τους… κοντινούς εχθρούς της χώρας μας και θα σ’ αφήσω να ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ποιός είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ και πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, μόνος σου όμως να σκεφτείς και μετά να μας πεις

 • Αλβανία!
 • Θέλει την Ήπειρο, (την Δ. Στερεά, μέχρι και το Ρίο / αυτήν την περιοχή την πρόσθεσε ο ΡΑΜΑ στην προεκλογική του ομιλία του στο κλειστό γήπεδο τουΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, εδώ στην Αθήνα, όταν πρωτοβγήκε Π-Θ στην χώρα του / στις πρώτες εκλογές που είχε νικήσει), την Δ. Μακεδονία και την Κέρκυρα!
 • πΓΔΜ ή… Β. Μακεδονία(sic), όπως την ονόμασαν (λίγο έμεινε ακόμα) αυτοί που σε έκαναν Α/ΕΛΑΣ, για να κάνεις ανοίκειες (είδες δεν έγραψα… πούστικες) διαρροές:
 • Θέλουν την Μακεδονία μας, μέχρι τον Όλυμπο!
 • Βουλγαρία!
 • Α. Μακεδονία και Δ. Θράκη! Ζήτα από κανέναν “μεγαλόσχημο” φίλο σου στο ΓΕΕΘΑ, να σου στείλουν το Βουλγαρικό Δόγμα και διάβασέ το καλά! (Στο ΓΕΑ ίσως να είναι πιο ενημερωμένοι, άκου με! Προ ολίγων μόλις ετών σε αερ-κή τους άσκηση, Βούλγαρος Σμήναρχος είχε αναφερθεί σχετικά)!
 • Τουρκία!
 • Δ. Θράκη (ο ΡΤΕ προχώρησε μέχρι την Θεσ-νίκη), Νήσους Αιγαίου και 1/2 Αιγαίο, όπως και ολόκληρη την Κύπρο μας!
 • Εσωτερικός Εχθρός
 • Πάσης φύσεως “ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ”, όπως αυτοί της σημερινής Κ-Β, “Διεθνιστές”, Αναρχικοί”, “Απάτρηδες”, “Αντί-Θεοι”, γενικώς το νυν “Αριστερό SOROS – Παρακράτος”, με έδρα τα Εξάρχεια, (“ANTI-FA”, “ΚΕΕΡΦΑ”, κλπ), οι “στημένες” από την CIA, επί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, Οργανώσεις, όπως ο “ΑΝΤΑΡ-CIA”, κλπ!
 • –  Όσοι των ξένων, Μουσουλμάνων και μη, διαβιούν στην Ελλάδα (Βαλκάνιοι, Καυκάσιοι, Ασιάτες, κλπ) και είτε μισούν την Ελλάδα, είτε πληρώνονται για να την… μισούν (και… εμπράκτως! Καταλαβαίνεις)!.. Άρα-γε ξέρεις ποιοί, πόσοι και πού έχουν όπλα και τί είδους; (Συμβουλή! Βρες κανέναν σαν τον “γάτο” τον Παπαζαφείρη και βάλτον επικεφαλής στην Αντι-Τρομοκρατική)!..
 • Και όσοι εργάζονται, στρατολογημένοι από ξένες Υπηρεσίες κατά της Ελλάδος, με το “κάλυμα” του Βουλευτή! (Πχ Μιχαλολιάκος, Σέλτσας, τα μέλη της Κ-Β, όπως μας είπε ο Καμμένος, με την μομφή του κατά του Κοτζιά, στο γνωστό πια υπ. συμβούλιο, αυτό “της… συμφοράς”, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Υγ. Παρ. 1: (Για σένα Ανδρικόπουλε)!

α. Είναι ποτέ δυνατόν ρε, εσύ, ένα τέτοιο άτομο, των… “διαρροών” και της… “ακράτειας”, εσύ που έκανες την ΕΛΑΣ φερέφωνο της Αλβανικής Αστυνομίας και ακόμα δεν το κατάλαβες, να ανήκες ποτέ στο Πατριωτικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Ανδρέα“, όπως κάποιοι μου είπαν;

β. 

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ – ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Μαρτυρία για την δολοφονία Κατσίφα: Τον έσυραν αιμόφυρτο και μετά τον εκτέλεσαν

30/10/18 

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Τις συνθήκες θανάτου του Κώστα Κατσίφα όπως αυτές διαπιστώθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σωρός του περιέγραψε ο γιατρός και φίλος του Π. Πάπιστας, μέλος του “Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα”, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. (30-10-2018 / Εκπομπή Οικονόμου – Αναστ/λου)

Τόνισε ότι τον έσυραν 70 με 80 μέτρα και στη συνέχεια του έδωσαν τη χαριστική βολή: «Βρήκαμε μια μεγάλη λίμνη αίματος με αίμα ζωηρά κόκκινο που σημαίνει ότι ο Κωνσταντίνος ζούσε όταν τον έσυραν σε αυτήν την απόσταση» δήλωσε.

Αναφερόμενες στις μέρες που προηγήθηκαν, ο κ Πάπιστας είπε ότι η αλβανική αστυνομία είχε φροντίσει να υπάρχει μια εσωτερική ένταση στον Κωνσταντίνο. Όταν ξεκίνησε ο σημαιοστολισμός τον είχαν στοχοποιήσει και τον προειδοποιούσαν ότι θα κατεβάσουν τις σημαίες.

«Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιό μου», δήλωσε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία, ύστερα από καταδίωξη.

«Έχουν μίσος για τον ελληνισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως το παιδί της δεν φοβόταν. Επεσήμανε ότι η ίδια τον είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές για τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του. «Εδώ – του έλεγα – υπάρχουν αρπακτικά», δήλωσε η κ. Κατσίφα.

Στο μεταξύ, απερρίφθη από τις αλβανικές αρχές το αίτημα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα να εξεταστεί η σορός του από Έλληνα ιατροδικαστή.

Όπως εξήγησε και η μητέρα του 35χρονου μιλώντας στο ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, οι αλβανικές αρχές έδιναν στην οικογένεια από την πρώτη ημέρα τη σορό του γιου τους. Ωστόσο, η οικογένεια δεν προχώρησε στην κηδεία και στην ταφή καθώς επιθυμεί να εξετάσει τη σορό του γιου τους Ελληνας ιατροδικαστής.

Αν και νωρίς το πρωί η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα εμφανιζόταν αισιόδοξη ότι οι αλβανικές αρχές θα κάνουν δεκτό το αίτημα της οικογένειας, τελικά, όπως αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, απερρίφθη.

Η οικογένεια, τώρα, κατά πληροφορίες, ετοιμάζεται να καταθέσει εκ νέου, σχετικό, αίτημα.

Ανασφάλεια στην Oμογένεια μετά τον θάνατο του Κατσίφα

Πένθος στους κόλπους της Ομογένειας στα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας, που «βράζει» τις τελευταίες ώρες για την υπόθεση θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στους Βουλιαράτες, την ημέρα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Μια υπόθεση που (τουλάχιστον) για την ώρα παραμένει «σκοτεινή», αφού οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο 35χρονος Ελληνας ομογενής από τους Αλβανούς αστυνομικούς παραμένουν αδιευκρίνιστες, προκαλώντας διπλωματική ένταση ανάμεσα σε Αθήνα και Τίρανα.

-/-

ΣΧΟΛΙΟ

ΡΑΜΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ! 

ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΡΑΜΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ” ΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ – ΤΟΥΡΚΟΓΛΕΙΦΤΗ* ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΕ ΦΟΝΙΑ !!!

* Ράμα! Μαθαίνω ότι ο ΡΤΕ ψάχνει για ιπποκόμο, να του φροντίζει το Αραβικό άλογο που του δώρισε πρόσφατα ο φίλος του και φίλος της Τουρκίας, Εμίρης του Κατάρ! Τρέχα! Πληρώνει καλά ο κουμπάρος σου Ταγίπ!

Τουλάχιστον ο Μπερίσα είχε μπέσα, Έντι! Εσύ πώς και βγήκες οχιά, ρε; Α! Ξέχασα! Είσαι Γενίτσαρος και από Κομμουνίστρια μάνα!

Ο αδελφός σου πώς θα ξανάρθει τώρα στην Κέρκυρα; Α! Τί μαλ…. είπα, έ; Εδώ ερχόταν στην Κομοτηνή, ο Τ/Κ τέως Υπ. Γεωργίας, του Ψευδοκράτους, ο Ακίν (αν θυμάμαι καλά το όνομά του), ένας από τους “LİVE” στην TV εκτελεστές του Σολή ΣΟΛΩΜΟΥ, και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ… ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ!.. Το γνωστό ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ελληνικό… ΨΥΧΡΑΙΜΟ, αχαχαχαχαχα, ελληνικό Κράτος, μετά το 1996, πάνω στο οποίο και εσύ πατάς“!.. (Ο άλλος μάλιστα, … μεγάλος πολιτικός αστέρας, ο Συνταγματολόγος Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, που με περίσσιο θράσσος “έφτυσε” τον Αρχηγό του, με την συνολική κομματική στάση του, μετά τον θάνατο του Α. Γ. Παπανδρέου, το 1996, εκτός από… “λεξιπλάστης” έγινε και… “Πλάστης Φράσεων, … εφευρίσκοντας, ως ΥΠΑΜ, (ναι, τότε που έπαιρνε τα “ΑΠΟΡΡΗΤΑ” σπίτι του), την φράση – όρο Στρατηγική Ψυχραιμία! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Τί Σημαίνει αυτή η φράση; Σημαίνει “κάνω τον μαλάκα, μέχρι να μου πει ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ”, που περιμένω να αναλάβει πρωτοβουλία και “να μπει στην μέση”, το τί να κάνω”)!..

√ΑΜΠΕΛΕΛΕ (Που λέει και  ο “Τάκαρος”)!

Βορειο-Ηπειρώτη Γ. ΤΕΝΕΤ πού είσαι; Σε χάσαμε… τελευταία”!

2. Ο Τσίπρας, αλλά και ο κάθε Άπατρης Κομμουνιστής, πράκτορας – εντολοδόχος* του Διεθνιστή, Ανθέλληνα, Κερδοσκόπου “Διεθνούς Εβραίου” Γ. Σόρος,  που σέβεται τον εαυτό του, ασφαλώς και για τον άπατρη… Ζακ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ θα έκανε δηλώσεις, κλπ, κλπ, κλπ, και όχι για τον Κατσίφα ή τον κάθε… Κατσίφα!..

Εντολοδόχο (που σημαίνει ότι ο Τσίπρας, και άρα και η Κ-Β του, “πρακτορεύουν” για “Τρίτους”) δεν τον λέω εγώ! Άκουσα να τον λέει ο Τράγκας, στην πρωϊνή εκπομπή του, στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1, σήμερα, 30-10-2018! Επίσης απεκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑΕΤΑΙΡΕΙΑ του Σόρος, κλπ!

Όμως και ο Τράγκας και άλλοι πολλοί, εντός και εκτός Ελλάδος μας… μελετούν! Εμείς εδώ και 3 χρόνια έχουμε αναλύσει, εξηγήσει, κλπ, το τί σήμαινε και σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, κλπ!

– Τώρα λοιπόν και το πολιτικό κλωσσόπουλο, που λέγεται Π. Καμμένος, για να διασωθεί και πολιτικά, αλλά και κυρίως για να σώσει το τομάρι του, από Ειδικά Δικ-ρια, κλπ(!), άρχισε να αναφέρεται και αυτός στον Σόρος, και να αποκαλύπτει!.. Τώρα όλοι ομιλούν για τον βρώμικο και άκρως ανθελληνικό ρόλο του Ουγγρο-Εβραίου, ο οποίος δεν μισεί μόνον τους Έλληνες, αλλά ΜΙΣΕΙ και την ΙΔΙΑ του ΤΗΝ ΦΥΛΗ, ήτοι τους Εβραίους και κυρίως αυτούς που κατοικούν στην “Μητέρα Γη” των Εβραίων, στο σημερινό Ισραήλ!

Τράγκα! Στο γράφω για 2η φορά και τελευταία! Ο Π. Καμμένος ήταν και αυτός, πριν από τις τελευταίες εκλογές στις Η.Π.Α., υπέρ της Κλίντον! Μετά την νίκη ΤΡΑΜΠ, “γύρισε το βιολί! Άσε λοιπόν το “Καμμένειο λιβανιστήρι” και πάψε λοιπόν να ψεύδεσαι εσκεμμένως και να παραπλανάς τους ακροατές σου, στην προσπάθειά σου να… διασώσεις τον Καμμένο, στο μέτρο που “σε” και “τον” αφορά!..

– Εϊ Κε ΤΣΙΠΡΑ! Καμμιά δήλωση θα κάνεις για τον Άνθρωπο που χάθηκε έστω, αφού οι… Διεθνιστές Αριστεροί είστε όλοι… φιλεύσπλαγχνοι και… αισθηματίες ή φοβάσαι το… πρωτόκολλό σας εκεί στην SOROS – ΕΤΑΙΡΕΙΑ” σας, όπως αποκάλεσε σήμερα ο “σνιφ – σνιφ” Τράγκας το Κόμμα σου; Μήπως όμως ο συναισθηματισμός και η φιλευσπλαγχνία σου σταματάνε στους δυστυχείς… Ζακ και στα θύματά σας, σαν τον Φύσσα;

 • ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΖΑΚ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ! ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΠΙΟΣ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, “ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ”;
 • ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ, ΣΤΟΝ… “ΔΟΝ” Χ”ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ, ΟΝΤΑΣ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΦΩΝΑΞΕ “ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ” – “ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ… ΕΛΛΗΝΑ Π-Θ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!.. 

– Εσύ επίσης, Κε Παπαγγελόπουλε ή Ρασπούτιν, όπως σε σκιαγράφησε η Κα Ράϊκου και εσύ “τσίμπησες”, τέως… Αρχηγέ της “πάλαι ποτέ” ΕΥΠ, θα πεις κάτι για το θύμα, ως άνθρωπος; Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ένας που έγινε / που τον έκαναν και Α/ΕΥΠ!.. Γειά σου ρε “Νεο-Βούδα”, με τις επιλογές σου!..

Και μην ξεχνάς… Κουασιμόδε !!! Διάβασε παρακάτω!

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΩΝ-ΝΟΥ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ! ΚΑΤΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΘΩΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΕΝΝΟΟΥΜΕ! ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ… ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ “ΜΑΡΦΙΝ”!!!

(ΚΑΤΙ ΣΤΟ “ΜΑΤΙ”, ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ “ΜΑΡΦΙΝ”, ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ  ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΕΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ… ΚΑΠΝΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ, ΚΛΠ!.. Α! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ” Κε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ! ΤΟ ΕΧΩΣΕΣ” ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ… “ΤΕΖΑ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ)“!

 

3. Κε Τσίπρα!

– Πριν “πιάσεις” το ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ “C4I , όπως ακούω, ας θυμηθούν οι Σύμβουλοί σου, αν “φωτάνε” ασφαλώς, αλλά και εσύ να μάθεις, πως “από πίσω” είναι και πάλι(!) παλαιές αμερικανικές Κ-Β, των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ“(!!!) βεβαίως, και εκτιμώ πως μάλλον θα θιγούν, αν από τύχη (διότι ικανοί δεν είστε, παρά μόνον ΔΟΛΙΟΙ) “βγάλλετε” κανένα… λαβράκι στην επιφάνεια!..

– Στην πραγματικότητα από πίσω”, και για την ακρίβεια, είναι αμερικανικές “εταιρείες” πρώην στρατιωτικών, που η μεγάλη τους πλειονοψηφία ανήκε και ανήκει στους “Δημοκρατικούς” και οι οποίοι έχουν υπηρετήσει σε διάφορες περιοχές της Γης, υπό την αμερικανική Σημαία, πολλοί δε αυτών έχουν πολεμήσει σε διάφορες αμερικανικές, κατά καιρούς, επχ-σεις! Πρόεσεξε Τσίπρα και εσείς οι σύμβουλοί του, διότι οι “τύποι” αυτοί… ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ και έχοντας μνήμη… Καμήλας “δεν ξεχνούν” ποτέ !!!

Αυτοί οι… “τύποι”, οι οποίοι δρουν / εργάζονται / λειτουργούν με στρ-κή ιεραρχία, πουλάνε και όπλα, εκτός από εξοπλιστικά… ΔΒ (εννοώ εκτός από ηλεκτρονικά και άλλα παρόμοια συστήματα), ενώ παρέχουν και γεω-στρατηγικές, γεω-οικονομικές και άλλες συμβουλές, με Συμβούλους τους, σε διάφορες Κ-Β, και συγκεκριμένα σε ΥΠΑΜ, ΥΠΕΣ και ΥΠ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ακόμα και σε Π-Θ!..

Βέβαια εσύ με τον SOROS “από πίσω”, δεν φοβάσαι! Έτσι δεν είναι;

– Εγώ πάντως σε προειδοποίησα!..

– Α! Ξέχασα! Έχουν και αργυρώνητους / πληρωμένους συνδέσμους τους (ντόπιους υπαλλήλους), παντού όπου δραστηριοποιούνται, “άτομα – συνδέσμους” που συνήθως εμπλέκονται με τα εξοπλιστικά των χωρών τους, “άτομα – συνδέσμους” τα οποία έχουν και διασυνδέσεις με τα ΜΜΕ, τις ΕΔ και τις ΜΥ των χωρών τους, κλπ, κλπ, κλπ, άτομα ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΑΞΙΕΣ, άτομα ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΡΩΔΟΥΝ εμπρός σε κανένα και σε τίποτα, άτομα που νοιάζονται μόνον για το κέρδος και μάλιστα το εύκολο!

4. Κε Πάϊατ! Το άρθρο για την τρομοκρατία, άλλη ημέρα! (Ήταν για σήμερα να ασχοληθώ, αλλά με πρόλαβε και πάλι η… ψυχή του δυστυχούς Κων-νου ΚΑΤΣΙΦΑ)! Σου ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Υπομονή! “Πέϊσονς”! Έτσι δεν το λέτε SİR;

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“! 

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Επειδή κάποιοι δεν θυμόντουσαν, χθες, όταν μας διάβασαν, διαβάστε παρακάτω!

2018-10-30 
Ήταν βράδυ της 12ης Αυγούστου του έτους 2010, όταν ο Βορειοηπειρώτης Αριστοτέλης Γκούμας παρέδωσε δια της Θυσίας του μάθημα “Τιμής και Εθνικής Αξιοπρέπειας” στα χαμερπή ανθρωπάκια που εξουσιάζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες: Δολοφονήθηκε από θρασύδειλους Αλβανούς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου. Το «έγκλημά» του, το οποίο δεν συγχώρησαν οι υπάνθρωποι δολοφόνοι του, ήταν ότι μιλούσε ελληνικά στο καφενείο!..

2.

2018-10-30
Ο υπουργός της Διασποράς (και πρώην πρωθυπουργός) Παντελή Μάικο, αντέδρασε σε σχέση με τη δολοφονία του 35χρονου Έλληνα  στο Αργυρόκαστρο, γράφει αλβανικό δημοσίευμα. Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Μάικο έγραψε ότι πρέπει να ειπωθεί δυνατά προς την Ελλάδα ότι ο ψευδο-ελληνισμός είναι μια από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια.
ΣΧΟΛΙΟ:
Κρύψου ρε Μάϊκο, διότι δεν θα ήθελες να μάθουν για σένα οι Αλβανοί! Βρωμερέ κρυφο-κοπρίτη! Ό,τι έγραψες, άρα-γε το έμαθες να το λες, από τότε που ήσουν ΥΠΑΜ; Έλα στην Ελλάδα να δεις ρε βρωμιάρη πώς ζει η μισή Αλβανία σας, που τολμάς και μιλάς για… Ψευδο-Ελληνισμό!.. 
Αλήθεια ρε, το όνομά σου, το “ΠΑΝΤΕΛΗΣ”, είναι αλβανικό; Αχαχαχαχαχαχαχα! Βρωμογενίτσαρε!
Μιλάς και εσύ ρε, που σε βρωμιά συναγωνίζεσαι τον νυν Π-Θ σου, ρε Παντελή; Όπου και να σ’ αγγίξει κάποιος, ειδικά εσένα, λερώνεται ρε“!.. 
-/-