Διεθνής Στάση Απέναντι στην Ελλάδα, σε Ενδεχόμενη Ε-Τ Σύγκρουση και… 13… Σημεία!..

Φίλοι μου!

– Πολύ γρήγορα και μετά από… απαίτηση αναγνώστριάς μας, διαβάστε παρακάτω, (ώστε να μην τρέφετε, σαν τον Κο Τσίπρα… αυταπάτες), για την στάση κυρίως, την οποία θα τηρήσουν Μεγάλες Δυνάμεις, … μικρότερες και μη… Δυνάμεις, απέναντί μας, σε περίπτωση ενός λίαν πιθανού ΕΤ πολέμου, ο οποίος, για εμάς, είναι βέβαιος πλέον, όπως και επικείμενος! (Χωρίς εξηγήσεις, χωρίς “γιατί”, “διότι” και επιχειρήματα, διότι όλα αυτά τα έχουμε αναφέρει εδώ “κατά κόρον”, και μάλιστα και αναλυτικά! Μπορείτε να ανατρέξετε στο “σάϊτ” μας και να τα βρείτε)!

1. Ισραήλ: Στάση από ουδέτερη, έως εντέχνως εχθρική!

– Δεν πρόκειται να μας βοηθήσει, αφού θέλει την διαμοίραση του Αιγαίου, στον 25ο Μεσ-νό, στο πλαίσιο του σχεδίου του, για τη δημιουργία του “Μεγάλου Ισραήλ, (Κεφ. ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ισραηλινός στόχος η… νίκη κατά της Ρωσίας, στο θέμα της τροφοδοσίας / προμήθειας της Ευρώπης με πετρέλαια και φυσικό αέριο), ενώ, πιο… μελλοντικά, επιθυμεί και ανεξάρτητη(!) Μακεδονία, αφού εκεί, στη… Θεσ/νίκη μας, και στα όρια της Επαρχίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, έχουν προσδιοριστεί απ’ τους Εβραίους Εθνικιστές, ήτοι Σιωνιστές, απ’ τα τέλη ακόμα του 19ου αι., τα ευρωπαϊκά σύνορα του Ισραηλινού Κράτους!..

– Να μην ξεχνάμε επίσης ότι η “σημερινή” οικονομική Κ/Φ της ζάμπλουτης ενεργειακά Ελλάδος, μια Κ/Φ που ζούμε σήμερα πολύ έντονα, ήταν σχέδιο των παγκοσμιοποιημένων απάτρηδων και δήθεν Δημοκρατών “Διεθνών Εβραίων”, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σχέδιο της δημιουργίας του Μεγάλου Ισραήλ ή -αν θέλετε- προκειμένου να εξυπηρετηθεί και(!) αυτό!

– Το αυτό, όπως στην Ελλάδα, έγινε και στην Κύπρο, με το αγγλικό, (κατ’ εμάς), σαμποτάζ στο Μαρί, κλπ, κλπ, κλπ! (Οι Βρετανοί ήταν και παραμένουν, ησύχως και αθορύβως πάντα, οι κύριοι… “επαγγελματίες υποστηρικτές”, του Ισραήλ, όπως -θυμίζω- υπήρξαν και οι βασικοί συντελεστές της δημιουργίας του! / Σχέδιο ΜΠΑΛΦΟΥΡ, κλπ)!..

– Έτσι, ο Ελληνισμός δεν θα μπορεί να “βγάλλει γλώσσα” για τα επόμενα… 99 χρόνια και “βλέπουμε (γειά σου Τσίπρα*… “παικταρά”), στους “Διεθνείς Σάϊλοκ!

* Αρχίζω και προβληματίζομαι πλέον βάσιμα, με το δημοσίευμα της τ/ε/φ “Χουριέτ, όταν Π-Θ μας εξελέγη ο Κος Τσίπρας, το οποίο τον παρουσίαζε ως έχοντα εβραϊκή καταγωγή!.. (Αν είναι έτσι, δείτε ότι, απ’ το 1996, έως το 2018, μέσα δηλαδή σε διάστημα 22 ετών, “πέρασαν” απ’ το τιμόνι της χώρας μας 3 Έλληνες εβραϊκής καταγωγής Π-Θ γοί, ήτοι ο Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου (εκ μητρός) και ο Τσίπρας, οι οποίοι κυβέρνησαν αθροιστικά 16, από τα 22 αυτά χρόνια! Αν δε προσθέσουμε και τους λοιπούς Π-Θ γούς μας, οι οποίοι τυγχάνουν, όπως ισχυρώς φημολογείται, Μασώνοι, δηλαδή άτομα ελεγχόμενα απ’ τους Εβραίους, όπως πχ οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Αβραμόπουλος, Παπαδήμος, Παυλόπουλος, κλπ, τότε καταλαβαίνετε τί γίνεται και δεν χρειάζεται περαιτέρω αναφορά μας)!..

Υπάρχοντος του Ισραήλ στην περιοχή μας, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να υπάρξει άλλη ισοδύναμη, πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικά, χώρα στην… γειτονιά μας!

[Ό,τι έγινε στην γειτονιά μας απ’ το 1948 και την ίδρυση του Ισραηλινού Κράτους, έως και σήμερα, έχουν ως… “ΤΝΤ”, την (κακώς εννοουμένη για εμάς) ΑΣΦΑΛΕΙΑ του ΙΣΡΑΗΛ]!

– Αυτό έχει… διαφύγει της Τουρκίας, του ΡΤΕ ή το ξέρει (πιο πιθανό) και το παλεύει… “Δον Κιχωτικά”, συνεταιριζόμενη και με τον… “Διάβολο”, (κατά τη Δύση, αλλά ιστορικά και γι’ αυτήν), ήτοι με την Ρωσία!..

Να θυμίσω ότι οι Εβραίοι της Τουρκίας ΗΛΕΓΧΑΝ και ΕΛΕΓΧΟΥΝ παραδοσιακά την Τουρκία, αλλά τώρα… ΥΠΝΩΤΤΟΥΝ!.. Σε μια λίαν πιθανή ΕΤ σύρραξη, με μη… παρόντα τον ΡΤΕ (κάτι πολύ πιθανό!), η στάση και των “Διεθνών Εβραίων”, όπως και των Ισραηλινών, είναι ακόμα περισσότερο πιθανό να καταστεί (αιφνιδιαστικά -υποτίθεται- για εμάς) φιλο-τουρκική και οι Εβραίοι της Τουρκίας να αναλάβουν και πάλι, μέσω κυρίως της υποστήριξης των ΤΕΔ, τα ηνία της χώρας, “κάτω από το τραπέζι!

Ακόμα θέλω να σας θυμίσω την θεωρία των “Κρατών – Κηλίφια (Μαξιλάρια)” ή “Κρατών – Αερόσακκων”! Γιατί; Διότι μία εισβολή πχ στη Δ. Θράκη, των ΤΕΔ, με πρόσχημα τις κακές -δήθεν- συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων Μουσουλμάνων πολιτών, τ/καταγωγής, διευκολύνει την Άμυνα της “Δύσης” και συνημμένως και του Ισραήλ!

– Η “Δύση” πίστευε και πιστεύει στη θεωρία αυτή (μετά φυσικά από την πτώση του Κομμουνισμού, το 1990-1991) και προς τούτο, διέλυσε πχ την πρώην Γ/Β, ενώ επιθυμεί με τα σχέδια ΦΑΙΔΩΡΑ” και “OVERKİLL” (“Απόλυτος Θάνατος“,σε ελεύθερη μτφρ.), την απόσπαση, κατ’ ελάχιστον, της Μακεδονίας μας, απ’ τον εθνικό μας κορμό, κλπ, κλπ, κλπ, και πάντα με τον έναν και μόνον στόχο, να δυσκολέψει και “ει δυνατόν” να αποκόψει, (η Δύση ευρύτερα), τελείως τους Ρώσους, απ’ την έξοδό τους στις λεγόμενες (εδώ και 2 αι. τουλάχιστον) θερμές θάλασσες“, εμποδίζοντας έτσι μια πιθανή κυριαρχία τους σ’ αυτές και μάλιστα σε μια γεωστρατηγικά κρισιμότατη περιοχή, αφού μιλάμε για το “Κέντρο της Γης, το οποίο, όποιος κατέχει, έχει και τον “πρώτο λόγο” στις παγκόσμιες εξελίξεις και κυρίως σ’ αυτό που καλείται Πόλεμος για την Παγκόσμια Οικονομική Κυριαρχία!..

Σχετικά με τη θεωρία αυτή των… “κρατών / μινιατουρών – μαξιλαριών” σας έχουμε γράψει εδώ, “τί παίζει”, απ’ το 2011, έως και σήμερα, στη ΣΥΡΙΑ, όπου η Δύση και το Ισραήλ μάχονται γι’ αυτά τα… μαξιλάρια και τη δημιουργία τους… , ενώ η Ρωσία, η επίσημη Συρία (Άσαντ) και όσοι εχθροί της Δύσης, όπως πχ το Σιϊτικό Ιράν, των Μουλάδων, το μείζον των Αραβικών λαών της εκεί περιοχής, η… “τοπική τρομοκρατία”, κλπ, και σήμερα (λόγω της… απειλής δημιουργίας ενός Κουρδικού Κράτους), και η Τουρκία, μάχονται για τη μη δημιουργία τους! (Θα διευκόλυνε φίλοι μου αφάνταστα την “Ισραηλινή Άμυνα”, μιά πχ τριχοτόμηση του Ιράκ, μια πολυδιάσπαση της Συρίας, ανάλογα πχ με τη θρησκευτική… καταγωγή των Σύρων -τουλάχιστον μέχρι πρότινος Σύρων- πολιτών, θα βόλευε μια νέα Σ. Αραβία, κλπ, κλπ, κλπ). Καταλάβατε!..

– Επίσης, μην παρασύρεστε! Όλες οι λεγόμενες “Μεγάλες Δυνάμεις (Δυτικές και μη) και παρά τα λεγόμενα και σκοπίμως διασπαρούμενα, ενδιαφέρονται πρωτίστως για Ε-ΔΑ-ΦΟΣ(!) και ακολούθως για (την)… Οικονομία!..

– Ακόμα, κρατείστε ότι το 75% του Πλανήτη (έδαφος, υπέδαφος και… αέρας) ελέγχεται, μέσω των εκτελεστικών τους Οργάνων, (λέγε με “Μεγάλες Δυνάμεις” της Δύσης), απ’ τους “Διεθνείς Εβραίους (έχουμε πει ποιοί είναι αυτοί, τί πρεσβεύουν, κλπ)!..

– Τέλος φίλοι μου, η Δύση (λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι” και τα Όργανά τους, λέγε με -κυρίως- Η.Π.Α.) ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ στην Τουρκία, (περίοδοι Κλίντον – Ομπάμα, αλλά και τώρα πάλι με τον ΤΡΑΜΠ, όπως διεφάνη από την πρόσφατη επίσκεψη του Α/ΥΠΕΞ Ρεξ ΤΙΛΛΕΡΣΟΝ, στην Άγκυρα), ενεργειακά μερίδια σε Α. Μεσόγειο, Κρήτη, Αιγαίο και δεν είμαι σίγουρος αν τους έχουν τάξει και στο Ιόνιο… φαγητό, μέσω φυσικά των παλαιών και νέων Γενιτσάρων, της Αλβανίας, οι οποίοι τυγχάνουν παραδοσιακοί φίλοι των Τούρκων, αφού το κράτος αυτό (Αλβανία) δεν το διοικούν οι γνήσιοι Αλβανοί, αλλά αργυρώνητοι και Τουρκο-ελεγχόμενοι Γενίτσαροι, μίγμα Μαφιόζων και μη!

[Σας έχουμε προ πολλού ακόμα χρόνου, όταν όλοι και όλα… κοιμόντουσαν εδώ στην ημεδαπή, γράψει και για τη… δυτική θεωρία περί “Αντιδώρων! Πχ Λέγει η Δύση: Σας δίνουμε την Δ. Θράκη βρε Τούρκοι, η οποία σε 1ο χρόνο, μπορεί να ανεξαρτητοποιηθεί και ακολούθως να ενωθεί με σας ή το αυτό να συμβεί και με τα νησιά του Αιγαίου, τα κείμενα κοντά στη Μ. Ασία, αλλά και εσείς θα πρέπει να επιτρέψετε πχ τη δημιουργία Κουρδικού Κράτους, κλπ!

Οι Τούρκοι όμως ακολουθώντας τον ΟΛΙΣΜΟ, (τις ολιστικές θεωρίες των… κομπογιαννιτών και των… αποτυχημένων), ειδικά τώρα με τον ΡΤΕ, (που “ξέφυγε” και νομίζει ότι μπορεί να ηγηθεί η Τουρκία, μ’ αυτόν φυσικά επικεφαλής, ενός σύγχρονου ΠΑΝ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ), “τα θέλουν όλα”, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι έτσι θα διαλυθούν! Πάνω σ’ αυτό, ή κυρίως πάνω σ’ αυτό, είναι που τα τελευταία… Ερντογανικά χρόνια “τσακώνονται” οι Τούρκοι με τη Δύση!..  / Να ξαναδιαβάσετε το άρθρο μας, στο οποίο γράφαμε, λίγο μετά από το αποτυχημένο και χειραγωγηθέν απ’ τον ΡΤΕ τ/στρ-κό Κίνημα, της 15ης Ιουλίου, του 2016, το τί θα κάναμε τώρα εμείς, αν ήμασταν Αμερικανοί και θα αντιληφθείτε πολλά, εξ όσων “παίζουν” και πάλι τώρα]!..

2. Η.Π.Α.: Θα τηρήσει ίδια στάση με το Ισραήλ, καθώς “παίζει” τον ρόλο του “Μεγάλου Προστάτη” του, έναν ρόλο τον οποίον έχει αναλάβει απ’ το 1950 και μετά! Ας την χαρακτηρίσουμε πιο εύηχα τη στάση των Η.Π.Α., ονομάζοντάς την ΟΥΔΕΤΕΡΗ, περίπου ίδια σαν αυτήν της βαθιάς υποκρισίας, του ΝΑΤΟ! Καταλάβατε! Αχαχαχαχαχα!..

[Γι’ αυτό και δεν άλλαξαν οι Η.Π.Α. τον νυν Πρέσβη τους στην Ελλάδα, τον έμπειρο σε εσωτερικές… αναταρραχές και έγχρωμες… Επαναστάσεις, (λέγε με πχ Ουκρανία), Κο Τζέφρυ Παϊατ, ο οποίος εκτιμούμε πως είναι Πράκτορας, του “Τμήματος (“επί το ελληνικότερον“) Αλλαγής ή Διασαλεύσεως Καθεστώτων”, της CIA, που “βαπτίστηκε” Διπλωμάτης! Έ, Κε Πάϊατ; Σφάλλουμε];

– Μην ακούτε φίλοι μου αυτό που λέγεται, ήτοι ότι οι Η.Π.Α. δεν επιθυμούν να… διαταρραχθεί η ΝΑ Πτέρυγα του ΝΑΤΟ, κλπ! (Άλλωστε τώρα με τον ΡΤΕ, φέρεται να μην ελέγχουν την Τουρκία, εννοώ να μην την ελέγχουν, υπό την σχέση του Αρκουδιάρη και της Αρκούδας του“, για όσους ηλικιακά παλαιούς εξ υμών, έζησαν τέτοιες σκηνές στις γειτονιές κυρίως των Αθηνών, κλπ)!

– Ακόμα και έτσι όμως, αν δεχθούμε ότι είναι τα πράγματα, θα βρουν οι Η.Π.Α. την ευκαιρία, (ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ βεβαίως), μηχανευόμενες άλλον ή άλλους τρόπους, ώστε να “τραβήξουν” αλλού την προσοχή της Ρωσίας και να επιχειρήσουν την αλλαγή του “status”, στην Δ. Θράκη (κυρίως), στο Αιγαίο ή και στην Κύπρο, δια των ΤΕΔ! Όμως στην παρούσα φάση, ο ΡΤΕ φέρεται ότι δεν συνεργάζεται μαζί τους, (εννοώ με τους Αμερικανούς), έχοντας καταστεί “ΜΕΙΖΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ”, στους “διεθνείς σχεδιασμούς, (καταλάβατε), για τις αλλαγές συνόρων στην περιοχή μας, κλπ!..

– Στο σημείο αυτό, σας τονίζω πως απαιτείται μεγίστη προσοχή, απ’ την πλευρά της Ελλάδος, στη δημιουργία της αμερικανικής Βάσεως των Ε/Π (μόνον;) στην Αλεξ/πολη, ώστε αυτή να μην “παίξει” το βρώμικο κατά των Ελλήνων ρόλο, κάποια… κρίσιμη στιγμή, (σε μια προσπάθεια πχ εισβολής των ΤΕΔ στην χώρα μας), ρόλο που “έπαιξαν” οι αγγλικές Βάσεις, στην Κύπρο, το 1974!.. Καταλάβατε!.. (Προβληματιστείτε σφαιρικά και με όλες τις παραγράφους που θα διαβάσετε εδώ και όχι αποσπασματικά)!..

– Μην ξεχνάτε φίλοι και ιδιαιτέρως εσύ η… απαιτητική, πως, όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να τα συνδυάσετε και με την στάση της Αγγλίας, (διάβαζε παρακάτω), η οποία είναι αυτή που κυρίως ωφελείται απ’ τις μυστικές πρόνοιες της Συνθήκης της Λωζάννης”, του 1923, (έχουμε αναφερθεί σ’ αυτές), γεγονός που την υποχρεώνει(!)* ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ με την όποια Τουρκία, είτε του ΡΤΕ, είτε κάποιου άλλου ή και των ΤΕΔ ακόμα ξανά, (το πιθανότερο), και ακολούθως φέρεται ότι ωφελείται η… Ελλάδα! (Ο Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ήταν ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΑΤΩΝ, του 20αι.)!..

* Είναι ακριβώς όπως πας να ενοικιάσεις ή να αγοράσεις ένα σπίτι! Ο αγοραστής ή ο ενοικιαστής (λέγε με Αγγλία), θα μιλήσει, κλπ, με τον πωλητή ή τον μισθωτή του ακινήτου (ανάλογα, αν πρόκειται για αγορά ή ενοικίαση), λέγε με Τουρκία! Γι’ αυτό και ο ΡΤΕ θέλει αναθεώρηση της Λωζάννης, (που όταν το “φωνάζαμε”, πριν από χρόνια, στο ελληνικό ΓΕΕΘΑ κάποιοι έλεγαν, βλακωδώς ή επίτηδες, για τη συνθήκη του Μοντρέ, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα”, ενώ κάποιοι ανόητοι ή και… πράκτορες, μας υπονόμευαν και… έπαιζαν τα παιχνίδια τους” φορώντας ελληνική στρατιωτική στολή), προκειμένου ο ΡΤΕ να πάρει απ’ την χρεοκοπημένη ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ Ελλάδα, ό,τι μπορέσει, αφού ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να αντείπει στην ουσιαστικά κυβερνώσα το αναφερθέν παραπάνω 75% του Κόσμου, Γηραιά Αλβιώνα! [Έχουμε πει και γράψει ότι η Βασίλισσα της Αγγλίας, γενικότερα το Αγγλικό Στέμμα, αν θέλετε, και οι Βασιλικοί συγγενείς της / του στην Ολλανδία, (βασίλισσα Βεατρίκη, κλπ), κυβερνούν τον Κόσμο, μαζί με τους Διεθνείς Εβραίους”, λέγε με πχ Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, Μόργκαν, κλπ]!..

3. Αγγλία: Θα τηρήσει στάση υπέρ της Τουρκίας, λόγω του 2023, όπως και πάλι σήμερα το… “ψιλο” αναλύσαμε! Πιθανώς να λειτουργήσει (υπογείως” φυσικά) και χειρότερα απ’ ό,τι το 1974, στην Κύπρο!

4. Γαλλία: Θα τηρήσει στάση επαμφοτερίζουσα και στη βάση της εχθρική προς την χώρα μας, βρώμικη στάση (στην “αργκό” λέγεται “αδελφίστικη”), στάση ανάλογη αυτής του 1922, στην Σμύρνη!.. Καταλάβατε!..

[Ήδη δραστηριοποιούνται στην χώρα μας Γάλλοι πράκτορες, ενώ η ΕΥΠ θεωρεί την ομόλογή της Γαλλική Υπηρεσία, ως… φιλική Υπηρεσία! Ένας απ’ αυτούς κάνει τον δημ/φο και ανταποκριτή ε/φ της χώρας του και ζει στο Κουκάκι! (Επειδή κάποιοι τάχα… αιφνιδιάστηκαν(sic), με την πρόσφατη ανεξήγητη… οδηγία της Γαλλικής Πρεσβείας, των Αθηνών) Τους άλλους και… άλλες… Κους και Κες, Γάλλους και Γαλλίδες, θα σας τους πω άλλη φορά!

– Σας θυμίζω ότι ο “αδελφοποιτός” (καταλάβατε) Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν, ήταν Υπάλληλος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και αυτός τον επέλεξε και τον έκανε Πρόεδρο της Γαλλίας!.. (Γιατί λέτε να τον έκανε);

(Το ίδιο είναι και η… Μαντάμ Μέρκελ, στην χώρα της οποίας ευρίσκεται η ιστορική… οικονομική Πρωτεύουσα, των Ρότσιλντ, η Φρανγκφούρτη! Καταλάβατε! Για τον δικό μας, τον Κο Τσίπρα, έχουμε πει και γράψει ότι είναι… SOROS-παιδο, αλλά και “νεο-πουλέν” των Ρότσιλντ, (δηλαδή νομίζατε ότι επελέγη για Π-Θ μας, λόγω της… ομορφιάς του ή λόγω των… καταλήψεων που έκανε; / ρωτάω, “άλλοι… ωραίοι και… καταληψίες δεν υπήρχαν;”, για σκεφτείτε), ενώ SOROS-παιδα είναι και οι Ράμα – Ζάεφ! Ο Ράμα είναι παιδί” και του Ανιέλι!

Καταλάβατε λοιπόν τους δεσμούς όλων αυτών των Κων… Προέδρων ή Π-Θ, καθώς και το ποιός είναι ο κεντρικός τους… διακόπτης! Αχααχαχαχαχα!..

  • Σε χαμηλότερα επίπεδα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο… “περίπλοκα”! Πχ ο Ντάϊνσεμπλουμ ήταν ή κατέστη -μέσω του Σόϊμπλε– “παιδί” των Ρότσιλντ και της… συνταξιοδοτηθείσης, υπέρ του Γιού της, Ολανδέζας Βασίλισσας Βεατρίκης, αλλά και ο νυν Πορτογάλος αντικαταστάτης του, “παιδί” του Χ. Ε. Μπαρόζο, υπαλλήλου των ίδιων ανθρώπων, λέγε με Διεθνείς Εβραίοι, οι οποίοι είχαν κάνει τον Μπαρόζο Π-Θ της χώρας του και κατόπιν… “Π-Θ” της Ευρώπης! Τώρα και πάλι είναι… υπάλληλός τους, διότι θα πρέπει να… ζήσει, αχαχαχαχαχαχα, αφού “δεν έβγαλε” πολλά λεφτά! Εμείς φίλοι μου οι Έλληνες βλέπουμε την Μέρκελ και τους Γερμανούς και “τα βάζουμε” μ’ αυτούς, αφού κανείς δεν τολμάει να πει “ανοικτά” ποιός / ποιοί είναι “από πίσω” τους, διότι θα… εξαερωθεί αμέσως, τουλάχιστον επαγγελματικά! Παιδί” των Ρότσιλντ είναι και ο Τσακαλώτος, ο αριστερός… Τσιριμώκος της Κ-Β μας, ο αποπεμφθείς… πένης Παπαδημητρίου, αχαχαχαχαχαχα, “παιδί”, άντε καλά, “γεροντόπαιδο”, του SOROS, κλπ, κλπ, κλπ! ΟΥΔΕΝ ΤΥΧΑΙΟ και ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ]!..

5. Γερμανία: Εχθρική -“ανοικτά”- στάση κατά της Ελλάδος! Πρόκειται για ιστορικό φίλο των Οθωμανών και των απογόνων τους Τούρκων, (πιθανότατα “κρατούν” και οι 2 από κοινή ρίζα, αυτήν των Ούννων), ενώ η Ελλάδα (κάτι που είναι εις… βάρος της χώρας μας, αχαχαχαχαχα) πολέμησε το βάρβαρο και εκπολιτισθέν, χρονικά αρκετά αργά Γερμανικό φύλο, 2 φορές και μάλιστα, όχι πολύ μακρυά ιστορικά, αφού δεν πέρασαν πολλά χρόνια απ’ τους 2 Π.Π.

6. Ιταλία: Το ίδιο με την Γερμανία, θα τηρήσει εχθρική προς εμάς στάση, αλλά σε πιο “λάϊτ”… έκδοση!

– Κυττάξτε φίλοι μου, να μην γελιόμαστε! Λαοί που πολέμησαν μεταξύ τους και μάλιστα σχεδόν πρόσφατα, δύσκολα γίνονται φίλοι και μάλιστα σε χρονικό διάστημα λιγότερο των 100 ετών*, όπως συμβαίνει με τις αναφερθείσες χώρες Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα! Να πω δε, στο σημείο αυτό, πως οι χώρες Γερμανία και Ιταλία είναι χώρες που οι λαοί τους ΣΕΒΟΝΤΑΙ την Ιστορία τους ή έστω την όποια Ιστορία τους!

* Δεν αντέχω εδώ από το να μην μνημονεύσω την γνωστή, περιλάλητη και βαρύγδουπη ρήση της Κας Μπακογιάννη, η οποία έλεγε (και ίσως να το ξαναπεί, αν αντιληφθεί ότι μπορεί να γίνει στην ΕΕ, πχ αν όχι… Μπαρόζο, τουλάχιστον… Επίτροπος, / καταλάβατε / μόνον που τώρα η Κλίντον “μας τελείωσε” και η Κα Μπακογιάννη δεν ξέρει την Βεατρίκη, όπως ο… Αβραμόπουλος, το… πνευματικοπαίδι της Ολανδέζας Βασιλομήτωρος, οπότε ο αδελφός της, Αρχηγός της ΝΔ, την… προήγαγε σε Περιφερειάρχη Κρήτης, για υλοποίηση ρουσφετιών, στα οποία οι Κρήτες “δεν παίζονται” και ας με συγχωρήσουν) πως οι Έλληνες και οι Τούρκοι μπορούν να γίνουν φίλοι και να συνυπάρξουν, κλπ, κλπ, κλπ, φέρνοντας ως αντίστοιχο -υποτίθεται- παράδειγμα, την Γαλλο-Γερμανική προσέγγιση, μετά τον Β’ Π.Π., … ξεχνώντας όμως να μας πει ότι η προσέγγιση αυτή επετεύχθη μετά που η Γερμανία ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, το ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ της, κάτι που η Τουρκία ΑΡΝΕΙΤΑΙ να πράξει!.. Ας μην επεκταθώ όμως!..

7. Βαλκανικές Χώρες: (Αλβανία, πΓΔΜ, Κόσσοβο, Κροατία, Σλοβενία, Βουλγαρία, κλπ)! “Καθαρή” Στάση υπέρ της Τουρκίας! Άλλωστε αυτήν την στάση την τηρούν από τώρα, ενώ με την έναρξη της ΕΤ σύγκρουσης ή και λίγο πριν, θα θελήσουν με τρομοκρατικές ενέργειες στην ελληνική Επικράτεια, να δημιουργήσουν κλίμα ή περιβάλλον ΧΑΟΥΣ, ενέργειες, οι οποίες θα φέρουν συνημμένες και συνθήκες… εύκολης τ/εισβολής στην χώρα, η ισχύς της οποίας (Τουρκίας) θα μεγιστοποιηθεί αυτόματα, αφού οι Τούρκοι έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων!.. STOP!

8. Ρωσία: Ενεδρεύουσα Στάση στα τεκταινόμενα! Ουδέτερη και προς τους 2, μην εμπλεκόμενη δήθεν στα του ΝΑΤΟ! Είναι “μεγάλη… πουτ… “, όπως λέμε, ο Πούτιν αγαπητοί! Μόλις εισβάλλει στην Ελλάδα η Τουρκία, η Ρωσία θα εκτιμήσει, θα αξιολογήσει και θα… εφορμήσει κατά της Τουρκίας ή αν θέλετε κατά της “Ανατολικής Πτέρυγας”, του ΝΑΤΟ, κάνοντας ό,τι εδώ σας αναλύουμε και εξηγούμε με 1000 τρόπους, και στοχεύοντας στην διαπέραση της χώρας αυτής κάθετα, ήτοι νότια, μέχρι το Ισραήλ και νοτιοανατολικά, μέχρι το Ιράν! Ξαναδιαβάστε μας!

Οι Σλάβοι είναι “περίεργο φρούτο” φίλοι μου και ελάχιστοι έχουν εντρυφήσει πραγματικά στην ψυχολογία τους!..

Η κίνησή τους αυτή θα… προκαλέσει και θα αναφλέξει την θρυαλλίδα της σύγκρουσης Δύσης – Ρωσίας, μια Δύση τις κινησεις της οποίας μέχρι τώρα, το “σάϊτ” μας και “σάϊτ” σας τις έχει ακριβώς παρακολουθήσει και περιγράψει!..

9. Όλες οι Ισλαμικές χώρες θα ταχθούν με την Τουρκία!

10. ΝΑΤΟ: “Γράμματα είναι ή αριθμοί”; Είπαμε για αυτήν τη… Συμμαχία μας, η οποία θα έπρεπε ΝΑ ΑΙΣΧΥΝΕΤΑΙ, για την συνολική προς την χώρα μας στάση και συμπεριφορά της!

– Να προσθέσουμε ότι υπάρχει περίπτωση, [για διευκόλυνση των διεθνών σχεδίων, που (θα) εδράζονται στην τουρκική, κατά της Ελλάδος επίθεση, σε Κύπρο, Δ. Θράκη και Αιγαίο, και προκειμένου για την διευκόλυνσή της / τους (βλέπε τ/σύνδρομο σίγουρης νίκης”)], το ΝΑΤΟ να… εισβάλλει στην χώρα μας, για την “επιβολή της Ειρήνης” ή αν θέλετε για την “επιβολή της διασαλευθείσης εσωτερικής τάξεως”, αφού ξένοι πράκτορες θα έχουν φροντίσει, με ανάλογες φυσικά εντολές, να δημιουργήσουν “κλίμα αναταραχής και χάους” στην χώρα!

– Το ΝΑΤΟ θα ομιλεί και πάλι για “Κράτος Δικαίου” ή θα αναφέρεται σε κάτι συναφές και ανάλογο με την περίπτωση! Δηλαδή, το ΝΑΤΟ απλώς θα παπαρολογεί, ενώ η Τουρκία θα επιχειρεί εις βάρος μας!..

Εδώ, δεν έχει τη δύναμη, ολόκληρο ΝΑΤΟ, να απελευθερώσει 2 στρ-κούς χώρας συμμάχου και μέλους του, και κατ’ ουσίαν “δικούς” του στρ-κούς, που κρατούνται “άνευ ουσιαστικού λογου και αιτίας”, από σύμμαχο επίσης χώρα και μέλος του!.. Είπατε τίποτα;

– Καλά δεν καταλαβαίνουν εκεί, οι ξεφτιλισμένοι επικεφαλής του Οργανισμού αυτού, ότι από μόνο του αυτό το παραπάνω παράδειγμα, καταδεικνύει ότι η Συμμαχία ΝΟΣΕΙ(!) ΒΑΘΥΤΑΤΑ και πως η πληγή αυτή είναι χαίνουσα και πως θα καταστεί, αργά ή γρήγορα, γάγγραινα στο πολυεθνικό… κορμί της, με ό,τι αυτό σημαίνει; Απαντώ:

Το καταλαβαίνουν ΑΠΑΝΤΕΣ εκεί φίλοι μου, αλλά για την Ελλάδα μας, (για ποιά; φανταστείτε για την Ελλάδα, έτσι;), … “Λος ΠΑΠΑΡΙΟΣ“!.. Καταλάβατε!.. 

11. ΕΕ: Στάση επαμφοτερίζουσα και κατ’ ουσίαν κατά της Ελλάδος βεβαίως, ενώ θα βγαίνει αυτός ο σιχαμερός (“φύση και πράξη”) εκπρόσωπός του, ελληνικής καταγωγής, Κος Σχοινάς (ξαναρωτάω / -με έχει “καθαρίσει” ο Κος αυτός με την ελληνική Δικαιοσύνη;), αν θα τον έχουν ακόμα εκπρόσωπο και θα αερολογεί ή ορθότερα θα… παπαρολογεί υπέρ του “Δικαίου” και… “μία κρέας με πατάτες στο 4”, ενώ οι Τούρκοι θα επιχειρούν και πιθανώς θα προελαύνουν, με όλες αυτές τις… “πλάτες” μαζί τους, όπως μέχρι τώρα αναφέραμε και αντιληφθήκατε!.. Καταλάβατε αγαπητοί!..

Οι Ευρωπαίοι και αυτοί φίλοι μου, δεν(!) θέλουν να στερηθούν την μεγάλη αυτήν ΝΑΤΟ-ϊκή Βάση, που λέγεται Τουρκία και την ταυτόχρονα τεράστια (για το μέγεθος της Ευρώπης) τουρκική αγορά!

– Α! Ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, αν θα είναι ακόμα Δκτης του… Μηδενός” και… εισπράκτωρ Ευρώ, θα βγάλλει και πάλι ανακοινώσεις, πιθανώς καταδίκης της Τουρκίας αυτήν τη φορά, ίσως και όχι, αφού είναι ιδιαιτέρως… οξύνους και θα θέλει να γίνει, (αν θα ρωτούσατε την… ψυχούλα του), 2ος… Παπάγος! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ, ΑΠ’ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, που σ’ έβαλα στο στόμα μου, εγώ το “τίποτα”, μπροστά σου!..

– Η χρεοκοποημένη λοιπόν, και εκ των έσω αλωμένη, Ελλάδα απαιτητική φίλη μου, θα έχει να αντιμετωπίσει όλους τους παραπάνω!

– Εύλογα λοιπόν θα με ρωτήσεις: Και τί θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα μας;

Σου απαντώ και θα σ’ … αφήσω, διότι με κούρασες:

  • Να ελέγξει απολύτως(!) το εσωτερικό της, στο οποίο σήμερα… κάποιοι (ποιοί άραγε / έλα μου ντε)… προπονούνται, για να το κάνουν, όταν θα διαταχθούν,… “Γης Μαδιάμ“!
  • Να κρατήσει, όσο μπορεί, άμυνα, κυρίως στη Δ. Θράκη, στα νησιά μας και πιο συγκεκριμένα στη Λέσβο, η οποία είναι 1ος στόχος των Μογγόλων και έχουμε εξηγήσει το  “γιατί”, αλλά και στην Κύπρο μας, όπου απ’ εκεί θα αρχίσει το… πανηγύρι και όπου εκεί θα επιδιωχθεί προέλαση των Τ/Τ και Τ/Κ δυνάμεων, προς το Νότιο και ελεύθερο κομμάτι, της “κολοβής”, [… ρε ξεφτιλισμένοι του… Ο.Η.Ε. (με τις εκατοντάδες καταδικαστικές αποφάσεις σας, κατά της Τουρκίας, λόγω της εισβολής, του 1974), της ΕΕ, (που είναι μέλος σας ρε το νησί), του ΝΑΤΟ, κλπ και γενικώς του… πολιτισμένου Κόσμου], Κυπριακής Δημοκρατίας!
  • Δεν θα πρέπει να δώσουμε, ειδικά τώρα, τίποτα και σε κανέναν! Πχ Το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, στους… ετοιμόροπους Σκοπιανούς, τα… Διαπόντια νησιά μας στους… Αλβανούς, (δεν το “τράβηξα” καθόλου, αφού περί αυτού θα πρόκειται μια αποδοχή μας ότι αυτά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα, κλπ, κάτι που θα συμπαρασύρει και το σημερινό “στάτους” στο Αιγαίο), την Ήπειρο μας στα φασιστόμουτρα, τους δήθεν… Τσάμηδες, κλπ, κλπ, κλπ! Όταν βρέχει και μάλιστα καταρρακτωδώς, δεν βγαίνεις απ’ το σπίτι σου, απ’ το κατάλυμά σου, απ’ το καταφύγιό σου, αγαπημένη μας φίλη, κλπ! Ή όχι; Τί λες και εσύ;
  • Έλλογη ουδετερότητα, “ανοικτή διπλωματία”, όπου δει, (έχει όμως κανείς των σημερινών πολιτικών μας, που “ο Θεός να τους κάνει”, διαβάσει και μελετήσει πχ Κίσσιντζερ, τον κορυφαίο των υφισταμένων παγκοσμίως διπλωματών;), και αναμονή της Ρωσικής “απαντήσεως, όπως αυτή ήδη περιεγράφη παραπάνω, στα μέλλει να συμβούν, στην περιοχή μας!
  • Θα πρέπει να διώξουν οι Έλληνες, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ(!), τη νόθα Κ-Β* που τους / μας κυβερνά εδώ και 3 χρόνια και στα ίσα πλέον διαπραγματεύεται την… Κ/Φ μας, παίζει στον διεθνή πολιτικό τζόγο, την ίδια μας την ύπαρξη, (πόσοι όμως εξ ημών και εξ υμών το έχουν αυτό αντιληφθεί;), ξεκινώντας με το Υπερταμείο, συνεχίζοντας με την πΓΔΜ και το δόσιμο του ονόματος της Μακεδονίας μας, με τον προσκύνημα των Τουρκαλβανών και όχι Αλβανών, που κυβερνούν την γείτονα αυτήν χώρα, και τώρα με το μη… μείζον, κατά Φίλη ή σύνηθες κατά τον… Αλέξη μας, θέμα της ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ των 2 στρ-κών μας και την πασιφανή ένδειξη ΚΑΘΑΡΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, προς τα ιδιαιτέρας υφής ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, της Τουρκίας, (πρόκειται για ειδική κατηγορία Φασιστών, αλλ’ αυτό θα το αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή), η οποία ομοιάζει πολύ σήμερα, ως συμπεριφορά και στάση, εκείνης της Γερμανίας, του Χίτλερ, προ του Β’ Π.Π.!..
  • * Πρόκεται για το ΨΕΥΤΟ-ΡΩΜΑΪΚΟ, που έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και σύντομα θα σας γράψω / -με γιατί οι ΣΑΝΕΛ είναι οι εκφραστές του, οι φορείς του, κλπ, κλπ, κλπ!

– Σας “αφήνω” τώρα και ελπίζω να απάντησα σε όλους σας και όχι μόνον σε σένα… απαιτητική φίλη μου / μας!..

– Α! Χακαν-ούλη(!) να είσαι σε διαρκή μαζί μας, όπως μέχρι τώρα, (και είσαι όπως “βλέπουμε”), και δεν θα χάσεις!.. Άκουσέ μας!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Πόσο σύνηθες φαινόμενο είναι, όπως είπες και μάλιστα μετά σθένους και βαρέως ύφους, στον Κούλη, στη Βουλή προχθές, ρε φίλε Π-Θ γέ μας, η αιχμαλωσία Ελλήνων στρ-κών, από τις ΤΕΔ, δηλαδή; Γίνεται κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε πότε βρε Αλέξη μας οι Τούρκοι συνελάμβαναν στελέχη των ΕΕΔ, στον Έβρο; Για πες μας! “Βρε ουστ… Κωστάκη μας”!..

– Θα περιμένουμε λοιπόν Κε Π-Θ γέ μας, πότε εσύ θα κρίνεις, μαζί με την ηγεσία των ΕΕΔ, όπως μας είπες, ώστε να τηλ/σεις στον… ΡΤΕ! Για να δούμε! Αλήθεια η ηγεσία των ΕΕΔ, τί γνώμη έχει επ’ αυτού; Καταλάβατε ότι σας εξέθεσε σε… κίνδυνο ο Π-Θ μας ή όχι, Κοι Αρχηγοί;

2. Δεν είναι μείζον θέμα η αιχμαλωσία ή η ομηρεία, (κατά τον μετατραπέντα σε γατάκι, ΥΠΑΜ μας, ΥΠΑΜ σας και… βαστάζο σας, Π. Καμμένο), Κε Φίλη! Έχεις δίκιο! Μόνο που θα έπρεπε να πας εσύ σε τ/φυλακές τύπου “F”, ώστε να αδυνατίσεις κιόλας, δωρεάν και χωρίς να τρέχεις σε διαιτολόγους, διατροφολόγους, κλπ!.. Βρε ουστ Κωστάκη μου!.. Κατάλαβες!..

3. Ρε ΡΤΕ! Ωραία παπαριά είπες σήμερα (10-03-2018)! Κάλεσες το ΝΑΤΟ να έλθει στη Συρία, ενώ είπες ότι όπου καλέσανε την χώρα σου, εσείς πήγατε! Στο Αφγανιστάν, στη Σομαλία, στα Βαλκάνια, κλπ! Δηλαδή, για να καταλάβω, εσείς δεν θέλατε, αλλά επειδή είστε… ευγενείς, πήγατε σε όλες αυτές τις αποστολές!

– Και τί δουλειά έχει βρε τζάνεμ το ΝΑΤΟ στη Συρία; Είναι η Συρία, εντός της ζώνης αποστολής του; Ξέρω ότι θα μου πεις πως αυτό συζητήθηκε στην τελευταία συνάντηση των ΥΠΑΜ της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες! Ναι, αλλά ακόμα είναι στα σπάργανα, δεν αποφασίστηκε! Άρα, τί ήταν αυτό που είπες, βρε; Σε συγχωρώ όμως, αφού θα παρασύρθηκες από το ταξίδι σε Ιορδανία και Ιράκ, του Κου ΓΓ/ΝΑΤΟ, έ;

– Και κάτι ακόμα βρε Ταγίπ! Έως πότε θα κάνετε τους μάγκες οι Τούρκοι, με τις πλάτες των άλλων, των όποιων άλλων;

4. RESPECT τεράστιο και “τάπα” κυρίως σε όλα τα εγχώρια ανθ-ελληνικά καθίκια, μετά από την τελευταία δήλωση του Οικουμενικού μας Πατριάρχη και σημερινού Αρχηγού του Γένους των Ελλήνων, Κου Κου ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ!

5. Έλληνας Μουσουλμάνος βουλευτής, ο Κος Μουσταφά ΜΟΥΣΤΑΦΑ, μέλος στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας”, της Βουλής! Πού είσαι Κε ΥΠΑΜ, ξέρεις κάτι σχετικά; Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Στείλε τον πολιτικά σιχαμένο Κατσίκη ή αλλιώς “γλάστρα” στα Κανάλια, να υποστηρίξει αυτήν σας την επιλογή, μεγαλοπατριώτη Πάνο μας!.. (Ο άλλος, ο Παπα-Χριστόπουλος, ο γιατρός και “Κομματο-Τουρίστας” κατάλαβε ίσως ότι γίνεται ρεζίλι και “μαζεύτηκε” απ’ τα Κανάλια)!.. Βρε ουστ Κωστάκη μου! Κατάλαβες και εσύ, έτσι;

– Κατά τα λοιπά, ακούω και γελάω(!), ότι ο Κος Θεοδωράκης, του κόμματος “ΠΟΤΑΜΙ”, κλπ, θα συζητήσει το θέμα, (την προσεχή Δευτέρα, 12-03-2018), της συγκρότησης “Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, με τον Κο Π-Θ μας, λέγοντας μάλιστα πως είναι ο 1ος (δώστε το χρυσό μετάλιο στον Κο…) που το… σκέφτηκε ή δεν ξέρω τί άλλο σχετικό! Μπράβο ρε Θεοδωράκη, μπράβο που το σκέφτηκες πρώτος εσύ και έπεισες και τον Τσίπρα να το… εξετάσει! Καλά εσύ Κε Πάνο μας, αγαπητέ ΥΠΑΜ μας, πού είσαι; Μήπως εσύ θα έπρεπε να το εισηγηθείς το θέμα αυτό; Ποιά είναι η θέση σου; Ποιά είναι η θέση του Ε/ΓΕΕΘΑ; STOP!

6. Για την ιστορία, όπως λέμε, να γνωρίζετε ότι η περιουσία των αναφερθέντων εδώ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (7η γενιά, σήμερα), ανέρχεται σε 500 τρις Δολάρια!

7. Μάλλον οι εξελίξεις θα ειναι τόσο… ραγδαίες, που το ΝΑΤΟ δεν θα προλάβει -πιθανώς- να εκτελέσει, τον Οκτ. του 2018, την σχεδιασθείσα άσκησή του, στη Νορβηγία, με τη συμμετοχή 40.000 στρ-κών του, Αμερικανών και άλλων!.. Οψόμεθα…

8. Αυτοί οι Γερμανοί δημ/φοι, του… φυσιολατρικού Καναλιού “ARD φίλοι μου, που συνελήφθησαν χθες στον Έβρο, σε στρ-νη απαγορευμένη ζώνη, (δεν είναι η 1η φορά που συλλαμβάνονται Γερμανοί… δημ/φοι εκεί επάνω και αν δεν σφάλλω, και του ιδίου Καναλιού μάλιστα) πολύ με τους… λαθρομετανάστες ασχολούνται!

Ρε Γερμανοί, για τόσο μαλάκες μας περνάτε; Το μόνο… λάθος που κάνουν συνεχώς οι ελληνικές Αρχές, (γιατί άραγε, τόσο ανεκπαίδευτες είναι; αχαχαχαχαχαχα) είναι που τους “βγάζουν” αμέσως, ενώ θα πρέπει να τους παρακολουθούν, ώστε να διαπιστώσουν την… δράση τους, τους συνεργάτες τους, κλπ!

– Το ίδιο… παράξενο λάθος έγινε πρόσφατα και με εκείνο το φορτηγό απ’ τη Βουλγαρία, που ήταν γεμάτο όπλα και πυρ-κά και το οποίο “πιάστηκε” εισερχόμενο στην Ελλάδα! Ελέγχθηκε το θέμα και διαπιστώθηκε ότι το φορτίο προοριζόταν για έναν Κρητικό -μας είπαν- επιχειρηματία!

– Γιατί βρε δεν το αφήσατε να “περάσει”, να δούμε πού και σε ποιούς θα κατέληγε το υπόψη φορτίο και γενικώς την όλη διακίνησή του; Ποιοί και τί ετοιμάζουν κάποιοι στην Κρήτη; Περί αυτού πρόκειται ή για άλλη περιοχή και γι’ άλλους; Είδατε λοιπόν πόσες απαντήσεις έμειναν αναπάντητες, με την… αποκάλυψη του υπόψη φορτίου, στον Προμαχώνα;

9. Διαβάζω: «H εταιρεία “EURO-ACTIVE” ανήκει στον Κο ΡΟΥΜΠΑΤΗ, ο οποίος είναι ο Αρχηγός της ΕΥΠ και η εταιρεία αυτή χρηματοδοτείται απ’ τον SOROS»! Τί γίνεται Κε Ρουμπάτη μας, είναι αλήθεια;

– Αν είναι αλήθεια, τότε καταλάβατε φίλοι μου σε τί κατάσταση βρισκόμαστε, έτσι δεν είναι;

10. Το έγραψε η ε/φ “ΕΣΤΙΑ” και μας επιβεβαίωσε! Σε 800.000 αλλοδαπούς ετοιμάζεται να δώσει ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (!!!) η Κ-Β των ΣΑΝΕΛ! Αν είναι αλήθεια, ρωτάω απόψε μόνον το ακόλουθο: Κε Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, περιμένεις να βγεις Π-Θ; Πώς αλήθεια; Ο… “Ρόντυ” δεν είναι μόνον… Σοφιστής, είναι και… “χαρτο-κλέφτης”!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

11. Αρχές Απρ. φέρεται ότι ο Τσίπρας, ο Π-Θ μας, θα μεταβεί στον “αδελφό” του Ράμα, στην Αλβανία! (Αδελφός, λόγω κοινού ιδεολογικού πατρός, λέγε με πχ SOROS)!

12. 10-06-2018 φέρεται ότι θα διεξαχθεί στη Βενετία, της Ιταλίας, η φετεινή Σύνοδος, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ! Για να δούμε ποιοί δικοί μας θα κληθούν να είναι εκεί φέτος!..

13. Στις 18-03-2018, ο Αρχηγός της ΝΔ φέρεται ότι θα παραστεί σε δείπνο στις Η.Π.Α., το οποίο θα παραθέσουν προς τιμήν του, οι ελληνικής καταγωγής επχτίες Τζον ΚΑΤΣΙΜΑΤΙΔΗΣ* (πετρέλαια, ακίνητα, αγορά τροφίμων) και Μιχαήλ ΨΑΡΡΟΣ (επενδύσεις).

* Ήταν υποψήφιος Δήμαρχος της Ν. Υόρκης, με τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, επί Κλίντον!..

-/-