Δουλειά Δεν Είχε ο… Διάβολος…

1. Σου απαντώ τί έγραψε o ΡΤΕ στον πίνακα, σ’ εκείνο το Λύκειο της Πόλης, που είχε επισκεφτεί, θέμα στο οποίο αναφερθήκαμε στο προηγούμενο άρθρο μας! Έγραψε λοιπόν: “Oku, Düşün, Uygula, Neticendir”, δηλαδή “Διάβασε, Σκέψου, Εφάρμοσε, Συμπέρανε”!.. Εμείς καλέσαμε τον Κο ΚΑΛΙΝ να μας διαβάσει και να σκεφτεί σοβαρά, κλπ, κλπ, κλπ!..

2. Οι Τούρκοι κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι παρέχουν βοήθεια και στηρίζουν τρομοκράτες, εννοώντας τους Κούρδους του ΡΚΚ, του YPG, κλπ, αφού αυτοί είναι τρομοκράτες γι’ αυτούς, έχοντας προσθέσει “Χ” φορές μέχρι τώρα, πως τους Κούρδους του ΡΚΚ διοικεί ο Αμερικανός “απεσταλμένος” Mc Gurk.

Δεν νομίζουμε φίλε ότι τους λένε τρομοκράτες, διότι όπως προσφάτως μας είπαν, δείχνοντας κάποιες “φωτό”, εκπαιδεύουν οι Αμερικανοί τον “νέο” “ISIS”, μια Οργάνωση με την οποίαν ακόμα σχετίζεται άμεσα η Τουρκία, μέσω της ΜΙΤ!

Δεν θα ήθελα τώρα να αναφερθώ στην “ιστορία”, (συνωμοσιολογική θα την λέγαμε / – τε), της σχέσεως δημιουργίας του “ISIS” και των στόχων – σκοπών που θα εξυπηρετούσε, με τις Α/Μ.Υ., άλλωστε στο “σάϊτ” και αυτό το θέμα, έστω το “αγγίξαμε”!..

3. Ο πρώην Α/ΥΠΕΞ Κος Πομπέο ζήτησε από τον Α/Πρόεδρο να απορρίψει τα τ/αιτήματα για τα F-16.

Θυμίζω ότι η Α/Κ-Β, έως τώρα, φέρεται -ανεπισήμως- να έχει πει στους Τούρκους του… “ya uçak ya para” (για τα F-35, κλπ, καταλάβατε), πως θα πρέπει να επιλέξει είτε να αγοράσει νέα F-16, είτε να εκσυγχρονίσει τα υφιστάμενά της!

Επίσημη φυσικά α/θέση – απάντηση προς τους Τούρκους ακόμα δεν υπάρχει, ενώ οι πονηροί Τούρκοι, δια στόματος ΡΤΕ, δήλωσαν πως την πρόταση για τα F-16, κλπ, δεν την έκαναν αυτοί στις Η.Π.Α., ώστε να… ισοφαρίσουν τα χρήματα που έχουν έως τώρα δώσει στις Η.Π.Α. για τα F-35, κλπ, αλλά οι Η.Π.Α. προς αυτούς!..

4. Ο γνωστός… Τζιχάντ Γιαϊτζί της… Ρωσίας, ήτοι ο Ευρασιανιστής Αλέξανδρος ΝΤΟΥΓΚΙΝ, ο οποίος παρουσιάζεται ως “σύμβουλος” του Πούτιν, μιλώντας προ ολίγου καιρού στον Τ/Σ “Ulusal Kanal” / “Εθνικό Κανάλι”, δήλωσε πως “το μέλλον στην Δ. Ασία το γράφουν μαζί Τουρκία και Ρωσία” και πως “αν αυτές οι 2 χώρες συνεργαστούν, τότε θα παραχθεί συνολική λύση σε Λιβύη, Α. Μεσόγειο, Ουκρανία, Καύκασο και Συρία”.

Εμείς, απ’ εδώ, “εν όψει” της επικειμένης επισκέψεως του Ε/Π-Θ Κου Κ. Κ. Μ. στην Μόσχα (αρχές Δεκ. 2021), και της συναντήσεώς του με τον Ρ/Πρόεδρο, καλούμε, με σεβασμό, το Ρ/ΥΠΕΞ να προβληματιστεί σοβαρά σε ό,τι αφορά το τ/χαρτί που στην γεωπολιτική σκακιέρα της τόσο κρίσιμης περιοχής μας “παίζει” από το 2013-2014 και μετά και να αλλάξει ρότα, αλλάζοντας… μυαλά, κάτι που πολύ απλά μεταφράζεται σε επιλογή της ειρήνης ως κύριας και ειλικρινούς παγκοσμίου λύσεως (γεγονός που θα συνεγείρει θετικά και τις Η.Π.Α.), και προσπάθειας πραγματικού εξ-Ευρωπαϊσμού της Ρωσίας, κατεύθυνση στην οποία η βαθιά ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ, έστω και πολλαπλώς “λαβωμένη” τα τελευταία χρόνια, Ελλάδα, θα μπορούσε ριζικά να (την) βοηθήσει, κατ’ ελάχιστον ως θετικός διαμεσολαβητής της!..

Από την άλλη, ο Κος Κ. Κ. Μ. θα πρέπει να θυμηθεί τί του γράφαμε εδώ, λίγο πριν από την επίσκεψή του στις Η.Π.Α. και να πράξει ανάλογα, αφού προηγουμένως ανιχνεύσει την ρ/… διάθεση! Σε κάθε περίπτωση, ο Ε/Π-Θ θα πρέπει, εκτιμούμε, να “προσφέρει” την χώρα μας στους Ρώσους, ως βασική… δίοδο για τον εξευρωπαϊσμό της, γεγονός που συνεπάγεται και τον εκδημοκρατισμό της!..

5. Έλυσαν πράγματι το πρόβλημα της μηχανής στο “ηλεκτρικό” “FIRTINA” οι Τούρκοι, όπως κάποια τ/”σάϊτ” έγραψαν;

6. Περιμένουμε από τα ελεγχόμενα από την ΜΙΤ τ/ “σάϊτ” να αναφερθούν πιο “καθαρά” στο ζήτημα… “Firefly” και ευρύτερα πιο… ευκρινώς σ’ αυτήν την υπόθεση κατασκοπείας, στην οποία εμπλέκονταν μέχρι και οι… φίλοι τους Ιταλοί, υπόθεση που αφορούσε κυρίως τα “Εξοπλιστικά” των ΤΕΔ / τ-“Αμυντική Βιομηχανία”!

Δεν θα ήταν… άστοχο εκ μέρους της ΜΙΤ, να μας “έλεγε”, με τον ίδιον τρόπο, περισσότερα και για το θέμα των προσφάτως συλληφθέντων στην Τουρκία ατόμων, παρουσιασθέντων ως πρακτόρων της “ΜΟΣΑΝΤ”!..

7.  Είναι αλήθεια, Κοι των ΤΕΔ, ότι αντιμετωπίζετε σοβαρά εφοδιαστικά προβλήματα (κυρίως καυσίμων) στην θρυλούμενη επικείμενη επχ-ση σας στην Β. Συρία;

8. Και ενώ κάποιοι στην Τουρκία, (της Αντιπολίτευσης), αναφέρουν τις (δήθεν)… φοβίες τους για επαναφορά της τ/Οικονομίας, στις συνθήκες του… 1958(!), ο ΡΤΕ μίλησε τις προάλλες για την τ/”Βιομηχανική Επανάσταση”, η οποία, όπως είπε… “έρχεται” και η οποία θα περιλαμβάνει νέα νοσοκομεία, γέφυρες, αυτοκινητόδρομους, νέα “SIHA” και νέα “IHA”, βιομηχανία τ/ΙΧ, και άλλα πολλά!.. Ο καθείς το… βιολί του στην γειτονική χώρα!..

9. Ρωτάμε!

α. Θα ήθελε η ΕΥΠ, που λειτουργεί ακόμα, λόγω ατολμίας και φοβικού κομπλεξισμού, με τρόπους και… μηχανισμούς της 10ετίας του 1960, να μας πει περισσότερα για τους 2 Αλβανούς, οι οποίοι συνελήφθησαν προσφάτως σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Αιγάλεω;

β. Θα ήθελε, ομοίως, να μας πει περισσότερα και για τον “εξαφανισθέντα” υπάλληλό της (;) Κο Επαμεινώνδα ΤΟΛΗ, ο οποίος φέρεται να ήταν στις… “ακροάσεις”, ώστε να μην περιοριζόμαστε σε πληροφόρηση που δίνει ο τσάτσος του Μελισσανίδη Χίος, στην φυλλάδα του, πληροφόρηση που αντλεί από ανθρώπους του ιδίου μ’ αυτόν κυκλώματος και της αυτής στην παρούσα συγκυρία “Ομάδος”, ανθρώπους που υπηρέτησαν κάποτε στην ΕΥΠ και που… έσωσαν μάλιστα την… χώρα (τί ώρα), γενόμενοι μάλιστα και κάποιοι εξ αυτών και “STAR” και οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν και σήμερα προσβάσεις στην μη δυστυχώς… αναδομηθείσα, όπως θα έπρεπε να είχε ήδη συμβεί, Κε Π-Θγέ, ΕΥΠ;

Παρεμπιπτόντως ρωτάμε και τον Α./ΕΛΑΣ (… Δντη Ασφαλείας ΓΑΔΑ), αλλά και (κυρίως) τον Κο Α/ΕΥΠ! Υπάρχει πχ ποτέ περίπτωση να ασχοληθείτε σοβαρά με τον… ‘Αγιο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ; Γνωρίζετε πχ ποιοί διαμένουν στην  υπόψη περιοχή και τους έχετε ελευθέρους για να ανλείτε -υποτίθεται- πληροφορίες ή πραγματικά δεν ξέρετε τίποτε όντες πράγματι “δια το πέος”;

Και άλλα πολλά σχετικά με το έργο σας ερωτήματα υπάρχουν, αλλά… ας είναι!.. Είναι πάντως να λυπάται κανείς!..

10. Κε Αρχηγέ της ΕΛΑΣ! Μήπως, αν έχεις την ευγενή καλοσύνη, μπορείς να πεις στον Κο… Καρατέκα, Δντη Ασφαλείας της ΓΑΔΑ… σας, να ασχοληθεί με τους “κρυφούς” “Οίκους Ανοχής” μέσα σε πολυκατοικίες, πχ στην περιοχή που παραπάνω γράψαμε, ήτοι αυτήν του Αγίου Παντελεήμονος, μπορντέλα που διαχειρίζονται μαζί κυρίως Βούλγαροι και Αλβανοί, έχοντας συνωμοτικούς τρόπους “επικοινωνίας” στο Διαδίκτυο και μεταξύ τους και με τους πελάτες τους, μπας και ανασάνει ο… κοσμάκης;

11. Η στρατιωτική άσκηση Τουρκίας – Γεωργίας – Αζερμπαϊτζάν “ETERNITY” ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δυναμώσουν, “έτι περαιτέρω”, οι σχέσεις Τουρκίας – Γεωργίας, μια… ενδυνάμωση που επιβεβαίωσε και η συνάντηση που είχε γίνει τότε, μεταξύ των ΥΠΑΜ των 2 χωρών!

12. Οι Τούρκοι θέλουν την πλήρη αμερικανική αποχώρηση από την Συρία, ξεχνώντας ότι και αυτό ακόμα να συνέβαινε ποτέ, δεν θα κατάφερναν να πετύχουν τους εκεί στόχους τους!

Ήδη το Ιντλίμπ είναι υπό… “αίρεση”, ακόμα και των… φίλων τους… φιλο-Ασαντικών… Ρώσων! Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τα επόμενα… τ/επεισόδια της τ/εισβολής (και!) στην Β. Συρία, όπου ο υποτιθέμενος κύριος τ/στόχος είναι η μη δημιουργία του “Ενεργειακού Δρόμου” Ιράκ – Β. Συρία – Α. Μεσόγειος.

13. Συμφωνούμε με την δήλωση ΡΤΕ! Πράγματι οι ΤΕΔ, μετά το “Κίνημα” του 2016, έγιναν ισχυρότερες!.. Ίσως βεβαίως, όπως λέμε εμείς, θα έπρεπε να δοθεί περισσότερη προσοχή στην ημι-διαλυμένη και απολύτως διαβρωμένη ΤΠΑ, στο αζάτικο ΤΠΝ και στην κλονισμένη καίρια πειθαρχία μέσα στις τάξεις του ΤΣΞ!..

14. Ρωτάμε, με πολύ αγάπη, τους Τούρκους και τους Αλβανούς ή αν θέλετε τους Τουρκαλβανούς “μισθωμένους” κυβερνητικούς τσάτσους και πράκτορές τους / Όργανά τους!

Φίλοι μας και γείτονες! Μήπως, μετά από την κραταιά πλέον αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένα στρατηγικά σημεία του εδάφους της, ως αποτέλεσμα της ανανεώσεως υπάρχουσας Ε-Α συμφωνίας (και) στρατιωτικής συνεργασίας, θα πρέπει να ανακαλέσετε τουλάχιστον τα “κρυφά” σημεία της κείμενης και σχεδόν πρόσφατης μεταξύ σας συμφωνίας, για περίπτωση Ε-Τ πολέμου;

15.  Ο Ντεμιρτάς δήλωσε πως δεν έχει σχέση με το “ΡΚΚ” και τον πιστεύουμε! Ο Τούρκοι αναφέρονται στην γνωστή φωτογραφία του με τον Οτζαλάν, ώστε να αποδείξουν την… σχέση των 2 αυτών ανδρών και να κατηγορήσουν τον ακόμα φυλακισμένο δυστυχή Κούρδο ηγέτη του “HDP”, για σχέσεις του με το “ΡΚΚ”!

Μια φωτογραφία, ρε σεις Τούρκοι, (και είστε και εκπαιδευμένοι), δεν μπορεί ποτέ από μόνη της να αποτελεί απόδειξη, παρά μόνον ένδειξη, άντε και ισχυρή ένδειξη, αλλά μέχρις εκεί!.. Εσείς του “AKP” δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεστε… ΑΚΣΕΝΕΡ, η οποία δήλωσε ότι το “HDP” είναι “ΡΚΚ”!..

16. Τί λέτε; Ο “ωραίος” ΣΑΡΙΓΚΙΟΥΛ, δεν οφείλει να μας πει σε ποιό τ/Κόμμα έδωσε λεφτά ο Μπάϊντεν, στο πλαίσιο της ρηθείσης, δια στόματος του ίδιου του Α/Προέδρου, αμερικανικής προσπάθειας ανατροπής του νυν Τ/Προέδρου, δια υποστηρίξεως της τ/αντιπολίτευσης;

Ή μιλάς και τα λες όλα όσα ξέρεις όμορφε ή αλλιώς το βουλώνεις και δεν λες τίποτα!.. Άντε και εσύ!.. Δεν είναι ώρα για… αινίγματα και… γρίφους, ρε συ Σαριγκιούλ!..

17. Γιατί Κε Ακάρ ονομάσατε “ΕΚΔΙΚΗΣΗ” την… απαντητική προς εμάς άσκησή σας στην Α. Μεσόγειο; Τί ακριβώς σας κάναμε δηλαδή και θέλετε να μας… εκδικηθείτε;

18. Η Τουρκία έγινε η 7η χώρα που ανέπτυξε δικό της αλγόριθμο βιομετρικών στοιχείων, με δυνατότητες… αστραπιαίας ανιχνεύσεως – αναλύσεως (σε 2,5″) 5,5 εκ-ρίων ίχνη δακτύλων (λαθρομεταναστών), όπως ανέφεραν τ/”σάϊτς”!

19. Ο ΡΤΕ δεν μασάει τα λόγια του! Δεν απεκάλεσε μόνον τον Καβαλά “υπόλειμμα του Σόρος” / “Soros’un artığı”, αλλά είπε, ως απάντηση στον Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος αναφέρθηκε ότι θα υπάρξουν στην Τουρκία προσεχώς πολιτικές δολοφονίες, υπαινισσόμενος ως δράστη την τ/Κ-Β, πως όλα όσα σχετικά λέει είναι μια… “ΜΑΛΑΚΙΑ” / “DELİ SAÇMASI”!..

Επιπροσθέτως ο ΡΤΕ παρουσίασε, δια των Οργάνων του, τα 5 βήματα προς το ΧΑΟΣ στην Τουρκία, τα οποία κατ’ αυτόν έχει σχεδιάσει η τ/Αξιωματική και λοιπή Αντιπολίτευση, ένα εκ των οποίων είναι και οι πολιτικές δολοφονίες, τις οποίες όμως κατά τον ΡΤΕ θα κάνει η Αντιπολίτευση!..

Τα 5 βήματα προς το τ/… Χάος είναι τα εξής:

  • Καμπάνια πως όλα όσα παρουσιάζει η τ/ Κ-Β, σε όλα τα Πεδία της τ/καθημερινότητος, είναι πλαστά, νόθα και ψεύτικα!
  • Έκκληση απειθαρχίας στους γραφειοκράτες!
  • Πολιτικά εγκλήματα!
  • Επχ-ση σωτηρίας του Σελλαχεντίν ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ και
  • Εκστρατεία για τα Νομοθετικά Διατάγματα (ΚΗΚ)!.. (Διαβάστε οι… ειδικοί: Kanun hükmünde kararname ya da kısaca KHK genel tanım olarak yasama organının konu, süre ve amacı belirleyen bir yetki kanunu ile verdiği yetkiye veya doğrudan doğruya anayasadan aldığı yetkiye dayanarak, hükûmetin çıkardığı, maddi anlamda kanun gücüne sahip, parlamentonun tasdiki ile şekli ve organik anlamda kanun …)

Ο πολιτικός λόγος στην γείτονα έχει πλέον… ξεφύγει επικίνδυνα!..

20. Οι Τούρκοι ανέφεραν πως είναι έτοιμο πια το 1ο τ/”Lazer Drone”, το οποίο ονόμασαν “ΕΡΕΝ” / “EREN”.

21.

Αté logo…

ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αté logo...

Θα είχαν πολλά να θυμηθούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες από το πώς αντιμετώπιζαν οι υπεύθυνοι των δύο συλλόγων τις καταστάσεις όταν έπαιζαν στις μικρότερες κατηγορίες και οι δύο. Τουλάχιστον 4 βαθμούς τσίμπησε η ΑΕΚ δύο συνεχόμενες αγωνιστικές. Λες και είναι η καρέτα- καρέτα την προστατεύουν για να μην … τα πούνε μετά οι ρέφερι με τους ανθρώπους που δεν «έχουν καμιά σχέση» με την ΑΕΚ. Και όλα αυτά για να κρατηθούν σε μια απόσταση αξιοπρεπή πίσω μας.

Από κοντά και η Κρατική μέριμνα, καθώς κανείς δεν βλέπει τους οπαδούς της να μετακινούνται κανονικότατα με εισιτηριάκια σε Βόλο και Ριζούπολη με τις διοικήσεις των ομάδων να μην επιτρέπουν στα λόγια την παρουσία φιλοξενούμενων  και την αστυνομία να έχει τον νου της  στους πυροσβέστες και στο πως δεν θα φτάνουν στα γήπεδα της επαρχίας ( Λαμία- Αγρίνιο- Τρίπολη- Γιάννενα) οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατάνε σε όλα τα επίπεδα.

Όχι μόνο μας στερούν το δικαίωμα της μετακίνησης αλλά βρήκαν και πρόφαση και έκλεισαν για μια αγωνιστική το Καραϊσκάκη.  Όλα αυτά δεν είναι ικανά ας πούμε να εξοργίζουν τον κόσμο του Ολυμπιακού; Όχι μωρέ. Εντάσσονται στο γενικότερο πρόγραμμα της «σωτηρίας» του ποδοσφαίρου μας. Υπάρχει κάποιος που να μην βλέπει την αλλοίωση της βαθμολογίας;

Που να μην είναι σίγουρος πως αν σφύριζαν ξένοι διαιτητές η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα είχαν λιγότερους βαθμούς; Μπορεί να πει στον φίλαθλο κόσμο ο Μπέος πως ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΝ οι «οικογενειάρχηδες» οπαδοί της ΑΕΚ εισιτήρια και ο «φούρναρης» στην Ριζούπολη; Στην προμήθεια πάντως των εισιτηρίων δεν φταίει σίγουρα η αστυνομία. Μην ξεχάσει η δικαιοσύνη να τιμωρήσει τον Άρη. Όχι για τα επεισόδια αλλά για κάτι ακόμη πιο σοβαρό. Έφτασε τον ΠΑΟ στην βαθμολογία ξεκινώντας και από το -6.

Ούτε είναι τυχαίο ότι δεν αντιδρούν οι διοικήσεις και οι οπαδοί των «άλλων» ομάδων με αυτά που βλέπουν. Λες και δεν τους νοιάζει που γίνονται, λες και τους «αρέσει» να βλέπουν την πλάτη της ΑΕΚ. Λες και έχουν «παραχωρήσει» φέτος την θέση τους στην ομάδα που «προστατεύεται» μπας και μπορέσει να γίνει το αντίπαλο δέος για να μην πάρει περίπατο το 47ο Πρωτάθλημα και 3ο συνεχόμενο στα χρόνια της χολέρας ο Ολυμπιακός.

Από κοντά και τα ΜΜΕ. Οι 2 εκ των 3 συμμάχων δεν παίζουν Ευρώπη, είναι όλοι τους πίσω μας στην βαθμολογία απο 3 έως 9 βαθμούς , και ασχολούνται με τα «προβλήματα» του Ολυμπιακού.

Ποιες μεταγραφές δεν «βγήκαν», γιατί δεν προσφέρει θέαμα, γιατί είναι 2ος στο Γιουρόπα, πότε γίνονται οι αλλαγές, ποιοι βγαίνουν, ποιοι μπαίνουν, γιατί δεν παίζει ο τάδε, ποιο σύστημα παίζουμε. Για το τι συμβαίνει σε όλους τους «άλλους» μιλιά. Στο απυρόβλητο οι Ιβάν, Γιαννάκης και Δημητράκης με τους προπονηταράδες και τους παιχταράδες τους. Καλά που βγήκε η ΝΔ και έχει τα κονέ μωρέ ο Ολυμπιακός. Ούστ ψεύτες. Απέχουν ελάχιστα αυτά που γίνονται με τα όσα «γινόντουσαν» επί Σύριζα.

Υ.Γ. Δεν επιτρέπεται τέτοια εμφάνιση όπως με τον Ιωνικό. Μπορεί να χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες αλλά με το σκορ στο 1-0 έως το τέλος δεν ήθελε πολύ να γίνει μια στραβή.

Υ.Γ.2… Ο Ιωνικός κατέβηκε για να ρίξει κλωτσιές και ο Μανούχος για να τις αφήνει απλόχερα ατιμώρητες.

Υ.Γ.3… Οι παίχτες θα πρέπει να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό σε όσους έρχονται στο γήπεδο να δουν πέρα από την νίκη και τους τρεις βαθμούς και θέαμα.

Υ.Γ.4… Το μπασκετάκι μας συνεχίζει να τιμωρεί τους «ψηφοφόρους» του Φάρου ακόμη και μέσα στις έδρες τους.

Υ.Γ.5…. Θα μείνει σε όλους «αξέχαστη» η σεζόν 2021-22 από τους «νεοφώτιστους».

Υ.Γ.6…  Κανένα έλεος στην ομάδα που τόσα χρόνια «επιβίωνε» χάρη στους «Αναστόπουλους» και στην προπαγάνδα από τα φερέφωνα τους.

Υ.Γ.7… Διαλύστε την ομάδα που οι «αντικειμενικοί» ούτε ήξεραν, ούτε έβλεπαν, ούτε άκουγαν τι συμβαίνει.

ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-