ΔΥΟ ΕΚΤΑΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ “ΥΓ”!

Α.

– Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για το γεγονός ότι ανακάλυψε τους δολοφόνους του 85 χρονου γέροντα στα Σεπόλια, τον Απρ. του 2019! Πρόκειται για 2 Αλβανούς, γύρω στα 40, οι οποίοι έχουν διαπράξει, στην χώρα μας, ληστείες επί ληστειών!

Ποτέ όμως δεν καταλάβαμε, το γιατί το Κράτος δεν λέει τα ονόματα των κάθε φορά φονιάδων και κυρίως το γιατί δεν δείχνει, δια των Υπηρεσιών του, τα πρόσωπά τους στις ΤV και σ’ όλα τα ΜΜΕ, μπας και γλυτώσει και κανένας από τους πολίτες από επόμενη “δράση” τους, αφού πια και οι χειρότεροι φονιάδες θα εκτίουν το πολύ από 10, έως 12 χρόνια, χάρη σ’ ένα από τα… γκολ (γκολ ή και… νάρκες) του Τσίπρα στις… καθυστερήσεις, ήτοι λίγο πριν “πέσει” από την εξουσία, το οποίο αφορά το νέο “Ποινικό Κώδικα” και τις… “τσόντες” του, … γκολ, το οποίο απετέλεσε την Κορωνίδα στον επαίσχυντο και προσχεδιασμένο για συγκεκριμένους λόγους, Νόμο Παρασκευόπουλου!.. (Μην μου πείτε για τον γνωστό Νόμο Σημίτη, κλπ, αφού αρκετές φορές έχουν γίνει τέτοιες “παρουσιάσεις”, με εισαγγελική -έστω- άδεια! Nα υποθέσουμε επομένως ότι αυτές ήσαν επιλεκτικές);

– Ο ένας εκ των δύο δολοφόνων κρατείται, όπως μας είπαν, στην Κρήτη, ενώ ο έτερος… ανθός καταζητείται! Ο στις Φυλακές ευρισκόμενος δολοφόνος δήλωσε πως “μια, δυο σφαλιάρες του δώσαμε του γέρου”!..

– Αλήθεια! Θα βρέθηκε άρα-γε κανείς Αστυνομικός, εκεί στην Ασφάλεια ή δεν ξέρω και εγώ πού ή… από πού, με αρχ…. όμως, να του δώσει και εκείνου “μια, δυο σφαλιάρες”, σαν αυτές που έδωσε το λέσι αυτό στον γέροντα; Σας θυμίζω:

«Τον βρήκαμε παραμορφωμένο. Οι αστυνομικοί μας είπαν ότι δεν έχουν ξαναδεί τόσο ξύλο», λέει στο protothema.gr, η γυναίκα που βρήκε αιμόφυρτο το πρωί της Κυριακής τον 85χρονο – Ο ηλικιωμένος πέθανε στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα, την Τρίτη.

Θα θέλαμε επιπροσθέτως:

  • Να ευχηθούμε στην ΕΛΑΣ, σύντομα, να συλλάβει και τον 2ο Φονιά, ώστε ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΨΥΧΗ του δολοφονηθέντος!
  • Να μας συγχωρέσει για την τότε εκφρασθείσα προς αυτήν -πιθανώς- λεκτική μας υπερβολή! Όμως η “ΕΛΑΣ” θα πρέπει να είναι πραγματικά ΓΙΑ ΟΛΟΝ(!) τον ελληνικό Λαό και γενικώς για όλους τους διαβιούντες στην χώρα μας, και όχι μόνον για τους πλούσιους, τους πολιτικούς και τους ισχυρούς του χρήματος, “Κόμητες”, “Βαρώνους”, “Πρίγκηπες” και άλλους τέτοιους όμοιους!
  • Να θυμίσουμε, με πολύ σεβασμό, πως κάθε “πληροφορία” πρέπει να απαντά στα ερωτήματα Ποιός”, Τί”, “Πού”, “Πότε” και “Πώς”, οπωσδήποτε!
  • Δεν νοείται λοιπόν κανείς εκπρόσωπος Τύπου (πχ της ΕΛΑΣ “εν προκειμένω”) να ενημερώνει το λαό και να μην απαντά στα ερωτήματα αυτά, με αποτέλεσμα ο κάθε ακροατής, είτε να μην βγάζει νόημα ή ακόμα χειρότερα να του δημιουργείται σύγχυση, ως προς αυτό που μόλις άκουσε! (Το “Γιατί” και κυρίως η απάντησή του, ήτοι το “Διότι”, δεν πρέπει να αποτελεί ενασχόληση των “Εκπροσώπων Τύπου” των “Υπηρεσιών Ασφαλείας”, όπως και των ΕΕΔ, πριν την έκβαση των όποιων υποθέσεων).
  • Επίσης, επειδή η θέση του “Εκπροσώπου Τύπου” είναι ΚΡΙΣΙΜΗ(!) και σχετίζεται απολύτως με την επικοινωνία, θα πρέπει κατά την απόφαση της πλήρωσής τους να πρυτανεύουν πάντα μια σειρά από “MUST”, πρώτιστο των οποίων είναι η ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ενν. ομορφιά)!..
  • Καταληκτικά, κοινωνία που δεν σέβεται, κυρίως τους γέροντες, είναι καταδικασμένη ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ! Ειδικά οι Έλληνες, οι οποίοι έχουμε στο ιστορικό μας… Αρχείο, το Σπαρτιατικό:  Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες”!.. 

 

Β.

Διαβάζουμε ότι επίκειται δίκη σε βάρος του Κου ΛΑΦΑΖΑΝΗ, (του πρώην Προέδρου της “ΛΑ.Ε”), και μάλιστα με σχεδόν όλον τον “Π. Κ.” σε βάρος του! 

– Ενδιαφέρθηκε ο πρώην Π-Θ Κος Τσίπρας και ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ” στον λαιμό, επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει την… ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ” ΕΞΟΥΣΙΑ του και “έφυγε” από το Κόμμα, διασπώντας το!..

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

Ο Κος ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟ 2015, ΚΛΠ, ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ “ΛΑΕ”, ΟΦΕΙΛΟΥΝ Α-ΠΑΝ-ΤΕΣ(!!!) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝ-ΛΟΥ), ΔΙΟΤΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ), ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ, ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΞΥΛΟ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ, ΩΣΤΕ ΠΧ ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, (όπου η κυβέρνηση των “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” πήρε “ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”), ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, (… “ΕΚ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ”), κλπ, κλπ, κλπ!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η(ΔΙΑΖ) ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ “ΠΟΥΛΗΣΑΝ” ΚΑΙ ΔΕΝ “ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ”, ΕΝΩ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ! (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ)!

– ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο… ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ!

– ΑΠ’ ΕΔΩ, ΑΠ’ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΑΥΤΟ, ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κο ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΤΙΑΖΟΜΑΣΤΕ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ) ΛΟΓΩ ΤΗΣ… “ΤΣΙΠΡΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ” ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΛΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο “Π. Κ.” ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥ, (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΠΡΟ -ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ… ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ), ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΠΧ ΤΟΝ Κο ΦΛΩΡΟ!..

– ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ!

– ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΧ ΟΤΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΑΛΛΩΣΤΕ;

– ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΧ ΔΕΝ ΕΙΧΕ “ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ”, ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ -ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ- ΣΥΜΒΑΤΗ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ, ΜΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Κου ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΗΤΑΝ / ΕΙΝΑΙ Η… “ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΟΣΥΝΗ” ΤΟΥ Κου ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΕΝΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ! (ΕΜΕΙΣ ΩΣ “ΠΑΘΟΣ” ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ)!

– “ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ”, ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, ΩΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΝ ΗΣΑΝ / ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΕΣ! ΤΟΝ… “ΑΡΙΣΤΕΡΟ” ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΠΙΔΟΞΟ… “ΣΟΣΙΑΛ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΤΣΙΠΡΑ, ΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;

ΚΑΙ ΠΡΙΝ “ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ”, ΡΩΤΑΜΕ: (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ)

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΡΑΓΕ, (ΑΥΤΟΣ Ο “ΥΠ’ ΑΤΜΟΝ” ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΗΣ… ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ / ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ), ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ: 

  • ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ; 
  • ΤΗΝ “ΔΕΠΑ”;
  • THN ΔΕΗ; 
  • ΤΟ “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”;
  • ΤΑ… “ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ”;
  • ΤΑ ΕΛΤΑ;
  • ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ; 
  • ΤΙΣ “ΜΚΟ” ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ; ΠΟΣΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ; / ΣΤΟ Ε/ΥΠΑΜ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΤΙ… ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ;
  • ΤΟ “ΣΤΗΣΙΜΟ” ΤΗΣ “NOVARTİS” ΚΑΤ΄ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ (ΜΙΣΗΤΩΝ) ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ;
  • ΤΟΥΣ 125 ή 126 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ; [126 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΞΟΥ “ΜΕΡΚΕΛ(Ο)ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΧΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ… ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ “Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ”, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΗΣ]!..  
  • TON “SOROS-ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ” ΤΟΥ ΥΠΕΞ, ΩΣΤΕ ΝΑ “ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ” Η… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;
  • ΤΗΝ “ΤΡΕΝ-ΟΣΕ”;
  • ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (OIKONOMIKH ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ) ΤΗΣ “ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ”;
  • ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ, ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙΣΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, (ΜΟΡΦΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ”), ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ;
  • ΓΙΑ ΤΑ 3,5 ΕΚ-ΡΙΑ “ΛΑΘΡΟ” ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΕΘΝΙΚΑ; (ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ -ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ- ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΛΠ, ΧΩΡΕΣ)
  • ΓΙΑ ΤΑ 100 ΔΙΣ Η(ΔΙΑΖ) 200 ΔΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ 1ο ΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;
  • ΓΙΑ ΤΟ “ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ” ΤΟ 2015, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΡΟΖ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ; 
  • ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, “ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ”, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”, ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ;

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΩΤΟ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ;

-/-

ΑΙΔΩΣ

-/-

ΥΓ.

Κε Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

– Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ… “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ “ΚΕΝΤΡΟ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ, ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ -ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ- ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ “ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ”!..

– ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ “ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ” ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ “ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΑ”, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ Κ-Β), ΤΟΤΕ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΠΩΣ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΡΔΟΙ”, ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ “ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ”, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΟΡΔΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Ο-ΠΩΣ- ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΟΞΥ, ΕΩΣ ΟΞΥΤΑΤΟ, ΑΦΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ… Η.Π.Α., ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ Κ-Β ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (GOVERMENT – ADMINISTRATION),ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΡΔΩΝ ΑΥΤΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΣΜΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΝΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞ ΑΥΤΩΝ, ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!.. 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ!.. ΤΩΡΑ “ΤΣΙΜΠΗΣΕ” ΤΟ ΡΗΜΑ… “ΤΡΕΜΩ” ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ “ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΟΛΑ” ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ!..

– ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ “ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ” ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΤΗΡΑΣ “ΑΛ ΤΣΙ”! (ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΜΙΑ – ΜΙΑ, ΤΙΣ ΤΣΙΠΡΟ-ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ!..).

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ (ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ… “ΔΩΘΕ ΚΕΙΘΕ” ΚΙΝΗΣΕΙΣ!

– ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΑΡΕΣΚΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, (ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΝΟΩ / ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΒΑΛΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΗΚΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ… ΠΡΟΣΕΞΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ… ), ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΣΤ’ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΚΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΝΑ “ΞΕΧΑΣΕΙΣ” ΤΟΝ Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, [ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, (ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΠΡΕΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ)], ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ ή ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΠτΔ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ… ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ) ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ -ΠΕΡΙΠΟΥ “ΣΑΧ-ΜΑΤ”- ΣΤΗΝ ΟΖΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ, ΠΟΥ -ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ- ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ, ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ!..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΛΑΪΚΟ “ΚΟΝΤΕΡ” ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!

Σχετική εικόνα

ΤΟ “ΚΙΝ.ΑΛ.” ΤΕΛΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ!

√  TSODA: ΑΛΗΘΕΙΑ Ο Κος ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ!..

√ ΟΧΙ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΑΡΘΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ Κο ΤΡΑΜΠ!..

-/-