ΔΥΟ (2)… ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Τί να καταλάβει ένας άθεος Κομμουνιστής και μάλιστα ένας πολιτικός κολοπαιδαράς, ένα “Πουλητάρι”, σαν τον ανθέλληνα Διεθνιστή, με δυτικό όμως πια μανδύα, “Σόρος-Τσίπρα”, απ’ ό,τι έγινε στην Τανάγρα “προχθές”;

Υπήρχε περίπτωση ένας ιδεολογικός απόγονος συμμοριτών σφαχτών και ένας κανονικός απόγονος Χουνταίων… Μηχανικών μαυραγοριτών, σαν τον “Σόρος-Τσίπρα”, να μην χλεύαζε τον αγιασμό των νέων α/φ μας, αφού, να το πούμε και πιο “λάϊτ”, είναι και(!) αθεολόγητος, αλλά και(!) μη ελληνικά… μορφωμένος;

Ξέρετε εσείς κανένα ελληνικό(!) σπίτι, καμιά ελληνική οικογένεια που πχ να αγοράζει κάτι νέο και να μην κάνει αγιασμό; (Ένα νέο σπίτι ή ένα νέο ΙΧ, κλπ); Όχι!.. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει!..

Η σημαία μας, επάνω της, έχει / φέρει σε χρώμα λευκό τον Σταυρό του Χριστού μας, που με αυτόν, γι’ αυτόν και στο όνομα αυτού αγωνίστηκαν αυτοί που το 1821 ξεσηκώθηκαν και μας ελευθέρωσαν, λευκός σταυρός που, μάλιστα, όπως αυτοί πάλι είπαν, συμβόλιζε (και συμβολίζει) την αγνότητα(!) και την ιερότητα του αγώνος τους / μας, ενώ το γαλάζιο φόντο, μέσα στο οποίο ήταν και είναι ο Σταυρός, σχετίζεται με το “μπλε” των θαλασσών μας και των ουρανών μας!..

Αυτήν την Σημαία ύψωσαν στις 01-01-1822 στην Ακροκόρινθο (κάστρο της Κορίνθου), οι αγωνιστές του 1821 και αυτή μας παρέδωσαν!

Ακόμα και η άλλη ε/Σημαία, [η γνωστή ως “της θάλασσας”, που καθιερώθηκε ως 2η επί Βασιλέως Γεωργίου του Α’ και ως 1η επί της… Μασωνάρας Κ. Γ. Καραμανλή (το 1979 ήταν νομίζω), (ο Σερραίος ήξερε γιατί το έκανε… / θυμηθείτε τί είχε δηλώσει, την 10ετία του 1990, για την Σημαία μας, ο παλιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην γαμπρός του μεγαλο-επχ-τια, … “Ξενοδοχειάρχη”, Δασκαλαντονάκη, Ν. Σηφουνάκης και θα πάρει μπροστά η… μίζα της σκέψεώς σας)], έχει επάνω και αριστερά τον Σταυρό του Σωτήρος, ενώ οι μπλε και οι λευκές λωρίδες της μας… δίνουν σε συλλαβές το “Ε-λευ-θε-ρί-α ή Θά-να-τος”!..

Πώς λοιπόν ένας που είναι άθεος και που μισεί τον Σταυρό, ένας που οι ιδεολογικοί του πρόγονοι έλεγαν πως “αλλαγή δεν γίνεται, αν δεν κρεμαστεί ο τελευταίος Χωροφύλακας, απ’ τα ‘ντερα του τελευταίου Παππά”, ένας που βλέπει ράσο και δαιμονίζεται, ένας άσχετος… ελληνικά, δεν θα πει “κιτς” ό,τι φυσιολογικό έγινε με τον επιβεβλημένο(!) αγιασμό των “RAFALE”;

Πώς να μην ενοχληθεί ο ίδιος πολιτικός τενεκές (πολιτικός με το ζόρι, και “ζόρι” διότι τον επέβαλαν απ’ έξω), και με την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου, αφού δεν ξέρει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, αφού αυτές οι έννοιες είναι ταυτόσημες και θεμελιωμένες μαζί στο… “μίξερ” της Ιστορίας μας;

Πώς, επίσης, να μην ενοχληθεί για το παιάνισμα του εθνικού ύμνου, αφού είναι διεθνιστής και εξ ορισμού μισεί και εχθρεύεται κάθε τι ελληνικό;

Πώς, ακόμα, να μην ενοχληθεί για την όλη εκδήλωση ο “Σόρος-Τσίπρας”, αφού είτε δεν ξέρει από τους βασικούς κανόνες “επχ-σεων επιρροής του εχθρού” (όπως επιβάλλεται να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις σαν την “προχθεσινή”), λόγω ελλείψεως στρατιωτικών συμβούλων με ευρύ γνωστικό και πλήρες Πεδίο, είτε είναι “γιουσουφάκι” του ΡΤΕ (λιγότερο πιθανό πια, ιδίως στην παρούσα χρονική περίοδο), η προπαγάνδα του οποίου τον έχει μνημονεύσει συχνάκις το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τα εξοπλιστικά μας, ένας ΡΤΕ και μια Τουρκία, που, σε ανάλογες περιπτώσεις, παρουσιάζουν, στα κανάλια τους, το όποιο ανάλογο θέμα ως περίπου παγκόσμιο γεγονός!.. (Λογικό να μην το “βλέπουν”, αν φυσικά το ξέρουν αυτό τα νεο-κομμούνια του Κόμματος του Σόρος στην Ελλάδα, αφού είναι άσχετοι, γενικώς, από το αντικείμενο… “Τουρκία”)!

Το “εξοχώτατε”, τέλος, που ενόχλησε τους νεόπλουτους “προοδευτικούς του κόλου”, βαθιά Σταλινόψυχους(!) Τσιπρικούς λακέδες, όπως και τον ίδιο, λέγεται σε όλους τους Π-Θ και τους ΠτΔ, βάσει πρωτοκόλλου και μόνον!..

Καταληκτικά!

Η ΤΕΛΕΤΗ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ “RAFALE”, TO ΕΞΗΣ:

“ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΣΤΑ”!.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΧ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ, ΑΜΕΣΟ ή ΟΧΙ, Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ “ΞΥΠΝΗΣΕΙ” Ο Ε/ΣΤΡΑΤΟΣ! ΤΟΣΟ!..

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ, ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΩΣ “5η ΦΑΛΑΓΓΑ”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΨΗΦΗΣΗ ΤΟΥ Π-Υ, ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ”, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ… ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΣΤΑ… Ε-Τ ΘΕΜΑΤΑ!..

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ-ΤΟ! ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ… “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ “ΠΟΥΡΚΟΥΑΔΕΣ”, ΜΑΖΙ ΜΕ ή ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!..

ΤΕΛΟΣ, ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΛΛΕΣ… “ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΣΤΕΣ”, ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ… ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Α/Φ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΛΕΜΕ “ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ, ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΣΚΥΛΑ”, ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ή ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΦΑΝΦΑΡΟ-ΠΑΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ “ΤΣΙΡΚΟ” ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΣΙΡΚΟ “ΜΕΝΤΡΑΝΟ”), ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ… ΜΑΘΗΜΑΤΑ!..

ΤΟΥΡΚΟΙ!

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ “Ψ.ΕΠ.”, ΓΕΝΙΚΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΤΑ… ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΑΛΩΤΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΑ!..

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ, ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ… ΓΛΩΣΣΗΣ, ΟΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΑ 6 “RAFALE”, (6 Α/Φ ΜΟΝΟΝ, ΡΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ… ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΚΥΛΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΜΠΟΜΠΙΡΑ, ΣΤΟΝ “ΑΣΤΕΡΙΞ”, ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΟΥΣ, ΠΩΣ “ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ… ΕΚΕΙΝΟ ή ΤΟ ΑΛΛΟ”, ΚΛΠ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ “ΕΠΧ-ΣΕΙΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ” ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΒΑΘΜΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ!..

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟ-ΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ!..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!..

ΟΚ, MR TSIPRAS; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;

ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ “ΚΙΤΣ” ΕΣΥ, ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ Π-Θ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ “ΚΙΤΣ” ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΝΑ “ΚΙΤΣ”… ΑΥΤΟΦΩΤΟ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΣΕ… ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ, ΠΧ ΠΩΣ ΝΤΥΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΡΕ;

ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΖΗΤΙΑΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ “ΦΟΡΑ”, ΩΣ Π-Θ, ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ “ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΝΕΟ-ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΕΩ ΕΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΣ ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΣΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115 ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ! (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΣΤΑ (1944), ΜΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ, ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ “ΕΛΑΣΙΤΗ”, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΤΟΤΕ… ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ ΣΧΕΔΙΟ)!..

ΕΡΧΕΤΑΙ ή ΗΡΘΕ (ΑΝΑΛΟΓΑ) Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ: “ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ”!..

ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΚΡΑΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ,”ΚΙΤΣ”, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΚΙΤΣ”, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΠΑΛΙΟ-ΠΑΠΑΡΑ;

ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ “ΕΠΑ”, (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ), “ΕΠΑ”, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕ, ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ Ε/ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ “ΕΠΑ”, ΠΑΛΙΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ, (ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ), ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ Π-Θ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ: “ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΕ Π-Θγέ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ”!.. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΙΜΑ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!..

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ, ΤΕΛΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΕΣ, ΩΣ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΣΟΦΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΟΥ!

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΩΣ ΥΠΑΜ, Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ… ΣΥΝΈΡΓΕΙΑ ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ή ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΑ(!) “ΚΛΟΟΥΝ-ΙΣΤΙΚΑ” ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ “ΣΟΟΥ”, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ, ΕΛΚΥΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ή ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΗΡΜΕΝΟΣ ΧΑΖΟ-ΦΑΣΙΣΤΟ-ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΡΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ… ΠΙΝΕΣ… ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ… ΠΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΣΥ Ο… “ΣΤΑΛΙΝΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ”, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΟ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ “ΜΠΟΥΛΗ”, ΟΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ [ή ΟΧΙ ΤΣΙΠΡΑ(;)], ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ΚΑΘΑΡΑ” ΤΗΣ “ΕΠΑ”, ΒΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΑΣΤΡΙΤΗ;

“ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”!

ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΑΡΙΣΤΟΣ… ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ!..

Ο Κ.Κ.Μ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Π-Θ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΑΝΑΞΙΑ(!), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ!.. ΕΣΥ, … “ΧΑΙΡΕΤΑΙ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕ-ΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΎ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΙΟ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΕΒΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔ ΤΟΥ!..

ΑΝΤΕ, ΠΑΛΙΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΧΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ, ΤΩΡΑ, ΤΟ 2022, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2015, ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ “ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ” Ο,ΤΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΟ-ΒΡΩΜΙΑΣ ΣΑΣ), ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ, ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΠΟΛΥ 60 ΕΥΡΩ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ή… ΧΟΤΖΑ, “ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΑΕΡΑ” ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ – ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΣΤΙΣ “ΠΡΕΣΠΕΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΝΗΜΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΪΚΟΥΣ… ΣΦΑΓΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΤΟ… ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ -ΔΗΘΕΝ- ΠΡΑΞΗ ΕΣΕΙΣ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ)!..

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ… ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ… ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΕΟ-ΚΕΝΤΡΩΟ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!..

2. Επειδή, με αφορμή την αίτηση του Κουρδικού “PYD” / YPG”, (πρόκειται πράγματι για το Συριακό “παιδί” του “ΡΚΚ”, που δρα στην Β. Συρία και εκπαιδεύεται από τις Η.Π.Α. / US ARMY), στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, για “άνοιγμα” Γραφείου του στην Λευκωσία, “βγήκε” αυτός ο πολιτικός… ορνιθορύγχος Τ/ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου, και εκστόμισε μια σειρά από πολεμικές απειλές προς τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (Ελλάδα και Κύπρο), εκβιάζοντας μάλιστα την Ελλάδα, όπως και την “Κ.Δ.”, λέγοντας πως “αν συμβεί κάτι τέτοιο και μετά η Οργάνωση αυτή προσβάλλει τ/στόχους, τότε το τίμημα θα είναι βαρύ”(!..) / (… “bedeli ağır olur”, dedi), του λέμε, με την σειρά μας, τα ακόλουθα!..

α. Μέχρι το 1999 και την τραγική, όσο και βαθιά ανήθικη(!) Ε-Τ-Αμερικανική συμφωνία παράδοσης στους Τούρκους του Α. Οτζαλάν, πράγματι υπήρχαν κάποια σημεία στην Ελλάδα (εκτάκτως επιλεγέντες κάθε φορά χώροι και όχι… βάσεις ή στρατόπεδα), όπου Κούρδοι ελάμβαναν συγκεκριμένη και κατ’ επιθυμία τους στρατιωτική εκπαίδευση, συνήθως από Έλληνες Κομάντος!.. Μετά το 1999 ο,τιδήποτε ελληνοκουρδικό… “ΧΑΙΡΕΤΑΙ”, αφού ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΝ, όσο δεν μπορεί κανείς να φανταστεί, οι Ε-Κουρδικές σχέσεις και από τότε… ΟΥΔΕΝ… !..

ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΟΣ ΤΟΥ Α. ΟΤΖΑΛΑΝ ΝΤΙΛΆΝ (ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΤΑΝ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ), ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!!!..

β. Αντιθέτως, από το 1999 και μετά, έχουμε μέχρι και κοινές Ε-Τ αντι-Κουρδικές ή όπως τις λέτε, ρε Τούρκοι, αντι-τρομοκρατικές επχ-σεις, ακόμα και μέσα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος και κυρίως στην Αθήνα, όπως πχ γινόταν επί Π-Θ γίας Τσίπρα!.. Ή όχι;

Παράλληλα, οι ε/Υπηρεσίας Ασφαλείας, (ας τις πούμε έτσι), παρείχαν και παρέχουν -δυστυχώς(!)- πληροφορίες σε σας τους Τούρκους, για Κούρδους που έρχονται ή γενικώς διαβιούν στην χώρα μας, “τρομοκράτες” και μη, (όπως σήμερα και για Γκιουλενιστές που έρχονται για άσυλο στην χώρα μας κυνηγημένοι ή σταλμένοι από τον… Χακάν, κλπ), ενώ μέχρι και οι ΕΕΔ, στις διάφορες, κατά καιρούς, συναντήσεις των “Υπηρεσιών Πληροφοριών” των 2 Επιτελείων (Ε/ΓΕΕΘΑ και Τ/ΓΕΕΔ), κατ’ επανάληψιν, έχουν πχ απαντήσει σε πολλά ερωτήματα των Τούρκων συναδέλφων τους, όπως πχ στο τί είδος οπλισμό χρησιμοποιούν οι Κούρδοι, κλπ, κλπ, κλπ!..

Το ΡΚΚ, η Ελλάδα συνεχίζει να το αναγνωρίζει, όπως ακριβώς και οι Η.Π.Α., ήτοι ως Τρομοκρατική Οργάνωση και το ξέρετε!

Ξέρετε επίσης πως η χώρα μας, εδώ και κάποια χρόνια τώρα, έγινε και περίπου παραμένει ένα μεγάλο διεθνές… “Σόρος-Καφενείο”, στο οποίο έρχονται οι… πάντες και μάλιστα απ’ όλον τον Πλανήτη! Συνεπώς και Κούρδοι και άλλες πολλές φάρες!..

Αν λοιπόν, Τούρκοι, κάτι ξεφεύγει στους όποιους ελέγχους μας, νομίζουμε πως είναι, κατά κάποιον τρόπο(!) βεβαίως, φυσιολογικό!.. Εσείς όμως, μπορείτε να στέλνετε ό,τι σχετικά με τους Κούρδους θα θέλατε να μάθετε ή ό,τι άλλο, κλπ, ΜΗΝ(!) ξεχνώντας όμως ότι η Ελλάδα είναι μια “ορθάνοιχτη” δυτική ή ευρωπαϊκή (ό,τι γουστάρετε) “Δημοκρατία”, με συγκεκριμένα πια… “Σόρος-πρότυπα”, με ό,τι αυτά σημαίνουν στις πολιτικές δυνατότητές μας, στο να ανταποκριθούμε δηλαδή, ως Κ-Β, σε όποιο τυχόν ερώτημά σας, επιθυμία σας, κλπ!.. Το ίδιο συμβαίνει, σε μικρογραφία και με την “Κυπριακή Δημοκρατία”, για να καλύψω και το “κομμάτι” μας αυτό, το οποίο το εμπλέκετε και αυτό στα… Κουρδικά σας!..

-/-

Όμως!..

α. Διαβάζω όμως σε σημερινό (24-01-2022) πρωτοσέλιδο ε/φ σας ότι, εσείς πια, κατά πως ο Κος… Τοπάλ Οσμάν, ο Β’, ήτοι ο νυν ΥΠΕΣ σας δηλώνει (λέγεται και Σοϊλού), καθαρίσατε την Τουρκία από την τρομοκρατία του ΡΚΚ, που σημαίνει ότι είστε πραγματικά φοβεροί! Άρα, τί ακριβώς φοβάστε πια από το “ΡΚΚ”, δεν καταλαβαίνουμε!.. Καθαρίσατε την χώρα σας από τους “ΡΚΚάδες”, όπως επαίρεστε, τους καθαρίσατε, λίαν πιθανώς και από την Γερμανία, όπου η ΜΙΤ σας έχει, εδώ και πολύ καιρό, … εκστρατεύσει και επιχειρεί (κυρίως) αντι-Κουρδικά,  και τώρα πάτε για εδώ, στην χώρα μας;

 

Στην Ελλάδα πια Τούρκοι μας “τελείωσαν” οι ΡΚΚάδες!.. Μην κουράζεστε άδικα! Πιστέψτε μας!.. Όπου δείτε Κούρδο εδώ, θα πρόκειται για κανέναν… Σουβλατζή, αχαχαχαχαχαχαχα, από το Κράτος των Αφων Μπαρζανί, το οποίο, αν δεν σφάλλω, είναι “φίλα προσκείμενο” προς εσάς, ακόμα και τώρα, που έδειξε πως πήγε “να σας σηκώσει κεφάλι”!..

Στις περιοχές όπου ζουν Κούρδοι, όπως πχ στην οδό Αχαρνών, στην Αθήνα (επειδή μιλάμε μεταξύ μας), έχετε “φυτέψει” δικούς σας, οι οποίοι τους έχουν από κοντά! Θα είχαν αυτοί διαπιστώσει κάτι και δεν θα σας το έλεγαν, με αποτέλεσμα μετά, εσείς, να μας το… “ξεφουρνίζατε”;

β. Πριν σας “αφήσουμε”, μήπως μπορείτε να μας πείτε:

   (1) Ποιές είναι σήμερα οι σχέσεις σας με τον “ISIS”, που πολεμούσε, πλην υμών, όλη η “παγκόσμιος κοινότητα” και πιο συγκεκριμένα:

 • Συνεχίζετε να τον ενισχύετε οικονομικά, με όπλα, με πυρομαχικά, με εκπ-τές, με… πληροφορίες, και τόσα άλλα ή όχι πια;
 • Συνεχίζουν να τον έχουν οι ΜΥ σας όργανό τους, για ό,τι τυχόν χρειάζονται;
 • Υπήρχαν ή όχι, χώροι στρατιωτικής εκπ-σης των μελών του “ISIS” στην χώρα σας;
 • Η οικογένεια του Προέδρου σας Κου ΡΤΕ και δη η μία των 2 θυγατέρων του Προέδρου, η γνωστή μουσουλμάνα, σύγχρονη… Φλώρα ΝΑΪΤΙΝΓΚΕΪΛ βοηθάει ακόμα, ως… ανθρωπίστρια, πληγωμένα, βαριά ή ελαφρύτερα, μέλη του, αν τους έχει “βγάλει” (η Κ-Β ασφαλώς, αχαχαχαχαχαχα), κάποιο κρυφό κρατικό κονδύλι που να τους αφορά, ως… ανθρώπινη και μόνον βοήθεια, κλπ,κλπ, κλπ! (Συμπληρώστε εσείς Τούρκοι, ό,τι εγώ τώρα ξεχνώ)!..
 • Ο ένας των Ερντογανικών υιών συνεχίζει να έχει σχέσεις με τον “ISIS” (και αν “ναι” τί ακριβώς), όπως τότε που μαζί μετέφεραν λαθραία και μη, με το… αζημίωτο, πετρέλαιο, κλπ, από το Ιράκ στην Τουρκία και στην Μεσόγειο; (Μήπως να ρωτήσουμε τον Κο Πούτιν, να μας πει σχετικά, αφού αυτός σας είχε ως χώρα καταγγείλει τότε για σχέσεις με τον “ISIS”; Μέχρι και σχεδιαγράμματα είχε εμφανίσει, που έδειχναν πχ την κοινή σας πετρελαϊκή… πορεία με τον… “DAEŞ”, όπως λέτε την τρομοκρατική αυτή Οργάνωση, και άλλα πολλά)!
 • Ο… γνωστός στους Ισλαμιστές παρακρατικούς (και όχι μόνον), Ταξίαρχος (ε.α.) Κος ΤΑΝΡΙΒΕΡΝΤΙ, “κολλητός” και σύμβουλος του ΡΤΕ, είχε ή όχι σχέσεις με τον “ISIS” και αν “ναι”, τί είδους σχέσεις; Σήμερα έχει ή όχι;
 • Επίσης, ο… Κος αυτός και ο ιδιωτικός (λαϊκός) στρατός του, αυτή η άτυπη Ισλαμο-Ερντογανική πολιτοφυλακή, θα θέλατε να μας πείτε, αν έχει κάποιες βλέψεις προς Ελλάδα μεριά, και αν “ναι”, τί ακριβώς; Αν, ακόμα, δραστηριοποιείται και σήμερα, εναντίον μας και αν “ναι” πώς;

(2) Πώς αφήνετε να λένε Σύροι αντι-καθεστωτικοί, που όπως με υπερηφάνεια έχετε τονίσει πως εκπαιδεύσατε (για περισσότερο από 2 χρόνια) και οργανώσατε στρατιωτικά, έχοντάς τους σήμερα ως μισθοφορικά σας σώματα, (που υποτίθεται πως τα “στήσατε” για να πολεμήσουν τον… κακό Άσαντ και άντε και τους… κακούς Κούρδους της Β. Συρίας, και πάντως όχι για εμάς), πως σε ένα Ε-Τ πόλεμο, θα πολεμήσουν εναντίον μας, για να ξεπληρώσουν όλα όσα τους έχετε προσφέρει; (Σύροι, που ικανός αριθμός ομοφύλων τους φιλοξενούμε στην Ελλάδα)!..

Εμείς, αν κάποιοι Σύροι αντικαθεστωτικοί, πιθανότατα ελεγχόμενοι από εσάς, κτυπήσουν στόχο ή στόχους μέσα στην χώρα μας, θα πρέπει, σύμφωνα πάντα με την δική σας λογική, να προσβάλλουμε στόχους σας, στο σημερινό έδαφός σας; (Κατά πως λέτε και απειλείτε εμάς)!..

(3) Θα θέλατε να μας πείτε (ο Κος Χακάν ΦΙΝΤΑΝ συγκεκριμένα), ποιούς πχ Αλβανούς, Κοσοβάρους, Πακιστανούς, Σομαλούς, αλλά και άλλους που ζουν στην Ελλάδα, έχει  / – τε στρατολογήσει από τώρα, και… ευελπιστείτε να τους χρησιμοποιήσετε λίγο πριν, με την έναρξη, αλλά και κατά την διάρκεια ενός μελλοντικού Ε-Τ πολέμου;

(4) Και επειδή μιλάτε για “ΡΚΚ” και δράση του στην χώρα σας, κλπ, μετά από εκπ-ση τους στην χώρα μας και μιας θα γράφαμε για την “Τουρκία… Τώρα” / “ΜΙΤ”, (το κάνουμε τώρα εδώ λοιπόν), ας σας ρωτήσουμε τώρα και απ’ εδώ, εσείς ή τίποτα “δικοί” σας [πχ μέλη του “ISIS” εκπ-να από εσάς, Σύροι, Αλβανοί, Κοσοβάροι, Τσετσένοι(!!!), Γεωργιανοί, ελεγχόμενοι Μαφιόζοι, που κατοικοεδρεύουν εδώ, κλπ, κλπ, κλπ, ή άλλοι;], προσπαθούν / – τε, 3 στα 4 χρόνια τώρα, μέσω των θερινών πυρκαγιών, να καταστρέψετε ανατινάσσοντάς-τα, τα διυλιστήρια της Κορίνθου, την Ανδραβίδα και τον Άραξο με τα πολύ κρίσιμα α/δ, την Καλαμάτα (αυτή προέκυψε φέτος μετά την επίσημη ανακοίνωση της δημιουργίας εκεί ουσιαστικά Ισραηλινής στρατιωτικής αεροπορικής Βάσεως), την Τανάγρα… καταλάβατε, έχοντας απλώσει ένα ευρύτατο δίκτυο κατασκοπείας, με στόχο την ΕΠΑ, (τώρα “παίζετε” πολύ τον Ν. Μαγνησίας και τις εκεί αεροπορικές μας Βάσεις, αλλά και την Σκύρο… , καταλάβαμε και… καταλάβατε), αλλά και την Μεγαλόπολη με τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, την Β. Εύβοια με τα υποτιθέμενα κρυφά στρατόπεδα εκπ-σης “ΡΚΚ-άδων”, την Πεντέλη για τα όποια ραντάρ εκεί, /όπως νομίσατε, την Ν. Μάκρη για τα Ε/Π του ΕΠΝ, (ήσασταν τυχεροί, αφού σας ευνόησε η φορά του αέρος τότε και αυτή των ανέμων, με αποτέλεσμα το ευρύτερο σχέδιό σας αποκλεισμού του στρατηγικού Κέντρου μας, ήτοι του Λεκανοπεδίου της Αττικής, να έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο 125 ανθρώπων, όπως εδώ, στον “Ε.Θ.”, τα έχουμε αναλυτικά αναφέρει και εξηγήσει), κλπ, κλπ, κλπ, που δεν θα ήθελα να γράψω τώρα!..

Γιατί, ρε Τούρκοι δεν λέτε “στα ίσα” πως η “ΜΙΤ” (κυρίως αυτή), είναι πολλαπλώς εγκαταστημένη στην χώρα μας και κάνει τα πάντα ή -έστω- σχεδόν τα πάντα;

Γιατί δεν λέτε ότι όπου υπάρχει Κούρδος ή υποψία για ύπαρξη Κούρδου ή Κούρδων εδώ στην Ελλάδα και όχι απαραίτητα ύπαρξη “ΡΚΚ – άδων”, έχετε… εισχωρήσει με δικούς σας, (αλλά και με το πολύ σας… χρήμα), όπως ακριβώς έχετε κάνει και σε όλες τις “Οργανώσεις… Πεδίου” (sic), όπως πχ “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “SOROS-COMPANY”, “ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΧΩΡΟ” (γενικώς), αλλά και στα Κόμματα, όπως πχ στο ΚΚΕ και στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, μέσω κυρίως Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών, που τα Κόμματα αυτά στρατολογούν στις “γραμμές τους”, “βλέποντάς” τους ως μελλοντικούς τους ψηφοφόρους;

Στην Ελλάδα η ΜΙΤ χρησιμοποιεί (οργανωμένα και συγκροτημένα), “ναι” ή “όχι”:

Τουρκαλβανούς, ήτοι Αλβανούς βαθιά μισέλληνες, Μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, με πρώτους παλαιούς Κομμουνιστές Αλβανούς Αξκούς, που ζουν στην χώρα μας, πρώην μέλη του “ISIS”, Σύρους αντικαθεστωτικούς, και Πακιστανούς, όπως και εισαγόμενους Αλβανο-Κοσοβάρους, Σκοπιανούς, Γεωργιανούς και Τσετσένους;

Ναι και το ξέρουμε και οι δυό μας!

Φυσικά, όλοι οι παραπάνω είναι “Πιόνια Πεδίου” συνδεδεμένοι σε παραλληλία, με τον άφθονο τ/παρά, όπως και με την “επιμελημένη” χρησιμοποίηση του γυναικείου… φύλου, σε ευρεία -σχετικά- κλίμακα!.. Καταλάβατε!

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε όλα τα Βαλκάνια, αλλά και στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, όπου η ιδιαιτέρως πειστική… πόρνη τ/Λίρα, πάει με όλους και… όλα!.. Καταλάβατε!.. Φέτος, αυξήθηκε και άλλο ο Π-Υ της “ΜΙΤ”!

Διαβάστε, παρακάτω, ένα άρθρο, που το κρίναμε ως αρκούντως σοβαρό:

Εμείς εδώ; Πετάμε χαρταετό; Τουρκία: Αύξηση ρεκόρ στον προϋπολογισμό των μυστικών υπηρεσιών.

ε/φ ΣΤΟΧΟΣ – Ιανουαρίου 21, 2022

Στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες θα διατεθούν πρωτόγνωρα κονδύλια για τον τρέχοντα χρόνο.

Ο “Εθνικός Οργανισμός Πληροφοριών” (MİT) θα έχει στη διάθεσή του 825 εκατομμύρια τουρκικές λίρες- TL (Πέρυσι είχαν διατεθεί 300 εκατομμύρια TL, αλλά δαπάνησε 631 εκατομμύρια, ενώ η Αστυνομική Υπηρεσία Πληροφοριών θα δαπανήσει 200 εκατομμύρια TL).

Στο επενδυτικό πρόγραμμα διατέθηκαν σημαντικά κονδύλια για φυλακές και κατασκευές συνόρων.

Εξάλλου, 400 εκατομμύρια TL διατέθηκαν στη “Διεύθυνση Πληροφοριών Ασφαλείας”, για δαπάνες μεταξύ 2022 και 2023.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα δαπανήσει φέτος περίπου 2 δισεκατομμύρια TL για την κατασκευή 36 φυλακών.

Το Υπουργείο Εσωτερικών θα χρησιμοποιήσει προϋπολογισμό 992 εκατομμυρίων TL για την κατασκευή του συνοριακού τείχους.

Στις λεπτομέρειες του “Επενδυτικού Προγράμματος 2022”, το οποίο ανακοινώθηκε με την υπογραφή του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διατέθηκαν επίσης πόροι για υπηρεσίες πληροφοριών, ασφάλειας και δικαιοσύνης.

Αντίστοιχα, διατέθηκαν στη “Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας” 11 εκατομμύρια TL για την αγορά μηχανημάτων και εξοπλισμού στο πλαίσιο της καταπολέμησης των ναρκωτικών.

Ενώ 80 εκατομμύρια TL διατέθηκαν για την «αύξηση της αντιτρομοκρατικής ικανότητας», συνολικά 400 εκατομμύρια TL διατέθηκαν για τις «Υπηρεσίες Πληροφοριών» την περίοδο 2022-2023.

200 εκατομμύρια TL από αυτά θα δαπανηθούν το 2022. Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά μηχανημάτων και εξοπλισμού.

-/-

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ Η Τ/”Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών” (“ΥΣΠ”), του τ/ΓΕΕΔ, ΦΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣ ΑΚΑΡ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ… ΠΡΟΣΕΧΩΣ!.. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!..

-/-

Επανερχόμενοι, μετά την πολύ σύντομη αναφορά στην “ΜΙΤ”… τώρα(!), οι Τούρκοι με τα όσα για τις δήθεν σχέσεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ με την τρομοκρατία ανέφεραν, τί άλλο μας… λένε, τί άλλο… φανερώνουν;

Διαβάστε τί, παρακάτω, αλλά σε μια συγκεντρωτική όλων των κυρίων προπαγανδιστικών τους… προσβολών, αναφορά!.. Πρόκειται για την συνολική ΚΥΡΙΑ “ΓΚΑΜΑ” της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ τους, την οποίαν σταδιακά ίσως… εμπλουτίσουν και άλλο! Δείτε την!..

Α/ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΣ (ΣΗΜΕΡΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ:

ΕΛΛΑΣ – “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

(1) ΘΑΛΑΣΣΑ:

      (α) “ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ” ή τουρκιστί… “ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ“!..

Υποστηρίζεται, κυρίως, από το εξής… Κεφάλαιο: 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ… “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”! (Τ/ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο “25ος ΜΕΣ-ΝΟΣ”, ΠΟΥ… ΧΟΝΔΡΙΚΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ “ΛΑΙΜΟ” ΞΑΝΘΗΣ, ΑΚΩΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΚΡΗΤΗ… σχεδόν στην μέση την “κόβει” η νοητή φερόμενη κάθετος)!..

 • “CASUS BELLİ” / “ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ”, αν επεκτείνουμε τα σημερινά 6 ΝΜ μας στη θάλασσα, σε 12 ΝΜ!.. (Σε συνδυασμό και με τον… αέρα, κλπ).
 • Αποστρατικοποίηση ή μη των ε/Νήσων, παρακείμενων στην Μ. Ασία και ελληνική ή όχι επ’ αυτών κυριαρχία!..
 • Πρόσφυγες “δια θαλάσσης” και Διαβίωσή τους γενικώς στην Ελλάδα (ε/Νησιά, δίπλα στην Μ. Ασία)!
 • Μουσουλμανική πολιτιστική στα νησιά μας… κληρονομιά και κατάσταση σ’ αυτά μ/μνημείων, μ/Ν/Φ, κλπ.
 • Ρητορική διεκδίκηση του ημίσεως της Κρήτης (προς ενίσχυση και του υφισταμένου”Τ-Λ Μνημονίου”) και ικανοποίησή της Τουρκίας μόνον από μια τυχούσα αρχική ανεξαρτητοποίησή-της!.. (Δημιουργία θέματος).

     (β)”Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ“.

Τ/Στρατηγικός Στόχος η θαλάσσια κολόβωση της Ελλάδος και ο θαλάσσιος αποκλεισμός της από την Α. Μεσόγειο και την Μ. Ανατολή, κάτι που… μεταφράζεται και ως θαλασσία απομόνωση της “Κυπριακής Δημοκρατίας” και επομένως θαλασσία… διακοπή του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!..

– Τ-Λιβυκό Μνημόνιο.

– Ακύρωση ενεργειακών και άλλων(!) σχεδίων, στα οποία εμπλέκεται / συμμετέχει, κλπ, η Ελλάδα και η Κύπρος!..

– Γενική αμφισβήτηση θαλασσίας ε/κυριαρχίας ή τυχόν θαλασσίων ε/διεκδικήσεων σε “Κυπριακή Δημοκρατία” και “Ελλάδα”, σε ό,τι εκτιμηθεί από τους Τούρκους ότι επιβάλλεται για την υλοποίηση των σχεδίων, που απαρτίζουν / που συνθέτουν το όλον του στρατηγικού τους στην Α. Μεσόγειο σχεδιασμού!..

-/-

(2) ΧΕΡΣΑΙΟ ΕΔΑΦΟΣ” – “ΞΗΡΆ“!

       (α) ΕΛΛΑΣ

 • Κατηγορίες για  Συνεργασία της Ελλάδος με τρομοκρατικές Οργανώσεις, τα μέλη των οποίων εκπ-νται τάχα στην Ελλάδα και δρουν μέσα στην Τουρκία, όπως είναι το “ΡΚΚ”, το “DHKP-C” , κλπ.
 • Η κατάσταση της μουσουλμανικής μειονότητος στην χώρα μας! (Συνθήκες διαβίωσής τους, εκλογή Ιμάμη από την βάση, θρησκευτικές γενικώς ελευθερίες, δικαίωμα στον ομαδικό εθνικό προσδιορισμό, θέματα περιουσιών, κλπ).
 • Γκιουλενιστές: Πχ To κύριο θέμα της παροχής, σ’ αυτούς, ασύλου στην χώρα μας.
 • Μουσουλμανική πολιτιστική στην ηπειρωτική χώρα μας… κληρονομιά και κατάσταση σ’ αυτήν μ/μνημείων, μ/ Ν/Φ, κλπ.

   (β) “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ“. 

 • Αποδοχή πλέον μόνον 2 Κρατών στο νησί!
 • Ό,τι και στην Ελλάδα παραπάνω!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ… ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΩΣ Η “ΜΑΝΑ-ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ” ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΟΧΙ ΔΗΛ. ΜΟΝΟΝ ΑΤΟΜΩΝ Τ/ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΑΘΡΟ ή ΜΗ), ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Τ/ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, ΜΙΑΣ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-