ΔΩΔΕΚΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ… ΧΡΙΣΤΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!..

Φίλοι μου!

1. Ποιά είναι στ’ αλήθεια η διαφορά ή αλλιώς διατυπωμένο, πού ακριβώς εδράζεται η συνεχιζόμενη κόντρα, ανάμεσα στον Αρχηγό και Πρόεδρο του CHP Κιλιτσντάρογλου και στον ΥΠΑΜ Ακάρ; Αξίζει κάποιος να το “ψάξει” και να μας πει!.. Το θέμα έχει τίτλο: “15 Ιουλίου 2016”! Καταλάβατε!

2. Ποιές ακριβώς είναι ρε Ακάρ οι ελληνικές προβοκάτσιες, όπως είπες, στο Αιγαίο, στην Κύπρο και στην Α. Μεσόγειο; Δεν μας τις λες συγκεκριμένα, ώστε να μην τις ξανακάνουμε και έτσι να γλυτώσουμε το… “βαρύ τίμημά σας”, όπως ανέφερες από την Καμπούλ;

3. Ο Κιλιτσντάρογλου δεν θέλει, (και πάλι), να χρησιμοποιηθούν τ/στρατεύματα σε μια ενδεχόμενη τ/επχ-ση, κατά των Κούρδων, στα ανατολικά του Ευφράτη!

– Έννοια σου Κεμάλ και η πράξη, έως τώρα(!), απέδειξε ότι κατά τις όποιες στρ-κές επχσεις σας χρησιμοποιούνται οι απολύτως απαραίτητες τ/δυνάμεις! [Πρόκειται κυρίως για πολύ μικρά τμήματα τ/”Ειδικών Δυνάμεων”(Β.Β.)]! Το σύνθημά σας, (των ΤΕΔ εννοώ), είναι: Πολεμάνε άλλοι για εμάς! Αχαχαχαχαχαχα. Πχ ο λεγόμενος ÖSO, “μεταλλαγμένοι” “ISIS” (συγγνώμη “DEAŞ” ήθελα να πω, αχαχαχαχαχα), ήτοι ενταγμένοι “μαχητές” του “ISIS” στις ΤΕΔ/ “Ειδικές Δυνάμεις”, κλπ.

4. Ο Ακάρ επισκέφθηκε μόλις (επέστρεψε στην Τουρκία το βράδυ της 21ης Δεκ. 2018), κάποιους από τους πλέον ακραιφνείς συμμάχους της Τουρκίας στην Ασία, όπως τους Πακιστανούς, τους Καταριανούς και τους Αφγανούς. Εκεί, κατά την επισκεψή του στην τ/δύναμη “Αφγανιστάν”, με το προσωπικό της οποίας συνέφαγε, έκανε και την ομιλία του, στην οποία, ανάμεσα στα άλλα, δήλωσε ότι “αν συνεχιστούν οι ελληνικές προβοκάτσιες σε Αιγαίο, Κύπρο, Α. Μεσόγειο, το τίμημα θα είναι βαρύ”!

5. Οι Τούρκοι θα αναμένουν την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από την Β. Συρία και ακολούθως θα επέμβουν, όπως δήλωσαν! (ΡΤΕ – Τσαβούσογλου, από Μάλτα).

6. Ήδη οι Τούρκοι άρχισαν να… ανησυχούν με τα όπλα που έχουν παραδώσει οι Η.Π.Α. στους Κούρδους της Β. Συρίας, και που κατά τα -ορθά- λεγόμενά τους, μ’ αυτά δύναται να εξοπλιστεί δύναμη 60.000 ανδρών. Έτσι, οι Τούρκοι επιδιώκουν, φεύγοντας οι Αμερικανοί, να πάρουν και μεγάλο μέρος του οπλισμού που έχουν παραδώσει στους Κούρδους, μαζί τους.

7. Πέθανε ο Αρχηγός τηςGRUΚορόμπωφ.

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, GRU Başkanı Korobov‘un “uzun süredir devam eden elim hastalığı” nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, Korobov’un ölümü üzerine Rusya’nın gerçek oğlu ifadesini kullanarak vererek ailesine başsağlığı diledi.

Igor Korobov’un, geçtiğimiz ay Rusya Devlet Başkanı Putin’in Salisbury zehirlenme olayını ele alış biçimi ve diğer uluslararası operasyonlardaki yetersizliği sebebiyle azarlanmasının ardından hastalandığı belirtildi. 63 yaşında hayatını kaybeden eski savaş uçağı pilotu Korobov’un daha önce Rusya Silahlı Kuvvetlerin Genel Direktörü olarak görev yaptığı 1980 yılında Savunma Bakanlığının Moskova askeri akademisinden mezun olarak casusluk dünyasına girdiği belirtildi.

Korobov’un 2016 yılında GRU başkanlığına getirildiği kaydedildi. Korobov’un stratejik istihbarat teşkilatı GRU’daki rolü yanında Rusya’ya askeri tehdit bilgilerini toplama ve dünya genelinde Rus casuslarının idaresinin elinde bulundurduğu belirtildi.
Igor Korobov, kariyeri sırasında GRU özel kuvvetlerinin Suriye’deki operasyonlarını da koordine ettiği kaydedildi.

Igor Korobov evli ve iki kız babasıydı.

ABD’de Aralık 2016’da yapılan başkanlık seçimlerinde hacker saldırıları organize etmekle suçlanan Korobov’a ABD tarafından kendisine yaptırım uygulandı. Korobov’un liderliğindeki GRU’nun Rusya’nın siber savaşında büyük bir rol aldığı belirtildi.

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Parlak hafızalı, gerçek vatansever, Rusya’nın gerçek evladı Orgeneral V. Korobov daima kalbimizde kalacaktır” ifadeleri yer aldı.

Igor Korobov’un iki yıllık liderliğinde GRU, 2014 yılında Ukrayna’da Malezya uçağını düşürmekle, 2016’da ABD başkanlık seçimlerine Hillary Clinton’un seçim kampanyasını hacklemekle suçlandı. Hem Wikileaks hem de Rusya bu suçlamayı kesinlikle reddetti.

8.Και για να… τελειώνουμε, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: [Τα έχουμε γράψει βεβαίως πολλές φορές και εξηγήσει όλα(!), εδώ]!

– Τα πάντα (“Γενική Στρ-κή ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ“) θα τα ξεκινήσουν οι Τούρκοι από την Κύπρο, της οποίας έχουν σχεδιάσει την ολοκληρωτική κατάληψη, σε χρονικό διάστημα 3 ημερών!

Αν την καταλάβουν, [δεν θα συμβεί αυτό, διότι θα ηττηθούν και πολύ σκληρά μάλιστα στις μάχες που θα διεξαχθούν, αφού η προέλασή τους θα πρόκειται ουσιαστικά για εφελκυσμό τους από τις Ε/Ε και Ε/Κ δυνάμεις και επιδίωξη Κ/Φ τους σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, με αποτέλεσμα τελικά να μετατραπεί αυτή από προέλαση σε άτακτη (αιματηρή) υποχώρηση], θα έχουν λόγο, δικαίως πια, στα ενεργειακά της Α. Μεσογείου, αφού προσβάλλουν άμεσα πια τον “EAST-MED”, ο οποίος είναι ο “Ενεργειακός Κλάδος”, Α. Μεσόγειος – Κρητικό Πέλαγος – Ιόνιο Πέλαγος – Ιταλία – Κ. και Δ. Ευρώπη”, του Ι/Ενεργειακού Σχεδίου “ΕΥΡΩΠΗ” (Όπως εγώ ονομάζω το προς Ευρώπη σχέδιο της Ι/Ενεργειακής επέκτασης. Υπάρχει και αντίστοιχο  Ισραηλινό ενεργειακό σχέδιο προς την λοιπή Μ. Ανατολή, αλλά και προς Κ. και Α. – ΝΑ Ασία, που θα υλοποιηθεί – ολοκληρωθεί σε 2ο χρόνο).

Οι Ισραηλινοί (ΙΕΔ) θυμίζω πως ασκούνται στην ελεύθερη Κύπρο μας, για να την μάθουν από κάθε πλευρά καλά, κλπ, αφού η νήσος αυτή αφ’ ενός αποτελεί για το Ισραήλ τον 1ο Στρατηγικό “Ζωτικό Χώρο” τους, και αφ’ ετέρου επ’ αυτής έχουν, στην παρούσα συγκυρία, τουλάχιστον 20.000 δικούς τους / συμπατριώτες τους και εκτιμώ πως είναι 10.000 Ισραηλινοί εργαζόμενοι (ευρύτερα) στην δημιουργία και λειτουργία του “Σταθμού Υγροποιήσεως Φυσικού Αερίου” στην Λεμεσό και άλλοι τόσοι εντεταλμένοι για την ασφάλειά τους! Το καθεστώς τους (εννοώ αυτό της παραμονής των 2ων, της “ασφάλειας” δηλαδή) θα το γνωρίζει -εκτιμώ- άριστα η “Κυπριακή Δημοκρατία”. Δεν ξέρω τέλος να σας πω, αν “τώρα που μιλάμε” δημιουργήθηκαν “κιμπούτς” στην Λάρνακα, όπως ήταν αρχικά ο Ι/σχεδιασμός.

Οι Βρεττανοί δεν θα ήταν αρνητικοί στην κατάληψη -υπό όρους- της Κύπρου, από την Τουρκία, όχι μόνον λόγω της παραδοσιακής Τουρκοφιλίας της διπλωματίας τους, αλλά και λόγω του “εν όψει” 2023 και της υπογραφείσης από το 1923 αλλαγής του καθεστώτος των Στενών, κλπ, αλλαγή που απολύτως τους ευνοεί!..

Οι Βρεττανοί επίσης, ούτως ή άλλως, λόγω των Βάσεών τους στο νησί, που είναι(!) βρεττανικό έδαφος και με επίσημα… “Χαρτιά”, θα έχουν λόγο και μερίδιο στην ανάδυση του όποιου ενεργειακού πλούτου της Α. Μεσογείου!

Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν και οι Γάλλοι να φτιάξουν Βάση στο νησί και συζητούσαν (πιθανώς να συζητούν ακόμα) με την ελεύθερη Κύπρο για την περιοχή της Λάρνακας!..

Γι’ αυτό και οι Ρώσοι, (που “έδεσαν” έξυπνα στην Συρία), μένοντας δίπλα στους Τούρκους, ελλοχεύουν για δράση, ήτοι για την επιλογή της τελικής τους θέση που θα λάβουν, θέση ανάλογη πάντα του τί θα γίνει τελικά στο νησί, έχοντας επομένως, και προς το παρόν, “ρόλο 2ο”, ας τον πούμε ρόλο, της μορφής “προσωρινού παρατηρητή των εξελίξεων”!..

Τα παραπάνω οι Ρώσοι πράττουν ως προς τον Κλάδο “EAST-MED” του “ΕΥΡΩΠΗ”, ενώ ως προς τον άλλο Κλάδο του “ΕΥΡΩΠΗ”, τον “25ο Μεσ-νό” ή τον Κλάδο του “ΑΙΓΑΙΟΥ“, επίσης αναμένουν τις εξελίξεις, όχι όμως με τόση… ηρεμία, αφού ελλοχεύει η αμερικανική πλήρης κυριαρχία επί του 25ου Μεσ-νού, γεγονός που θα τους αποκόψει την έξοδο από τα Στενά σε πάραπολύ μεγάλο βαθμό!

– Γι’ αυτό βλέπετε και ανοίγουν ξανά το Προξενείο τους στην Αλεξ-πολη, εκεί όπου θα δημιουργηθεί (από την… Δύση) Σταθμός Υγροποιήσεως Φυσικού Αερίου! (Γι’ αυτό και οι Η.Π.Α. θέλουν εκεί ουσιαστικά Βάση Ε/Π, κλπ). Γι’ αυτό οι Ρώσοι έχουν αναβαθμίσει την παρουσία τους στη Λήμνο με το εκεί Στρ-κό τους Ν/Φ, κλπ, γι’ αυτό τέλος και οι Τούρκοι ομιλούν, “άκουσον – άκουσον” για δική τους Θάσο και για δική τους Σαμοθράκη! Ποτέ χωρίς “Χάρτη” η όποια σας ανάλυση! (Η 1η επί του 25ου Μεσ-νού και η 2η, η νήσος Σαμοθράκη έναντι Αλεξ-πόλεως)!..  / (Σας έχουμε προβάλλει – δείξει εδώ σε Χάρτη, όλη την… “ΕΥΡΩΠΗ”, όπως λέμε εμείς, όπως σας είπαμε, το προς την Ευρώπη Ι/”Ε νεργειακό Σχέδιο”).

Οι Η.Π.Α. πλέον, που με τον ελιγμό της αποχωρήσεως από την Β. Συρία αναβαθμίζουν μερικώς τις προβληματικές τους σχέσεις με την Τουρκία και “ηρεμούν” λίγο την στρ-κή τους παρουσία στην χώρα αυτή, θα επεμβαίνουν πια, όποτε αυτές το εκτιμήσουν, όπως παλιά… το “Ιππικό”! Καταλάβατε!

Οι Η.Π.Α. ελέγχουν απολύτως την ελληνική χερσόνησο, [έχουν την “ΣΟΥΔΑ”, που αποτελεί το ελληνικό “ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ”, κρατάνε παράλληλα και το “ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ”, που “πήρε μια μεγάλη ανάσα τώρα”, αν και οι Τούρκοι, σεβόμενοι την… διπλωματική τους τέχνη, και μετά ακόμα από την ανακοίνωση αποχώρησης των Η.Π.Α. από τη Β. Συρία, δεν… ηρέμησαν, δεν “λούφαξαν”, αλλά έσπευσαν να συλλάβουν, στην ίδια αερ-κή Βάση, Αμερικανό στρ-κό, τουρκικής καταγωγής, ως κατάσκοπο (!!!)], και δεν ξέρω ΑΝ (οι Η.Π.Α.) ΕΙΝΑΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ και ΛΕΓΕΤΑΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ(!) ΣΕ Ε-Τ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΛΕΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΣΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΚΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ) ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ “ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ“, ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ… ΘΕΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΤΟ… “ΙΠΠΙΚΟ” ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ 25ΟΥ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΜΕΣ-ΝΟΥ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Ρ/ΠΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ! (Ξαναδιαβάστε το άρθρο μας του γιατί οι Η.Π.Α. να θέλουν έναν Ε-Τ πόλεμο, αλλά και το άλλο που γράφαμε “Ε-Τ πόλεμος με… χορηγό την Ρωσία”)!..

– Γι’ αυτό, είναι ΚΡΙΣΙΜΟ να ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ και Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ (Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ) ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙ Κοι ΤΣΙΠΡΑΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (δεν τον γράφουμε πια ΑΝΑΝ-ΣΤΑΣΙΑΔΗ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ (για εμάς ελληνικής καταγωγής) Π-Θ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ “25ο ΜΕΣ-ΝΟ” ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ι/ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ… “ΔΙΚΩΝ” ΜΑΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, κλπ! ΘΥΜΙΖΩ:

  • ΦΙΛΟΣ, Ο ΠΟΛΥ-ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ, Ι/Π-Θ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΤΑΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ! ΕΣΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ / ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΜΕ “ΣΤΑ ΙΣΑ” – “ΑΝΟΙΚΤΑ”, ΟΧΙ ΔΟΛΙΑ, ΟΧΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ!
  • ΕΙΣΤΕ ΠΙΘΑΝΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ!
  • ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Ι/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ… “ΜΟΥΦΑ”), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” Η(ΔΙΑΖ) ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ… ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ (ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ Ι/ΛΑΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ, ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΤΑΧΘΗΚΑΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΑ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ “ΧΑΜΑΣ”, ΚΛΠ!
  • ΑΡΑ Κε ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ! ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ!
  • ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ;
  • ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΕΘΕΝΤΑ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΝΤΑ ΕΝΝΟΩ; (ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ “ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ”! ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΡΗΜΑ “ΠΑΙΖΩ”).
  • “ΠΑΙΖΕΙΣ”, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ 1963-1967 Η(ΔΙΑΖ) ΤΟ 1973 -1974, “ΕΠΑΙΞΑΝ” ΑΙΣΧΡΑ, ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ … ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ (ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ) ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ… ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ “ΛΙΓΟ” ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ / ΣΑΣ, Ο ΚΙΣΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, (ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Κ-Β), ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
  • ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΛΟΓΩ  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ;
  • (ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ “ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ” ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΣΟΥ “ΒΥΘΙΣΕΙ” ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! ΥΠ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΙΣΩΣ ΠΡΑΤΕΙ -ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ- ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΒΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ – ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ  ΛΕΝΕ / ΛΕΤΕ: ΝΑ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΜΑΣ! ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΕ)!.. 

– Συνεχίζουμε!

  • Παράλληλα λοιπόν με την Κύπρο, θα “ανοίξουν”, σχεδόν ταυτόχρονα με αυτήν, η Θράκη και το Αιγαίο!
  • Έχουμε γράψει και για τα 2 αυτά “Θέατρα Επχσεων! Βρείτε μας εδώ και διαβάστε μας πάλι!

Το Αιγαίο πρέπει να “ανοίξει” τώρα, αφού απ’ εκεί και επί του 25ου Μεσ-νού μέλλει να διέρχεται, όπως έχουμε πει και δείξει, ο 2ος Κλάδος του… “ΕΥΡΩΠΗ”, ο “αδελφός” Κλάδος του “EAST-MED”, αυτός που ενεργειακά “στοχεύει” στην Β. και ΒΑ Ευρώπη!

– Γι΄αυτό και έχουμε τις συνεχείς αντεγκλήσεις, μεταξύ Ε. και Τ. , ειδικά το τελευταίο διάστημα! Και δεν γράφω μόνον “… τις τουρκικές προκλήσεις…”, κλπ, διότι ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ και ακραίως Ε-ΠΙ-ΚΙΝ-ΔΥ-ΝΟΣ Ε/ΥΠΑΜ Καμμένος, δεν σταμάτησε καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του να προκαλεί και(!) αυτός τους Τούρκους (ΗΛΙΘΙΩΣ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ)!

– Έχουμε πει με “1000” διαφορετικούς τρόπους, διότι πλην του μυαλού μας, έχουμε και άλλες εξ ίσου πολύ καλές “Πηγές” μας, πως η Λέσβος είναι ο 1ος τ/στόχος! Έχουμε εξηγήσει το “γιατί”, κλπ, ενώ σας έχουμε αναφέρει και το πώς ακριβώς θα γίνει (συνολικά) η προσβολή της, σε συνδυασμό με -παραπλανητική- προσβολή και λοιπών στόχων του Αρχιπελάγους μας!

Στην Θράκη μας (εννοώ την ελεύθερη), επίσης σας έχουμε πει ότι ο 1ος(!) στόχος τους θα είναι “Ο Λαιμός της Ξάνθης και έχουμε εξηγήσει το “γιατί” και “πώς”, θυμίζοντάς σας πως στην Θράκη υπάρχει και η εύκολη δικαιολογία – τ/επιχειρηματολογία, περί δήθεν κακοπαθούσης, της επίσης δήθεν τουρκικής μειονότητος!

Καλούμε εδώ και πάλι το Ε/ΓΕΣ, με τον προσήκοντα σεβασμό βεβαίως, αφού “ουδείς λόγος μας πέφτει”, να κλείσει τα ευήκοα… ώτα του, σε σειρήνες Ελλήνων… αναλυτών και “αναλυτών”, οι οποίοι υπηρετούν, οι ίδιοι ή συγγενείς τους, πχ σε Ισραηλινές αποστολές στην χώρα μας, ή όχι, άτομα δηλαδή που χρηματοδοτούνται απ’ευθείας από το Ισραήλ ή απ’άλλες δυνάμεις στην Ελλάδα, κάποιοι των οποίων εσχάτως (“όνομα και μη χωριό”, όπως κάποιος νέος… Στράβων, κλπ), είπαν πως οι Τούρκοι δεν θα επιτεθούν στην Θράκη, κλπ! (ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΒΑΡΥ “ΟΝΟΜΑ” και “ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ”… , ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ Η(ΔΙΑΖ) “ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ” ΤΑ… ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ)!..

Το όλο παραπάνω ξανα-εκτεθέν “πολεμικό… παίγνιο” θα λάβει χώρα, σε συνδυασμό με χρονικά λίγο πριν προηγηθείσα εσωτερική… αναστάτωση στο εσωτερικό της χώρας μας!..

– Τέλος, Κε Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχε Κε Αποστολάκη! Διάβασε εδώ!

Δεν έχουν κανένα λόγο πλέον οι Τούρκοι να παίξουν παιχνίδια ανάλογα των Ιμίων, ήτοι παιχνίδια γκριζοποίησης ή παρεμφερούς… χρωματισμού, νήσων του Αιγαίου, ούτε παιχνίδια καταλήψεως βραχονησίδων, κλπ, το έχουμε ξαναγράψει! Η Τουρκία πλέον, λειτουργούσα ως μείζων περιφερειακή δύναμη, ως μια σύγχρονη, μικρότερου βεβαίως βεληνεκούς, παλαιά Ναζιστική Γερμανία, θα επιδιώξει το μείζον στρατηγικό όφελος, με όποιο κόστος, ούσα σε ημιθανή κατάσταση! Δεν έχει άλλη επιλογή πια η Τουρκία και ας ομιλεί ο βαθειά επηρεασθείς από εμάς, (τον “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ”), Τ/ΠτΔ, για έναν σύγχρονο “θρύλο” / destan” στην τ/εξωτερική πολιτική, σήμερα!.. 

– Σκέψου Κε Ναύαρχε!

  • Μόνη της δηιούργησε θέμα Ιμίων η Τουρκία, το 1996; Όχι! “Έπαιξε” με ισχύ τις αμερικανικές πλάτες!.. STOP!
  • Σήμερα, για να πάει να βγει σε κάποια βραχονησίδα, (ερωτάται, γιατί άραγε να το κάνει αυτό Κε Ναύαρχε;) έχει πίσω της καμμία αμερικανική υποστήριξη, αφού πάντα δρα είτε με… “παγκόμιες…  πλάτες”, είτε με την τακτική της… “ύαινας”; Όχι, αντιθέτως θα υπεστήριζα!
  • Ούτε λοιπόν τις πλάτες των Η.Π.Α. έχει τώρα η Τουρκία, (ο ΟΜΠΑΜΑ και οι Κλίντον “έφυγαν”), αλλά ούτε και εμείς είμαστε σε κατάσταση… αποσυνθέσεως, ως Κράτος, ώστε να λειτουργήσει με την λίαν προσφιλή της τακτική, αυτήν της ύαινας!..
  • Να πάει λοιπόν, λέμε τώρα, να πάρει το Καστελόριζο! Μπορεί; Ναι και άνετα, ας μην γελιόμαστε, αφού το έχει κυριολεκτικά στο… στόμα της, ενώ εμείς απέχουμε τα… μάλλα! Εσύ απλώς θα πας και θα επιχειρήσεις να το ισοπεδώσεις και αυτό, όπως είπες προειδοποιητικά, γενικώς, για τις… βραχονησίδες!
  • Όμως! Γιατί να το κάνει; Γιατί “να τα βάλλει” με το Ισραήλ, του οποίου ο 2ος “Ενεργειακός Κλάδος” του… “Ευρώπη”, όπως εγώ ονόμασα το σχέδιό τους,  περνάει από την στροφή του “Συμπλέγματος της Μεγίστης”; (Αν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, αυτό θα ήταν -πιστεύω- ενταγμένο σε κάποιο ευρύτερο σχέδιο παραπλανήσεώς μας)!
  • Παράλληλα δεν θα ήταν φρόνιμο η Τουρκία, από την μία να θέλει να… χαρεί μέρος των όποιων μελλοντικών κερδών, του “EAST-MED” και απ’ την άλλη να πάει τώρα και να προβεί σε μια τέτοια πολεμική κατ’ ουσίαν πράξη, η οποία θα μπορούσε περαιτέρω να την χαρακτηρίσει ως “Κράτος – Τρομοκράτη” ή έστω “Κράτος – Διεθνή Ταραξία”, τώρα μάλιστα που παρατηρούμε να αναφέρεται ή και να επικαλείται, όλο και περισσότερο, στο ή το “Διεθνές Δίκαιο”, έστω και αν αυτό το βλέπει με την δική της, τουλάχιστον περίεργη, νομική οπτική!
  • Κε Αρχηγέ του Ε/ΓΕΕΘΑ! Με την πρόσφατη “προειδοποίησή” σου προς τους Τούρκους, προέβης σε 3 βασικά λάθη στρατηγικής!
  • α. Ο όποιος αιφνιδιασμός δεν ανακοινώνεται Κε Αρχηγέ! Έδειξες ότι στερείσαι βασικών γνώσεων και εννοώ βασικών γνώσεων τρόπου παιξίματος του… “παιχνιδιού, αν και… “βατράχι”!.. (Αν δεν σφάλλω είσαι και τέτοιος). Θα μπορούσε να ανακοινωθεί κάτι παρόμοιο της δικής σου δήλωσης, ενταγμένο μόνον σε ένα ευρύτερο παιχνίδι στρατηγικής ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΩΣ!..   
  • β. Έδειξες ή επανέφερες στο φως την βασική και χρόνια αδυναμία των ΕΕΔ! Ποιά είναι αυτή; Το γεγονός ότι για να δράσουν αυτές και να κάνουν και το παραμικρό ακόμα, θα πρέπει να πάρουν την άδεια της εκάστοτε Κ-Β! (Του ΚΥΣΕΑ βεβαίως έπρεπε να πεις, αλλά ποιό ΚΥΣΕΑ θα μου… έλεγες και για την παρούσα ειδικά Κ-Β δεν θα σε αδικούσα)!
  • Αυτό, προφανώς γίνεται στο όνομα της… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά για να είμαι δίκαιος και της ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ της δοτής κάθε φορά στρ-κής ηγεσίας μας, (δοτή είναι και η σημερινή δική σου / σας), κάτι που αυτόματα αφαιρεί την όποια πρωτοβουλία κινήσεων ή ενεργειών, μια πρωτοβουλία, η οποία ειδικά στις πρώτες ώρες της κρίσεως που θα κλιμακώνεται για να γίνει πόλεμος, είναι όπως ξέρουμε απολύτως κρίσιμη, διότι συνήθως, σχεδόν διαμορφώνει το ακολουθούν αποτέλεσμα της όποιας σύγκρουσης!
  • Έτσι οι Τούρκοι που εκ των πραγμάτων, ως αναθεωρητική δύναμη, έχουν ήδη την πρωτουβουλία γενικώς, έναντι ημών, αποκτούν επιπλέον χρόνο, ωφέλιμο γι΄αυτούς επιχειρησιακά, αν με καταλαβαίνεις!.. Τελικά, (είθε όχι), οι Τούρκοι θα έχουν πετύχει κάποιον ή κάποιους εκ των στόχων τους και εμείς θα τρώμε… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα θρηνούμε διηρημένοι και πάλι, διαφωνούντες ως προς τους αιτίους της… ήττας, πάνω από ήδη χυμένο γάλα!..
  • Λύσεις υπάρχουν και για την παραμονή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ… ΕΙΚΟΝΑΣ των ΕΕΔ, αλλά και  για να μην φτάσουμε έτσι, όπως πιο πάνω περιέγραψα, πάνω από το… χυμένο γάλα και εύχομαι να τις έχετε βρει ή καλύτερα να στις έχουν αναφέρει οι Επιτελείς σου και να έχεις αποφασίσει / -τε σχετικά! (Εννοώ η πολιτικο-στρ-κή ηγεσία / -σίες).
  • ΘΥΜΙΖΩ ΕΔΩ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟ 1996 Η ΠΟΛΥ… ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΑΝΤΙΡΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΙΔΕΑ ΑΚΟΜΑ, ΤΟΥ ΣΤΡ-ΚΟΥ… ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
  • ΤΟ 1996, ΑΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΡ-ΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΠΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ, Ο Τ/ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 80% +, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΔ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ 2120, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ… 2115, ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ!..
  • Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ 1996, ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ, ΙΣΩΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ 1974, ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ “ΓΑΤΟ” ΩΣ ΣΤΡ-ΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ “ΓΑΤΟ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΑΡΧΙ-ΓΑΤΟ” ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΜΥ! (ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΥΔΚΤΗΣ ΤΟΥ, “ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ” ΤΟΥ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ)!
  • ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ Π-Θ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ”, ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ, ΟΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΠΡΩΗΝ Π-Θ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΝΕΕ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ”, ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ!..
  • Σου θυμίζω ακόμα Κε Ναύαρχε κάτι εξ ίσου σημαντικό, ήτοι πως ο έχων την πρωτοβουλία έχει σχεδόν πάντα και τις όποιες στρατηγικές πληροφορίες πρώτος!.. Πρόσεξε λοιπόν!
  • γ. Έδειξε η γνωστή πια αποστροφή σου ότι μάλλον βρίσκεσαι, ως Αρχηγός, κάτω από μια μεγάλη, αν όχι και αφόρητη, πίεση και εκδήλωσες έτσι… εξωστρεφικά το άγχος σου, (πολύ μεγαλύτερο του φυσιολογικού άγχους που επιβάλλει η θέση που κατέχεις, να έχεις / αυτή είναι στρατηγική πληροφόρηση και μάλιστα… άκοπη και ανέξοδη προς το Τ/ΓΕΕΔ, αφού αφορά σε εσένα, στον Ε/ΓΕΕΘΑ), γενόμενος, σε σύγκριση με τους Τ/αντιπάλους σου και αντιπάλους μας, … Ντεβλέτ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, αφού αυτός και μόνον από τ/πλευράς ομιλεί έτσι! Ποτέ, μετά το 1974, τόσο ευθέως και “ολοκληρωτικά” δεν έχει μιλήσει Τούρκος στρ-κός (και ορθότερα δεν έχει μιλήσει το Τ/ΓΕΕΔ) για εμάς και είμαι πολύ… μελετημένος, πίστεψέ με!..
  • Οι ανάλογες της δικής σου κορώνες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ “ρητώς” από τους στρ-κούς ηγέτες όλων των επιπέδων, (από Ταξίαρχος ΝΑΙ και ΑΝΩ, ΣΙΓΟΥΡΑ), πόσο μάλλον για τη θέση σου, για μια σειρά από λόγους! Αν πχ συμβεί το αντίθετο, λέω τώρα εγώ, κάτι που απεύχομαι βεβαίως, τότε τί θα βγεις να πεις στον λαό μας και στο προσωπικό σου;
  • Θα ήταν φρόνιμο να ζητήσεις να σου φέρουν να μελετήσεις το “πώς” χειρίστηκε τα προεόρτια της εισόδου των ΕΕΔ στον πόλεμο με τους Ιταλούς το 1940, ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ! Θα εκπλαγείς θετικά, αλλά και θα διδαχτείς!..
  • Δεν θα σχολιάσω τα όσα ακούστηκαν περί… επηρεασμού σου, “δίκην κολλητικής ασθενείας” δηλαδή, από τον ΥΠΑΜ (θα άκουσες που κάποιοι δημ/φοι είπαν πως ο Αποστολάκης έπαθε Καμμένο), διότι πιστεύω ότι “έχεις ένα επίπεδο”, (αν και η Ψυχολογία λέει πως ένας φυσιολογικός άνθρωπος ζώντας συνεχώς πχ με έναν άλλον άνθρωπο που σχεδόν κάθε ημέρα πχ…  γαυγίζει, κάποια στιγμή πιθανώς να γαυγίσει και αυτός), όπως και δεν θα σχολιάσω τα όσα εμμετικά και άκρως γλειώδη, ακούστηκαν περί της σοβαρότητός σου, κλπ, αφού η αποστροφή σου δεν έχει να κάνει με την… σοβαρότητά σου, που πράγματι διακρίνει τον χαρακτήρα σου, αλλά αυστηρά και μόνον με την γνώση του “δραν”, ως εκ της θέσεώς σου και μόνον, θέση που είναι “καθαρά” ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ!.. (Κατά τον Κύριό μας, σοβαρός δεν είναι ένας που δεν μιλά καθόλου! Ένας τέτοιος άνθρωπος έχει πει ο Σωτήρας μας είναι ή πάνσοφος ή… πανηλίθιος, σε απλά και σύγχρονα νέα ελληνικά)!.. 
  • Επίσης!
  • Η αντρίκια (σου) – ευθεία εκδηλωθείσα στάση (αν την εξετάσουμε και ως τέτοια) ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ!..  ΟΙ ΤΕΔ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΤΡ-ΚΟΣ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ!.. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ… ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ Ο Κ/Δ ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΤΟ 1974, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ… ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΠΙΑ:
  • ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΟΛΙΟΙ“!!!
  •  
  • ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΚΛΠ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ “ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΝ ΑΝΑΛΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΡ-ΚΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ”, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!.. [ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ / ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ, ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΣΤΡ-ΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ -ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΣΙΓΟΥΡΑ(!!!)- … “ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ” ΚΑΙ ΤΟ Τ/ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ]!
  • Συμπερασματικά και σε ό,τι σε αφορά, δεν κάνεις για την θέση που κατέχεις και μην με παραξηγήσεις! Σε κάθε περίπτωση όμως είσαι καλύτερος του Τ/ομολόγου σου Κου ΓΚΟΥΛΕΡ, αν και βασίμως αμφιβάλλω για το αν αυτός (ή ο ΑΚΑΡ) είναι ο πραγματικός Τ/Α/ΓΕΕΔ και όχι ο “τύποις”!.. Κατάλαβες!
  • Για άλλη μια φορά, και λίγο πριν μπούμε στις… καθυστερήσεις, απευθυνόμαστε στον Κο Τσίπρα και τον καλούμε να ΑΛΛΑΞΕΙ από ΥΠΑΜ… ΧΘΕΣ (!!!), τον Κο ΚΑΜΜΕΝΟ, διότι είναι λίαν Ε-ΠΙ-ΚΙΝ-ΔΥ-ΝΟΣ!
  • Ένας Τσίπρας (εσείς δηλαδή Κε Π-Θ) με το κύριο χαρακτηριστικό της δολιότητος και της άριστης επαγγελματικής γνώσεως, (θεωρητικώς και πρακτικώς), του ψεύδους, μαζί με 2, 3 στρ-κούς, επίσης αρίστους γνώστες της πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικής Τουρκίας, οι οποίοι σήμερα ευρίσκονται άνετα πια στο Ε/ΥΠΑΜ, θα ήταν / ήσασταν Κε Π-Θγέ παρασάγγας προτιμότερος ως ΥΠΑΜ, από τον Καμμένο!
  • Αφήστε λοιπόν στον “Μαντηλάκια” το ΥΠΕΞ, Κε Π-Θ-γέ, ένας “Μαντηλάκιας”, ο οποίος με την χαρακτηριστική του γαλιφιά και το ιδιόμορφο γλείψιμό του (πολιτικά πάντα “μιλάω”), μπορεί να ανταποκριθεί και στο ΥΠΕΞ, αχαχαχαχαχαχαχαχα, και πάρτε το ΥΠΑΜ ή έστω και το ΥΠΑΜ, όπως έμμεσα, και υπό μορφήν τάχα αστείου, σας το πρότεινε και ο Κος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ο οποίος ως παλαιός ΕΟΚΑ-τζής, 1 βλέπει, 100 καταλαβαίνει!.. (Ας προσέξει βεβαίως, διότι πληροφορίες από την Κύπρο τον φέρουν να εξελίσσεται σε… Γιούνκερ!.. Καταλάβατε! Ε! Πρόεδρε! Ε! Κουμπάρε! Αν είναι αληθινές οι φήμες, ρίχνε λιγότερο… φαρμάκι στο… γυαλί)!

9. Συμφώνησαν -λέει- Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία να διεκδικήσουν το “μετ’αραβικό” Μουντιάλ! (Αν δεν σφάλλω)!

Σχόλιο για τις 3 αυτές χώρες και πιο πολύ για την Ελλάδα:

“Όσο και να’ ναι, με ένα Μουντιάλ ξεχνιέσαι”!.. Όπως έλεγε και η παλιά γνωστή διαφήμιση: Με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι“!..

10.Η πρώην Πρόεδρος του “Αρείου Πάγου”, νυν Σύμβουλος του Π-Θ Τσίπρα (αμισθί κατά κυβερνητική δήλωση) και μετ’ ου πολύ Πρόεδρος της… “πονηρής” “Επιτροπής Ανταγωνισμού”, Κα ΘΑΝΟΥ, μας είπε: “Εγώ θα αποφασίσω το πότε θα αποσυρθώ”, κλπ

–  Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ΟΙΗΣΗΣ, που παράγει η ΕΞΟΥΣΙΑ!.. Αλλοίμονο στην μεγάλη μάζα των “παριών” της σχεδόν παράλυτης και… αμεταρρύθμιστης ελληνικής “Δημόσιας Δκσης”!..

Η στάση τέλος του Τσίπρα, (εννοώ με τον υπόψη διορισμό), είναι απολύτως συμβατή, και σ’ αυτήν την περίπτωση, με την… ζηλευτή ηθική της Αριστεράς! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

11. Για να μην γελιέστε, ό,τι και να ακούτε! Και ο Πετσίτης είναι μέγας Π-Θ κός φίλος και φίλος όλης της Π-Θ παρέας, όπως ο Καρανίκας “ένα πράγμα“! Μάλιστα ο Πετσίτης είναι ή άντε ήταν (και) ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ, (κυρίως τέτοιος) έχοντας… εκτελέσει πολλές, ακόμα και επικίνδυνες αποστολές!..

12.Εκδηλώσεις “του μυαλού που πολεμά”, στο στρ-κό Πεδίο, είναι πχ η βροχή από πέτρες σε ΤΘνα οχήματα, οι ξαφνικοί θάνατοι ανωτέρων επιτελικών στελεχών, οι θάνατοι από φωτιά, οι θάνατοι ατόμων με ειδικά καθήκοντα, η εξουδετέρωση Ν/Π, κλπ.

Ο 1ος Στρατός που χρησιμοποίησε οργανωμένες δυνάμεις “Ψυχικών Πολεμιστών ήταν ο Στρατός της πρώην Τσεχοσλοβακίας.

– Συγκεκριμένα, το 1919, στον πόλεμο μεταξύ Ουγγαρίας – Τσεχοσλοβακίας είχαν χρησιμοποιηθεί στρ-τες με το χάρισμα του “Ψυχικού”, σε επχσεις κατάδειξης στόχων και σε καθήκοντα έγκαιρης προειδοποίησης!

– Στην αρχή αυτό γινόταν “εν αγνοία” των Δκτων, αλλά μετά τις πρώτες επιτυχίες, σχηματίσθηκε ένας Ουλαμός του Τσέχικου Ιππικού, από “Ψυχικούς”!

– Το θέμα αντιμετωπίστηκε πολύ σοβαρά από την ηγεσία, ώστε το 1925 εκδόθηκε από το Τσεχοσλοβακικό ΥΠΑΜ ένας Κανονισμός, με τίτλο: Διορατικότητα, Υπνωτισμός, Μαγνητισμός!

– Τέλος, ο Στρατός, ως Οργανισμός, είναι υπερβολικά ΥΛΙΣΤΗΣ και του αρέσει να πατά σταθερά στα πόδια του! Οι σχέσεις του με την παραψυχολογία είναι σαν αυτές του μικρού παιδιού, εμπρός σε ένα περίπτερο με “πονηρά” περιοδικά! Το παιδί, συνήθως, ρίχνει βιαστικές ματιές και φεύγει, ακόμα περισσότερο… μπερδεμένος!..

ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ“!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 ΥΓ.

1. Δεν κατέστη δυνατή η παρουσία μου προχθές στου ΛΑΜΟΓΙΑ και απολογούμαι! Έμαθα όμως και χάρηκα! Εμείς τώρα, διαβάστε: !!κιsaρ%_21, 2019σαki.

Όσοι ειδικά ήλθαν από Τουρκία για διακοπές και αλληλενημέρωση, θα ακολουθήσουν ακριβώς τις ίδιες μέχρι τώρα διαδικασίες!

2.

1.indd

Πρωτοσέλιδο 22-12-2018

Κε Χίε!

– Επέλεξες, αναφερόμενος στην Κα, να αναφερθείς στον Κο Βελόπουλο και στον όχι και τόσο φίλο του, όπως εγώ πιστεύω, Κο Χιδίρογλου! Η υπόψη… Κα μαζί και με άλλες… όμοιες “πέρασαν” από το ΥΠΑΜ, από της εποχής Άκη ακόμα και άφησαν εποχή! Ήταν τότε που οι καθαρίστριες γίνονταν πραγματικά Γραμματείς ή… “Κες Παρά Τω Υπουργώ” και την παρέα του, έχουσες τεράστια δύναμη!.. (Τα ίδια, ως δύναμη εννοώ, αχαχαχαχαχαχα, που ξαναζούμε και σήμερα με τις Νοτοπούλου και Σία)!.. Το ΥΠΑΜ τότε ζούσε τον απόλυτο εκτραχηλισμό, τον απόλυτο εκμαυλισμό του! Αργά ή γρήγορα όλες αυτές οι Κες έχουν πάντα το ίδιο τέλος, σαν αυτό που ζει τώρα (την αρχή του φυσικά) η υπόψη… Μοντέλα, της Κας Βάσω-ς!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Όσοι μίλαγαν και διακριτικά για τα χάλια αυτά στο ΥΠΑΜ τότε, στοχοποιούντο!.. Ήταν τότε που το προσωπικό του ΥΠΑΜ είχε χάσει την… πυξίδα του! Ζήλεψαν και οι “στρ-τίνες” μας τότε και άρχισαν τότε να βάφονται έντονα, λες και θα πήγαιναν στα μπουζούκια, να φοράνε και αυτές “κολλητά” και “ψηλοτάκουνα”, μέσα στα Επιτελεία, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, με αποτέλεσμα το άρρεν προσωπικό να λειτουργεί τελείως… αποσυντονισμένο και… αποχαυνωμένο!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Ζήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!..

– Όχι! Αργότερα είχαμε Υπουργούς “σνιφ”!.. (Ο πληθυντικός είναι “ευγενείας”)!..

-/-