Είκοσι (20)… Βελάκια!

“Πάμε” ξανά Φίλοι μας, αφού σας πούμε τα προσήκοντα των ημερών και ειλικρινή μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

1. Κε Δρούγε!

  α. Δεν έχει κανένα “ειδικό” α/φ η ΜΙΤ•, με το οποίο μεταφέρει στην Τουρκία Γκιουλενιστές και άλλους, που συλλαμβάνει, κλπ, όπως είπες!

– Χρησιμοποιεί, αναλόγως με τη “δουλειά”, κατάλληλα α/φ, που… “ναυλώνει”! Κατάλαβες!

– Για παράδειγμα, τον Οτζαλάν τον μετέφερε από την Κένυα, το 1999, στην Τουρκία, με ενδιάμεσο σταθμό τα “Κατεχόμενα”, με το “λίαρ τζετ” του εκ της Δ. Θράκης, Τ/επιχ-τία Τζαβίτ ΤΣΑΓΛΑΡ! Έτσι… “παίζει”!

 • Τελευταία φερόμενη επχ-ση της MIT είναι η μεταφορά 3 Γκιουλενιστών, από την Γκαμπόν (09-04-2018)!

   β. τ/Σ-Χ

        (1) Η τ/Σ-Χ πάντα είχε Αξκούς από τις ΤΕΔ, αφού αυτές ήταν και είναι η πηγή της!

       (2) Ποτέ δεν ήταν “Σώμα” κοντά στον ΡΤΕ! Αντιθέτως! Ο ΡΤΕ αρχικώς κινήθηκε για την… “άλωσή” της κυρίως με τη δημιουργία των “Ειδικο-Επιχειρησιακών” και στην Σ-Χ (ÖHJ), εκτός από την Αστυνομία, η οποία παρεπιπτόντως γιορτάζει σήμερα, 10-04-2018, τα 173 χρόνια από την ίδρυσή της, παρουσία του ΡΤΕ, όπου τοποθέτησε “δικούς” του, στη συνέχεια της αφαίρεσε “βήμα – βήμα” τις αρμοδιότητές της και τελικώς, μετά από το χειραγωγηθέν απ’ αυτόν αποτυχημένο Κίνημα του 2016, τη διέλυσε κυριολεκτικά και την ξανάχτισε απ’ την αρχή, με νέα υπαγωγή, κλπ, κλπ, κλπ, τα οποία κλπ “κάτσε και ψάξτα” μόνος σου, διότι όλοι όσοι βγαίνετε στα Κανάλια έχετε γίνει από γελοίοι, έως… τραγικοί και μ’ έχετε κουράσει κυριολεκτικά!

 • Το Σώμα που ο ίδιος ο ΡΤΕ ουσιαστικά δημιούργησε και είναι οι Πραιτωριανοί του, θα λέγαμε, είναι η “νέα” Αστυνομία και απ’ αυτήν πιο πολύ οι “Ειδικο-Επχκοί” της Αστυνομίας (ÖHP)!
 • Επίσης! Κανένα Δόγμα δεν άλλαξαν οι Τούρκοι στα Ε-Τ σύνορα! Απλώς, δόθηκε προφανώς δγη απ’ το Τ/ΓΕΕΔ να σταματήσει οποιαδήποτε Ε-Τ στρατιωτική συνοριακή επαφή και ορθώς*, αφού οι Τούρκοι Αξκοι δεν είναι… τραμπαρίφες και αντιλαμβάνονται το πώς πρέπει να ενεργούν, αναλόγως των κάθε φορά προκειμένων καταστάσεων και δεν είναι σαν τους… τουρίστες “μαλιστάκηδες” και “γαλονοεραστές”, τους “δικούς” μας, που οι Τούρκοι πήγαν να βυθίσουν πχ το σκάφος μας, αυτό του ΛΣ, στα Ίμια και αυτοί είχαν διατάξει… πρωτάθλημα “ΤΑΒΛΙ”, στις ΕΕΔ!.. Κατάλαβες! Για τους πάντες και τα πάντα στα σύνορα και εκτός πάντα των αστικών κέντρων, (λέγε με “ύπαιθρος χώρα”), κλπ, υπεύθυνη ήταν και παραμένει η Σ-Χ! Άρα αυτή συλλαμβάνει, και γενικώς αυτή είναι επιφορτισμένη, με όλα όσα συμβαίνουν και(!) στα σύνορα! Δεν άλλαξε κάτι, πλην της… ηγεσίας της, η οποία είναι -όπως άλλωστε όλες έτσι παρουσιάζονται- “του… ΡΤΕ”! “Μην κρούεις λοιπόν ανοικτές θύρες”!..

   * Ένας επιπλέον λόγος, ένεκα του οποίου σταμάτησαν οι Τούρκοι τις στρ-κές επαφές στα Ε-Τ σύνορα, είναι και η προφανής τους θέληση να ελέγχουν αυτοί την διαμορφωθείσα, μετά την αιχμαλωσία των 2 στρ-κών μας, κατάσταση! Πού ξέρουν πχ πώς θα μπορούσε να αντιδράσει κάποιος… θερμόαιμος Έλληνας στρ-κός, σε κάποια ενδεχόμενη τέτοια επαφή, και έτσι να χάσουν “το πάνω χέρι” που έχουν αυτήν τη στιγμή; Είπαμε Κε Δρούγε! Οι Τούρκοι, λέγε με ΤΕΔ “εν προκειμένω”, “πάνε πάντα στα σίγουρα” και “σπανίως ρισκάρουν!..

    (3) Η αφαίρεση των πασσάλων, κλπ, στην οποία αναφέρθηκες, αποδεικνύει ότι τα 2 στελέχη μας ήταν τα “τυχερά”, τα οποία “έπεσαν” στα χέρια των Τούρκων, οι οποίοι, όπως το έχουμε γράψει εδώ, αναλύσει και εξηγήσει αρκετές φορές, ήθελαν να πιάσουν Έλληνες στρ-κούς, λιμενικούς, κλπ, ό,τι τους “καθόταν” τέλος πάντων,… αιχμαλώτους πάντως, για προφανείς λόγους, κυρίως Ψυχολογικού ελέγχου της… ανυπεράσπιστης “σήμερα” ελληνικής κοινωνίας και να τους κρατήσουν μέχρι του κρισίμου χρονικού σημείου, που θα αποφασίσουν να επιτεθούν, με τον τρόπο που έχουμε εδώ περιγράψει και με τις προϋποθέσεις που έχουμε επίσης εδώ αναφέρει, κατά της Ελλάδος!

   (4) Η “SADAT” / “ΣΑΝΤΑΤ”, κλπ, του Ταξ-χου (Ε.Α.) Τανριβερντί, κλπ είναι μια παραστρατιωτική Ομάδα (κατέστη τέτοια, μετά από πολλές συσκέψεις με την Κ-Β, το Τ/ΓΕΕΔ, την ΜΙΤ, κλπ), φίλα προσκείμενη στον ΡΤΕ, της οποίας κύρια αποστολή είναι η οργάνωση της “λαϊκής άμυνας, στο πλαίσιο των αλλαγών που αυτή… υπέστη τα τελευταία χρόνια! (Η τ/κρατική TV είχε δείξει, κατά το παρελθόν, κάποιες σκηνές, με πρακτική εκπ-ση πολιτών, λέγοντας πως πρόκειται για εκπ-ση οπαδών του ΡΤΕ, μελών του “ΑΚΡ”)!..

 • Ασφαλώς και συνημμένως, η “Ομάδα” αυτή ή και “Οργάνωση”, αν θέλεις, λειτουργεί και ως κρατική Πηγή Πληροφοριών, (μία ίσως εκ των σπουδαιοτέρων, αφού ευρίσκεται “μέσα” στον τ/λαό)!
 • Δεν αποτελεί, όπως είπες,… “τρίτη στρ-κή δύναμη!.. (Ακούσαμε μέχρι και το ότι οι Τούρκοι έχουν 3 στρατούς, ήτοι τις ΤΕΔ, την Σ-Χ και την… “ΣΑΝΤΑΤ”! Τί άλλο μας… περιμένει ακόμα);

Πάντα στην Τουρκία, ιδίως από την δεκαετία του 1990 και μετά, οι κυβερνώσες με δημοκρατικό μανδύα τ/Κ-Β και όχι οι Χούντες, αφού αυτές δεν είχαν ποτέ τέτοια ανάγκη [1997: “Βελούδινο Πραξικόπημα” Ι. Χ. Καρανταγί, με “μπροστάρη” τον Τσεβίκ Μπιρ, που χρονικά λίγο πριν, στην Κύπρο, πήγε να δολοφονήσει, 2 φορές μάλιστα, τον τότε Α/ΓΕΣ και μετέπειτα Α/ΓΕΕΔ, Χ. Κιβρίκογλου / 2007: e-πραξικόπημα, με ηγέτη τον τότε Α/ΓΕΕΔ, Γιασάρ Μπουγιουκανίτ, που τον ξεφτίλισε ο ΡΤΕ, δείχνοντάς του… καυτές “φωτο” της κόρης του Στρατηγού, στην πολύωρη εκείνη συνομιλία τους στην Πόλη, (καταλάβατε), ώστε να τον… “νεκρώσει” και να προχωρήσει τους πολιτικούς σχεδιασμούς του… απερίσπαστος, όπερ και εγένετο], προσπαθούσαν να έχουν δική τους αστυνομική κυρίως δύναμη, όπως και πληροφόρηση, ώστε να διασφαλίζουν την… επιβίωσή τους και να μην είναι έρμαια των ΤΕΔ!

– Έτσι, για παράδειγμα η Τανσού ΤΣΙΛΛΕΡ, ως Π-Θ, προσπάθησε -και έως ένα βαθμό το κατάφερε- να ελέγξει το ΥΠΕΣ και την Αστυνομία, φτιάχνοντας μέχρι και δική της ΜΥ!.. Το βαθύ τ/Κράτος όμως, τα θεμέλια του οποίου, θυμίζω, ότι τέθηκαν περί το 1850, είναι παντού και τα υπόλοιπα τα… καταλαβαίνετε!..

– Κε Δρούγε!

Δεν είσαι “στρατιωτικός αναλυτής”! Σε παρακολουθούμε εδώ και καιρό στα Κανάλια, που “βγαίνεις”! Οι άλλοι που βλέπουμε να… αναλύουν τάχα είναι “λαμόγια” και ο στόχος τους ή οι στόχοι τους – βλέψεις τους, κλπ, είναι άλλος / άλλοι! Εσύ δεν είσαι λαμόγιο, το αναγνωρίζω / -με! Εσύ τουλάχιστον διαβάζεις, το “ψάχνεις”, κλπ!

Τί όμως είσαι; Είσαι ένας σχεδόν αναξιόπιστος “μεταφορέας ειδήσεων”, οι οποίες σου δίνονται μάλιστα τις περισσότερες φορές ως εμπιστευτικές… πληροφορίες, από… κάποιους, προκειμένου αυτοί να κάνουν την… δουλειά τους! Την κρίσιμη ώρα / χρονική στιγμή, εσύ (όπως και οι λοιποί… τηλ/κοί αστέρες – δήθεν στρ-κοί… αναλυτές) θα καταστείς / -τε πληροφοριακά επικίνδυνος / -νοι για τις ΕΕΔ και μάλιστα εσύ(!) πιο επικίνδυνος από τους υπόλοιπους… ομοίους σου!

Προς τούτο, και για άλλη μια φορά, καλούμε την στρ-κή ηγεσία και κυρίως τους Επιτελείς Πληροφοριών να εμπιστεύονται μόνον τους θεσμικούς συναδέλφους τους, εντός και κυρίως εκτός Ελλάδος και ΟΥΔΕΝΑ ΑΛΛΟΝ!..

2. Ο Καμμένος γράψαμε ότι έχει καταστεί, Κε Τσίπρα, επικίνδυνος για τις ΕΕΔ και την εθνική ασφάλεια! Παράδειγμα: “Βγήκε” και είπε, απευθυνόμενος προς τους Τούρκους, ότι το επόμενο διάστημα θα μεταβούν 3.500 άνδρες στα νησιά μας και άλλοι 3.500 στον Έβρο και αν δεν σφάλλω, τους… τόνισε ότι έχουμε σε εξέλιξη “εξοπλιστικό πρόγραμμα”, κόστους 1δις Ευρώ!..

Ποιός του έδωσε το δικαίωμα να “δίνει” “στα ίσα” σοβαρές πληροφορίες, των ΕΕΔ; Ακόμα και να το ήξεραν οι Τούρκοι, σας λέω εγώ, ποιός του έδωσε ή ποιός του δίνει το δικαίωμα να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ (αυτό είναι και το πλέον κρίσιμο) πληροφορίες γενικώς και κυρίως πληροφορίες που επιχειρησιακά ενδιαφέρουν τους Τούρκους;

– “Μάθαμε” ακόμα (διότι κάποιοι “κόλλησαν” την αρρώστεια και λειτούργησαν “εκ συμπαθείας”, αφού έτσι συμβαίνει πάντα, “όταν χάνεται η μπάλα”) ότι η ΑΣΔΕΝ (που την διαβάσαμε στο “τσατσοσάϊτ” ως “ο ΑΣΔΕΝ” και δεν εννοούσε ο συντάκτης τον ΑΣΔΕΝ-άρχη – Κουμπάρο του Καμμένου), θα μετασχηματιστεί σε “Στρατηγείο Αρχιπελάγους”, όπως και παλαιότερα είχαμε διαβάσει πως οι Π/Ν θα πάνε / θα μετασταθμεύσουν οριστικά στην… Αυλώνα, από τον Βόλο, κλπ! / Θα κουραστούν και οι Αλβανοί πράκτορες των Τούρκων, να τους ξανα… ψάχνουν! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

Προς τί όλες αυτές οι παραπάνω αναφορές, από επίσημα ή και πλέον επίσημα χείλη; Ποιοί διοικούν επιτέλους σήμερα τις ΕΕΔ και έχουν αφήσει τον χώρο των πληροφοριών στα… κοράκια; Μέχρι και ο Κος Δρούγος… 1ος (αχαχαχαχαχαχα) έμαθε και μας είπε για το συμβάν στη Ρω!.. Από πού το έμαθε άραγε; Έλα μου ντε!.. Πόσο ακόμα, κάποιοι ουτιδανοί τώρα και μοιραίοι αύριο βρε ηλίθιοι… Στρατηγάρες, θα χτίζουν καριέρες πάνω στην εθνική ασφάλεια, φτύνοντας τον ιδρώτα των στελεχών των πλρηροφοριών;

Είδατε ποτέ οι Τούρκοι να μας λένε τίποτα ουσιαστικό για τις όποιες Μονάδες ή Μεγάλες Μονάδες τους; Για παράδειγμα:

 • Επιβεβαίωσαν πχ ποτέ ότι η Ταξ-χία Π/Ν, του ΤΠΝ, της Φώκαιας έχει δύναμη Μεραρχίας+;
 • Μας είπαν ποτέ κάτι σχετικό με την 66 Μ/Κ Ταξ-χία και τις αποστολές της, κλπ, κλπ, κλπ;
 • Για τα σχέδια της Ταξ-χίας Κομάντος της Βιθυνίας / Μπολού; Ακούσατε κάτι;
 • Για την εκπ-ση που κάνουν οι ΤΕΔ στα χημικά, τα οποία ετοιμάζουν να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας, σε Έβρο και νησιά;
 • Πού την πήγαν και αν πράγματι την διέλυσαν ή όχι, την 3η Α/Κ Ταξχία τους στην Μ. Ασία, μένοντας πια με 2 η “Στρατιά Αιγαίου”; Και άλλα πολλά!..
 • Ποτέ και τίποτα δεν ειπώθηκε ή δεν ακούστηκε έστω, όπως και επιβάλλεται άλλωστε, για ΕΔ που σέβονται τον εαυτό τους!.. Ενώ εμείς…!..

Τί άλλο λοιπόν θα βγει να πει ο Καμμένος; Θα βγει να πει και(!) ό,τι έχουμε σχεδιάσει για τους Τούρκους, εντός της Τουρκίας; Αυτό έμεινε μόνο να κάνει, ολοκληρώνοντας το… θεάρεστο έργο του, ήτοι “να κάνει π….να” τις ΕΕΔ!

Προφανώς η στρ-κή ηγεσία μας είναι κατ’ ελάχιστον… υπνωτισμένη, μαγεμένη ή εθισμένη στη ή σε βαθειά λειχία του ΥΠΑΜ! Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση της, εκτός αν όλοι αυτοί μαζί (Υπουργός και Στρατηγοί του / αφαιρώ τους Στρατηγούς-κουμπάρους του ΥΠΑΜ, αφού αυτοι είναι πια… “συγγενείς” του και άρα τα “αρκουδάκια” που χορεύουν στους ήχους και ρυθμούς της πίπιζας του… “Αρκουδιάρη”) εργάζονται για το ΝΑΤΟ(;), τί άλλο να πω, ή τέλος πάντων για συμφέροντα “τρίτων!..

– Πρόκειται, φίλοι μου, για μια ελληνική στρ-κή ηγεσία, της οποίας, “εν ειρήνη”, της αιχμαλώτισαν οι Τούρκοι 2 στελέχη και το μόνο που κάνει είναι να φτιάχνει τραπεζάκια με 2 καρέκλες άδειες, γι’ αυτούς, καθιστάμενη από θεσμός, ακτιβιστική Οργάνωση, ενώ δεν έχει πει του ΥΠΑΜ να σιωπήσει, ξεχνώντας, ούσα προφανώς πλήρως αιθεροβάμων, ότι πριν το… “μπαμ” εφαρμόζεται “σιγή ασυρμάτου” και μάλιστα “γενική”, απ’ όλους!..

Πώς μπορεί κάποιος σοβαρός Έλληνας να εμπιστευθεί έναν τέτοιον… Υπουργό και μάλιστα Αμύνης; Ο άνθρωπος έχει “ξεφύγει” και είναι βέβαιον ότι ασχολούνται μαζί του Τούρκοι ψυχολόγοι!.. (Δεν είπε τυχαία, εκτιμώ, ο… άπουτσος ή για το πιο εύηχον, ο… ευνούχος Ν. Μπαχτσελί, για τον Καμμένο σήμερα, 10-04-2018, ότι ο Ε/ΥΠΑΜ πρέπει να μπει σε κλινική)!

Μετά τον “Ζητιάνο της Ακρόπολης”, που έγραφε η τ/ ε/φ “Güneş” – “Ήλιος”, στις 05-04-2018, για τον Π-Θ μας Τσίπρα, τώρα έχουμε και τον… Τρελλό του Ε/ΥΠΑΜ, που είναι, για τους Τούρκους, ο ίδιος ο Υπουργός μας! Καλύτερα πάντως που δεν τον είπε “γραφικό” τον Καμμένο ο Μπαχτσελί, αλλά και αυτό δεν θα αργήσει να λεχθεί, όπως εκτιμώ, είτε απ’ τον Μπαχτσελί, είτε από κάποιον άλλον Μογγολότουρκο Φασιστή!

 • ΖΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

– Μεγάλη εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι οι Τούρκοι πολιτικοί θέλουν την απομάκρυνση του ΥΠΑΜ μας, από τη θέση αυτή! Άλλοι θα πανηγύριζαν και θα παρακάλαγαν να μην άλλαζε ποτέ! Καταλαβαίνετε, μετά απ’ όλα αυτά το “γιατι”! Βεβαίως, θα προσέξατε πως το Τ/ΓΕΕΔ, προφανώς για τον λόγο / τους λόγους που αντιλαμβάνεστε, δεν λέει / δεν λένε κάτι σχετικά με τον ΥΠΑΜ μας, (να “φύγει” ή όχι από ΥΠΑΜ), αφού είναι πανέξυπνοι και δεν θέλουν βεβαίως να αλλάξει!

Το Ε/ΓΕΕΘΑ έχει πλέον έτσι καταστεί ΔΙΑΤΡΗΤΟ και στην καλύτερη περίπτωση… ΥΑΛΙΝΟ ή… ΔΙΑΦΑΝΕΣ και κυρίως ευκόλως αναγνώσιμο!.. (Σε χειρότερο ακόμα βαθμό, απ’ ότι ήταν οι ΤΕΔ,από το 2008, έως και περίπου το 2013, με τις υποθέσεις κατασκοπείας, που τις συγκλόνησαν, όπως και όλο το τ/κρατικό οικοδόμημα, αφού η χώρα αυτή δεν θα πάψει ποτέ να είναι Στρατοκράτος, ήτοι Στρατός με Κράτος)!..

Κε Τσίπρα! 1000 φορές ΥΠΑΜ ο Κος ΚΟΥΒΕΛΗΣ, όσο και να μην γουστάρει, (όπως όλοι σας άλλωστε οι νεο-κομμουνιστές), τον ΕΣ! Ξύπνα!.. Ο Καμμένος δεν σταματιέται με τίποτα και… ζημιώνει! Σε πολύ λίγο χρονικά, από τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΑΜ, αφού η Ε-Τ σύγκρουση θα έρχεται όλο και πιο κοντά!.. Ο Κουβέλης, που δεν είναι ηλίθιος, έδειξε, (εξεταζόμενος απ’ αυτήν την πλευρά), ότι έχει τουλάχιστον “γκατς”, αποδεχόμενος να πάει στο ΥΠΑΜ, γενόμενος ξεφτίλα ως… Β’ Εθνική, του πολιτικού γκάνγκστερ Καμμένου και αυτοξεφτίλα, αφού… “πήγαινε για Δήμαρχος (ΠτΔ) και κατάντησε… Κλητήρας (ΥΦΑΜ)”!

Κε Τσίπρα! Σε ειδοποιήσαμε μόλις, και πάλι! Μην πεις μετά, αν γίνει κάτι χονδρό ή χονδρότερο και με βαρύνουσα σημασία, πως δεν ήξερες, πως δεν γνώριζες, πως, πως, πως,…, διότι τότε θα έχει δίκιο ο δημ/φος… Γ. Τράγκας που σε αποκάλεσε, σε πρωϊνή, σχεδόν πρόσφατη, εκπομπή του, στο Ρ/Σ “Παραπολιτικά FM”, “Mr Zannax”!..

3. Η πληροφορία που φέρει το “NDC-GR” να μετακινείται από τη Θεσσ/νίκη, στην Πόλη, με Δκτή το αρχιλαμόγιο Δρίβα, αν είναι αληθινή, είναι άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, άμα και ΥΠΟΠΤΗ!

– Το γεγονός ότι το Γ’ ΣΣ έχει προ πολλού χρόνου καταστεί Σώμα στα… κουτιά (ποιοί ήταν τότε Αρχηγάρες άραγε, που υλοποίησαν αυτό το τεράστιο στρ-κό και συνάμα εθνικό έγκλημα, αφού έτσι δημιούργησαν “νεκρά ζώνη”, ανάμεσα στην 1η Στρατιά και στο Δ’ ΣΣ, απομονώνοντας ουσιαστικά, στρ-κά, τη Δ. Θράκη, απ’ τον υπόλοιπο, αμυντικά, εθνικό κορμό;) και ο λόγος ή οι λόγοι που αυτό συνέβη, όπως και το ποιοί το επέβαλαν αυτό, τώρα που τα Κομμούνια “πουλάνε” τη Μακεδονία, με εντολή των πατρώνων τους “Διεθνών Εβραίων”, καθίσταται / -νται απολύτως φανερό / -ροί, μιλάει / -νε από μόνος του / -νοι τους!.. Φαίνεται ότι “ενοχλούσε” και το “NDC-GR” και έπρεπε να φύγει απ’ την παρούσα θέση του!..

Κε Αποστολάκη και κυρίως εσύ… Παύλε ΜΕΛΑ, που επί ημερών σου έμελλε να ξεπουλιέται η Μακεδονία μας, (τί ειρωνεία, έ;) EXETE ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ(!!!), αν συμβεί και αυτό!..

Ποιοί ήταν οι… Αρχηγάρες αυτοί, κλπ;

Απ. : Ήσαν και είναι στρ-κοί απόγονοι των ίδιων στρ-κών κύκλων που έκαναν ηλιθίως [και για εμάς ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ(!)] την θρυλική 8η Μ/Κ Ταξ… κουτιά, [“καλώς τους” “σήμερα” τους… νεο-Αλβανο-Τσάμηδες Ναζήδες να ζητούν απελευθέρωση των εδαφών τους που… κατέχει (sic) η Ελλάδα, να έχουν κάνει και Τσάμικη… “Δημοκρατία, με Αρχηγό τους κάποιον Φεστίμ Λάτο, να έχουν -κατά τα λεγόμενά τους φτιάξει και… “Απελευθερωτικό Στρατό”, κάτι που οι Αρχηγοί μας, αν δεν τα “έβλεπαν” τότε, τί σόϊ στρ-κή ηγεσία ήταν / απαντώ, ήταν προφανώς δοτή], ήσαν και είναι απόγονοι αυτών που ζήταγαν πριν από μερικά χρόνια, να κλείσει η 1η Στρατιά***, η οποία θα πρέπει, αν κάτι δεν έχει αλλάξει, να διεξαγάγει και “σήμερα” τον αγώνα, και που ευτυχώς είχε βρεθεί τότε ο Πατριώτης και με πολύ δυνατό μυαλό(!), ο συγχωρεμένος (“έφυγε” από καρκίνο) διατελέσας και Δκτης της 1ης Στρατιάς, Στρατηγός ΔΗΜΟΥ!..

*** Τοποθέτησε, ώστε να το γιορτάσουμε, “σήμερα” το Όπλο του ΠΒ, στην Στρατιά μας, ανώτατο Αξκό που να ξεχωρίζει τα πυροβόλα, απ΄τα… πιστόλια;

STOP εδώ, για τώρα!

4. Ο Ακάρ, κατά την τελευταία του μετάβαση στην τ/”Στρατιά Αιγαίου”, φέρεται ότι παρακολούθησε -ουσιαστικά- διακλαδική αποβατική άσκηση (2η Φάση), (άσκηση στην οποία παρενέβη διορθωτικά), ήτοι σενάριο(!) με επιτυχημένη αγκίστρωση αποβατικών δυνάμεων, σε προ-επιλεγείσα εχθρική ακτή αποβάσεως και διακλαδικό σχεδιασμό τεχνικών, περαιτέρω προχωρήσεως των τ/δυνάμεων, προς το εσωτερικό της εχθρικής τοποθεσίας, η οποία έχει ήδη επιλεγεί από την τ/στρ-κή ηγεσία!.. (Α2) / Οι Τούρκοι το “πάνε” “βήμα – βήμα”, “σκαλοπάτι – σκαλοπάτι” το… μάθημα και μέχρι η… Κλάση να το μάθει… “νεράκι”, το επαναλαμβάνουν συνεχώς!.. Καταλάβατε!..

Η 11 Α/Κ Ταξχία, του Ντενιζλί, φέρεται να είναι αυτή που τάχα είχε διαλυθεί μεταφερθείσα αρχικώς στο εσωτερικό της Τουρκίας, (όπως το αυτό ισχύει και για την τ/Μονάδα που είχε φύγει από τα “Κατεχόμενα”, για να πάει να πολεμήσει στη Συρία), ενώ στην πραγματικότητα η υπόψη Ταξ-χία μεταφέρθηκε,… εκπαιδεύθηκε και συνεκπαιδεύθηκε επί 6+ μήνες σε αποβατικά σενάρια, όντας προφανώς αυτή η οποία θα έχει το κύριο βάρος “επανδρώσεως” από πλευράς ΠΖ, της EMÖGK, όταν αυτή βεβαίως θα σχηματιστεί, με βάση “ειδικό σχέδιο”, “τη δγη”, του Τ/Α/ΓΕΕΔ!..

[Η 19 Α/Κ Ταξ-χία του Αδραμυτίου (Τούρκοι πολλούς χαιρετισμούς δώστε στην Χούλια την ΑΒΣΑΡ), απέναντι από τη Λέσβο / Μανταμάδος, θα κινούσε προφανώς στους… Γκιαούρηδες (sic) υποψίες, αν έφευγε από τη θέση της και έτσι παρέμεινε εκεί, μη επιλεγείσα! Πρώην Δκτης της άλλωστε είναι τώρα, αν δεν σφάλλω, Επχης στη “Στρατιά Αιγαίου” και έτσι και η Ταξ-χία αυτή… “έχει φωνή”]!..

Η τ/Ταξ-χία Π/Ν (7.000+ άνδρες) ασκείται συνεχώς τους τελευταίους 6 μήνες σε συγκεκριμένο αποβατικό σενάριο! [To άρτι καθελκυσθέν LST “Σαντζακ-τάρ, (ο πάλαι ποτέ επικεφαλής ενός των οθωμανικών Σαντζακίων λαμόγια), όπως και το προηγούμενο, το Μπαϊρακ-τάρ” / “Σημαιοφόρος, είναι… δώρα των Τούρκων πολιτών στις ΤΕΔ]!..

 • Οι ΤΕΔ, Κε Καμμένε, που πολύ τις… φόβισες με την αναφορά σου ότι θα στείλεις σύντομα στα νησιά μας άλλους 3.500 άνδρες, έχουν τώρα(!) – σε αριθμό – το απαραίτητο εκπαιδευμένο προσωπικό, όπως και τα αναγκαία μέσα να προσβάλουν ταυτόχρονα 2 μεγάλα μας νησιά! Για παράδειγμα, και Λέσβο και Χίο (λίαν πιθανώς αν επιχειρηθεί, όπως όλα δείχνουν, η κατάληψη της Λέσβου, να προσβληθεί και η Χίος “εξ ανάγκης”) με παράλληλα παραπλανητικά κτυπήματα σε άλλα μικρότερα νησιά ή ερημονησίδες**, βραχονησίδες, κλπ!..

** Ερημονησίδες λέγονται τα ακατοίκητα νησιά μας και έχουν “Οικονομική Ζώνη”, οποιασδήποτε εκτάσεως, λαμόγια και βραχονησίδες, οι βράχοι στο πέλαγος ή αλλιώς… ό,τι λέει η λέξη! (Και δεν έχουν “Οικονομική Ζώνη”).

Για την Δ. Θράκη οι ΤΕΔ ετοιμάζουν ΕΝΤΑΤΙΚΑ(!) την 3η ΤΘΤ, της Ραιδεστού / Tekirdağ, ως εκείνη που θα περάσει 1η τον π. Έβρο, διαρρυγνήουσα την ελληνική άμυνα, στην κατεύθυνση της τ/Κ.Π.! (Α1)

 • Στο “σάϊτ” μας θα βρείτε ολόκληρο το διακλαδικό τ/σχέδιο ενεργείας, στον Έβρο!.. (Τότε θα μας ξαναπείς Κε… Μπλαβέρη, αν οι Τούρκοι… διαβούν τον π. Έβρο, αν ο Έβρος προσφέρεται ή όχι, για “δημιουργία τετελεσμένων, αφού πρόλαβες να γράψεις στην ε/φ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” πως το έδαφός του δεν προσφέρεται για τέτοια, κλπ, όπως φυσικά άκουσες να λένε στο ΥΠΑΜ ή σου είπαν κάποιοι εκεί… φωστήρες)!..

Για την Κύπρο, ρωτείστε το “λιοντάρι” μας εκεί, αν υπάρχει σχέδιο εφελκυσμού και Κ/Φ προελαυνούσης εχθρικής δυνάμεως και αν πάρετε θετική απάντηση, τότε μην φοβάστε για την Κύπρο! Τα μεμέτια θα καταστραφούν και το… 3ήμερο σχέδιό τους (Α1)… suya düsecek, αν δεν γυρίσει “μπούμερανγκ” σε βάρος τους!

5. Δεν μπορώ να ξέρω τί πάνε να κάνουν ΝΑΤΟ-ϊκά Ραντάρ στον Β. Έβρο, όπως έγραφε ο Χίος! Γιατί δεν τον ρωτάς, όταν… επανακάμψει; (Τώρα τον “κυνηγάει” η πρώην Α/ΥΠΑΜ και πρώην… εταίρα του Αλβανού – Ελληνογενίτσαρου Π-Θ Έντι ΡΑΜΑ, Κα Μιμή… Κοδέλι και έτσι ο Στέφανος κρύβεται)!..

– Αυτός το έγραψε / παρουσίασε 1ος το θέμα, με φωτογραφίες μάλιστα, κλπ, άρα θα γνωρίζει! Όλο και κάτι περισσότερο θα ξέρει από εμάς, ως… μύστης των… ΜΥ μας!..

 • Παρακάτω διάβασε άλλες 2 προτάσεις μας – εναλλακτικές:

– Γιατί δεν ρωτάς απ’ ευθείας το Ε/ΓΕΕΘΑ σχετικά, ώστε να μάθεις “από πρώτο χέρι” τί συμβαίνει;

– Γιατί δεν βάζεις κανέναν οικονομικά “ψόφιο” βουλευτή της ΝΔούλας ή κανέναν ίδιον του “Κινήματος… Αλλαγής”, να κάνει σχετική επερώτηση στη Βουλή, προς το ΥΠΑΜ, ώστε και εσύ να μάθεις τί “παίζει”, αλλά και αυτός ή αυτή (ενν. ο / η βουλευτής) να πάρει και το προβλεπόμενο σχετικό οικονομικό… “μπόνους”;

Σε κάθε περίπτωση ένας λίαν πιθανός πλέον γενικός Ε-Τ πόλεμος, θα πρέπει -ως μέχρι τούδε- να ελέγχεται από τον “Επικυρίαρχο”, (λέγε με Δύση / Η.Π.Α. και Μ. Βρεττανία) και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει με… συμμαχικά ραντάρ, κλπ, ώστε και ο νικητής να… σιγουρευτεί, αλλά και το μέγεθος της νίκης του να ελεγχθεί!..

– Θυμίζω τα παρακάτω:

 • Μέχρι τώρα ίσχυε το δόγμα της “Σχολής του Σικάγου, που “έλεγε και λέει”, πως δεν θα πρέπει ποτέ να υπάρχει απόλυτος νικητής, σε έναν πόλεμο… “μικρών” ή “μεσαίων” γενικώς Κρατών, (καταλάβατε), ώστε ο όποιος νικητής “να μην κάνει μετά τον μάγκα”, στις ακολουθούσες διαπραγματεύσεις, παρόντος του “Επικυρίαρχου”, δυσκολεύοντάς του έτσι, να στρέψει την φορά / την κατεύθυνση των διαπραγματεύσεων προς τα εκεί που αυτός και μόνον επιθυμεί! Άραγε αυτό θα εξακολουθήσει να ισχύει και επί ΤΡΑΜΠ;
 • Οι ΤΕΔ ποτέ δεν επιχειρούν, αν δεν τους έχει εξασφαλισθεί η “σίγουρη νίκη!..

– Τα Ραντάρ όμως αυτά στον Β. Έβρο, αν είναι ΝΑΤΟ-ϊκά, κλπ, εκτιμώ ότι θα κληθούν να εξυπηρετήσουν και ευρύτερους, όπως και μεγαλύτερους, του τοπικού Ε-Τ… ντέρμπυ, σκοπούς και στόχους!

–  Θέλω φίλε μου να πιστεύω ότι η μετατροπή της χώρας μας σε μια μεγάλη ΝΑΤΟ-ϊκή Βάση, [Ε/Π στην Αλεξ-πολη, “drones” στην Λάρισα, ραντάρ και ό,τι άλλο στην Ορεστιάδα, α/δ για Ε/Π ή Α/Φ στην Ψέριμο(!!!;;;), ναυτική βάση στη Σύρο, κέντρο συντήρησης αερο-ναυτικών δυνάμεων στην Κάλυμνο, μια νέα Σούδα στην Κρήτη ή… μεγάλωμα της υφιστάμενης Σούδας, τα πυρηνικά στην Ανδραβίδα, (αν και διάβασα πως αυτά πήγαν στην προωθημένη και πιο κοντινή της Ρωσίας, Ρουμανία, κλπ)], δεν γίνεται χωρίς “ελληνικό κεντρικό σχεδιασμό, αλλ’ αντιθέτως με απόλυτο έλεγχο των αρμοδίων Οργάνων και πως λαμβάνει χώρα όχι υπό καθεστώς πανικού και με διαδικασίες “άρτσι μπούρτζι και λουλάς”, όπως -και κυρίως- με τον δέοντα / προσήκοντα αμερικανικό / ΝΑΤΟ-ϊκό σεβασμό στην “φιλοξενούσα χώρα!..

6. Επειδή αγαπητοί, ακούω να παίζονται… ελπίδες κάποιων στην κακή, τάχα μου, ή πραγματικά, τ/οικονομία, να θυμάστε ότι αυτό για την χώρα που λέγεται ΤΟΥΡΚΙΑ, “δεν παίζει! Διαβάστε το παρακάτω και να μην το ξεχάσετε ποτέ πια!

Η Τουρκία τώρα είναι θηρίο που ξεψυχά, πρώτον, είναι χώρα… μεγαλομανής και πάντα προέτασσε και προτάσσει το έδαφος και την… επέκταση, δεύτερον, ενώ τρίτον, διέθετε και συνεχίζει να διαθέτει πολύ σκληραγωγημένο, πειθαρχημένο, και… ψυχο-εκπαιδευμένο λαό (ειδικά τα τελευταία χρόνια, από τον Τούρκο… “Θρησκεία – Πατρίδα – Οικογένεια”, απ’ τον Τούρκο δηλαδή Δικτάτορα ΡΤΕ), έναν πιστό Μουσουλμανικό λαό, ο οποίος “άγεται -όπως όλοι, και αυτός- και φέρεται” από την όποια ηγεσία του, πόσο μάλλον τώρα που τον ποδηγετεί ο λαολατρεμένος ΡΤΕ, ο οποίος, όπως θα έλεγε και ο λαϊκός… αοιδός Γ. Μαργαρίτης, αυτός του μιλά στην καρδιά του (άλλαξα το πρόσωπο της αντωνυμίας) και ο οποίος έχει πετύχει να αναγάγει εαυτόν σε… Κεμάλ, των Τούρκων Ισλαμιστών!..

– Θυμίζω: Όταν με τους πολύνεκρους και καταστροφικούς σεισμούς του 1999, κλπ, στην Τουρκία, η Τουρκία πήγε να… χαθεί, κλπ, (και κυρίως οικονομικά) θυμίζω ότι είχε “βγει” ο τότε Α/ΓΕΕΔ, ο Ευρασιανιστής (ο μόνος Τ/Α/ΓΕΕΔ, που δεν μετέβη ποτέ ως Α/ΓΕΕΔ, στις Η.Π.Α.) Στρατηγός Χ. Κιβρίκογλου (“ο έχων το κοκκαλάκι της νυχτερίδας”, αφού επέζησε ως Α/ΓΕΣ, 2 αποπείρων δολοφονίας εναντίον του, με διαφορά ολίγων μόνον ωρών, στην Κύπρο, στα “Κατεχόμενα”, όταν πυροβολήθηκε από Τ/Ε/Σ, αλλά αντ’ αυτού σκοτώθηκε ένας Τ/Κ Σχης που καθόταν στο Παρατηρητήριο δίπλα του, και όταν -λίγο μετά- έπαθε βλάβη το στρ-κό α/φ που τον μετέφερε πίσω στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σην Άγκυρα, με τις “ΤΗΥ”) και είχε μετά στόμφου δηλώσει: “Ο τ/λαός είναι πολύ σκληρός και θα ανακάμψει”!.. Και είχε δίκιο!

– Α! Και να θυμάστε πάντα ότι οι Τούρκοι έχουν το δικό τους νόμισμα!.. Δεν προσέξατε μάλλον ότι όλα τα μεταξύ αυτών και των τωρινών… συμμάχων τους… νετερίσια (των τρομοκρατών Ιρανών και των Ρώσων του σύγχρονου Μακιαβέλλι Πούτιν), αποφασίστηκε να γίνονται όλα, εκτός της “ζώνης δολλαρίου; (Τριπλή πρόσφατη συνάντηση στην Άγκυρα)!.. Μην γεμίζετε λοιπόν το μυαλό του κόσμου με τέτοιου είδους… παπαριές και κυρίως μην κουράζεστε, αναλλώμενοι σε τέτοιας μορφής αναλύσεις ή “αναλύσεις”!..

7. Τώρα που οι Ρώσοι, του ΑΠΟΛΥΤΟΥ “ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ” ή ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΝΕΟ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ, έδωσαν και τα Α-Τ “ΚΟΡΝΕΤ”, στους Τούρκους, (που κάποιοι εξαρτημένοι “απ’ έξω”, που λυμαίνονται τον χώρο των ελληνικών πληροφοριών, ισχυρίζονταν, εσφαλμένα βεβαίως, ότι προ αρκετών ετών ακόμα, τους τα είχαν δώσει) τί έχουν να πουν οι όποιοι Ρωσόφιλοι Έλληνες (;);

– Πάρτε το χαμπάρι! ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ Α-ΝΑ-ΔΕΛ-ΦΟ Έλληνα! Ό,τι πετύχει αυτός θα το πετύχει ΜΟΝΟΣ του (!) και κυρίως με την φαιά ουσία του εγκεφάλου του! ΑΪΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ κάποια κοιμώμενα ακόμα… λαμόγια ή κορόϊδα!.. (“Διαλέχτε και πάρτε”)!..

8.  Οι… σοβαρές χώρες, (θα το προσέξατε πιστεύω και πρόσφατα στην Άγκυρα), έχουν πάντα στις όποιες σοβαρές συνομιλίες τους, τους Αρχηγούς των ΕΔ τους, δίπλα στους Αρχηγούς των Κρατών τους, πάντα και παντού! Έτσι ο Ακάρ ήταν δίπλα στον ΡΤΕ, ο Γερασίμωφ δίπλα στον Πούτιν, ο… Χατζισαφί (αχαχααχαχαχαχααχαχαχαχα / καταλάβατε) δίπλα στον Ρουχανί, κλπ, κλπ, κλπ!

Μόνον στην αιωνίως… καταρραμένη “Ψωροκώσταινα” οι εκάστοτε Αρχηγοί των ΕΕΔ είναι τα… μιάσματα, τα πιόνια, τα καραγκιοζάκια και γενικώς τα υποχείρια, των κάθε πολιτικά άχρηστων, άσχετων, κλεπτών, κρυφο-ομοφυλόφυλων, κλπ,  Ε/ΥΠΑΜ!… Δεν συζητάμε καν για Π-Θ ή ΠτΔ!..

9. Κάποιοι ηλίθιοι πιστεύουν (και το λένε κιόλας) πως επειδή ο ΡΤΕ “τακίμιασε” με τους Ρωσο-Ιρανούς, μειώθηκε γαι τη Δύση η γεωστρατηγική σημασία της Τουρκίας και πως αυξήθηκε της Ελλάδος! Να μην ξεχάσετε λοιπόν ποτέ το ακόλουθο, που τώρα θα σας το γράψω πιο εντυπωσιακά, σε σχέση με τις τόσες άλλες προηγούμενες φορές, που το έχω γράψει!

Η Τουρκία, ως Ε-ΔΑ-ΦΟΣ, ως ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕ-ΣΗ δηλαδή, θα παραμείνει πάντα η ΠΟΛΥΦΕΡΝΗ ΝΥΦΗ για τη Δύση και ασφαλώς όχι μόνον“!.. Αυτό αρκεί, για όσους καταλαβαίνουν! Σαν να λέμε πχ ότι το νέο τ/στάδιο στην Πόλη, είναι κατά πολύ ανώτερο, απ’ όλες τις απόψεις, πχ του “δικού” μας ΟΑΚΑ ή του “δικού” μας Σταδίου Καραϊσκάκη, “ένα πράγμα”, κλπ!.. Κατανοητόν;

10.  Το τ/Ε/Π στη Ρω (Kara-adası), κάτι που φέρεται, όπως είπαμε, να το… διέρρευσε στα ΜΜΕ, ο Κος… Δρούγος, (ώ! Της κατάντιας!), αν ως γεγονός είναι αλήθεια, [οι ΤΕΔ και η Κ-Β τους, αρνήθηκαν ότι συνέβη τέτοιο επεισόδιο, ήτοι αρνήθηκαν ότι “Ε/Π τους, (του τ/ΛΣ – τ/”Δκση Ακτών” φέρεται ότι ήταν), που πέταξε σε χαμηλό ύψος πάνω από την Ρω, δέχθηκε προειδοποιητικά πυρά, από τους εκεί Έλληνες στρ-τες του Φυλακίου, κλπ, κλπ, κλπ”], αποτελεί μια χαμένη ευκαιρία, των ΕΕΔ! Το Ε/Π έπρεπε να δοθεί δγη να καταρριφθεί και δεν θα επεκταθώ!

– Δυστυχώς οι εραστο-γαλονο-αστράδες μας είναι “κότες” και “κλάνες”, καλυπτόμενοι πίσω από τους… πολιτικούς ομοίους τους, και διέταξαν απλώς την εκτέλεση προειδοποιητικών βολών, προς το Ε/Π, ενώ θα ακούσετε πάλι από τα… Κανάλια, να λένε, οι ίδιοι γνωστοί… “αναλυτάδες”, ένστολοι και μη, … “θέλετε πόλεμο με τους Τούρκους;” ή “… ξεχνάτε ότι έχουμε 2 αιχμαλώτους στρ-κούς μας στην Τουρκία, κλπ”; (Αυτούς τους 2, αν τους δώσουν ποτέ πίσω οι Τούρκοι, αυτό θα είναι με ή μετά το ξέσπασμα του Ε-Τ πολέμου και σε μια πιθανή ανταλλαγή αιχμαλώτων)!..

– Θυμηθείτε τί έπραξαν οι Τ/SAT – SAS, στα Ίμια, το 1996, όταν το Ε/Π μας πέταξε από πάνω από την Α. Ίμια, όπου αυτοί βρισκόντουσαν!..

– Τέλος, θα πρέπει να βγεις και να αλλάξεις τη δήλωσή σου Κε Κοτζιά, εκείνη την σχετική με την Τουρκία, ότι τάχα μου δεν είμαστε Συρία, ότι την επόμενη φορά, κλπ, κλπ, κλπ και να δηλώσεις άλλα! Τότε σου είχα γράψει και τονίσει! Τέτοιες δηλώσεις, θα πρέπει, όταν γίνονται, να υποστηρίζονται και από το… ΥΠΑΜ”!.. Και ρωτούσα τότε, αν υπάρχει σχετικός υποστηρικτικός, στο Πεδίο πλέον, σχεδιασμός από το ΥΠΑΜ και το Ε/ΓΕΕΘΑ ή όχι, κλπ, κλπ, κλπ!..Απεδείχθη ότι δεν υπάρχει τίποτα, δυστυχώς!!!

11. Δεν χρειαζόταν να γίνουν δίγλωσσα νηπιαγωγεία στη Ροδόπη και μάλιστα με τη διαδικασία του επείγοντος! Θα μπορούσατε Κε… Γαβρόγλου μας, να τα κάνατε απ’ ευθείας τουρκόγλωσσα! Αχαχαχαχαχαχαχα! Ρε ουστ να μου χαθείτε, ξεφτιλισμένοι!

12. Την φτωχή και… κατατρεγμένη πρώην Υφυπουργό της Κ-Β, των “ΣΑΝΕΛ”, Κα… Χρυσοβελώνη, απ’ τον Βόλο (ναι αυτή των… πατριωτών των “ΑΝΕΛ”), επειδή δεν είχε τί να κάνει σπίτι της, την έβαλλε το γνωστό… φιλο-λαϊκό(sic) Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης, να απασχολείται αμισθί στο “Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφαλείας” (μόνον “εθνικής” όμοιας δεν υπάρχει)! Όμως!

– Όμως, επειδή η Κα Χρυσοβελώνη δεν μπορούσε να βλέπει τους… άλλους γύρω της να πληρώνονται και αυτή όχι, το λαϊκό, που λέγαμε, Κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τη θέση αυτή την μετέτρεψε σε έμμισθη και έτσι θα έχει πλέον “κάτι-τις” λαμβάνειν και η Κα με τα 33 σπίτια κλπ, κλπ, κλπ, που είχε δηλώσει ότι εργάστηκε πολύ για να τα αποκτήσει και πως δεν θα γυρνούσε πίσω τα όσα επιδόματα ενοικίου είχε λάβει ως Βουλευτής, αφού, όπως είπε, τα χρήματα αυτά τα ελάμβανε νομίμως!..

13. Κε Μασλώφ καλύτερα να κλειστείτε γρήγορα στην πλούσια “φωλιά” σας και να αφήσετε τα δήθεν φιλελληνικά σας… βελάσματα! Ντροπή σας! Απαντείστε στα παρακάτω ερωτήματά μας, πρώτα και μετά “βλέπουμε”, αν θα μπορείτε να… βελάζετε:

       α. Πώς και γιατί ο Πρόεδρός σας Κος Πούτιν συνεργάζεται τώρα και μάλιστα πολύ στενά, μ’ έναν συνεργάτη τρομοκρατών, όπως είχε ονομάσει και διαπομπεύσει μάλιστα επί πολύ χρόνο τότε τον ΡΤΕ, κατηγορώντας τον -θα το θυμάστε- για διενέργεια από κοινού με τον “ISIS” λαθρεμπορίου πετρελαίου, τα παιδιά του το ίδιο, ενώ και την κόρη του… θεραπαινίδα των τραυματισμένων τρομοκρατών της Οργάνωσης, που νοσηλεύονταν σε τ/νοσοκομείο στην Τ-Σ μεθόριο;

– Επίσης, θα θέλατε να μας πείτε το γιατί η ορθόδοξη Ρωσία, η οποία μέχρι και του προηγουμένου κοιμηθέντος Πατριάρχου σας, Αλεξίου του Β’, ήθελε και διεκδίκησε σκληρά την Πρωτοκαθεδρία, μεταξύ του Οικουμενικού Ορθοδόξου Ποιμνίου, σήμερα συνεργάζεται, επίσης στενά, με μια Ισλαμο-Σιϊτική χώρα, (Ιράν), η οποία επιπροσθέτως απειλεί “ανοικτά” την κρατική οντότητα του Ισραήλ, με πλήρη και απόλυτη καταστροφή, … “παίζοντας” συνεχώς με τα πυρηνικά της… παιχνίδια;

– Υπάρχουν και άλλα, και μάλιστα πολλά ερωτήματα, σχετικά με τις νυν Ρ-Τ σχέσεις, όπως τογιατί” τους ενισχύετε στρατιωτικά ή επιθυμείτε να το πράξετε (πχ με το πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακ-Κουγιού, όπου φέρεται ότι θα τους δώσετε και 20 δις $ Η.Π.Α. για την κατασκευή του και ότι θα τους παρέξετε σχετική τεχνογνωσία, κλπ, με τους S-400, με τα Α-Τ “Kornet”, με το πρόβλημα της θωράκισης των τ/αρμάτων, τις συνεκπαιδεύσεις, την ανταλλαγή πληροφοριών, κλπ, κλπ, κλπ), αλλά αντί όλων αυτών, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ(!!!) εξηγείστε μας την εδώ και 2 χρόνια περίπου ΤΟΥΡΚΟΣΤΡΟΦΗ σας! Γιατί αυτή η στάση σας και κυρίως έναντι ποίων -πιθανών- ανταλλαγμάτων συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει η αναφδρθείσα στροφή στην εξωτερική σας πολιτική; Πχ Για τον “Turkish Stream”;  Για διάσπαση του δυτικού άκρου της Δυτικής Συμμαχίας, για άλλους λόγους, γιατί;

(Θα ήθελα προσωπικά μόνον να σας ρωτήσω, με άδεια που πήρα απ’ τον προϊστάμενό μου, το “γιατί” κάνατε, ως Ρωσία, “γαργάρα”, όπως λέμε εδώ στο… “Ελλάντα” τη δολοφονία του Ρώσου ομολόγου σας στην Άγκυρα Καρλώφ, του οποίου το όνομα τονίζεται σαν το δικό σας στην… λήγουσα; Μάθατε ποιός οργάνωσε την δολοφονία αυτή και ποιοί ήσαν “από πίσω”; Και αν “ναι” γιατί δεν είπατε και στον υπόλοιπο κόσμο, ώστε και αυτός ναμάθει τί ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ σ΄εκείνο το τ/Μουσείο);

     β. Γιατί η τόσο… ευγενής χώρα σας πουλάει πάντα, ιστορικά, τους Κούρδους, όπως έπραξε και πάλι πρόσφατα στη Συρία, και όπως συνεχίζει να πράττει; Έχουν ή όχι Κε Πρέσβη οι Κούρδοι, ένας πανάρχαιος λαός με Ιστορία τουλάχιστον 3.500 ετών, δικαίωμα σε Πατρίδα και Ελευθερία;

– Ή έχουν δικαίωμα σε Κράτος, κλπ, οι “χθεσινοί” ετερόκλητοι πληθυσμιακά Σκοπιανοί, που μόλις το 1992 ανεξαρτητοποιήθηκαν και δεν έχουν οι Κούρδοι;

Γιατί τους θυσιάζει ο Πούτιν και η χώρα σας; Εμείς ξέρουμε το “γιατί” και το έχουμε γράψει, αναλύσει και εξηγήσει απ’ εδώ! Θα θέλαμε όμως να το ακούσουμε και από το στόμα σας!

       γ. Η Ρωσία είχε σχεδόν 1η, το 1992, αναγνωρίσει την πΓΔΜ, ως Μακεδονία! Γιατί τώρα ο… φιλέλλην Πούτιν δεν δηλώνει “στα ίσα” ότι αυτό ήταν λάθος τότε και πως σήμερα αυτός και η Ρωσία δηλώνουν ευθέως πως δεν υπάρχει άλλη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, πλην της ελληνικής, το Όνομα και η Ιστορία της οποίας είναι αδιαπραγμάτευτα θέματα και για την χώρα σας; (Φυσικά και ο Πολιτισμός της Μακεδονίας, κλπ)!

Γιατί δεν δηλώνει ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμμία σχέση με την Μακεδονία, κάτι που θα είχε ιδιαίτερη και θα έλεγα παγκόσμια βαρύτητα, αφού η Ρωσία είναι η Μητέρα Χώρα” των απανταχού Σλάβων;

       δ. Αφού, όπως λέτε, δεν έχετε σχέση με το έγκλημα που λέγεται “ΣΚΡΙΠΑΛ + Κόρη του”, πείτε μας, αν είναι η 1η φορά που Ρώσος, πρώην πράκτορας των Βρεττανών, έχει τέτοιο τέλος στην Αγγλία και τελικώς πείτε μας ακόμα την δική σας εκδοχή, για το υπόψη συμνβά! Μήπως τον σκότωσαν οι Βρεττανοί, για να σας ενοχοποιήσουν, επειδή τους “κόψατε” το φυσικό αέριο; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το ακούγαμε και αυτό, από επίσημα χείλη, όπως τα δικά σας, που είστε μέλος της Ρ/Διπλωματίας!

– Δεν είμαστε… αρνιά Κε Πρέσβη (“κολλάει” ως έκφραση λόγω του Πάσχα μας, έ;) και όλοι ξέρουμε ότι από το 2008 κυρίως και μετά και συγκεκριμένα έως και σήμερα, διεξάγετε έναν πολύ βρώμικο πόλεμο κατασκοπείας με τους Βρεττανούς σε Βαλκάνια, Αιγαίο, Μ. Ανατολή και Α. Μεσόγειο, και έχουμε γράψει και γι΄αυτόν “εδώ και πίσω”! (Μέχρι και βαθμολογίες και σκόρ-ια είχαμε δώσει σε άρθρο μας, σε όλες τις ΜΥ που “παίζουν μπάλα”, στην γειτονιά μας και… πιο πέρα)!

 • Αυτά τα ολίγα νομίζουμε ότι φτάνουν να απαντηθούν, να τα απαντήσετε εσείς Κε Πρέσβη!

[Αλήθεια!.. Επειδή Κε Πρέσβη είστε πράγματι επαγγελματίες, επειδή σέβεστε τον ευατό σας και τηρείτε το “by the book” και στα θέματα των ΜΥ, δεν αναφέρετε και ορθώς τυχόν “εμπλοκή” σας στην υπόθεση Σκριπάλ! Μην “το παρατραβάτε” όμως και παρουσιάζεστε και ως… Παρθένες, αφού εδώ στην Ελλάδα, για παράδειγμα, όπως… διέρρευσε, σώσατε τον… Νεο-Βούδα” μας, από τους… κακούς Αμερικανούς! (Για την υπόθεση “ΠΥΘΙΑ” μιλάω”)! Ή όχι];

– Τέλος, βγείτε και πείτε “ανοικτά”, ώστε να σας εκτιμήσει πιθανώς ο κόσμος και κατ’ ακολουθίαν και η εναπομείνασα σκεπτομενη γνήσια ελληνική κοινωνία, πως ο πραγματικός σας εχθρός είναι το Ισραήλ και η επιθυμία του να καταστεί, σε Ευρώπη και Ασία, ενεργειακός ανταγωνιστής σας, αν όχι εκείνος (ο Ισραήλ δηλαδή) που θα σας “νικήσει” στον τόσο κρίσιμο αυτόν τομέα!

– Πείτε στους λαούς και συνεπώς και στον δικό μας ότι θέλετε να παραμείνετε ο μοναδικός ενεργειακός προμηθευτής της Ευρώπης, κάτι που τονίσατε τελευταίως με την υπογραφή σας για τον Nord Stream II, με τον οποίον θα τροφοδοτείτε και πάλι ενεργειακά τους Γερμανούς!..

– Πείτε μας ακόμα πως: Ναι Κοι είμαστε μια μεγάλη πυρηνική δύναμη, αντίρροπη των Η.Π.Α. και διεκδικούμε απ’ αυτήν πχ την έξοδό μας στην Μεσόγειο, τον έλεγχο των Στενών, την Πόλη, τη διάλυση του ΝΑΤΟ, ό,τι διεκδικείτε τέλος πάντων, κλπ, κλπ, κλπ, γι’ αυτόν ή αυτούς τους λόγους” και πάψτε να εμπαίζετε και εμάς και όλους τους άλλους λαούς με παραμυθάκια άλλων εποχών!.. “Άλλαξαν οι εποχές Κε Πρέσβη”!..

Κε Μασλώφ! Κε Πρέσβη!

 • Βγήκες” σε λάθος χρόνο να μιλήσεις!

– Αυτό το γεγονός αποτελεί άλλη μια απόδειξη του ότι στερείστε οι Ρώσοι, και γενικά οι Σλάβοι, κατάλληλων συμβούλων! Βιαζόσουν να “βγεις” και να μιλήσεις, λόγω του ότι πρόσφατα μίλησε ο Αμερικανός συνάδελφός σου Κος Πάϊατ! Μόνον που εκείνος, (αυτήν τη φορά τουλάχιστον), ήταν ο εαυτός του και ειλικρινέστατος, (αν και “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ”, αχαχαχαχαχα, just a joke Mr Ambasssador), ενώ εσύ δεν ήσουν τίποτα απ’ τα δύο, χωρίς βεβαίως να απορρίπτω το αγνό των προθέσεών σου!

– Να θυμάσαι και εσύ Κε Πρέσβη το ακόλουθο: Οι Έλληνες μόνοι μας ήμασταν “μια ζωή” σε όλους τους εθνικούς μας αγώνες και μόνοι μας θα είμαστε και στο επικείμενο πολεμικό μας… μέλλον, διότι ξέρουμε ότι για μια σειρά από λόγους, όχι της παρούσης, ο Κόσμος σήμερα ζει την εποχή της… Μητροκτονίας, αν με καταλαβαίνεις!.. Προσπάθησε τουλάχιστον και σίγουρα σε παρακαλώ να μην “δεις” ασέβεια στα λόγια μου, διότι και πάλι θα είσαι ή θα κάνεις λάθος! That’s all, που θα έλεγε και ο Καλιφορνέζος… φίλος σου Κος Πάϊατ!..

ΥΓ. Κάποτε Κε Μασλώφ η ΕΣΣΔ, επί Χρουτσώφ, το 1961, απείλησε να βομβαρδίσει την Ακρόπολη των Αθηνών, στο πλαίσιο της τότε διαμάχης της για την Κούβα, με τις Η.Π.Α., κάτι που -όλως τυχαίως- και οι “δικοί” μας Κομμουνιστές, πιο παλιά, θέλησαν να πράξουν (να την ανατινάξουν δηλαδή) κατά την διάρκεια του Εμφυλίου ή Συμμοριτοπολέμου, στην χώρα μας (1944-1949), κάτι που όμως δεν υλοποιήθηκε, διότι κάποιοι μορφωμένοι και αγνοί στα αισθήματα Έλληνες Κομμουνιστές, που είχαν διαταχθεί προς τούτο, θεωρώντας το, ως το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της Ανθρωπότητος, αρνήθηκαν να το εκτελέσουν!

Σήμερα δεν υπάρχει ΕΣΣΔ, αλλά μια Ομοσπονδιακή Ρωσία, η οποία αρέσκεται να λέγει ότι είναι πια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και πως πιστεύει στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Ας προσέξετε λοιπόν Κε Πρέσβη οι σημερινοί ελεύθεροι πλέον και δημοκρατικοί, όπως διατείνεστε, Ρώσοι, να μην γίνετε εσείς η αιτία της καταστροφής της ίδιας σας της πολιτιστικής… μάνας, όπως ήταν και είναι (και για εσάς!) η Πατρίδα μου Ελλάδα και έτσι η πρώην ΕΣΣΔ φανεί εμπρός στη σημερινή Ρωσία, (πάντα ως προς εμάς τους Έλληνες), ως ένα πολιτικό… μοιράκιο!.. (Με βάση πχ το 1961 και την τότε δήλωση του Νικήτα Χρουτσώφ)!..

14. Με την ανάληψη, χθες 09-04-2018, των καθηκόντων του, ως Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, των Η.Π.Α. (του Προέδρου Τραμπ), από τον Κο Γιάννη Μπόλτον [και την χθεσινή πληροφορία, που πρώτοι οι Τούρκοι γνώρισαν και δημοσίευσαν, παρουσιάζοντάς την μάλιστα ως “δυτική προς την Ελλάδα προστασία” (sic), στην Α. Μεσόγειο, (για φύλαξη 6 Ε/Κ “Οικοπέδων”**** έγραψαν οι Τούρκοι), κλπ, κλπ, κλπ, με την αναφορά τους στην “PESCO” (“Kalıcı Yapılandırlımış İşbirliği Savunma Anlaşması” / “Μόνιμη Δομημένη Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας”) και το σχόλιό τους που έλεγε πως η ΕΕ (Γαλλία, Γερμανία, κλπ) στέλνει το δικό της ΝΑΤΟ να φυλάξει την Ελλάδα και πως η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την νέα κατάσταση με τα μη επιθετικά, αλλά και τα επιθετικά της ΜΕΑ / İHA και SİHA“], μάθαμε σήμερα πως οι Η.Π.Α. στέλνουν στην Α. Μεσόγειο το ναυτικό τους… “Ιππικό”, (περί αυτού πρόκειται), στην περιοχή μας δηλαδή, προεξάχοντος του αεροπλανοφόρου τους Χ. ΤΡΟΥΜΑΝ και πως λίαν πιθανώς να επιτεθούν στον Άσαντ, παρά τις όποιες ρωσικές ρητορικές αντιδράσεις, κλπ, ρισκάροντας μιά Α-Ρ αναμέτρηση!

**** Θυμίζω ότι από τις 28-03-2018 το σκάφος “Ocean Investigator” ευρίσκεται για αρχαιολογικές έρευνες στην Α. Μεσόγειο, για λογαριασμό της “EXONN – MOBİL”, ενώ γεωτρήσεις φέρεται ότι θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο!..

Άρα η φήμη του “σκληρού”, που συνόδευε τον Γιάννη (sic) ΜΠΟΛΤΟΝ μοιάζει να αποδεικνύεται αληθινή και μάλιστα τόσο σύντομα, ενώ το παιχνίδι σκάκι… Καρπώφ – Φίσσερ, λέγε με Αμερικανο-Ρωσικό παγκόσμιο… σκάκι, αρχίζει να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο στις προβλέψεις για την όποια συνέχισή του και την τελική του έκβαση!

– Οι Αμερικανοί πάντως δείχνουν να θέλουν να τελειώνουν με τον Άσαντ και συνεπώς να θέλουν να διαλύσουν στο Πεδίο, τις όποιες… Αστάνες!.. Καταλάβατε!.. Δύσκολα τα πράγματα πλέον Κε… ΡΤΕ!

– Να θυμάστε που σας έγραφα απ’ εδώ (και κάποιοι είχαν τότε απορρήσει) ότι αυτή την φορά, την Τουρκία, “που τελειώνει”, “το ξεψυχόν αυτό θηρίο” (τίτλος ενός από τα 2, 3 πρώτα άρθρα μας εδώ), πιθανώς να το στείλουν κατά της Ελλάδος, όχι οι Αμερικανοί και η οιωνεί… κακιά Δύση, αλλά οι Ρώσοι, προκειμένου να διασώσουν τις όποιες μαζί τους συμφωνίες, (αυτό το συμπληρώνω τώρα), που κάτι τέτοιο αρχίζει να διαφαίνεται στον όχι και τόσο διαυγή πολιτικο – στρατιωτικό… ορίζοντα, στην κεντρική του Κόσμου, περιοχή μας /… γειτονιά μας!..

15. Ρε Τόσκα! Σε ρωτάμε!

– Εκείνον τον ομοφυλόφιλο Αξκό… Μπασκίνα (sic), αχαχαχαχαχα, (σε φαντάζομαι εσένα, τον πρώην Χουντο-Ιωαννιδικό, να αποκαλείς τους Αστυνομικούς μας έτσι, για να “παίρνεις πόντους” μεταξύ του… αριστερού σου ακροατηρίου και… γελάω), που είναι δικαίωμά του βεβαίως να είναι ό,τι θέλει ο άνθρωπος, αρκεί να μην το… πολυδιαφημίζει, διότι ποσώς μας ενδιαφέρει, αυτόν λοιπόν τον Κο Αξκό της “ΕΛΑΣ”, ο οποίος, αν δεν κάνω λάθος, είναι και επικεφαλής – υπεύθυνος του “Τμήματος κατά του Ρατσισμού”, της Αστυνομίας μας, γιατί δεν τον έχεις τιμωρήσει έστω ακόμα, (εσύ ή ο Κος Τσουβάλας, δεν έχει σημασία), για την ανεπίτρεπτη και άκρως ρατσιστική κατά των Ελλήνων, προ ολίγου μόλις χρόνου, δήλωσή του, η οποία έλεγε, πως “οι πιο ωραίες πλατείες μας είναι αυτές που δεν έχουν Έλληνες”; Για πες!..

– Περιμένουμε ακόμα Κε Υπουργέ, την ανακοίνωση της σύλληψης των… Καταδρομέων (sic) του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” ή των Καταδρομέων του Κου… Λαφαζάνη, αχαχαχαχαχαχα, που έρριξαν μπογιές στο τουρκικό Προξενείο, των Αθηνών!

– Και απο εσένα Κε… ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ, περιμένουμε να μας πεις τα ονοματεπώνυμα των δολοφόνων των αθώων θυμάτων της ΜΑΡΦΙΝ” και ειδικά το ονοματεπώνυμο εκείνου του κτήνους που έβλεπε την έγκυο να εκλιπαρεί για βοήθεια και της έλεγε: “Να πεθάνεις πουτάνα!..

16.  Εκεί στην ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ”! Είπαμε “πνευματικά… πετάγματα”, αλλά δεν εννοούσαμε τόσο… υψηλά ρε παιδιά, ώστε να συνδέετε τον αδόκητο θάνατο του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, με την ιδιότητα και σχέση του -κάποτε- θείου του Τχη (Ε.Α.) Αθανασίου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, με την ΕΟΚΑ Β’ και τα όσα είχε ισχυριστεί γι’ αυτόν τότε το Κομμουνιστικό και άμα προδοτικό (γενικώς και όχι μόνον της ΕΟΚΑ) Κυπριακό ΑΚΕΛ!..

17. Ρωτάμε και ας απαντήσουν όσοι… συνωμοσιολόγοι ή εραστές της συνωμοσιολογίας -τυχόν- μας διαβάζουν! Το γεγονός ότι ο πατέρας του Ρώσου Υπερ-Εθνικιστή ηγέτη Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ήταν Εβραίος εκ Πολωνίας, (Wolf Isaakovitch ELDESTEİN), μήπως ενισχύει τς απόψεις κάποιων… συνωμοσιολόγων και Αντι-Σημιτών, που λένε πχ ότι “για να φωνάζει ο Εβραίος, πρέπει πάντα να υπάρχει -γενικώς- και ο αντίστοιχος… Χρυσαυγίτης”, (Έλληνας ή όποιας άλλης φάρας, αναλόγως της χώρας, για την οποία “μιλάμε” κάθε φορά), κάτι που ασφαλώς εμείς δεν αποδεχόμαστε;

– Τί σχέση μπορεί να έχει τώρα ο Μιχαλολιάκος με τον Ζιρινόφσκι, ιδεολογική εννοώ, ώστε ο 2ος να τον καλέσει για επίσημη επίσκεψη στην Ρωσία, κατά το Συνέδριο εκεί, όπως “κυκλοφόρησε”, των “Δεξιών (sic) Κομμάτων”, της Ευρώπης; Πιθανώς, να πάνε όλοι αυτοί στην Μόσχα, για το “MUNTIAL”, έ; Αχαχαχαχαχαχα! Οψόμεθα!..

18. Πράγματι “ρομαντική” η αφίσα – “ε/φ τοίχου” των… “παιδιών” των Εξαρχείων, (το περιεχόμενο φυσικά εννοώ), που εξηγούσαν σε 10 αράδες το αγνό της ιστορικής… έκφρασής τους και το πόσα πολλά τους οφείλει η ελληνική πολιτική Τάξη, αδιακρίτως… χρωμάτων!..

19. Η επίσκεψη του ΠτΔ, της πΓΔΜ, Ιβανώφ στον Πατριάρχη μας στο Φανάρι, στις 11-04-2018, ασφαλώς και εντάσσεται, πάντα κατ’ εμάς, στον σχεδιασμό των Σκοπιανών, για να πάρουν το Όνομα, που είναι και το μείζον! Αν το πάρουν, απ’ τους ελληνικής καταγωγής ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ Κυβερνήτες μας, τότε “θα τους δούμε” και στο… εκκλησιαστικό “κομμάτι”, της όλης αυτής Ιστορίας!..

– “Θα δούμε” ασφαλώς και το τί θα δηλώσει και ο αιχμάλωτος Αρχηγός του Γένους μας και θα τα ξαναπούμε!..

ΥΓ. Τί να περιμένω απ’ το νέο επικείμενο ταξίδι του ΥΠΕΞ μας στα Βαλκάνια; (12-04-2018 / Οχρίδα, κλπ). Τίποτα το θετικό!.. Γι’ αυτό και προσεύχομαι μόνον!..

20. Η “Ένωση Αθέων”… ηττήθηκε φέτος, αφού συμφώνησε με την “Ένωση Χορτοφάγων” και… Κυνηγών Κεφαλών, όσων τρώνε κρέας, να προβληθούν αυτοί (οι Χορτοφάγοι δηλαδή) το φετεινό Πάσχα και όχι πάλι οι Άθεοι, οι οποίοι και ασφαλώς… δεν προσβάλλουν ή δεν προσέβαλαν ποτέ με τις πράξεις τους το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων Ορθοδόξων, αλλά και μη, Χριστιανών, και μάλιστα μέσα στο Πάσχα, στην κατά τεκμήριον μεγαλύτερη εορτή της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ, όταν τις… Μ. Παρασκευές, έψηναν αρνιά και έτρωγαν δημοσία, γεγονός το οποίο προ-ανακοίνωναν, επίτηδες βεβαίως, ώστε να προκαλέσουν τους πιστούς!..

Εδώ Κε Τόσκα υπάρχει ή όχι θρησκευτικός ρατσισμός, για πες μας! Αν υπάρχει, γιατί οι Κοι αυτοί δεν συλλαμβάνονται ή δεν συνελήφθησαν ποτέ, αν θέλεις;

Μόνον ο… αντι-κομμουνιστής Αμβρόσιος σας ενοχλεί, έ Κε Τόσκα;

– Πολλά φιλάκια και σ’ εσένα επίσης… “συνεργαζόμενε” της Κ-Β, των ΣΑΝΕΛ, Οικολόγε Κε Τσιρώνη!

– Φτου σας ρε ξεφτίλες!..

ΤΑ ΛΕΜΕ“!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Τελικά Κε Καλίν, παραιτήθηκε ή όχι ο Μεχμέτ ΣΙΜΣΕΚ; Έφτασε το σχετικό χαμπέρι στο… ΜΑΞΙΜΟΥ σας, διότι θυμάμαι τον Αφέντη σας Δικτάτορα ΡΤΕ να λέει, πριν από περίπου 3, 4 ημέρες, πως δεν είχε φτάσει ακόμα “επιστολή παραίτησης” του Σιμσέκ, σ’ αυτόν!

2. Γέλασα και με τους 2 σας Κε Καλίν, δηλαδή και με την χώρα σου και με την Ρωσία (μ’ αυτήν είναι αλήθεια πιο πολύ), όταν άκουσα να λες (εσύ νομίζω ήσουν) ότι το 2019, εκτός από έτος παράδοσης των S-400, στην Τουρκία, (τον Ιούλιο του 2019, όπως είπατε), θα είναι και έτος προβολής ή κάτι τέτοιο, του “Κοινού Πολιτισμού” των 2 χωρών σας!..

3. Δικαίως κηρύχθηκε “persona non grata” σε Ισραήλ και Ουγγαρία, ο… Ούγγρο-Αμερικανός εβραϊκής καταγωγής, “Διεθνής Εβραίος”,  Κος George SOROS! Κανένα άλλο σχόλιο επ’ αυτού!..

4. Διαβάστε πρώτα και μάθετε το ποιός ήταν ο Παλιαστίνιος δημ/φος, τον οποίον σκότωσαν οι Ισραηλινοί, κλπ, στις πρόσφατες διαδηλώσεις των Παλιστινίων, κλπ, και μετά θα τα ξαναπούμε!..

5. Το πιο σημαντικό ως πληροφόρηση από τις ΤΕΔ, αυτήν την περίοδο, εκτός του τί έκανε ο Ακάρ στη Σμύρνη που πήγε, για… επιθεώρηση, ήταν η αναφορά των Τούρκων ότι είναι έτοιμα τα υψηλής εκρηκτικότητος πυρομαχικά / βλήματα, πυροβόλων αρμάτων, 120 mm!.. Ο επικεφαλής του “SSM” Ισμαήλ ΝΤΕΜΙΡ, θα πανηγυρίζει την περίοδο αυτή, σίγουρα!..

6. Για τυχόν Τουρκολόγους: Ο Τ/Π-Θ Μ. Γιλντιρίμ επισκέφθηκε στην Μογγολία, τις πλάκες του Ορχόν!..

7.  Δεν προξενεί καμμία εντύπωση το γεγονός ότι η Ολλανδία ήταν η μοναδική χώρα που ενίσχυσε την Τουρκία και τον ÖSO, κατά την επχ-ση εναντίον των Κούρδων, του Αφρίν!.. Οι Ολλανδοί πάντα ήσαν Τουρκόφιλοι!.. (Από το 1923 και μετά κυρίως, όταν αγόραζαν απ΄τους Κεμαλιστές, τα κόκκαλα των νεκρών Ελλήνων της Μ. Ασιατικής εκστρατείας και τα έκαναν σαπούνια)!..

8. Ρε Χακάν φίλε και όλοι εσείς οι λοιποί, … Τούρκοι… “δημ/φοι”! Επειδή δεν έχουμε καμμιά τύχη απέναντι στους Τούρκους / στις ΤΕΔ, όπως έγραψε “προχθές” στο πληρωμένο από εσάς άρθρό της η γερμανική ε/φ “Rundschau, γι’ αυτό γράψατε χθες ότι η ΕΕ στέλνει το δικό της ΝΑΤΟ, για προστασία μας; Αποφασίστε τελικά βρε, τί από τα 2 συμβαίνει;

 • Είπαμε ρε Χακαν-ούλη, δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες μαλάκες, όπως πιθανώς να μας θεωρείς!..

9. Η 1η τ/Ταξ-χία Κομμάντος της Καισάρειας επίσης δεν έχει δύναμη Ταξιαρχίας, αλλά δύναμη Μεραρχίας, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει!..

10. Το “κλειδί” της Β. Συρίας λέγεται “Ντέϊρι Ζορ” φίλοι μου, διότι εκεί γίνεται από ενεργειακό πλούτο, ο “κακός χαμός” ή αλλιώς έχει “να φάνε και οι… πέτρες”!.. (Όπως λέμε)!

Το ότι επεμβαίνουν τώρα οι Η.Π.Α., όπως όλα δείχνουν, στη Συρία, είναι βασικά απόρροια ή και(!) απόρροια του γεγονότος ότι απειλείται πλέον ο διάδρομος ενεργειακής τροφοδοσίας του Ισραήλ, λέγε με Ντέϊριζορ – Λίβανος – Ισραήλ, εξ ου και η χθεσινή επίθεση (“demek” ως αντίποινα και… εκδίκηση της επίθεσης με χημικά Σαρίν του Άσαντ στην Α. Γκούτα), των Ι/F-15 με πυραύλους Κρουζ (κατ’ άλλους η αερ-κή αυτή επίθεση έγινε με 8 και κατ’ άλλους με 15 πυραύλους, “εξ ων” τελικά την “δουλειά” την έκαναν μόνον οι 3 πύραυλοι, που δεν μπλοκαρίστηκαν από την Α-Α άμυνα του Ασαντικού α/δ), κατά του α/δ “Ταϊφούρ”, της πόλεως Χουμούς. (Σε Χουμούς και Ταρσό οι Ρώσοι έχουν -θυμίζω- στρ-κές Βάσεις)!..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνάντηση των “εν Ελλάδι” ευρισκομένων “ΑΓΓΕΛΩΝ”, στου ΛΑΜΟΓΙΑ, στις 02-05-2018, (20:00), προκειμένου να αποφασισθεί αν θα συνεχισθεί η ύπαρξη του παρόντος “σάϊτ” ή όχι, καθώς και η όποια τυχόν ακολουθούσα δράση!..

-/-