Είναι ο Κος Βελόπουλος “Λαμόγιο” Ή (Διαζ) Όχι;

1. Κε Βελόπουλε!

– Είχα μια πολύ μικρή ελπίδα ότι δεν ήσουν λαμόγιο! Τελικά “έπεσα έξω“! Είσαι λαμόγιο και μάλιστα μεγάλο!

– Η Ελλάδα Κε… Πρόεδρε (sic), (και επομένως όλες οι Κ-Β σεις μας, από του 1945, έως του 1991 και της με δυνατό τότε θόρυβο πτώσεως του Κομμουνισμού), επί Ψυχρού Πολέμου, αναγνώριζε, όπως όφειλε, ως Κράτος, την Γιουγκοσλαυϊα (Γ/Β)! Η Γ/Β στο εσωτερικό της είχε τη δική της διοικητική διαίρεση και ονόμαζε μια των επαρχιών της, μία των περιφερειών της. όπως θες εσύ πες το, Μακεδονία, για τους γνωστούς λόγους! Τί θα έπρεπε να κάνουν δηλαδή τότε οι Ε/Κ-Β; Να πουν ότι αναγνωρίζουν την χώρα και όχι την υπόψη περιφέρεια; Πώς δηλ. θα γινόταν αυτό, για πες μας ρε σοφιστάκο, και δεδομένου μάλιστα του ευρύτερου πολιτικού περίγυρου της χώρας μας, όπως και αυτού της τότε εποχής; Η καθημαγμένη Ελλάδα του 1950 Βελόπουλε, από τον Β’ Π.Π. και τον ακόμα χειρότερο Συμμοριτοπόλεμο, θα ασχολείτο πρωτίστως με την ψευδο-Μακεδονία ή με το να γίνει Κράτος ξανά ισχυρό και σεβαστό και να κυριαρχήσει, αναλογικά πάντα, του τότε κόσμου, κάτι που τελικώς επετεύχθη;

– Όταν πλέον μετά το 1991, και τη διάλυση της Γ/Β, προέκυψε πραγματικά το πρόβλημα, είδες και εσύ και όλοι μας(!), πως καμία Ε/Κ-Β μέχρι αυτής, της σημερινής, του Τσίπρα, που έμμεσα, αν όχι άμεσα, στηρίζεις, μαζί με το αλλοπρόσαλλο και “εν πολλοίς” ψευτοπρακτόρικο” “πάνελ” σου, δεν αναγνώρισε κανένα κράτος με ονομασία Μακεδονία, παρά τα όσα λάθη, κλπ τους προσάπτεις και προσάπτουμε, κάτι που πάει να γίνει τώρα με τον Τσίπρα! Και ξαναγράφω / ξαναλέω ότι η Ιστορία, όπως γίνεται πάντα, θα καταγράψει το ποιός τελικώς θα υπογράψει το ξεπούλημα και(!) της Ιστορίας μας και εν προκειμένω  της Μακεδονίας μας και κανέναν άλλον ή άλλους, ό,τι και να έχουν κάνει ή πει, τους οποίους και θα δει κριτικά και μόνον!

– Παρ’ όλα αυτά, τις προάλλες, σε προέτρεψα να ψάξεις, εσύ(!), ως καλός… ερευνητής που είσαι και να βρεις το πώς είχαν αναλυτικά χειριστεί όλες οι Κ-Β μας, μέσα στον “Ψυχρό Πόλεμο”, το θέμα, ώστε να πάψεις να περνάς με ψεύτικες και παραπειστικές δήθεν αναλύσεις εγγράφων που σου προσκομίζουν… , την ισοπεδωτική εικόνα ότι όλες οι Κ-Β μας ήσαν ίδιες, προδοτικές και ό,τι άλλο!

– Αν έψαχνες και δεν περιοριζόσουν σε 1, 2 έγγραφα… “πυροτεχνήματα” που σου φέρνει ο Καψαμπέλης από το ΥΠΕΞ, (απόδειξη του πόσο “λίγος” είναι ο νυν Ε/ΥΠΕΞ Κοτζιάς, αλλά και το πόσο παγιδευμένος είναι στις ξενικές προφανώς εντολές που έχει λάβει, ώστε να προχωρήσει στην αρχή του ξεπουλήματος της Ελλάδος, με το να δίνει έγγραφα του ΥΠΕΞ, λες και το Αρχείο του υπόψη Υπουργείου είναι Περίπτερο ή Ψιλικά), ένας Καψαμπέλης που τώρα έγινε κρυφο-ΣΥΡΙΖΑ, (κατ’ εντολήν), από ΠΑ.ΣΟ.Κ. που ήταν και που τον “έφτιαξε”, θα έβλεπες το “πώς” εργάστηκαν για το θέμα αυτό και τί ακριβώς έκαναν πχ ο Γερο-Παπανδρέου, ο Γερο- Καραμανλής, (που τον παρουσιάζεις / -τε ως προδότη… ), ο Αβέρωφ, ο Μπίτσιος, και άλλοι, που άπαντες ήσαν, ως Πολιτικοί, “Champions Leaque”, μπροστά στους σημερινούς ξεπουλημένους, δουλόφρονες ψευδο-πολιτικούς πουθενάδες“!..

– Μια περιληπτική / συνοπτική έστω, αλλά πολύ καλή τέτοια, σαν την παραπάνω, προσπάθεια, έκανε η ε/φ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, στις 13-01-2018! Αναζήτησε το συγκεκριμένο φύλλο και διάβασε έστω ό,τι αυτή η ε/φ παρουσίασε, αν βαριέσαι, όπως σε “κόβω”, να ασχοληθείς σοβαρά μόνος σου με το θέμα, όντας μεγάλο και λάμπων πολιτικό λαμόγιο!

Αντί λοιπόν να παρουσιάζεις τον Γερο-Καραμανλή ή τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου (αυτόν, ίσως του τα ψάλλεις, λόγω της ενδιάμεσης συμφωνίας”)

ω10

ή όποιον άλλον από τους παλαιούς, πριν από το 1991, πολιτικούς ταγούς μας ως προδότες, περιορίσου, όπως και θα έπρεπε, στο “σήμερα” και σ’ αυτούς “που πάνε να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας“, κάτι που δεν το κάνεις! Γιατί άραγε;

– Βεβαίως κάθε φορά που δεν κυβερνά η λεγόμενη Δεξιά την χώρα, όλοι οι πουλημένοι δημ/φοι, πάντα λένε: “Ναι, αλλά και εσείς όταν κυβερνούσατε, τί κάνατε;” ή “δεν κάνατε τα ίδια;”, κλπ, κλπ, κλπ! Και αυτό γίνεται διότι τα ΜΜΕ, τον Τύπο, τον Πολιτισμό, την Παιδεία, κλπ, κλπ, κλπ και απ’ όλα αυτά πιο πολύ την Επικοινωνία την κρατούσαν πάντα στα χέρια τους οι Κομμμουνιστές, μεγάλος αριθμός των οποίων είχε γίνει ξαφνικά ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να “φάει”, “να λιγδώσει τ’ άντερό τους, όπως παραδοσιακά “έτρωγε” η μη ελεγχόμενη οικονομικά κομμουνιστική και… κοινοβουλευτική… δημοκρατική ηγεσία του!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

– Εσύ βεβαίως λες για τον Γερο-Καραμανλή μόνον, παρουσιάζοντας με τον δύσμορφο ασπάλακα Καψαμπέλη 1, 2 έγγραφα, που τα ερμηνεύεις ως… προδοτικά, (σου έγραψα παραπάνω σχετικά)  και δεν τονίζεις, όπως θα έπρεπε ότι οι Κομμουνιστές είχαν από το 1945 πουλήσει Μακεδονία και Θράκη! Και το μεν πρώτο κομμάτι / σκέλος το αναφέρεις για να πάρεις ψήφους από τη ΝΔούλα, όπως και για να στηρίξεις τον ΣΥΡΙΖΑ, που γι’ αυτό δεν σε “κλείνει”, (τουλάχιστον τώρα) και το δεύτερο δεν το αναφέρεις, διότι… χέζεσαι μήπως σου στείλουν και πάλι τον “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, ή τον “ΑΝΤΑΡ-CIA” ή όποια άλλη ταυτόσημη τρομοκρατική… συλλογικότητα(sic) και “στα κάνει… πουτάνα! (Γειά σου Βελόπουλε, με την… “μεγάλη αγκαλιά” και προς τα… παιδιά – “πρακτοράκια” του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ“)!

– Και για να τελειώνουμε! Γερο-Καραμανλής, Γερο-Παπανδρέου, και όλοι οι παλαιοί, ακόμα και ο Γερο-Μητσοτάκης με το Σλαβο-Μακεδονία και το “οι Έλληνες θα ξεχάσουν, κλπ”, αγαπούσαν την Μακεδονία μας πολύ περισσότερο από κάποιους σαν εσένα και το “πάνελ” σου! Μάλιστα, να σημειώσω εδώ, πως αν και όταν υπογράψει ο Τσίπρας, μαζί με το “χρησιμοηλίθιο” δεκανίκι του, τον Καμμένο, την παράδοση του Ονόματος στους Σκοπιανούς, την παράδοση δηλαδή εδάφους μας σε 3η χώρα και μάλιστα χωρίς πόλεμο, τότε ο μεγάλος πολιτικός (όσο και να διαφωνεί κανείς με την πορεία του και το έργο του, δεν μπορεί να μην τον χαρακτηρίσει έτσι) Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θα φαντάζει μπροστά του, στο υπόψη θέμα, ως “Γίγας”, απέναντι σε ένα Πολιτικό Τίποτα”, ούτε καν “Πολιτικό Νάνο“! (Για σκέψου τί σου έγραψα μόλις)!

– “Κόψτε την προπαγάνδα” Βελόπουλε, δεν το ξέρετε το αντικείμενο!

– “Πάμε παρακάτω”!

Ρε Βελόπουλε!

α. Πόσο άνδρας είσαι πουφτύνεις εκεί που κάποτε έγλειφες; Δεν πέρασες απ’ όλα τα Κόμματα ρε απατεώνα; Δεν ήσουν ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μάλιστα φα-να-τι-κός; Δεν “πέρασες” από το ΛΑ.Ο.Σ.; Δεν “πέρασες” από τη ΝΔούλα; Μήπως πέρασες” και από την… “ΕΥΠ; Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. “δεν σ’ έφτιαξε” ρε Βελόπουλε, όπως και τα εκ-ρια των Ελλήνων; Όλους λοιπόν τους… τίμησες και τώρα έγινες και… Αρχηγόπουλο!.. Ό,τι αρπάξεις γενικώς και αορίστως, και μάλιστα σε όλα τα θέματα, ήσουν και παραμένεις Βελόπουλε!

β. ΟΚ! Ο Καμμένος (και οι… βουλευτές του φυσικά) χρειάζεται / -ονται πράγματι Ψυχίατρο, ώστε να εξηγηθεί το φαινόμενο να μπαίνει κάποιος να τους… πηδάει το σπίτι (Τσίπρας) και μάλιστα το μεγάλο σπίτι, το σπίτι όλων μας που λέγεται Πατρίδα και αυτός / -οί να τον στηρίζει / -ουν, διότι έτσι είχε / είχαν… συμφωνήσει μαζί του! (Sic) Βεβαίως τώρα που κάτι κατάλαβε ο… Κος αυτός, ψάχνει για διέξοδο, αλλά στερείται συμβούλων, (μόνος του αδυνατεί να σκεφτεί λύσεις, όντας αν όχι άνους, σίγουρα πνευματικά… “επίπεδος”), πλην κάτι λαμόγιων που διαθέτει, σαν εσένα “ένα πράγμα”! (Ο πράγματι Κος Πατέρας του, ένας πολύ ωραίος Έλληνας, ένας καλοκάγαθος άνθρωπος, θα τον βλέπει και σίγουρα θα κλαίει “από ψηλά”)!..

– Όμως! Ψυχίατρο χρειάζεσαι και εσύ(!) που έχεις… βρίσει και μάλιστα με ύπουλο και βρώμικο τρόπο και τα 2 συλλαλλητήρια, (εννοώ τους διοργανωτές κλπ, λες και δεν θα έπρεπε να πάρει κάποιος την πρωτοβουλία γι’ αυτά, λες και αυτά θα γίνονταν με… “επιφοίτηση”), αλλά πήγες σ’ εκείνο της Θεσ-νίκης και λες ότι θα πας και σ’ αυτό των Αθηνών! Τί γίνεται ρε σοφιστάκο; Για πες μας!.. (Στη Θεσσαλονίκη είχες και… δικό σου “οπερατέρ” να σε τραβήξει όταν θα ψαλλόταν ο Εθνικός μας Ύμνος! Δεν παίζεσαι” ρε Βελόπουλε! Είσαι πραγματική πολιτική οχιά)!

 γ. Έβαλες επίσης στο στόμα σου τον Στρατηγό ΦΡΑΓΚΟ Φραγκούλη, το παιδί του και την οικογένειά του! (Και άλλοι – άλλες βεβαίως και κυρίως πρώην δύσμορφα μαυρόψυχα Κομμούνια και τωρινά “πιασμένα” οικονομικά κυβερνώντα νεο-Κομμούνια, όπως πχ η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η Βάκκη, η οποία απέφυγε όντας… κοτούλα να τον ονομάσει, κλπ, που παρά τα “λίφτινγκ” παραμένει εμφανισιακά… κόπρανα, για να μην το γράψω στη… δημοτική, όπως επίσης η Κα… Βίτσα ή αλλιώς “η… ηλιοκαμμένη”, κλπ αναφέρθηκαν γενικώς στις ακρο- δεξιές… παράτες, και στους ακροδεξιούς ομιλητές των συλλ/ρίων, στο ακροδεξιό ακροατήριο, κλπ, κλπ, κλπ) !

– Θα σχολιάσω μόνον εσένα ρε κακομοίρη, αφού οι λοιπές… συνομοταξίες είναι γνωστό πώς σκέφτονται, τί ποστεύουν και πώς δρούν! Άσε που να σε βρίζει ένας εχθρός της Ελλάδος, όπως είναι όλοι αυτοί οι Διεθνιστο-Απάτρηδες Κομμουνιστές είναι ΕΠΑΙΝΟΣ και ΑΡΙΣΤΕΙΟ!.. Εσύ όμως, ο βαθιά… Πατριώτης;

Είσαι ΜΕΓΑΣ(!) παλιοχαρακτήρας, διότι:

  (1) Δεν μπορούσες να προσάψεις τίποτα για τον ίδιο τον Φράγκο σαν στρατιωτικό και σαν άνθρωπο, διότι ξέρουν και οι πέτρες “το ποιόν του και την αξία του και έβαλλες στο στόμα σου (όπως και ο άλλος της… ΕΥΠ, ο Χίος), την κόρη του, επειδή είχε εκπομπή στην ΕΡΤ και πληρωνόταν “δυνατά”! Επίσης, “κτυπήσατε” το κορίτσι του, θέλοντας να προσβάλλετε (έτσι νομίσατε τουλάχιστον) τον πατέρα της, λέγοντας ότι είναι “υπέρ των ξένων”, παρουσιάζοντας και αλλοιώνοντας το νόημα μιάς των εκπομπών της! Ο Χίος μάλιστα υπερέβαλλε εσού και τον παρουσίασε σε “φωτο” να μιλάει σε εκδήλωση “ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ”, ώστε να “περάσει” το μήνυμα ότι ο Στρατηγός είναι Μασώνος, κλπ, κλπ, κλπ, λες και δεν γνωρίζει πως ένας ανώτατος Αξκός και μάλιστα ένας Α/ΓΕΣ είναι ταυτόχρονα, “αυθωρεί και παραχρήμα”, όπως λέμε, και πολιτικό πρόσωπο!!! (Δείξτον μας με… ποδίτσα πρώτα Χίε, όπως τον νυν Α/ΓΕΝ, και μετά τα ξαναλέμε)!

  (2) Τον “κτύπησες” βρώμικα επίσης, λέγοντας από την εκπομπή σου, (με αφορμή το παιδί του, που εσύ έκρινες και απεφάνθης πως δεν είναι μάλλον καλή Ελληνίδα, επειδή έκανε την εκπομπή για άτομα Β’ Γενιάς, που δήλωναν Έλληνες και έτοιμοι και να θυσιαστούν για την Ελλάδα), πως θέλει να φτιάξει την Ελλάδα, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να τακτοποιήσει τα του Οίκου του, εισερχόμενος… ακάλεστος και στο σπίτι του!

– Είσαι πολύ “λίγος” για μένα, για να σου δώσω αξία και να σου γράψω το μέγεθος των ατοπημάτων που διέπραξες ως Άνδρας, με την υπόψη σου συμπεριφορά, όχι προς τον Στρατηγό, αλλά προς όποιον και να την είχες, ακόμα και προς τον πιο ασήμαντο άνθρωπο, άσε που το ξέρεις ή -έστω- το καταλαβαίνεις και μόνος σου!

Το μόνον που θα σου γράψω είναι πως η συμπεριφορά σου είναι Μαφιόζικη, και συνεπώς πως είσαι εκτός από ένας σχετικά καλός σύγχρονος “Σοφιστάκος” και ένας πολιτικός Μαφιοζάκος, που μπορεί όμως να… προαχθεί, με συνεχή προσπάθεια και πολύ δουλειά, σε πολιτικό Μαφιόζο, σαν τους πολλούς που κυκλοφορούν γύρω μας! (Άραγε ο Δ. Καμμένος των ΑΝ.ΕΛ. ήξερε ποιόν αποκάλεσε πρόσφατα “πολιτικό χαφιέ”);

Ακολουθείς την σύγχρονη τακτική των ΜΥ, οι οποίες πλέον έχουν μετατραπεί σε επίσημη ΜΑΦΙΑ! Την μαφιόζικη μέθοδο να “κτυπιούνται” οι οικογένειες του όποιου κάθε φορά στόχου, την ξεκίνησε ή δίδαξε η ΜΟΣΑΝΤ και την “κόλλησαν” και άλλες ΜΥ … της γειτονιάς μας! Με αυτόν τον τρόπο κυρίως(!), διότι ασφαλώς υπάρχουν και πολλοί άλλοι που εφαρμόζονται, κτυπήθηκαν κατασκοπευτικά οι ΤΕΔ από το 2008, έως το 2012, αλλά και οι ΕΕΔ την ίδια αυτήν περίοδο, με μικρότερη ένταση όμως! (Εκείνη την περίοδο μάλιστα στην Ελλάδα, αν θυμάσαι, είχαν κάποιοι “βγάλλει… αρκούδες”, μέχρι και για την γυναίκα του Ραφήνειου Νεο-Βούδα, Νατάσα Καραμανλή, μια γυναίκα Μακεδόνισσα, που ποτέ(!) δεν προκάλεσε, ποτέ δεν βγήκε στο πολιτικό προσκήνιο)!..

Μετά απ’ όλα αυτά, δεν θα σου γράψω την λέξη “ΝΤΡΟΠΗ“, αφού την έχεις αποβάλλει απ’ το λεξιλόγιό σου, αλλά νοιώθω υποχρεωμένος να σε καλέσω να προσέξεις την δική σου οικογένεια και για να μην παρεξηγηθώ, εξηγούμαι ότι εννοώ να διδάξεις και να αναθρέψεις σωστά τα παιδιά σου και όχι… “κακώς” όπως… ο Φράγκος, ώστε να μην ακούσεις και εσύ στο μέλλον από κάποιον όμοιό σου ως χαρακτήρα, τα ίδια και ίσως και χειρότερα!..

– Δείξατε όλοι σας Βελόπουλε, με την στάση σας τα τελευταία χρόνια, το πόσο μισείτε (το φοβάστε είναι σίγουρο) τον Στρατό μας, αυτόν που ακόμα εμπιστεύεται το 80%, αν όχι και παραπάνω, του λαού μας! Απέδειξες ή υπέγραψες έτσι ότι, και εσύ, είσαι του… Συστήματος!..

– Για την εθνική ΑΡΤΙΑ και άκρως ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ομιλία του Στρατηγού στην Θεσσαλονίκη, που τον χαρακτήρισε υποτίθεται “Ακροδεξιό”, κλπ, κλπ, κλπ, και όχι… ΕΛΛΗΝΑ, δεν θα αναφερθώ, δεν θα είχε νόημα, ούτε για τα Κομμούνια, ούτε ακόμα και για σένα! Όμως εσένα θα σε ρωτήσω! Γιατί, λέω τώρα, το να είναι κάποιος ρε Βελόπουλε Ακροδεξιός είναι κακό, προδοτικό και ό,τι άλλο και το να είναι Ακροαριστερός είναι… ευλογία και… έπαινος; Απαντάς φιλαράκο, μόνον(!), αν γνωρίζεις τους ορισμούς των λέξεων ακρο-δεξιός και ακρο-αριστερός, ειδάλλως άστο! Πχ Ο ακροδεξιός είναι ο “Χρυσαυγίτης”, ο ακροαριστερός ο Κομμουνιστής, κλπ, κλπ, κλπ ;;;

Είμαι υποχρεωμένος να σε ρωτήσω Κυριάκε, μετά από την υπόψη άνανδρη στάση σου, αλλά κυρίως μετά από την συνολική σου “προς τα έξω” εικόνα, σε μια εποχή που όλοι μας πιστεύαμε ότι οι ταμπέλες τελείωσαν!..

Επίσης, μπορείς να μας πεις Κε… Πρόεδρε, αχαχαχαχαχα, ποιός είναι ο Πατριώτης;

Τέλος, γνωρίζεις ποιά είναι η διαφορά του “Εθνιστή”, από τον “Εθνικιστή”; Θες επίσης να μας κάνεις μια… ανάλυση του θέματος: Πώς Εκφράζεται η Αγάπη Προς Την Ελληνική Πατρίδα ; (Έστω στις “κονσερβο-εκπομπές” σου, μετά τις… ειδήσεις σου / σας).

Άντε να χαθείς” ρε Βελόπουλε, που εσύ και τα “φτιαγμένα” οικονομικά ψευδο-πρακτοράκια σου προβάλλετε τάχα το νέο και άφθορο, την… “ελληνική λύση” (είσαι και… “κλέφτης” του επιθέτου), τον… άδολο πατριωτισμό και ό,τι άλλο θες, συμπλήρωσέ το μόνος σου!

Τελικά ΝΑΙ! Είσαι ένας “Σοφιστακο-Μαφιοζακο-Αντράκι”! Άνδρας ΟΧΙ… Κούλη μας!.. Δεν απέχουμε όμως πολύ χρονικά από το Θέρος του 2018, όταν και θα αρχίσει η εκκαθάριση της “ήρας απ’ το σιτάρι“!.. 

ΣΥΝΕΛΘΕ / -ΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

Κε Βελόπουλε!

Πες μας, “για την ώρα”, πώς νοιώθεις για τις παρακάτω φωτογραφίες;

ω1 ω2

Ποιές οι σχέσεις σου με τον Κο Καραμπέρη;

Ï ðñüåäñïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò, Áíôþíçò ÓáìáñÜò, óõíáíôÞèçêå ìå ôïí ðñþçí âïõëåõôÞ ôïõ ËÁ.Ï.Ó, ÊõñéÜêï Âåëüðïõëï, Ôñßôç 22 ÌáÀïõ 2012. (EUROKINISSI // ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ)

ω4 ω4

ω5ω6

Τον Μίχο τελικά τον “κέρδισε” ο… Καρατζ/ρης!..

ω7 ω8

Με τον Χίο, γιατί τα “έσπασες”, Κυριάκε;

ΥΓ.

1. Τα παραπάνω στα έγραψε ο ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ που τα… Φραγκόπουλα, τον “κυνήγησαν”, όσο ΚΑΝΕΙΣ !!!

2. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΠΑΡ. α, β ΚΑΙ γ!

     α. Το “πώς” θα πρέπει να ανέρχεται κανείς στην Ιεραρχία στις ΕΔ μας, είναι θέμα που μόνον οι Στρ-κοί μπορεί να επιλύσουν ή ακόμα και να αναφερθούν και κανείς απ’ έξω, “κομπλεξικός” ή μη!..

    β. Ο ρόλος και η διείσδυση της Μασωνίας και(!) στις ΕΔ μας είναι θέμα Κε Χίε, το οποίο, ομοίως, θα έπρεπε / θα πρέπει να λυθεί από τις ίδιες τις ΕΕΔ!

      γ. Ομοίως και ο ρόλος των ξένων στις ΕΕΔ και ιδίως στο θέμα των προαγωγών

3. Πείτε στον Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα, Κο Τζ. Πάϊατ,  για ΕΤ πόλεμο να φοβάται (αφού τάχα δεν το ξέρει) και όχι για… ατύχημα στο Αιγαίο!

4. Ο Αλβανός συνεταίρος του Ζάεφ (ο αντίστοιχος… Καμμένος) δηλώνει πονηρά Μακεδόνας, διότι οι Αλβανοί (τα Τίρανα δηλαδή) θέλουν την Δ. Μακεδονία, την Κέρκυρα και όλη την Ήπειρο, στο πλαίσιο της… Φυσικής Αλβανίας” (sic)! Θυμάμαι αίφνης την απάντηση που μου είχε δώσει, προ ολίγων ετών, ο Ρ/ΑΚΑΜ στην Αθήνα, όταν τον ρώτησα: Ρε Γενάντι τί γίνεται; Οι Αλβανοί θέλουν την Δ. Ελλάδα, οι Σκοπιανοί και οι Βούλγαροι την Μακεδονία, οι Τούρκοι την Θράκη που μας απέμεινε, το 1/2 Αιγαίο και την υπόλοιπη Κύπρο, οι Εβραίοι την Κρήτη, κλπ! Πού θα πάμε εμείς ρε φίλε, τί λέτε εσείς οι Ρώσοι; Και ο καλοκάγαθος πράγματι Ρώσος στρ-κός απάντησε χαμογελώντας: Στην Πελοπόνησσο!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

7. Χακανούλη! Μας απαντήσατε στο “σάϊτ” της ε/φ Akşam, αν θυμάμαι καλά, με καλές  απόψεις 2, 3 “διασήμων” μορφών από την πολιτική και την Ιστορία, για τους Τούρκους, σε όσα σχετικά μεν, αλλά αρνητικά δε, είχαμε προηγουμένως γράψει εδώ, για την γνώμη γενικώς ξένων επιφανών ανδρών για την φάρα σας! Σου υπόσχομαι λοιπόν να σου γράψω, κάποια στιγμή, ένα ολόκληρο άρθρο, με γνώμες προσωπικοτήτων για την ράτσα σας, για να καταλάβεις το πόσο σας σιχαίνονταν τουλάχιστον και κυρίως το “πώς” σας έβλεπαν διεθνώς, μέσα στους αιώνες, αλλά σήμερα θα περιοριστώ να σε ρωτήσω μόνον, το ακόλουθο: Ήταν καθ’ όλο τον 19ο αι. και στις αρχές του 20ου αι. βρισιά η λέξη Τούρκος “ναι” ή “όχι”, ρε Χακανούλη; Σήμαινε ή όχι τον αγροίκο, τον αιμοβόρο, τον άξεστο και απολίτιστο ή όχι; Την καθιέρωσε ή όχι ο Κεμάλ, μετά από επικράτησή του ή όχι; Γιατί άραγε να σήμαινε όλα αυτά η λέξη Τούρκος, ρε Χακανούλη μας; “Και σε μια τελική” δεν πας να δεις αν έρχομαι, ρε Χακανο-πονηρούλη, που θα μας βγείτε και… πολιτισμένοι ρε ανθρώπινες ύαινες”; (Χακανούλη! Αλήθεια εσύ τρως σε τραπέζι ή κάτω, οκλαδόν, στο έδαφος; Πώς και πού αφοδεύεις ρε φίλε; Σε λεκάνη κανονική ή σε… “κορίτα” (τρύπα στην γη), όπως οι Βούλγαροι παλιά, ρε φιλαράκο);

8. Άλλα Μοναστήρια το Άγιο Όρος δεν έχει, εκτός από το Σέρβικο του Χιλανδαρίου, Βελόπουλε; Αν είσαι μάγκας όμως βάλλε τους Αλβανούς που το έκαψαν (ή όχι) να το φτιάξουν! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..   

9. Τους χαιρετισμούς μας να δώσεις στον… Βλαδίμηρο!!! Αλήθεια! Τί ωραίους φίλους έχεις ρε Κυριάκο!.. Πες του τουλάχιστον του Βλάντι να τηρήσει αυτήν την φορά την υπόσχεσή του, (για μια φορά και τί στον κόσμο), και μόλις -λίαν συντόμως- μας επιτεθούν οι Τούρκοι στην Θράκη, (είθε όχι, διότι όλοι θέλουμε ειρήνη, έ;), να πάρει τότε τα στρατά του και να κατέβει προς τα κάτω, προς Πόλη μεριά, ώστε να συναντηθούμε εκεί!..

-/-