ΕΔΩ… ΜΑΓΚΕΣ!..

Φίλοι μου!

– Αρκετά βάσανα έχουμε σ’ αυτήν την παλιοζωή! Έτσι είπαμε οι… “εναπομείναντες” στην ημεδαπή Άγγελοι, να κάνουμε μια δική μας, μικρή χρονικά, απομάκρυνση από το “σάϊτ”, μια… “ανακωχή”, στον πόλεμο που διεξάγουμε καθημερινά (για λίγο ακόμα), ώστε να ανανεωθούμε γενικώς!..

Όμως δεν μας αφήνουν όχι “να… ‘γιάσουμε”, αλλά ούτε και να ηρεμήσουμε λιγάκι!.. Προέκυψε και πάλι το “ΦΑΤΙΧ”, το “ΚΥΣΕΑ”, της 16-06-2019, του εθνικού πολιτικού “χαρτοπαίκτη”, που λέγεται Τσίπρας Αλέξιος και ασφαλώς προέκυψαν και συνημμένα ένα κάρο… παπαριές, που καλύτερα να μην ακούει κανείς από τα Ε/ΜΜΕ, διότι μπορεί να καταλήξει σε Ψυχιατρική Κλινική, τουλάχιστον!

Πάμε” λοιπόν να “πούμε” 2, 3 πράγματα και πάλι για τα ΕΤ και την εξέλιξή τους και θυμηθείτε ότι ό,τι διαβάσετε σήμερα θα “βγει” και πάλι “ορθόν” (τα 9 στα 10 του “σάϊτ” γραφέντα έχουν επιβεβαιωθεί) και θα τα ζήσουμε όλοι μας!

Διαβάστε λοιπόν τώρα με προσοχή:

1. Η κίνηση των Τούρκων με το “ΦΑΤΙΧ” και την… αγκύρωσή του Δκως Πάφου (35 ΝΜ) ήταν γνωστή εκ των προτέρων στον Κο Τσίπρα!

Η τουρκική αυτή κίνηση είναι ένα από τα Ε-Τ βήματα (Άγκυρα, Φεβ. 2019), που λέγαμε και είχαμε γράψει εδώ ολόκληρο σχετικό άρθρο! Είναι μέρος του κοινού Ε-Τ σχεδιασμού, ώστε να πάμε σε συνομιλίες και ενεργειακή συνδιαχείριση, σε πρώτη φάση στην Α. Μεσόγειο / εδώ βεβαίως πρόκειται για τουρκικό βήμα / εκτιμούμε δε, (αφού τους Τούρκους και τους Τ/Κ παρακολουθούμε στενά, σχεδόν σε “απόσταση αναπνοής” και όχι τους Έλληνες, ήτοι Ελλαδίτες και Κυπρίους), πως ο Κύπριος ΠτΔ Αναστασιάδης, ως παλαιός και ικανότατος ΕΟΚΑτζής, υποψιάζεται… κάτι, σχετικά με τους Τ-ΡΤΕ, αλλά προς το παρόν οφείλει να το “παίζει”, έστω και “τύποις”, …εθνική γραμμή, η οποία όμως ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη!.. (Θα καταλάβετε παρακάτω)!

[Να πω, μετά πλήρους ειλικρινείας, ότι, σήμερα (18-06-2019), που άκουσα στον “ΣΚΑΪ” στην εκπομπή των Οικονόμου – Αναστασοπούλου “ΣΗΜΕΡΑ”, τον Κύπριο εκπρόσωπο Τύπου Κο Προδρόμου, μου μπήκαν “ψύλοι στα αφτιά” ότι και οι Ε/Κ είναι στο “κόλπο”, ώστε να μπουν οι Τούρκοι στο ενεργειακό παιχνίδι!.. Οψόμεθα! / “Θα δείξει”]!..

1α. Θα προσέξατε πως, όταν “έπιασε” το “ΦΑΤΙΧ” στην υπόψη θαλάσσια περιοχή, καμία δήλωση ή ενέργεια δεν έκανε η ελληνική Κ-Β, και μάλιστα αμέσως, ως όφειλε, (παρέμεινε απλός θεατής, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό), ενώ και η “Κυπριακή Δημοκρατία” ανέφερε τα περί νέου “ΑΤΤΙΛΑ” και περί εισβολής” στην ΑΟΖ της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, κλπ, κλπ, κλπ, με μια σχετικά μικρά χρονικά καθυστέρηση!

Σταματώ εδώ και εσείς σκεφτείτε μόνοι σας, το “γιατί“! 

 1β. Το “ΦΑΤΙΧ” εκεί που “έπιασε” και “έπιασε” στοχευμένα (διαβάστε και πάλι το άλλο άρθρο μας, όταν είχε βγει εκείνος ο Άγγλος Υπουργός… Αποικιών (sic) Ντάνκαν (Υπ. για τις σχέσεις της χώρας του με την ΕΕ είναι κανονικά) και είχε δηλώσει ότι παρανόμως η Κύπρος ερευνά στην ΑΟΖ της, ενώ δεν έχει… , (δεν την αναγνωρίζει η χώρα του), κλπ, κλπ, κλπ / καταλάβατε, μην χάνω χρόνο), θα μείνει εκεί έως τα πράγματα να λάβουν τουρκικό… χρώμα (αυτή είναι η τ/απόφαση), μέχρι δηλαδή να μπει (αν τελικά μπει) και η Τουρκία στο ενεργειακό “κόλπο:

1γ.    Το “ΦΑΤΙΧ” εκεί που “έπιασε“:

 • Κόβει” τις ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου (έστω και στα “χαρτιά”, αφού οι Ε και Ε/Κ Κ-Β δεν τις έχουν καθορίσει επισήμως ακόμα, παραμένουσες πιστές στις εντολές των Δυτικών, που όμως έχουν τα δικά τους σχέδια για τις περιοχές Α. Μεσογείου και Αιγαίου, καταλάβατε), μπαίνοντας ως “σφήνα” ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υλοποιηθεί ΚΑΝΕΝΑ Ε- Ε/Κ ενεργειακό σχέδιο, μη συναινούσης της Τουρκίας!
 • Αν δε οι Τούρκοι, στείλουν και το 2ο σκάφος τους (“YAVUZ“) ακριβώς “κάτω και αριστερά” (κάποια μίλια ΝΔ) του ΦΑΤΙΧ, ή αλλιώς το στείλουν Νως – ΝΑ Ρόδου και συγκεκριμένα εκεί στην “μύτη”, όπως κυττάμε τον Χάρτη με τις ελληνικές θέσεις (θέσεις μας) περί “ΑΟΖ” Ελλάδος και Κύπρου, [ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Π-Θ*, αφού έτσι έχουν συμφωνήσει τον Φεβ. στην Άγκυρα με τον Τσίπρα], τότε ΧΑΙΡΕΤΕ“(!!!) τα όποια -τυχόν- όνειρα(;) να μείνει η Τουρκία, όχι μόνον εκτός των ενεργειακών… δώρων της Α. Μεσογείου, αλλά τότε -επιπροσθέτως- θα μπει ΑΜΕΣΩΣ(!) και στο κόλπο” και για τα τεράστια οικονομικά οφέλη από τα πολλαπλάσια της Α. Μεσογείου κοιτάσματα Νως Ν. Κρήτης! (Γι’ αυτό θέλουν παρακολούθηση και οι Τ-Λιβυκές σχέσεις, οι σχέσεις δηλαδή της Τουρκίας με την συγκεκριμένη πολιτικο – στρατιωτική αρκούντως τουρκο-χρηματοδοτούμενη και συνεπώς τουρκόφιλη φράξια του “Α. Τμήματος” της Λιβύης)!..
 • * Γι’ αυτό και είναι τόσο σίγουροι οι του Τσίπρα, οι της Κ-Β ότι δεν θα έχουμε “Θερμό Επεισόδιο!.. (Όπως δήλωσε πχ ο Βαρδ-Υ-ποστολάκης, στον Χ” Νικολάου, ή προτύτερα / πιο πίσω χρονικά ο Ε/ΥΠΕΞ Κατρούγκαλος, κλπ)! (Τρέμει όλο το πολιτικό, και όχι μόνον, σύστημα και να πει ακόμα την λέξη “πόλεμος”)!.. Τα όσα λοιπόν ακούτε να λέγονται ή να γίνονται από την Κ-Β είναι “για την διατήρηση κυρίως της φυσιογνωμίας της μάχης, όπως λέμε, αλλά -προσέξτε- είναι και για την μικρά σε πιθανότητες περίπτωση που φανεί μη τηρών τον λόγο του ο ΡΤΕ και κάνει καμιά… λαδιά στα συμφωνηθέντα, να βγουν οι Τσιπρικοί και ο ίδιος ο Τσίπρας μετά και να πουν “εμείς κάναμε αυτό ή εκείνο για την άμυνα, για το Φατίχ”, κλπ, κλπ, κλπ, καταλάβατε, ενώ στο μεταξύ δεν έχουν πχ ενημερώσει ακόμα, (4+ μήνες μετά), για το τί διημείφθη στην Άγκυρα, τον Φεβ. του 2019, μεταξύ ΡΤΕ-Τ, τα λοιπά ελληνικά Κόμματα έστω, αφού τον ελληνικό λαό τον έχουν κυριολεκτικά “ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ, (εσείς μεταφράστε το στην… δημοτική), ώστε να τον ενημερώσουν σχετικά! Πότε το έκανε άλλωστε, 4,6 χρόνια, η Κ-Β ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ή η Κ-Β ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΚΕΔΩΝ / ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ; Στο πόπολο “το ηλίθιο” και το πόπολο που ευρίσκεται “στα παπάρια της εξουσίας”, στο πόπολο που θα πάει όμως αυτό να σκοτωθεί με τον Τούρκο, του αρκεί, κατά τους νυν κυβερνητικούς, μια διαβεβαίωση του Ψεύτη Τσίπρα ότι είναι εξασφαλισμένη η ασφάλειά του (sic)!.. 
 • Συνεχίζουμε!
 • Ο Τσίπρας και η “παρέα” του έχουν συμφωνήσει με τον… “Διεθνή Παράγοντα” (sic) και όχι μόνον με τους Τούρκους του ΡΤΕ, για την… είσοδο της Τουρκίας στο ενεργειακό κόλπο! Άντε… “wake up and… boogie”!.. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ “YES MAN, (ιστορικά όλοι οι προηγούμενοι Έλληνες “YES MAN”, αν δεχθούμε ότι υπήρξαν τέτοιοι, φαντάζουν να απέχουν συγκριτικά μαζί του, όσο ποδοσφαιρικά απέχει η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ από  τις συμπαθείς -κάποτε βεβαίως- ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΝΕΣ), ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΝ!..
 • Επίσης:
 • Αν δούμε την νυν… Διεθνή Στάση (sic) με μια οπτική, ίσως την πιο ακραία… φιλελληνική -λέμε τώρα- αχαχαχαχαχαχαχα, τότε διαβάστε παρακάτω:
 • Οι Η.Π.Α., αγαπητοί μου, δεν έχουν πρόβλημα αν μπει η Τουρκία στο “ενεργειακό κόλπο ΓΕΝΙΚΩΣ και ΠΑΝΤΟΥ(!), αρκεί οι Τούρκοι να ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ… ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ήτοι:
 • Να σταματήσουν τις παπαριές (περί αυτού πρόκειται) για ρωσικά S-400 στην χώρα τους.
 • Να διακόψουν τις πάσης φύσεως… ερωτικές και “κάτω από το τραπέζι” πολυποίκιλες και πολυσχιδείς σχέσεις τους με το νεο-Ισλαμο-Φασιστικό Σιϊτικό Τρομο-Ιράν, σχέσεις που σαμποτάρουν “στα ίσα” τις όποιες κατά καιρούς δυτικές ενέργειες κατά του Ιράν.
 • Να τελειώσουν “εδώ και τώρα” τις σχέσεις τους με τον Τζιχαντιστικό “ISIS. (Σχέσεις που συντηρεί ακόμα η ΜΙΤ, ώστε να “κάνει δουλειές” σε Ιράκ (κυρίως στο Β. Ιράκ), Συρία, ακόμα και σε Τουρκία, Ελλάδα και Κύπρο, αν και όταν απαιτείται / -τηθεί.
 • Να συντονιστούν και πάλι απόλυτα οι Τούρκοι, με τα αμερικανικά “ενδιαφέροντα” στην Συρία, κλπ, κλπ, κλπ!
 • [Διεξάγονται ήδη μυστικές Α-Τ συνομιλίες και είναι σε εξέλιξη  τ/παζάρια, για όλα τα θέματα που οι Τούρκοι ενδιαφέρονται άμεσα και για τα οποία ΑΠΑΙΤΟΥΝ(!), προσέξτε το ρήμα αυτό, το 100% του κέρδους, (θεωρία του “Μείζονος Κέρδους” ή του “Όλου”), όπως “Κουρδικό”(Τουρκία και Β. Ιράκ), “Κουρδικός -Πετρελαϊκός- Διάδρομος” στην Β. Συρία, Τ-Ιρανικές σχέσεις, S-400, F-35, “Patriots”, ενέργεια σε Α. Μεσόγειο και Αιγαίο, κλπ)]!..
 • Γι’ αυτό και ο… “Σερίφης”, οι Η.Π.Α. δηλαδή, που έχουν, στην περιοχή της Α. Μεσογείου και ευρύτερα, ολόκληρο στόλο, δεν έδιωξαν το “ΦΑΤΙΧ” απ’ εκεί που αυτό έχει “δέσει”! Θα μπορούσαν να το είχαν πράξει ανετότατα επιχειρησιακά και χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά προέβησαν / αλλά περιορίστηκαν μόνον σε μία, δύο καταδικαστικές -ουσιαστικά “demek”- δηλώσεις και “με το συμπάθιο”… “μία κρέας με πατάτες στο 4”!..
 • Ούτε το Ισραήλ θα(!) έχει πρόβλημα αν μπει στο “ενεργειακό παιχνίδι” η Τουρκία (ή στην “ενεργειακή εξίσωση”, όπως το είπαν το “παιχνίδι” στην… καθαρεύουσα οι Τούρκοι τον Φεβ. και άρεσε η φράση τους στον Κατρούγκαλο ή… Ζάχο Δόγκανο της ελληνικής πολιτικής, με αποτέλεσμα να την χρησιμοποιεί), αν τελικά διευθετηθεί το όλον πρόβλημα, αφού το Ισραήλ το ενδιαφέρει κυρίως η υλοποίηση του “EASTMED” και των 2 “Κλάδων [Μεσόγειος – Κρήτη – ΒΔ Πελ-σος – Ιόνιο – Β. Ιταλία – Κ. Ευρώπη, κλπ (1ος “Ενεργειακός Κλάδος”) και Α. Μεσόγειος – Μέσον Αιγαίου (25ος Μεσ-νός) – Βουλγαρία – Ρουμανία – Β- ΒΔ – ΒΑ Ευρώπη (2ος “Ενεργειακός Κλάδος”)] και τελικά να υλοποιηθεί ο στόχος του, ήτοι να γίνει “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ”, στο πεδίο, και προς την Ευρώπη (όπου κυρίως μάχεται” τώρα), αλλά και προς Ανατολάς! (Ακολούθως / αμέσως μετά)!
 • Γι’ αυτό και σιωπά ο… “Εβραίος” (Ισραήλ) και δεν φταίει το γεγονός ότι ο Νετανιάχου δεν είναι τώρα κυβερνητικά σταθερός στην χώρα του, ένα Ισραήλ που πάει το Σεπ. για νέες εκλογές, ούτε το γεγονός, της σε εξέλιξη και πάλι τώρα Ι-Παλαιστινιακής και κυρίως Ι-“Χαμάς” σύγκρουσης, σύγκρουσης που υποδαυλίζεται από την Τουρκία, δια της ΜΙΤ!
 • [Βεβαίως το Ισραήλ ξέρει και την συμφωνία της Αγκύρας, αυτής του Φεβ. 2019 μεταξύ ΡΤΕ – Τ., όπως το αυτό και οι Η.Π.Α., φυσικά! Σου λένε όμως: “Καλύτερα να πάμε ειρηνικά και να “φάνε” κάτι και οι Τούρκοι, αφού με έναν Ε-Τ πόλεμο τα σχέδια μας και μπαίνουν σε ρίσκο, αλλά και σε κάθε περίπτωση μακραίνουν χρονικά, όταν εμείς, πχ ως Ισραήλ, θέλουμε να είμαστε στον τομέα ΕΥΡΩΠΗ, Νο “1” ενεργειακή δύναμη έως το 2030, ει δυνατόν“, και το πολύ έως το 2060! Γι’ αυτό και η σφύζουσα σε πετρέλαιο, και κυρίως σε φυσικό αέριο, Ελλάδα είναι οικονομικά “βυθισμένη”, μέχρι κυρίως το 2060 και τελικά μέχρι το 2115, (λέγε με Οργανάκι” Τσίπρας και “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”), όταν και έχουν εκτιμήσει οι … αριστεροί “Διεθνείς Εβραίοι” ότι θα πρέπει να έχουν κυριαρχήσει ενεργειακά σε Ευρώπη και Δ. – Κ. Ασία, με βάση πάντα και(!) με το κρατικό σε εξέλιξη Ισραηλινό ενεργειακό σχέδιο, που αποτελεί την βάση του “ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΕΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! Καταλαβαίνετε]!.. 
 • Η Αίγυπτος επίσης δεν νοιάζεται για το αν η Τουρκία θα μπει στο “κόλπο, ασχέτως της όποιας συμφωνίας της με την Ελλάδα, διότι ξέρει πολύ καλά μέχρι “πού φτάνουν τα πόδια της” και έτσι νοιάζεται μόνον για το τωρινό και μελλοντικό χρήμα, αφού είναι η μόνη που διαθέτει -μέχρι στιγμής- σταθμό υγροποιήσεως φυσικού αερίου” (2 μάλιστα,  αν δεν απατώμαι)!
 • Η αμερικανική επιβολή Σίσι στην Αίγυπτο, σε βάρος του “αντίο σας” πια Μούρσι (τώρα θα είναι σίγουρα μαζί με τα… Ουρί του Παραδείσου), ικανοποιεί την υλοποίηση του ισραηλινού ενεργειακού σχεδίου EASTMED!.. (Ό,τι ακριβώς εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί διαχρονικά, για το Ισραήλ κυρίως, αλλά και για τις Η.Π.Α. – Αγγλία, πχ η Κρήτη ή η Κύπρος ή η Μάλτα, οι “Ηράκλειες Στήλες”, κλπ).

1δ. Τί άλλο κάνει εκεί που ευρίσκεται ή απέδειξε / αποδεικνύει το… “ΦΑΤΙΧ”, περίπου 60χλμ Δκώς Πάφου, πλην της… “ΣΦΗΝΑΣ Νο 1”, που υλοποιεί για τους Τούρκους;

 • Απέδειξε ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ “ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΥΠΡΟΥ”, τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ως Κ-Β, μια Κ-Β που θεωρεί ότι ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ, (πλήρης μάλιστα και απόλυτος), διότι αυτή είναι η προς τους διεθνείς -αόρατους- ισχυρούς στάση της, και μάλιστα κρυφίως, αρκεί βεβαίως να έχει την εξουσία, έστω και σε… τεταρτιμόριο της σημερινής ελληνικής γης!… (Θυμηθείτε το πόσο εύκολα και γρήγορα πούλησε την Μακεδονία μας, σε ένα πολυεθνοτικό μικρό μόρφωμα, κάτι σαν ένα πολιτικό ίνωμα “ένα πράγμα”, στους Σκοπιανούς, όπως ακριβώς το απαιτούσαν οι Γερμανοί και ο Σόρος, ο “μεγαλονονός” και ιδιοκτήτης των Σκοπίων)!..
 • Απέδειξε ακόμα ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ και όλους αυτούς…, δεν υπάρχει καμία ελληνική αποφασιστικότητα, για υποστήριξη στο όποιο Πεδίο των ελληνικών Δικαίων, αποδεικνύοντας έτσι και το πολιτικό ποιόν των κυβερνώντων (Διεθνιστικό, απολύτως Πασιφιστικό, Οπουρτουνίστικο, πολιτικά Ανήθικο και Υβριστικό προς τον λαό)!..
 • Πιθανώς επίσης να απέδειξε / να αποδεικνύει και ελληνική φοβικότητα, που όμως προσδίδει στην τρομο-Τουρκία την επωνυμία του “ηγεμόνα” στην περιοχή μας! (Δεν συμβαίνει αυτό και δεν θα συμβεί ποτέ φυσικά, όσο στην περιοχή θα υπάρχει το Ισραήλ).
 • Πιθανώς να φανερώνει (σίγουρα πάντως το υπονοεί, ασχέτως αν δεν είναι έτσι) και μια στρατιωτική ελληνική ανεπάρκεια ή “πλεγματικότητα”, απέναντι στις ΤΕΔ!..

– Μην παρασύρεστε λοιπόν με την μεγαλοπαπαριά που λένε οι τάχα μου στα Ε-Τ εντρυφείς… επαΐοντες (πράκτορες και μη / “πουλημένοι και μη” / θυμίζω πχ ότι ο Καθηγητής ΦΙΛΗΣ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ Παν-μίου ήταν υπέρ της συμφωνίας των “Πρεσπών”) και… λέει το εξής: “Το “ΦΑΤΙΧ” ναι, παραβίασε τα νερά της Κύπρου, την ΑΟΖ της, κλπ, αλλά δεν ξέρουμε αν τρύπησε, και, και, και… ” και μαλ…. ες ή “παπάρια μέντολες” φίλοι μου!.. Είναι δηλαδή για τα μπάζα οι άνθρωποι αυτοί, ως… αναλυτές φίλοι μου, αφού τί μας λένε ουσιαστικά;

– Μας λένε λοιπόν ότι μας πήδηξαν μεν οι Τούρκοι, αλλά μέχρι στιγμής φυσιολογικά, μην έχοντας ζητήσει ακόμα και “παρά φύσιν” συνουσία, κλπ, κλπ, κλπ! Για… πεοθηλασμό δεν μιλάμε, αυτός είναι συνήθης από εμάς προς τους Τούρκους, από το 1996 και μέχρι σήμερα και μάλιστα “εθελουσίως” και σε καθημερινή σχεδόν βάση! Σήμερα βεβαίως πια αυτός γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με επαγγελματική πλέον… υπερεπάρκεια!..

Θυμάστε το “ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑ”; Αυτή είναι εξωτερική -προς τους Τούρκους- πολιτική φίλοι μου! Τα άλλα όλα είναι “να ‘χαμε να λέγαμε!

Και τώρα που “δώσαμε τα πάντα” στις Η.Π.Α., ως Κράτος, θα έπρεπε να είχαμε έναν λόγο παραπάνω να λέγαμε στους Τούρκους κάτι ανάλογο με εκείνη την ρήση του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (καλά που πέρασε και αυτός και φάγανε ΕΛΕΥΘΕΡΑ “γλυκό ψωμάκι” όλοι οι Έλληνες / ρε Τσίπρα αφού τα 40 χρόνια ήσαν μαύρα και άραχλα, γιατί ρε παριστάνεις τότε τον Ανδρέα και θες να ηγεμονεύσεις του υπόψη χώρου;), και να το κάναμε πράξη “ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ”, αν και διανοείτο ακόμα η Τουρκία να πάει πχ το ΦΑΤΙΧ” εκεί που το πήγε! Το πήγε; Μάλιστα! Βομβαρδίζεται αμέσως και “έξυπνα” και μετά είμαστε έτοιμοι για όλα! Αρκετά πια, και ξέρετε γιατί; Διότι κάποια ημέρα, ίσως και σύντομα, οι Τούρκοι με την τακτική τους αυτή, αλλά και την δική μας συνεχή υποχωρητικότητα, θα αξιώσουν και την Αθήνα! (Πλην φυσικά των αγαπημένων του Σόρος, Αφρο-Ασιατών που την κατέκλυσαν με τον Τσίπρα του στην εξουσία και την διεκδικούν ήδη με το εμφανισθέν “Πακιστανικό Εργατικό Σοσιαλιστικό Κόμμα”)!..

– Αυτήν την στιγμή, και έτσι όπως έχουν τα πράγματα στο ΠΕΔΙΟ (προσέξτε στο Πεδίο / “on the ground”), πάμε άνετα σε “τραπέζι διαπραγματεύσεων”, ώστε να μπουν και οι Τούρκοι στο “ενεργειακό κόλπο”!..

Προσέξτε τώρα καλά τί θα διαβάσετε παρακάτω: 

1ε.

 • Αν βγει Κ-Β ο ΣΥΡΙΖΑ, (δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση), το “τραπέζι” θα είναι απλά θέμα χρόνου και το “YAVUZ” δεν θα πάει στην “μύτη” που σας έγραφα πιο πάνω! (Το “ΦΑΤΙΧ” θα παραμείνει εκεί που είναι, μέχρι είπαμε παραπάνω “πότε”)!
 • Αν βγει Κ-Β η ΝΔ, (θα βγει και μάλιστα αυτοδύναμη με ποσοστό από 35%, έως και 45%, ενώ η διαφορά των 2 πρώτων Κομμάτων θα είναι 10 μονάδες), αρχικά θα επιδιωχθεί προσέγγιση και ανίχνευση των προθέσεων του Κ.Μ. από πλευράς Τουρκίας και αν αυτοί διαπιστώσουν πως είναι αρνητικός, κλπ, τότε θα στείλουν το “ΓΙΑΒΟΥΖ”, εκεί ακριβώς που σας είπα ή ακόμα και μέσα σε πιο “καθαρά” ελληνικά -για εμάς(!)- νερά, ώστε να δοκιμάσουν τον Κ.Μ., ποντάροντας στο ότι ο Κ.Μ. δεν θα βομβαρδίσει ούτε αυτό, ούτε το άλλο (“ΦΑΤΙΧ”), αφού θα είναι 2 πια τα τ/πλοία, και πως δεν θα θελήσει έναν πόλεμο, που μάλιστα θα φανεί -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ότι ξεκινά ή ότι ξεκίνησε η Ελλάδα!..
 • Αν ο Κ.Μ. πάει σε πόλεμο τελικά, επιλέγοντας να βομβαρδίσει τα “ΦΑΤΙΧ” – “ΓΙΑΒΟΥΖ”, αφού οι Τούρκοι “θα σηκώσουν το γάντι του… βομβαρδισμού” αμέσως, τότε θα αρχίσει στο εσωτερικό της χώρας μας η εφαρμογή στο Πεδίο της γνωστής διαχρονικά κομμουνιστικής πανούκλας, ήτοι θα αρχίσει η τάχα μου αντι-πολεμική καραμελο-σπέκουλα των Κομμουνιστών και των Σοροσκομουνιστών σημερινών κυβερνώντων, της μορφής “η κακιά Δεξιά μας πήγε σε πόλεμο”, “δεν μας έφτανε η φτώχεια μας, ο Κ.Μ. μας πήγε σε πόλεμο”, “δεν σας άρεσε ο Τσίπρας ο φιλολαϊκός, αλλά θέλατε τον Κ.Μ. να σας σώσει και σας σκοτώνουν τώρα οι Τούρκοι τα παιδιά σας”, “πετάξτε τα όπλα Έλληνες στρατιώτες”, και άλλα τέτοια και άλλα πολλά… “ωραία”, που θα παίξουν και βαρύνοντα ρόλο και θα στοιχίσουν στην ελληνική πλευρά, κατά την Ε-Τ στρατιωτική αναμέτρηση στο Πεδίο (κυρίως στην Δ. Θράκη)!..
 • Θυμίζω εδώ ότι:
 • Μέχρι το 2023 και με βάση την Λωζάννη, αλλάζει ο Χάρτης της όλης περιοχής! (“Μυστικές Πρόνοιες” της Συνθήκης, που πολλάκις έχουμε γράψει και αναφερθεί)!..
 • Οι Άγγλοι θα πάνε εκ των πραγμάτων με το μέρος των Τούρκων και πάλι! [Δεν προηγείται τυχαία τώρα,στο αγγλικό Συντηρητικό Κόμμα, ο Τουρκογενής, με σπίτι στο Πήλιο(;) Μπόρις Τζόνσον]!
 • Οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι (και οι 2 Όργανα πια των Αμερικανο-Βρετανο-Ισραηλινών / έχουμε αναφέρει και εξηγήσει το “από πότε” και το “γιατί”), είναι λαοί – χώρες που νοιάζονται να περάσουν αγωγοί αερίου από το έδαφός τους και να “κονομήσουν”! Έτσι, δεν πήραν τυχαία θέση, μόλις “χθες”, υπέρ των Τούρκων, στο ενεργειακό παιχνίδι στην Α. Μεσόγειο!.. Σκεφτείτε λίγο! Όσο καθυστερεί το θέμα να λάβει τέλος, είτε έτσι, είτε αλλιώς, τόσο θα καθυστερεί και η δι’ αυτών υλοποίηση του 2ου Ισραηλινού ενεργειακού κλάδου και άρα και το όποιο κέρδος! (Και οι Ούγγροι πήραν θέση υπέρ των Τούρκων, λόγω κυρίως της κοινής… Ουνικής καταγωγής των 2 λαών, όπως θα πράξουν ίσως και οι Φινλανδοί το αυτό, για τον ίδιο λόγο)!..
 • Οι Ρώσοι δεν θέλουν “επ’ ουδενί” την υλοποίηση του ισραηλινού ενεργειακού σχεδίου, διότι χάνουν το ενεργειακό μονοπώλιο και στην Ευρώπη και στην Κ. – Α. Ασία! Αν αυτό επισυμβεί, αν δηλαδή η Τουρκία μπει στο ενεργειακό “κόλπο”, αρχικά στην Μεσόγειο και ακολούθως στο Αιγαίο, τότε οι Ρ-Τ σχέσεις θα διαρραγούν λογικά αμέσως και η Ρωσία που δεν θα μπορεί να στραφεί προς την Ελλάδα, ως αντίβαρο, στην προσπάθειά της να διεμβολίσει από το εσωτερικό της την Δύση, θα περιμένει την κατάλληλο στιγμή, για να επέμβει στρατιωτικά στην Τουρκία και να ανατρέψει, βλέποντας και κάνοντας, το Ισραηλινό σχέδιο! Τότε θα πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρη την εμπλοκή στο πεδίο των Η.Π.Α. και της Δύσης, με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται!..
 • Μην νομίζετε λοιπόν ότι η Ελλάδα θα έχει κάποιον δίπλα της πραγματικά ποτέ, πλην των παιδιών της, όσα θα της έχουν μείνει φυσικά, και του Θεού της! Ακόμα και τώρα που η Τουρκία φανερά καταπατά το “Διεθνές Δίκαιο”, η Ευρώπη θα εκδώσει ΠΡΟΣΕΞΤΕ “προειδοποίηση” προς την Τουρκία, να συμμορφωθεί, κλπ, (“πάμε μαζί”, αχαχαχαχαχα), ενώ διαβάζουμε πως ο Τσίπρας ζήτησε, στο πλαίσιο μάσκα” ή “προσωπική κάλυψη”, που σας ανέφερα πιο πάνω, από τον Πολωνό ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Τουσκ* (που έφτασε αυτός ο αλήτης να μιλήσει μέχρι και Σκοπιανά, όταν είχε πάει στα Σκόπια, τότε που πήγε όλος ο… Πλανήτης για να φοβίσει, αλλά και για να πληρώσει, όσους Σκοπιανούς πολιτικούς ήσαν αντίθετοι με τις… “Πρέσπες”), επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, για το “Φατίχ” και το τρύπημά του, λες και οι Τούρκοι μπορούν πρακτικά κάτι να κερδίσουν, σε ό,τι αφορά άντληση αερίου, από τον υπόψη βυθό, αφού στερούνται ακόμα και μέσων, πλην της τεχνογνωσίας, “πράγματα” που και να τα είχαν ακόμα, δεν θα τους επέτρεπαν ποτέ να τα χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανο-Εβραϊκοί ενεργειακοί κολοσσοί! (Γι’ αυτό και ο Τσίπρας μίλησε για τζούφιες γεωτρήσεις”! Τα έχουμε χιλιογράψει και τα περί γεωτρήσεων, εδώ και καιρό)!
 • Φτύστε δηλαδή όλοι τώρα με… τέχνη, τους… γεννητικούς αδένες σας” !.. Καταλάβατε!..
 • * ΤΟΥΣΚ / ΠΟΛΩΝΟΣ: Αν ο Βέμπερ είναι μια φορά ανθέλληνας, όπως τον παρουσίασε ο Τσίπρας και τα… Τσιπράκια, (κάτι που δεν μας απασχολεί, υπό προϋποθέσεις βεβαίως πάντα), τότε φίλοι μου ο Τουσκ είναι 100 φορές! Αφήστε δε και το πόσο μας… αγαπά η Ε/ΥΠΕΞ, Κα Μογκερίνι!..
 • Η Τουρκία θα “παίζει” πάντα στο μεταξύ, όσο θα κατέχει το έδαφος αυτό που σήμερα κατέχει, το χαρτί” της Γεωγραφίας της, που είναι η σπουδαιότερη στον κόσμο! (Της Ελλάδος έπεται)!..
 • Η Ελλάδα επίσης είναι η μόνη ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ χώρα του δυτικού στρατοπέδου και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί την Δύση και ειδικά την υπό τους δηλώνοντες αριστερούς “Διεθνείς Εβραίους” παγκοσμιοποιημένη σημερινή “ΕΕ“! 
 • Το ίδιο περισσότερο η Ελλάδα ενοχλεί και το σημερινό ΒΑΤΙΚΑΝΟ, για τον ίδιο… θρησκευτικό λόγο! 

1στ. “Ούτως εχόντων των πραγμάτων”, που λένε και οι εξ Εσπερίας ελθόντες, τάχα μου προοδευτικοί, των Παν-μίων, Παν-μια που τα κατέλαβαν σωρηδόν, καταλαβαίνετε το πάρα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας των πραγμάτων για την Ελλάδα, αν στα πράγματα έλθει ο Κ.Μ., αλλά και το ΑΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΔΗΛΟΝ, αν παραμείνει ο Τσίπρας Π-Θ! (Και δεν αναφέρομαι εδώ στο ότι η Ελλάδα θα τελειώσει ως Ελλάδα και θα γίνει τελικά “μη Ελλάδα” με τον Τσίπρα, μια Ελλάδα, όπως την θέλουν, πλην των κόκκινων και μαύρων Φασιστών, και πχ οι του… “ΑΝΤΑΡ-CIA”, των δήθεν “ANTIFA”, κλπ, Οργάνωση και Οργανώσεις που έγιναν από την CIA, επί αριστερών Αμερικανών “Δημοκρατικών, από τις αρχές του 21ου αι., για να διαλύσουν την χώρα μας, μια… “ΣΟΡΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ” και μάλιστα εδαφικά ΚΟ-ΛΟ-ΒΗ)!

1ζ. Το δέον γενέσθαι θα το συζητήσουμε κάποια άλλη φορά, αν και σε γενικές γραμμές θα πρέπει να το έχετε αντιληφθεί, παρακολουθώντας το “σάϊτ” των “Αγγέλων”! Σε πρώτο πάντως χρόνο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ* της ΧΩΡΑΣ, η πλήρης ΑΠΟ-ΣΟΡΟΣ-ΠΟΙΗΣΗ και η πλήρης ΑΠΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ και μετά τα χοντρά… αγγούρια, ευρισκόμενα προ των πρωκτών μας και απειλούντα να εισέλθουν σ’ αυτούς, θα μας οδηγήσουν να βρούμε τις ορθές εθνικά λύσεις, αλλά και ό,τι άλλο!..

* Η έννοια της “ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ”, επειδή κάποιοι πονηροί μας ρωτούν, απαντούμε πως έχει σχέση, σχεδόν ταυτόσημη, με την έννοια των “iç oğlanları” επί Οθωμανοκρατίας! Διαβάστε και λίγο λεβέντες ή πάτε και ρωτήστε την Κα Σία, στο ΥΠΕΞ, αν δεν είστε φίλοι του… βιβλίου!..

2, 3 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

–   Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (αφού τον “ΒΑΦΤΙΣΑΝ” πολιτικό, τον λέμε και εμείς έτσι) ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (Κ/Φ) ΤΗΣ… ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!..

– ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΩΠΑ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)!.. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ… ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ!.. 

–  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ-Β ΑΣΚΕΙ ΚΡΥΦΗ, ΣΕ ΥΠΑΤΟ / ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! (ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Κ-Β, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ Κ-Β ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟ-ΛΑΚΕΔΕΣ)!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ “ΣΑΪΤ:

– Στα επόμενα 3 χρόνια (ίσως και πολύ σύντομα) θα οδηγηθούμε σε πόλεμο, έτσι ή αλλιώς, με τους Μογγόλους, που θα είναι και ο τελευταίος και καθοριστικός! ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ… ΜΑΣ!

– Οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στην Δ. Θράκη και θα επιχειρήσουν μείζονα δικαλαδική επχ-ση και στα νησιά μας, αμέσως μετά το “άνοιγμα” του ΘΕ της Κύπρου! Είδατε ότι απάντησαν στις εικόνες που κυκλοφόρησαν ηλιθίως κάποιοι εδώ, ασχέτως με την αναφορά του Ε/ΥΠΑΜ, περί της ΚΑΤΑΙΓΙΔΟΣ, [εικόνες που έδειχναν ελληνικά στρατεύματα να μεταβαίνουν υποτίθεται στα νησιά (αυτά, ούτε για “κόλπο” δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά)], με εικόνες από την μείζονα άσκηση που εκτέλεσε πρόσφατα το 2ο τ/ΣΣ, που θα έχει και τον κύριο… λόγο στην τ/εισβολή στην Ελλάδα! (Ρωτάω: Αλήθεια το Δ’ ΣΣ έχει αλεξίσφαιρα γιλέκα, την στιγμή που άπαντες οι Τούρκοι θα φέρουν τέτοια και οι δικοί μας θα τους κτυπάνε πχ στην καρδιά, αυτοί δεν θα “πέφτουν” και θα νομίζουν οι… γκιαούρηδες, αχαχαχαχαχαχαχα, ότι έχουν να κάνουν με… ΡΟΜΠΟΚΟΠ“);

Μια… βατράχιος Ε-Τ σύγκρουση στον εδώ… βάλτο, θα οδηγήσει μαθηματικά και με απόλυτη ακρίβεια και στην σύγκρουση και των Α-Ρ βουβαλιών, που είναι από… “πίσω” τους!.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΛΩΖΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ 1923 ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΜΕΓΑΛΟ“!..

ΤΕΛΟΣ, ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ “ΔΙΚΟ” ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ), ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ / ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΛΑΔΗ Τ-ΡΤΕ, ΣΤΑ Ε-Τ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ!..

(ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ Κ-Β ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ Ε-Τ, ΜΕ Π-Θ ΤΟΝ Κ.Μ.)!..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:

α. Η προσάρτηση της “Πόλεως Φάντασμα” Αμμοχώστου από τους Τ/Κ “δεν λέει” -ουσιαστικά- απολύτως τίποτα! (Το “άνοιγμά” της δηλαδή ουσιαστικά και ένας λίαν πιθανός εποικισμός της ακόμα, όπως έγραψε η “ΣΑΜΠΑΧ)Έτσι και αλλιώς την είχαν και την  έχουν την πόλη οι Τούρκοι! Το θέμα είναι καθαρά τυπικό! Απλώς, μετά τους Ε/Κ και τα “συμβόλαια”, κατά των μη Τούρκων εργαζομένων στο “ΦΑΤΙΧ”, κάτι έπρεπε να κάνουν και οι Τ/Κ, ώστε να ακουστούν και αυτοί και όχι μόνον ο “Νταβάς” τους, ο Τούρκος!..

– Το μόνον που ίσως θα μπορούσε να… φέρνει στο μυαλό των Ελλήνων και κυρίως των Δυτικών (λέγε με Η.Π.Α.), η υπόψη ενέργεια των Τ/Κ, καθ’ υπόδειξιν των Τούρκων, είναι μια τουρκική προσάρτηση της… ΤΔΒΚ (sic), που θα οδηγήσει σε μνήμες… “Διπλής Ένωσης”, κλπ, μνήμες των ετών 1973 και 1974! Έχουμε γράψει πρόσφατα, για το πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο, από την Τουρκία! (Διαβάστε μας πάλι “εδώ και πίσω“)!..

Εκλαμβάνεται ότι η ενέργεια αυτή απευθύνεται περισσότερο προς την Δύση και λιγότερο και προς την χώρα μας, την οποία όσο Π-Θ είναι ο διεθνιστής, και συνεπώς ανθέλληνας, Τσίπρας, οι Τούρκοι την έχουν κάπου ανάμεσα στα 2 σκέλη τους, ανεξαρτήτως συμφωνιών, όπως πχ αυτών της Αγκύρας! Φαίνεται ακόμα ότι εκτιμήσαμε σωστά εμείς εδώ, το τί είχε συζητηθεί στο τελευταίο τ/Υπ. Συμβούλιο και κυρίως το τί αποφασίσθηκε σ’ αυτό!.. (Μόνον που δεν παίζονται στο “ΣΤΟΙΧΗΜΑ”, τα τ/υπ. συμβούλια, ώστε να κερδίζαμε και κάτι! “ΟΚ” ένα “demek” αστείο κάναμε)!..

β.  Η αλλαγή του Α/ΥΦΑΜ Κου Σάναχαν, με τον Κο Έσπερ στο αμερικανικό Πεντάγωνο, θα δείξει γιατί έγινε και τί σηματοδοτεί στο Πεδίο κυρίως, στο άμεσο και προσεχές μέλλον! Δεν μπορούμε τώρα να εκφράσουμε άποψη, θα ήταν άκριτο για εμάς ως πράξη και άδικο και για εκείνον, είτε θα εκφραζόμασταν θετικά, είτε αρνητικά για το πρόσωπό του!..

2. Βγήκε” ο ΥΦΑΜ Ρήγας και είπε (ε/φ “ΑΥΓΗ”, 18-06-2019) πως με τις “Πρέσπες”, η Ε/Κ-Β εμπόδισε την τ/διείσδυση στα Βαλκάνια!.. Αυτός ο άνθρωπος φίλοι μου, ναι είναι ΥΦΑΜ!!! Ή μας περνάει για τελείως ζώα τους Έλληνες ή είναι τελείως άσχετος στα διεθνή και στα των Βαλκανίων θέματα ή και τα 2! Για εμάς και τα… 2 συμβαίνουν και τα 2 ισχύουν!.. Δύστυχη Ελλάδα!..

3. Βαρουφάκης στον δημ/φο Ν. Χ”Νικολάου! (“ΑΝΤ1” 17-06-2019):

Είναι, είπε, ως “ΜΕΡΑ 25”, κατά των όποιων γεωτρήσεων παντού, κλπ, “έβαλε” κατά του Νετανιάχου, τον οποίον έδειξε να τον μισεί, περισσότερο και από τον φανατικότερο Ισραηλινό εχθρό του Ι/Προέδρου, έγλειψε και τον Σόρος και τους αριστερούς και απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίους“, με την… ευκαιρία που του έδωσε ο τάχα μου… Δεξιός Κωττάκης, (όσο δεξιός ήταν και ο άλλος ο γνωστός δημ/φος από την Κοζάνη, με το πρόβλημα… ορθοφωνίας, και που τώρα χάθηκε και που κάποτε λυμαινόταν τα δεξιά έντυπα, ως δντης και ως κύριος αρθρογράφος τους), έγλειψε τον δύσμορφο Αμερικανο – Εβραίο Μπένυ Σάντερς, (έναν σύγχρονο Κρόμγουελ, στο τετράγωνο…), που ήταν ο “Λαγός” της Χίλαρι ΚΛΙΝΤΟΝ, για την ηγεσία του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Κόμματος, πριν από τις προηγούμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές, κλπ, κλπ, κλπ!

Ο Βαρουφάκης χθες, φίλοι μου, απέδειξε ότι είναι ΟΡΓΑΝΟ των “Διεθνών Εβραίων” και κυρίως του Σόρος, που “κρύβεται” από πίσω του, ενώ όλοι κατάλαβαν πως εσκεμμένα έκανε ό,τι έκανε το 1ο εξάμηνο του 2015, με εντολές των πατρώνων του! Προφανώς στρατολογήθηκε ευρισκόμενος στην αλλοδαπή για σπουδές, σπουδές που μάλλον έκανε έξω με τα χρήματα του ζάμπλουτου πεθερού του, βιομήχανου ΣΤΡΑΤΟΥ!..

– Δηλαδή Κε Βαρουφάκη (δεν θα σχολιάσω τώρα τις παπαριές σου για τις μη γεωτρήσεις και τις… παρθένες ανανεώσιμες πηγές), όποιος λέγει κατά του Σόρος είναι ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ τάχα, (το έμαθες και εσύ το λεκτικό “παραμύθι”), ενώ εσύ, που μόνον δεν έβρισες τον Ισραηλινό, τον  Εβραίο Νετανιάχου, τί είσαι, πώς να σε λογίσουμε δηλαδή, Φιλο-Εβραίο, μη Αντισημίτη, πώς, για πες μας; 

– Γιατί δεν λες ρε φιλαράκο ότι, το αφεντικό σου, ο Σόρος, που σε χρηματοδοτεί, όπως και τόσους άλλους στα Βαλκάνια και αλλαχού, είναι πρώην ρουφιάνος της Φυλής του στους ΝΑΖΙ, (η οικογένειά του / ο πατέρας του συγκεκριμένα, τον οποίον υπερασπίστηκε), γιατί δεν λες ότι είναι ΑΘΕΟΣ, αν και Εβραίος, γιατί δεν λες ότι αυτός και ιδεολογικά όμοιοί του και κυρίως… ισοδύναμοί του στις… τσέπες, ήσαν οι ταγοί των Εβραίων εκείνων, τάχα μου αριστερών, (με πρωτοστάτες αυτούς της Γερμανίας), οι οποίοι δεν ήθελαν την δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ, και την πολέμησαν σκληρά, όσο και μη Εβραίοι δεν την πολέμησαν ακόμα;

– Γιατί δεν λες ότι είναι ΕΧΘΡΟΣ των ίδιων του των συμπατριωτών και πως όσο είναι Κυβερνήτης στο Ισραήλ ο… δεξιός Νετανιάχου, το αφεντικό σου στηρίζει αναφανδόν τους Παλαιστινίους, ακόμα και εκείνους της τρομοκρατικής “Χαμάς;

– Γιατί δεν μας λες πόσα δις $ Η.Π.Α. ξόδεψε για να φέρει στην Ευρώπη και στην χώρα μας, Αφρο-Ασιάτες, κλπ, γιατί δεν λες πόσα Κόμματα για την διάλυση των εθνικών ιστών έχει φτιάξει, κλπ, όπως πχ τον ΣΥΡΙΖΑ, και άλλα πολλά, όπως και για το ποιός είναι πίσω από τις… αθώες ΜΚΟ, κλπ και κυρίως γιατί δεν μας είπες, και ας μην ρωτήθηκες, για το αν είναι αλήθεια και αν “ναι”, γιατί το κάνεις / έκανες αυτό, να πάρεις ρε παλιο-πρακτοράκο, αυτήν την κουφάλα του “DEΒ”, τον ανθέλληνα Δρα Χουσεϊν ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ, στο ΣΟΡΟΣ-Κόμμα σου, και να βάλλεις έτσι, εσύ ο Ελληνάρας, τους Τούρκους στην ελληνική Βουλή; Και, και, και, και, και, …………………

Από γαμπρός πλουσίων κοριτσιών κατάφερες, πουλώντας τάχα ιδεολογία και κυρίως την Πατρίδα σου, να γίνεις και πολιτικός παράγοντας που κατέστρεψε την ζωή μας, φορτώνοντάς μας κάτι 100 δις Ευρώ, κάτι “Capital Controls”, που “ζουν” ακόμα και τελικά και ένα “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” για έναν αιώνα, έχοντας απόλυτη γνώση των όσων έκανες!..

Δηλαδή πόσο χειρότερος είναι από σένα ο… κακός ΓΑΠ, ο οποίος στο “φινάλε – φινάλε” παρέλαβε το(!) ΧΑΟΣ από τον “Νεο-Βούδα” και υποχρεώθηκε να μας χώσει στα μνημόνια, κάνοντας βεβαίως το τραγικό λάθος (;) να μην ενημερώσει το λαό μας και να μην ζητήσει την γνώμη του, με εσένα που σε βάλαμε να μας σώσεις τάχα και τελικά μας έχωσες πιο βαθιά στο βούρκο, φορτώνοντάς μας ένα ακόμα Μνημόνιο και μάλιστα το χειρότερο και βαρύτερο, όπως και τόσα άλλα που έκανες; …………..

– Αυτοί που σε ψήφισαν στις Ευρω-εκλογές ή θα σε ψηφίσουν και πάλι τώρα στις “Εθνικές”, πόσα θα πρέπει να τους έχεις / -τε δώσει ή πόσο ζώα πνευματικά ή και προδότες ακόμα θα πρέπει να είναι ρε… “όμορφε”; Άστα ρε πρακτοράκο… μυρίζουν πολύ σκατό τα όσα έκανες και συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι και σίγουρα αυτά που πλέον “ανοικτά” λες, ξεχνώντας ότι δεν είσαι υποψήφιος των… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στις Η.Π.Α., αλλά του… Σόρος στην… Ψωροκώσταινα, όπως πραγματικά την καταντήσατε εσύ και τα πρώην συντρόφια σου, τα τελευταία 4,6 χρόνια, και όχι τα δήθεν καταραμένα 40 που πιπιλίζετε συνεχώς!.. (Απορώ με τον Κο ΣΤΑΘΗ, πώς και έπεσε στα δίχτυα σου, ένας τέτοιος άνθρωπος, πραγματικά διανοούμενος, έστω και πρώην -προφανώς- Κομμούνι)!..

– Α! Και μην ξαναβγάλλεις την Κα σου, την αξιαγάπητη και ομορφούλα Δανάη σου, στον ΣΚΑΪ ή αλλαχού! Ρεζιλεύεσαι ρε… αριστερέ… , ρε… Φιλοσημίτη!.. Είναι, πολιτικά πάντα, για λύπηση η γυναίκα! Δηλαδή ρε αριστερέ, επειδή έχει και έχετε λεφτά, πρέπει και να την κάνεις και βουλευτή; Πρέπει δηλαδή να ικανοποιήσεις όλα τα καπρίτσια των πλουσίων, που παραδοσιακά εσείς οι… αριστεροί μισείτε, (ειδικά εσύ, ο… Παπαδημούλης, με τα 28 σπίτια, στην Γαλλία νομίζω όλα, αλλά που κάθε φορά τα ξεχνάει ο Τσίπρας, όταν αναφέρεται στο σπίτι της Μαρέβα στην “Πόλη του Φωτός” και οπωσδήποτε ο βαθιά… αριστερός Σκουρλέτης), έστω και αν είναι και συγγενείς σου / σας;

– Και είπες και μια άλλη μεγαλοπαπαριά αναφερόμενος στην Τουρκία! Είπες ότι το καθεστώς Ερντογάν, όπως και όλα τα άλλα τ/καθεστώτα, όπως είπες, είναι ασταθές! Άσε το καθένα να το εξετάζουμε ξεχωριστά και όχι όλα “αχταρμά” Κε Πρόεδρε του Κόμματος… ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΑ 1000, αλλά ρε συ “Βαρούφ” ή “Μπαρούφ”, για 17 χρόνια ηγεσία και μάλιστα ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ πάει ο ΡΤ και μας λες ότι είναι ασταθής; Πόσος χρόνος πήρε που ψηφίστηκε από σχεδόν 40 εκ-ρια Τούρκους (σχεδόν την μισή Τουρκία), για Πρόεδρος ρε παπάρα; Ξέρεις; Μας είπες ακόμα ότι είναι ανίσχυρος και απομονωμένος! Σου γράφω ότι είσαι γενικώς “Δια το Πέος” (κάντο στην δημοτική) και πως δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου!..

Κρύψου καλύτερα σε καμιά τρύπα στην γη, σε καμιά… “κορίτα”, όπως θα σου ταίριαζε, ρε Βαρουφάκη ή “ο Κος… έρχομαι να σας δείρω”! Δηλαδή αν μας… δέρνεις, αυτό σημαίνει πως είσαι πιο πολύ άντρας από εμάς; Αχαχαχαχαχαχαχα! Μάλλον σε φοβήθηκε ο… Δντης της ε/φ “ΕΣΤΙΑ” χθες ή δεν ξέρω τί άλλο!..

4. Κόψτε πια ρε την παπαριά για την τ/Οικονομία και το “ρεφρέν” που λέει πως, αν τάχα αυτή βυθιστεί, θα βυθιστεί και η Τουρκία! Δείχνετε ότι είστε “τραμπαρίφες” περί τα Τουρκικά! Δεν πεθαίνει έτσι ο Τούρκος ηλίθιοι και άσχετοι! Έλεος ρεεεεεεεεεεεε!..

5. Κόψτε  και την άλλη παπαριά (10ετιών παπαριά, τότε που την Τουρκία στην χώρα μας, δεν την γνώριζε… κανείς) περί “εξαγωγής των τ/προβλημάτων στα δυτικά”, λέγε με Ελλάδα, όπως και την άλλη, την σχετικά νέα παπαριά, που θέλει τον ΡΤΕ να είναι τάχα απρόβλεπτος!.. Ο πιο προβλέψιμος ποτέ Τ/πολιτικός είναι ο ΡΤΕ ρε… ζαγάρια! Πού σας βρήκαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε; 

Πάλι καλά που κατάλαβαν κάποιοι πως, όταν μιλάμε για Τουρκία, μιλάμε για “ένα θηρίο που ξεψυχά”, με ό,τι αυτό σημαίνει, όπως γράφαμε εδώ, από το 2015 ακόμα!..

6. Μας “πηδάνε” οι Τούρκοι και εμείς δια της Κ-Β ζητάμε από την ΕΕ, κλπ, επιβολή μέτρων εναντίον τους, αλλά στείλαμε στρατιωτική αποστολή στην Άγκυρα, για τα ΜΟΕ!.. Τί γίνεται ρε παιδιά; Τί δεν καταλαβαίνω;

7. Κε ΡΤΕ, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, λέμε στην Ελλάδα, που λίαν πιθανώς να είναι και η πραγματική σου Πατρίδα! Αυτό, ως απάντηση, στο ότι θα γλείφουμε τις παλάμες μας, που λέτε εκεί στην Τουρκία και που την χρησιμοποίησες την φράση αυτή για να μας πεις ότι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα με το “ΦΑΤΙΧ”, διότι το φυλάνε οι Φρεγάτες σας και τα πολεμικά α/φ σας!.. Με Έλληνες έχεις να κάνεις Ρετζέπ, μην το ξεχνάς!.. Έχεις ακούσει ποτέ την φράση μας, ή στην έχουν πει ποτέ την φράση μας που λέει “ΤΡΙΠΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙΣ“; Βάλλε να στην… ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ!.. Α ρε Ταγίπ!..

8. Κε ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ έκανες λάθος στην αναφορά σου για τον Σημίτη και τα Ίμια! Είπαμε “Κομματικός… Πατριωτισμός”, αλλά από την αλήθεια ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ!..

9. Ο νεαρός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Γκιόκας και φέρελπις και επικοινωνιακός και διαβασμένος και… Κομμουνιστής! Θα τον… εκτιμούσαμε καλύτερα και περισσότερο, αν έλλειπε ο… πλεγματικός ΜΠΕΡΙΑ Μπογιόπουλος, που του έχουν πει μάλλον ότι θυμίζει η μούρη του Λένιν, και που δεν τον άφησε ουσιαστικά να μιλήσει και έτσι ο δόλιος νεαρός… υπάκουσε άτυπα στην κομματική και ηλικιακή… ιεραρχία!.. Μπογιόπουλε κούρασες! Να δούμε και κανένα καινούριο Κομμούνι!.. Άντε, έλεος!…

10. O… Καθηγητής (δεν το πρόσεξα ότι είναι τέτοιος) Παρασκευόπουλος, απέκτησε επάξια, με τον… Νόμο του, το παρώνυμιο, “Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ!.. Καταλάβατε Κε… Τσίπρα, που δεν ξέρετε τίποτα για τον… φόνο;

11.  – Πού το βρήκες ρε Βελόπουλε, πως η Ιταλία δεν θέλει τον “EASTMED; (Γι’ αυτό “εμφανίστηκε” Κούλη  ο Σαλβίνι στην Ιταλία, ένας Σαλβίνι που έχει άριστες σχέσεις με την νυν Ι/Κ-Β και θα έχει και με όποια επόμενη)!..

Πήρες την μισή “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” στις Ευρωεκλογές και έγινες νομίζεις “μάγκας”; Μέχρι να μάθουν όλοι το πόσο λαμόγιο είσαι είναι το θέμα!.. Εμείς εδώ σε ξέρουμε άριστα,… ΤΑΧΥΔΡΟΜΕ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!.. Τί ζούμε Θεέ μου στην Ελλάδα του 21ου αι.; Αν φύγει / αν αποσυρθεί ξαφνικά ο… Κιμ Γιουνγκ Ουν τους Ν. Μιχαλολιάκος και αναλάβει τα ηνία του Συνδέσμου”ο Κασιδιάρης, σε βλέπω να τους ξαναχάνεις τους… πολυ-κομματικούς, όπως μας είπες, ψηφοφόρους σου!.. Έβαλες και τον “πώς τον είπες”… “ανανήψαντα” πρώην Κομμουνιστή στο Κόμμα σου και τώρα όλοι σε πίστεψαν νομίζεις ρε πολιτικέ… ανεμόμυλε, που σε ξεφτίλισε δημοσίως μέχρι και ο Γ. Καρατζαφέρης που τον παρακαλούσες να σε “φτιάξει” / να σε σώσει οικονομικά  και μόλις σε έσωσε, αμέσως μετά τον έβριζες σκαιότατα, παλιοξεφτίλα…

12. Το ΣΤΡΑΤΦΟΡ , αυτή η αμερικανική Δεξαμενή Σκέψης, είναι των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και της CIA επί εποχής τους! Δεν αντιπροσωπεύει την σημερινή αμερικανική Κ-Β! Προσοχή λοιπόν!..

13. Σωστά ο Κ.Μ., αν αληθεύει, θέλει να έχει “Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας”, αλλά προηγουμένως θα πρέπει να ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ “ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” (“ΣΕΑ”), Κε Πρόεδρε, ώστε ΚΑΙ(!) να μην μπορεί ο κάθε… Τσίπρας να ασκεί κρυφή πολιτική και “εν πολλοίς” κομματική, αν όχι και προσωπική!!! Η επιλογή που διαβάζω (Στρατηγός ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ) εκτιμάται ως “ΑΡΙΣΤΗ!..

14. Η επιλογή σας και επιμονή σας στην Κα Μ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ – πρώην ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ έχει σχέση με την κατάσταση της υγείας της και άρα με την φιλευσπλαχνία σας ή με τον πλούσιο, … διαπολιτισμικό και Τουρκόφιλο σύζυγό της Κε Πρόεδρε; Και δεν είμαι καθόλου δηκτικός, Κε Πρόεδρε! Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ανετότατα ως η… Ρεπούση της Παράταξής σας, από την εποχή που ήταν Υπ. Παιδείας!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. Για “ξελαμπικάζ” και χαλάρωση, αφιερώνω σε φίλους και εχθρούς, Έλληνες και ξένους, το άσμα της Τζενούλας της ΒΑΝΟΥ, η ευτυχία μας εγώ και εσύ, η αμαρτία μας μισή μισή” (“Μια Αμαρτία Μόνιμη“)!.. Ο μέγας ΑΡΚΑΣ μάλλον θα ξεκουράζεται στην παρούσα φάση, αφού… “χάθηκε”!..

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΩΝ“!.. 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ… “ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ“!.. 

-/-