ΕΔΩ… “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ”!.. 46 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!..

Φίλοι μου!

– Για όσο λίγο ακόμα θα είμαστε μαζί, θα προσπαθήσω, έστω και μόνος πια, να σας δίνω ό,τι καλύτερο από… τροφή που “γυμνάζει”, καλλιεργεί το πνεύμα σας , κλπ! Καταλάβατε!

– “Πάμε μαζί” πάλι, λοιπόν!..

 Πολυτεχνείο” 1973!

Θέμα επίκαιρο

Το “έστησαν” οι πανέξυπνες ΜΥ των Ισραηλινών (κυρίως η ΜΟΣΑΝΤ), [Ι/ΜΥ που είναι “γέννημα” και… αξιότατο “τέκνο” των Βρετανικών ΜΥ, (“Intel. Serv.”)], μαζί με τους αριστερούς, και μη, “Διεθνείς Εβραίους”, (Δρ Χ. Κίσσιντζερ) προκειμένου να ρίξουν από την εξουσία τον Δικτάτορα Σχη (ΠΒ) Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, του οποίου η άρνηση προς τις Η.Π.Α. (οι Η.Π.Α. είναι ο “Προστάτης” του Ισραήλ, από ιδρύσεώς του, μέχρι και σήμερα), στο να χρησιμοποιηθούν, το 1973, όπως ακριβώς είχε συμβεί το 1967, τα ελληνικά α/δ, και γενικώς, “για να μην το κουράζουμε”, όλος ο ελληνικός στεριανός, θαλάσσιος και εναέριος χώρος, όπου ο καθείς θα απαιτείτο βεβαίως, είχε ως αποτέλεσμα να ηττηθούν οι Ισραηλινοί (αρχικά ασφαλώς, διότι τελικώς ενίκησαν) από την αιφνιδιαστική επίθεση των Αιγυπτίων, στον λεγόμενο “Πόλεμο της Εξιλεώσεως”, πιο γνωστό με την εβραϊκή του ονομασία “Γιομ Κιπούρ“.

– Στο σημείο αυτό, να θυμίσω ότι μία άλλη άρνηση, εκείνη του τελικώς ελεγχθέντος από τις ΜΥ των Βρετανών, Αρχιεπισκόπου της Κύπρου Μακαρίου, του Γ’, προς τον Κίσσιντζερ*, το ίδιο έτος, το 1973, άρνηση στο να στηθεί ένα Ραντάρ πάνω στο Τρόοδος, το οποίο θα εξυπηρετούσε ΚΑΙ(!) την άμυνα του Ισραήλ, ήταν η αιτία της μετά από 1 έτος περίπου τ/προσβολής στο ελληνικό αυτό πολύπαθο νησί (νησί που αποτελεί έκφραση της διαχρονικής ΔΟΥΛΕίΑΣ μεγάλων και μάλιστα χαρακτηριστικών εδαφών / “κομματιών” της ελληνικής Φυλής), κατόπιν ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, της οποίας το ΗΛΙΘΙΟ μέρος, η ΗΛΙΘΙΑ πλευρά (ΔΥΣΤΥΧΩΣ), ήταν η ελληνική!..

* Ο Κίσσιντζερ είπε “κατά πρόσωπο” και “στα ίσα” στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο: “Θα μου το πληρώσεις και σύντομα”!.. / Θέλω να παρακαλέσω (τους δυνάμενους φυσικά να το πράξουν), να ρωτήσουν τον ζώντα ακόμα αυτόν Επίτιμο Π-Θ της “Παγκοσμίου Κ-Β”, αν του είπε ή όχι, του Μακαρίου , του Γ’, ό,τι μόλις σας έγραψα!..

Σημειώστε δε τότε ότι, στην μεν Εβραϊκή παγκόσμιο ηγεσία ήταν ο Γερμανο-Εβραίος Δρ Χ.Κ., αλλά -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- και στην ηγεσία του Ισραήλ ήταν 2 τεράστιες προσωπικότητες του “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ” συνολικά, [μετά βεβαίως τον Θ. ΧΕΡΤΣΛ, (κατά την γνώμη μου πάντα)], η Π-Θ Γκόλντα ΜΕΪΡ και ο… μονόφθαλμος ΥΠΑΜ, Στρατηγός Μοσέ ΝΤΑΓΙΑΝ! Σημειωτέον δε ότι, και οι 2 αυτές τεράστιες προσωπικότητες (τεράστιες, όχι μόνον για τους Ισραηλινούς), ήσαν Σοσιαλιστές, αλλά για να αντιληφθείτε το πόσο Πατριώτες ήσαν – ας πιάσω μόνον αυτό – ο σημερινός Δεξιός Ι/Π-Θ, Κος Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ (επίσης τεράστια -αναλογικά πάντα- προσωπικότητα και για το Ισραήλ, αλλά και για την “Διεθνή Κοινότητα”), φαντάζει… Κομμουνιστής μπροστά τους!..

  • ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

Το “Πολυτεχνείο” και η Τ/Εισβολή – Διαμελισμός της Μεγαλονήσου μας Κύπρου ήταν “ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΠΑΚΕΤΟ” των Εβραιο-Ισραηλινών, από το 1973!.. (Στον ίδιο σχεδιασμό ήταν και το… Κεφάλαιο “Ανεξαρτησία της Κρήτης”, αφού εκεί υπήρχαν και υπάρχουν όχι μία, αλλά πολλές… Σούδες και βεβαίως όχι μόνον στρ-κές βάσεις, κλπ, αλλά και τεράστιος ενεργειακός πλούτος, όπως μάθαμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, κάτι που ήταν γνωστό στις δυτικές Υπερδυνάμεις, από τα τέλη της 10ετίας, του 1920, όπως αποδεικνύεται και από στοιχεία που ευρίσκονται στο Αγγλικό ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ και για την Κρήτη και για την Κύπρο)!..

–  Ο Παπαδόπουλος (ανήκων στην Καραμανλική πτέρυγα**) βαφτιστήρι του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (για να μην σας λένε παπαριές), έπρεπε να “πέσει” λοιπόν, αφού ισχύει παντού στην ζωή, συνεπώς και στην πολιτική, το “μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις” και όχι απαραίτητα από τους ανθρώπους, αφού ο ίδιος ο ΘΕΟΣ μας είπε “η εκδίκηση είναι δική μου”, όπως και ότι “το άδικον ουκ ευλογείται! Πώς όμως θα συνέβαινε αυτό; Πώς θα τον “καθάριζαν” άμεσα και… δημιουργικά (ήτοι τελεσίδικα), αυτοί που τον ανέβασαν στην εξουσία; Διαβάστε!

Θα τον έριχνε ένας “δικός” του, όπως η Ιστορία έχει αποδείξει ως την καλυτέρα μέθοδο! (Θυμηθείτε το: “Και συ τέκνον Βρούτε”); Οι Ισραηλινοί, οι οποίοι γνωρίζουν ΑΡΙΣΤΑ (!) “Παγκόσμιο Ιστορία”, ακολούθησαν την ίδια τακτική, δεδομένου ότι ήλεγχαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ(!) τον… Βρούτο του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ! Ποιός ήταν αυτός;

Αυτός ήταν ο Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ο αποκληθείς αργότερα “ο Αόρατος Ταξίαρχος”, ο οποίος ελεγχόταν από τον γαμπρό του, Εβραϊκής καταγωγής Έλληνα Μεγαλογιατρό Ζακ Αλζαράκη, ιδιοκτήτη της Κλινικής “ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ”, ο οποίος “δούλευε” για τις ΜΥ του Ισραήλ, όντας αδελφικός φίλος του… Μίμη, από τα παιδικά τους χρόνια στα Πατήσια!.. (Είχαν μεγαλώσει μαζί, στην ίδια γειτονιά)!..

** Ο Παπαδόπουλος και η… Ομάδα του (σας έχουμε παρουσιάσει εδώ, όλες τις υπόψη Ομάδες και τους στρ-κούς επικεφαλής τους, επί Χούντας) προσέκειντο στον… Εθνάρχη (sic) Κ. Γ. Καραμανλή (μόνον στην Ελλάδα θα μπορούσε κάποιος να γίνει Εθνάρχης, μετά από εθνική Κ/Φ… / εδώ κλαυσίγελως και όχι μόνον… αχαχαχαχαχαχα), ενώ ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ και οι “δικοί” του προσέκειντο στον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Γι’ αυτό και επί Χούντας (αρχές της 10ετίας 1970) είχαν έλθει στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους Χουνταίους, σχετικά με την εκδημοκρατικοποίηση της χώρας (για τον… δρόμο και πάλι προς την “Δημοκρατία”), από πλευράς Καραμανλικών ο Ι. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ και από πλευράς Παπανδρεϊκών, ο Απ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ! Συναντήθηκαν και συζήτησαν το θέμα σε σπίτι στελέχους της Χούντας στην Ν. Σμύρνη! Ζουν και οι 2 ακόμα, έστω και γέροντες! Ας ερωτηθούν λοιπόν!..

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

Το “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ” θα “έριχνε” τον Παπαδόπουλο (θα “έπεφτε” ουσιαστικά από τους “μικρούς” και “σκληρούς” του “Αόρατου”, οι οποίοι τον… συνέλαβαν και τον κρατούσαν αιχμάλωτο στο Λαγονήσι, κλπ), αλλά η ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΧΟΥΝΤΑ και μάλιστα κατά πολύ σκληρότερη του… “Παρθενο-Δικτάτορος” Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ***! Αυτό, το να υπάρχει δηλαδή Χούντα στις γειτονικές του Ισραήλ χώρες, όταν αυτό πολεμούσε και πολεμά για την γη του, αποτελούσε και αποτελεί… ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ στην πολιτική στρατηγική σκέψη των εκάστοτε Ι/Ιθυνόντων! Γιατί; Διαβάστε αμέσως παρακάτω το γιατί!

– Διότι, όποτε διακυβεύετο και διακυβεύεται η ασφάλεια του Ισραήλ, (πολεμικά κυρίως), πάντα στις όμορες και ευρύτερα στις γειτονικές… (κυρίως δυτικές) χώρες έπρεπε και… πρέπει να υπάρχει πάντα ελεγχόμενη από τις Η.Π.Α./ Ισραήλ ΧΟΥΝΤΑ, ώστε να μπορεί ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟ το Ισραήλ να ασχολείται με την άμυνά του, αλλά και να χρησιμοποιεί την γη τους, όπου έδει και δει, όντας παράλληλα αυτά τα κράτη ανίκανα να επηρεάσουν αρνητικά, τις όποιες υφιστάμενες πολεμικές εξελίξεις, εναντίον δηλαδή του Ισραήλ!

– Παρακαλώ όλους σας, να εξετάσετε την κρίσιμη παγκοσμίως γειτονιά μας, από της ιδρύσεως του Ισραήλ, το 1948 και επέκεινα και για παράδειγμα επιλέγω να σας προτείνω να εξετάσετε συγκεκριμένα κάποιες ιστορικές ημερομηνίες – χρονολογίες, όπως πχ το 1948, το 1955-1956, τις αρχές της 10ετίας του 1960, τις αντίστοιχες αρχές του 1970, τις ίδιες του 1980, κλπ, και να “δείτε” τί συνέβαινε τότε πολιτικο-οικονομικο-στρ-κά, στην Ελλάδα και στην Τουρκία και βεβαίως τί ελάμβανε χώρα, τις ίδιες χρονικά στιγμές, στο Ισραήλ – Μ. Ανατολή, ερευνώντας κυρίως το πόσο οι όποιες καταστάσεις αυτές ευνοούσαν ή λειτουργούσαν υπέρ πχ της εδραιώσεως του Ισραήλ, στα πατρογονικά του εδάφη! (Δεν έχω την ψυχική δύναμη τώρα να σας γράψω φίλοι μου επ’ αυτού, αλλά δείτε πχ τί συνέβαινε στην Ελλάδα το 1948, τί το 1955, τί στις αρχές του 1960, κλπ, τί στην Τουρκία το 1948, το 1955, το 1960, το 1971, το 1980, κλπ! Ασχοληθείτε, φτιάχνοντας σ’ ένα κομμάτι χαρτί 3 κάθετες στήλες, η κάθε μία των οποίων θα είναι και μία των χωρών, ήτοι Ελλάδα, Τουρκία, Ισραήλ και 3 οριζόντιες στήλες, η κάθε μία των οποίων θα αφορά τις ιστορικές σας, ανά χρονολογία, παρατηρήσεις! Φτιάξτε τέλος κάτι ανάλογο, αλλά μόνον με συμπεράσματα ανά χώρα, σε ένα άλλο, 2ο κομμάτι χαρτί και δείτε πού καταλήξατε! Τόσο απλά)!..

*** Ο Γ. Παπαδόπουλος ήταν Πάρεδρος στην δίκη του Μπελογιάννη και μειοψήφησε(!) σε ό,τι αφορούσε την καταδίκη του, ενώ γνώριζε άριστα(!), όπως άλλωστε και απεδείχθη και κατά την ακροαματική διαδικασία, ότι ο Μπελογιάννης ήταν στρατολογημένος κατάσκοπος των Σοβιετικών, αλλά και πολιτικός “ινστρούχτορας” (“καθοδηγητής”) στην σφαγή του ΜΕΛΙΓΑΛΑ, από τους “Μαυροσκούφηδες” του Θανάση ΚΛΑΡΑ (Άρη Βελουχιώτη) και από τον ίδιο βεβαίως αρσενοκοίτη αντάρτη! Αν έλεγε όχι ο Μπελογιάννης, δεν θα υπήρχε ποτέ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ! Δυστυχώς για την Πατρίδα μας, αλλά και για το ΚΚΕ (με βάση τα όσα ακολούθησαν, λέγε με συμμοριτοπόλεμος), είπε “ναι”, αφού αυτός ήταν εκείνος που διέταξε την συγκεκριμένη ανθρωποσφαγή!.. Και όμως ο βαθιά Αντι-Κομμουνιστής Παπαδόπουλος δεν ψήφισε να εκτελεστεί!..

Ο Παπαδόπουλος ήταν στρατολογημένος από τους Βρετανούς (μαζί και με άλλους λίγους Έλληνες Αξκούς), από την εποχή του Β’ Π.Π. και συγκεκριμένα από τότε που είχε – είχαν βρεθεί στην Αίγυπτο!.. Τον επέβαλαν οι Αγγλο-Αμερικανοί ως εξουσία το 1967, ξεσηκώνοντας προηγουμένως τους Κουκουέδες (πάντα είχαν πράκτορές τους στο Κόμμα αυτό, τότε τον Τσιριμώκο, σήμερα τον Τσακαλώτο, κλπ / ο Βαρουφάκης, πράκτορας και αυτός, “παίζει” σε άλλο “ταμπλό”, όπως σας έγραψα προσφάτως) και ο Παπαδόπουλος “τσίμπησε” (ό,τι κάνουν και πάλι σήμερα οι διάδοχες των Άγγλων Η.Π.Α., με τα “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ”, με τα πολλά πρόσωπα, αυτά των τάχα μου Αναρχικών, των δήθεν Αντι-εξουσιαστών, των ΑΝΤΙΦΑ – ΑΝΤΑΡ-CIA, κλπ), υπακούοντας σε όλα όσα τον διέτασσαν και έτσι οι Ισραηλινοί ενίκησαν στον 1ο (τυπικά 1ο, αφού ουσιαστικά ήταν ο 2ος) Αραβο-Ισραηλινό Πόλεμο, αφού, αν δεν υπήρχε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΕ Ο “ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. – ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ(!) Π-Θ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ (1964), ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΣΤΟΝ “ΜΑΦΙΟΖΟ” ΛΙΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ… ΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ “ΡΙΞΕΙ” ΑΠΟ Π-Θ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ “ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ”! (Οι Αμερικανοί 2 Έλληνες απεκάλεσαν έτσι, διότι τους… καρύδωσαν και τους έκαναν να μοιάζουν ένα “τίποτα”! Τον “Γέρο” και τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον οποίον και ομοίως κατέστρεψαν, σκοτώνοντας τον γιό του)!.. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μάλιστα, σας θυμίζω, έφερε πίσω από την Κύπρο την Μχια, που είχε στείλει κρυφά ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στο νησί, για να το κρατήσει Ελληνικό, ικανοποιώντας τότε σχεδιασμούς που ήσαν / ευρίσκονταν ακόμα στο πίσω μέρος του εγκεφάλου της “Διεθνούς Εξουσίας”!..

  • ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

– Όπως συνέβαινε και συμβαίνει πάντα και παντού, άρα και στην χώρα μας, σε όλες τις λεγόμενες ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, (αν όχι, όπως συμβαίνει κυρίως στην χώρα μας), η Ελλάδα τότε και κυρίως η Αθήνα ήταν γεμάτη Πράκτορες των Η.Π.Α., των Ισραηλινών και όχι μόνον!.. (Όπως είναι και σήμερα! Σήμερα μάλιστα είναι “ΤΙΓΚΑ” στους Πράκτορες και όχι απαραίτητα λόγω του ΣΟΡΟΣ-σχεδίου της αλώσεώς μας, απ΄την λαθρο-μετανάστευση)!.. Δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς, πλην ελαχίστων ασφαλώς, ποιοί εκ των τότε… Ελλήνων “Κλειδοκρατόρων”, στρ-κών και μη, ήσαν Πράκτορες (επιχειρησιακοί και άλλοι) των Η.Π.Α. και του Ισραήλ!.. Δεν ξέρουμε, ως επίσημο Κράτος, το θέμα στην… ολότητά του!.. Πολλοί τσόγλανοι εξ αυτών έπαιρναν αργότερα βραβεία στην “εορτή της ντροπής”, όπως κατέληξε να γίνει η επέτειος, κάθε Ιούλιο, της επαναφοράς της Δημοκρατίας στον τόπο μας, (ναι αυτής των 40 ετών που έφτιαξε τους κάθε λογής… Δημοκράτες Τσίπρες, για να την φτύσουν μόλις τα ΣΟΡΟΣ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους, τους έκαναν ΤΟΠΑΡΧΕΣ στην χρεοκοπημένη ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ Πατρίδα μας)!..

– Αυτοί όλοι οι ντόπιοι και μη (“φυτεμένοι”) πράκτορες, μαζί και με τον… Μοσέ ΝΤΑΓΙΑΝ ο οποίος ήλθε στην Αθήνα, λίγο πριν από το Πολυτεχνείο, (“demek” / έχοντας δηλαδή ως προκάλυμμα / συνοδεύων την κόρη του, η οποία ήθελε να γίνει ηθοποιός και κυρίως αοιδός, συναντώντας μάλιστα τους Ν. Κούνδουρο και Μ. Θεοδωράκη / ας ερωτηθούν, αφού και οι 2 ζουν ακόμα), ενώ λίγο μετά κατέφθασαν από θαλάσσης και ένοπλοι ειδικοί Ι/Πράκτορες, στελέχη των ΜΥ και των ΙΕΔ, (“Επιχειρησιακή Δρια”), οι οποίοι μαζί, αλλά και σε γνώση των Η.Π.Α., ντυμένοι μέχρι και με στολές Ελλήνων Αστυνομικών, κλπ, ήσαν αυτοί που σκότωσαν, “ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ”, και ακριβώς(!) όπως η “οικεία τακτική Πεδίου” προβλέπει / επιτάσσει, κατά την διαδικασία αποσταθεροποίησης καθεστώτων στην πράξη, τον κοσμάκη! Συνολικά σκοτώθηκαν αποδεδειγμένα 25 άτομα, μέχρι και ένα μωράκι!..

Εντός Πολυτεχνείου υπήρξαν μόνον τραυματισμοί και ΟΥΔΕΙΣ(!) ΝΕΚΡΟΣ, όπως πχ η υποψήφια με τη ΝΔούλα, υποψήφια μέχρι την στιγμή που ανακαλύφτηκε κάτι… κακό γι’ αυτήν (άλλη φορά ίσως να πούμε “2 λόγια”, αν και τα ξέρετε) Ροδίτισσα Μηχανικός (που δεν είχε το θάρρος ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΧΡΙΣΤΟ, ούτε όταν ως επικεφαλής των συντηρήσεων του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ, στα Ιεροσόλυμα, είδε… “ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΘΑΥΜΑ”), η οποία τραυματίστηκε, όταν εισήλθε το “τανκ” του Γουνελά(+) στο Πολυτεχνείο, μετά από συνεννόηση των Φοιτητών (ΛΑΛΙΩΤΗΣ) με την Χούντα (Αστυνομία), ούσα επάνω στην μία από τις 2 κολόνες της “Κ. Πύλης” και πέφτοντας απ’ αυτήν!..

Φίλοι μου!

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ εκ του αρνητικού τελικού αποτελέσματος του δικού του… εγχειρήματος, στο πλαίσιο του Α-Ι/Σχεδίου, κατέστη ΠΡΟΔΟΤΗΣ, όπως και όλοι οι “συν αυτώ” ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ!.. Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ υπήρξε ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, αλλά ΑΝΟΥΣ και λόγω του… δολοφόνου της σκέψεως ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙ-ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ του (δεν είναι ΑΡΚΕΤΟΝ μόνον το ΑΝΤΙ γενικώς) αλλά ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, διότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ θα τον “πούλαγε” ο παιδικός του φίλος Ζακ ΑΛΖΑΡΑΚΗΣ και ευρύτερα ότι θα τον “πούλαγαν” οι Εβραιο-Αμερικανοί, γεγονότα που χαρακτηρίζουν τον Άνδρα και αναδεικνύουν το ελάχιστον, έως μηδαμινόν της κρίσεώς του, όπως και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την πασίδηλη, εκ μέρους του, έλλειψη ιστορικής γνώσεως!..

Ασφαλώς και το γεγονός της ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ που επέδειξε προς τον ευεργέτη του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, αναδεικνύει και το ανύπαρκτο ήθος του, αλλά και αυτών, όσων των ακολούθησαν στην ΧΟΥΝΤΑ του, αυτήν του 1973-1974, η οποία οδήγησε σε 3η, μετά το 1922 και τα έτη 1955 – 1963/1964, ΕΘΝΙΚΗ Κ/Φ, με την προτελευταία απώλεια ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ήτοι της μισής σχεδόν Κύπρου!.. (Η τελευταία απώλεια -εν εξελίξει- εδάφους μας είναι αυτή της Μακεδονίας μας, με εντολή ΣΟΡΟΣ στον Τσίπρα, όπως και η σε εξέλιξη ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ… ΕΛΛΑΔΟΣ, με την υπογραφή του ΣΟΡΟΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΑ Τσίπρα, του “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ, κάτι που δεν τόλμησε να κάνει καμιά… πόρνη Δεξιά, λέγε με Σαμαράς, όταν ευθέως του ζητήθηκε, αλλά ούτε και ο συγκυβερνήτης του Ευάγγελος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, από το… κακό ΠΑΣΟΚ των 40 ετών, που “έφτιαξε” ΚΑΙ(!) όλα αυτά τα “πουλητάρια”, που “σήμερα” έχουν ενταχθεί στον “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, για νέα… κονόμα και για νέα… Καρέκλα)!..

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ****, ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η όΠΟΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΠΑΝΗΛΘΕ (ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΛΘΕ ΤΟ 1981 ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΟ-ΛΑϊΚΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΔΙΟΤΙ Ο… Κος ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ / ΜΑΣ, (ΑΝ ΘΑ ΕΠΕΤΥΓΧΑΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΝΩΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ… “ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ” ΤΟΥ Ο… ΑΝΟΗΤΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΗΡΩΑΣ), ΜΑΖΙ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΟ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΚΑΤΑ ΤΟ 1974!

– ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣ) ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ Κ/Φ ΤΟΥ 1922, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ 1,5 ΕΚ-ΡΙΩΝ “ΧΑΜΕΝΩΝ” ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 1,5 ΕΚ-ΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ;  ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ… “ΤΡΕΛΛΟΥ” ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Χ”ΑΝΕΣΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ “ΠΛΗΡΩΣΑΝ”) ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ!

– Επίσης, είναι δυνατόν να έχεις σκοτώσει, εσύ(!) ουσιαστικά, από… αδέσποτες, κλπ (μέχρι και Τούρκος υπήκοος δολοφονήθηκε… Χακανούλη μας, την ημέρα των γεγονότων, του Πολυτεχνείου), 25 ανθρώπους, να έχεις αποτελέσει το εφαλτήριο της απωλείας εθνικού εδάφους, να έχεις γίνει η αιτία του ξεριζωμού δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων από τον τόπο τους, η αιτία ύπαρξης αγνοουμένων και βεβαίως η αιτία του θανάτου Ελλήνων στρ-κών και μη, κατά την σχεδιασθείσα εξαιρετικά, δυτική (δια των Τούρκων και με ρωσική ανοχή) επέμβαση στην Κύπρο, όταν μάλιστα η Ελλάδα τότε υπερείχε 99-1 εξοπλιστικά, παντού των ΤΕΔ και να μην εκτελείσαι;

– Και επειδή το… ξέχασα! Είναι δυνατόν να πας να ρίξεις Κ-Β άλλου Κράτους, όπως έκανε ο Ιωαννίδης με τον Μακάριο και μάλιστα δεδομένων όλων αυτών των ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ, κλπ, όλων αυτών που συνθέτουν, / ό,τι ονομάζεται, χρόνια τώρα, “ΚΥΠΡΙΑΚΟ” και να μην εκτελείσαι, μαζί και με όλους τους επιζήσαντες της ενεργείας σου αυτής, επιχειρησιακούς σου, τουλάχιστον); Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ “ΟΥΑΝ ΧΑΝΤΡΕΝΤ ΠΕΡΣΕΝΤ” ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ!.. Έστω αυτός!..

**** Δεν είχε τ’ αρχίδια ο Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (θα τον έτυπτε σκληρά η συνείδησή του μετά φαίνεται, αν διέτασσε κάτι τέτοιο) να στήσει στα 6 μέτρα τουλάχιστον τον Ιωαννίδη, προτιμώντας για όλους τους Χουνταίους το “ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΑ”!.. Φυσικά δεν είχε και τα αναγκαιούντα αρχίδια, ούτε και ο εξ Ευβοίας ορμώμενος Πρόεδρος του Δικαστηρίου ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ να πει “ΘΑΝΑΤΟ” αλλά πραγματικό, διότι εφέρετο ως εβραϊκής καταγωγής! (Πρόθεμα “ΝΤΕ” δεν υπάρχει στην ελληνική γλώσσα ή σφάλλω Κε… Μπαμπινιώτη); Σίγουρα τέλος, για την απόφαση της μη τελικώς εκτελέσεως Ιωαννίδη, θα μερίμνησε και ο Ζακ [ο πρώτα φίλος και μετά γυναικάδελφος του Μίμη Ζακ, (ένας Μίμης που σημειώνω πως ήταν και “μπακούρι”), ο Ζακ ΑΛΖΑΡΑΚΗΣ όχι ο άλλος ο Ζακ, ο άτυχος δηλαδή φίλος του… ΣΥΡΙΖΑ, κλπ, που πήγε να ληστέψει, κλπ, κλπ, κλπ, τα ξέρετε. Κε Μητσοτάκη κάντου εσύ το άγαλμα ή ονόμασε μια οδό των Αθηνών με το όνομα του Ζακ του “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ”, για να… ενώσεις τους… Έλληνες], ένας Ζακ ΑΛΖΑΡΑΚΗΣ, ο οποίος θα άκουσε και τα σχετικά παρακάλια της Κας Ιωαννίδη και γυναίκας του, η οποία, μάλλον σε μνήμη του ανδρός της, αλλά και για ευχαριστίες που δεν εκτελέστηκε ο αδελφός της, μέχρι που πέθανε προσέφερε χρήματα και… λουλούδια, στους Έλληνες – Εβραίους! Καταλάβατε!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

1. ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΘΕΙΣ ΠΡΟΩΡΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΣΕΒΑΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ!

2. ΥΠΗΡΞΑΝ 25 ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΕΚΡΟΙ, ΔΩΘΕ – ΚΕΙΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΗΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ “ΠΗΓΑΝ” ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ!..

3. ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΤΟ 1973! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ “END STATE” ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡ-ΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ… ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεχνειο φωτογραφιεσ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ “ΚΑΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” ΚΑΙ “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ”, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ” ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ!..

4. Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΗ, Η Νο “2” ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1967 – 1974, ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΤΟΥ Γ’, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ Τ/ΕΠΕΜΑΒΣΕΩΣ, ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ”!..

5. ΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ “ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ” ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, (ΑΡΑΓΕ ΠώΣ;), ΟΠΩΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ, Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ), ΚΑΤΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, Ή για να το… ελαφρύνω… περισσότερο, ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!..

6. ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!.. ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΖΕΤΑΙ ΠΧ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 17-11-2019 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” 90,1 FM, Ο ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΣΤΟΝ “ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΔΡΑ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, Κο Δ. ΤΑΚΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- “ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ”, ΠΟΙΟΣ(;), Ο “ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ” ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ”!.. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΚΕ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΡΑ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΕΘΝΑΡΧΗ (SIC) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟ 1974, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΟΤΑΝ, ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!..

7. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΠΕΝΘΙΜΑ, ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΩΛΕΙΑ (ΑΛΩΣΗ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ, Μ.ΑΣΙΑΤΙΚΗ Κ/Φ, ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 1955 – 1964, ΑΠΩΛΕΙΑ Β . ΗΠΕΙΡΟΥ, ΑΝ. ΡΩΜΥΛΙΑΣ, ΚΛΠ), ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΑΓΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΝΕΩΝ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΛΠ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΗΜΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ “ΣΗΜΕΡΑ”!..

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, (ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ… ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΛΠ), ΠΟΥ “ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ” ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (ΚΑΙ) ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΕΤΟΣ ΜΕΤΑ!.. (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ)!..

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΤΟ 2015, ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΘΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΕΟ-ΝΑΖΗΔΩΝ “Χ. ΑΥΓΙΤΩΝ”, ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ “ΦΡΑΞΙΕΣ” (ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ “ΣΤΗΜΕΝΑ”, “ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ”!.. (ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΛΛΑ “ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ”! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ… ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΓ/ΚΚΕ Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ “ΟΠΛΑ”, Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ Ε/ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ, ΑΝ ΟΡΘΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΣΕ “ΣΚΗΝΗ” ΤΟΥ “ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ”)!..

8. ΚΑΘΕ 17 ΝΟΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΣΕ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΤΗΝ… “ΕΡΙΞΑΝ”, ΟΧΙ ΤΟ 1973, ΑΛΛΑ ΤΟ 1974! ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ Κ-Β ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΒΡΩΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΗΡΩΪΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ 1940-1949, ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΩΝ) ΧΑΡΑΚΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! (ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ / ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΩ)!

9. ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ , ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ “ΑΝΟΙΞΑΝ”, ΣΑΝ Κ-Β, ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ(!!!) ΕΠΙΤΡΑΠΕΙΣΑ… “ΣΟΥΜΑ” ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ;

10. ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΨΕΥΔΩΣ (ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ) ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!………

– Αυτά τα ολίγα και ας ευχηθούμε πρώτα το “ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ” των Ψυχών, των ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ της περιόδου του Νοε. 1973! (Αυτό… εορτάζεται σήμερα! Δεν έπρεπε όμως να λέγεται “ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ”, αλλά “ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ και ΜΝΗΜΗΣ”)!

– Στην συνέχεια, ας ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ την ΕΝΟΤΗΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, όσο αυτή και να διαβρώθηκε ποικιλοτρόπως, ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης να ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ και για την ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, η οποία αρχίζει να φαντάζει… χλωμή, σε πείσμα των όποιων “Διεθνών Κυβερνώντων” και ντόπιων κάθε φορά “Τοπαρχών” τους!.. (Ο λίγος μπροστά χρόνος θα δείξει, το “αν διαφέρει”, πού και πόσο, ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ο νυν… Π-Θ μας)!

Η τελευταία ευχή είναι το να καταλάβουν άπαντες, και κυρίως οι ΑΚΡΑΙΟΙ (Κομμούνια ή Κοκκινο-Φασίστες, Ναζήδες, Μαύροι Φσίστες, Αναρχικοί, “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” “Διεθνιστές” των Η.Π.Α., κλπ), πως η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ακόμα και… ΑΝΑΠΗΡΗ, ακόμα και… ΠΟΛΥ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ως Πολίτευμα, είναι προτιμοτέρα της όποιας ΜΑΥΡΗΣ ή ΚΟΚΚΙΝΗΣ ή ΡΟΖ ΧΟΥΝΤΑΣ ή “ΣΟΡΟΣ – ΧΟΥΝΤΑΣ“!..*****

***** Θυμίζω ότι η λέξη ΧΟΥΝΤΑ είναι Ισπανική και σημαίνει “ΣΤΡΑΤΟΣ” / “ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑ”!..

– Πριν σας “αφήσω”, σημειώστε, παραδειγματικά πάντα, πως σήμερα:

  • Οι Αμερικανο-Εβραίοι, (Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΟΥΣ… ΤΑΣΗ), σε ό,τι μας αφορά τους Έλληνες, δεν μας… παρακαλάνε πια, και για / σε τίποτα, αφού πέτυχαν να μας αλώσουν πλήρως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, μέχρι του 2115!.. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει, μας ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ!..
  • Και Ραντάρ υπάρχει πια στο Τρόοδος… , και στην Κρήτη, κλπ, κλπ, κλπ, και ό,τι άλλο… γουστάρετε, σε όλον τον αποκαλούμενο ακόμα ελληνικό… χώρο!..

ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Η “ΚΕΦΑΛΑ” μέσα στο Πολυτεχνείο που καταθέτουν στεφάνια, κλπ, δεν πρόκειται για την μορφή καμιάς δολοφονηθείσης εντός ή εκτός του Πολυτεχνείου κοπέλλας (κάποιας Ηλένιας, όπως λέγανε – λένε ίσως ακόμα και “παπάρια μέντολες”, αλλά μορφή μοντέλου, εκ Σουηδίας αν δεν απατώμαι, η οποία κοσμούσε την… “πρόσοψη” σαμπουάν της τότε εποχής! Η προπαγάνδα όμως φίλοι μου, (λέγε με “εύρεση του κατάλληλου ψέμματος και η κατά το δυνατόν καλυτέρα… επεξεργασία του”), μπορεί, προκειμένου να πετύχει τους κάθε φορά στόχους της, να κάνει ή και να “πει” τα πάντα!..

2.

Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ“!

ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΤΣΙ-ΠΑ!

ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΙΟΝΓΚ ΜΠΟΡΓΚ !..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΙΑ!

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΜΕ!..

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!..

-/-