Εθνομηδενιστές, Ανθέλληνες, Μισέλληνες και Πράκτορες Παντού!..

Φίλοι μου!

– Όταν οι Κομμουνιστές, όπως και οι… σύγχρονες ή εκσυγχρονισμένες παραφυάδες τους νεοκομμουνιστές, δήθεν αναρχικοί, δήθεν αντιεξουσιαστές, κλπ, αποκαλούν σε όλα τα ΜΜΕ, όπως και στον φιλικό τους Τύπο, Φασίστες, ακροδεξιούς, εθνίκια, κλπ (με βάση την “κεντρική κατεύθυνση” των ντόπιων Διεθνιστών ηγετίσκων της Παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι, με τη σειρά τους, έχουν πάρει “κεντρική γραμμή” από τους ζάμπλουτους ηγέτες της Παγκοσμιοποίησης, η οποία κυβερνά σήμερα την Ευρώπη, όπως κυβερνούσε και τις Η.Π.Α., μέχρι της αναλήψεως της εξουσίας από τον Τραμπ), όσους Έλληνες διαδηλώνουν υπέρ του να μην δοθεί το Όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια (όπως και γενικώς κάθε εκδήλωση Πατριωτισμού των Ελλήνων πολιτών, αλλά τώρα είναι το θέμα των Σκοπίων), έχω και έχουμε κάθε δικαίωμα να αποκαλούμε ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ όλους αυτούς τους Κους, οι οποίοι, ανεξαρτήτως θέσεως και καθηκόντων, απεργάζονται την τεράστια αυτή ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

– Να τονίσω ακόμα, εισαγωγικά, πως είναι πράγματι αστείο οι “Κόκκινοι Φασίστες” και Απάτριδες και Διεθνιστές, [διότι αυτό είναι ή ήταν ορθότερα παγκοσμίως οι Κομμουνιστές, αφού, πλην Ελλάδος και Β. Κορέας*, η τυραννία αυτή, (η οποία κόστισε από το 1917, έως και το 1990 περισσότερους από 100 εκ-ρια νεκρούς, μόνον στην παλαιά κραταιά ΕΣΣΔ), κατέρρευσε παντού],  να αποκαλούν τους όποιους άλλους, οι οποίοι δεν είναι Διεθνιστές, όπως αυτοί, αλλά άτομα που θέλουν Πατρίδα και Έθνος, φασίστες, κλπ!..

* Η Κούβα, η Βενεζουέλα και 2, 3 ακόμα αφρικανικές χώρες δεν έχουν ακριβώς Κομμουνισμό, αλλά “Δικτατορία Αριστερών Μαφιόζων ή Γκάνγκστερς”, ενώ η Κίνα έχει έναν ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα σύγχρονο Κομμουνισμό της… τσέπης! Καταλάβατε!

– Για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε αγαπητοί και η Παγκοσμιοποίηση να κυβερνά απολύτως την ΕΕ σήμερα και “καθαρά” τις περισσότερες των ευρωπαϊκών χωρών, όπως και την δόλια χώρα μας, τα αφεντικά της, με πρώτον τον Ρότσιλντ, (τον μάθαμε τελευταίως ότι σχετίζεται και με μας, λόγω του ότι ο Τσίπρας αποδείχθηκε ότι είναι ή ότι έγινε μετά το ταξίδι του στις Η.Π.Α., Όργανό του) ξόδεψαν και ξοδεύουν δις Ευρώ και δις δολάρια, τα οποία βεβαίως θα αποσβέσουν παίρνοντας όλες τις κρατικές περιουσίες των δούλων σ’ αυτούς λαών, δια των απανταχού Οργάνων τους, κυβερνητικών και μη!

– Για παράδειγμα! Ο γνωστός μας “Διεθνής Εβραίος” Γ. Σόρος δίνει το χρόνο 2 με 2,5 δις $ Η.Π.Α. για να φέρνει Ασιάτες και Αφρικανούς στην Ευρώπη (και πλέον λέγε με δυστυχώς μόνον Ελλάδα, αφού και η Ιταλία μάλλον “κλείνει”), όπως άλλωστε ο ίδιος είχε δηλώσει προ 2,5 ετών στην Πόλη!

– Τα λεφτά αυτά όμως που δαπανά, όπως και τα αντίστοιχα του σχεδόν Κοσμοκράτορα Ρότσιλντ και άλλων ομοίων τους, θα τα πάρουν πολλαπλάσια πίσω, αφού, για παράδειγμα θα αναφέρω την χώρα μας, οι Έλληνες φρόντισαν, δια των ελεγχόμενων απ’ αυτούς Κυβερνητών τους, να τους δώσουν τον χρυσό της Ελλάδος (ο εβραϊκής καταγωγής Σημίτης τον έστειλε, ως Π-Θ, στο Λονδίνο / αυτός ο πολιτικός ΝΑΝΟΣ, που είχε πει από την Κρήτη τότε πως, “η νέα Μεγάλη Ιδέα θα είναι πλέον η οικονομική ιδέα”), ακολούθως και μετά από το ύπουλο σχέδιο εισαγωγής μας στα Μνημόνια, “ενετάχθημεν” στο Αγγλικό Δίκαιο (καταλάβατε το γιατί), ενώ σήμερα ο Διεθνιστής Π-Θ μας Τσίπρας, με την υπογραφή του, έχει υποθηκεύσει την εθνική μας περιουσία, στα άτομα αυτά, που έχουν διατάξει να τους αποκαλούν παγκοσμίως “Αγορές”, έως το 2115!

– Αυτό σημαίνει ότι οι Κοι αυτοί (οι “Διεθνείς Εβραίοι” δηλαδή) ή οι απόγονοί τους, θα παίρνουν, ό,τι ώρα θέλουν, ό,τι τυχόν ελληνικό και πλούσιο θα έχουμε, όπως πχ φυσικό αέριο, πετρέλαιο, χρυσάφι, κλπ! (Να πω εδώ, μιας και μιλάμε για χρυσό, πως ο Ρότσιλντ, δια των Οργάνων του, διέταξε και έδιωξε ουσιαστικά η Κ-Β την Καναδική εταιρεία από την Χαλκιδική, διότι δεν ήταν των… συμφερόντων του και στον δέοντα μελλοντικό χρόνο θα “μπει” αυτός στην εκεί… περιοχή και τότε κανένας ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αντιδράσει ή άντε, θα σκούξει λίγο για τα…  προσχήματα)!..

– Μόνον 300+ δις $ Η.Π.Α. έχουν κοστολογηθεί απ’ τους ειδικούς τα κοιτάσματα νοτίως Κρήτης, κάπου στα 150 – 200 δις του Ιονίου και δεν θα είναι περί τα 200 δις $ Η.Π.Α., του Αιγαίου;

– Προσθέστε τα νούμερα αυτά, μαζί με τον παραδοθέντα χρυσό μας και μαζί με την υποθηκευμένη κρατική / δημόσιά μας περιουσία, σκεφτείτε επίσης και τα σχεδόν 100 χρόνια που θα την λυμαίνονται οι Κοι αυτοί αυτήν και τότε θα καταλήξετε στο συμπέρασμα πως όχι μόνον οι Κοι αυτοί (πχ ο Σόρος, κλπ) δεν χάνουν τα λεφτά τους, τώρα που τα δαπανούν, προωθώντας τις αλλαγές συνόρων και τις εθνοτικές αλλοιώσεις με την λαθρομετανάστευση, όπου το επιθυμούν ασφαλώς, και για την μισητή τους Ελλάδα το επιθυμούν διακαώς, υπό την δικαιολογία τάχα των πολέμων, κλπ, αλλά θα τα πάρουν χιλιάδες φορές περισσότερα, μέχρι το 2115 και μιλάω τώρα αυστηρά για την Ελλάδα!

 • Δεν θα αναφερθώ στους εκατοντάδες… “Σάϊλοκ” που λυμαίνονται τις διάφορες χώρες, όπως και την χρεοκοπημένη μας δολίως Ελλάδα, ώστε να προσθέσετε και το χρήμα μας που αυτοί μαζεύουν, διότι περί αυτού πρόκειται, και στους οποίους καταφεύγουν οι πενόμενοι Έλληνες και πουλάνε τα όποια τζιαβαερικά τους, κλπ, για να μπορέσουν να πληρώσουν τους… δανειστές τους!!! Καταλάβατε!
 • [Στην Ελλάδα έχουμε πχ Νο “1” λαϊκό…  συμπαραστάτη μας τον “ΡΙΧΑΡΔΟ”, ο οποίος δεν γνωρίζω να σας πω, αν είναι απ’ ευθείας απόγονος της γνωστής εβραϊκής οικογενείας των “RICARDO”, που ζούσε, και ζει ακόμα πιθανώς, για αιώνες, στο Λονδίνο και ήταν απ’ τις πρώτες, (αν όχι η πρώτη), “Διεθνείς Οικογένειες”, οι οποίες μας δάνεισαν, “εν μέσω αγώνι” ακόμα (“Επανάσταση 1821”), υπουδουλώντάς μας από τότε]!..

– Άρα;

– Άρα η Ελλάδα πληρώνει ήδη για την καταστροφή της, λέγε με εξαφάνισή της από τον Παγκόσμιο Χάρτη!

– Έτσι λοιπόν τα κυβερνώντα την Ελλάδα διεθνιστικά νέο-Κομμούνια, με την παρακρατική τους Μαφία, της οποίας την αποστολή την έχουμε καταγράψει, καταδείξει και υπερτονίσει στο “σάϊτ” μας, στο πλαίσιο της προπαγάνδας που γνωρίζουν άριστα (να μην επανέλθω), και απέναντι σε ανεκπαίδευτους… αστούς, ενδεικτικώς, πράττουν ή λένε:

 • Φοράς ελληνική φανέλλα, κρατάς την ελληνική σημαία στα χέρια σου, κλπ; Βάζουν τους κρανοφόρους νεαρούς και νεαρές με τα στυλιάρια, να στην “πέσουν” και αν δεν τους την παραδώσεις σε απειλούν να σε δείρουν με τα καδρόνια που κρατούν, κλπ, κλπ, κλπ!
 • Λες πχ “η Μακεδονία είναι ελληνική”; Είσαι πχ ακροδεξιός! Και αυτό το εκπέμπουν μάλιστα ως ύβρι, ενώ το ταυτίζουν εσκεμμένα και βρώμικα με τον Φασίστα και τον Νεοναζί, διότι αυτούς, το Σύστημα, αφού πρώτα τους εξέθρεψε, τους αποδέχθηκε (λέγε με “Χ. Αυγή”) και έτσι πουλώντας(!) αυτοί Εθνικισμό και τα συναφή, δίνουν το “πάτημα” στα μισελληνικά νεο-κομμούνια να προβαίνουν σ’ αυτό, που κάνουν τόσο καιρό τώρα! Στην τρομοκρατία ΠΑΝΤΟΥ! Τα πάντα είναι μελετημένα και σχεδιασμένα άριστα και μάλιστα από ετών!..

– Το Σύστημα έχει αποδεχθεί στην Ελλάδα το ΚΚΕ, (την πολιτική μήτρα όλων αυτών των σημερινών πλούσιων Κοκκινόμαυρων Διεθνιστών, που μας κυβερνούν)  και το έχει εντάξει στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, ενώ αυτό είναι ο στην Ελλάδα εκπρόσωπος του “Κόκκινου Φασισμού”, αφού δεν πιστεύει στην αστική Δημοκρατία, αλλά στην “Δικτατορία του Προλεταριάτου”!.. Δηλαδή, τί συμβαίνει; Απαντώ! Υλοποιείται η γνωστή λαϊκή ρήση “είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”!

– Αυτοί οι Κοι, θα μας πάνε πιθανώς και σε εμφύλιο, που στη συνέχεια και εκ των δεδομένων μας θα διεθνοποιηθεί, με πρόσχημα τους… Φασίστες και Νεοναζιστές αυτούς, αν “δεν τους βγει” ο βρώμικος για την χώρα σχεδιασμός τους! (Τα έχουμε ξαναγράψει)! Οι Φασίστες, Ναζιστές, και όπως αλλιώς εσείς… γουστάρετε, θα είναι η αφορμή, και ουσιαστικά οι ίδιοι “το… εκόν πρόβατο επί σφαγήν” και αναφέρομαι στην μάζα των μελών τους, αφού η ηγεσία είναι και αυτή Όργανο των “Διεθνών Εβραίων”! (Λέγε με Μιχαλολιάκος, ο οποίος άλλωστε είχε δικασθεί και ως μέλος της ΚΥΠ, για μια σειρά από λόγους)!..

– Δεν θα επανέλθω στα του Σκοπιανού, που βρώμικα το είπαν Μακεδονικό, αφού τα όσα το αφορούν, τα έχουμε αναλύσει και εξηγήσει εδώ “κατά κόρον” και μπορείτε να τα βρείτε και να τα ξαναδιαβάσετε!

– Θα αναφερθώ όμως στους νέους κρυφο ή “ανοικτο”-μισέλληνες και στα νέα πρακτοράκια, προφανώς έμμισθα, που είδα χθες το βράδυ στην ΤV (σαν αυτά έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλά) και τα οποία “θεμελιώθηκαν” στην χώρα μας από χρόνια ή μέσα στα χρόνια, αφού η εκρίζωση των Αρχών και των Αξιών του Ελληνισμού, δεν ξεκίνησε τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πολιτικό κουκουλοφόρο Καμμένο, αυτοί απλώς όντας εκτελεστές, (σαν “κυνηγοί κεφαλών” ένα πράγμα), εκτελούν σήμερα το βρώμικο κομμάτι του έργου, αποτελειώνοντας το σχέδιο αλώσεως της Ελλάδος (ευελπιστούν τουλάχιστον), που ξεκίνησε με τον Σημίτη, δηλαδή από το 1996 και μετά, έναν Σημίτη που αν τον βάλλουν, τον κάνουν και ΠτΔ, μετά από τον σημερινό, φυσιογνωμικά… ροφό,  ΠτΔ μας Παυλόπουλο, “θα έχουν δέσει την κομπόστα” και αν μάλιστα κατορθώσουν και ξαναγίνουν Κ-Β οι ΣΑΝΕΛ, (τίποτα δύσκολο για το “Διεθνές Κεφάλαιο”), δίνοντας πχ ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους και κάνοντάς τους… Έλληνες, λαμβάνοντας έτσι ο Κυριάκος, κατά το κοινώς λεγόμενον… “τα παπάρια μου”, τότε η ελληνική αυτή… κομπόστα θα είναι… πρωταθλήτρια Κοσμου! Καταλάβατε!

– Τί είδα λοιπόν σε διαδικασία “Ζάπινγκ”, στην ΤV στις 06-06-2018, αλλά και στις 07-06-2018 το πρωϊ, χωρίς να την σπάσω, διότι και δεν υπάρχει ούτε σέντ, για αγορά νέας, αλλά κυρίως διότι είχαμε πάρει από την Κούλα το Πρωτάθλημα Χάντ-Μπολ και ήμουν εξαιρετικά χαρούμενος, ειδικά διότι το 0-2, το κάναμε 3-2, αλλά και διότι η Ομάδα συνεστήθη πέρυσι και φέτος πήρε το ντάμπλ και στο υπόψη άθλημα!..

 • Διαβάστε!

– Υπάρχει μια εκπομπή, υπό τον τίτλο “ω τί κόσμος μπαμπά”, στο “ACTION 24”, στην οποία ο παρουσιαστής καλεί διαφόρους και τους παίρνει συν-ξεις!

– Ο παρουσιαστής έχει χροιά ομιλίας τόσο θηλυπρεπή, που νομίζεις ότι είναι “τοιούτος”, όπως λέγανε παλιά! Το πρόβλημα βεβαίως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι προσπαθεί να “περνάει” πάντα με… θηλυπρέπεια, ήτοι… πούστικα, αυτό που αυτός θέλει!

– Έχει σπουδάσει στις Η.Π.Α., τις προηγούμενες 10ετίες, επί “Δημοκρατικών”, (μπορεί και μάλλον είναι από τα παιδιά εκείνα που τα σπούδασαν οι Αμερικανοί της Παγκοσμιοποίησης και τα έστειλαν πίσω στην χώρα τους, με στόχο αυτοί μεν να τις κυβερνήσουν και αυτοί, δια των Οργάνων τους αυτών, να τις ελέγξουν ή ελέγχουν, όσο μπορούν καλύτερα), είναι “βαριά” παγκοσμιοποιημένος και… σημερινός Φιλελεύθερος (υποτίθεται πάντα, αφού ο… Φιλελευθερισμός του είναι σίγουρα… περίεργος)!

– Αυτός λοιπόν ο… Αμερικανο-Παγκοσμιο-“κίνητος” Κος είχε αρχικά καλέσει έναν Καθ-τή Παν-μίου, ονόματι Ιωακειμίδη, ο οποίος στις “στημένες” ερωτήσεις του παρουσιαστή (πρόλαβα να δω και να ακούσω τις περί Τουρκίας ερωτήσεις του), απάντησε σαν Τούρκος ή και αν σας έλεγα πως πιθανώς ούτε Τούρκος δεν θα απαντούσε τόσο… Τούρκικα, ίσως και να μην υπερβάλλω! (Δεν ξέρω αν ένα νεαρό λαμόγιο, απόγονος… Γκρούεζα και βαθιά ανήθικος ως ψυχή, που λέγεται Ιωακειμίδης και έχει η Κα Μπακογιάννη στο Γραφείο της, είναι συγγενής του)!

– Ο επόμενος καλεσμένος ήταν ο Καθ-τής του Παντείου Αμερικανο – παγκοσμιο- “κίνητος” Παπασωτηρίου, ο οποίος όταν μιλάει παρουσιάζει η χροιά της φωνής του έναν ήπιο βρυχηθμό, σαν το λιοντάρι της “Metro Goldwin Mayer” “ένα πράγμα”!..

– Αυτός ο Κος που έχει μπει παντού, ακόμα και στον Στρατό, με ένα μόνιμο ανεξήγητο χαμόγελο στο πρόσωπό του, τα “έβαλε” με τον Τραμπ, η αλήθεια είναι όσο μπορούσε πιο “λάϊτ”, αφού είναι πονηρο-χέστης, κτυπώντας και τον Μπάνον, το “δεξί χέρι” του Τραμπ, ο οποίος περιοδεύει στην Ευρώπη, δίνει συνεντεύξεις, κλπ, οι οποίες όμως δεν αρέσουν και δεν άρεσαν στον παρουσιαστή, όπως και στον Παπασωτηρίου, αφού ο Μπάνον ένα απ’ αυτά που λέει είναι ότι “η Παγκοσμιοποίηση πρέπει να καταλάβει πως απέτυχε στην Ευρώπη, κλπ”, αναφερόμενος σε χρησιμοποίηση εκ μέρους της, λάθους συνταγής, (ό,τι ακριβώς σας γράφουμε και εμείς απ’ εδώ, τόσο καιρό τώρα), αναφερόμενος επίσης και στον πατριωτισμό των λαών της Ευρώπης, κλπ!

– Για να μην το κουράζω! Και ο φωνο-θηλυπρεπής, αχαχαχαχαχα, παρουσιαστής, που “μας έστειλε” με την… ελληνικούρα “no matter what” που είπε, όπως και οι 2 καλεσμένοι του είναι υπέρ θέσεων του στυλ “να τα βρούμε” με τους Τούρκους, πχ στο ενεργειακό (ό,τι είπε ο Βαρουφάκης πρόσφατα ακριβώς, αυτό είπε και ο Ιωακειμίδης) να δώσουμε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, και γενικώς, όπως εκτιμώ, είναι σίγουρα, υπέρ όσων θέσεων θίγουν τις αρχές και τις αξίες των Ελλήνων, υποστηρίζοντες τα συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης, η οποία τους σπούδασε και τους έκανε Καθ-τες Παν-μίων, κλπ, τους έκανε γνωστούς δια των ΜΜΕ, κλπ, κλπ, κλπ!

– Πιο αργά το βράδυ είδα την εκπομπή του… ΣΥΡΙΖΑ, στο “ΚΟΝΤΡΑ”, με τον Λιάτσο, που υποστηρίζει την Κ-Β τόσο, που ούτε ο Τσίπρας δεν κάνει, στην προσπάθειά του, όπως φαίνεται, να σώσει το υπό κατάσχεση φτωχό σπίτι του και κυρίως την… πισίνα του!

– Πρόκειται για μεγάλο αληταρά! Σας γράφω πως τόλμησε να βάλλει στο απύλωτο, όπως έχω εκτιμήσει, στόμα του, τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, λέγοντας πως μαζί με τον Σημίτη και τον Κώστα Α. Καραμανλή, έδωσαν το όνομα, ενώ και επανέλαβε και την παπαριά του νέο-κομμουνιστή Κοτζιά, αυτής της παχύδερμης σουπιάς, πως το 1977 η Κ-Β Καραμανλή, έδωσε την γλώσσα στους Σκοπιανούς, παρ’ ότι ο συμμετέχων τότε στην σχετική συνεδρίαση στην Αθήνα, Μπαμπινιώτης ήταν απολύτως σαφής στην σχετική απάντησή του!

– Ρε αλήτη Λιάτσο, διάβασε! Ο Παπανδρέου, που τον εξίσωσες με τα πολιτικά λιμά Σημίτη και Νεοβούδα, σε ομιλία του στην Θεσ-νίκη, εμπρός σε μέγα πλήθος, που επάλετο από μέγα πάθος, είχε πει: “Το όνομα της Μακεδονίας είναι η ΨΥΧΗ μας”, ρε ΑΛΗΤΑΡΑ! Βάλε το στο “Youtube” να τ’ ακούσεις ρε απατεώνα!

– Επίσης! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ο γέρος, που πάτε να πείτε για το 1977 ρε βρωμιάρηδες και για την γλώσσα, κλπ, έκανε κλαίγοντας, από το α/δ της Θεσ-νίκης, τη γνωστή περί της ελληνικότητος της Μακεδονίας δήλωση, στον κλέφτη δημ/φο Μπαουκτζή Φερέτη!.. Την ξέχασες και αυτήν ρε;

– Σου απαντώ εγώ τώρα στο ερώτημά σου, για το αν οι Ανδρέας, Σημίτης και Κ. Καραμανλής (Νεοβούδας) είναι ή ήσαν μειοδότες, που πήγες να το συνδέσεις ΑΛΗΤΙΚΑ, βρωμιάρη, με το αν είναι τώρα μειοδότης ο Τσίπρας που κάνει τα ίδια, τάχα, κλπ! Πόσα σου δίνει ρε ο… Κουρής; Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

– Για τον Ανδρέα “να πλένεις το στόμα σου” με ροδόνερο, απ’ τα καλύτερα αποστάγματα τριαντάφυλλων των βουλγαρικών πεδιάδων, όταν μιλάς! Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ του και το πάθος του για την Ελλάδα ήταν παροιμιώδη!.. Αρκεί για σένα αυτό!

– Α! Αλήθεια! Απ’ ό,τι θυμάμαι, ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν ήσουν παλιά ρε παλιοψεύτη, παλιοδιαβολέα(!) και αληταρά;

– Οι Σημίτης και Καραμανλής (Νεοβούδας) δεν ήσαν μειοδότες ρε (αναφέρομαι αυστηρά στο Σκοπιανό) και ξέρεις γιατί; Διότι δεν υπέγραψαν τίποτα απ’ αυτά που πάει να υπογράψει τώρα ο Τσίπρας! Κατάλαβες;

– Στον Στρατό δεν σου έμαθαν πως “την ψωλή σου και την υπογραφή σου πρέπει να προσέχεις πού θα την βάζεις”;

– Εγώ μπορώ να λέω ό,τι θέλω, ακόμα και ότι σε… πηδάω, πχ, αλλά συμβαίνει αυτό; Όχι βεβαίως και γι’ αυτό και δεν φέρω καμία ευθύνη για ό,τι τυχόν πάθεις, όπως πχ έϊτζ, εντερικά, κολοβακτηρίδια, κλπ! Αυτός που σε πηδάει έχει ακεραία όμως την ευθύνη και για σένα, αλλά και για ό,τι τυχόν πάθει και αυτός! Κατάλαβες; Φτου σου ρε ξεφτίλα!

– Ο ΤΣΙΠΡΑΣ λοιπόν και όλη η ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ του, ΑΝ(!!!) υπογράψει το πούλημα της Μακεδονίας μας στους Αλβανο-Σκοπιανούς του 29χρονου αυτού κρατικού μορφώματος, “εν γνώσει” του, (διότι είναι… μάγκας χαρτοπαίκτης), της ιστορικής αλήθειας και πραγματικότητος, τότε ΟΧΙ ρε ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ, αλλά ξέρεις τί θα είναι μαζί με τους ομοίους του, που πριν από λίγα μόλις χρόνια, διαδήλωναν μαζί με τους Σκοπιανούς, μέσα στα Σκόπια (πρωτεύουσα) να ονομασθούν αυτά ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σκέτο;

Θα είναι όλοι τους ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ!..

– Το κατάλαβες;

– Μέχρι και ο δεξιός Κιλτίδης ρε βρωμιάρη, σου είπε πως ο Ανδρέας έβαλε το εμπάργκο στους Σκοπιανούς και να μην τον συγκρίνεις με τους Σημίτη και Νεοβούδα, και εσύ, ο πρώην ΠΑ.ΣΟ.Κ-ος (για την… τσέπη σου προφανώς), έγινες η απόδειξη της ρήσης “φοβού τους υπό σου ευεργετιθέντας”!..

– Επίσης! Ο Κιλτίδης στο εξήγησε άριστα, και είχε δίκιο, το τί σημαίνει ΠΡΩΗΝ (!) και ότι το πΓΔΜ επρόκειτο για επιτυχία του Κ. Μητσοτάκη! Τί δεν κατάλαβες πάλι ρε απατεωνίσκο;

– Ακόμα! Είπες, και λέτε όλοι σας οι… τσεπάτοι, πως 140 χώρες έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία, κλπ, κλπ, κλπ, παραπλανητικά! ΟΚ! Τότε λοιπόν γιατί δεν μένουν στην αναγνώριση αυτή και θέλουν οπωσδήποτε να τους αναγνωρίσουμε εμείς ή και εμείς ρε;

-Γιατί δεν λες και λέτε πως και άλλες πχ 250 χώρες, και δεν ξέρω πόσες, δεν τους έχουν αναγνωρίσει; Κάτι που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα!

– Γιατί δεν λέτε ρε πως το ότι ζητούν να τους αναγνωρίσουμε εμείς και πως από κοινού μ’ αυτούς, δηλαδή συζητώντας αυτοί μόνον μαζί μας και με σύμφωνη γνώμη μας θα έπαιρναν ή θα πάρουν το όποιο τους όνομα, είναι επιτυχία των προηγουμένων ε/Κ-Β, όπως και η μέχρι σήμερα μη είσοδός τους σε ΝΑΤΟ και EE;

– Γιατί δεν λέτε ρε ότι η Μέρκελ είπε στον… Αλέξη, με εντολή Ρότσιλντ, να δώσει το όνομα στους Σκοπιανούς, έναντι μικράς διευθετήσεως του χρέους μας;

– Γι’ αυτό “βγήκε” σήμερα και το λαμόγιο από την ΕΕ και είπε να κυττάξει η Ελλάδα, μέχρι τις 21-06-2018, να τελειώνει με τα προαπαιτούμενα, ώστε να συζητήσουμε το χρέος, (όπως άλλωστε προέβλεπε στο τέλος κάθε Προγράμματος, το κάθε… Μνημόνιο, ή όχι ρε αληταρά), διότι ξέρει πως το Σκοπιανό έχει “κλείσει” και πως θα πρέπει τώρα να “δώσει”… τρίματα και ο Ρότσιλντ!

(Θυμάσαι Λάτσιε, που η Μέρκελ πήρε προ ημερών τηλ/νο τον Τσίπρα, μετά από τη δήλωση Κοτζιά “ότι τελειώσαμε με τον… Γενίτσαρο;” / τον πήρε να τον συγχαρεί ρε, όπως το διαβάζεις ακριβώς, διότι η συμφωνία έκλεισε και ό,τι γίνεται και ακούς είναι άσφαιρες και άοσμες πολιτικές… κλανιές, τάχα μου πολιτικών και στην ουσία συνεργατών των ανθελλήνων… σφαγέων μας, όπως συνέβαινε και στην Κατοχή, όταν Έλληνες έδιναν λίρες σε συνεργάτες των Γερμανών για να σώσουν τα παιδιά τους, κλπ, κλπ, κλπ!!! Να γράψω εδώ πως αποτελεί ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ για την ΕΥΡΩΠΗ, να υλοποιούν σήμερα εντολές του “Διεθνούς Κεφαλαίου” στα εδάφη της, Π-Θγοί, πρώην Κομμουνιστές, που κάποτε, ως Σύστημα, υποτίθεται πως πολεμούσε)!..

– Μπράβο όμως στην Κα Μπιτάκου που τοποθετήθηκε άριστα, ήτοι ελληνικά και αληθινά(!), ενοχλώντας το παριστάμενο ΣΥΡΙΖΑΙΟ νεο-κομμούνι, που δεν άντεξε και μην έχοντας τί να απαντήσει “πέταξε” πάλι στην Κα, το “Φασίστας”, κλπ, καλώντας μέχρι και την Παναγία να τον… βοηθήσει, αχαχαχαχαχα, λέγοντας 2,3 φορές “έλα Παναγία μου”!.. (Αυτός θα είναι από τα ένθεα Κομμούνια, στυλ… Κανέλλη)!..

– Κουράστηκα όμως τώρα, ενώ μου έσπασαν και τους γεννητικούς μου αδένες οι παρακολουθούντες με, αφού δεν με αφήνουν να γράψω!.. Έτσι ολοκληρώνω πολύ σύντομα, γράφοντας πως ξαναφάνηκε και ξανακτύπησε ο φίλος του τέως “Δημοκρατικού”, τέως Παγκοσμιοποιημένου και νυν… συγχωρεμένου Χόλμπρουκ, ο κατά δήλωσή του απόγονος Αλβανών, τέως Έλληνας ΥΠΕΞ, ο ΥΠΕΞ των Ιμίων και του δοσίματος του Οτζαλάν στους Τούρκους, όπως είχαν διατάξει τότε οι Αμεριακανοί, και ο οποίος “έπαιξε” σήμερα (07-06-2018) στον ΣΚΑΪ τον βρώμικο πρακτόρικο, όπως τότε ρόλο του, συμφωνώντας με την Κ-Β σε όλα (είπε μόνον, “του κόλου”, πως διαφωνεί με το Άνω ή Νέα Μακεδονία, ενώ ξέρει ότι θα είναι Βόρεια και πως η συμφωνία έχει κλείσει), προχωρώντας μάλιστα και πιο πέρα και λέγοντας πως διαφωνεί ακόμα και με την απάλειψη του αλυτρωτισμού από το Σκοπιανό Σύνταγμα, κλπ, ενώ δεν παρέλειψε να μας πει ότι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν σφαγέας!!!

– Είχε σκαιότατη συμπεριφορά προς τους οικοδεσπότες δημ/φους, ενώ τα έβαλε, (όπως και πιο πριν είχαν κάνει το ίδιο, η μαθήτρια του… Δημοσθένη, ΣΥΡΙΖΑΙΑ… Σβίγγου και ο νυν ΝΔούλης βουλευτής και πρώην Ποταμίσιος, γιος του Ασημάκη Φωτήλα, που είχε ο Ανδρέας παραιτήσει κάποτε μέσα από το α/φ), με την γνωστή ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ποινικολόγο Κα Μαρούπα, που είχε… τολμήσει, λίγο πριν στον ίδιο τηλεοπτικό Σταθμό, να πει ότι η παραχώρηση ονόματος, γλώσσας και εθνότητος στους Σκοπιανούς σημαίνει ουσιαστικά και παραχώρηση εδάφους, αναφέροντας καμμιά διακοσαριά Παν-κούς, τον Μπαμπινιώτη, που διέψευσε τον Κοτζιά, κλπ, κλπ, κλπ!

 • Αφού ρε δίνουμε όνομα, γλώσσα και ταυτότητα / εθνικότητα στους Σκοπιανούς, πρέπει να διεκδικούν δια του Συντάγματός τους την Μακεδονία μας, για να έλθουν “αύριο” να την διεκδικήσουν;
 • Αφού ρε λαμόγια αυτοί θα είναι οι Μακεδόνες με τα όλα τους, οι δικοί μας Μακεδόνες, εκ των πραγμάτων, δεν θα είναι… κατακτημένοι απ’ τους Έλληνες;
 • Πώς θα λέμε δηλαδή Μακεδόνες τους Σερραίους, τους Καστοριανούς, τους Θεσ-κιούς, κλπ και θα διεκδικούμε τη ελληνικότητά τους, όταν ως Μακεδόνες (Κράτος – Γλώσσα – Εθνικότητα) θα αναφέρονται μόνον οι Σκοπιανοί;
 • Πώς θα λέμε πως αυτοί είναι Μακεδόνες, αφού Μακεδόνες και μάλιστα… γκάγκαροι θα είναι οι άλλοι; Άρα για έναν τρίτον και άσχετο, σας λέω εγώ, δεν θα του έρχεται στο στόμα η ερώτηση “και πώς αυτά τα εδάφη είναι λοιπόν ελληνικά”, κλπ, κλπ, κλπ;
 • Αυτά όλα λοιπόν, από μόνα τους, δεν συνιστούν και δεν υποκρύπτουν αλυτρωτισμό ρε πουλητάρια; Μέσα στο διάβα του χρόνου αυτό δεν θα σημαίνει, και αυτό δεν θα είναι μια υποβόσκουσα διεκδίκηση και μάλιστα λογική Σκοπιανή διεκδίκηση, στα εδάφη μας;
 • Δεν ντρέπεστε ρε Φασισταριά; Ξέρετε ότι έχει δίκιο η Μαρούπα, (που ήταν ΠΑ.ΣΟ.Κ. σαν και εσένα Κε Πάγκαλε), και γι’ αυτό, επειδή θέλετε θύμα το λαό μας, δεν θέλατε να ακουστεί η συγκεκριμένη μεγάλη αλήθεια και γι’ αυτό την… δολοφονήσατε την Κα αυτή, ενώ η Αναστασοπούλου, η μεγάλη αυτή δημ/φος, της έκοψε και τη σύνδεση!
 • Ένα μόνον κακό έχει η Μαρούπα, ρε συ Αναστασοπούλου! Αν και Πειραιώτισσα είναι ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, όπως όλο το σκυλολόϊ τους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και στους δήθεν ΑΝΕΛ, των πολιτικών σιχαμάτων!

– Ο Πάγκαλος απέδειξε ότι είναι στρατολογημένος, μέσω των Η.Π.Α., πολιτικός της Παγκοσμιοποίησης, όταν αυτές διοικούνταν φυσικά από τους “Δημοκρατικούς” και έλαβε ανθελληνική θέση σε ένα ακόμα δύσκολο εθνικό θέμα, για να το κάνει, να το μετατρέψει και αυτό σε εθνική ντροπή, όπως έπραξε και παλαιότερα! (Όχι! Δεν νομίζω να φοβάται μην του ξαναστείλει ο Τσίπρας, ως δώρο ασφαλώς, τίποτα… γιαούρτια, όπως είχε πράξει παλιά)!..

– Ε! Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ! Αλλάξτε από “Εκπρόσωπο Τύπου”, του Κόμματός σας την Σβίγγου, αν θέλετε να δείτε προκοπή! Δεν μπορεί η κοπέλα να πει το “ρο” και γελάει η κοινωνία!.. Άσε που και εμφανισιακά είναι ο χαρακτηριστικός τύπος της άπλυτης και κακάσχημης πλεγματικής Κομμουνίστριας, που επειδή “δεν την… έπαιζαν” στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, … κατετάγη στο ΚΚΕ, για να αποκτήσει… κύρος!..

– Τέλος, είδα και τον Καθηγητή Φίλη, στην Μπουσδούκου! Και αυτός όντας παιδί των Η.Π.Α., δεν άντεξε και ξεσκεπάστηκε! Και αυτός υπέρ της σύνθετης ονομασίας (και να ήτανε μόνον αυτό, εδώ δώσαμε και τα… σώβρακα), κατά των συλλαλητηρίων, διότι επηρεάζουν στην παρούσα χρονική περίοδο τις διαπραγματεύσεις, όπως είπε, κλπ, κλπ, κλπ!

(Τώρα, πού είδε τις διαπραγματεύσεις, είναι ένα άλλο θέμα! Εδώ περιμένουμε τους Σκοπιανούς να μας πάρουν τηλέφωνο να μας πουν αν θέλουν να μας… πηδήξουν και πώς! Ο Ζάεφ τον Τσίπρα δηλαδή, κλπ! Περιμένουμε το τηλεφώνημα του Ζάεφ, όπως οι… χασικλήδες των ΠΡΟ-ΠΟτζίδικων τα νούμερα του ΚΙΝΟ, ή όπως όλοι μας τα νούμερα του… Τζόκερ, λες και πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα! Η 3000 ετών Ελλάδα περιμένει το τηλεφώνημα του… Ζάεφ και θα το ανακοινώσει το παιδάκι ο Τσίπρας, ως επιτυχία, “παιδάκι”, όπως πολύ ορθά τον είπε και ο… τσοπάνης, που έδειξε το άλλο λαμόγιο, αυτό των Ρώσων, ο Βελόπουλος, χθες βράδυ στην εκπομπή του! Φανταστείτε)!

– Δυστυχώς φίλοι μου όλοι αυτοί οι μορφωμένοι στην πέραν του Ατλαντικού Δύση εργάζονται για τα συμφέροντα των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα για τους παγκοσμιοποιημένους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, με λεφτά των οποίων οι περισσότεροι σπούδασαν και τώρα (τους) κάνουν απόσβεση, με παράλληλη αντιχάρη και εκδούλευση στους Κους τους αυτούς, οι οποίοι τους “έχωσαν”, για ευνόητους λόγους, σε όλα τα κρίσιμα πόστα της κρατικής μας μηχανής!

Και κάτι τελευταίο!

Ό,τι και να δώσουμε σε Αλβανούς και Σλάβους, φίλοι μας δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ!

– Ακόμα, όσοι πολιτικοί, λένε πως έτσι κλείνουμε θέματα (δίνοντας δηλαδή τέλος και μάλιστα σε βάρος μας, στο χρονίζον θέμα του Σκοπιανού / λες και πάθαμε κάτι ή θα παθαίναμε, αν το αφήναμε άλυτο άλλα 50 χρόνια) και θα έχουμε πλέον μόνον τους Τούρκους να αντιμετωπίσουμε, ξέρουν πως αυτά είναι του “κόλου”, αφού οι Τούρκοι είναι πολύ βαθιά χωμένοι στις 2 αυτές χώρες, αφού οι Τούρκοι έχουν πολύ συγκεκριμένη και άσχετη με τις όποιες Ε-Α ή Ε-Σ εξελίξεις στρατηγική εναντίον μας, αφού οι μεν ελληνο-γενίτσαροι Αλβανοί (Τουρκαλβανοί) θα μας μισούν ακριβώς γι’ αυτό πάντα, (για το ότι δηλαδή πούλησαν την πίστη τους και το αίμα τους και έγιναν… Τούρκοι, εξ ου και Τουρκαλβανοί ή γενιτσαροποιήθηκαν), οι δε Σλάβοι ομοίως, στον αιώνα τον άπαντα!

– Ρε καθικο-καθίκια! Οι Βούλγαροι μπήκαν στο Δοξάτο σήμερα το πρώϊ στις 07:00 και σταμάτησαν να σφάζουν Έλληνες, την άλλη ημέρα αργά το απόγευμα, στον Μεσοπόλεμο! Είναι η χειρότερη φάρα οι Σλάβοι των Βαλκανίων και οι σημερινοί είναι πολύ χειρότεροι των προγόνων τους, ακόμα και του… Κρούμου, που έπινε κρασί στα κρανία των Ελλήνων! Πιάνονται ρε οι οχιές φίλοι; (Οι οχιές σας θυμίζω πως είναι πάνω από 40 είδη)!

– Είχα μια ελπίδα, η αλήθεια είναι, στους Αλβανούς μέχρι της γραμμής Τίρανα – Δυρράχιο, που όλοι τους είναι απόγονοι Ελλήνων! Πίστευα πως θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί τους μέχρι και Ε-Α Ομοσπονδία, βλέποντας πως η γη τους είναι γεμάτη από αρχαιο-ελληνικές γραπτές αποδείξεις της καταγωγής τους, αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα, όταν αντιλήφθηκα ότι ζουν μόνον για το χρήμα, αφού στερήθηκαν τα πάντα με τον Κομμουνισμό, ότι τους έχει γίνει για χρόνια και συνεχίζεται βαριά και βαθιά ανθελληνική προπαγάνδα, πως τα πιάνουν κάτω από το τραπέζι από τους Τούρκους, όταν διαπίστωσα ότι θέλγονται από την ΜΑΦΙΑ, κλπ, κλπ, κλπ! Δεν είναι της παρούσης φίλοι μου!

– Πώς είναι όμως δυνατόν να μην λυπάται κανείς, όταν πηγαίνεις στο ελληνικότατο Δυρράχιο, την αρχαία Επίδαμνο, την αποικία των Κορινθίων και των Κερκυραίων, όταν πηγαίνεις στο Βουθρωτό, στην Απολλωνία, κλπ και διαβάζεις, στη γη κάτω, στις πέτρες και στα μάρμαρα, ελληνικά και αυτοί οι άνθρωποι αγνοούν ότι ήσαν / είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, που στο διάβα των αιώνων, για κάποιους  λόγους, κάθε φορά, άλλαζαν… ταυτότητα και… χρώμα; Κλπ, κλπ, κλπ!..

– Αυτά τα ολίγα φίλοι μου και “εις άλλα με υγεία”!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

“Τα λόγια φεύγουν / πετούν, τα γραπτά μένουν”!

– Έτσι αγαπητέ Κε… Λιάτσε, Βαγγέλη δημ/φε και λοιποί Εθνομηδενιστές, [ειδικά εσύ Βαγγέλη που σε έβγαλε ο Οικονόμου στον ΣΚΑΪ σήμερα και που δεν ξέρεις ότι οι δολοφόνοι της ΜΑΡΦΙΝ είναι δικοί σας, (πρόσεξε μην σε πιάσει και εσένα, όπως τον… Παπαγγελόπουλο, η κατάρα του μωρού της δολοφονημένης γυναίκας, της… πουτάνας κατά τον δολοφόνο της, που της το είπε αυτό, όταν εκείνη τον εκλιπαρούσε να την αφήσει να ζήσει, να σωθεί), εσύ που μπορείς και ξεχωρίζεις τους… Φασίστες στις… διαδηλώσεις, (δεν μας λες και τα νούμερα του τζόκερ ρε φιλαράκο), εσύ που δεν είσαι μαύρος Φασίστας, αλλά κόκκινος], τον Τσίπρα και τον Καμμένο θα τους θυμόμαστε άριστα οι Έλληνες και βεβαίως πιο πολύ θα θυμόμαστε την υπογραφή Τσίπρα, την οποία θα την βλέπουμε και θα την θαυμάζουμε στη συμφωνία του με την ΠΓΔΜ, κλπ, κλπ, κλπ! (Μία ακόμα ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ και ΠΑΝΑΘΛΙΑ υπογραφή του, μετά απ’ αυτήν του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ και της οικονομικής μας υποδούλωσης έως το 2115)!..

– Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά, τελικά, η υπογραφή μετράει, η τζίφρα!.. Και αυτή, όπως φαίνεται, θα λέει, Τσίπρας!.. Τα υπόλοιπα είναι “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”!

– Αλλά και αν θέλετε, το αλλάζουμε! Αφού Κε Κοτζιά οι προηγούμενοι, στους οποίους εσύ και όλοι σας στην Κ-Β μονίμως αναφέρεστε, έπραξαν όσα και τόσα πολλά… προδοτικά στο Σκοπιανό, ώστε σήμερα έχοντας… κλέψει το αρχείο του ΥΠΕΞ, να τους απειλείς να τους τα “βγάλεις” τάχα όλα στην φόρα, ως ένας κοινός εκβιαστής, (Κομμουνισμός και… ΜΑΦΙΑ ήταν πάντα ενδιαφέρον θέμα για διατριβή / το έχετε μέσα σας ρε Κοτζιά), εσείς, οι πολιτικές… παρθένες και λευκές… περιστερές, γιατί γίνατε ίδιοι και χειρότεροι;

– Και τελικά! Βρε ουστ όλοι εσείς καλοβολεμένοι ανθέλληνες, επαγγελματίες μισέλληνες, απάνθρωποι εθνομηδενιστές και πρακτοράκια της πλάκας!

– Σε ό,τι με / μας αφορά να σας το γράψω τουρκικά, όπως περίπου θα το έλεγε και ο… Καθηγητής Ιωακειμίδης, και ψάξτε μόνοι σας το νόημα και γενικά το τί θέλει να πει ο… ποιητής!..

Ben de eroğlu yerim, ben de bir başpehlivanım“! 

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-