“Εις Μνήμην” Κων-νου ΚΑΤΣΙΦΑ!..

Φίλοι μου!

– Πριν από τα της χθεσινής παρελάσεως, (28-10-2018), τα οποία θα ακολουθήσουν άλλη ημέρα, αφού η επικαιρότητα προέχει, θα ήθελα να “πω” 2 λόγια για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Έλληνα… εξτρεμιστή (sic) Κων-νου ΚΑΤΣΙΦΑ!

 • Οι Αλβανοί ήσαν (ή ίδια Υπηρεσία*), οι οποίοι δολοφόνησαν και τον νεαρό πυροσβέστη από το Σχολάρι, (ήταν το 1999 νομίζω, αλλ’ αυτό δεν έχει σημασία), που ήθελε να κάνει -δυστυχώς- τον… διαπραγματευτή, μην ξέροντας τους Αλβανούς, τότε που η… σοβαρή Κ-Β του… σοβαρού ΣΗΜΙΤΗ, άφησε το λεωφορείο, στο οποίο είχε κάνει πειρατεία Αλβανός να περάσει στην Αλβανία! [Εκτός των άλλων, ο Σημίτης ξεφτίλησε τότε έτσι και(!) την ΕΛΑΣ, την οποία ουσιαστικά παρουσίασε ως ανίκανη! Μάλλον, μετά από τις ΕΕΔ, το 1996, και την… ξεφτίλα τους, λόγω Σημίτη, στα Ίμια, (ένας Σημίτης που αν δεν υπήρχε, ο τ/Στόλος θα είχε καταστραφεί και θα μιλούσαμε για Τουρκία και ΤΕΔ, μετά από… 50 χρόνια), έπρεπε και ο άλλος πυλώνας ασφαλείας, η Αστυνομία μας, να δυσφημιστεί, από το ίδιο, συνειδητά μοιραίο για την χώρα μας, άτομο και δήθεν… πολιτικό]!..
 • Αλβανοί (όχι Αστυνομικοί) ήσαν που και πάλι (κάποια χρόνια μετά) δολοφόνησαν, πατώντας με αυτοκίνητο άλλο Ελληνόπουλο, επειδή στο καφενείο μιλούσε… ελληνικά!
 • Αλβανοί ήσαν και χθες και αφορμή για την δολοφονία στάθηκε ένα στημένο απ’ τους Αλβανούς, όπως φαίνεται, περιστατικό, με κατέβασμα ή απόπειρα κατεβάσματος μιας Ε/Σημαίας από Αλβανούς αστυνομικούς ή και… “μυστικούς”, που είχε βάλλει ο δολοφονηθείς στο Ν/Φ, στο χωριό του, (Βουλιαράτες), λόγω της 28ης Οκτ., κατέβασμα στο οποίο αυτός αντέδρασε, ρίχνοντας αργότερα ριπές στον αέρα με Καλάσνικωφ και καταφεύγοντας μετά στα γύρω βουνά για να αποφύγει την σύλληψη, ενώ αιτία ήταν ότι ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ήταν Έλληνας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ(!) και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των Ελλήνων της λεγομένης -κακώς- σημερινής Β. Ηπείρου! (Κακώς, αφού εξηγήσαμε σε πρόσφατα κιόλας άρθρα μας, ότι Β. Ήπειρος κανονικά είναι το έδαφος από τα σημερινά Ε-Α σύνορα, έως την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο και όχι αυτή η σημερινή μικρή λωρίδα γης, την οποία επέβαλαν στο ιστορικό παρελθόν οι Ιταλοί και ανάγκαστηκε το ε/Κράτος να αποδεχθεί, λόγω καταστάσεων των τότε καιρών και συνθηκών)! Οι Αλβανοί το γνώριζαν αυτό και παρακολουθούσαν τον Κατσίφα, ακόμα και ηλεκτρονικά ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ! Ο Κατσίφας μιλούσε για ελληνικότητα της Β. Ηπείρου και ένωσή της με την Ελλάδα, ξεσήκωνε τους ελληνικής καταγωγής Αλβανούς της περιοχής και όχι μόνον στις Βουλιαράτες (αυτό κρύβεται πίσω από την λέξη “εξτρεμιστής” του Ράμα) και επομένως έπρεπε να βγει “από την μέση”, ώστε να πάψει να αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ, έτσι φυσικά όπως αντιλαμβάνονται την λέξη αυτή Γενίτσαροι μισέλληνες, ελληνικής καταγωγής, όπως ο Π-Θ Ράμα, ένα άτομο ψυχολογικά άρρωστο και επικίνδυνα αδίστακτο, (όπως τα περισσότερα “άλογα κούρσας” / “πουλέν” του Σόρος), ένα άτομο που έβαλε να σκοτώσουν τον έμπορο ναρκωτικών, άνδρα της σημερινής γυναίκας του, ώστε “να πάει” αυτή σ’ αυτόν μετά… εύκολα, ένα άτομο που κτυπούσε αγρίως, εν μέση οδώ”, την πρώτη γυναίκα του και που τελικώς την τρέλλανε, ένα άτομο που έκανε και κάνει Υπουργούς πρώην γκόμενές του, όπως την Κα ΚΟΔΕΛΙ, την πρώην ΥΠΑΜ, ένα άτομο που προϊσταται της εμπορίας και διακινήσεως ναρκωτικών, όπως και γενικώς του λαθρεμπορίου σε Αλβανία, Κόσσοβο και πΓΔΜ (εδώ στο “κομμάτι” που του αναλογεί), κλπ, κλπ, κλπ. (Ο αδελφός του φέρεται ότι δραστηριοποιείται (!!!) στην Κέρκυρα και όχι μόνον αυτός)!

* Πρόκειται για την αντίστοιχη Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία” της Α/Αστυνομίας, την “ΡΙΝΑ” (“RENEA”). Ο επικεφαλής των Αλβανών τότε, στην επχση με το λεωφορείο, κατά την οποία δολοφόνησαν τον δύστυχο νεαρό Έλληνα Πυροσβέστη απ’ το Σχολάρι, μετέβη κατόπιν στις Η.Π.Α. και πριν από λίγα χρόνια ήταν επικεφαλής της Α/Αστυνομίας, αν δεν με απατά η μνήμη μου!

– Οι Αλβανοί έστειλαν περισσότερα από 50 ειδικά εκπ-να (κυρίως και αρχικώς από τις ΤΕΔ) άτομα, (Ε/Σ, κλπ), καθώς και Ε/Π, για να αντιμετωπίσουν (λέγε με σκοτώσουν, ήτοι δολοφονήσουν) τον Κατσίφα, έναν και μοναδικό… στόχο! Δεν ήθελαν να τον συλλάβουν, όπως εξήγησα! Ήθελαν να τον δολοφονήσουν και το έκαναν! 

– Αν ήθελαν να τον συλλάβουν, θα μπορούσαν να τον εγκλωβίσουν (το έπραξαν) και να τον εξουδετερώσουν κτυπώντας τον (οι Ε/Σ) με ειδικές σφαίρες που αναισθητοποιούν, κοιμίζουν, κλπ, τον στόχο! Αντιθέτως τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο ΚΕΦΑΛΙ (αυτό δείχνει, εκτός του ότι ο στόχος ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ και το ΜΙΣΟΣ του διατάξαντος / λέγε με ΡΑΜΑ), καθώς και με μία σφαίρα στο στήθος!..

[Ό,τι είχαν πράξει και οι Τούρκοι με εντολή της τότε Τ/Π-Θ Τ. Τσιλλέρ, με τους Τάσο ΙΣΑΑΚ και Σ. ΣΟΛΩΜΟΥ, που τον μεν πρώτον θα μπορούσαν να τον είχαν συλλάβει “εύκολα” και “άνετα”, τον δε δεύτερο θα μπορούσαν να είχαν κτυπήσει στα πόδια, ώστε να τον ρίξουν από τον ιστό, κλπ, κλπ, κλπ!.. Η διαφορά είναι ότι η Τσιλλέρ τότε είχε συγχαρεί τους φονιάδες και είπε (για την περίπτωση του Σολωμού) ότι και αυτή αυτό θα έκανε και θα ξαναέκανε, αν επρόκειτο για τη Σημαία της Τουρκίας, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ ο Γενίτσαρος Έντι ΡΑΜΑ μίλησε για τον Έλληνα… εξτρεμιστή (sic)! Το σίγουρο είναι ότι ο θανών δεν ήταν τρελλός και πως δεν ξύπνησε (και μάλιστα μια ημέρα, σαν την 28η Οκτ.) και είπε τί θα κάνω σήμερα στους Αλβανούς”! Καταλάβατε]!..

Απόδειξη δε τέλος του γεγονότος ότι ήθελαν τον ΚΑΤΣΙΦΑ ΝΕΚΡΟ, είναι οι σημερινοί σχεδόν πανηγυρισμοί στα Α/ΜΜΕ, ενώ προέβαλαν μέχρι και τον… ήρωα “Ειδικο-Επιχειρησιακό” εκτελεστή τους! Αν είναι ποτέ δυνατόν και κυρίως για επαγγελματίες Κρατικών Υπηρεσιών και όχι για επαγγελματίες “Κυνηγών (Επικυρηγμένων) Κεφαλών“! (Φωτογραφία από κάτω)

ω

Ο ΔΗΜ/ΦΟΣ ΜΑΖΙ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ “ΡΙΝΑ”(ΔΕΙΤΕ ΥΓ.)  

Το Ε/ΥΠΕΞ και ορθότερα το Διεθνιστικό ΥΠΕΞ της σημερινής “SOROS – Ελλάδος”, των Παυλοπουλαιο-Τσιπρο-Καμμένων, εξέδωσε μια πολύ χλιαρή ανακοίνωση, ουσιαστικά μια “μη ανακοίνωση”, μιλώντας γενικώς και αορίστως για “ανθρώπινη απώλεια” και όχι για απώλεια ΕΛΛΗΝΟΣ υπηκόου της! Προφανώς θα πουν ότι αυτό εννοείτο, λόγω του ότι η ταυτότητα του νεκρού έγινε γνωστή, κλπ!.. Στην αλητεία γενικώς είναι πασίγνωστα τα νεο-κομμούνια του Σόρος, που κυβερνούν το σημερινό ελληνικό ΚράτοςΚαφενείο!..

Κρατείστε” τα παρακάτω:

Η Ελλάδα στηρίζει, εδώ και 3 10ετίες τώρα, οικονομικά την Αλβανία, παντοιοτρόπως και ποικιλοτρόπως! Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα Αλβανοί συνεχίζουν να βγάζουν αφορολόγητα τα λεφτά τους στην Αλβανία! Το πτωχευμένο Ε/Κράτος δεν παίρνει μία! Πού αλλού στον Κόσμο συμβαίνει αυτό; Για πείτε μου!..

Η Ελλάδα κάνει Έλληνες (με ιθαγένεια κανονικά και σωρηδόν) Αλβανούς και όχι πραγματικούς Β. Ηπειρώτες, [αυτοί διαλύθηκαν και από τους Αλβανούς, αλλά και από το ανθ-ελληνικό (δεν γράφω προδοτικό) ελληνικό Κράτος], τους δίνει συντάξεις, ενώ αυτοί παίρνουν συντάξεις και από την Αλβανία, και κάθονται όλη ημέρα, ενώ ανάθεμα και αν πληρώνουν οι Αλβανοί στην χώρα μας, και αν επίσης ελέγχονται γι’ αυτό, όλους τους φόρους που πληρώνουν οι… Μούλοι οι Έλληνες!

Οι Αλβανοί στην Ελλάδα μεγαλώνουν τα παιδιά τους αλβανικά και σχεδόν όλα (9/10) έχουν αλβανική συνείδηση Κε… Οικονόμου και μάλιστα σκληρότερη, των γονέων τους! Μην γελιέσαι και μοιάζεις και για ξύπνιος! Ας αφήσετε, λοιπόν, αυτά… τα λεγόμενα “του κόλου”, … Καθηγητά Κε… Φίλη, εσείς που νομίζετε πως δεν ξέρουμε πως αντάλλαξατε τη θέση σας στο Πάντειο, με το να εργάζεστε για τα αμερικανικά “θέλω” στην χώρα και στην περιοχή μας, όπως και κάποιοι (“πιασμένοι” 100% δημ-φοι / πώς θα προεβάλεστο όλοι εσείς αλλιώς, ώστε να προωθείτε “σιγά – σιγά” τις θέσεις του “Επικυρίαρχου”, ΠΟΝΗΡΑ και ΒΡΩΜΙΚΑ), άτομα που πρακτορεύουν δήθεν την… ειρήνη, την… ψυχραιμία, την… αδελφοσύνη των λαών, λέγοντας, όπως ακριβώς τα Κομμούνια το ότι οι ηγεσίες φταίνε και όχι οι λαοί, λες και αν θα γίνει ποτέ κάτι, πχ με τους Τούρκους, δεν θα έλθει να μας πολεμήσει ο Τ/λαός, αλλά θα έλθει ο… ΡΤΕ, κλπ, άτομα που πρακτορεύουν δήθεν τον μη ρατσισμό, την δήθεν ισότητα, κλπ, όντας βαθειά ρατσιστές σε όλα τους αν τους ψάξεις, άτομα που πρακτορεύουν συνεχώς και αδιαλλείπτως την πλαστή / την κακώς εννοουμένη “Παγκοσμιοποίηση”, όπως ο ΑΛΦΑ και ειδικά εκείνος ο βραβευθείς μάλιστα δημ/φος (γι’ αυτό και βραβεύτηκε και όχι για την εκπομπή του, που γύρναγε την Ελλάδα και πληρωνόταν, σαν τον άλλο, το δήθεν Κομμούνι, τον Σπ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, που γλεντάει και πληρώνεται σαν “Κροίσος”), αυτός που κάθεται σαν χεσμένος (προσέξτε τον) και λέει το Σ-Κ τις ειδήσεις, στον ΑΛΦΑ”, του σεξουλιάρη Κοντομηνά και του άλλου πρώην Κομμουνιού και νυν νεο-Κομμουνιού ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ, Λευκαδίτη Βερύκιου, ενός Κοντομηνά, για να επανέλθω, τον οποίον είχε σώσει από την Φυλακή, στις αρχές της 10ετάς του 1990, ο θανών, … “κακός” Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, κλπ!..

Πάρτε το χαμπάρι”! Οι Αλβανοί (2,3 Παρατηρήσεις):

 • Έχουν ζήσει και μεγαλώσει, κυρίως τα τελευταία 45 χρόνια, λόγω Χότζα, με απύθμενο μίσος για τον Έλληνα και την Ελλάδα! Το αυτό διδάσκουν και σήμερα στα παιδιά τους! Αν ένοιωθαν Ελληνόπουλα αυτά, Κε Οικονόμου, αλλά αν και οι γονείς τους σεβόντουσαν την χώρα που τους ταϊζει, τότε δεν θα μίλαγαν αλβανικά, μέσα στην Ελλάδα!.. Κάτι ήξερε ο Ι. Μεταξάς, ο οποίος επέβαλε την περίοδο που κυβέρνησε την χώρα μας, άπαντες στην Ελλάδα να ομιλούν ελληνικά! (Πατώντας στα… χνάρια του Κεμάλ και στην καμπάνια, του Vatandaş Türkçe Konuş” / “Συμπατριώτη Μίλα Τουρκικά, κάτι που τελικά το επέβαλε στους Τούρκους, με Νόμο, ο Ατατούρκ /τους υποχρέωσε)! Αλλ’ όμως ο ΜΕΤΑΞΑΣ θα ήταν… χαζός!..
 • Ζουν τον Εθνικισμό τους, κάτι πολύ φυσικό, μετά την πτώση του Κομμ/σμού, και αν θα υπάρχει ειρήνη, θα ζούνε έτσι για -τουλάχιστον- άλλα 50 χρόνια! Η αλήθεια είναι ότι για το μίσος αυτό, οι πρώτοι που… εργάστηκαν είναι οι Οθωμανοί! Και σήμερα το… έργο τους, το συνεχίζουν ευσχήμως οι απόγονοί τους  Τούρκοι, με το ΙΣΛΑΜ και την ευρεία… χρήση του χρήματος! (Μυστικά και μη, κονδύλια)!..  
 • Είναι θρασύδειλοι και όχι μόνον έχοντες “κρατική κουλτούρα βίας”, όπως είπατε, Κε… Δένδια! [Πώς και το είπες αυτό, (άσχετα αν μετά το διόρθωσες, μιλώντας για αλβανικό θεσμικό έλλειμμα), δεν σκέφτηκες ότι πιθανώς να σου βάλλει πιπέρι ο… Ρότσιλντ; Θα πάνε πάντα στον στόχο, όντας πολλαπλάσιοι αυτού και πάντα δόλια και πονηρά! 
 • Δεν έχουν μπέσα! Μην τους εμπιστεύεστε! Θέλουν πάντα ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!!! Γι’ αυτό και ο Κόγκας ΔΡΑΚΟΣ έλεγε στον αντίπαλό του Τουρκαλβανό ΤΑΧΗΡ (νομίζω πως έτσι τον έλεγαν τον εξισλαμισμένο Έλληνα / Γενίτσαρο), (θυμηθείτε την γνωστή ταινία / Γιάννης Κατράνης, εναντίον Στέφανου Στρατηγού) ΜΠΕΣΑ ΓΙΑ ΜΠΕΣΑ ΒΡΕ… “; 
 • Είναι βαθειά Τουρκόφιλοι, για μια σειρά από λόγους και οι ζώντες στην Ελλάδα, θα είναι αυτοί που θα υποκινηθούν, όταν θα εκτιμήσουν οι Τούρκοι, να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στην χώρα μας! Καταλαβαίνετε το “πότε! Οι δόλιοι Αλβανοί ηγέτες (ΡΑΜΑ και ΣΙΑ) θα μπορούσαν κάλλιστα να αφήσουν να περάσει η 28η Οκτ. και να συλλάβουν τον Κατσίφα, με “1002” τρόπους και σίγουρα όχι νεκρό! Ρωτάω: Σε τί λοιπόν διαφέρουν οι Αλβανοί, από τους Τούρκους, οι οποίοι και χθες (!) προέβησαν σε μια σειρά από παραβιάσεις του ΕΧ μας, παραβάσεις των “Διεθνών Κανόνων Πτήσεων” (ΙCAO), στο Αιγαίο, κλπ;
 • Σχεδόν όλοι οι Αλβανοί στη Ελλάδα είναι οπλισμένοι! Μην γελιέστε και Προσέχετε !!! (Και δεν μιλώ μόνον για… σιδερογροθιές! Αυτές τις έχουν για… πασατέμπο)!.. 

– Τέλος, μην ακούτε τα πολιτικά τσογλάνια που μας κυβερνάνε, αλλά και τα όμοια στρατολογημένα της Αντιπολίτευσης, που μονίμως “κάνουν την νύχτα, ημέρα”! Τώρα επιχειρούν να αλλάξουν και αυτά που ξέρουμε από την ΕΠΙΣΤΗΜΗ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ και της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ! Όλοι τους μιλάνε για ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ και παπαριές, ενώ απ’ την άλλη (οι περισσότεροι εξ αυτών) λένε πως δεν μπορούμε “να τα βάλλουμε” πχ με τους Τούρκους!

– Πώς μπορεί λοιπόν μια χώρα πχ Κε Παυλόπουλε, ναι εσύ των 8.500 διορισμών, που τους έκανες όταν ήσουν Υπουργός, εσύ που ο… ηγέτης σου Νεο-Βούδας, (“απ’ τον Κουφό πήγαμε στον Μουγγό” / λέγε με “Οικογένεια Κωφαλάλων“), μαζί βεβαίως και με τον Ελιά, ο οποίος προηγήθηκε, θάψανε οικονομικά την χώρα μας, ο δικός σου από πείσμα και βλακεία και ο άλλος όντας ενταγμένος σε διεθνές σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών και δήθεν δημοκρατικών, αλλά στην πραγματικότητα μόνον “χρυσοπαντελονάτων” Διεθνών Εβραίων, πώς γίνεται λοιπόν μια ΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ; Μπορείς να μου πείς και κυρίως να μου το εξηγήσεις αυτό;

[Θα γράψω για σένα Κε Πρόεδρε και πάντα με πολύ σεβασμό στην θέση σου / στον θεσμό, (ακόμα βεβαίως περιμένω να μου απαντήσεις στην προσωπική επιστολή που σου είχα στείλει) στο άρθρο για την χθεσινή Παρέλαση! Να με διαβάσεις ή εσύ ή ο… Πτέραρχός σου εκεί στην Προεδρία και να σου πει ό,τι θα σε αφορά, ναι αυτός που έγινε ανώτατος χωρίς… μέσον, αχαχαχαχαχαχα, και που μετά από χρόνια ήθελε να νοιώσει λίγο… Καμμένος και φόρεσε την στολή του ξανά, όπως είδα!.. Ούτε 2 μέτρα Πτέραρχε δεν θα πάρουμε “φεύγοντας”, και μην ξεχνάς, “τα σάβανα δεν έχουν ούτε τσέπες, ούτε “μιλούν” για… δόξες και… μεγαλεία!..

Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Μην διαστρέψεις (σε “κόλλησε” ο Τσίπρας;) και τα όσα μάθαμε στα Σχολεία μας και ξέρουμε απ΄τους Αρχαίους προγόνους μας ακόμα! Αλήθεια τί σόϊ κολοπαν-μια βγάλατε ρε; (Καλά εσύ ξέρουμε, επί Χούντας και με τις πλάτες της, στο Παρίσι, αλλά δεν παύει να… απασχολεί το ερώτημα)!

Επιπροσθέτως! Δεν αντέχω Κε Πρόεδρε και θα σε ρωτήσω “εδώ και τώρα”! Πώς μπόρεσες να κοροϊδέψεις τόσο βάναυσα, με τόσο κυνισμό και με τόση απερίγραπτη υποκρισία τον νεαρό μαθητή – Σημαιοφόρο, που τις προάλλες σου… υπενθύμισε πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, όταν εσύ είσαι στην σημερινή Ελλάδα, αυτή των Πρεσπών, των… Λιμνών και των… Θαλασσών, όταν τελικά είσαι στην Ελλάδα του σημερινού βαθέως ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της διαλύσεως των πάντων, ΠτΔ, ο ΠτΔ των… Τσίπρα – Καμμένου και Κοτζιά];

Αυτά!  

– Α! Δεν τελειώσαμε ακόμα αγαπητοί! Υπομονή!!!

 • Μιχαλολιάκε! Πού ήσουν χαμένος τόσο καιρό ρε Φασισταρά; Πλησιάζουν τώρα οι εκλογές και έβγαλες έξω χθες τα φασιστάκια σου, στέλνοντάς τα στην Α/Πρεσβεία στην Αθήνα και στο Α/Προξενείο να διαμαρτυρηθούν τάχα, ρε; (Πολλά εξ αυτών, εννοώ απ’ τα μαύρα φασιστάκια σου που γράφω, είναι αγνά παιδιά, πράγματι, μη γνωρίζοντα την αλήθεια για το βρώμικο ποιόν σου, καθώς και το τί κρύβεται πίσω από την δράση σου και πίσω από το Κόμμα σου, πράγματα που εδώ, στον “φτωχό” ιστότοπό μας, τα έχουμε αναλύσει και εξηγήσει! (Καλά κάνεις και έχεις ασφάλεια Μιχαλολιάκο)!.. Το ίδιο ακριβώς ασφαλώς συμβαίνει και με τα κόκκινα φασιστάκια, που δεν ξέρουν το ρόλο των Κων-νου, Καλαϊτζάκη, και λοιπών… “φρούτων”, αυτών που “φαίνονται” φυσικά, διότι τα μεγάλα “Κεφάλια” είναι άλλα, κρυφά και “από πίσω”!..
 • Πήρες εντολή από τον Τσίπρα να αρχίσεις τώρα, λόγω των επικειμένων εκλογών,  ξανά, … εμφανίσεις, αχαχαχαχαχαχαχα, με στόχο, πουλώντας κάλπικο και… δηλητηριασμένο Πατριωτισμό, να αφαιρέσεις ψήφους από τον Κ. Μητσοτάκη, βοηθώντας έτσι τον φίλο σου, το SOROS-παιδο“, το οποίο υποδύεται τον Π-Θ;
 • Πού ήσουν τόσο καιρό που “έπαιζε” η Μακεδονία;
 • Πού ήσουν, αλλά και είσαι, τόσο καιρό τώρα, που αλωνίζει ο κακός -φαντάζομαι για σένα- ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ, η Οργάνωση με τα… “1000 πρόσωπα”;
 • Πού ήσουν και είσαι με τις κατασχέσεις των σπιτιών των Ελλήνων, που επί Σαμαρά – Βενιζέλου δήθεν προστάτευες;
 • Και άλλα πολλά “πού” και “πού ήσουν”, “ων ουκ έστιν αριθμός”!…
 • Μήπως σου χρωστάνε ρε οι Αλβανοί, αφού προεκλογικά τους είχες στείλει τον Παππά (στην λεγόμενη σήμερα Β. Ήπειρο) να μιλήσει για… Ελλάδα δήθεν και παπαριές, (είχε δώσει και συν-ξη εδώ σε Αλβανό δημ/φο), ώστε να ξυπνήσει ο Α/Εθνικισμός και να βοηθηθούν εκλογικά συγκεκριμένοι “κύκλοι” εκεί; Δεν γράφω πιο ανοικτά ρε Μιχαλολιάκε!..
 • Από πού και ως πού εκπροσωπείτε εσείς την Άκρα Δεξιά, όπως λέτε, μου λες; Οι Χουνταίοι Παπαδόπουλος και Σία, πολέμησαν, εξ όσων ξέρω το Ναζισμό και τον Φασισμό, τα εμβλήματα και σύμβολα των οποίων έχετε στο κορμί σας! Ή όχι;
 • Από πού και ως πού κρατάτε την ελληνική σημαία, έχοντας “τατού” με τα κλεμμένα -έστω- ελληνικά σύμβολα, που όμως κατασυκοφάντησαν τα ΚΤΗΝΗ του ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΧΙΤΛΕΡ, που εσείς ΥΜΝΕΙΤΕ ή πάψατε να τον έχετε… Θεό σας;
 • Πώς λοιπόν έβαλες έναν που έχει ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ σύμβολα, δυστυχώς, στο κορμί του, τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, να βγει και να κάνει δηλώσεις χθες,μετά την παρέλαση, στην Θεσ-νίκη; (Μάλιστα, ο Κασιδιάρης ανακάλυψε πως ο Κατσιμήτρος παράκουσε την εντολή του ΓΕΣ, δηλαδή του ΠΑΠΑΓΟΥ, και δεν υπεχώρησε των θέσεών της η VIII Mχία, την οποία διοικούσε, το 1940, κλπ, ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου, αυτός ο δήθεν… ακροδεξιός, στο ότι οι Έλληνες πολέμησαν και τουςΚόκκινους Φασίστες”, τον τρίτο -ΙΣΜΟ, τον Κομμουνισμό, μέσα στην ίδια 10ετία, ως θα όφειλε, όντας γνήσιος… Δεξιός και μάλιστα όταν όλοι γύρω του μίλαγαν για πόλεμο στον Φασισμό και στον Ναζισμό, κλπ, κλπ, που αυτός υμνεί / -τε, ή όχι);
 • Γιατί χθες η… δημοκρατική μας, λέμε τώρα, Κ-Β, μια τέτοια ημέρα, δεν σας απαγόρεψε να κάνετε δηλώσεις άκρως παραπλανητικές, κατασυκοφαντώντας τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και τον πραγματικό ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ο οποίος δεν σχετίζεται με ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΝΑΖΙΣΤΕΣ σαν ΕΣΑΣ; Μήπως γιατί είστε στο ίδιο κόλπο και παίζετε το ίδιο παιχνίδι με τα ιδεολογικά κόκκινα φασισταριά ξαδέλφια σας στον ΣΥΡΙΖΑ, των… Καμμένων και των… Εθνικά Μακεδόνων, πρακτόρων της ΜΙΤ και της πΓΔΜ, Σέλτσηδων και λοιπών ομοίων του;
 • Μήπως ρε βρωμιάρη, το “πάτε” για σχεδιασμένη σύγκρουση (εσύ και ο Τσίπρας) των αγνών οπαδών σας μεταξύ τους (κάποιων βεβαίως αγνών εξ αυτών, διότι αρκετοί είναι και οι “συνειδητοί”, αρκετοί είναι οι “άρρωστοι”, ενώ σε μια τέτοια περίπτωση θα εμπλακούν και δήθεν αναρχικοί, ξένοι πράκτορες, κλπ), ώστε να πάτε” σε ΧΑΟΣ την χώρα προεκλογικά, ώστε να έχουμε άλλα, για τα οποία δεν θα γράψω τώρα και τελικά να μην έλθει κανείς Κ. Μητσοτάκης, αλλά πχ μια Κ-Β “Εθνικής -δήθεν- Ενότητος”, κλπ;
 • Μήπως δράτε και πάλι βρώμικα, όπως τότε που ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ χαστούκισε την άτυχη ΚΑΝΕΛΛΗ, η οποία πήγε στην εκπομπή ανυποψίαστη, αφού δεν ήξερε τίποτα για το “στημένο” χαστούκι που θα έτρωγε, διότι έτσι έπρεπε, για μια σειρά από πολιτικούς και άλλους λόγους; (Η Κανέλλη επελέγη, διότι κανείς άλλοςΚόκκινος Φασίστας δεν θα ανεχόταν κάτι τέτοιο, χωρίς να “απαντήσει” έστω!.. Κατάλαβες! Τα πάντα στημένα, έ Μιχαλολιάκε, όπως  πχ ήταν και το δήθεν… ξέσπασμα του Μπαρμπαρούση, στην Βουλή! Βρωμιάρη)!..
 • Πώς και δεν είστε ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ακόμα ρε ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΕ; Σκοτώσατε τον Φύσσα, έκανες έτσι μάγκες τα Κομμούνια, που έψαχναν για καινούργιους δήθεν… ήρωες, ώστε να σπεκουλάρουν αυτοί και οι ντόπιοι Παγκοσμιοποιητές, κατά των εννιοών της Πατρίδος, κατά του Εθνισμού, κατά του Εθνικισμού, κατά της δεξιάς και της άκρας δεξιάς, κλπ και έτσι ο Τσίπρας και η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ που εκφράζει και της οποίας ηγείται με ξενική εντολή, να αλώσει ιδεολογικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην χώρα!.. (Θυμάμαι το -ακόμα- πολιτικό… αρνί, τον Κυρ. Μητσοτάκη, σχεδόν να του… απολογείται του Π-Θ μας, στην Βουλή)!..
 • Ρε Μιχαλολιάκε, τελικά, πόσο ακόμα θα σε πρακτορεύουν οι Εβραίοι, τους οποίους τάχα υβρίζεις και κατηγορείς, λόγω ιδεολογίας, ώστε να μπορούν και αυτοί, (λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι”), να δικαιολογούν την… ύπαρξή τους; (Εννοώ τις αναφορές τους, στον Αντι-Σημιτισμό, που κακώς λέγεται έτσι, αφού Σημίτες είναι και οι Άραβες, κλπ, κλπ, κλπ! Πόσο ακόμα; Για πες)!..
 • Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΧ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 (θα κάνω μια μικρή αναφορά σ’ αυτόν, όταν θα γράψουμε 2,3 πραγματάκια για την Τρομοκρατία”, μετά το 1974, στην Ελλάδα, απευθυνόμενα κυρίως προς τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κο Πάϊατ, που τα πολιτικά… γυαλιά του μάλλον είναι θολά, όταν ζητά δικαιοσύνη, μόνον για τον φονιά… “Μελισσοκόμο”) ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΑΣ Κ-Β, ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ – ΚΡΥΦΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥΣ !!!
 • ΜΑΖΕΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΣΟΥ, ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΙΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ “ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ” – “ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ” ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ!!!
 • (Το ίδιο κάλεσμα ισχύει φυσικά και για τα ιδεολογικά -και δήθεν αντιδιαμετρικά ευρισκόμενα- κόκκινα φασισταριά, αρχηγικά βεβαίως και εκείνα, αδέλφια σου, που το Σύστημα δυστυχώς τα θέλει στο… Συνταγματικό Τόξο”, αν και μάχονται για μια σύγχρονη “Δικτατορία του Προλεταριάτου!!! (Είδες ρε, πώς τα κόκκινα φασισταριά αρρώστησαν  το παιδάκι, που φώναζε στον Γαβρόγλου, πως έγινε ο καλύτερος εκπρόσωπος των αστών; Έτσι υπνωτισμένους και άβουλους στην θέλησή σου, δεν έχεις κάνει και εσύ τους δικούς σου; Σε τί διαφέρετε τελικά); 
 •  Προτιμάμε ρε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, όσο άρρωστη και να είναι, ακόμα και σάπια!!!   

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ“!

ΔΥΝΑΜΗ, ΕΚ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!

ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ“!

(Όπως λένε κα γράφουν, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΠΤΗ ΘΕΟ, στις στοές τους και οι φίλοι… μας οι Μασώνοι)!..

-/-

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 

1. Δεν θα πρέπει να τους μαθαίνουν καλή σκοποβολή στις ελληνικές “Δυνάμεις Κ/Δ”, όπου υπηρέτησε ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ, αφού δεν κατάφερε να πετύχει ούτε έναν των Αλβανών διωκτών του!.. Για προσέξτε το θέμα εκεί στις… ΕΔΚ! Αχαχαχαχαχαχαχα

2. 

Θάνατος Κατσίφα: Δεν θέλω τη ζωή μου χωρίς τον Κωνσταντίνο μου – Το μοιρολόι της μητέρας του

Θάνατος Κατσίφα: Δεν θέλω τη ζωή μου χωρίς τον Κωνσταντίνο μου – Το μοιρολόι της μητέρας του | Newsit.gr

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι και μια ακόμη στο στήθος πιθανότατα από τα όπλα ελεύθερων σκοπευτών της αλβανικής αστυνομίας. Η μητέρα του θρηνεί και λέει ότι δεν θέλει πλέον τη ζωή της χωρίς τον γιο της.

Η μητέρα του 35χρονου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Οι δυο αδελφές του που μένουν μόνιμα στην Αθήνα έφτασαν τη νύχτα στο χωριό για να της συμπαρασταθούν.

Οι Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου έχουν παγώσει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την κατάληξη που είχε το περιστατικό.

Η μητέρα του 35χρονου είπε ότι δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί, είδε πάνοπλους αστυνομικούς να εισβάλλουν στο σπίτι και να κάνουν έρευνα, τους είδε να κάνουν το σπίτι “φύλλο και φτερό” και δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που έψαχναν…

3

Προκαλεί Αλβανός δημοσιογράφος: Καλύτερα να κλαίνε οι μανάδες σας παρά να φορούν μαύρα οι δικές-μας

Την ώρα που η ελληνική πλευρά κρατάει αποστάσεις από το περιστατικό με την δολοφονία του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, δεν συμβαίνει το ίδιο και από την άλλη πλευρά των συνόρων. Μετά τον πρωθυπουργό της χώρας Έντι Ράμα, ο οποίος έκανε ένα προκλητικό tweet, ακολούθησε ένας Αλβανός δημοσιογράφος ο οποίος ο οποίος τραβάει ακόμα περισσότερο το σχοινί.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, έγραψε για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα:

«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε ως απαράδεκτη την απώλεια ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, καλύτερα να ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό που σήμερα δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή από μια εξτρεμιστική τρέλα».

Ο δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα έκανε μια ακόμα πιο προκλητική ανάρτηση στο facebook. Έγραψε μεταξύ άλλων:

«Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά», είπε αναφερόμενος στην ανάρτηση της ελληνικής σημαίας. Αφού εκθειάζει τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας, της RENEA, γράφει: «Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρα μαντίλια οι μητέρες μας».

4. 

Θρίλερ με τον θάνατο του ομογενή στην Αλβανία – Η σημαία και οι πυροβολισμοί

29/10/18 

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος Ελληνα ομογενούς στο χωριό Βουλιαράτες, κοντά στο Αργυρόκαστρο, από αστυνομικά πυρά. Ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά των αλβανικών ειδικών δυνάμεων, που τον καταδίωξαν επειδή το πρωί είχε υψώσει την ελληνική σημαία σε εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου.

Ο ομογενής, με καταγωγή από τα Γιάννενα, ύψωσε χθες το πρωί την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων και, όταν έσπευσαν οι ειδικές δυνάμεις της χώρας στο σημείο για να την κατεβάσουν, εκείνος πυροβόλησε «στον αέρα», σύμφωνα με τα τοπικά ομογενειακά ΜΜΕ – «εναντίον των Αλβανών αστυνομικών» κατά το αλβανικά μέσα.

Ο ιστότοπος της Χειμάρρας Himara.gr αναφέρει πως το περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί, όταν ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης από τους Βουλιαράτες, του Μειονοτικού Δήμου Δρόπολης, πυροβόλησε στον αέρα ενώπιον αστυνομικών προσπαθώντας να τους εμποδίσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία. Από τα πυρά του δεν τραυματίστηκαν αστυνομικοί, αλλά κάποια ΜΜΕ ανήρτησαν φωτογραφίες με σημάδια στα περιπολικά από τις σφαίρες του καλάσνικοφ. Οι πληροφορίες των αλβανικών ΜΜΕ ήταν συγκεχυμένες και έβριθαν από παραληρηματικούς τόνους. Παρουσίαζαν τον 35χρονο Κωνσταντίνο Κατσίφα, που φέρεται να είναι ο δράστης του επεισοδίου, ως «ακραίο εξτρεμιστή που σχεδίαζε επίθεση εναντίον των αστυνομικών». Περιγράφοντας το περιστατικό στο χωριό Βουλιαράτες, τόνιζαν ότι ο Ελληνας «άνοιξε πυρ και έβαλε σε κίνδυνο τις ζωές των αστυνομικών. Οι δυνάμεις της RENEA τον κάλεσαν να παραδοθεί αλλά ο Κατσίφας δεν απάντησε στις πολλές εκκλήσεις της αστυνομίας». Οπως έγινε γνωστό, ο Κατσίφας κρύφτηκε σε γειτονική βουνοπλαγιά, όπου τον ανακάλυψαν αργότερα οι ειδικές δυνάμεις, μετά από καταδίωξη με ελικόπτερα. Τα αλβανικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα και video με τους πάνοπλους αστυνομικούς να καταδιώκουν τον 35χρονο. Οταν έφθασαν στο σημείο όπου κρυβόταν, σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών που κατέληξε στον θάνατο του ομογενούς. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δέχθηκε δύο θανατηφόρα πυρά, ένα στο κεφάλι και ένα στο στήθος.

Ο αλβανικός Τύπος δημοσίευσε αναρτήσεις του Κατσίφα στο facebook, όπου καλούσε «σε αντίσταση τους Ελληνες της Β. Ηπείρου». Σε άλλο μήνυμά του είχε γράψει ότι «Ράμα και Τσίπρας κάνουν σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο… Να είστε σίγουροι ότι οι νέοι της Ηπείρου δεν θα παραμείνουν θεατές».

Οπως τονίζει το Himara.gr, οι κάτοικοι της περιοχής φοβούνται πως ο 35χρονος είναι εξιλαστήριο θύμα. «Κάθε χρόνο στην επέτειο του ΟΧΙ τα χωριά της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία στολίζουν τους δρόμους με την ελληνική σημαία. Το γεγονός αυτό προβάλλεται από τα αλβανικά μέσα ως πρόκληση κατά της Αλβανίας».

Ο πόνος της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα δεν χωράει σε λόγια. Το μοιρολόι της συγκλονίζει.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι και μια ακόμη στο στήθος πιθανότατα από τα όπλα ελεύθερων σκοπευτών της αλβανικής αστυνομίας. Η μητέρα του θρηνεί και λέει ότι δεν θέλει πλέον τη ζωή της χωρίς τον γιο της.

Η μητέρα του 35χρονου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Οι δυο αδελφές του που μένουν μόνιμα στην Αθήνα έφτασαν τη νύχτα στο χωριό για να της συμπαρασταθούν.

Οι Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου έχουν παγώσει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την κατάληξη που είχε το περιστατικό.

Η μητέρα του 35χρονου είπε ότι δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί, είδε πάνοπλους αστυνομικούς να εισβάλλουν στο σπίτι και να κάνουν έρευνα, τους είδε να κάνουν το σπίτι “φύλλο και φτερό” και δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που έψαχναν…

Το υπουργείο Εξωτερικών με σκληρή γλώσσα ζητεί εξηγήσεις από τις αλβανικές αρχές για την επιχείρηση εναντίον του ομογενούς Κ. Κατσίφα τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η επιχείρηση έφτασε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής».

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών: «Οι ελληνικές αρχές, σε επαφή με τις αλβανικές, παρακολούθησαν στενά και από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη επεισοδίου στο χωριό Βουλιαράτες Αλβανίας, όπου Έλληνας υπήκοος φέρεται να άνοιξε πυρ με όπλο καλάσνικοφ εναντίον οχήματος της αλβανικής αστυνομίας, η οποία και επιχείρησε τη σύλληψή του. Πριν λίγο ενημερωθήκαμε επισήμως ότι σε ανταλλαγή πυροβολισμών με δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός. Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το θάνατο του Ελληνα ομογενή και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές την απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο εν λόγω Ελληνας πολίτης και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες άμεσα».

Από τις ελληνικές Αρχές γίνονται όλες οι ενέργειες που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις, για να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη με τον θάνατο του ομογενούς στην Αλβανία, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open».

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις Αρχές της Αλβανίας, τόνισε πως δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να μείνουμε στο αυστηρό μήνυμα που έστειλε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Παράλληλα, σημείωσε ότι πρέπει να τηρούνται χαμηλότερη τόνοι από την πλευρά της κυβέρνησης της Αλβανίας και να μην αντιμετωπίζεται το ζήτημα με επιθετικότητα όταν έχει χαθεί μια ζωή, ώστε να μην τροφοδοτούνται τα αντανακλαστικά των κοινωνιών.

Διευκρινίσεις για το τραγικό γεγονός ζητεί με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και καλεί την ελληνική κυβέρνηση «να προχωρήσει άμεσα σε έντονο διάβημα προς την Αλβανία για την εκτέλεση του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία στις Βουλιαράτες».

Ο κ. Κουμουτσάκος καλεί παράλληλα τα μέλη της εθνικής ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

«Την ημέρα που οι απανταχού Ελληνες γιορτάζουν το ηρωικό ΟΧΙ, το αλβανικό έπος και τους νεκρούς μας, ένα τραγικό γεγονός ήρθε να βαρύνει την ψυχή μας.

Τα γεγονότα, στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας, που οδήγησαν στην εκτέλεση ενός ομογενή, από την αλβανική αστυνομία, πρέπει πλήρως να διερευνηθούν» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

«Από κει και πέρα η εκμετάλλευση του γεγονότος από εθνικιστικές δυνάμεις και των δύο χωρών, είναι κάτι που μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί. Ιδιαίτερα, σε μια περίοδο που δυναμώνουν οι ανταγωνισμοί, οι αλληλοτροφοδουτούμενοι εθνικισμοί, ακόμη και οι συζητήσεις για αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια» σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα στο σχόλιό του.

Η αλβανική πλευρά – και όχι μόνο η αλβανική αστυνομία – πρέπει να απαντήσει πώς εξελίχθηκαν όλα τα περιστατικά που οδήγησαν στον θάνατο του Κ.Κατσιφά. Πώς υπήρξε η πρώτη εμπλοκή με την τοπική αστυνομία στο νεκροταφείο των Ελλήνων Πεσόντων στις Βουλιαράτες και τι έγινε στη συνέχεια με την επέμβαση της ειδικής αλβανικής μονάδας. Το κυριότερο είναι να απαντηθεί αν δόθηκε στον Κ.Κατσιφά η δυνατότητα να παραδοθεί. Η αλβανική πλευρά υποχρεούται να παράσχει αναλυτικές και πειστικές απαντήσεις.

Τι λέει στο EleftherosTypos.gr ο πρόεδρος της Ομόνοιας

Το EleftherosTypos.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομόνοιας Διονύση Μπελέρη, ο οποίος αν και βρίσκεται μακριά από την περιοχή όπου έγινε το επεισόδιο έχει μια εικόνα για το τί ακριβώς συνέβη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η συμπεριφορά του θύματος είναι ανεξήγητη: «Δεν μπορώ να καταλάβω τί τον οδήγησε στο να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βάζουμε την Ελληνική σημαία στα σπίτια μας και όποτε το κάνουμε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα από κανέναν. Δεν μας ενοχλούν».

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας αναφέρει επίσης πως το θύμα ήταν ένα καλό παιδί και επισημαίνει πως έγιναν και πολλά λάθη από την αλβανική αστυνομία: «Θα μπορούσαν να το είχαν χειριστεί διαφορετικά» λέει χαρακτηριστικά ενώ συνεχίζει λέγοντας πως «υπάρχουν δημοσιογράφοι των αλβανικών μέσων ενημέρωσης και μάλιστα του αστυνομικού ρεπορτάζ που αναφέρουν πως καλός έγινε αυτό το περιστατικό για να δείξουν το ποιός κάνει κουμάντο στην περιοχή. Κάτι που είναι καταδικαστέο και δυναμιτίζει το κλίμα της έντασης».

5. 

α. Όχι! Δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ του Άρεως, με τον ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Και ο ιστορικός ΑΡΗΣ λοιπόν έγινε… πουτ… για το χατίρι της  Κούλας!.. Θυμηθείτε το “πώς” θα παίξει ο ΑΡΗΣ με τον ΘΡΥΛΟ μας, την επόμενη Κυριακή! ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ και ΕΣΤΙΩΝ!.. Αφήστε δε τον Αργεντινό τερματοφύλακά του! Αυτός, αν απαιτηθεί, θα πιάνει και τα άπιαστα!..

β. 

«Ζήτω η Ελλάδα!» 

«Ζήτω η Ελλάδα!» (pic)
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Το δικό της μήνυμα για την επέτειο του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου έστειλε μέσω των “social media” η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ανάρτησαν μία φωτογραφία στα “social media” της ομάδας με την ελληνική σημαία, όπου έγραψαν: «Ζήτω η Ελλάδα».

6. Κάτι θα ξέρει η… φοβιτσιάρα Μέρκελ για το μέλλον του Κόσμου, ώστε να δηλώνει ότι δεν θα ξαναβάλλει υποψηφιότητα ούτε για Πρόεδρος του Κόμματός της, αλλά ούτε και για Καγκελλάριος!..

Ας αρχίσουμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ΚΛΑΙΜΕ, αφού “η… Βενετιά θα χάσει… βελόνι” !!!

7. Σας είπα! Τώρα θα μιλάνε ΟΛΟΙ για τον βαθύ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ, που εμείς γράφαμε για τον βρώμικο ρόλο του στην ΕΛΛΑΔΑ μας, απ’ το 2015, που δημιούργησαμε το παρόν “σάϊτ”! Ακόμα και αυτοί που “έφαγαν” απ’ αυτόν!!! Διαβάστε παρακάτω! 

Βαρουφάκης: O Σόρος ζήτησε την αποπομπή μου – Νεοφασιστοειδές ο Καμμένος

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Στην αποκάλυψη ότι ο Τζορτζ Σόρος τηλεφώνησε στον Τσίπρα για την αποπομπή του τον Ιούλιο του 2015 προέβη σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 
Είπε ότι η σχέση του με τον Σόρος περιορίζεται σε αυτό το τηλεφώνημα και σημείωσε πως ο μεγιστάνας «έχει κάνει κάποια καλά, αλλά και κάποια περίεργα πράγματα».

Με αφορμή τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου σχετικά με τον Τζορτζ Σόρος ο κ Βαρουφάκης είπε ότι πρόκειται για ένα νεοφασιστοειδές που χρησιμοποίησε το όνομα του Σόρος για να πλήξει υπόληψη και την τιμή του.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών συμπεριέλαβε τον αρχηγό των ΑΝΕΛ στην νέα φουρνιά των λαϊκιστών ακροδεξιών πολιτικών, τύπου Όρμπαν, Σαλβίνι κτλ., που, όπως σημείωσε, εξαπλώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σε ερώτηση σχετικά με τις ευθύνες του κατά τη διαπραγμάτευση του α’ εξαμήνου του 2015 και το κόστος που είχε για τη χώρα η περίοδος εκείνη, αλλά και για το αίτημα της ΝΔ περί σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, απάντησε ότι θα επιθυμούσε όχι μόνο Εξεταστική αλλά και στρατοδικείο «αν τολμούν».

Πηγή: skai.gr

ΣΧΟΛΙΟ:

Βρώμα και Δυσωδία” στην Κ-Β μας!

 • 50 εκ-ρια από τον SOROS στην Κ-Β μας, για να “περάσει” το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, κλπ, στο θέμα μας με τα Σκόπια, κατηγορεί την Κ-Β του και ειδικότερα τον Κοτζιά, ο Π. Καμμένος! Προσέξτε τώρα! Και αυτός που κατηγορεί, ο Καμμένος δηλαδή, παραμένει Υπουργός μιας βρώμικης Κ-Β! Άρα, για τί είδους άνθρωπο μιλάμε;
 • Αναφορές για κακο-διαχείρηση στα “μυστικά κονδύλια”, του ΥΠΕΞ, επί Κοτζιά! Κλπ, κλπ, κλπ!.. Όπως λέει και το γνωστό λαϊκο-δημοτικό μας… Μοδίστρες και Κομμώτριες!..

 

-/-