ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Αγαπημένε (!) μας Πρόεδρε, Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

– Δεν θα έπρεπε ίσως να παρέμβουμε σε μια διαδικασία, όπως είναι αυτή της τοποθέτησης νέου Προπονητή στην Ομάδα μας, διότι:

   α. Δεν γνωρίζουμε, δεν είμαστε οι “ειδικοί, ζώντας άλλωστε στην κατ’ εξοχήν εποχή τους!..

  β. Εσύ προσωπικά Πρόεδρε, αλλά και οι συνεργάτες σου στο Σωματείο, έχετε αποδείξει, χρόνια τώρα, με τους τίτλους που κατέκτησε η Ομάδα, το αν ξέρετε γενικώς να προγραμματίζετε, να επιλέγετε, να σχεδιάζετε, να εκτελείτε, κλπ!..

   γ. Δεν είναι τέλος ευγενικό, δεν μας “πέφτει” κανένας λόγος και κυρίως δεν βάζουμε εμείς τα λεφτά!..

– Όμως!

– Με πολύ σεβασμό στο πρόσωπό σου Πρόεδρε, αφού σου δηλώσουμε ότι σου έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ(!), σε ό,τι εσύ(!) αποφασίσεις, σου εισηγούμαστε, για μια σειρά από λόγους, (και μάλιστα σοβαρούς / εννοώ υψηλού “ειδικού βάρους), τους οποίους γνωρίζετε εσύ και οι άμεσοι συνεργάτες σου και στους οποίους επομένως δεν θα αναφερθώ, να κρατήσεις / -ετε / -ουμε, ως Προπονητή, τον Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟ(!!!) Τάκη ΛΕΜΟΝΗ, αν Πρόεδρε δεν έχεις / -ετε βρει κάποιον άλλον Προπονητή, ο οποίος πραγματικά θα κάνει τη διαφορά και μάλιστα τη “μεγάλη”, σε μια έντονα πολεμική και μάλιστα πολυμέτωπα πολεμική περίοδο”, για να μην γράψω “εποχή”, η οποία αναμένει την ΘΡΥΛΙΚΗ μας ΟΜΑΔΑ, “εποχή”, οι βρώμικοι εραστές και εκφραστές της οποίας αποσκοπούν ή θα στοχεύσουν ορθότερα στο να της αφαιρέσουν τα ΠΡΩΤΕΙΑ στην Ελλάδα, αλλά και να της μειώσουν το ανεπίληπτο, από ιδρύσεώς της, ήθος!..

ω10 ω11

– Τέλος, σε παρακαλούμε να μην μας παρεξηγήσεις, αλλά να μας κατανοήσεις, ευχόμενοι στον ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ, να σε έχει πάντα καλά, ώστε και το Σωματείο μας να είναι πάντα στην κορυφή, (ώστε έτσι να προβάλλεται αντρίκια και το πανάρχαιο ελληνικό αθλητικό ιδεώδες), και η Πατρίδα μας να προβάλλεται, αλλά και η οικογένειά σου να σε χαίρεται και καμαρώνει!..

ω1ω3ω4ω5

  ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

ΤΟΥ 

www.ellinikosthrilos.gr

-/-

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ“!!!

ΥΓ.

Χρόνια Πολλά για τα σημερινά γενέθλιά σου, Πρόεδρε Σωκράτη ΚΟΚΚΑΛΗ! Σε ευχαριστούμε!.. Και το δικό σου όνομα γράφτηκε ανεξίτηλο στην Ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ! …., …., …., ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ, ΝΤΑΪΦΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, …., …., ….!!!

ω20 ω21

ω23

ω30

-/-