ΕΚΤΑΚΤΟ! Για Τον Τ/ΥΠΑΜ Ακάρ, Τώρα, Στην Κύπρο!

 • Αγαπητέ Κε Ακάρ! Αγαπητέ μας Καραγκιοζάκο! (Για να μην ξεχνιόμαστε)!

akar-se-libui-oi-ellines-kleboun-tin-aoz-sas-xartes

– Διάβασε παρακάτω, με βάση την δήλωση που έκανες πριν από λίγο στα “Κατεχόμενα” όπου και ευρίσκεσαι σήμερα (08-08-2019), ότι ας μην μας δοκιμάσουν στην Κύπρο, θα πληρώσουν βαρύ τίμημα”, κλπ, χωρίς να έχεις τα… “taşaklar”, κατάλαβες, να πεις την λέξη Έλληνες, σου θυμίζουμε και πάλι, αμέσως παρακάτω, τί σου είχαμε γράψει απ’ εδώ προ καιρού, σχετικά με την Κύπρο!

– Σου είχαμε γράψει λοιπόν, αφού είχαμε αποκαλύψει τον σχεδιασμό σας εκεί για την πλήρη κατάληψη της Νήσου μας, ότι: Στην Κύπρο θα πάθετε Μογγόλοι τον θάνατο της Αλεπούς!

– Παράλληλα, σου είχαμε προτείνει να ψάξεις να βρεις ποιός είναι αυτός ο θάνατος της Αλεπούς!

– Αν Κε Ακάρ, δεν μας είχες διαβάσει τότε, δεν φταίμε εμείς!

– Αν δεν ενημερώθηκες σχετικά με τα όσα τότε είχαμε γράψει (κάτι που εκτιμούμε ως… δύσκολο), να εγκαλέσεις την ΥΣΠ (Υπευθύνους “Οικείου Τμήματος”).

Σε κάθε περίπτωση, μετά και την σημερινή μας… παρέμβαση, δεν έχεις πλέον καμιά δικαιολογία, ώστε να πεις “δεν ήξερα“!.. 

– Αυτήν την φορά Κε Ακάρ δεν θα είναι… 1974, (κατάλαβες… ), [αλήθεια μήπως να σε λέμε καλύτερα “Κε Α/ΓΕΕΔ”, διότι (και) αυτό είσαι ουσιαστικά / σιγά να μην είναι Α/ΓΕΕΔ το “Αρχι-” τσατσόνι ο Γκιουλέρ) και η… 3η ημέρα (απ’ αυτές του σχεδιασμού σας) θα σας βρει να τρέχετε να προλάβετε να φτάσετε στην θάλασσα της Κερύνειας για να σωθείτε μπαίνοντας στα πλοία σας!..

– Α! Και κάτι ακόμα! ΜΗΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΕ ΨΟΦΙΑ ΑΛΟΓΑ!..

– Καταληκτικά Κε Ακάρ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ακαρ φωτο

Σου υποβάλλουμε 2 ερωτήσεις!

1η Ερώτηση

Ο λόγος που βρέθηκες σήμερα στα “Κατεχόμενα” της “Κυπριακής Δημοκρατίας” ήταν πράγματι για να γιορτάσεις τον βομβαρδισμό σας, αυτόν της Τυλληρίας, το 1964 (επειδή πέρυσι δεν σε θυμάμαι να “κατέβηκες” στα “Κατεχόμενα” για την γιορτή αυτή) ή (έστω μαζί με τους εορτασμούς), για να: (Σου δίνω 3 επιλογές):

 • α. Να δηλώσεις, ό,τι δήλωσες, για να… φοβηθεί ο Αναστασιάδης και έτσι αύριο που θα συναντηθεί με τον Ακιντζί (τον… “Κ/Δ”, κατάλαβες άραγε; ) να είναι “μαζεμένος” και επηρεασμένος και ό,τι άλλο και γενικά… “εύκολος”;
 • ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ”, ΕΝΩ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ Α-ΔΥ-ΝΑ-ΜΙ-Α ΚΑΙ ΦΟΒΟ!
 • ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΧΟΥΛΟΥΣΙ!..
 • β. Να επιθεωρήσεις τα στρατεύματά σας στα “Κατεχόμενα”, όπως βεβαίως και των Τ/Κ, να δεις τυχόν λάθη ή παραλείψεις και να επέμβεις διορθωτικά, δίνοντας και τις τελευταίες συντονιστικές λεπτομέρειες, προ της επικειμένης μείζονος διακλαδικής (και τελικής / τελευταίας βεβαίως) επιχειρήσεώς σας για κατάληψη όλης της Νήσου;
 • ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!
 • (Με την ευκαιρία σου προτείνουμε να αλλάξετε την επωνυμία του πολεμικού σας σχεδίου κατά της Κύπρου, το ΑΤΤΙΛΑΣ 3“* και να το ονομάσετε κάπως αλλιώς, για τουλάχιστον λόγους… “τακτ”! Αχαχαχαχαχαχα)!..
 • γ. Όλα τα παραπάνω!

* Μήπως τώρα Στρατηγέ κατάλαβες, ότι είμαστε πολύ “μέσα”, ακόμα και στο…  Τ/ΓΕΕΔ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ακαρ φωτο

 

2η Ερώτηση

(Με 2 Σκέλη)

– Είπες: “Να μην μας δοκιμάσουν, κλπ”!.. Δηλαδή, για γίνε πιο σαφής ρε φίλε Χουλουσί, διότι η δήλωσή σου, στην… εισαγωγή της, είναι λίαν αμφίσημη!

1ο Σκέλος:

 • Περιμένεις δηλαδή να σας επιτεθούμε εμείς πρώτοι στο νησί; Διότι άλλοι, πλην ημών, δεν υπάρχουν στο νησί ή όχι; Εκτός αν περιμένετε επίθεση απ’ τους… Άγγλους των Βάσεων ή από… εξωγήϊνους!..
 • Άρα γιατί δεν είπες Έλληνες” (Ε/Ε + Ε/Κ);

2ο Σκέλος:

 • Επειδή όμως δεν νομίζω να κάνουμε κάτι τέτοιο, αφού αυτό το αφήνουμε ιστορικά μονίμως σε εσάς, μήπως ετοιμάζει ο Κος… ΦΙΝΤΑΝ καμία προβοκάτσια στα “Ελεύθερα” της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, σαν αυτές που έκανε και κάνει στην Συρία και αλλού, ώστε να φανείτε ως θύματα, με αποτέλεσμα να κάνετε το 1ο… πολεμικό βήμα, ρίχνοντας την ευθύνη σε εμάς; (Θα θυμάσαι φαντάζομαι, τί είχε πει ο Χακανούλης μας, πριν από χρόνια, σε εκείνη την σύσκεψη με τον Νταβούτογλου, κλπ, όταν συζητείτο το “Συριακό”! Είχε πει, “γκρόσο μότο” (την κασέτα προλάβαμε και την “πήραμε” πριν την τραβήξετε από τα ΜΜΕ): “Μπορώ βάζοντας κάποιους δικούς μας να κάνουν αυτό και εκείνο και… κλπ, κλπ, κλπ, … και έτσι να σας δώσουμε την ευκαιρία να στείλετε τις ΤΕΔ μέσα, κλπ, κλπ, κλπ”)!

ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΑΠ’ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ!

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-