ΕΚΤΑΚΤΟ! (ΜΕ ΤΗΛ-ΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΑ”)!..

Με τηλ-κή εντολή του  ΕΛΛΗΝΑ γράφουμε τα παρακάτω:

– Είχαμε επισημάνει, μόλις λίγα άρθρα μας πριν, πως οι συνεχείς γκέλες του στόπερ Βούκοβιτς δεν μπορεί να είναι τυχαίες και είχαμε καλέσει πρόσφατα την Δκση, μετά το ματς με τον ΜΠΑΟΥΚ λα λα λα, στην Τούμπα, να του πει ΑΜΕΣΩΣ “ΑΝΤΙΟ! Δεν έγινε, προφανώς ως νέα δοθείσα ευκαιρία, παρ’ ότι όλα του τα λάθη ήταν καθοριστικά για το Σωματείο μας!..

– Σήμερα και μετά το νέο του λάθος, που και πάλι κατέληξε σε τέρμα, αυτήν την φορά για την “Κούλα”, γράφουμε “στα ίσα” πως πιστεύουμε (δεν έχουμε βεβαίως αποδείξεις) πως ο Σέρβος ελέγχεται από το σύστημα ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ  (άρα ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, που σημειώνουμε πως τα έχει βρει και πάλι με τον ΣΑΜΠΙΝΤΙΣ με ό,τι αυτό σημαίνει) και πως είναι 100+ % “ΠΙΑΣΜΑΝ” ή από κάπου… “κρατούμενος” και άρα εκβιαζόμενος!..

– Η απόδοσή του ήταν βασική αιτία να πάθει… ΝΑΥΤΙΑ στο Α’ ημίχρονο και ο Σισέ!.. Έτσι γίνεται συνήθως! Τρως τέτοια γκολ και “σου κόβονται τα πόδια”, ενώ… εμφανίζεται, σε τέτοιες περιπτώσεις, σχεδόν πάντα και η γκίνια, που φέτος μας κατατρέχει!..

– Κάτι θα είδε ή θα θυμήθηκε και η τεχνική μας ηγεσία, συνολικά και τον άλλαξε στο ημίχρονο!

  • Αρκετά λοιπόν πια με τον Βούκοβιτς! 

– Καλούμε, με ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ και ΑΓΑΠΗ την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, να ψάξει όλους τους παίκτες και εννοούμε την ζωή τους, τα τηλέφωνά τους, τα πάντα, κλπ!.. Προσωπικά, ο γράφων σήμερα το παρόν, δεν μπορεί να ξεχάσει το γκολ που “έφαγε” ο Γιαννιώτης, με τον “ΜΠΑΟΥΚ λα λα λα”, στον Α’ Γύρο, στο Ν. Φάληρο, μετά το λάθος του Βούκοβιτς!..

– Ο Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ νομίζουμε πως θα μπορούσε να παίξει δίπλα στην γαζέλα στον Σισέ, αφού πιστεύουμε βαθιά πως έχει ξεχάσει τα… “στοιχήματα”!..

ΑΝ ΣΦΑΛΛΟΥΜΕ για τον Βούκοβιτς, ΠΟΥ ΔΕΝ(!!!) ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ!..

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ 4 – 1 με την “ΚΟΥΛΑ”!

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ“!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ“,

-/-

ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ