ΕΚΤΑΚΤΟ “ΤΣΙΟΥ”!!!.. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ε/Φ “ΣΤΟΧΟΣ”!..

Φίλοι Αναγνώστες!

– Η εβδομαδιαία ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ” έγραψε σήμερα (17-02-2020) και ακολούθως (περί τις 12:30) έστειλε στους Η/Υ όσων έχουν αποδεχτεί διαδικτυακή ενημέρωση απ’ αυτήν, το παρακάτω άρθρο!

Το άρθρο όλο είναι ΛΑΘΟΣ(!!!) ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ! Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ΟΥΤΕ καν “FAKE”, ΟΥΤΕ καν… “Πειραγμένη Αναδημοσίευση”!..

– Η “φωτό” είναι, απ’ ό,τι μπορεί το κουρασμένο μου μυαλό να ανακαλέσει στην μνήμη του, “φωτό” περί τα τέλη του 2015!..

5  ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!!

– Ο Ελληνικός Θρύλος είχε τότε, ή γράψει ολόκληρο σχετικό άρθρο ή είχε κάνει εμβόλιμη “παρέμβαση”, εντός άλλου άρθρου του, της ίδιας εκείνης περιόδου!.. Πάτε λοιπόν, “εδώ και πίσω”, και “ψάξτε – βρείτε – διαβάστε”!.. 

– Σε ό,τι αφορά τέλος την ε/φ, για πρώτη φορά, από ευγένεια… ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ!.. Κάνουμε την ευχή όμως, να μην… είστε Κοι έμμισθα Όργανα της ΕΥΠ, διότι τότε… “οϊμέ”, “αλί”, “τρις αλί” και “ιαί”!………………………………………….

-/-

ΥΓ. ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!

Ο έγγραφος ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ (φιλίας ή εχθρικής κοινής γνώμης, στρ-κών τμημάτων, μαζών γενικώς, κλπ), ένας επηρεασμός που θα μπορούσε κάλλιστα να αποκληθεί και έγγραφη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ / ΤΗΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΙΘΑΝΗΣ -ΚΑΙ “ΠΟΙΑΣ”- ΓΝΩΣΗΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ -ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ- “ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ-ΣΤΟΧΟΥ” , στο οποίο απευθύνεται ή ορθότερα που επέλεξε να απευθυνθεί (“γνώση”, την οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να “πολεμάει” πάντα με εδραία επιχειρήματα), και επίσης ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ(!!!) ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ-ΣΤΟΧΟΥ!.. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ – “ΕΣΤΕΙΛΑΝ”, ΚΛΠ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ “ΣΤΟΧΟΥ!..

Είναι αυτοί οι τρεις Τούρκοι αξιωματικοί που συνέλαβε ο συριακός Στρατός;

 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο συριακός Στρατός συνέλαβε στις πρόσφατες επιχειρήσεις του στην επαρχεία Ιντλίμπ δύο (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις) Τούρκους αξιωματικούς.

Οι Τούρκοι αξιωματικοί φέρεται να συνελήφθησαν μαζί με 15 ισλαμιστές αντάρτες που μάχονται μαζί με τους Τούρκους στην βόρεια Συρία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δύο Τούρκοι αξιωματικοί συνελήφθησαν στην περιοχή Kubra στην ευρύτερη περιοχή του Urum και διοικούσαν την διμοιρία των ισλαμιστών ανταρτών που επίσης συνελήφθησαν.

Steele M@SteeleSyAA

Syrian Arab Army captures several Turkish military personal during hostilities in and provinces 🇸🇾please feel free to follow for daily Syrian Arab Army updates 🇸🇾

View image on Twitter
166 people are talking about this!
-/-
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-