ΕΚΤΑΚΤΟ! ΧΙΕ! ΜΕ ΡΟΔΟΝΕΡΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Γ.ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ!

Αγαπητέ Κε Χίε!

Ό‚τι και να γράψεις στην φυλλάδα σου, δεν μπορείς με τίποτα να μειώσεις, ούτε κατ’ ελάχιστο, το μέγεθος του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Ο στόχος σου βεβαίως είναι οι άνοες, οι άσχετοι, οι ημιμαθείς, οι φανατικοί και οι ιδιώτες και ο επηρεασμός τους!

Ω1

  • Η Ελλάδα του Α.Γ.Παπανδρέου ήταν Στέφανε η τελική, δυστυχώς(!), συνέχεια της “Μεγάλης Ελλάδος” του Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, όπως και η συνέχεια της Ελλάδος, του τεράστιου πατέρα του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος πάλεψε με “Θεούς και Δαίμονες”, για να δημιουργήσει μια νέα, σύγχρονη, αυτοδύναμη, μεγάλη Ελλάδα!..
  • Επί ημερών του “Ανδρέα”, οι Έλληνες (Α-ΠΑΝ-ΤΕΣ) ήσαν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΗΣΥΧΟΙ, ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ και ΛΕΦΤΑ στις τσέπες τους! Ήταν τότε που έγινε τεράστια προσπάθεια να ΕΝΩΘΟΥΝ(!) όλοι οι Έλληνες, με αποτέλεσμα ο Α.Γ.Π., στην πράξη, να “σηκώσει” και τους άλλους μισούς Έλληνες, πλην των λεγόμενων Εθνικοφρόνων (οι περισσότεροι της μορφής “να μαζευτούμε να πάτε”), που ευρίσκονταν σε κατάσταση ανθρώπινου και πολιτικού “παρία”, κάτι που εκτιμώ πως κατάφερε σε μεγάλο βαθμό!..
  • Η στάση του αυτή δεν ήταν μονόπατη, αφού και με τη λεγόμενη Δεξιά του Καραμανλή επεδίωξε και πέτυχε τις καλύτερες των σχέσεων, με αποτέλεσμα στη βάση των μειζόνων θεμάτων εσωτερικής πολιτικής, αλλά και στα μείζονα θέματα της εξωτερικής -κυρίως- πολιτικής να συμφωνούν οι 2 Άνδρες, ώστε να εκφραστεί, από κάποιους σοβαρούς πολιτικούς αναλυτές της εποχής τους, η θέση ότι στην εξωτερική ιδίως πολιτική, “εκεί που έφτυνε ο ένας, έγλειφε ο άλλος”, όπως λέει ο λαός μας!..  
  • Το λάθος του ήταν ότι ήταν πολύ… ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑΣ, αφού αγαπούσε πολύ τον ελληνικό λαό, με αποτέλεσμα κάποιοι να τον αποκαλέσουν ηλιθίως λαοπλάνο, αποδίδοντας το επίθετο εσκεμμένως και ψευδώς στο γεγονός ότι ήξερε‚ μιλώντας‚ να συνεπαίρνει τα πλήθη!
  • Ω
  • Είπαν πολλοί Χίε ότι η Λιάνη (λόγω του εξαδέλφου της… / κατάλαβες) ήταν άνθρωπος των Σκοπιανών και πως του την έρριξαν δίπλα του εσκεμμένα! Σε ρωτάω! Μπορείς να μου πεις, έστω και μία πολιτική απόφαση του Α.Γ.Π. σε βάρος της Ελλάδος και μετά την σύνδεσή του με την… Δήμητρα;
  • Ο Α.Γ.Π. ήταν για πολλές 10ετίες “Μουν…ας”, ώστε να παγιδευτεί από την όποια Δήμητρα Λιάνη! Ήθελε απλώς να έχει μια -κατ’ αυτόν- “γλυκειά τελευτή”, την οποίαν γνώριζε ότι τον πλησίαζε καθημερινά, μετά το Χέρφιλντ, όλο και περισσότερο απειλητικά!.. Την Δήμητρα, την ήθελε για επίσημη… νοσοκόμα, κουρασμένος από την γριά και ψυχρή γκρινιάρα… Μάργκαρετ, αφήνοντάς την να πιστεύει ότι “είναι κάποια”, για να της ανεβάσει τον εγωϊσμό και να της δώσει… κύρος!.. Ήξερε τα πάντα γι’ αυτήν, ενώ πουθενά σε όσα γεγονότα ανέφερες ή… επανέφερες, απ’ το βιβλίο του Γ. Καρατζαφέρη, με πρωταγωνίστρια την Μιμή και τους φίλους της, δεν είναι στο… πλάνο ο Α.Γ.Π., κάτι που επιμελώς και εσκεμμένως απέκρυψες!
  • Σε μια τελική, Στέφανε Χίε, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αλλά και Κ.Γ.Καραμανλής, ακόμα και Κ.Μητσοτάκης, αν θες, δεν υπάρχουν σήμερα, σε μια Ελλάδα των ασχέτων ή ημιμαθών, των ολίγων, των σάπιων, των γκάνγκστερς, των προδοτών ελληνικής καταγωγής πολιτικών, που μας έτυχαν! Ή όχι;
  • Θα περίμενε κανείς ρε Χίε, πως ΤΩΡΑ(!) θα είχες κανονικά ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ στο να “πολεμήσεις”, για να ρίξεις τους νεο-κομμουνιστές του SOROS, από την εξουσία, οι οποίοι μαζί  με τους πολιτικούς σιχαμένους μαυραγορίτες, του πολιτικού γκάνγκστερ Καμμένου, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μας!
  • Εσύ όμως, όλως περιέργως, ενώ παρουσιάζεις ιστορικές αλήθειες, στο “κομμάτι” πχ του Συμμοριτοπολέμου, παρουσιαζόμενος ως αντι-κομμουνιστής, αντί να πολεμάς την διεθνιστική και ανθελληνική, νεο-κομμουνιστική Κ-Β και την βρωμιά της, αναφέρεσαι πολύ λίγο σ’αυτήν και στην συνεχή οσμή ασβού που αναδίδει και περισσότερο καταφέρεσαι κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, (αν είναι δυνατόν), προσποιούμενος πως δεν αντιλαμβάνεσαι πως τώρα(!) (διότι μετά, με την σωρεία των ελληνοποιήσεων του Σκουρλέτη ξέχνα το, αφού η Ελλάδα, όπως και αλλαγή Κ-Β, … πάπαλα) απαιτείται ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ να ψηφίσουν τη ΝΔουλα, μπας και φύγουν η νεο-κομμουνιστική σαπίλα και οι πολιτικοί Μαφιόζοι του Καμμένου, που ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην Πατρίδα μας, πολεμώντας την ίδια της την ΕΘΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, κλπ, ΙΣΤΟΡΙΑ της!..
  • Όλοι αυτοί που φιλοδοξούν να μπουν στην Βουλή απ’ τα… Δεξιά ή είναι στην Βουλή ως τέτοιοι, κάτι ΛΑΟΣ, κάτι “Νέες Δεξιές”, κάτι “Χ. Αυγές”, κάτι νέοι που ακούγονται κλπ, ανεξαρτήτως προθέσεων, “ρίχνουν όλοι ή θα ρίξουν νερό στο μύλο” των ελληνικής καταγωγής Τσίπρα – Καμμένου, διατηρώντας τους στην εξουσία, αυτό που τώρα και εσύ κάνεις!
  • Άρα να σκεφτώ ότι σε αποφυλάκισαν για να παίξεις και εσύ το παιχνίδι των πολιτικών οχετών Τσίπρα – Καμμένου, διασπώντας τη ΝΔούλα και διατηρώντας τους στην εξουσία;
  • Έχεις κάνει καμμιά “συμφωνία Κυρίων” με την Κ-Β;
  • Γιατί τόσο πονηρά, αν όχι πρόστυχα, αναφέρεσαι στους Καραμανλή και Παπανδρέου και ουσιαστικά σε μια άλλη εποχή, τότε που και εσύ… ΦΤΙΑΧΤΗΚΕΣ!.. Ή όχι; 
  • Ενδεικτικά και σε “χοντράδες”, οι Τσιπρο – Καμμένοι:
  • – Διέλυσαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ(!) την Μεσαία Τάξη! (Όλοι θα γίνετε φτωχοί και εμείς θα είμαστε η εξουσία σας)!
  • – “Φέσωσαν” με τουλάχιστον  άλλα 200 δις Ευρώ την χώρα! (200 δις Ευρώ, μόνον το 2015)!
  • – Το χρέος τώρα είναι στο 180% του ΑΕΠ, ενώ το 2015 που ανέλαβαν ήταν στο 120%!
  • – Υποθήκευσαν την χώρα με το Υπερταμείο, μέχρι το 2115 και με την επιμήκυνση, έως το 2125!
  • – Πούλησαν την Μακεδονία! (Έδωσαν μέχρι και ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ στους συμπολεμιστές των παπούδων τους Σκοπιανούς, κάτι που δεν έχουν πράξει ούτε οι ομογάλακτοι των Σκοπιανών, Βούλγαροι! / Χίε! Ακόμα περιμένουμε να μας πεις, όπως έλεγες, ποιός ήταν ο “Ματ-ατζής” επικεφαλής στο Πισοδέρι, που διέταξε την… υπερβολική βία, κατά των Ελλήνων διαδηλούντων εκεί Πατριωτών! Ήταν Έλληνας ή ξένος; Ήταν ΜΑΤ ή η “SEEBRİG” ντυμένη ΜΑΤ;
  • – Τώρα ακολουθεί το πούλημα και της Β. Ηπείρου και η έμμεση αναγνώριση… Τσαμουριάς ή η εξίσωσή της με την Β Ήπειρο και ακολούθως, λίαν πιθανώς, το Αιγαίο και η αναθεώρηση της Λωζάννης! (Γιατί μας διαβάζεις αποσπασματικά);
  • – Πάνε με την συνταγματική αναθεώρηση να περάσουν στην Ελλάδα την συνεχή ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ και την περαιτέρω… ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας, διότι προφανώς η υπάρχουσα και όση άλλη θα προλάβουν να μας φέρουν, δεν τους αρκεί!..
  • – Αλλάζουν, με εντολή του Σόρος και των “Διεθνών Εβραίων” της Ευρώπης, τα πληθυσμιακά δεδομένα στην χώρα, δεχόμενοι συνεχώς στην χώρα καραβιές και καραβάνια “λάθρο”, σε μια Ελλάδα που τα λίγα πραγματικά παιδιά της, έφυγαν στην αλλοδαπή, δεν γεννάνε, αφού τα λεφτά τα παίρνουν οι τάχα μου μετανάστες και όχι οι Έλληνες νέοι και άλλα πολλά! Τα χρήματα απ’ όλες τις περικοπές πάνε στην περίθαλψη των λάθρο, όταν ο Σόρος τους έχει πληρώσει αρκετά εκ-ρια $ Η.Π.Α., για να κάνουν τις… δουλειές τους, αλλά αυτοί κόβουν τις συντάξεις, μειώνουν το αφορολόγητο, κόβουν το ΕΚΑΣ και γενικώς τα όποια ήδη περικεκομμένα επιδόματα, κλπ, κλπ, κλπ, και προφανώς διαχειρίζονται αλλιώς τα χρήματα του διεθνούς Μεγαλο-Εβραίου, ολετήρα των λαών!..
  • “Πουστοποίησαν” την χώρα μας, προβάλλοντας και μάλιστα με… ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και όντας… ΠΑΡΟΥΣΕΣ, αυτούς όλους που ο πολιτικός τους μέντορας ΣΤΑΛΙΝ τους έστελνε στα “Γκουλάγκ”  και ενώ πολεμάνε τάχα το ρατσισμό, δεν τους καίγεται καρφάκι αν ένας πούστης έχει στα γεννητικά του όργανα τον Άγιο Νικόλαο! Εκεί δεν υπάρχει τμήμα ρατσιστικής βίας, της ΕΛΑΣ!..
  • Ούτε επίσης υπάρχει τμήμα ρατσιστικής βίας, της ΕΛΑΣ ή Εισαγγελέας, όταν πούστης στην “παρέλαση υπερηφανείας” τους τη Θεσσαλονίκη γράφει στην πλάτη του, “η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, είναι ομοφυλοφυλική”, κλπ, κλπ, κλπ!
  • Επέβαλαν κλίμα εσωτερικής τρομοκρατίας, “χαμηλής και μέσης έντασης” με τις “Ομάδες Κρούσης” τους και μόλις χθες η Ευρώπη μας έδωσε το σχετικό… χρυσό μετάλλιο! (Την πρωτιά)!
  • – Τώρα, ως άθεοι, πάνε να τα βάλλουν και με την εκκλησία, αναφερόμενοι τάχα στην διάκριση / διαχωρισμό Εκκλησίας – Κράτους!..
  • – Διαλύουν ΠΑΝΤΟΥ και ΠΡΟΣΤΥΧΑ, ήτοι με συνεχή, αήθη και “χοντρά” ψέμματα, κάθε έννοια ελληνικών αξιών και αρχών! ΚΑΙ‚ ΚΑΙ‚ ΚΑΙ…………..
  • ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΧΙΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ και να ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ(!) ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΤΗΝ ΝΔούλα‚ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗΝ‚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ‚ ΕΣΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ… Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ‚ ΚΛΠ‚ ΚΑΘΙΣΤΑΜΕΝΟΣ… ΥΠΟΠΤΟΣ” ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!
  • ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ‚ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙΣ!..

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΙΕ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Η (ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!.. ΑΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ… ΗΣΥΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΥΧΑΝ!

ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÓ ÊÁÑÁÌÁÍËÇÓ ÊÁÉ ÁÍÄÑÅÁÓ ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ..ÖÙÔÏ ÁÑ×ÅÉÏ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1996 ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ‚ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η… ΕΛΛΑΔΑ‚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!

  •                                                                    ΑΙΔΩΣ… ΣΤΕΦΑΝΕ“! (Και δεν είσαι και… Αργείος)!..
  •                                                                         “ΕΛΛΗΝΑΣ
  •                                                                                   -/-
  • ΥΓ.
  • 1. Μην γίνεσαι ρε Χίε σαν την ε/φ “Δημοκρατία που ελέγχει απόλυτα ο κύριος χρηματοδότης της Μελισσανίδης και η παρέα του (Καμμένος‚ Φλαμπουράρης‚ πρώην ΚΥΠ-ατζήδες, κλπ)‚ και  είναι ο “Δούρειος Ίππος” της Κ-Β αφού εσύ δεν είσαι τέτοιος!..  Δεν είσαι, έτσι; Ή είσαι;
  • – Με τον Π. Καμμένο έκανες μορατόριουμ, λόγω ΕΥΠ; Εννοώ λόγω της εργαζομένης εκεί συζύγου σου και των συγγενών του Κου ΥΠΑΜ συναδέλφων της;
  • 2. Για πάτε να δείτε τί γράφαμε από την 1η ημέρα που προκυρήχθηκαν οι τ/εκλογές, ποιός λέγαμε πως θα βγει και με τί ποσοστό!..
  • Άκουσα / -με πολλές μαλ… για τις τ/εκλογές‚ όλο αυτόν τον καιρό‚ το ίδιο έγινε και στις 24-06-2018‚ την ημέρα των εκλογών, ημέρα κατά την οποία οι παπαριές στα τηλεοπτικά μας κανάλια… πλειοδότησαν! Δεν θα ασχοληθώ!
  • Όμως “κράτησα κάτι” από τις τ/εκλογές και θα σας το πω! Ο μόνος που ξεχώρισε και έδειξε ότι είναι μακράν των υπολοίπων ήταν ο Δημ/φος του ΑΝΤ1‚ Ν. Βαφειάδης! Αυτοί είναι Δημ/φοι!..ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜ/ΦΟ!
  • Τέλος, μην ακούτε τις παπαριές για νοθείες, κλπ!..
  • 3. Και τώρα θυμηθείτε τα άλλα 2 που ακολουθούν και που σας τα έγραψα χθες! Ανακήρυξη του ΡΤΕ σε Εθνάρχη και θάνατός του! Ο “Μήτρογλου” μου είπε: “Βάλτα ανάποδα”! Μπορεί να έχει και δίκιο!
  • 4. Θυμηθείτε όμως το σπουδαιότερο που σας γράφαμε! Οι Έλληνες ΔΕΝ πρόκειται να πληρώσουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ‚ αφού την ΣΩΤΗΡΙΑ μας θα μας την φέρουν οι Τούρκοι που θα μας επιτεθούν‚ μαζί φυσικά με την σχεδόν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ πολυεπίπεδη και πολυ… μητρική εσωτερική αναταραχή! 
  • 5. Η Κ-Β συνεχίζει ΗΛΙΘΙΩΣ να τα “βάζει” με τον Στουρνάρα!.. Σου λένε! Αφού ό‚τι πήραμε από το “Γιούρο-Γκρουπ”, της 21-06-2018, (τίποτα ουσιαστικά, αλλά έστω αυτό το λίγο…) το πήραμε διότι ήταν “από πίσω” ο Ρότσιλντ(!), για κάτσε να προκαλέσουμε (Ν. Παππάς) τον μισητό “Κεντρικό Τραπεζίτη” μας, που λογικά είναι Υπάλληλός του, να δούμε τώρα τί θα πει!.. Βρώμικη σκέψη ακόμα και σ’ αυτό!..
  • Ξαναλέω ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βρωμεροί και ΤΡΙΑΘΛΙΟΙ! Αντί να εκμεταλλευτείτε ένα μυαλό που έτυχε στην Πατρίδα και στην διακυβέρνησή σας‚ το πολεμάτε και αυτό!.. Πώς λοιπόν να σας χαρακτηρίσει κανείς;
  • 6. Τσίπρα! Πάψε να μιμείσαι τον ΑΝΔΡΕΑ! Πάψε να πιθηκίζεις! Γίνεσαι περισσότερο γελοίος! Τώρα μας… λανσάρεις το “γειά σας”!.. Πρέπει να σε δει Ψυχίατρος, που έλεγε και ο Τράγκας!..
  • 7. Είναι δυνατόν να μου λες ρε “Ρήγα” να σχολιάσω την άποψή σου, ότι του Παυλόπουλου η μούρη θυμίζει εγχειρισμένη αδελφή; Μιλάμε για τον ΠτΔ ρε, ήτοι για Τον(!) Θεσμό(!!!) και πρέπει να τον ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ανεξαρτήτως της όποιας κριτικής του ασκούμε, για τις όποιες θέσεις Του! Καταλαβαίνω την πικρία σου για την μειοδοτική, όπως μου γράφεις, στάση του στο Σκοπιανό, αλλά μη υπερβαίνεις τα πολιτικά, αλλά και τα ανθρώπινα εσκαμμένα (Αυτά της ευγενείας)!
  • Σε ανακαλώ λοιπόν στην… τάξη!..
  • Να θυμάσαι τέλος ότι, από την βάσανο της κρίσεως της Ιστορίας, δεν θα γλυτώσει ούτε ο πολιτικά υπέρμετρα νεποτιστής Παυλόπουλος, αφού “καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια”!..
  • -/-