ΕΚΤΑΚΤΟ!

ΜΑΚΑΡΙ, ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ (ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ) ΚΑΙ Ο ΝΥΝ Ε/Π-Θ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ, ΚΚΜ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΡΤΕ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ “ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΞΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ”), ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΤΟ 1920, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ “ΕΝ ΜΕΣΩ” ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΙΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Η Ε/ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΑ Ε-Τ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΥΡΙΩΣ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΗΣ… ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ Κ-Βκό ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ “ΕΚΛΟΓΕΣ”!..

ΜΑΚΑΡΙ, ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Π-Θ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ… ΑΡΧ….. , ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΕΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ Π-Θ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ Ε-Τ, ΑΛΛΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΠ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ… ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΟΣ Π-Θ, ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΣΕ… ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-

ΥΓ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ! ΘΕΤΙΚΑ… ΝΕΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ… ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΕΙΣΤΕ ΟΚ;

-/-