Γιατί δεν βγάζει ο Αλαφούζος έκτακτο Kick Off για το Κύπελλο; Την εκπομπή των ταλιμπάν του Savvidis dna που δεν θα δουν σφαγές Κύζα κατά του ΠΑΟ τώρα και θα αποθεώσουν τον Φεουδάρχη!

Ο Αλαφούζος δεν πληρώνει Παπαθεοδώρου, Βέργηδες και Σπυρόπουλους για τη λασπουριά κατά του Ολυμπιακού;

Ε, ας τους δει τώρα να πανηγυρίζουν για το Αφεντικό Α και αυτός σαν Αφεντικό Β αυτών των δημοσιογραφικών μουτζαχεντίν, να κλαίει τα λεφτά που τους δίνει! Στο Survivor βάλτους Γιαννάκη! Στο Survivor!

Θα έχει πλάκα τώρα να διαβάζεις Βασιλαράδες! Να πέφτουν τα φράγκα από την Γκοντσάρεβα στο sdna και εσύ να πρέπει να πεις για τον Κύζα και τη μαχαιριά που έφαγες. Πως το είπε ο Ουζουνίδης; «Είχαμε διαφορετικούς κανονισμούς»!!! Προσεκτικά παιδιά, μη χαθούν τα μεροκάματα!

                                                                                   ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ

                                                                                              – / –

ΥΓ. Βάζελοι! Όχι πως μας νοιάζει, αλλά, αν έχετε μυαλό, πάτε ζητείστε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους Βαρδινογιάννηδες και παρακαλέστε τον “Καπετάνιο”, να σας ξανα-αναλάβει, διώχνοντας αυτό το σκουλήκι, τον “Γενίτσαρο’ Αλαφούζο, που σας τρώει σαν το σαράκι τις σάρκες και διαρκώς σας εμπαίζει!.. Διώξατε την πιο σοβαρή και την πιο μεγάλη ελληνική επιχειρηματική Οικογένεια, για έναν… μικρο-απατεώνα και “ιδού τα αποτελέσματα”! Ξυπνείστε!..

                                                                                               – / –