ΕΚΤΑΚΤΟ!

2021

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ“!

Φίλοι μου!

Αρχίζουμε κάπως περίεργα, αλλά “έτσι είναι αυτά”!..

Δείτε τους πρώτα!..

1. ΣΑΪΝΗΣ Παναγιώτης του Κωνσταντίνου και της Νίκης Καραγκούνη, γεν. 24/08/1994 στην Αθήνα.

sainispanagiot002

2. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Αγγελική του Δημητρίου και της Κατερίνας Διαμαντή, γεν. 04/09/1988 στη Θεσσαλονίκη.

kalogeropoulou001

3. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Γεώργιος, αγνώστου πατρικού ονόματος και της Ειρήνης Μουσταφά γεν. 29/06/1995 στην Αθήνα.

moustafagiorgo002

4. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Νικόλαος, του Χρήστου και της Αγγελικής Καραγκούνη, γεν. 13/04/1992 στην Κέρκυρα.

moustafaniko001

5. ΠΑΣΙΟΣ Ευάγγελος, του Ιωάννη και της Ελευθερίας, γεν. 01/02/1995 στην Αθήνα.

pasiosvaggeli001

6. ΚΑΡΚΑΝΗ Ιωάννα, του Αθανασίου και της Αικατερίνης, γεν. 08/09/1992 στο Αμαρούσιο.

karkani001

7. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Χρήστος, του Αθανασίου και της Κατίνας, γεν. 25/12/1975 στα Άνω Λιόσια.

moustafaxristos001

8. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Παναγιώτης του Χρήστου και της Αγγελικής Καραγκούνη, γεν. 01/06/1993 στην Πάτρα.

moustafapanagioti002

9. ΣΑΪΝΗΣ Ιωάννης, του Κωνσταντίνου και της Νίκης, γεν. 27/01/1997 στην Αθήνα.

sainisgian002

10. ΠΑΣΙΟΣ Βασίλειος, του Ιωάννη και της Ελευθερίας Πάσσιου, γεν. 12/07/1996 στην Αθήνα.

pasiosbasilis002

-/-

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΤΟΜΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΝΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΔΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ!

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

-/-

ΠΡΟΣΟΧΗ

1.  ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ (ΚΥΡΙΩΣ), ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ!

2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ “ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ” ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΦΥΛΗΣ, Μ. ΒΟΔΑ ΚΑΙ ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ.

3.    ΔΕΝ “ΠΡΟΚΟΨΕ”, ΓΕΝΙΚΩΣ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ* (ΣΥΜΜ. ΑΝΔΡΩΝ + ΝΕΑΡΟΤΕΡΩΝ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ” ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ), ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΣΥΝΗΘΩΣ(!), ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ, “ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ” ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!

[ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ “ΚΑΘΑΡΑ” “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ” ΑΥΤΟ, Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ… ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ “ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ”, ΠΟΥ ΤΗΝ “ΠΛΗΡΩΣΕ” ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΝΕΑΡΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΑΛΒΑΝΩΝ Β’ ΓΕΝΙΑΣ (ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ) ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΜΕ  ΓΥΦΤΟΥΣ].

4. Η ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΥΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ, ΚΛΠ, ΕΝΩ ΜΑΘΑΙΝΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ! (ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙΑΙ Η ΙΔΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ – “ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ).

5. Ο ΠΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, ΚΛΠ.

6. Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ “ΟΜΟΙΟΥΣ” ΤΟΥ.

ΣΗΜ.:

ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΙ! ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ “ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ”, ΚΥΡΙΩΣ, Η ΕΛΕΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΥΦΤΩΝ, ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η “ΑΛΗΤΙΚΗ” ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΟΥΣ “ΠΟΥΛΗΣΕ” ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ “ΑΓΑΠΗΤΗΛΙΚΙ”!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΟΜΟΙΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΣΨΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ “ΚΟΙΝΙΤΗΤΟΣ”, Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑ… “ΕΥΠ”) ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΦΤΟΙ! (ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΟΠΩΣ “ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ” ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε/”ΜΑΦΙΑ”, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΑΡΧΗΓΕΥΣΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ)!..

* ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ:

ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ (SIC), ΥΠΟΨΗ “ΠΕΡΙΟΧΗΣ” (ΑΠΟ ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ έως ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ και ΑΠΟ ΣΕΠΟΛΙΑ έως ΚΥΨΕΛΗ).

Α.       ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΥΣ**. (ΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ).

Β.       ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ.

Γ.  ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ Α.Τ ΤΗΣ “ΠΕΡΙΟΧΗΣ”, ΚΛΠ, ΠΛΕΥΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ”, ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ. (ΔΝΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ, “ΠΙΑΝΟΥΝ” ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΩΣ “ΚΟΛΛΗΤΟ” ΤΟΥΣ (ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ).

Δ.    ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ “ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ” ΤΩΝ… “ΔΡΟΜΩΝ”!.. (ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ “ΔΙΣΤΟΜΟ”, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ “ΚΛΕΙΣΕΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΚΛΠ)!..

Ε.   ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ”! (ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΣΙΣ! ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ).

ΣΤ.    ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΧ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΡΟ-ΠΟ, ΩΣ ΜΠΡΑΒΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑ “ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ”, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ (Ο “ΟΠΑΠ”) ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ “ΠΡΟ-ΠΟ”ΤΖΙΔΙΚΑ.

Ζ.     ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ “ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ-ΜΠΟΫΣ”, ΣΕ ΕΠΙΠΛΑΔΙΚΑ, ΣΕ ΚΟΥΡΕΙΑ, ΣΕ “ΓΚΑΖΑΔΙΚΑ”, ΚΛΠ, (ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ), ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ “ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ” ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΑΠ’ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ “ΑΠΟΛΑΒΕΣ” (ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΙΛΙΚΑ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟΥΣ, ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ)!.. / ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ Α/ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΤΟΣ “ΠΕΡΙΟΧΗΣ”.

Η.  ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ “ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ” ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ “ΖΩΝΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ” ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΓΑΛΑΤΣΙ, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

[ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ Η(ΔΙΑΖ) ΜΗ “ΣΚΛΗΡΩΝ”, “”ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΜΠΟΞ” ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ε/ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ), ΕΝΩ ΔΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ “ΚΑΘ’ ΟΜΑΔΕΣ” ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΩΣ, ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΟΝΟΙ]!..

Θ.   ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ “ΚΥΝΗΓΙ” ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΧΡΗΣΤΕΣ!

ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ “ΒΑΛΛΕΙ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ “ΚΟΣΜΟΣ” ΑΠΟ ΑΣΙΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΧ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΝΕΤ-ΚΑΦΕ” ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ” (Οδ. ΑΧΑΡΝΩΝ), ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ “ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ”!

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΠΙΣΗΣ, ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ “ΜΚΟ” (ΠΧ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΜΚΟ), ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ “ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΠΟΛΥ “ΚΟΣΜΟ” ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ “ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ… “ΕΥΡΕΣΕΩΣ” ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ! (ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΑ)!

ΣΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ” ΠΧ, ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ “ΨΑΡΑΣ” ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟ-ΓΥΦΤΟΣ, “ΠΙΟ ΠΕΡΑ” ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΚΛΠ!..

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ “ΕΦΑΓΕ” ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΚΟΥ, (ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΙΔΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΘ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ), ΕΙΧΕ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ 401 ΓΣΝΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ… “ΨΑΘΑ”! ΣΤΟΝ ΑΞΚΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ “ΓΥΝΑΙΚΕΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΜΕΣ, ΌΠΟΤΕ ΚΛΠ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ, ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ “ΓΔΥΣΕΙ” ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, “ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ”, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ”ΧΡΗΣΤΗ”!.. (Ο ΣΚΑΡΑΣ ΟΜΩΣ, “ΤΑ ‘ ΠΙΑΝΕ” ΤΟΤΕ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ “ΖΕΙ” ΑΥΤΟΣ “ΣΗΜΕΡΑ”);

Ι. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ “ΠΕΡΙΟΧΗ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ “ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΡΑΠ”, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!

ΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ “ΚΟΛΠΑ”, (ΟΠΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΚΛΠ), ΑΛΛ’ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ! ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ! (ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ 2 ΑΥΤΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΜΠΡΑΒΟΙ).

ΙΒ. ΣΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ” ΑΥΤΗ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ -ΣΙΓΟΥΡΑ- ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ! (ΤΥΧΑΙΟ);

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ (SIC) ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ “ΟΜΟΙΑ” ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΙΓ. ΣΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΞΚΟΙ ΤΩΝ “ΠΑΛΑΙΩΝ” ΑΕΔ, ΜΕ ΠΟΛΥΣΧΙΔΗ ΡΟΛΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!.. ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ “ΝΥΧΤΑ”. (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ)!..

ΙΔ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ” “ΕΙΧΑΜΕ” ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ [ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ Α/ΜΥ ΓΙΑ “ΔΟΥΛΕΙΕΣ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΜΙΤ” / ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΤΟ 2008, ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΑΧΩΝ ΤΗΣ “ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ” (ΟΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ”), “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑ” ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ “ΠΑΚΗ”, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ Ε/ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Κ/Φ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΤΕΡΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΛΟ ΤΟ “ΣΤΟΚ” ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ, ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΤΑ… ΤΙΡΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ “ΤΣΑΜΗΔΩΝ”, ΚΛΠ), ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΧ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΣΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Β’ ΓΕΝΙΑΣ -“DEMEK” ΕΛΛΗΝΕΣ- , ΠΩΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!..

(“ΕΛΛΗΝΕΣ” Ή Β’ ΓΕΝΙΑΣ ΑΛΒΑΝΟΙ: ΠΧ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ Ε/ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ! ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ!.. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΣ… ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΕΔ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΛΠ. ΕΜΕΙΣ “ΨΑΧΝΟΥΜΕ” ΤΟΝ… ΜΑΓΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΔ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, “ΠΑΙΡΝΟΥΝ”, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΚΛΠ! ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΛΥ “ΛΑΡΤΖ” “ΕΣ” ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ………… )!..

ΙΕ. Η “ΠΕΡΙΟΧΗ” ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “Χ. ΑΥΓΗ” ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΑΚΙΑ ΤΗΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΠΙ “ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ” ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” – “ΑΝΤΑΡ-CIA” (ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΚΕ), Η “ΠΕΡΙΟΧΗ” ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ (SIC) ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ “ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ”, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ)!.. ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ “ΕΦΥΓΑΝ” ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ”, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΣΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Κ-Β, ΜΕ ΤΟ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” ΚΚΕ.

ΣΤΙΣ 2, ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΙ… ΚΟΙ ΑΥΤΟΙ, “ΕΠΙΑΝΑΝ” ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΤΗΣ Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΖΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ Ε/ΣΗΜΑΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ! ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΝΤΥΝΟΝΤΑΝ ΜΕ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ “ΣΟΚ”, ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο “ΚΟΣΜΟΣ” ΤΗΣ “ΠΕΡΙΟΧΗΣ” ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΑΖΙ, “ΕΠΕΣΕ” ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ” (SIC) ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ”, ΕΝΘΕΗ ΚΑ… ΚΑΝΕΛΛΗ!..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΚΕ… “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ”!..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΝΕΑΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ “Χ. ΑΥΓΗ”, ΕΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΠΗΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ… “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ” ΧΩΡΟ (ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ… ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ), ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΟΥΤΕ “ΚΑΤΑ ΚΕΡΑΙΑΝ”, ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΧΩΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΝΤΑΣ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ“, ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΥΠΟΥ (“ΣΟΡΙΤΕΣ”, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ,ΟΠΩΣ ΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ή ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!..

ΙΣΤ. ΤΟ ΤΕΛΕΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ Ε/ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ “ΑΓΓΙΖΕΙ” (ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ), ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ “BİR PARA” ΣΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ”, ΜΕΣΩ ΜΕΣΙΤΩΝ(!) ΜΕ… “ΜΚΟ” ΚΑΤΑΓΩΓΗ (SIC), ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, (ΠΧ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 150Τ.Μ. 10-12 ΑΤΟΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΕ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΜΑΛΙΣΤΑ… “ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ”), ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΜΗΝΙΑΙΩΣ, 100 ΜΕ 150 ΕΥΡΩ!.. (ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ)!..

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΕ… ΜΗΤΑΡΑΚΗ!.. 

Ε, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ! ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ;

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ( ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ), ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, (ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”), ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ  ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ… ΕΠΧ-ΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ(SIC), ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ, -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΑΠΟ 200, ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ!

ΕΤΣΙ, ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΧ 70 ΤΜ ΜΕΝΟΥΝ 5 ΑΤΟΜΑ, ΟΙ ΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΑΥΡΟ ΕΝΟΙΚΙΟ 5 Χ 200 = 1000 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!..

ΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΛΕΝΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ “Χ” ΞΕΝΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ, Ο… ΚΑΚΟΣ ΞΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ… “ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ” ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ “ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ”, Ή “ΠΑΡΘΕΝΕΣ”, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”! (ΥΠΕΝΟΙΚΙΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΚΛΠ)!

“ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ”, ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ “ΛΑΘΡΟ”, ΚΕ… “ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ” … ΠΟΝΟΨΥΧΕ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!.. ΩΡΑΙΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ!

ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ “ΠΕΡΙΟΧΗΣ”:

ΜΡΑΒΙΛΙΚΙ, ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΟΠΑΠ, ΚΕ… ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ / “ΤΙΓΡΗ” ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΜΗΝ ΣΟΥ “ΤΡΩΝΕ” ΛΕΦΤΑ…), ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

-/-

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, “ΔΟΣΜΕΝΑ” ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ! (ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΧΟΥΝ “ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ” ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ)!..

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ “ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ” Ο ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ Π-Θ ΜΑΣ ΚΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, Ο “ΕΥΓΕΝΗΣ”… ΚΟΣ ΓΙΑΖΙΤΣΟΓΛΟΥ, Ο ΚΥΠΡΙΟΣ “ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ”, ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑΜΕ, ΠΑΛΙ ΑΠ’ ΕΔΩ, ΑΝ ΤΟΝ “ΤΣΙΜΠΗΣΕ” Η ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΠΩΣ, ΠΧ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΑ “ΒΑΝ” ΤΟΥΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΕΣΕΡΝΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ “ΤΡΕΪΛΕΡ” ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ, ΚΛΠ!..

ΣΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ “ΓΙΑΦΚΕΣ”, … ΓΕΝΙΚΩΣ!..

ΣΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ”, ΣΗΜΕΡΑ, ΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ:

  • ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ “ΚΑΛΥΨΗ” ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ “ΠΡΟΦΙΛ”. (ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ / ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ).
  • ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ “ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ” ΤΩΝ ΤΕΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΤ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!
  • ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΑΦΟΙ ΜΠΑΡΖΑΝΙ).
  • ΠΑΛΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ “ΠΕΣΜΕΝΟΙ”.
  • ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ” (ΑΠΟ ΜΑΡΙΔΑ, ΕΩΣ ΚΑΙ “ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ”).
  • ΚΛΠ!..

-/-

** ΠΧ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ “ΝΕΟΣΣΟΥΣ” “ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΠΩΣ” ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ).

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΧ ΤΑ ΡΟΛΑ ΤΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ!

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΈΩΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ “ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ”, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ”, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ “ΕΚΠ-ΤΕΣ”, ΣΤΟΝ Η(ΔΙΑΖ) ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΣΤΟ… ΠΕΔΙΟ (SIC), “ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ” ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ / ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ (SIC) ΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ, (ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ), ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ!

ΟΣΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΛΩΣ! ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ!..

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ “ΑΡΧΗΓΙΑ”, ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ “ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ” ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ” ΑΥΤΟ, ΤΗΣ… “ΜΑΦΙΑ” ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΕΤΟΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΔΡΩΘΕΙ!..

[ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕΡΙΚΩΣ Η(ΔΙΑΖ) ΟΛΙΚΩΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.

ΤΟ “ΚΚΕ” ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΩΣ “ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ”, ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΑΡΧΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΑΦΟΥ “ΣΤΗΝΟΝΤΑΝ” ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΥΖΑ, ΚΛΠ, ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΕΝΕ!

ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ “ΜΠΕΙ” ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, (ΣΕ “ΕΛΕΥΘΕΡΑ” “ΤΑΧΙ”), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΑ! ΠΧ ΣΤΟ 18300 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, Ε/ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ! ΤΥΧΑΙΟ];

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΡΟ “ΑΤΤΙΚΗ”, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, “ΧΩΡΟΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ “ΥΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΙ” ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ!..

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ “ΚΕΝΤΡΙΚΗ” ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ “ΕΔΩΣΕ” ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ “ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ”, ΔΙΚΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΕΡΙΟΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Α/ΜΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ “ΜΙΤ” ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΜΕ ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ Ε/”ΓΚΟΥΒΕΡΝΟΥ”!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Η “ΕΛΑΣ”… ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΕΥΡΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ… ), ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕ 3, 4 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, ΤΗΣ “ΑΤΤΙΚΗΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ “ΒΙΚΤΩΡΙΑ”!..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

-/-

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΩ Α/ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΝΑ “ΜΑΖΕΨΟΥΝ” ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ, ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ “ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ” ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ, ΕΚΤΙΜΩ “ΚΑΘΑΡΑ” ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ!..

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΩΝ Ε/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΛΠ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ… , ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ(!), ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ(!) ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΗΣΥΧΟ ΞΕΝΟ, ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΜΗ, … ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ!

ΕΙΘΕ!

-/-

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΠΡΟΣ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ,… ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ!.. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ… ΤΥΧΑΙΕΣ!..

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΤΙ ΛΕΤΕ; 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ… ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ… ΣΑΣ, ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ “ΜΠΑΜ” ΣΤΟΝ “ΕΧΘΡΟ”!..

2. Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΪ, ΝΟΡΒΗΓΟΥ, ΟΜΑΡ ΕΛ ΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΪ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΟΥΜΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ!..

Σοκ για Ομάρ Ελαμπντελαουί! Βεγγαλικό «έσκασε» στα χέρια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

 

ομαρ ελαμπντελαουι | από το iefimerida.gr

 

3. Ο ΡΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΑ”, ΤΟΥ “ΣΦΑΚ – ΑΤΑΚ” ΠΟΥ (ΤΟΥ) ΓΡΑΨΑΜΕ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΦΕΤΟΣ (ΤΖΑΜΙ), “ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ 2020″, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Τ/”ΚΛΟΥ” ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ “ΕΦΥΓΕ”!

ΕΤΣΙ ΡΕΤΖΕΠ, ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ! ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΤΕΜΜΑ” ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΦΘΕΙΡΕ” ΤΟΣΟ Ο ΣΟΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ! ΛΕΣ;

ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ “ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ” ΜΕ ΤΙΣ “ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ” ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, Ε ΤΑΓΙΠ;

ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΛΑΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ… “ΚΑΑΜΠΑ” ΜΑΣ!

ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ “ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ”! ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΨΥΧΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!..

4.

Kimlik kontrolü yapan ‘sahte polislere’ gözaltı

Rusya’nın St. Petersburg kentinde polis kılığına giren dolandırıcılar, hiç beklemedikleri anda baskın yedi.

Kimlik kontrolü yapan 'sahte polislere' gözaltı

Rusya‘nın St. Petersburg kentinde polis kılığına giren 4 kişinin bir aracı durdurak kimlik kontrolü yaptığı ihbarını özel kuvvetler, harekete geçti.

Dört sahtekar, dolandırıcılık amacıyla benzin istasyonunda iki kişiyi gözaltına almaya çalıştı. İhbarı değerlendiren özel kuvvet polisi olay yerine gelerek, sahte polislerini suç üstü yakaladı.

Kimlik kontrolü yapan sahte polislere gözaltı

Operasyon anı ise Rus özel kuvvet polisi kamerası tarafından anbean kayda alındı. Gözaltına alınan sahte polisler hakkında adli işlem başlatıldı.

ΡΩΤΑΜΕ (ΑΦΟΡΜΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚΕΙ “ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ”):

ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ “ΕΛΑΣ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ “ΔΙΚΟΣ” ΣΑΣ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΎ, ΚΛΠ; ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ!..

5. ΠΑΨΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, “ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ” ΣΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜ/ΦΟΙ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΗΜ/ΦΟΙ), ΝΑ “ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΪΖΕΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΣΑΝΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!..

Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΛΕΙ “ΒΕΤΟ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΑ Α/Π/Υ, ΠΟΥ ΕΠΕΚΥΡΩΣΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ , ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ!..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ “ΛΙΜΑ”!.. (“ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ” ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ “ΣΤΟΧΟ”)!..

6. Ο ΔΗΜ/ΦΟΣ ΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΣΤΙΔΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ… “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ” ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΠΡΟΧΘΕΣ”, ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, ΣΤΟ “ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΥΜΑ”, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ “ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ” ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!.. (ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΣΤΙΔΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΩΜΙΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΡΩΜΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ / ΑΛΛΩΣΤΕ Η “ΛΩΖΑΝΝΗ” ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΚΩΣΤΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ / ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Ε/ΘΡΑΚΗ)!

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΚΩΣΤΙΔΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ” ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “ΤΥΠΟΙΣ” ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!.. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟ… 2020, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΠΡΑΞΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ, ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ, ΚΛΠ!..

ΟΜΩΣ ΚΕ ΚΩΣΤΙΔΗ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!..

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΡΗΜΑ “ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΜΕ”)! «ΟΥΤΕ “ΟΝΕΙΡΟ” ΗΤΑΝΕ, ΟΥΤΕ “ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΜΕ”» ΡΕ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ!.. ΠΑΝΤΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΕΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, ΦΙΛΕ ΜΑΝΩΛΗ ΚΩΣΤΙΔΗ!..

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ), ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ’ ΕΔΩ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΠ’ ΕΔΩ), ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΚΟΜΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΟΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ / ΠΙΟ ΛΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ), ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ “ΘΥΜΙΣΕΙ” ΦΕΤΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΟΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΙΜΟΥ… “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΗ”!..

ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΩΝ ΕΚΕΙ, (ΕΝΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ ΕΚΕΙ), ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΕ Ό,ΤΙ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ” ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ! ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΤΡΑΦΕΙ Η “ΕΠΑΦΗ” ΣΑΣ ΑΥΤΗ!..

ANLADIN MI OĞLUM? ANLADIM SOYLE!..BRAVO SANA!..

ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!.. ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΤΟ ΝΑ… ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΑ ΛΙΓΟ ΕΘΝΙΚΑ!..

ΥΓ. ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΣΑΛΙΑΡΗ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ! (ΔΗΜ/ΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΕ)! ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΡΕ;

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΡΕ, ΤΟ “ΔΟΥΛΑΚΙ” ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ; ΑΪ ΧΑΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ (ΔΗΜ/ΚΟ) ΕΙΠΕ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΙΞΟΥΜΕ;

Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ! ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ; Ε, ΝΑΙ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! 

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΕ ΔΗΜ/ΚΕ ΑΠΟΠΑΤΕ;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΟ ΣΑΣ, ΓΙΝΑΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ… ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ, ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟ, ΡΕ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ… ΣΑΠΙΛΑΣ;

ΣΕ “ΕΙΔΑΝ”, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ… ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ! ΑΝΤΕ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜ/ΦΙΑΣ, ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΝΕΡΑ ή ΚΡΥΦΑ ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ “ΦΑΤΡΙΑΣ” ΣΑΣ!..

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΜΟΙΟΙ… ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ! (“ΕΧΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ”)! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

“ΚΟΨΤΕ” ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΔΗΜ/ΚΑ ΤΣΙΤΑΤΑ, ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ “Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ”, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ “ΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ” ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜ/ΚΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ, … ΠΟΥ “ΠΟΥΛΑΤΕ” ΡΕ ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑ!.. 

-/-