ΕΚΤΑΚΤΟ! KANTE TON ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ!

Ε! ΕΚΕΙ ΟΙ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!

– ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΟ “ΝΑΤΟΪΚΟ” Γ’ ΣΣ! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ Α/ΓΕΣ;

– “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΣΤΙΣ 29-10-2019, ΣΤΗΝ 96Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Τ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΕΛΕΤΗ, ΛΟΓΩ ΝΑΤΟ… , ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΥΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ Τ/ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΚΑΤ’ ΑΥΤΗΝ ΕΓΙΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ Τ/ΣΗΜΑΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ Τ/ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΚΟΙ – ΥΠΞΚΟΙ!..

– ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ(!), ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ… ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΕΙΟΙ! (ΕΓΡΑΨΑ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ… ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ)!.. ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ (ΥΨΩΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΟΜΙΛΙΑ, ΔΕΞΙΩΣΗ, ΚΛΠ, ΑΝΑΛΟΓΑ) ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ – ΜΕΛΗ, ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ / ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ (“ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ” ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ, ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ, Ο… ΚΟΥΤΡΑΣ!

– ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΛΑΘΟΣ (SİC), ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ… ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ, (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Τ/ΠΡΟΞΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… “LARGE”, ΚΛΠ), ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΚΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ Τ/ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ, ΠΛΗΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ;

ΠΟΥ “ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ” ΡΕ “ΦΙΛΑΡΑΚΟ” ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ Τ/ΣΗΜΑΙΑ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΛΗΨΕΩΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ; ΚΑΙ ΤΟ 1955 ΑΚΟΜΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΟΙ Η.Π.Α. ΟΡΘΟΤΕΡΑ) ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΕΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΑΓΗΜΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΛΠ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ  ΓΙΝΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ “ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ”, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ(!) ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΣΥΖΥΓΩΝ ΑΞΚΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΚΕΙ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ), ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΕΟΥ Π-Θ ΜΑΣ Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΚΟΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ!..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ… ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΥΒΡΙΣ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΚΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ Τ/ΣΗΜΑΙΑ, ΑΛΛΑ – ΠΡΟΣΕΞΕ – ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ(!), ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ -ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΝΟΩ- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ; ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΝΑΤΟΪΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΤΩΝ  ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ΚΛΠ!..

ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, … ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ! ΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΟΤΑΝ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΝ ΤΟΥ ΓΕΙΣΟΥ, ΚΛΠ, ΚΥΤΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ; (ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ)! ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ;

– ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Κε ΚΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ “ΤΡΙΤΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ” ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ Τ/ΣΗΜΑΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡ-ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΥ “ΕΠΕΣΑΝ” Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ “ΕΠΕΣΑΝ”, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1919-1923, ΓΙΑ ΤΗΝ… ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ… ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ… ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ) ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΩΣ -ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ- ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ), ΠΟΤΕ -ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ!..

– ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ 190ΕΚ. ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ -ΠΙΘΑΝΩΣ- ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ… ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΤΑ… ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΤΟ… ΣΟΥ, ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΩΣ(!) ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ “ΕΠΟΧΕΣ”!..

– ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!..

– Ε! ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΟΣΟΙ ΤΟΥ “ΒΑΘΕΩΣ” ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΡ-ΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ “ΒΓΑΖΕΤΕ”, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΛΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΕ… ΑΡΧ… ΚΑΙ … ΒΑΘΕΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ  “ΕΡΓΟΥ” ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΨΗΛΟΥΣ, ΟΜΟΡΦΟΥΣ, “ΔΙΚΟΥΣ” ΣΑΣ, “ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ”, ΑΒΟΥΛΑ “ΣΚΥΛΑΚΙΑ” ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ Η(ΔΙΑΖ) Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ!

– ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ “ΚΡΙΤΕΣ” (ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, “Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΝΙΤΟΥ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ… Κοι ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ (ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ) ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ!..

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ… ΚΟΥΤΡΑ!.. 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΚΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΜ ΑΞΚΟΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ “ΓΛΑΣΤΡΑ” ΣΤΟΝ… ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ “ΕΛΑΦΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ” ΑΞΚΟ, “ΚΟΛΛΗΣΕΣ” ΚΑΙ ΕΣΥ; ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ… ΠΑΣΧΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ!

ΧΑΙΡΕ” ΚΑΙ… ΧΑΛΑΡΩΣΕ, Σ’… ΑΓΑΠΑΜΕ!..

-/-

Αποτέλεσμα εικόνας για γεσ φωτογραφιεσ

-/-