ΕΚΤΑΚΤΩΣ(!), 1, 2 ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ!..

Φίλοι μου!

1. O Κος Βελόπουλος ήταν ΑΡΙΣΤΟΣ(!) σήμερα το πρωϊ (27-09-2019) στο ΣΚΑΪ, στο ΣΗΜΕΡΑ! Αλαφούζε “μάζεψε” το “ξέπλυμά” σου, την Αναστασοπούλου, το έχει “ξεφτιλίσει” τελείως! (Γιατί τις διαλέγεις άραγε όλες κοντές);

Είχε δίκιο και:

  • Για το θέμα της λαθρομετάναστευσης (ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίκιο)! [Υπάρχουν και άλλα μέτρα Βελόπουλε! Αρκεί να θέλει το Κράτος να σταματήσει την λαθρομετανάστευση, ήτοι το λαθρεμπόριο ψυχών που πληρώνει και κατευθύνει ο Σόρος, λαθρομετανάστευση η οποία, αν συνεχιστεί, όπως έχει σχεδιαστεί άλλωστε να γίνει -έτσι ή αλλιώς- ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, κάτι που μόνον οι ηλίθιοι και οι προδότες που θέλουν την διάλυση της χώρας μας και του λαού της δεν καταλαβαίνουν, καθώς και η Κα… Αναστασοπούλου* ή… Αλαφοζοπούλου, που είναι από μόνη της… “ειδική κατηγορία”]!
  • Για το ποιός είναι ο ορισμός και ο ρόλος του “Δημοσιογράφου (ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίκιο)!
  • Για τον “Εθνικισμό” και την αγάπη προς την Πατρίδα (Πατριωτισμός), Πατρίδα που τα Κομμούνια και οι σημερινές και “παρδαλές” και λοιπές “ΣΟΡΟΣ -παραφυάδες” τους (όλοι τους “λύκοι” με μάσκα προβάτου) πολεμούν πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως, εδώ και 100 χρόνια τώρα.
  • Για το ότι οι όμοροί μας λαοί (που σχεδόν μέχρι πρόσφατα πολεμούσαν μαζί μας στα Πεδία των “Μαχών”) μας μισούν, ενώ μάλιστα σήμερα “φτιάχτηκαν” και “φτιάχνονται” συνεχώς από την Ελλάδα οικονομικά, και αυτοί και οι χώρες τους, [πχ το 2018 μόνον, οι Αλβανοί “έβγαλαν” στην ναρκο-χώρα τους 800 εκ-ρια Ευρώ, Α-ΦΟ-ΡΟ-ΛΟ-ΓΗ-ΤΑ (!!!) από το Ε/Κράτος, Κράτος που όμως έχει ξεκολ… σει τους Έλληνες που τους βλέπει σαν εχθρούς του, αφού οι μέχρι τώρα ηγεσίες του, από το 1996 και μετά, ήσαν απλώς… ελληνόφωνες ή και -άντε- ελληνικής καταγωγής (sic)], μια χρεοκοπημένη με σχέδιο Ελλάδα, η οποία … ανέλαβε, με την βία ασφαλώς, να “φτιάξει”, σε μια κίνηση βεβαίου πλέον αυτοχειριασμού της, εκτός από τους Βαλκάνιους πρώην Κομμουνιστές γείτονές της και τους Μουσουλμάνους Αφρο-Ασιάτες, οι οποίοι με “ΣΟΡΟΣ – Σχέδιο” την κατέκλυσαν μαζικά και την κατακλύζουν συνεχώς!..
  • Για το ότι καμία σχέση δεν έχει ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ με την… “Χ. ΑΥΓΗ, Κα… Αναστασοπούλου (ουστ) και με ό,τι αυτή εξέφραζε και εκφράζει ως… ιδεολογία, (λέγε με “ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ”), σε αντιδιαστολή με το… αδελφάκι του, τον “ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ”!..

* Ρε Μαριώ! Δεν πας να βάψεις το μαλλί σου καλύτερα και να σιάξεις (απαιτείται λίγο ακόμα), την μύτη σου μωρή… “Γιογκα-κλανιά”, που ειρωνεύεσαι, (διότι σε “παίρνει” και λόγω εποχής και λόγω της διοικήσεως του καναλιού που δουλεύεις), κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο; Επιλέγω να σε ρωτήσω, ρητορικά, μόνον μία, από τις δεκάδες ερωτήσεις που είχα να σου κάνω! Έτσι σε ρωτάω: … Βουδιστές ήταν μωρή “ταπο-ξεκολιάδου” ή Ορθόδοξοι Χριστιανοί ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Ανδρούτσος, κλπ, όπως και οι χιλιάδες των Ελλήνων ΗΡΩΩΝ που μας ελευθέρωσαν με την Επανάσταση του 1821, ώστε σήμερα εσύ (που οικονομική κρίση δεν γνώρισες… / καταλαβαινόμαστε) να μπορείς να ειρωνεύεσαι πχ τον Μητροπολίτη του Άργους, και τόσα άλλα που έχεις κάνει, απλά και μόνον για να σε προσέξει το κρατούν ανθελληνικό “Σύστημα” και… “Κλίμα”, και να σε “προχωρήσει” και άλλο;

Έχεις καταντήσει / γίνει σιχαμένη μωρή “Χανουματζού” και -ΠΡΟΣΕΞΕ- όχι για τις απόψεις σου, που έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις, αλλά για τον ΦΑΣΙΣΜΟ που “βγάζεις” κάθε φορά που διαφωνείς με κάποιες θέσεις και απόψεις κάποιων από τους καλεσμένους σας! Άϊ Ουστ πια!..

– Για την NOVARTİS όμως αγαπητοί, δεν είχε και δεν έχει δίκιο ο Βελόπουλος ΠΡΟΣΟΧΗ τώρα(!), αφού θα πρέπει πρώτα να δούμε το “πού” και το “πώς” θα καταλήξει η “Προκαταρκτική” της Βουλής, κατά του δύσμορφου… μεγαλο-δασκάλου ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ – ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ – ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ – ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ – ΠΑΡΤΑΚΗΔΩΝ και πάσης φύσεως ανθρώπινων ΣΚΥΒΑΛΟ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, αλλά και … Δασκάλου συγχρόνων ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ,  Κου Δ. Παπαγγελόπουλου! (Ρε Κωστάκη ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, αυτός ο άνθρωπος “έκανε” για Δκτης της ΕΥΠ βρε);

– Με το “πού θα καταλήξει”, εννοούμε το να “δούμε” αν θα εμπλέξει τον -πράγματι- Νο “1” εμπλεκόμενο πρώην Π-Θ Κο Τσίπρα και “πώς”!.. Αν δεν τον εμπλέξει, εδώ είμαστε να τα… ξαναπούμε! Άλλωστε τονίσαμε πολλές φορές ότι θα δούμε την “πολιτική βιωτή” του Κ. Κ. Μητσοτάκη, που απ’ εδώ βοηθήσαμε “τα μάλλα” να εκλεγεί (έχουμε επίσης εξηγήσει το “γιατί” το κάναμε αυτό), και θα την κρίνουμε! Ακόμα όμως είναι πολύ νωρίς!

Με την ευκαιρία! Βελόπουλε διάβασε! Αν βγει ο Π-Θ και η Κ-Β του και πουν στην “Διεθνή… Κοινότητα”, ήτοι στη “Διεθνή Εξουσία”, ότι δεν εφαρμόζουμε τις “Πρέσπες”, που εσύ “φαγώθηκες”, κλπ, (κατάλαβες), τότε οι τύποι αυτοί ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ!.. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια! Γι’ αυτό “βγαίνουν” “εκ του… απολύτου ασφαλούς” οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (νομίζοντας πως ευφυολογούν οι ανόητοι, ενώ ξέρουν την σχετική… βρωμιά τους) και λένε στους ΝΔούληδες, για το θέμα αυτό: “Κάνατε κολοτούμπα, κλπ”!..

– Δεν πολεμάς λοιπόν τα διεθνή δεδομένα ποτέ, ήτοι το μεγάλο πλαίσιο, εντός του οποίου και(!) η ΕΛΛΑΣ “κινείται” αλλά… παλεύεις! Μόλις σου δοθεί όμως η ευκαιρία, ξανα… τοποθετείσαι!.. Καταλαβαίνεις!

Άλλωστε και ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ πολύ καλά, ότι τα “ΣΥΡΙΖΟ-ΣΟΡΟΣ-Διεθνιστο-Κομμούνια” την “έδεσαν” έτσι την υπόψη συμφωνία, μαζί με τους Σλάβους των Σκοπίων, ώστε να μην μπορεί αυτή να αλλάξει “με τίποτα”, “ει μη μόνον” με… Πόλεμο, που ας μην με παρεξηγήσετε φίλοι, αλλά και εσύ Βελόπουλε, ως “Πατήρ Πάντων”, αν έλθει ή αν “μας τον… φέρουν” ορθότερα, ίσως να επαναφέρει τα εθνικά μας πράγματα “στα ίσα τους”!..

– Επίσης, μιας και “πιάσαμε” εσένα σήμερα Βελόπουλε, με αφορμή τις ορθές σημερινές τηλεοπτικές τοποθετήσεις σου, αν θες, πρόσεξε τί θα διαβάσεις τώρα, αν θες, ξαναλέω, φυσικά για όφελος κυρίως του Κόμματός σου!

“Κόψε” από την εκπομπή σας, κάθε βράδυ (αυτήν που παρουσιάζει ο Κος “ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ”), τους Λάππα (ΚΚΕ), Βορίνα (ΣΥΡΙΖΑ) και τον Παπακυριακόπουλο (ΑΝΕΛ)! Χρειάζεται να σου γράψω το “γιατί”;

– Τί… “Ελληνική Λύση” είσαι, όταν έχεις πλάϊ σου ανθελληνικά Κομμούνια “ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και που όλοι ξέρουμε τί πρεσβεύουν και τί έκαναν και κάνουν στην Πατρίδα μας, αλλά και τον Αντώνιο ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, συγγενή ΑΝΕΛίτη και συγκεκριμένα του ανωτάτου Αξκού, του “Στρατολογικού Σώματος” Παπακυριακόπουλου, που ήταν… σύμβουλος του Π. Καμμένου στο ΥΠΑΜ, ένας Καμμένος, ο οποίος είναι το ίδιο (και ίσως και περισσότερο, επειδή πούλαγε πολύ “fake” “Μακεδονο… μαχία”) συνυπεύθυνος με τον Τσίπρα, για τις “ΠΡΕΣΠΕΣ”!.. Κατηγορείς και -τε τον Μητσοτάκη για “κολοτούμπα” στο Σκοπιανό, ενώ μάλιστα έκανε, τότε που “παιζόταν” το θέμα, τα πάντα για να ανατρέψει την αρνητική για εμάς πορεία του, χωρίς βεβαίως να τα καταφέρει και έχεις 2 Κομμούνια και 1 ΑΝΕΛ-ίτη που… γουστάρουν και “δούλεψαν”, αντίστοιχα, για την συμφωνία των “Πρεσπών”, δίπλα σου;

“Κόψε” “μαχαίρι” τις λαϊκίστικες (δίκην παλαιάς “ΑΥΡΙΑΝΗΣ”, των Κουρήδων), δικές σου και των… “δικών” σου… εξάρσεις σας! (Κυρίως την τάση σας να μπλέκετε τα θέματα και να εξισώνετε γενικώς τα πάντα και τους πάντες).

– Τέλος, κάνε “ΣΥΝΕΔΡΙΟ” και επαναπροσδιορίσου (κυρίως ιδεολογικά) ως Κόμμα ξανά, με βάση πλέον και το γεγονός ότι είσαι Κόμμα της Βουλής! Κατ’ αυτό απολογίσου για τα λάθη σου (πώληση χειρογράφων Ιησού, πολλές επερωτήσεις που έκανες για… “ψιλο-κονόμα”, όπως ίσχυε κάποτε, για τα… ματζούνια, κλπ, σε ό,τι και όσα, τέλος πάντων, σου καταμαρτυρούν / σου προσάπτουν δικαίως ή αδίκως)! Κατάλαβες!

2. Στην ίδια εκπομπή και στο ίδιο “πάνελ”, είχε δίκιο ο Κος Ζαχαριάδης!

Δεν έπρεπε ο Κος Γεωργιάδης να δείξει και να συγκρίνει τις 2 “φωτό” με τις 2 Ε – Τ “Κυβερνητικές Ομάδες”, υπό τους Ε/Π-Θ και Τ/ΠτΔ, στην Ν. Υόρκη, κλπ, καταλάβατε, διότι οι Τούρκοι γελάνε(!!!) και πάλι με τον απύθμενο… “Κυρα-Κατινισμό” μας και το συνημμένο… εμφύλιο “κομματο-ξεκατίνισμά μας”!..

– Όμως… λεβέντη μου, Ζαχαρο…μελένιε μου, διάβασε!.. Εκείνο το οποίο θα έπρεπε να πεις, μετά την ορθή παρέμβασή σου (που έκανες με εντολή φυσικά… άνωθεν, αφού αποφασίσατε πια στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” να… σοσιαλίσετε, κατάλαβες, και αφού κανένας δεν σας “έπιασε πόνος” για την Σημαία μας, λόγω του ότι είστε “Διεθνιστές” και δεν γράφω άλλα για να επιχειρηματολογήσω σχετικά, όπως θα μπορούσα (πχ να έγραφα για το ότι ο Τσίπρας καθόταν με ανοιχτά τα πόδια του, δίπλα στην Μέρκελ στο Σύνταγμα, κατά την ανάκρουση του “Εθνικού μας Ύμνου” κάποτε…, κλπ, κλπ, κλπ) ήταν πως και εσείς και οι της ΝΔ ήσασταν λάθος στο θέμα των “φωτό” (και ο Μητσοτάκης έχει καθίσει μπροστά από 2 Τ/Σημαίες, όπως το έδειξες), ήταν λοιπόν πως και οι 2 Π-Θ μας (πρώην και νυν) θα έπρεπε να ζητήσουν (και να ζητούν) να υπάρχει η ελληνική σημαία, πίσω τους, στις συναντήσεις τους, όχι μόνον με τον ΡΤΕ, αλλά και με όποιον άλλον πολιτικό, κλπ, όταν “παίζουν” εκτός έδρας, ειδάλλως δεν θα πρέπει να κάθονται! (Και αυτό ισχύει για όλες και όποιες ελληνικές αντιπροσωπείες, συμμετέχουν σε όποιες διεθνείς, κλπ, συναντήσεις, “φόρα” ,κλπ)!..

Οι Τούρκοι βεβαίως το έκαναν επίτηδες τότε με τον Τσίπρα και σας “έπιασαν” κορόϊδα, ενώ στην “φωτό” που είναι ο… “Μήτσουλας”, συναντά “κατά μόνας” και ανεπίσημα, αν θυμάμαι καλά, τον ΡΤΕ! Όμως και αυτός -δεν θα αντιλέξω- ακόμα και έτσι, “πιάστηκε κορόϊδο”, αφού θα έπρεπε να προσέξει το όλο… πλάνο, ενώ για μας φταίει περισσότερο σε σχέση με τον Αρχηγό σου, διότι έχει κρίση και κριτική ικανότητα, που δεν έχει ο Τσίπρας, όπως και ο Τσίπρας πονηρία και δολιότητα, που δεν έχει ο Κ. Κ. Μητσοτάκης!.. Κατάλαβες; Επομένως, τα περί… “στον χώρο του”, κλπ, που είπες για την “φωτό” σας, κλπ, είναι / ήταν λίαν επιεικώς “παπαριές!..

– Ισχύει και στην περίπτωση που συζητάμε, όπως και παντού και πάντα, ό,τι και στην μπάλα και στα λοιπά αθλήματα, όπου ανακρούονται μάλιστα και οι 2 εθνικοί ύμνοι των όποιων αντιπάλων, ενώ στο Στάδιο κυματίζουν και οι Σημαίες των 2 Ομάδων, όπως βεβαίως και της εκάστοτε “Διοργανώτριας Αρχής”!.. “Κομπρανεβού”;

– Κάτι άλλο τώρα!

– Εσείς δεν ήσασταν ρε Ζαχαριάδη που λέγατε ΦΑΣΙΣΤΑ τον Γεωργιάδη, επειδή όταν μίλαγε δυνατά, φώναζε, όπως λέγατε, κλπ; (Και γι’ αυτόν τον λόγο, πιο σωστ ά)! Τώρα, σήμερα, γιατί φώναζες και εσύ, όπως και εκείνο το ραμολί η Καφαντάρη… χθες; Είστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ή σας είπε κανείς… επικοινωνιόλογός σας να μιλάτε… κράζοντας; Ο Γεωργιάδης και η ΝΔούλα δεν κέρδισαν τις εκλογές επειδή… φώναζαν, αλλά διότι ΕΠΕΙΣΑΝ τον λαό, με ό,τι έλεγαν ότι θα πράξουν ως Κ-Β, (κάτι που θα το δούμε), αλλά – και κυρίως- επειδή τον έπεισαν για το βρωμερό ανθελληνικό και αντιλαϊκό κυβερνητικό… ποιόν σας!..

3. Κα Γεννηματά!

Μετά την απόφαση του ΣτΕ για τα “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ”, “βγήκες” άκριτα και δήλωσες ότι η απόφαση σου θυμίζει μέρες ΜΕΤΑΞΑ και μέρες 7ετίας!..

– Νομίζεις ότι έτσι θα κερδίσεις πάλι τους αριστερούς ψηφοφόρους σου, οι οποίοι κατέληξαν (οι περισσότεροι), μην έχοντας πού αλλού να πάνε, [μετά, κυρίως, από την τεράστια και φοβερή ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ που υπέστη, από το “Διεθνές Σύστημα” και τα ντόπια Όργανά του, το Κόμμα που σημάδεψε την νεότερη Ελλάδα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., το Κόμμα που ένωσε τους Έλληνες, δίνοντας πραγματικά ψωμί, και μάλιστα… άφθονο, στον λαό μας, και κυρίως το Κόμμα που κράτησε όρθια την ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας], στον ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”;

– Δηλαδή Κα Γεννηματά, όσοι θέλουμε να ΜΗΝ καταστραφεί η Πατρίδα και να χαθεί η Ορθοδοξία και γενικά η εθνική μας ΠΑ-ΡΑ-ΔΟ-ΣΗ, βάση της οποίας είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ήμαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ και Χουντικοί;

Ο τεράστιος Έλληνας Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ο μέγας Πατριώτης Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (πώς “βγήκε” το επώνυμο της Οικογενείας των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για ψάξε), αλλά και ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο μέχρι του τέλους του ΜΑΧΗΤΗΣ του “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ” και των “ΔΙΚΑΙΩΝ” του λαού του, που όλοι αυτοί ΣΕΜΝΝΥΝΟΝΤΑΝ της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ μας και ήθελαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ήσαν… ΦΑΣΙΣΤΕΣ; [Υπάρχουν και των τριών, δεκάδες σχετικά κείμενα, όπου αναγράφονται οι σχετικές θέσεις τους!.. Βρες μερικά και ενημερώσου! Να σου θυμίσω πχ ότι ο Γ. Παπανδρέου είχε φτάσει στο σημείο να “βγάλει” μέχρι και  Νόμο, με τον οποίον απαγόρευε μέχρι και την ύπαρξη Κομμουνιστών εκπ-κών στην “Ελληνική Παιδεία”, και(!) για τον λόγο ότι ήσαν (και είναι) άθεοι! Πλην της… Κανέλλη! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα].

Ο Λοβέρδος “διαπομπεύτηκε” κάποτε ως… εβραϊκής καταγωγής, από κάτι κυρίως κομματικά λιμά, τουλάχιστον τέτοια, αλλά αυτός, ο τάχα μου “κακός… Εβραίος”, στήριξε το μάθημα των ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ως Υπ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, και την παραδοσιακή του διδασκαλία στα ε/σχολεία, όσο κανείς άλλος!..

– Ντροπή Κα Γεννηματά, ντροπή σου! Η Ελλάδα χάνεται και το “βλέπεις” και το “ξέρεις”!

– Πώς ζήσαμε ως Έθνος Κα Γεννηματά μέσα στους αιώνες, πώς φτάσαμε έως εδώ;

– Γιατί θα πρέπει τα όσα Ελληνόπουλα απέμειναν, σ’ αυτό το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ μονίμως… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ Βρωμο-Κράτος μας, να μην μάθουν τ απαιδιά μας από πού πραγματικά προέρχονται, το πώς επιβίωσε ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ μέσα στους αιώνες, ένας ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, που απλώθηκε κάποια στιγμή από την “ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ” έως τις Ινδίες και από τα Βόρεια ΒΑΛΚΑΝΙΑ, έως την Αίγυπτο;

Γιατί να μην μάθουν τα παιδιά μας, που υφίστανται στα σχολεία τους παντοειδές… “ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ”, από Καθηγητές του… Κομμουνισμού και συμμαθητές τους, άλλων χωρών και άλλων θρησκειών, ξένα παιδιά που ομιλούν την ελληνική, αλλά έχουν διδαχθεί από τα σπίτια τους να μισούν την χώρα που ζουν, ήτοι την χώρα μας και το λαό της, ενώ οι γονείς τους -οι περισσότεροι τουλάχιστον- έχουν πάρει την ή και την ελληνική υπηκοότητα; (Όπως και αυτά ασφαλώς)!..

Στην Γερμανία είναι 80 εκ-ρια οι Γερμανοί και “χαλούν τον κόσμο” για 10 εκ-ρια ξένους, κλπ! (Αναλογία 1/10)

Στην Γαλλία είναι 60 εκ-ρια και οι ξένοι ούτε 10 εκ-ρια, και επίσης οι Φράγκοι χαλούν τον κόσμο!..

– Εδώ κυρία μου, είμαστε -όπως λένε- 10 εκ-ρια ή άντε 11, και ήδη οι μισοί -περίπου- (50%) του συνολικού πληθυσμού “πάνε να γίνουν”, αριθμητικά , οι ξένοι, η τεράστια μάζα των οποίων είναι άθεοι και μισέλληνες, όπως δυστυχώς και οι ελληνικών ριζών Αλβανοί, καθώς και οι Μουσουλμάνοι Αφρο-Ασιάτες!.. Σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειονότητα στον τόπο μας και η πολυεθνική πανσπερμία των Μουσουλμάνων “εισβολέων” η πλειοψηφία. με ό,τι αυτό σημαίνει!..

Πού συμβαίνουν όλα αυτά;

Συμβαίνουν σε μια χρεοκοπημένη χώρα, στην Πατρίδα μας Ελλάδα, η οποία κατέστη σκλάβα για 99 χρόνια (όπως διατάχθηκε να την “κάνει” και το “έκανε” ο “Σόρος-Τσίπρας”), στην “Διεθνή Εξουσία”, μια χώρα που δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους λιγοστούς δικούς της… πένητες πολίτες (“εν εκτάσει” ασφαλώς η έννοια αυτή), “πένητες”, όπως μας κατάντησε ο φερόμενος ως πράκτορας της “ΜΙ6” και αγαπημένο παιδί των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (πιο σωστά ένα απ’ αυτά), ο… Αγγλογεννημένος και… Αγγλοτραφείς Τσακαλώτος, όπως και το -πράγματι- Πουστόπαιδο, ο Γιάννης με το ένα “νι” και το πλούσιο… “μου..” και καλείται να “θρέψει” τώρα και εκ-ρια ξένων!..

– ¨Πού πας λοιπόν και πώς βαδίζεις Κα Γεννηματά; Πρόσεξε καλά, παρακάτω:

– Ο ΛΑΟΣ ΕΔΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΕΤΕ (Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΟ ΧΥΔΑΪΣΤΙ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ, (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. Η ΝΤΟΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, Ο “ΜΠΑΡΜΠΙ” ΤΟΥ ΥΠΕΞ, και 1,2 ΑΛΛΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΣΙΧΑΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ” ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ “ΦΙΛΟ-ΛΑΪΚΟΤΗΤΑ” ΤΟΥ, “ΙΣΟΤΗΤΑ”, “ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ τελικώς ΠΑΠΑΡΙΑ”, ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΙΟ, ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ!..

Γύρνα λοιπόν στο… ΠΑΣΟΚ, όπως ορθά σου λένε κάποιοι, Κα Γεννηματά, “κόψε” τις δήθεν… “προοδευτικές” παπαριές, σαν πχ αυτήν την τελευταία των... Θρησκευτικών, (ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ;) και άσε το… ποίημα σε άλλον!.. Υπάρχουν… άλλοι, μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που θα μπορούσαν να “γυρίσουν και πάλι τον ήλιο”!.. Και ο Λοβέρδος θα μπορούσε και κυρίως(!) οι 2 μη “εισέτι” δοκιμασθέντες “γατο-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”, ήτοι ο Νίκος και ο “Αντρίκος”, αλλά και νεότεροι!..

ΤΟ “ΠΑΣΟΚ” ήταν και πρέπει ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ “Εθνικο-Λαϊκο-Πατριωτικό Κίνημα” Κα Γεννηματά, (ΤΟΝΙΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ … ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ), ιδιαιτέρως σήμερα που μέχρι και το ΚΚΕ, που κατάλαβε πως πλέον δεν μπορεί να “περπατήσει” άλλο με τα ψέμματα και την τεράστια… 100 ετή ΑΠΑΤΗ του, άρχισε να μιλάει για ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ (!!!), (δεν μπορεί θα το πρόσεξες…), όπως και τα ΣΟΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, που κάνουν ακριβώς το ίδιο!..

– Α! Και αν ο νυν Π-Θ “κατεβάσει” για ΠτΔ τον Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ (Βενιζέλο, που τέτοιο πολιτικό… “ASSET”, που έλεγε και ο Τσίπρας για τον άνδρα της Κας… Δανάης, δεν έχει κανένα Κόμμα σήμερα), ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ – ΤΕ εκεί στο ΚΙΝ.ΑΛ., και έτσι θα αποκαθαρθείς (εσύ κυρίως), για την προ καιρού απρεπή -τουλάχιστον- συμπεριφορά σου απέναντί του! Και το γράφουμε εμείς αυτό, που πιστεύαμε, και το πιστεύουμε ακόμα (κάτι που το είχαμε γράψει άλλωστε εδώ), πως ο Βενιζέλος, και ο Σημίτης ασφαλώς, είχαν ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, από κάποιο χρονικό σημείο και μετά, τον Ιδρυτή, Πρόεδρο και Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, γεγονός που τους είχε καταστήσει, “ενώπιόν μας”, το ολιγότερον αδιάφορους και το περισσότερον… αντιπαθείς!..

ΤΑ ΛΕΜΕ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ε! Εκεί στην “Πολιτική Προστασία”! Με βάση τους υπολογισμούς μας (ίσως… λανθασμένους), με όσα έχουν πει και γράψει οι Τ/Επιστήμονες, (του “ΚΑΝΤΙΛΊ” και όχι μόνον), μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα (από 6,5 R και άνω) θα πρέπει να αναμένεται τον Ιαν. του 2020! Τούρκοι, γράψτε ξανά, να σας… διαβάσω / -με!.. Με μόνον 34 τραυματίες και 374 ζημίες σε κτήρια, γενικώς για 5,7R σεισμό, τυχεροί ήσασταν Τούρκοι!..

2. Κε Σάββα ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ!

Ξέχασες πως όποιος “μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες”! Αναφέρομαι στην παρουσία σου στον “ΑΝΤ1” “προχθές”, που… τόλμησες (sic) να αναφερθείς (ορθότατα βεβαίως) σε “μουσουλμανική εισβολή” στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να δεχθείς την σφοδρή… επίθεση του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ… “δημ/φου” Φοίβου Βλαβιανού!..

“Τί δουλειά έχεις εσύ”, ο ήπιος και μετριοπαθής, με όλα αυτά τα ανθελληνικά κονομημένα… σκατά, να παρουσιάζεσαι μαζί τους στα Κανάλια;

Τί δουλειά έχεις εσύ, που ανεξαρτήτως των όποιων, (ή μη), ευθυνών σου στην υπόθεση της παράδοσης στους Τούρκους του ΟΤΖΑΛΑΝ, πρόσφερες όσο πιθανώς κανείς άλλος στην Πατρίδα και στον αγώνα μας κατά των Μογγόλων Ιμπεριαλιστο-Φασιστών τα τελευταία 20 χρόνια, να συναγελάζεσαι με όλα αυτά τα… μπουρδέλα, που “άνοιξαν”, ως “STUDIOS” μάλιστα, τα τελευταία 4,5 χρόνια εξουσίας του Κόμματος του Σόρος στην χώρα μας, ήτοι του “ΣΥΡΙΖΑ”, αποτελώντας τις χρυσοπληρωμένες πόρνες του;

-/-