” … Ελληνική, Ελλαδική ή… Ελληνόφωνη Κυβέρνηση, Ι. Στουρνάρας και Β’ Αξιολόγηση” !

Ε! Εκεί στην Ελληνική Κυβέρνηση!

– Ακούστε επιτέλους(!), ίσως και τον μοναδικό, στο αντικείμενό του ασφαλώς, Έλληνα, Τεχνοκράτη – Κορυφή, Κο Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, το Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος και “κλείστε” την Β’ αξιολόγηση !

Ω5

– Ακούστε τον κατ’ εξοχήν ειδικό, ρε κομπλεξάρες και πάψτε τάχα να… διαπραγματεύεστε ρε μισέλληνες, αφού όσο διαπραγματεύεστε τόσο μεγαλύτερα και περισσότερα βάρη θα μας φέρετε, θα μας… φορτώσετε!

– Και γιατί μισέλληνες; Διότι πλέον, με το υπόψη θέμα, το οποίο λέγατε ότι θα είχατε “κλείσει”, (όπως θα έπρεπε άλλωστε, από το Μάϊο του 2016), έχετε ήδη στείλει στον τάφο πάρα πολλές χιλιάδες Ελλήνων, από άγχος, στρες και γενικώς ψυχολογικό… “πνίξιμο”, από τις καθημερινές συνεχείς αναφορές, τόσο καιρό τώρα, επί του θέματος αυτού!..

– Ο Κος Ι. Στουρνάρας είναι από τους ελάχιστους εκείνους Έλληνες, οι οποίοι, στη σημερινή Ελλάδα της πάσης φύσεως πενίας, της σήψης, της διαφθοράς, της βρωμιάς και των πάσης φύσεως παθών, κατέχουν ΠΑΝΑΞΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ανώτατες κρατικές θέσεις!

–  Θα μου πείτε: Τί λες ρε φιλαράκο; Αυτοί οι Κοι, από προφανή κομπλεξισμό και από πιθανό μίσος για τον κάθε… Άξιο(!) Έλληνα, όχι μόνον δεν άκουσαν και δεν ακούνε τους… Στουρνάρες, τον κάθε… Στουρνάρα, αλλά σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο, προσπάθησαν να τον χτυπήσουν βρώμικα και άνανδρα, “χτυπώντας” τη σύζυγό του!..

ω4 ω1

– Καταλάβατε φίλοι μου λοιπόν!..

Εκτός, αν περιμένετε να σας / μας προλάβει ο… Ε– Τ πόλεμος και… σωθείτε / σωθούμε, και από την αξιολόγηση και… γενικώς!.. SOS SOS SOS 

– Και για να το… “αστειέψουμε” (αδόκιμο) και λίγο Κοι της Κ-Β, σεβαστέ Κε Π-Θ-γέ, Πολίτη Τσίπρα και καλοί μου φίλοι αναγνώστες, και η Β’ αξιολόγηση, κατά το μάλλον ή ήττον, θυμίζει το ανέκδοτο εκείνο, με τον Κο που προσπαθούσε να κοιμηθεί, αλλά επί ένα χρόνο και παραπάνω, ο του “από πάνω” διαμερίσματος δεν τον άφηνε, με την συνεχή φασαρία που έκανε, με αποτέλεσμα να έχουν σπάσει τα νεύρα του άτυχου αυτού Κου, που φώναζε, ωρύετο κλπ, προς τον “από πάνω του”, αλλά “εις μάτην”! Μέχρι που, κάποια ημέρα, ο “από πάνω” δεν έκανε φασαρία και ο άτυχος, άμα και δυστυχής “από κάτω”, που ήξερε τί τον περίμενε, αφού γνώριζε την… καθημερινότητά του, πήρε μια σκούπα και άρχισε να κτυπάει το ταβάνι, φωνάζοντας προς τον “από πάνω”: Άντε κάνε φασαρία και τέλειωνε, για να κοιμηθούμε, ρεεεεεεεεε” !!!

– Κάντε τώρα εσείς, αν θέλετε, τις όποιες αντιστοιχήσεις, μεταξύ του θέματος της Β’ Αξιολόγησης και των εμπλεκομένων σ’ αυτήν και του… ανεκδότου!..

                                                                                           ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                          ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                   – / –

ΥΓ.

1. Λυπάμαι πολύ δημοσιογράφε Κε Γιώργο ΒΛΑΧΕ, που δεν συμφωνώ μαζί σου για τον Κο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! Δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ του υπόψη στελέχους, με οποιουδήποτε είδους βρωμιά στην Πατρίδα μας και οι Κ-Β-σεις μας θα έπρεπε να είχαν εκμεταλλευτεί το… μυαλό του!

2. Κε ΤΣΙΠΡΑ!

  • Είσαι νέος άνθρωπος! Προβληματίσου! Εσείς, εδώ στην Ελλάδα, και οι Β. Κορεάτες, μείνατε παγκοσμίως από Κομμουνιστές!.. Γιατί άραγε; (Τους Βενεζουελάνους και τους Κουβανούς των “πολιτιμπιρό”, τους θεωρώ απλώς, ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ μόνον)!..
  • Ω7
  • Δεν έχεις τη δύναμη να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος, στις… επιλογές σου των πρώτων νεανικών σου χρόνων; Προσπάθησε τουλάχιστον!
  • Όσα στεφάνια και να καταθέσεις σε… 1000 Μπελογιάννηδες, (σφάχτες ή όχι, κατασκόπους ή όχι, κλπ), όχι σε έναν, δεν θα μπορέσεις, εσύ και οι όμοιοί σου, να ξεπεράσετε την ΑΛΗΘΕΙΑ, που λέει ότι ο Κομμουνισμός ήταν (και είναι ακόμα, πρόσεξέ το) η κόκκινη(!) έκδοση του Φασισμού, το αδελφάκι του αντίστοιχου μαύρου! (Για το ποιός ήταν ο συγχωρεμένος Κομμουνιστής και γενικά για το “πιστεύω” σου / σας, θα τα πούμε μια άλλη φορά Κε Τσίπρα!
  • Προς το παρόν, προσπάθησε να διαβάσεις, ως 1ο “βήμα, Αλ. ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ (ψάξε στη βιβλιογραφία του και θα καταλάβεις ποιά βιβλία του θα πρέπει να διαβάσεις πρώτα, όπως πχ “μια μέρα από τη ζωή του Ιβάν Ντενίσοβιτς”, το “Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ”, την “Πτέρυγα των Καρκινοπαθών”, κλπ) και ψάξε να δεις” ή “βάλε να σου πούνε”, πόσους Σοβιετικούς πολίτες δολοφόνησε, όσο έζησε, ο Γεωργιανός σας… “ήρωας”, ΣΤΑΛΙΝ, μαζί με τους συμπατριώτες του, Πραιτοριανούς του, εκ Γεωργίας, φονιάδες, καθώς και το τί είπε κάποια πολλά χρόνια μετά το θάνατό του, η συγχωρεμένη κόρη του)!.. 
  • Στο “φινάλε – φινάλε” διάβασε στην παρακάτω”φωτο” το τί έλεγε ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ!
  • Ω6
  • Κε Καμμένε που συγκυβερνάς! Τί γνώμη έχεις για τον Μπελογιάννη; Α ρε ξεφτίλες!..
  • 3. Την “φάγατε” και(!) την… ΡΑΪΚΟΥ, Κε Παπαγγελόπουλε! Και αυτή σαν την Κα… Τσακτάνη ήτανε; Αχαχαχαχαχαχαχα
  •                                                                                           – / –