– Είναι γνωστό πως Ολυμπιακός και Λίβερπουλ δεσμεύονται με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά και για το γεγονός πως αμφότεροι οι σύλλογοι έχουν θρηνήσει νεκρούς στα γήπεδα, κάτι το οποίο τους έχει φέρει πάρα πολλές φορές κοντάΟι 21 νεκροί της 7 και οι 96 του «Άνφιλντ» δεν θα ξεχαστούν ΠΟΤΕ (!!!) και αξίζει να διαβάσετε την παρακάτω μικρή ιστορία, για να καταλάβετε κι εσείς τι πρεσβεύουν οι δύο σύλλογοι.

– Ένας Άγγλος οπαδός της Λίβερπουλ λοιπόν, επισκέφτηκε ένα ελληνικό εστιατόριο. Μαζί του ήταν και ο γιος του, που φορούσε μια μπλούζα της αγγλικής ομάδας, φούτερ, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Με το που τους είδε ο ιδιοκτήτης, πήγε και τους μίλησε. Και τους είπε πολλά είναι η αλήθεια. Μία ώρα τους έλεγε διάφορα.

– Ο ιδιοκτήτης τους είπε πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού. (Μέλος του “Τμήματος… Διαφωτίσεως και Προπαγάνδας”, του Σωματείου μας! Αχαχαχαχαχαχα)!.. Είχε πάει και στο Άνφιλντ μάλιστα και από τότε δεν έχει σταματήσει να αγαπάει την άλλη κόκκινη ομάδα της «ερυθρόλευκης» καρδιάς του. Περιττό λοιπόν να αναφερθεί ποιά είναι πλέον η αγαπημένη ομάδα του Άγγλου πιτσιρικά, όταν άκουσε την ιστορία του ΓΑΥΡΟΥ ιδιοκτήτη.