Επίκαιροι Προβληματισμοί!

michael-archangel-banner

1.  –  Σεβαστός καθ’ όλα ο Στρατηγός Φράγκος! Μακάρι να είχαμε 5 – 6 σαν αυτόν στις ΕΕΔ! 

     –  Ας μου επιτρέψει όμως, με αφορμή την πρόσφατη αναφορά του σε πιθανότητα νέων Ιμίων, να εκφράσω μια άλλη άποψη ή καλύτερα να γράψω την πεποίθησή μου! Διαβάστε λοιπόν παρακάτω και πάντα “εξ απαλών ονύχων”, διότι έχουμε και εσπερινό το απόγευμα και θέλω να ξεκουραστώ! 

     –  Οι Τούρκοι ΔΕΝ (!) “θα πάνε” πια σε ενέργειες τέτοιες μορφής, για μια σειρά από λόγους, που ΔΕΝ επιθυμώ να αναφέρω! Όταν θα επιχειρήσουν πλέον εναντίον μας, στοχεύοντας σε κάτι πολύ μεγάλο, “θα πάνε” σε πόλεμο, σε μείζονα σύγκρουση! Το κρίσιμο “πότε” έχει αρχίσει και διαφαίνεται…

     –  Θα επιχειρήσουν σε Δ. Θράκη και στη Ν. Λέσβο, με στόχο τον “Λαιμό της Ξάνθης”, δηλ. την πλήρη κατάληψή της, καθώς και το αυτό για το νησί της Σαπφούς. Πάλι ΔΕΝ θα σας γράψω το “γιατί”! 

     –  Προβληματιστείτε λίγο και ΜΗΝ θέλετε “έτοιμη / μασημένη τροφή”, αν ασχολείστε με “το στόχο” που λέγεται Τουρκία! Οι Πληροφορίες είναι, πλην της συλλογής ζεουσών και τελευταίας στιγμής πληροφοριών, και γνώση Ιστορίας – Γεωγραφίας.  

     –  Ό,τι άλλο, δίκην προβοκάτσιας (πάγια πάντα τ/τακτική) επισυμβεί, θα αποτελέσει το έναυσμα, τη θρυαλλίδα για να πάμε στη σύγκρουση! 

    –  Διαβάστε τέλος και πάλι το άρθρο του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” για το “ξεψυχόν θηρίο”. 

ΥΓ. Άγγελοί μου στο Τ/ΓΕΕΔ μου αναφέρουν πολλά, αλλά θέλω χρόνο να σκεφτώ και θα σας ενημερώσω! 

2.  – Δυστυχώς και πάλι ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” δικαιώνεται και μάλιστα σύντομα

     – Τα  12  νέα  ανταρτόπουλα,  μαχητές  του  “ΡΚΚ”, που σκότωσαν στο ΒΑΝ πρόσφατα οι Τούρκοι, αφού εντόπισαν, μέσω Κούρδων και δικών τους ρουφιάνων, το κρησφύγετό τους, ξέρετε πώς τα … κατάφεραν; Διαβάστε λοιπόν!

   – Τους έρριξαν χημικά [αέρια(;)], με αποτέλεσμα να βγουν αυτά έξω με τα χέρια ψηλά και να παραδοθούν! Οι Τούρκοι όμως τα εκτέλεσαν τα 12 αυτά παιδιά ένα – ένα, τοποθετώντας μετά τα πτώματά τους σε ακανόνιστες αποστάσεις μεταξύ τους και βάζοντάς τους δίπλα τους τα όπλα τους ή κάποια από τα όπλα τους!  

    – Οι  Τούρκοι  με  την  ΑΑΠ  διαταγή   του   Οζέλ (Ιουλ. ΄15) με θέμα “Ειδικό (ενν. θέμα) για την Υπηρεσία” Ή Ειδικό Καθήκον” (Πιο Ελεύθερα) / “Hizmete Özel”, διέτασσαν τους δικούς τους να μην σκέφτονται Εισαγγελείς κλπ και να μην φοβούνται να ανοίγουν “πυρ” κατά των … Κούρδων “τρομοκρατών” (βλέπε ΡΚΚ), αντιθέτως να χρησιμοποιούν χωρίς δισταγμό τα όπλα τους, διότι ΠΡΟΣΕΞΤΕ τί τους έγραφε ο Οζέλ, “το κράτος ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ”! (Θυμάστε τί σας έγραφα για τις τουρκικές φοβίες; Αν όχι, τότε φίλοι μου ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” και θα αντιληφθείτε ότι επαληθεύτηκα και πάλι)! 

   – Παράλληλα το ΥΠΕΣ με δική του δγη καθόριζε το πώς θα ασκούσε ο Τ/ΤΥΠΟΣ το θέμα του Ψυχολογικού Πολέμου προς τους Κούρδους και των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων προς τους Τούρκους πολίτες. (Εμείς εδώ, ούτε καν σκεπτόμαστε αν θα πρέπει να δημιουργήσουμε Υπουργείο Τύπου ή ΓΓ/Τύπου και Πληροφοριών, δομημένη ορθά και νομικά κατοχυρωμένη, αφού υπάρχει ο φόβος να χαρακτηρισθούμε …  Χουντικοί. Παράλληλα σχεδόν όλα τα ΜΜΕ χρωστούν … “ιερείς” στο ελληνικό δημόσιο)! Σας διαβεβαιώ ότι οι Τούρκοι κατέστησαν “μανούλες” στον ΨΠ…

    – Αλήθεια πόσους “τρομοκράτες” αιχμαλώτους έχει δώσει ή δίνει το Τ/ΓΕΕΔ, στα διάφορα “Ενημερωτικά Δελτία” που έχει εκδώσει ή εκδίδει ; Δεν νομίζω να σφάλλω, αλλά δεν αναφέρεται σε αιχμαλώτους! Δεν πιάνουν αιχμαλώτους, αυτό πιθανώς να συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω διαταγή! Αιχμάλωτο ή -τους πιάνουν μόνον όταν εκτιμούν ότι υφίσταται αποχρών λόγος και γι’ αυτό και θέλει τότε ψάξιμο άγγελοί μου η (κάθε τέτοια) περίπτωση!

  – Θα  επανέλθω  όμως  με  την σύγχρονη 38 χρονη ξεφτίλα του πολιτισμού μας, με τη στάση μας ως παγκόσμιας κοινότητας, απέναντι στο Κουρδικό δράμα και όχι μόνον!  Μιλάμε φίλοι μου για τουρκικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος “κατά συρροήν” με θύματα τους Κούρδους και τα ελληνικά “δημοκρατικά” κανάλια ομιλούν ακόμα για Κούρδους … τρομοκράτες…, μη κρατώντας ούτε τις ισορροπίες!

  – Ίσως ακόμα κάποιοι, (σαν τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ για παράδειγμα, που ομιλεί στις ε/φ του τοίχου που βγάζει, για “κακιά Τουρκία” ειρωνευόμενος όλους εμάς που μαχόμαστε μετά πάθους την ειδικού τύπου οιωνεί φασιστοκρατία της Άγκυρας, αφού γι’ αυτόν η Τουρκία είναι … παρθένος), κάποιοι ίσως λοιπόν ακόμα, να ονειρεύονται Ε-Τ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, όντας ουρές τελειωμένων ονείρων της “Διεθνούς Εξουσίας” και ειδικότερα του τέως συμβούλου του Οζάλ, Εθνικο-Μπολσεβίκου Κιτσίκη ή και του δικτάτορα Παπαδόπουλου ακόμα (Συνέντευξη στη “ΜΙΛΛΙΕΤ” το 1968), κλπ. 

    –  Η Τουρκία είναι ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ! ΚΑ-ΤΑ-ΛΑ-ΒΕ-ΤΕ το φίλοι μου! Και οι ΤΕΔ το ίδιο! Άλλωστε να σας θυμίσω ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι δίκασαν ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ (!) τον τέως Α/ΓΕΕΔ Ιλκέρ Μπασμπούγ, (υπόθεση “ΕΡΚΕΝΕΚΟΝ”), με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κεμαλιστική … όχθη! Ο Α/ΓΕΕΔ εκφράζει, αυτός και μόνον τις ΤΕΔ, άρα τί είναι και αυτές; Μόνοι τους τα έχουν δηλώσει, αλλά εμείς έχουμε, ως φαίνεται, και δεν θα μιλήσω για τις πολιτικές “ελίτ”, που δυστυχώς κατά το πλείστον όζουν, αλλά μόνον για τα ΜΜΕ, έχουμε λοιπόν “πρακτόρικα”(;) ΜΜΕ. Είχε απόλυτο δίκιο ο Στρατηγός Φράγκος στην σχετική αποστροφή του! 

  ΥΓ. – Δείτε τί υφίστανται, από την Χούντα του Νεο-Σουλτάνου ΡΤΕ, οι 2000 περίπου (αθροιστικά και οι 2 “φουρνιές”) Τούρκοι Ακαδημαϊκοί που υπέγραψαν υπέρ των Κούρδων της ΝΑ Τουρκίας! Εφόδους στα σπίτια τους, ξεφτίλισμα, διεξάγεται ανάκριση για να περάσουν από δίκη, θα τους πετάξουν από τα ΑΕΙ, κλπ! Έτσι δεν κάνουν και οι δικοί μας Ακαδημαϊκοί;  Φτου σας ρεεεεεεε!…

        –   Για τους … Φούστηδες κατέβηκαν στους δρόμους, κατά της Ορθοδοξίας επανειλλημμένως διαδηλώνουν, για την αθρόα είσοδο ξένων και δη αλλόθρησκων το ίδιο, κλπ , που είναι οι περίφημοι Αριστεροί Σταλινο-Δημοκράτες, πού είναι τα Σορόπαιδα, οι σύγχρονοι Αμερικανο-Διεθνιστές, να διαδηλώσουν κατά της Τουρκίας και των μεθόδων της, κατά της γενοκτονίας των Κούρδων, και άλλα πολλά, πού είναι;  Για αυτούς που πνίγονται στο Αιγαίο και είναι η ίδια η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! (Σας το έχω εξηγήσει πολλάκις το “γιατί”)! Φτου σας και πάλι ρεεεεεεε!…

 

 3. Ήλθε ένας άγγελος του “Γρ. Ασφαλείας”, ο συμπαθής Πατάπιος,  και μου έφερε να δω ένα πρωτοσέλιδο καθημερινής ε/φ, η οποία αναφερόταν σε όσα “είδε” ή “άκουσε”, όντας ερωτική θεραπαινίς γόνου μεγάλης πολιτικής οικογένειας του τόπου, για αυτήν την οικογένεια κλπ (Σκάνδαλα και λοιπά, που κατά τον γράφοντα το άρθρο, δεν νομιμοποιούν να ελπίζουν οι Έλληνες ή να ομιλούν θετικά, ή ό,τι άλλο, για τον … γάτο Ρούλη, βλέπε Κυριάκο Κ. Μητσοτάκη).

      – Ως  “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”  επέπληξα  αμέσως  τον κομιστή της ε/φ, όχι διότι μου ανέφερε, ως όφειλε, αλλά διότι τον είδα να αμφιταλαντεύεται ψυχικά, κλπ. Σκέφτηκα να τον αποπέμψω από την Ομάδα Συλλογής και Αναλύσεων, των αγγελικών Ταγμάτων, αφού ΔΕΝ έχει ακόμα αντιληφθεί ή ΔΕΝ έχει ακόμα καταλάβει / εννοήσει ή και πειστεί ακόμα, πως ΔΕΝ πρέπει να τα κάνουμε όλα ”αχταρμά”, αλλά ότι θα πρέπει να εξετάζουμε το κάθε γεγονός ξεχωριστά, στις διαστάσεις που του πρέπουν / αναλογούν, στο χρόνο που πρέπει, με συνεξέταση και άλλων παραμέτρων, κλπ. Αν έχουμε τέτοιους αναλυτές, (ούτε καν ως σύγχρονους σοφιστές δεν μπορείς να τους δεις), τότε … “βράστα … Σοφονία”, αφού δεν θα μιλάμε για ΑΝΑΛΥΣΗ σε βάθος και εμπεριστατωμένη, αλλά για ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και αυτή δεν είναι δουλειά δικιά μας, αλλά των … “αγγέλων του σκότους”…

     –  Με μια πιο ώριμη σκέψη ο Πατάπιος “την έβγαλε καθαρή” και πιστέυω να κατάλαβε και αυτός, αλλά και οι … γράψαντες το υπόψη πρωτοσέλιδο! Έτσι, για να μην μπερδεύουμε τον Κ..ο, με τον Βόλο! 

    ΥΓ.  Την  υπόψη  Κα …  “κατάσκοπο”,  αλλά  και όλες  τις  υπόλοιπες  που έχει στον υπερχρεωμένο Σταθμό του ο “Τουϊτυ”, ξέρουμε με ποιά συγκεκριμένα … “skills” τις προσλαμβάνει… Μάλλον η Κα θα στεναχωρήθηκε πολύ μετά το σουτάρισμα από τον … γόνο… Με την ευκαιρία, θυμίζω και νομίζω δεν σφάλλω, πως και τον πατέρα του “Τουϊτυ” τον είχε ξελασπώσει ο πατέρας του Κυριάκου, όπως και έναν άλλο επιχειρηματία – παχύδερμο, που “σέρνει” την … κόρη του, με καταγωγή αυτής από τη Ρόδο, λόγω των ΕΥΡΩ του, κλπ.

 4.   Σημερινή Ελλάς :

        –  Πτώχευση KAI Χρεοκοπία!… 

        –   Οξύτατο Δημογραφικό Πρόβλημα! Γινόμαστε σιγά – σιγά “Χώρα Γερόντων”!…

        –   Εισβολή, με άδειά μας των πάσης φύσεως ξένων και μάλιστα αλλοθρήσκων!… 

      –   Υπονόμευση με ευθεία προσβολή των αρχών, των αξιών και των ιδανικών μας, των ριζών μας! Πολιτισμική ένδεια, ανύπαρκτη παιδεία, αθεΐα, κλπ. Κατάντησε η Ελλάδα να είναι η μόνη μαζί με την Β. Κορέα του παράφρονα,  να έχει ακόμα Κομμουνισμό, ο οποίος χωρίς να πιστεύει μάλιστα στην αστική – κοινοβουλευτική Δημοκρατία, είναι στη … Βουλή!… Πού πάμε φίλοι μου; Σας ρωτάω και πείτε μου εσείς, απαντείστε μου!

                                                      –  “ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΔΑΦΗ“;  

                                                      –  “ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΟΒΩΣΟΥΝ“;

                   –  “ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ  Η ΚΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ“;

ΥΓ. Μπορεί η Τουρκία να είναι πχ 1 φορά διαλυμένη και … σε επιθανάτιο ρόγχο, αλλά αν εμείς είμαστε στο πολλαπλάσιο (Χ 1, 2, 3 … βάλτε εσείς το νούμερο) τότε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο… Βέβαια ΔΕΝ ξεχνάμε τη ρήση του Επισκόπου Κυπριανού, λίγο πριν απαγχονισθεί το 1821, από τους Οθωμανούς, αλλά ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” ΔΕΝ θέλει αγγέλους “παθητικούς”, σε κατάσταση ύπνωσης ή “νιρβάνα”, αλλά και πασιφιστές! …

                                                                                 

5. To αλβανικό Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόσφατα εισήγηση της Αλβανίδας ΥΠΑΜ Μιμί Κοδέλι για παροχή προστασίας των οικογενειών, των στελεχών πληροφοριών του Στρατού, των Μυστικών Υπηρεσιών και της Αστυνομίας! Ακριβώς όπως και στην Πατρίδα μας!…

ΥΓ. Καλά που υπάρχει η Ταξιαρχία (“Χορωδία”) των Αγγέλων και παρακολουθεί! …  

                                                                           ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!  

                                                                                        “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”