ΕΠΕΙΓΟΝ!

Τσόγλανε!

Λόγω του άκρως προσβλητικού σου ύφους και της εξ αποστάσεως λεκτικής μαγκιάς σου, απαντώ, τονίζοντας προς όλους ότι δεν θα υπάρξει και πάλι τέτοια περίπτωση, ό,τι και να δεχτούμε ως ερώτηση, παρατήρηση, επισήμανση, κλπ, κλπ, κλπ:

 

1. Σχετικά με τον “ΑΓΓΕΛΟ:

    α. Γιατί δεν δίνεις εσύ ο… παραλής λεφτά σε εμάς, ώστε να τα δώσουμε στον “ΑΓΓΕΛΟ” μας και να σηκωθεί να φύγει από την περιοχή που τώρα ζει και… μαρτυράει; Ένας κρατικός υπάλληλος ήταν ο συγκεκριμένος και αγόρασε την υπόψη οικία με δάνειο, το οποίο ξεχρεώνεται στα 83 του έτη, αν θα φτάσει φυσικά μέχρις εκεί!..

    β. Και σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, και δη στην ελεύθερη (υποτίθεται) και δημοκρατική Ελλάδα του 21ου αι., κατ’ εσέ, δεν μπορεί να ζει ο καθείς όπου θέλει, κάνοντας επιλογές περιοχών, διότι σε κάποιες εξ αυτών πχ της Πρωτευούσης ή της Θεσσαλονίκης, τρομοκρατούνται οι πολίτες από διάφορες συμμορίες ξένων (η σαβούρα των οποίων εισήλθε στην χώρα και όχι κανένα “αφάν γκατέ”) και Ελλήνων ή “Ελλήνων” ή επειδή στις πολυκατοικίες διαβιούν πχ καταζητούμενοι συνεργάτες της “ΕΛΑΣ” ή υπάρχουν κεκαλυμμένα πορνεία, με πιθανούς συμμέτοχους και Αστυνομικούς, ή επειδή γίνεται χρήση ναρκωτικών, κλπ, κλπ, κλπ;

    γ. Διάβασε τώρα, επειδή είσαι εύκολος στην κρίση σου και γρήγορος στο να βγάζεις συμπεράσματα!

Αν ο “ΑΓΓΕΛΟΣ” αυτός ήταν Τούρκος (Στρατιωτικός, Αστυνομικός ή Κρατικός Υπάλληλος του ΥΠΕΞ, ΥΠΕΣ, κλπ) και είχε καταγγείλει, αυτά που εσύ διάβασες εδώ, εκτίμησες και μας έγραψες, με το ανοίκειο αυτό ύφος, ένα ύφος “σνομπ” τουλάχιστον, τότε:

    (1) Θα του έστελναν το καλύτερο ΙΧ και τα καλύτερα Όργανά τους να τον παραλάβουν και να εξετάσουν το τί ακριβώς ισχυρίζεται, έστω!..

      (2) Θα του φέρονταν με τον προσήκοντα στην ιδιότητά του και στον βαθμό του σεβασμό, απολύτως, και ας είναι μια κεκαλυμμένη Χούντα η χώρα τους!

     (3) Δεν θα επέτρεπαν ποτέ, εκεί όπου θα έμενε ένας τέτοιος “ΑΓΓΕΛΟΣ” τους, να υπήρχε όλη αυτή η… βρωμιά!

      (4) Θα ετύγχανε της προστασίας των ΤΕΔ, Τ/Αστυνομίας και ΜΙΤ, από την 1η στιγμή!

     (5) Επίσης: Στην Τουρκία, όλοι οι ανώτεροι  και  ανώτατοι  κρατικοί υπάλληλοι οπλοφορούν! Είναι δυνατόν να έχει υπηρετήσει κάποιος σε κάποια κρίσιμη θέση για χρόνια και να μην έχει νομοθετημένη, έστω, την ατομική του προστασία και στον τομέα της οπλοφορίας;

Τέλος, για να γνωρίζεις, διότι και δεν γνωρίζεις και δεν καταλαβαίνεις, που είναι και πιο επικίνδυνο, οι Τούρκοι έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένο πατριωτισμό και αγάπη για την χώρα τους και δεν θα επέτρεπαν ποτέ πχ να υπάρχουν εκεί που μένει κόσμος κρυφά πορνεία διαφόρων “δικτύων”, (θα έχεις ίσως ακούσει ότι όλα αυτά είναι σε ειδικό μέρος, στις πόλεις όπου υπάρχει άδεια να υφίστανται), πόσο μάλλον να υπάρχουν τέτοια εκεί όπου ζουν Αξκοί, συνταξιούχοι και μη (βεβαίως για όλα τα εε και εα στελέχη των ΤΕΔ υπάρχει ειδικό “καθεστώς”, σχετικά με τις τοποθεσίες όπου αυτοί διαβιούν), εκεί όπου ζουν Αστυνομικοί ή εκεί ανώτεροι και ανώτατοι κρατικοί υπάλληλοι, όπως πχ του ΥΠΕΞ (που θα μπορούσε να ήταν η… περίπτωσή μας), εκεί δηλαδή όπου ζουν τα άτομα που κατ’ εξοχήν θυσιάζονται για την χώρα τους!.. (Να μην στο αναπτύξω αυτό, διότι πιθανώς να “πάθεις”)!

Αυτά τα ολίγα, ως απάντηση, για το 1ο θέμα!

 

-/-

 

2. Σχετικά τώρα με την “ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ” στον εμβολιασμό, για τον “COVID-19”!

Ενοχλήθηκες που διάβασες (ενοχλήθηκε η πλαστή και σίγουρα επίπλαστη δημοκρατικότητά σου, και “πιάσε λύκο και καβάλα”) ότι θα έπρεπε το υπόψη / το συγκεκριμένο εμβόλιο να ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ(!) για όλους στην χώρα μας, πλην όσων και μετά από ιατρική γνωμάτευση, δεν θα έπρεπε να το κάνουν!

Ανόητε!

Στις περιπτώσεις αυτές σαν του “COVID-19”, η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΟΛΙΣΤΙΚΗ” και μόνον!

Μιλάμε, “παπάρα”, για:

  α. Έναν ιό που προσβάλλει τους πνεύμονες του ανθρώπου και ο οποίος μεταδίδεται πανεύκολα, αλλά και εισέρχεται επίσης πανεύκολα και γρήγορα στον ανθρώπινο Οργανισμό και μεταδίδεται με τα ανθρώπινα σταγονίδια και με τις όποιες επαφές, κλπ, κλπ, κλπ, μην κάνοντας καμία διάκριση (εδώ “κολλάει” το προκαταβολικά ρηθέν… “παπάρα”), σε… δεξιούς, κεντρώους, αριστερούς, Ολυμπιακούς, Βάζελους ή οπαδούς της Κούλας, κλπ, ούτε σε ψηλούς ή κοντούς ή παχείς και αδύνατους, αν και η παχυσαρκία είναι η 1η αιτία θανάτου από τον ιό αυτόν, αφού θεωρείται το 1ο και σοβαρότατο, από τα λεγόμενα “υποκείμενα νοσήματα”, νόσημα!..

  β. Ένα εμβόλιο που δεν σε προστατεύει 100%, απλώς σου δίνει την δυνατότητα, κατά τους Επιστήμονες πάντα, αν νοσήσεις να μην πεθάνεις!

  γ. Ένα μέτρο της Κ-Β, αυτό δηλαδή της διακρίσεως στην καθημερινότητά μας των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, το οποίο όμως δεν μπορεί να αποδώσει (παρά μόνον ίσως να μειώσει τις μολύνσεις), διότι δεν μπορεί ποτέ και σε καμιά κοινωνία (μόνον πιθανώς σ’ αυτήν των νεκρών), να μην έλθει ο ένας πολίτης σε επαφή με τον άλλον, (αφού είσαι ανόητος, μαθηματικά δεν θα λογάς), άρα δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στις 7,5 δις που είναι ο παγκόσμιος πληθυσμός, να μην έλθουν σε επαφή πχ ένας εμβολιασμένος με έναν μη εμβολιασμένο, καθ’ οιονδήποτε τρόπο!

  δ. “Η ανοσία της αγέλης” επιτυγχάνεται με ποσοστά εμβολιασμού, όπως οι Επιστήμονες λένε, τουλάχιστον από 80% και άνω (Οι μεταλλάξεις αυξάνουν το ποσοστό αυτό)!.. Εμείς είμαστε ακόμα στο 40% με 45% ίσως, σε ό,τι αφορά τους πλήρως εμβολιασθέντες (2 δόσεις)!

    ε. Μέχρι στιγμής, όσο αυτό και να σου ακούγεται απάνθρωπο, (δυστυχώς είναι έτσι), οι θάνατοι στην χώρα μας είναι περίπου 12.500, ενώ με βάση τα ποσοστά των θανάτων που ο ιός δικαιολογεί, ο αριθμός αυτός για την Ελλάδα είναι 20.ο00 νεκροί! Άρα και στο κομμάτι αυτό, προς ώρας, η χώρα μας “παπάρα”, και όχι η Κ-Β τυφλωμένε αντι-ΝΔτη, πέτυχε, όσο βαρύ να είναι και να ακούγεται αυτό, όπως πέτυχε συνολικά το “ΕΣΥ”, “ΘΕΟΣ ‘ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ”!..

    στ. Τα ποσοστά των θανάτων όμως(!), κατά τους ειδικούς Ιατρούς, μπορεί να αυξηθούν γεωμετρικά, λόγω των μεταλλάξεων, “ΔΕΛΤΑ”, “ΚΑΠΠΑ”, κλπ, κλπ, κλπ!..

“Βγαίνουν” λοιπόν και σου λένε οι ειδικοί (Την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων δεν την “έφτιαξε” ο Κ.Κ.Μ. “παπάρα”, την βρήκε από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από τους… Πολλάκη και Ξανθό), “πάτε και εμβολιαστείτε τώρα(!)”, διότι σύντομα θα νοσήσουν άπαντες οι μη εμβολιασμένοι, πολλοί των οποίων θα πεθάνουν, καθώς και αρκετοί εμβολιασμένοι, που θα την “αρπάξουν” απ’ τους ανεμβολίαστους, λόγω της προαναφερθείσης αναπόφευκτης μείξης των πολιτών και λόγω της μη 100% προστασίας από τον ιό των κειμένων εμβολίων, με τα οποία εμβολιάστηκαν!..  Και όλα αυτά με ευθύνη και… μέριμνα των… μεταλλάξεων(sic)!!!..

“Βγαίνει” μετά και ο Π-Θ Κ. Κ. Μ. και μας αναφέρει για… μερική υποχρεωτικότητα, σε 1, 2 τομείς της καθημερινότητάς μας, λες και δεν γνωρίζει τις παραγράφους 2β και 2γ, αντί να πει ΤΩΡΑ(!) “ο εμβολιασμός για τον ιό αυτόν καθίσταται από σήμερα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ(!) για όλους τους πολίτες”, ενδιαφερόμενος πραγματικά για την ΥΓΕΙΑ όλων των πολιτών, γράφοντας στα παπάρια του την όποια “Επιτροπή Βιοηθικής”, (η Κ-Β είχε προσφύγει σ’ αυτήν τον Ιούνιο του 2021), η οποία εκτιμώ ότι δεν θα ήθελε πχ να λέμε “Αθήνα” ή το όνομα κάποιας άλλης ή κάποιων άλλων εκ των πόλεών μας, όπως ακούγαμε και λέγαμε, όχι προ πολλού χρόνου βεβαίως, πχ Πέργκαμο, όπως και στο αυτό μέρος του σώματός του να γράψει το πολιτικό “ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ” “Σόρος-Τσίπρα”, μη φοβούμενος μπας και τον πει αυτός “μη Δημοκράτη”, Χούντα την Κ-Β του, κλπ!..

Ποιός Τσίπρας στ’ αλήθεια; Αυτός πχ που τον Νοε του 2020 μας έλεγε ότι δεν υπήρχε εμβόλιο για τον ιό, αυτός που ανέχεται τον φερόμενο ως επικεφαλής του ένοπλου Παρακράτους-του Ιατρό να είναι ανεμβολίαστος, αυτόν τον “Κόκκινο Φασίστα” και νυν “Δυτικό Διεθνιστή” των “Διεθνών Εβραίων”, ο οποίος με το ψέμα κοιμάται, με την απάτη ξυπνάει και με την κοροϊδία του λαού μας περνάει την  ημέρα του;

Για τον Τσίπρα, “μία ημέρα των ημερών”, ο “ΑΡΚΑΣ” ή μάλλον κάποιος εκ των απογόνων του και το αυτό ταλαντούχος, θα ολοκληρώσει την εκπόνηση του… Διδακτορικού του, με θέμα το πολιτικό αυτό “Κολόπαιδο”, και την πλήρη γελοιοποίησή του, η οποία, ας ευχηθούμε, να μη καταστεί και πάλι ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ και ΒΛΑΒΕΡΗ για την Πατρίδα μας, όπως τα 4,5 χρόνια των “ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ!..

Ο Κ.Κ.Μ. είναι πράγματι μετριοπαθής και “Δημοκράτης” και γι’ αυτό δεν θέλησε να φανεί πολιτικά… ρηξικέλευθος, αλλά επέμενε και πάλι στο να πείσει, εξηγώντας στο διάγγελμά του στον λαό μας, το τί μπορεί να έρθει, κλπ, κλπ, κλπ, ρισκάροντας ακόμα και αυτήν την τεράστια, μέχρι τώρα, επιτυχία της Κ-Β του στον χειρισμό συνολικά της Πανδημίας, χειρισμό που “έβαλε τα γυαλιά”, αναλογικά πάντα των δυνατοτήτων μας, σε πολλές των αναπτυγμένων βιομηχανικών και μη, χωρών της Δύσεως! (Ποιά; Η χρεοκοπημένη και υποθηκευμένη Ελλάδα, έως το 2115)!..

Επέλεξε όμως να το κάνει σε λάθος θέμα, θέμα για το οποίο, αν γίνει η Ελλάδα, στα τέλη του ΄21 και το ΄22… “Πέργκαμο”, καθ’ ά οι Επιστήμονες πιθανολογούν και λένε, τότε οι ΡΟΖ-ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι σύμμαχοί τους κρυφό- μαύρο-Χουντικοί των γνωστών ε/φ, Καναλιών, “κυκλωμάτων”, κλπ, θα τον λένε ΦΟΝΙΑ!..

Έτσι, η… “λάου λάου” επιλεγείσα στο θέμα αυτό πολιτική των όποιων συμβούλων του ή η απ’ ευθείας δική του παραπάνω απόφαση, την οποία έκανε πράξη, θα έχει γυρίσει ως “μπούμερανγκ” εναντίον του και μάλιστα με χτύπημα τόσο δυνατό, που θα τον θέσει πιθανότατα πολιτικά “νοκ άουτ” για πολλά χρόνια ή και για πάντα, αφού “η εικόνα είναι το πιο δυνατό όπλο στην μνήμη και στην ψυχή των μαζών”!.. [Η εικόνα των πάρα πολλών (των ίσως ασύμμετρα πολλών) πολιτών που θα “τρέχουν” ίσως “προσεχώς” στα (Ν) ή ακόμα χειρότερα των πολλών νεκρών, που πιθανώς να έχουμε “μπροστά”, κλπ, κλπ, κλπ,! Καταλάβατε]!..

Ο γνωστός Τσίπρας, από το διάγγελμα του Π-Θ, “είδε” μόνον την… μερική υποχρεωτικότητα και όχι την προσπάθεια του Π-Θ με την πειθώ να καταδείξει, για άλλη μια φορά, στον λαό μας την λύση στο πρόβλημα, κάνοντας, ως Τσίπρας, την νύχτα ημέρα, αναφέροντας, αυτός ο πολιτικός αλήτης, πως η Κ-Β πρέπει να πείσει και όχι να υποχρεώνει!!!!!!!!!!!!!!.. Αλλά αυτός όμως είναι υπέρ της υποχρεωτικότητος!!!.. Σε τί επίπεδο πολιτικής βρώμας ζει και… τρέφεται το άτομο αυτό;

Ο Τσίπρας και γενικά όλο το υφιστάμενο σήμερα Χουντο-λόϊ (μαύροι Χουντικοί, Σοροσυριζαίοι, Κόκκινο-Χουνταίοι Κ/Σ και άλλες ελληνικές, “ελληνικές” και ξένες… ανθελληνικές παραφυάδες, όπως και κάποια λαμόγια σαν πχ τον Αντώναρο, που επειδή δεν πήρε, αυτός ο βλάκας, “καρέκλα”, “πηγαίνει” σήμερα με τον Τσίπρα… / ε, Καραμανλή μπουχέσα ή Βούδα, τί φίδια είχες στο Κόμμα και γύρω σου ρε;), “περιμένουν στην γωνία” τον Κ. Μητσοτάκη για να τον πουν ή φονιά ή αν πάμε σε πόλεμο με τους Τούρκους, να πούνε πως αυτός ο τάδε, αυτός ο δείνα, κλπ, “έστειλε και στέλνει στον θάνατο ε/Λαέ τα παιδιά σου”, κλπ, κλπ, κλπ!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΤΑ ΜΕΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΥΠΟΣΤΕΙ -ΠΡΟΣΟΧΗ-… “ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ”(!!!) ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ, ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ “ΜΑΜΩΝΑ” ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!..

Διάβασε λοιπόν καλά τα παραπάνω “Τσόγλανε”, (μήπως είσαι Τούρκος ρε; / Ύποπτο το “Τσόγλανος” = “İç Oğlan”) προβληματίσου και πάψε κάποια στιγμή να ανοητεύεις!

Παράλληλα, πήγαινε σε κάποιον από τον ελεύθερο χρόνο σου και άναψε και ένα κεράκι, αν είσαι Έλληνας και Ορθόδοξος φυσικά, στο Α΄ Ν/Φ, στον τάφο του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για την ελληνική πατριωτική ψυχούλα του, διότι Εκείνος έκανε το “ΕΣΥ”, την 10ετία του 1980, και σώνεται ακόμα και σήμερα, 40 σχεδόν χρόνια μετά, ο Ε/Λαός, ένας Λαός που έφαγε “γλυκό ψωμάκι” απ’ τον ίδιον αυτόν ηγέτη, ένας Λαός που είδε χρήμα στην τσέπη του και μάλιστα χρήμα που να μην φεύγει απ’ αυτήν, αλλά πάντα να είναι εκεί, Αυτός τον ένωσε, όσο μπορούσε, Αυτός τον ομογενοποίησε και εξίσωσε, Αυτός τον έκανε και πάλι να νοιώθει πραγματικός ΕΛΛΗΝΑΣ, ήτοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, παλιοπαπάρα!!!..

Επίθεση στη Χρυσή Αυγή από την "αριστερή πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ",αλλά χωρίς...αυτοκριτική | OnAlert

Αριστερή Πρωτοβουλία: Ο Ανδρέας Παπανδρέου «ζει» στις καρδιές του λαού μας | Σ.Υ.Τ.Α.

Οι σπάνιες, αλλά και οι πιο γνωστές φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου | LiFO

22 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου: Η επίσκεψη στην Κύπρο και το έμπρακτο δείγμα συμπαράστασης στον αγώνα μας - Apopseis

Τέλος, διάβασε:

“Το κάστανο θέλει κρασί

και το καρύδι μέλι και η τσούπα το φιλί

πρωϊ και μεσημέρι“!

 

Αυτό το… δημώδες σημαίνει, κυρίως, πως πρέπει ο καθένας να ασχολείται με τον τομέα του και πως δεν είναι όλοι για όλα! Άσε λοιπόν τον ιό στους ειδικούς!..

Με την σημερινή ευκαιρία, “πάρτε” και την παρ. “3”! 

 

-/-

 

3. Προς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”:

   α. Ασχολούμαστε τώρα, κυρίως, με τον Επχη του τ/ΓΕΣ Στρατηγό Βελί ΤΑΡΑΚΤΣΙ,

Terörü bu toprakların 40 yıllık kaderi olmaktan çıkaracağız'

καθώς και με τον Τ/ΑΚΑΜ στην Αθήνα!

    β. Όσοι, αύριο στις 15-07-2021, στου “ΛΑΜΟΓΙΑ”, θα παραδώσουν αναφορές για Βαλκάνια και για Τουρκία ή θα στείλουν αναφορές για Βαλκάνια και Τουρκία, παρακαλούνται να της έχουν, κατά τα ειωθότα, κωδικοποιημένες!..

     γ. Να και ο νέος (κατά 99,9%) Αμερικανός Πρέσβης στην Άγκυρα! Διαβάστε!

ABD

ABD Başkanı Joe Biden’ın, ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine eski Cumhuriyetçi Senatör Jeff Flake’i aday gösterdiği bildirildi.

Adaylığını Medium hesabından duyuran Flake, “ABD’nin uzun süredir NATO müttefikimiz olan Türkiye Cumhuriyeti ile olan ilişkisinin stratejik önemi göz önüne alındığında, Başkan Biden’ın bu büyükelçilik adaylığı ile bana duyduğu güvenden onur ve gurur duyuyorum.” ifadesini kullandı.

Büyükelçiliğinin her iki ülke için de önemli bir zamanda çok önemli bir görevlendirme olduğunu vurgulayan Flake, eşi Cheryl ile “Türkiye’nin sıra dışı insanlarını tanımayı dört gözle beklediklerini” belirtti.

Flake, şunları kaydetti:

“Senato tarafından onaylanırsam, yurt dışında ABD çıkarlarını temsil eden güçlü, deneyimli ve yetenekli bir ekibe katılmaktan memnuniyet duyacağım. Hem ABD Temsilciler Meclisinde hem de Senatoda görev yapmış biri olarak, Kongrenin ABD dış politikasında oynadığı rolü anlıyor ve takdir ediyorum.”

ABD’nin küresel liderliğinin yerini hiçbir şeyin tutamayacağına vurgu yapan Flake, “Biden yönetimi, bu aday gösterme ile Amerikan dış politikasının ve diplomasisinin en iyi geleneğini ve parti siyasetinin kenara bırakılması gerektiği inancını teyit ediyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Arizona eyaletini temsilen Cumhuriyetçi olarakKongrenin iki kanadında da görev yapan Flake, eski Başkan Donald Trump’a muhalefetiyle biliniyor.

    δ. Συγχαρητήρια στον Υφυπουργό Υγείας, ο οποίος ΔΕΝ(!) άφησε το θέμα του θανάτου της μικρής κόρης του Ιερέως, παιδιού που πέθανε πάνω στην εγχείρηση, κατά την οποία επιχειρήθηκε να της τεθεί “δακτύλιος”, λόγω της παχυσαρκίας της! Όπως απεδείχθη, ο Χειρουργός Ιατρός ήταν / είναι… “Αλμπάνης”, έχοντας στείλει και άλλον άνθρωπο στον Τάφο, όπως και άλλον τον οποίον είχε καταστήσει παράλυτο, κατά το παρελθόν!.. Του ευχόμαστε, από την καρδιά μας, από Κοντοζαμάνης, να γίνει… Μακρυζαμάνης!..

     ε. “Ψάξτε” την “Ντανιέλα”, θα βγάλετε λαβράκια!..

-/-

ΚΑΙ ΠΑΛΙ – ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΦΟΡΑ- ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ

ΑΝ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ,

ΓΕΙΑ ΣΑΣ“! 

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!

Facebook: Βάλτε την Ελληνική σημαία φόντο στη φωτογραφία του προφίλ σας και όχι ότι σας πλασάρει η Νέα Τάξη ... | Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

19 | August | 2017 | DER KAMERAD | Page 2

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ”! ΗΡΟΔΟΤΟΣ (“Ο ΠΑΤΗΡ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ“). 

-/-