Επικοινωνία Με Τους Αναγνώστες!..

Φίλοι μου / μας!

Οι Η.Π.Α., (για άλλη μια φορά σας το γράφουμε), επί Κλίντον (και Ομπάμα στην συνέχεια) και ενώ “φτιαχνόταν” η νέα… “Νέα Τάξη Πραγμάτων”, δια της “CIA”… τους, (διότι έκαναν την ιστορική αυτή Υπηρεσία… μαγαζί τους), απεφάσισαν τότε την υλοποίηση κάποιων πραγμάτων, προκειμένου να απεθνικοποιήσουν τα Κράτη και πρωτίστως τα… δυτικά, μεταξύ των οποίων ήταν και παραμένει και η Ελλάδα!..

Την διαταγή (μετά το 1996 και κυρίως με την αρχή του 21ου αι.), έδωσαν οι Κοσμοκυρίαρχοι απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι”, (ναι, αυτοί που μισούν την ίδια τους την Φυλή), δια του Οργάνου τους Μ. Κλίντον, στην “CIA”, ενώ ορίστηκαν και κάποιοι “Διεθνείς Εβραίοι” (Β’ Κατηγορίας, σε σχέση με τα “Μεγάλα Αφεντικά”), ως “Τοποτηρητές” στις διάφορες “Περιοχές… Αλλαγών”, όπως ο διεθνής σπεκουλαδόρος Τ. Σόρος, γόνος της Οικογενείας που “κάρφωνε” στον Β’ Π.Π. ομοφύλους τους στην Κεντρική -κυρίως- Ευρώπη!..

Εκεί (“CIA”) “συστήθηκαν” τα σχέδια της… παγκοσμίου μεταναστεύσεως, εκεί αποφασίστηκαν τα διεθνή Όργανα υλοποίησης των σχεδίων (τα πρόσωπα δηλαδή), εκεί οι νέοι πολιτικοί άρχοντες των χωρών, όπως πχ της Ευρώπης, εκεί επίσης οι… νέοι δημοσιογράφοι, που θα διαμόρφωναν.,.. συνειδήσεις, κλπ, εκεί γενικώς οι νέες ηγεσίες παντού και σε όλους τους τομείς, εκεί οι “ΑΝΤΙ-FA” και οι “ANTAR-CIA”, απ’ εκεί διοχετεύτηκε το αναγκαιούν πάρα πολύ χρήμα για τον όλο σχεδιασμό σε συγκεκριμένους… Κους, … Οργανισμούς, κλπ, εκεί αποφασίσθηκαν οι “διεθνικές αναρχικές πορείες”, που τις συνόδευε και συνοδεύει η κάθε εθνική… Αστυνομία, εκεί αποφασίσθηκε η δημιουργία νέων Κομμάτων, φιλικών προς τον υπόψη σχεδιασμό, όπως πχ στην Ελλάδα ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, κλπ, εκεί αποφασίσθηκε και η… διάβρωση των λοιπών στις χώρες υπαρχόντων Κομμάτων, εκεί αποφασίσθηκε αυτό που ακούμε τελευταίως να λέγεται από τους Αμερικανούς, όπως και από τους Μπάϊντεν – Μπλίνκεν, περί ενισχύσεως της κάθε Αντιπολιτεύσεως στις χώρες – στόχους των Η.Π.Α., όπως πχ η Τουρκία, για αλλαγή των πολιτικών καταστάσεων σ’ αυτές, εκεί αποφασίστηκε και το ποιοί, μέσα στις χώρες – στόχους, θα αποτελούν τους επικεφαλής στο… Πεδίο, ήτοι μέσα στις διάφορες πόλεις, αυτών που θα βγαίνουν και με εντολή θα μπαχαλοποιούν επίτηδες τις διάφορες χώρες, με στόχο την ανατροπή των μη αρεστών Κ-Β και την επιβολή διεθνιστικών πολιτικών… επιλογών και πάντα μετά από δήθεν… αυτόβουλες εσωτερικές επαναστάσεις, όπως πχ ήταν αυτή στο Κίεβο, η πορτοκαλί, όπως αυτή στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, με τους “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ” και τους “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ”, (“Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ”, οι οποίοι και αυτοί ήσαν μέρος του “παιχνιδιού”, ώστε να συκοφαντηθεί ο κάθε Κρατικός Εθνικισμός), όπως αυτή στο Γκεζί, όπως αυτή στο Βελιγράδι, όπως αυτές στην Λευκορωσία, κλπ, κλπ, κλπ!..

Ανάμεσα σ’ αυτούς τους… Κους, που ήταν και είναι ακόμα, έστω θεωρητικά, οι επικεφαλής των… αυθόρμητων επαναστάσεων στα διάφορα Κράτη, σε εμάς στην Ελλάδα είναι ο Βαρουφάκης, στην Τουρκία ο Οσμάν Καβαλά, και για “να μην το κουράζουμε” στην Λευκορωσία ο νεαρός φιλο-ναζιστής Προτάσεβιτς, ο οποίος διοργάνωνε τις διαδηλώσεις (έκανε και πολλά άλλα), της Αντιπολίτευσης, στην Λευκορωσία.

Το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Κόμμα των Η.Π.Α. είναι το κυριότερο παγκοσμίως Όργανο των “Διεθνών Εβραίων”, εδώ και χρόνια, ενώ η Ευρώπη (ΕΕ) είναι σήμερα και πάλι σύμμαχος των… Η.Π.Α., αφού την ΕΕ κυβερνούν, δια των πολιτικών Οργάνων τους, οι ίδιοι “Διεθνείς Εβραίοι”!..

Στην Ελλάδα και στην Σερβία, για παράδειγμα, “πέρασαν” οι σχεδιασμοί αυτοί, που ακροθιγώς σας ανέφερα, ενώ πχ στην Τουρκία, στην Ουγγαρία και στην εσχάτως… πολυσυζητημένη Λευκορωσία δεν “πέρασαν”!..

Γι’ αυτόν τον λόγο “φωνάζουν” σήμερα Αμερικανοί και Ευρωπαίοι για τον… Προτάσεβιτς και για κανέναν… Προτάσεβιτς, αλλά για το ότι η Λευκορωσία δεν έγινε ή έστω δεν “έστρεψε”… δυτικά!..

Πρόκειται για έναν ανόητο και κυρίως βρώμικο και πρόστυχο σχεδιασμό, (στον οποίον δυστυχώς συναίνεσε και ο ανθέλληνας μεν, αλλά τεράστια πολιτική προσωπικότητα δε, επίτιμος Π-Θ της “Παγκοσμίου Κ-Β”, 98 πλέον ετών Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ),  με τον οποίον επιδιωκόταν και επιδιώκεται η βίαιη αλλαγή του Κόσμου και η οδήγησή του στην “Παγκοσμιοποίηση” ή αλλιώς στον λεγόμενο… σύγχρονο δυτικό… Διεθνισμό, και πάντα με ευρεία χρησιμοποίηση (!) των παλαιών Κομμουνιστών των “Κρατών – Στόχων” και των όποιων νοσταλγών του “Κόκκινου Φασισμού”!..

Να σας θυμίσω πως στην ίδια… αλωμένη “CIA” σχεδιάστηκε, από την “Συμμαχία” “Διεθνών Εβραίων” – Κινέζων, η πτώση του Τραμπ, (τα έχουμε γράψει, αναλύσει και εξηγήσει δεκάδες φορές και κυρίως τα “γιατί”), στις μόνες εκλογές που δεν ήλεγξαν και τις έχασαν και γι’ αυτό μετά “σκύλιασαν” να βγάλουν τον Μπάϊντεν, κάτι που πέτυχαν με χρησιμοποίηση… 1000 “μηχανών”, ήτοι σε ένα σχεδιαστικό… σύνολο με τον τίτλο “Νοθεία” !.. Καταλάβατε!..

Να πούμε ακόμα, απλώς για να δείτε την… ειρωνεία(!!!) της Ιστορίας, ότι σήμερα κυβερνούν τις Η.Π.Α. οι διαβρωμένοι από τους Κομμουνιστές “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, των οποίων το Κόμμα έχει αλλοιωθεί σχεδόν 100%, ένα Κόμμα που ιστορικά πολέμησε τους Μαύρους και την Ένωση των Αμερικανών, και όμως ψηφίζεται από τους Μαύρους, ενώ ο Λίνκολν και οι Ρεπουμπλικανοί ήσαν αυτοί που αγωνίστηκαν ιστορικά για την ένωση των Η.Π.Α. και την Μαύρη Φυλή!.. Το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Κόμμα, δυστυχώς, δεν είναι φίλοι μου αυτό που είχε σχεδιάσει να κάνει ο τεράστιος ΚΕΝΝΕΝΤΥ, ένα Κόμμα και για τις Η.Π.Α. και για τον Κόσμο, και γι’ αυτό τον “έφαγαν” οι “Κοσμοκυρίαρχοι”!..

Συνεχίζουμε!

Αυτός ο αναφερθείς και πάλι παραπάνω σχεδιασμός αποδεικνύει την μη κυρίως γνώση, από τις ΜΥ των Η.Π.Α., των λαών, των οποίων τα Κράτη στόχευσαν οι Κ-Β τους, για τους δικούς τους λόγους, λόγοι κυρίως παγκοσμίου κυριαρχίας και βεβαίως καταδεικνύει ευκρινώς την έλλειψη ατόμων στις Υπηρεσίες αυτές, με πολλές και “έντονες”… εγκεφαλικές ραβδώσεις!..

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αλλαγής Κ-Β, χωρίς να έχουμε πρόστυχους σχεδιασμούς που ταυτίζουν την βρωμιά τους με τους κάθε φορά “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ή και συστημικούς Ρεπουμπλικανούς (σαν τον Τζορτζ ΜΠΟΥΣ Τζούνιορ ή “βλάκα”), Κυβερνήτες των Η.Π.Α., αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι… εξωστρεφείς κάποτε πολιτικά Η.Π.Α. έχουν… χτίσει (κυρίως δια των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” που άλωσαν το αμερικανικό Δημόσιο) ένα τείχος, που σχεδόν αυτομάτως… αποκρούει κάθε έναν ή κάθε μια που θα ήθελε πχ να υποβάλλει προτάσεις για διάφορα θέματα και κυρίως διεθνούς ασφαλείας, κλπ, ενώ ο κάθε έχων διαφορετική άποψη από την καθεστωτική αμερικανική, σχεδόν διώκεται ή έστω χαρακτηρίζεται ως Αντι-Αμερικανός!.. Αν είναι δυνατόν!..

Την αιτία για την παραπάνω αλήθεια εμείς την αποδίδουμε στην κομμουνιστική ιδεολογική και πνευματική… ηγεμονία, σχεδόν ιδεολογική… απολυταρχία, που προφανώς επέβαλαν στο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Κόμμα και στα μέλη του, οι διαβρώσαντες το Κόμμα αυτό Κομμουνιστές, σαν εκείνον πχ τον άκρως περίεργο, εβραϊκής καταγωγής πολιτικό, και μεγάλο όνομα στο Κόμμα, Μπένυ ΣΑΝΤΕΡΣ και όχι Μπένυ… ΧΙΛ, αλλά και στον ιδεολογικό φασισμό που σχεδόν σε ποσοστό 100% έχουν επιβάλλει, με το “έτσι θέλω”, στο Κόμμα οι εκπρόσωποι των Μαύρων και οι λεγόμενοι διεθνώς “Δικαιωματιστές”, οι περισσότεροι των οποίων είναι πρώην φιλο-Κομμουνιστές ή άτομα που πριν από 10ετίες ήσαν -ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ- στο κοινωνικό περιθώριο!..

Ειδικότερα τώρα, με το θέμα Προτάσεβιτς!

α. Αν ο ΠΡΟΤΑΣΕΒΙΤΣ και ο κάθε ξένος… ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, (καταλάβατε), ήθελε προστασία από το ε/Κράτος, του οποίου η σημερινή ιδεολογία σχεδόν ταυτίζεται… , (τα είπαμε), τότε θα έπρεπε, ερχόμενος εδώ ή και πιο πριν, είτε ο ίδιος, είτε οι χειριστές του και άτομα υψηλά στην… ιεραρχία του σχεδιασμού που πιο πάνω σας επαναλάβαμε και σήμερα, να είχαν ενημερώσει το Ε/Κράτος (πχ η νυν Α/Πρεσβεία τον Σορίτη πρώην Α/ΕΛΑΣ και νυν Υφ. “ΠΡΟ-ΠΟ” Κο Οικονόμου, το “ΜΕΡΑ – 25”, το “ΕΛΙΑΜΕΠ”, κλπ), ώστε αυτό (ε/Κράτος) να τον “φύλαγε”, όπως ξέρει!

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, ούτε ακόμα και όταν ρωτήθηκε η Αρχηγός της Αξ./Αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας (οι “δικοί” της), για το ποιός είναι αυτός ο… Κος, που είναι κοντά, δίπλα της, κλπ, με φωτο-μηχανές, κάμερες, κλπ!

Οι της ΕΥΠ (οικεία Δνση), αν παρακολουθούσαν και αυτοί, πλην της όποιας Κρατικής μας “Συνοδευτικής Ασφαλείας” στην Κα Αρχηγό, κλπ, και μάλιστα ένα έμπειρο πρόσωπο μόνον, θα μπορούσε ίσως(!) να εντοπίσει ποιοί ήσαν μονίμως πίσω από την Κα αυτήν και άρα και πίσω από την όποια… ουρά της!..

Ο στόχος όμως της Ελλάδος ήταν να μην πάθει τίποτα κανείς των καλεσμένων επισήμων και αυτός επετεύχθη, για όλους!

Τα όποια άλλα είναι για αντιπολίτευση στην Κ-Β και το θέμα υψώθηκε από τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” κυρίως και τους Χουντικούς οιωνεί συμμάχους του, διότι όντας ΣΟΡΙΤΕΣ και οι 2 (“ΜΗΤΣΟ” – “ΤΣΙΠΡΑΣ”), βρέθηκε μια καλή ευκαιρία να πει, σαν άλλος ρουφιάνος, ο Τσίπρας στον “Μπαμπά” Σόρος κυρίως, πως “κύττα Τζορτζ ο Μητσοτάκης δεν πρόσεξε και ο δικός μας ο Προτάσεβιτς πιάστηκε από τον Λουκασένκο! Ο “ΜΗΤΣΟ” λοιπόν δεν κάνει καλά την δουλειά μας(!), ενώ αν ήμουν  εγώ… “!.. Καταλάβατε!..

Καλόν είναι λοιπόν να ψαχτεί από την ΕΥΠ, και μόνον, με ποιούς ήλθε σε επαφή στην Ελλάδα ο φιλο-Ναζιστής Προτάσεβιτς, μπας και βγει και κανένα “εθνικής φύσεως” ή άλλης… λαβράκι!!!..

Αυτό και τίποτα άλλο, ενώ εσείς φίλοι… Σορίτες οργανωθείτε καλύτερα, αν τα πάντα δεν έγιναν κατόπιν σχεδιασμού σας, όπως εμείς πιστεύουμε πως δεν έγιναν, διότι δεν σας έχουμε για τόσο έξυπνους, αλλά κυρίως για πολύ δόλιους!

β. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, ειδικά στην Ελλάδα του σήμερα, να εισέλθουν στην χώρα μας διάφορα Όργανα ξένων Υπηρεσιών (και όχι απαραίτητα κατάσκοποι, που είναι κάτι άλλο, όχι βεβαίως πολύ διαφορετικό), και να… “ζήσουν” “εν υπνώσει”, στο πλαίσιο συγκεκριμένης αποστολής τους!..

Δηλαδή η πολυδιαφημισμένη πχ ΜΙΤ, πλην ημών, ξέρει τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” μας μέσα στην χώρα της και το έργο τους;

Κανείς δεν πάει σε μια χώρα και λέει στην… είσοδό της, πχ “γειά σας, μ’ έστειλε ο Χακάν Φιντάν να σας… γαμ…  “!..

Άντε λιμά!..

Ας αφήσουν λοιπόν την ανόητη αντιπολίτευση του “στυλ” “η διαλυμένη ΕΥΠ”, “μπάστε σκύλοι αλέστε”, κλπ, που κάποια τομάρια, κυρίως τσάτσοι ή φουστίτσες (όπως πχ ο αμόρφωτος και ταυτόχρονα και ιδιώτης Χίος) μεγάλων επιχειρηματιών που διαφεντεύουν την ενημέρωση στην χώρα, κάνουν μέσω βήματος που τους δίδεται στα διάφορα κανάλια, στοχεύοντας (και πάλι άστοχα, όσο και άδικα) τον Π-Θ Μητσοτάκη!..

γ. Ο δικτάτορας Λουκασένκο πέτυχε με φοβερά έξυπνη αλητεία να “τσιμπήσει” τον νεαρό, (4 φορές πήγαν να “φάνε” τον Λουκασένκο χωρίς επιτυχία, άρα ήταν ένα εξωνημένο σκυλί, του οποίου τις ασύμμετρες αντιδράσεις θα έπρεπε να τις περιμένουν οι “CIA-Σορίτες”), όπως και ο ΡΤΕ “τσίμπησε” τον Καβαλά, ο οποίος πήγε να τον ανατρέψει, επί Ομπάμα, και πριν μάλιστα από το αμερικανο-υποκινούμενο Γκιουλενικό στρατιωτικό “Κίνημα” του 2016 (αυτά είπε ο ΡΤΕ στον Τραμπ και αυτός τον… δικαίωσε δίνοντάς του “πίστωση χρόνου” και τίποτε άλλο), ενώ και οι 2, ήτοι Καβαλά και Προτάσεβιτς είναι “CIA-Σορίτες” και Όργανα, όπως θα λέγαμε, αλλότριων των Πατρίδων τους σχεδιασμών), ενώ μόνον στην χώρα μας, ο αντίστοιχος “αδελφός” τους, ο Βαρουφάκης έγινε Αρχηγός Κόμματος και μαζί με τον πρώην “κολλητό” του πολιτικό στο Πεδίο Αρχηγό του Τσίπρα, μας χρέωσαν, κατά τον ιδιαιτέρως νουνεχή και άρα και εξαιρετικά σοβαρό, Κο Ρένκλιν, 200 δις ευρώ επιπλέον, ενώ μας υποθήκευσαν στα “Διεθνή Αφεντικά” τους για 99 χρόνια, βγάζοντας την τελευταία στιγμή, και μετά από την κατακραυγή που είχε ξεσπάσει, την “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”, απ’ το… “Υπερ-Ταμείο”!..

Αυτό είναι μια μόνον έκφανση του σχεδόν δόγματος της… ενίσχυσης της Αντιπολίτευσης και… “παπαριές”, των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., προκειμένου να ρίξουν μη αρεστές στην “Διεθνή Εξουσία” κρατικές Κ-Β, όταν υπάρχουν τρόποι άλλοι, τρόποι έξυπνοι και λιγότερο δαπανηροί και σε χρήμα και σε… ζωές!.. Αλλά είπαμε, το… “τείχος” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, που νομίζουν πως μόνον με το “STRATFOR” μπορούν να… κοροϊδεύουν, διότι περί αυτού πρόκειται,  τους όποιους Κεντρογενείς και Δημοκρατικούς πολίτες του λοιπού της Πατρίδος τους Πλανήτη!..

δ. Αν ο πιλότος δεν υπάκουε και κατευθυνόταν στο Βίλνιους ή καλύτερα επιχειρούσε να πράξει κάτι τέτοιο, εμείς πιστεύουμε ότι το α/φ θα καταρρίπτετο απ’ το Λευκορωσικό πολεμικό α/φ, λόγω του Προτάσεβιτς και των κατά του Λουκασένκο ενεργειών του, κατά του Λουκασένκο δράσεώς του!.. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον πιλότο, που δεν αυτενέργησε, ούτε επίσης λειτούργησε με το θυμικό, αλλά τήρησε “κατά γράμμα” τα προβλεπόμενα από τους κανόνες της “Διεθνούς Εναέριας Κυκλοφορίας”!..

ε. Ο Πούτιν δεν είχε ιδέα, έμαθε εκ των υστέρων τα του θέματος και γι’ αυτό κάλεσε στο Σότσι, το Σ-Κ αυτό, αν δεν σφάλλω, για… συντονισμό , τον Λουκασένκο, για “demek” συνομιλίες!.. Ο Πούτιν λέει αλήθεια!..

στ. Οι ανόητοι, μη… αναλυτές, της Δύσεως γενικώς, δεν σκέφτηκαν ότι η Λευκορωσία είναι η “αυλή” της Ρωσίας, με ό,τι αυτό σημαίνει, ώστε να αυξήσουν -έστω- το “ALERT” των όποιων δράσεών τους και ενεργειών εναντίον της, με ό,τι επίσης συνεπάγεται αυτό το “ALERT”!..

ζ. Την μέχρι στιγμής καλύτερη αντίδραση στο θέμα είχε, κατά την άποψή μας πάντα, η Γερμανία και για τρίτη φορά, σε χρόνο λιγότερο των 2 εβδομάδων νομίζουμε, συγχαίρουμε την Κα Μέρκελ!..

η. Κοι… Εξουσιαστές μας, στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη! Ρωτάμε! Όταν φιλο-Ναζιστές εργάζονται για εσάς είναι καλοί και όταν όχι, είναι κακοί;

Βάλατε ένα φιλο-ναζιστή, σαν τον Προτάσεβιτς να ξεσηκώσει τους Λευκορώσους, οι οποίοι στον Β’ Π. Π., είχαν, σαν τους Ουκρανούς, Τάγματα Φιλοναζιστικά, τα οποία πολέμησαν κατά του “Ελευθέρου Κόσμου”, με στόχο να κερδίσετε τις ψυχές των Λευκορώσων, με έναν μη σύγχρονο, στείρο και… αντιπαραγωγικό αντικομμουνισμό του νεαρού, χάνοντας, όπως εξελίχθηκαν τα γεγονότα, σίγουρα τους άλλους λαούς, (όσοι φυσικά εξ αυτών σκέπτονται), ενώ δεν είμαι πολύ σίγουρος, για το αν θα κερδηθεί τελικά ο Λευκορωσικός λαός!.. (Κάπως έτσι, αναλογικά βεβαίως, καταστρέψατε ηλιθίως, ένα τεράστιο πολιτικό Κεφάλαιο στην χώρα μας, τον Γ. Α. Π” ΑΝΔΡΕΟΥ, έναν Π-Θ που αφού τον παγιδέψατε, αφού του χρεώσατε τα μνημόνιά μας, αφού τον παρουσιάσατε ως βλάκα και τον υβρίσατε στην Νίκαια, τον “ρίξατε” με απειλή Πραξικοπήματος, όταν αυτός, κάνοντας λόγο τότε για δημοψήφισμα, νοιώσατε να κινδυνεύουν οι Τράπεζες των “Διεθνών Αφεντικών” σας, σε Γαλλία και Γερμανία, για να φέρετε τον διεθνιστή και πρώην Κομμουνιστή “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ο οποίος σας έκανε ακριβώς ό,τι… εξυπηρέτηση του ζητήσατε, με αντάλλαγμα την Π-Θ ..γία)!..

θ. Να θυμίσουμε σε όλους σας, και κυρίως σε κάποιους ανόητους, πως η Ρωσία πλέον δεν(!!!) είναι Κομμουνιστική, αλλά, “έστω και τύποις”, Ομοσπονδιακή Δημοκρατία και πως πλέον δεν υπάρχει “KGB”, που ακούμε να λέμε συνεχώς και τελείως ανοήτως κάποιοι, αλλά “FSB”! Αυτό το… έμαθε ο Πλανήτης, αν όχι από το 1991 και μετά, τουλάχιστον από την άνοδο στην εξουσία του πρώην μέλους της “KGB”, Β. ΠΟΥΤΙΝ!..

-/-

Αυτά λοιπόν αγαπητοί για την έξυπνη… αεροπειρατεία του Λουκασένκο, ο οποίος θα πρέπει να “πέσει”, διότι Κοι της Δύσεως είναι πρωτίστως ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ και μάλιστα της παλαιάς κομμουνιστικής… κοπής και ακολούθως διότι η χώρα του είναι ρωσική αυλή, που καλόν θα ήταν να… ελέγχαμε, ως Δύση!.. Ακόμα και οι όποιοι φίλα προσκείμενοι σε εσάς “παγώνουν”, όταν διακρίνουν την υποκριτική σας…αγάπη για την Δημοκρατία, και όχι μόνον στην Λευκορωσία, που τώρα και πάλι μας προέκυψε!

Και για να γίνω πιο σαφής ίσως, ώστε να αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις!

Πώς να πιστέψουν οι λαοί, Κε Μπλίνκεν, που γράφουμε και πάλι πως πράγματι έχεις ιδιαιτέρως αυξημένη κρίση και… μυαλό, ότι ενδιαφέρεστε τάχα για τα “ανθρώπινα δικαιώματα” στην Τουρκία, ότι τάχα ενδιαφέρεστε για τους πχ 33.000 φυλακισμένους δημ/φους στην χώρα αυτήν, για την “Σύμβαση της Πόλης” για τις γυναίκες, κλπ, κλπ, κλπ, και όχι μόνον για τον Τουρκο-Γάλλο πράκτορά σας Σορίτη Καβαλά και την απελευθέρωσή του, όταν ούτε εσείς Κε Υπουργέ, αλλά ούτε, ως κατ’ εμάς θα όφειλε, και ο σεβαστός Α/Πρόεδρος Κος Μπάϊντεν, αναφερόμενος στα “θέλω” του για την Τουρκία, δεν ψέλισσε ούτε μια λέξη για την απελευθέρωση του Μάρτυρος Α. ΟΤΖΑΛΑΝ; (Άραγε τόσο δεσμευτικός ήταν ο όρος που αφορούσε τον Κούρδο αυτόν ηγέτη, όταν συμφωνούσαν για την παράδοσή του στους Τούρκους, οι Κοι Κλίντον, Σημίτης και Ετσεβίτ);

Καταλαβαίνετε λοιπόν, Κε Υπουργέ, πού ακριβώς, σε ποιό εξαιρετικά λεπτό σημείο, χάνετε οι Αμερικανοί την μάχη της… Δημοκρατίας στον… Πλανήτη και εν προκειμένω της πολιτικής σας… αξιοπιστίας;

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΕ… ΜΠΛΙΝΚΕΝ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ… “ΠΑΡΕ- ΔΩΣΕ”!.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!..

ΟΙ ΛΑΟΙ, ΚΕ ΜΠΛΙΝΚΕΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ… ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ, … ΚΑΒΑΛΑΔΕΣ, … ΠΡΟΤΑΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ… ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΩΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΡΗΘΕΝΤΩΝ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ!

ΚΥΤΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  / ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ΤΩΝ Η.Π.Α., ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”, ΚΥΤΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΕΣ ΔΗΘΕΝ, ΡΩΣΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΔΙΚΤΑΤΟΡΟ-ΕΡΑΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ, ΠΟΥ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΑΧΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ… ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥ “ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ-19” ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ “ΒΓΗΚΕ” “ΠΡΟΧΘΕΣ” Ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” ΔΡ ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΦΟΒΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!.. (ΓΙΑ ΕΕ ΔΕΝ “ΜΙΛΑΜΕ”, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΟΥΣΑ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΔΕΝ “ΠΑΙΖΕΙ” ΚΑΜΙΑ… ΜΠΑΛΑ)!..

ΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!..

ΕΙΘΕ ΟΧΙ!.. ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!..

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

  29-05-1453

ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

“ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ‘ΝΑΙ”!..

    Η Πόλις εάλω: Η άλωση της Κωνσταντινούπολης (29 Μαϊου 1453) | Φωτογραφία 9. | NewsNowgr.com

 

Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ): Η Πόλις Εάλω: Η «μαύρη» επέτειος της κατάληψης της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ | RealOraiokastro

ΑΕΚ: Μήνυμα για την άλωση της Κωνσταντινούπολης (photo) | Novasports

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

“ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΡΟΜΑΞΕ”!

ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ!.. 

-/-