Επιστολή στον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Κε Πρόεδρε!

– Παρακολούθησα χθες, 03-07-2017, την “περί Οικονομίας Συζήτηση, στη Βουλή, η οποία “προκλήθηκε” από εσάς, εννοώ από τη ΝΔ!

– Θα ήθελα να σας επισημάνω 2 “πραγματάκια” / να προβώ σε 2 επισημάνσεις, έστω… προς προβληματισμόν, αλλά πιθανώς και προς… ενέργεια!

1. 1η Επισήμανση:

– Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τους Κομμουνιστές ή τα “παιδιά” τους, τους νεο-κομμουνιστάς που κυβερνούν, αλλά και τον Π-Θ Κο Τσίπρα συγκεκριμένα, θα πρέπει να διαβάσετε τους αρχαίους ΣΟΦΙΣΤΕΣ, τους οποίους προφανώς γνωρίζετε, αλλά δεν τους έχετε μελετήσει, καθ’ όσον ΠΑΝΤΑ(!)ΑΠΑΝΤΕΣ(!) οι Κομμουνιστές (μην γελιέστε με την αναφορά στη λέξη Αριστερά, με την οποία… κυκλοφορούν και πλασσάρονται, αφού αυτή είναι ο πολιτικός τουςφερετζές*, η μάσκα τους, για να παρασέρνουν τον… αγαθό κοσμάκη) ήσαν, και όσοι παγκόσμια υφίστανται ακόμα, (ήτοι εδώ στην έρμη Ελλάδα, στην οποία εσείς, εννοώ η παράταξή σας, τους κάνατε Κ-Β και στη Β. Κορέα, αφού στη Βενεζουέλα και στην Κούβα “μιλάμε” απλώς για αριστερές πολιτικές Μαφίες, για αριστερές πολιτικές συμμορίες) εξακολουθούν να είναι βαθύτατα επηρεασμένοι από τους Σοφιστές, η όλη στρατηγική και οι τακτικές των οποίων, αποτέλεσε και αποτέλεσαν τη βάση της Φιλοσοφίας της Προπαγάνδας, όχι μόνον των κόκκινων στυγνών κομμουνιστικών Δικτατοριών, αλλά και γενικώς όλων των “ανά τω κόσμω” μιλιταριστικών Δικτατοριών, αυτών που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε, “τεντώνοντας κατά πολύ το… λάστιχο”, “δυτικού τύπου”! (Με βάση πάντα την μέχρι το 1990, και την παγκόσμια συντριβή του Κομμουνιστικού… Παραδείσου, διάκριση του Κόσμου σε Δύση”, “Ανατολή” και “Αδέσμευτους)!..

* Νομίζετε ότι η αναφορά σε Σοβιετία του συμπατριώτη σας, Υφυπουργού Κου Π. Πολάκη ήταν τυχαία; Αν ναι”, γελιέστε! [Θυμηθείτε πχ τον… ήρωα Γλέζο, που είχε πάει στην κηδεία του Αλβανού Γενίτσαρου Ενβέρ ΧΟΤΖΑ, όπου φωτογραφήθηκε με υψωμένη την γροθιά του και ξαναθυμηθείτε τα… δάκρυά του, στην παρουσίαση προχθές του βιβλίου του, μπροστά στους νεο-κομμουνιστάς της Κ-Β μας και στον κρυφο-Χουντικό… Τόσκα, (εννοώ χουντo-σταλινικής νοοτροπίας), τον οποίον και επίτηδες, αλλά και έξυπνα, ανέφερε! Καταλάβατε, πιστεύω]!.. 

Οι Κομμουνιστές (γράφω και πιο κάτω, στο κείμενο) ήσαν, και όσο θα υπάρχουν, θα είναι κεντρικά κατευθυνόμενοι” και “σκληροί, αφού το σύστημά τους είναι, “εν πολλοίς”, κόκκινη έκδοση του Φασισμού, πάντα θα άγονται και θα φέρονται“, (δείτε το “ΚΥΜΑ, δεν απέχουν πολύ οι “μέθοδοι επηρεασμού” των ατόμων, των όποιων Φασιστών) και σε ό,τι αφορά τα ελληνικά… απολιθώματα ή καλύτερα τους σημερινούς απογόνους τους στην χώρα μας, αυτοί θα ζουν πάντα με το όνειρο να μας κάνουν, τον 21ο αι.(!), Αλβανία του Χότζα, Βουλγαρία του Ζίφκοφ, Ρουμανία του Τσαουσέσκου, Ρωσία του Μπρέζνιεφ ή ορθότερα Ρωσία των ΣΦΑΓΕΩΝ Λένιν και Στάλιν (πχ 8 εκ-ρια οι νεκροί από τον λιμό στην Ουκρανία, 30 εκ-ρια οι σφαγιασθέντες Ρώσοι, στα… ντουζένια του Στάλιν, από την αιμοσταγή Φρουρά του, που την αποτελούσαν συμπατριώτες του Γεωργιανοί, Γκουλάγκ, κλπ, κλπ, κλπ), διότι οι Έλληνες, ως… Γενίτσαροι, (όταν… γενιτσαροποιούνται), γινόντουσαν και γίνονται(!), όπως ιστορικά είναι ευρέως γνωστόν, βασιλικότεροι του Βασιλέως!.. [Ιδιαιτέρως, αυτοί οι Έλληνες που οι Κομμουνιστές τους απαγάγανε μικρά παιδιά, σε ηλικία μέχρι 10 ετών, και τους πηγαίνανε, κατά το προηγούμενο φοβερό Οθωμανικό παράδειγμα, στις χώρες του Παραπετάσματος, ώστε αργότερα να τους βάλλουν να… σκοτώσουν την ίδια τους τη βιολογική / φυσική και εθνική… μήτρα! (Βλέπε Κομμουνιστικό Παιδομάζωμα“, 1946 – 1949)! Οι εφηβικές ηλικίες, πάλι κατά την προσφιλή Οθωμανική τακτική, ήσαν μια ιδιαίτερη κατηγορία απαχθέντων, με διαφορετική… μεταχείρηση, κατά τη διαδικασία της… πλάσης τους, σε ορθόδοξους Κομμουνιστές]!!!

Ο Πολάκης, πάνω στην όποια πίεση του ασκείται, από τους μη ιδεολογικά ομοίους του, κυρίως από κάποια των ΜΜΕ, έκανε το παραπάνω λάθος, να μιλήσει δηλαδή για Σοβιετία, μετά από το οποίο, πώς τον επανέφεραν λέτε, Κε Πρόεδρε, οι δικοί του, ώστε να… μην φοβηθεί ο κόσμος και χαλάσει το κατά της Ελλάδος σχέδιό τους, τώρα στην αρχή της εξουσίας τους;

– Του είπαν (και μάλιστα ο ίδιος ο Κος Τσίπρας, όπως εκτιμώ, που τον προστατεύει πολιτικά, “από πολύ κοντά”, λόγω της προηγούμενης φιλίας, της συζύγου του Μπέτυς – Περιστέρας μαζί του), να είναι… φωνητικά “χαμηλών και ηπίων τόνων”, κάτι που εφάρμοσε χθες στη Βουλή, στην “επί προσωπικού” παρέμβασή του, επειδή, (με πολύ θα έλεγα ΕΥΓΕΝΕΙΑ, την οποία δεν οφείλατε), του προσάψατε και συνεπώς… αυτεπαγγέλτως προσάψατε και στον Π-Θ / Κ-Β, θεσμική χυδαιότητα“, φράση για την οποία σας συγχαίρω, αφού είναι ενδεικτική του προφανώς πλουσίου λεκτικού σας “είναι”!

Εσείς είστε… Σωκρατικός! (Ο μεγάλος θεωρητικός αντίπαλος των Σοφιστών)! Σε μια αποστροφή σας μάλιστα, (επειδή είστε ειλικρινής στα λεγόμενά σας, κατά τις ομιλίες σας, κάτι που είναι φανερό σε έναν που καταλαβαίνει, όταν σας παρακολουθεί), είπατε “… μήπως εκμαιεύσω Κε Τσίπρα από εσάς… “, κλπ, κλπ, κλπ! (Η Μαιευτική μέθοδος είχε, ως γνωστόν, πατέρα τον Σωκράτη)! Φυσικά ένας που χρησιμοποιεί τη Μαιευτική, ποτέ δεν την αναφέρει, αλλά είπαμε σας “βγήκε” φυσικά, λόγω της ειλικρινούς σας στάσεως γενικώς, αλλά και της ακόμα -λάθος σας βεβαίως- πολιτικής σας… αγνότητος!..

– Οι Σοφιστές, σας θυμίζω επιγραμματικά, ήσαν – όπως θα λέγαμε σήμερα – άκρως επικοινωνιακοί, (εξ όσων γνωρίζω έχετε πολύ καλή -τέτοια- Ομάδα δίπλα σας), γνώριζαν άριστα την ελληνική γλώσσα, της οποίας ήσαν ικανότατοι χειριστές, γνώριζαν άριστα τα τεκταινόμενα στη δική τους Πολιτεία, (είχαν έγκαιρη, έγκυρη και πάντα ακριβή πληροφόρηση), αλλά γνώριζαν και τα όσα τεκταίνονταν στις όμορες Πολιτείες / Πόλεις – Κράτη, και πρωτίστως ήξεραν την ψυχολογία των ακροατηρίων τους, την κάθε δεδομένη στιγμή που μιλούσαν σ’ αυτά, ενώ στις 9, των 10 περιπτώσεων ήσαν… θωπευτικοί και… κολακευτικοί προς τα πλήθη, πληρωνόντουσαν για τα όποια, στα αρχαία χρόνια, λαϊκά τους φροντιστήρια, για την όποια τους… δράση, (λέξη που καθιέρωσαν οι δήθεν… “Δημοκράταροι” και διεθνιστές – αριστεροί και δήθεν… Αλληλέγγυοι, μετά από την επιβολή της, από τους πάτρωνές τους Διεθνείς Εβραίους, όπως πχ είναι ο ΣΟΡΟΣ και το… “solidarity” του, κλπ), μιλούσαν κυρίως με “ατάκες” και με λεκτικά “πυροτεχνήματα, που ξεσήκωναν τα πλήθη, που ξεσήκωναν το μείζον των όποιων ακροατηρίων τους, χρησιμοποιούσαν συνεχώς ψεύδη ή αληθοφανή ψεύδη / ψέμματα, προέβαιναν σε συγκρίσεις, με λάθος πάντα αρχικά δεδομένα, κριτίκαραν μονίμως αρνητικά και εκ του ασφαλούς, (αφού ήξεραν πως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να βρεθούν στην εξουσία, με δημοκρατικό Αθηναϊκό καθεστώς), τους πάντες και τα πάντα, μέσα στην “Πόλη – Κράτος”, των Αθηνών, ενώ εκμεταλλευόντουσαν, στην όποια ρητορεία τους, και για τους όποιους τους, κάθε φορά, σκοπούς, (ανάλογα με το προς τα πού ήθελαν να στρέψουν το “πλήθος – ακροατήριο”), τα όποια λάθη των κάθε φορά ηγετών / ηγεμόνων των Αθηνών, που αυτοί, κατά την διακυβέρνησή τους, φυσιολογικά / “εκ των πραγμάτων” θα έκαναν, άλλαζαν εύκολα το θέμα και την ατζέντα, για να αποπροσανατολίσουν το λαό, “πατώντας” πάνω στην άγνοια των διαφόρων θεμάτων, από την πλειονότητα των συνόλων, των ακροατηρίων μαζών, είχαν συνήθως ανάμεσα στο πλήθος “δικούς” τους, οι οποίοι δημιουργούσαν, (λειτουργούντες ως… ασφαλιστικές δικλείδες των Σοφιστών), όταν έκριναν ότι απαιτείτο, ταραχή, με λεκτικές παρεμβάσεις, φωνές, αιχμές, ακόμα και με έμμεσες απειλές τους, κλπ, κλπ, κλπ και έτσι επιχειρούσαν να εκφοβίσουν ή να επηρεάσουν το ακροατήριο, (προχθές οι κυβερνητικοί βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, με επικεφαλής τον… Φρουρά – Φρουράαααααααα, δεν σας άφηναν χωρίς διακοπή, όταν διαφωνούσαν / ας το γράψω έτσι), δεν πίστευαν στους Θεούς ή ήσαν Αγνωστικιστές, (έχουμε παραδείγματα Σοφιστών και των 2 κατηγοριών), ενώ όντες… κενοί / ελεύθεροι αρχών και αξιών, ήσαν… ηδονιστές, εραστές της… τρυφής και όχι της ευζωϊας, της ευψυχίας, κλπ, το πρότυπο δηλαδή της ζωής, το οποίο προέβαλαν, και μάλιστα μετά πάθους, οι Σωκρατικοί!..

– “Κυκλοφορούν” άπαντες οι Σοφιστές μας στα βιβλιοπωλεία μας και μπορείτε να τους… αγοράσετε και να τους μελετήσετε,… να τους μελετήσετε όμως! Α! Ξέχασα! Μπορεί να σας κάνει και καμμιά καλή… προσφορά ο Αντιπρόεδρός σας ή και να σας τους… δωρήσει ακόμα, ο Κος Γεωργιάδης, που λυπάμαι να πω / να γράψω μάλλον, πως είναι ο μόνος στην παράταξή σας, ο οποίος μπορεί να αντιμετωπίσει τους νεο-Κομμουνιστές κυβερνήτες μας (και τα 2 μάλιστα σκέλη τους / αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους χρησίμους ηλιθίους των ΑΝΕΛ), σε όποια μαζί τους λεκτική αντιπαράθεση και γι’ αυτό και θέλουν να τον… ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!

– Δεν “κτυπάνε” ποτέ, (δια των ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ(!!!) πάντα εκτελεστικών τους Οργάνων), μη στοχευμένα, Κε Πρόεδρε, τα Κομμούνια! Ποτέ δεν “κτύπησαν” και αν κάποια στιγμή το έπραξαν, το έκαναν για λόγους… αχλής, … σκόνης,… αποπροσανατολιστικής φασαρίας και μόνον!..

– Να σας δώσω, κλείνοντας την παρ.1, ένα πολύ απλό παράδειγμα από χθες!

– Εσείς αναφερθήκατε σε ένα αληθινό, πραγματικό και αδιαμφισβήτητο γεγονός, το οποίο ο Κος ΡΕΝΓΚΛΙΝ, γνωστό Όργανο της Παγκόσμιας Οικονομικής Εξουσίας, τόνισε και μάλιστα εμφαντικά, μιλώντας στο πρόσφατο Συνέδριο του Economist! Ποιό ήταν αυτό; Η αναφορά του πως, οι περίφημες Διαπραγματεύσεις Βαρουφάκη (6 μηνες νομίζω;), το 2015, στοίχησαν στο λαό μας, επιπλέον, 100 δις Ευρώ, στην πράξη και όχι στα λόγια, όχι θεωρητικά, ενώ ήσαν και πρόξενος των όσων σήμερα… τεθέντων αθλίων μέτρων, σε λίγο, θα βιώσουμε! (Είθε όχι, ας μην το επιτρέψει Εκείνος)!..

– Εσείς λοιπόν, είπατε τα παραπάνω στο… Α’ Ημ. της όλης συζητήσεως και ο Κος Τσίπρας, [ως ατόφιος Κομμουνιστής, ως ένας ατόφιος σύγχρονος Σοφιστής, που ποτέ δεν θα νοιαστεί, όντας τέτοιος, για την -κάθε φορά- πολιτική ουσία και τελικά για την… “καλή καγαθή Πολιτεία”, (άλλαξα επίτηδες την αυθεντική φράση που μιλάει για τον “καλό καγαθό άνθρωπο”, για να με αντιληφθείτε καλύτερα), ως ένας σύγχρονος Δικτατορίσκος, “ειδικής μορφής“], τί ήλθε και σας απάντησε στο… Β’ Ημ., ώστε να ανατρέψει τις όποιες αρνητικές εικόνες και εντυπώσεις, που είχαν σχηματιστεί εις βάρος αυτού και του κόμματός του;

– Ήλθε λοιπόν και σας / μας είπε πως, αν υπολογίσουμε τα των αντιστοίχων περιπτώσεων (οικονομικά) ποσά / νούμερα, όλων των μνημονιακών Κ-Β, τότε, το άθροισμά τους, (σας / μας είπε), θα φτάσει στο ύψος που πήγε ο… δορυφόρος SAT-3 που εκτόξευσε η… Κ-Β του, κλπ, κλπ, κλπ! (“Πέρασε” δόκιμα και αυτό το μήνυμά του, ενώ από κάτω ξέχασε ο “καλκαδόρος” – “υποκινητής” / – τές του (Μπαλαούρας και λοιποί) να βάλλει / – λουν τους βουλευτές του Κόμματος να χειροκροτήσουν, μετά από την Π-Θκή ατάκα, περί δορυφόρου)! Τί “έκρυψε” λοιπόν; “Έκρυψε” ότι αυτός μίλησε σε υποθετική βάση, σε θεωρητικό, μη πραγματικό επίπεδο και σε… φαντασιακό πεδίο, ενώ εσείς αντιθέτως είχατε αναφερθεί σε μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, σ’ ένα γεγονός!

  • Προσέξτε πού “πάτησε” και είπε ό,τι είπε, με τον στόχο που ήδη σας ανέφερα!

– “Πάτησε” στην άγνοια του κόσμου / στην άγνοια των μαζών, γενικώς περί των οικονομικών θεμάτων, και μάλιστα για τέτοιας φύσεως, εξειδικευμένα οικονομικά θέματα /… συμπεράσματα! (Παράλληλα, τέτοιες αναφορές αποτελούν και “οδηγίες συμπεριφοράς” ή αλλιώς “λίστα καταλλήλων λεκτικών / φραστικών απαντήσεων”, προς χρήσιν των κατά τόπους, στην χώρα μας, υπευθύνων προπαγανδιστικών Οργάνων του Κόμματός του)!

– Έτσι, χρησιμοποίησε εν συντομία, τη μέθοδο του αληθοφανούς ψεύδους, μέθοδος, η οποία, στην προκείμενη περίπτωση, αποτέλεσε παράλληλα και λεκτικό “πυροτέχνημα, το οποίο… ρίχτηκε πάνω σας!..

– Τέλος, και προκειμένου να “μαζέψει” τα όποια αριστερά και “μη δεξιά” ακροατήρια, τί άλλο έκανε;

Ως γνήσιος νεο-Σοφιστής, και αφού υπελόγιζε πως μπορεί να είχε χάσει, στην περί της Οικονομίας συζήτηση μαζί σας, (ακολουθώντας την ορθή τακτική, η οποία επιβάλλει να μην αφήνουμε καμμία εκδοχή ή πιθανότητα, χωρίς να την αντιμετωπίζουμε), αφού τον βρίζουν ακόμα και τα… μπετά του ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ(!), σας “πήγε” στην… Τρομοκρατία, (με αφορμή την συν-ξή σας στο περιοδικό Πολίτικο“), και… απέδειξε, (στους αδαείς ασφαλώς και στους επίτηδες αφημένους στην αμάθεια νέους μας / έστω σ’ αυτούς που έμειναν στην Πατρίδα μας), πως η Αριστερά όχι μόνον δεν έχει -ιστορικά- σχέση με την Τρομοκρατία στην χώρα μας, αλλά πως είναι μάλιστα και το θύμα, ενώ οι Αριστεροί (βλέπε -ουσιαστικά- οι Κομμουνιστές) ήσαν και είναι οι διαχρονικά αδικημένοι, για να μην σας κουράζω, κλπ, κλπ, κλπ, κάνοντας τη νύχτα – μέρα(!!!), φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να… βαφτίσει Αριστερό, μέχρι και τον Παπανδρεϊκό και Κεντρώο Πέτρουλα, κλπ, κλπ, κλπ. (Πρόκειται για μια άλλη, επίσης βρώμικη, κομμουνιστική τακτική, η παραποίηση ή και η διαστροφή ακόμα των όποιων γεγονότων!

– Πχ, για να με εννοήσετε! Όλοι ξέρουν τα τραγούδια του πρώην νεολαίου του Μεταξά, “Δηλωσία” και μετέπειτα Κομμουνιστή, Μίκη Θεοδωράκη! Πόσοι όμως ξέρουν, ότι έχει μελοποιήσει ποιήματα πχ (και) του… “δεξιού” Ελύτη; Καταλαβαίνετε)!..

– Στο τέλος, ο Κος Τσίπρας δήλωσε, (δείχνοντας, μπροστά στους δικούς του, κομματική νομιμοφροσύνη), πως ποτέ αυτός δεν θα αποδεχθεί ότι η Αριστερά έχει σχέση με την Τρομοκρατία… κλπ, κλπ, κλπ, όπως σχετικά του ζητήσατε, ενώ σας ανάγκασε να σηκωθείτε και να κάνετε δήλωση, για το πώς “βλέπετε” εσείς την Χρυσή Αυγή! Και ξέρετε γιατί έγινε αυτό; Διότι εσείς είστε φύσει Ελεύθερος Άνθρωπος”, φύσει Δημοκράτης”, και εκείνος ως… “φτιαγμένος” / “κτισμένος Κομμουνιστής, πολύ “σκληρός” και κάθετος!..

– Αυτοί οι… “τύποι” Ομιλητών – Συζητητών, με τα ιδιαίτερα μάλιστα χαρακτηριστικά των προσωπικοτήτων των Κομμουνιστών και των “Νεοκομμουνιστών”, δεν αντιμετωπίζονται με λεκτική… αστική ευγένεια (αυτοί όλοι γελάνε μ’ αυτήν, γελάνε με όλους τους ιδεολογικούς… άλλους και διαφορετικούς), αλλά ούτε και με παράθεση μόνον πραγματικών στοιχείων και γεγονότων, με επιχειρηματολογία, κλπ, κλπ, κλπ!

– Το “πώς” αντιμετωπίζονται όλοι αυτοί οι Κοι, ήδη,  και… “ανάποδα, σας το περιέγραψα πιο πάνω ή προσπάθησα τουλάχιστον!..

– Ας προσθέσω όμως ακόμα, θυμίζοντάς σας, πως δεν υπάρχουν καλύτεροι συνωμότες”, από τους Κομμουνιστάς (και όχι μόνον στην χώρα μας), καθώς και ότι οι Σοβιετικοί είχαν αναγάγει σε ΕΠΙΣΤΗΜΗ(!!!), την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ(!), (μαύρη, λευκή και φαιά), όπως και όλα τα “όπλα – στοιχεία” της, όπως είναι  η παραπλάνηση, το ψέμα, η δολιότης, η συκοφαντία (μήπως σας ενημέρωσαν οι δικοί σας, πχ, για τις “Ομάδες Διαβολέων – Συκοφαντών”, των Γκιουλενιστών, εντός των ΤΕΔ, “καθ’ ά”  αυτό ανέφερε), κλπ, κλπ, κλπ! (Δείτε στην 1η / εισαγωγική σελίδα του “σάϊτ” μας, το βιντεάκι με τον τέως Σοβιετικό πράκτορα και θα καταλάβετε πολλά! Δεν το… στέριωσα τυχαίως εκεί! Επίσης, ζητείστε να σας φέρουν να διαβάσετε το σχετικό, για την προπαγάνδα, βιβλίο του συγχωρεμένου πλέον, τέως Κομμουνιστή και μετέπειτα θεωρητικού των Απριλιανών,  Γ. ΓΕΩΡΓΑΛΑ, για να… μορφωθείτε! Όπως ακριβώς σας το γράφω και παρακαλώ μην -τυχόν-… ταράσσεστε, με το ρήμα, που χρησιμοποίησα! (Διαβάζουμε τους πάντες και τα πάντα, αλλ’ αυτό δεν σημαίνει ότι και τους αποδεχόμαστε κιόλας! Φαντάζομαι θα συμφωνείτε)!

– Ο… Καραμανλικός, κατά δήλωσή του, (του Νεο-Βούδα, όχι του…Μαμούθ) Κος Καμμένος είχε προσεγγίσει τον Γεωργαλά, στις αρχές της 10ετίας, του 1990, και τον πλήρωσε… μερικώς, (φέρεται ότι δεν του έδωσε  το όλον συμφωνηθέν ποσόν), για να του γράψει το περί Ελληνικής Τρομοκρατίας πόνημα, που φέρει την… υπογραφή του νυν ΥΠΑΜ, (ω Θεέ μου, τί μας έτυχε), στο οποίο αναφερόταν, ως Αρχηγός της 17Ν, ο Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!… Για τέτοιον ΥΠΟΚΟΣΜΟ μιλάμε, (γράφω σχετικά και στην παρ. 2), τον οποίον… συναντήσατε,  και πάλι, χθες στη Βουλή!

– Εκτιμώ πως αρκούν αυτά τα (παραπάνω) ολίγα και… εκτιμώντας το υψηλό πράγματι IQ σας,… εκτιμώ πως έγινα αντιληπτός!..

2.  2η Επισήμανση

– Ο Κος Καμμένος, η άλλη δικτατορική απόφυση (δήθεν δεξιά και κατ’ ουσίαν Βενεζουελάνικη… έκδοση… δεξιάς / σκεφτείτε τί μόλις διαβάσατε), το έτερο δικτατορικό σκέλος της σημερινής συγκυβέρνησής μας (ω δύστυχη Ελλάδα, τί σου έτυχε), επίσης δεν αντιμετωπίζεται με… “αστικές και άλλες ευγένειες”, κλπ, αφού είπαμε ήδη, πως όλοι, (λίγο ως πολύ), οι Δικτατορίσκοι, ασχέτως χρωματισμών, (μαύροι, κόκκινοι, και λοιποί… αχαχαχαχαχα), έχουν – στη βάση τους – την ίδια… θεωρητική και… πρακτική ΠΑΙΔΕΙΑ! (Αγοράστε και διαβάστε το ωραιότατο βιβλίο του Χέϊλ, για τις δικτατορίες στον Πλανήτη μας και θα με καταλάβετε καλύτερα)!

– Δεν  θα σας γράψω τίποτα σχετικό με τις συνομιλίες του με τον… Γιαννουσάκη, [συνομιλίες, στις οποίες μάλιστα, (ως βασικό και σημαίνον μέλος της… παρέας Μελισσανίδη – Σαβίδη – Εκδότη Φιλιππάκη, της ε/φ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” – “ΤΑΡΖΑΝ” / Τριαντ/λος, – Καθηγητές Παν-μίων – Υπουργοί, όπως πχ ο Κος Κοντονής – ΕΕΔ, κλπ), καλούσε τον ισοβίτη να “δείξει” ως ένοχο και μάλιστα ως βασικό και κύριο ένοχο, τον Κο Ε. Μαρινάκη, ούτε θα σας γράψω για τις σχέσεις του με τον Ιωάννη / Ιβάν Ιγκνατίεβιτς Σαββίδη, (στα… ελλ/κά), τον οποίον έκανε τάχα πως δεν τον θυμόταν, αφού φαίνεται πως δεν θα είχε… φάει καλά στο γάμο του γιού του ή της κόρης του, (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα), προ μηνών, στη Θεσ/νίκη, όπου μάλιστα είχε παραβρεθεί και ο Κος… Μελισσανίδης, μαζί με τον φερόμενο ως υπάλληλό του, Σχη (ΤΘ) – (Ε.Α.): Καλλιντερίδη Σ., τέως Υπάλληλο της ΕΥΠ], αλλά θα σας καλέσω:

   α.  Μόνον για 1′, να σκεφτείτε τη στάση του γαμπρού Σαββίδη, Κου Παπαμιμίκου, ως Αρχηγού νεολαίας της Παραταξεώς σας, το διάστημα μέχρι και την εκλογή σας! Γιατί φέρθηκε, όπως φέρθηκε;

   β.  Για άλλο 1′ σκεφτείτε τη δηλωθείσα απ’ τους ιδίους αυτούς Κους, Συμμαχία Μελισσανίδη – Αλαφούζου – Σαββίδη, για να “ρίξουν” τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, απ’ την πρωτοκαθεδρία του ελληνικού ποδοσφαίρου, “κτυπώντας” τον Πρόεδρό του! Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ άραγε μόνον αποσκοπούσαν, στην Ομάδα και στον Πρόεδρό της, (και μόνον), στόχευαν;

  γ.  Για άλλο 1′ (και μόνον 1′) σκεφτείτε, τη συνολική στάση του Κου Καμμένου ως ΥΠΑΜ! [Αρκούν και μόνον τα κολοδάκτυλά του, και να με συμπαθάτε, προς τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥκαι οι προς αυτούς χειρονομίες του, ότι θα τους στείλει φυλακή, κλπ, κλπ, κλπ, για να χαρακτηρίσουν το ήθος του, παρά τις πολλές και συχνές επισκέψεις του σε… εκκλησίες, κλπ, κλπ, κλπ! Δεν θα σας γράψω τίποτα άλλο απ΄την υπουργική – στρατιωτική του βιωτή, άλλωστε οι δικοί σας, εκτιμώ, θα έχουν συγκεντρώσει τα πεπραγμένα του]!

 δ. Για άλλο 1′ θέλω να θυμηθείτε πως και πάλι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, λίγο πριν από την πτώση, το 1989, του Μεγάλου Ιδεολογικού Αντιπάλου του Πατέρα σας, Α.Γ.Παπανδρέου, είχε αποτελέσει, (λόγω τότε του μεγαλο-απατεώνος και “στημένου” πράκτορα Γ. Κοσκωτά), αντικείμενο πολλών συζητήσεων, με στόχο και μόνον την άγρα ψήφων, αφού το Σωματείο αυτό είναι το λαοφιλέστερο και πολυπληθέστερο σε Οπαδούς και φίλους στην χώρα μας, όπως και διεθνώς! Σας θυμίζω ότι ο… πολύς και τελικά ο με… τραγικό τέλος, Νο “2” της τότε Κ-Β, Μένιος ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ, υποσχόταν νέο Γήπεδο, στον μεγάλο τότε (και ουσιαστικά ακόμα) άστεγο ΘΡΥΛΟ, του ελληνικού αθλητισμού, ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος Α.Γ.Π., βλέποντας την Ομάδα να έχει να κερδίσει / να μην έχει κάνει νίκη σε 8 ή 9 συνεχόμενα παιχνίδια Πρωτ/τος, αναρρωτήθηκε δικαίως και με διάχυτη στο λόγο του, την… υποψία, τί γίνεται με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας;

Κε Πρόεδρε!

– Σας ζήτησα μέχρι τώρα 4 από τον χρόνο σας, για να προβληματιστείτε λίγο, συμφωνώντας (να το πω / να το γράψω και αυτό) πως τα πάντα, επί του θέματος, θα τα κρίνει, όπως είπατε, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και αν αποδειχθεί η ενοχή οποιουδήποτε, όσο ισχυρός και αν είναι αυτός, τότε να σαπίσει στις Φυλακές! (Να τα κρίνει όμως τα θέματα η Δικαιοσύνη και να μην τα αφήνει να υφέρπουν, όπως κάνει τώρα, επί 2,5+ έτη, αν δεν σφάλλω, με το θέμα του “ΝΟΥΡ – 1” ή όπως ομοίως πράττει, με τη Δίκη της “Χρυσής Αυγής, κλπ, κλπ, κλπ, με αποτέλεσμα να δίνει λαβές για σχόλια, ότι η στάση της είναι εσκεμμένη και καθοδηγούμενη, ώστε να ωφελούνται ή να ωφεληθεί πολιτικά η ιδία, να ωφεληθούν πολιτικά, οι Κοι της Κ-Β )!

Δεν νομίζω πως είναι πολύς ο χρόνος αυτός των 4!.. Τί λέτε και εσείς;

– Παρακάτω, σας ζητώ να ασχοληθείτε και να δείξετε ότι είστε Έλληνας μάγκας Κρητικός, γνήσιος Βενιζελικός γόνος, με αρχές και αξίες και όχι… ΜΑΦΙΑ, (να με συγχωρέσετε, αλλά είμαι βέβαιος πως θα καταλάβετε γιατί γράφω την λέξη αυτή πιο κάτω, ξέροντας πως βεβαίως και δεν είστε, αλλιώς δεν υπήρχε και περίπτωση να σας έγραφα την παρούσα ηλεκτρονική επιστολή), και να ζητήσετε από την Κ-Β, και κυρίως από τον Κο Καμμένο συγκεκριμένα, να σας απαντήσει και μάλιστα δημοσίως, όπως δημοσίως άλλωστε, μέσα στη Βουλή, αναφέρθηκε, στο “γιατί” είπε πως αυτός δεν είχε, όπως η οικογένειά σας, σχέσεις με τον Μαμανέα και τον Σιφακάκη, αν τον λέγω καλά αυτόν! [Μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή το όνομα του θανόντος(;) αυτού. Νομίζω(!) πως και οι 2 αυτοί τέως Μπράβοι, είναι πλέον νεκροί, αν όχι, ας με συγχωρέσουν). Ρωτείστε τον λοιπόν, τί ακριβώς εννοούσε και ό,τι άλλο εσείς σχετικό κρίνετε!..

– Κε Πρόεδρε!

– Είναι φανερό ότι ο Κος Καμμένος, (που τάχα -ένα τέτοιο άτομο- φοβάται τους φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και σας κατέστησε μάλιστα και υπευθύνους, αν τάχα πάθει κάτι κάποιος από την οικογένειά του ή ο ίδιος), δεν ορρωδεί προ ουδενός!

–  Σας θυμίζω εδώ τις βρωμιές των “ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΩΝ, (καταλαβαίνετε), αμέσως μετά από την άνανδρη κομμουνιστική εκτέλεση – δολοφονία του ΗΡΩΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας, Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

– Τί εννοούσε λοιπόν ακριβώς, με την αναφορά των 2 αυτών μπράβων ή και ό,τι άλλο υπήρξαν; Ρωτείστε τον να μάθουμε και εμείς, αλλά και αυτός να αποσαφηνίσει το ερώτημά του, αφού πράττοντας έτσι, νομίζω, ότι αυτό θα είναι υπέρ του!..

(Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ήσαν οι 2 κυρίαρχες δημοκρατικές μεταπολιτευτικές ΗΡΩΪΚΕΣ μορφές, της Ελλάδος, και ΔΕΝ μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να τις αγγίξει)!..

– Την ίδια ακριβώς τότε ιστορική περίοδο, οι άλλοι… “έξυπνοι”, αυτοί της Παρατάξεώς σας, επειδή ο Π. Μ. δολοφονήθηκε την ημέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή, για το αν θα “πήγαινε” ή όχι, ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, σε δίκη σε Ειδικό Δικαστήριο, βγήκαν να εκστομίσουν τις γνωστές φοβερές αθλιότητες(!!!) και να μας πουν ότι ο ΑΝΔΡΕΑΣ ήταν ο Αρχηγός της τρομοκρατικής Οργάνωσης 17Ν! Θα τα θυμάστε!.. (Οφείλω να σημειώσω πως ο Κος Καμμένος φέρεται ότι / φέρεται να έχει ζητήσει “συγγνώμη” για τα όσα έγραφε ή υποννοούσε, για τον Α.Γ.Π., τον Μανιό, την Χριστοδουλοπούλου, κλπ, κλπ, κλπ, στο βιβλίο του)!..

Ο Εθνοκτόνος Διχασμός λοιπόν σε όλο του το Μεγαλείο!..

Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, σας θυμίζω, “είχε μπει, για τα καλά, τότε, στο μάτι” των επικεφαλής,  των ενεργειακών κολοσσών, του Πλανήτη μας, αφού είχε αποτελέσει τροχοπέδη στα σχέδιά τους, ενδιαφερόμενος πρωτίστως για το ελληνικό(!) ενεργειακό όφελος, ενώ του… χρωστούσαν και… εκδίκηση(!) και απ’ την ελληνική αντρίκια στάση του, το 1987! (Και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν Κε Πρόεδρε, πως αυτοί όλοι οι Κοι… Κοσμοκράτορες δεν ξεχνούν και τιμωρούν, όσους τους αντιπαλεύουν)!..

– Πρέπει λοιπόν εκτιμώ, και σας το εισηγούμαι, να προκαλέσετε συζήτηση στη Βουλή και να καλέσετε τον Κο ΥΠΑΜ (ω Θεέ μου, τί μας έτυχε) να εξηγήσει τί εννοούσε με την αναφορά των 2 “Μπράβων”, και για να δούμε, εμείς που δεν καταλάβαμε και ίσως να τον παρεξηγήσαμε, τί θα πει, αλλά και διότι αν δεν το πράξετε, στη συνέχεια, θα νομίζει (λανθασμένα βεβαίως) και ο Κος αυτός και όσοι άλλοι πιθανώς να διακατέχονται από ίδιες… παρορμήσεις , όπως και αριθμός, κυρίως παλαιών στην ηλικία, αλλά και νέων οπαδών σας, πως σιωπήσατε, ανταλλάσσοντας τη σιωπή του, με την μη συνέχιση, εκ μέρου σας, αναφορών, στην όποια εμπλοκή του, στην υπόθεσηΝουρ-1!.. Καταλαβαίνετε!..

Και είναι άτομο αήθες ο νυν ΥΠΑΜ, όχι μόνον διότι -ουσιαστικά- νομίζω πως σας… εξεβίασε, ως Οικογένεια, μέσα στη Βουλή και μάλιστα “δια βοής”, αφού ο τρόπος της προς εσάς αναφοράς του στους Σηφακάκη και Μαμανέα, αυτό έδειχνε, αλλά και διότι παλαιότερα ο Κος Καμμένος είχε καταφερθεί και κατά του γιου του Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και ανηψιού σας, Κων-νου ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και τότε προτιμήσατε -κακώς για μένα- να σιωπήσετε ή -έστω- να απαντήσετε, όπως θα έλεγε και ο Κος Π. Σκουρλέτης, … “λάϊτ”! (Τα ίδια βεβαίως είχε κάνει και με την αδελφή σας! Θα το θυμάστε)!..

– Νομίζω με καταλάβατε!

– Αντιδράστε λοιπόν στην σκαιή αναφορά του Κου Καμμένου ΤΩΡΑ(!)… ΧΘΕΣ (!) και ΑΜΕΣΩΣ(!), όπως και σε όλους αυτούς τους τύπους ανθρώπων, διότι είναι αυτοί που δεν στοχεύουν μόνον σε εσάς και στο Κόμμα σας, αλλά στην Πατρίδα μας και στην ίδια την ΔΗ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙ-Α μας, (αυτό μου δείχνει το ύφος τους και οι… φωνές τους), όπως και να κατάντησε αυτή τα τελευταία χρόνια! Και σημειώνω ότι ο Π-Θ Κος ΤΣΙΠΡΑΣ τον καλύπτει σε όλα, γεγονός με το οποίο, τί να υποθέσουμε; Να υποθέσουμε ότι συμφωνεί με τη στάση… Καμμένου;

– Αντιδράστε και μάλιστα δυναμικά, αφού άλλωστε εσείς, ο Κυριάκος Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, δεν έχετε κυβερνήσει ποτέ την Ελλάδα και ούτε μπορείτε να κουβαλάτε στις πλάτες σας, τις όποιες πιθανές αμαρτίες και ανομήματα, τυχόν  δικών σας ή της Παρατάξεώς σας!.. (Δείτε το ακόμα και έτσι, ασχέτως του ότι δεν συμφωνώ, με μια τέτοια άκρως… “εξτρίμ” θεώρηση)!..

– Νομίζω πως ήμουν σαφής και εύχομαι να με διαβάσετε, με ηρεμία(!), εσείς και όχι… συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα να σας μεταφέρουν ό,τι αυτοί νομίσουν!.. **

** Ασφαλώς και δεν μου πέφτει κανένας λόγος” και παρακαλώ να με συγχωρέσετε, αλλά θα πρέπει –ΠΙΣΤΕΨΤΕ– με(!), να προσέξετε πάρα πολύ, τους όποιους συνεργάτες θα τοποθετήσετε στο πλευρό σας, και αυτό το γράφω με αφορμή εκτίμηση (πιθανώς επιπολαία, αλλά δεν το νομίζω) στην οποία προέβην, όταν πήγα, σχεδόν πρόσφατα, για 1η φορά στη ζωή μου, σε Πολιτικό Γραφείο και συγκεκριμένα σ’ αυτό της αδελφής σας, προκειμένου να μάθω ένα προσωπικό “γιατί“!

Πήγα στην αδελφή σας, διότι έψαξα και πληροφορήθηκα ότι ένας πρώην συνεργάτης της, στη Δημοκρατική Συμμαχία συγκεκριμένα, είναι σήμερα ιδιαίτερος του Κου Καμμένου, στο ΥΠΑΜ, και έτσι έκρινα, εσφαλμένως όπως αποδείχθηκε, ότι θα μάθαινα το ζητούμενο διότι“! Γιατί εσφαλμένως

Διότι “έπεσα” πάνω σε έναν Αχιλλέα ή καλύτερα στον(!) Αχιλλέα, ο οποίος μπορεί να μην είναι από το… Κάϊρο, όπως το γνωστό παλαιό τραγούδι του Κ. ΤΟΥΡΝΑ λέγει, ο οποίος, επίσης, δεν είναι ούτε σαν τον αναφερόμενο στο τραγούδι αυτό Έλληνα – Αιγυπτιώτη, ήτοι gay, αλλά δυστυχώς με συνέδεσε με το… Κάϊρο, φερόμενος όμως απέναντί μου ως… τέτοιος, ήτοι ως… “τοιούτος” (μην παρεξηγηθώ από τους νομίμους… Υπερασπιστές του Αντιρατσιστικού Νόμου, διότι η αναφορά μου στη λέξη είναι με διάθεση χιουμοριστική και με… “στυλ”, που αυτή λεγόταν για 1οετίες, αφού όλοι θυμόμαστε Κε Πρόεδρε και εσείς εκτιμώ φίλοι αναγνώστες, πχ την… απαντητική φράση δίκην ομοφυλοφίλου), παρ’ ότι, για να επανέλθω στο θέμα, η αδελφή σας μου υποσχέθηκε πως θα μου απαντούσε!.. Ακόμα περιμένω, αλλά “υπάρχει Θεός και βλέπει και το άδικον δεν το ευλογεί”!..

Τέλος, σας εισηγούμαι με τον προσήκοντα σεβασμό, να “πετάξετε” (θα έπρεπε να το είχε κάνει ήδη και η αδελφή σας) τα όποια παλαιά “Όργανα Πληροφοριών” σας, και να αναζητήσετε νέα, “καθαρά” και ικανά!..

Και πάλι όμως, παρακαλώ να με συγχωρέσετε, για το… αυτοκτηθέν στο κείμενο θάρρος μου, ευχόμενος, στην μεν αδελφή σας, ειλικρινά, (και ας με… κορόϊδεψε / πάντα ο επικεφαλής ευθύνεται), ταχεία ανάρρωση“(!), ελπίζοντας σύντομα να αποκατασταθεί η υγεία του γονάτου της και να επανέλθει “γερή και δυνατή” στον πολιτικό στίβο, πρός όφελος της Πατρίδος μας, σε εσάς δε, ευτυχή κατάληξη των όποιων σας προσωπικών φιλοδοξιών, καθώς και (το κύριον και μείζον) οικογενειακή ευτυχία!..

– ΜΕ –

ΤΙΜΗ

ΕΛΛΗΝΑΣ

– / – 

ΥΓ.

1. Κε Πρόεδρε! 

Για το θέμα της Τρομοκρατίας στην Ελλάδα, από πού αυτή “κρατάει”, ήτοι ποιές είναι οι ρίζες της κλπ, κλπ, κλπ, σας καλώ, εισαγωγικά, να θυμηθείτε και μόνον(!), την ιστορική… ρίζα της λέξης αυτής, (Γαλλία, Επανάσταση του 1789), και ακολούθως(!), τί πίστευε για το θέμα αυτό και τους Κομμουνιστάς … – δυστυχώς – οπαδούς και διαχρονικούς… “εφαρμοστές” της, ο συγγενής σας και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ο οποίος είχε επιβάλλει με Νόμο το ΙΔΙΩΝΥΜΟ, με το οποίο απαγόρευε στους Κομμουνιστάς να γίνονται Δημόσιοι Υπάλληλοι, κλπ, κλπ, κλπ, να θυμηθείτε τί έλεγε επίσης ο πολιτικός… μαθητής του και για κάποιο, σχετικά μικρό, χρονικό διάστημα, Αρχηγός της Νεολαίας του, τεράστιος επίσης πολιτκός άνδρας Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (Αρχηγός Νεολαίας, όταν ήταν Πρόεδρος των Ελλήνων φοιτητών στο Βερολίνο, στις αρχές του 20ου αι.), ο οποίος είχε αποκαλέσει το ΚΚΕ, γιατί άραγε, Κόμμα της Προδοσίας και του Εγκλήματος, ενώ έσωσε την Ελλάδα από την, κατά τον Πατριώτη σας Ν. Καζαντζάκη, Κομμουνιστική Ψώρα, αφοπλίζοντας τους Κομμουνιστάς (Βάρκιζα), σώζοντας έτσι, το 1944, την Αθήνα και κατ’ επέκτασιν την Ελλάδα, αναγκάζοντας τον τότε ΓΓ/ΚΚΕ, Ελληνο-ΑρμένηΝ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, (με Γυμνασιακές σπουδές στην Αδριανούπολη), να αναφωνήσει: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μας έβαλε έξυπνα σε ένα τσουβάλι σακκί και μας πέταξε! Ο Ελληναράς “Γέρος της Δημοκρατίας τέλος, ήταν αυτός που μετέπειτα ως Π-Θ, απαγόρεψε δια σχετικής εγκυκλίου του, την ύπαρξη Κομμουνιστών δασκάλων, στην ελληνική Παιδεία, αποκαλώντας τους γάγγραινα και βδελύγματα!..

– Αλλά και ο αναφερθείς, χθες στη Βουλή, από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ / (Π-Θ), Πατήρ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας, Αλέξανδρος ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (εκ Λεβιδίου Αρκαδίας) ήταν αυτός που έγραψε το περίφημο άρθρο περί του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ!.. Να μην απορείτε! Ναι, έγραψε για τον ελληνικό ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ο Αλέξ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ! Σας καλώ Κε Πρόεδρε να το βρείτε και να το διαβάσετε, διότι οι… κόκκινοι αυτοί Κοι είναι ικανοί, να τους βγάλλουν όλους τους μεγάλους και γνήσιους Δημοκράτες Έλληνες, Κομμουνιστές!.. Είναι φοβερό!.. Οι άνθρωποι “δεν παίζονται”!.. 

(Προσθέστε επίσης στους παραπάνω πολιτικούς και τους Βενιζελικούς και μετέπειτα Κεντρώους Αντι-Κομμουνιστές Πολιτικούς, Σοφοκλή ΒΕΝΙΖΕΛΟ, Θεμιστοκλή ΣΟΦΟΥΛΗ, εκ Σάμου και Ν. Πλαστήρα / Μαύρο Καβαλλάρη και την άποψή τους για τους Κομμουνιστές και ακολούθως αναζητείστε να δείτε τί έγραφαν γι ‘αυτούς, πχ ο ΠΑΛΑΜΑΣ, ο ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ, ο ΚΑΒΑΦΗΣ, κλπ, και θα καταλάβετε πολλά και όχι μόνον για την διαχρονική κόκκινη… Τρομοκρατία και όχι μόνον την… μεταπολιτευτική, όπως την προσδιορίσατε, αλλά γενικώς)!.. 

– Θα μπορούσα να σας έγραφα για ώρες, κλπ, κλπ, κλπ, σταματώ όμως εδώ, λέγοντάς σας και πάλι ότι οι Κομμουνιστές αλλάσσουν και παραχαράσσουν την ιστορική αλήθεια με ευκολία, όπως διδάσκονταν για χρόνια να πράττουν, (σας έγραψα σχετικά στο κείμενό μου σήμερα), ενώ θυμηθείτε ότι σκοτώνουν με ευκολία, όπως πράττουν και ό,τι άλλο, ακόμα και το πλέον απίθανο, διότι δεν έχουν μέσα τους Θεό! (Αυτή είναι Γενική Αρχή ή αλλιώς “Αρχή Γενικής Αληθείας, για όλους τους αθέους και κυρίως για όλους τουςΥπαρξιστές, ήτοι κυρίως τους Κομμουνιστές, οι οποίοι, από το 195ο και μετά, ηγεμονεύουν ιδεολογικά την χώρα μας, για λόγους που θα έπρεπε ήδη στην Παράταξή σας να είχατε αναλύσει)!.. 

– Όμως Κε Πρόεδρε!

– Η έντεχνη / επιστημονική κομμουνιστική προπαγάνδα, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την περίοδο 1967 – 1973 και κυρίως την περίοδο 1973 – 1974, με την εξορία των Κομμουνιστών στα ξερονήσια, κλπ, κλπ, κλπ, (ξερονήσια τα οποία, και ορθώς κατ’ εμέ, με βάση τις τότε επικρατούσες μετεμφυλιοπολεμικές συνθήκες, ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε “ανοίξει” / είχε… εγκαινιάσει, και οι Χουντικοί ακολούθως ευρέως χρησιμοποίησαν), και κυρίως η εκμετάλλευση, από τους Κουκουέδες, της παγίδευσης του -κατ’ ελάχιστον- ανοήτου Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ, από τους πονηρότατους Εβραίους, (που “έπαιζαν” τότε, το 1973, την ίδια τους την κρατική ύπαρξη / υπόσταση, στη Μ. Ανατολή), το “Πολυτεχνείο”, η τραγωδία(!!!) της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΚΥΠΡΟΥ, και η κατ’ εντολήν τουρκική εισβολή στην ελληνική αυτή Μεγαλόνησο, όπως και η μετέπειτα -ορθή- αναγνώρισή τους / νομιμοποίησή τους, στο πλαίσιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ των Ελλήνων, από τον Ιδρυτή του Κόμματός σας, Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, (τους έφερε / τους έβαλε μέσα στη Βουλή, σε ένα θεσμό που δεν πιστεύουν), τους παρείχαν, (όλα αυτά μαζί), την ιδεολογική ηγεμονία, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα στο σημείο, στην ανεπίτρεπτη πράγματι κατάντια, οι προδότες του ΚΚΕ, οι σφάχτες της ΟΠΛΑ, της ΣΝΟΦ, κλπ,  να παρουσιάζονται ως ΗΡΩΕΣ και ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ, και οι λοιποί Έλληνες, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, πολίτες και στρατιώτες, που πολέμησαν για να μην γίνει η Ελλάδα Σοβιετία, (βλέπε ΠΟΛΑΚΗΣ, αλλά διάβαζε και ό,τι εδώσαν στο σάϊτ μας γράφουμε εξ αρχής, αφού μας διαβάζουν και αυτοί καθημερινά), να θεωρούνται… προδότες,… Γερμανοτσολιάδες και μιάσματα!..

– Έτσι, το κόμμα σας δεν παρίσταται εδώ και πολλά χρόνια, από… ντροπή, (αχαχαχαχαχαχα), αλλά κυρίως από το φόβο(!!!) των τάχα μου… Αριστερών και… ουσία Κομμουνιστών, ούτε στο Γράμμο, ούτε στο Βίτσι, ούτε στου Μακρυγιάννη, ούτε πουθενά αλλού, αφού όλοι αυτοί οι αγώνες, στους οποίους πρωτοστάτησε το “Εθνικό Κέντρο, ώστε να μην γίνει η Ελλάδα Σοβιετία, σβήστηκαν και ξεχάστηκαν στο βωμό, υποτίθεται, της Εθνικής Συμφλίωσης”, η οποία, όπως θα έχετε, προ πολλού εκτιμώ, αντιληφθεί, είναι μονόπλευρη και ως άλλη βάρκα… γέρνει, γεγονός λίαν επικίνδυνο, αφού μπορεί να… μπατάρει, κάτι που ειλικρινώς απεύχομαι!..

– Φτάσαμε έτσι σήμερα Κε Πρόεδρε, στο σημείο, με την παραπάνω άκριτη, (ακόμα και άφρονα, όπως θα υπεστήριζα), συνολική στάση της Παρατάξεώς σας, (πχ ο Νεο-Βούδας” Κ.Α.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ως Π-Θ διέταξε 3ήμερο πένθος, όταν πέθανε ο Χ. ΦΛΩΡΑΚΗΣ, καθώς και ύψωση της Ιερής Σημαίας μας μεσίστιας, για έναν Κομμουνιστή, ο οποίος την πολέμησε με μέγα μίσος και μέγα πάθος, για έναν που έσφαζε στο Καρπενήσι, στο γόνατο τους Έλληνες Αξκους του Εθνικού Στρατού), οι εθνικοί αγώνες, στους οποίους παραπάνω αναφέρθηκα, να εορτάζονται από τους ΝΑΖΗΔΕΣ, της “Χ. ΑΥΓΗΣ, “άλλο που δεν ήθελε” η κομμουνιστική προπαγάνδα, για να διαστρέψει ακόμα περισσότερο την ιστορικά αλήθεια, παρουσιάζοντας συλλήβδην την λεγόμενη “Δεξιά”, άρα και την Παράταξή σας, ως ιστορικούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ως ιστορικούς οφειλέτες της Πατρίδος μας!..

– Έτσι τελικά, φτάσαμε στο σημείο να φοβάστε να μιλήσετε μέχρι και εσείς, μέσα στη Βουλή, για το ποιοί είναι και παραμένουν οι πραγματικοί Τρομοκράτες, ποιοί “έδωσαν” πχ πιάτο στον Κεμάλ, την Μ. Ασία, νοιώθοντας… χαρά και ικανοποίηση, με την αστικοτσιφλικάδικη εκεί ήττα μας, (όπως έλεγαν και λέγουν / όπως έγραφαν και γράφουν οι Κομμουνιστές), ποιοί έκαναν την Ελλάδα να… βογγήξει στο Άργος, στο Κιλκίς, στον Φενεό, στη Στιμάγκα, στο Μελιγα καλάλά, στην ΟΥΛΕΝ, στα βουνά της Στερεάς, κλπ, κλπ, κλπ, και να πλημμυρίσει με… άπλετο -δυστυχώς- αδελφικό αίμα, την περίοδο 1942 – 1944 και 1945 – 1949,  ποιοί πούλησαν την Μακεδονία, με υπογραφές, στους Βουλγάρους, κλπ, κλπ, κλπ!

– Σήμερα, εν έτει 2017, οι Κομμουνιστές… εκσυγχρονίζονται, … διεθνοποιούνται και κυρίως… Ασιατοποιούνται και ακόμα ειδικότερα, … Πακιστανοποιούνται(!..), (αχαχαχαχαχαχα), ενώ ο Εθνοκτόνος ΔΙΧΑΣΜΟΣ καλά κρατεί!..

2. Η ομιλία, η οποία αυτήν τη φορά ξεχώρισε θετικά, εκτιμώ πως ήταν του Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, στον οποίον όμως κάποιος θα πρέπει να πει πως δεν φοράμε… “ελβιέλα”, (που λέγαμε παλιά), με κοστούμι!.. (Ήταν ωραιότατος)! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕ” !!!…

3. Εγώ Κε Πρόεδρε, ποιόν να καταστήσω υπεύθυνο, αν μου συμβεί οτιδήποτε, αν πχ με… “φάνε”; Τί λέτε; Δεν έχω κανέναν, δυστυχώς, αφού δεν είμαι πχ… Καμμένος, που όμως φοβάται(!!!), παρά μόνον το ΘΕΙΟΝ, το οποίο και ΠΑΡΑΚΑΛΩ(!!!), για “ειρηνικά τέλη της ζωής ημών, ανώδυνα, ανεπαίσχυντα, ειρηνικά και καλήν ομολογίαν, κλπ, κλπ, κλπ”!

– Πιστεύω στο ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ ΗΜΩΝ, οπότε δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν, αφού κάπου καλά(!), όπως πιστεύω, θα βάλλει την Ψυχή μου Εκείνος(!), όταν έλθει (για 2η φορά / κατά την “2α Παρουσία” του) ως ΘΕΟΣ ΚΡΙΤΗΣ!!! 

4.  Σύντομα το παρόν “σάϊτ” θα κλείσει, αφού και την αποστολή του την ολοκληρώνει, αλλά και διότι, σιγά – σιγά, οι “‘Αγγελοί-μου” φεύγουν στην αλλοδαπή! Ήδη, μέχρι τον Σεπ. του 2017, 2 εξ αυτών, ο αγαπημένος μου ΟΥΤΙΔΑΝΟΣκαι οΣΤΕΦΑΣ αναχωρούν για μόνιμη εγκατάσταση στην Τουρκία! Θα σας ενημερώσω όμως σχετικά με την… τύχη του “σάϊτ”, εκτιμώ, λίαν συντόμως!!!

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ”!

(Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ)      

                                                                                                       – / –