ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΚΟΥΣ, Π-Θ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΜ ΚΑΜΜΕΝΟ! “ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ”!..

– Σεβαστοί Συγκυβερνήτες μας, [ω Θεέ μου (!)], Κοι Τσίπρα και Καμμένε!..

Ω1

– Απευθύνομαι σε εσάς, με τον προσήκοντα σεβασμό που επιβάλλουν οι θέσεις που κατέχετε, στην ελληνική Πολιτεία και κυρίως ο δικός μου σεβασμός και αγάπη στη Δημοκρατία!

– Κάποτε κάποιοι, αναφερόμενοι στα “Εθνικά μας Θέματα”, ρωτάγανε τα παρακάτω: (Δεν θα σας γράψω τί -κυρίως- τους απαντούσαν, αυτό θα το… “βρείτε” μόνοι σας και για να σας βοηθήσω η απάντηση ήταν τα όσα αναφέρω πιο κάτω, εδώ, σε ένα από τα επιχειρήματα που αναφέρω και θα διαβάσετε, παρακαλώ με τη δέουσα προσοχή)!..

   α.  Πώς θα μας πάνε ή πώς θα πάμε σε συνδιαχείριση στο Αιγαίο, με τους Τούρκους;

   β.  Πώς θα επιλυθεί το Κυπριακό;

   γ.  Πώς θα επιλυθεί το Σκοπιανό; (sic)

  δ. Τί θα γίνει με τη Δ. Θράκη; (sic) / (Εδώ κάποιοι κάνουν “βρώμικες” συγκρίσεις, με αναφορές, υπό… εθνικό μανδύα, του “στυλ”, “μη γίνει και η Θράκη μας Κόσσοβο”, κλπ). Τώρα τελευταία, κάποιοι ακόμα, προσθέτουν και το ακόλουθο ερώτημα:

   ε.  Τί θα γίνει με τη… Τσαμουριά; (sic) Δηλ. Πώς θα επιλυθεί το πρόβλημα αυτό με τους Αλβανούς; [Είδαμε μόλις πρόσφατα στα Τίρανα και μπροστά από το άγαλμα του τάχα μου Αλβανού ήρωος (sic) Γεωργίου – Αλέξανδρου Σκεντέρμπεη, ο Δήμαρχος Τιράνων να τοποθετεί, μεταξύ των λοιπών, και μία πέτρα με την επιγραφή “Φιλιάτες”, στις πέτρες με τα ονόματα δήθεν αλβανικών περιοχών, οι οποίες είναι, αλλά και δεν είναι πια υπό αλβανική κυριαρχία]! , ενώ τέλος γίνονται και δειλές πλην “ανοικτές” αναφορές σε

 στ.  Ανεξαρτησία της Κρήτης! (sic) / (Έχω / -με αναφερθεί και στο θέμα αυτό).

– Αν αγαπητοί φίλοι, Π-Θγέ και ΥΠΑΜ, κυττάξετε τις παραπάνω ελληνικές και -ουσιαστικά- διεκδικούμενες περιοχές, (διεκδικούμενες, είτε “τη εντολή” των γνωστών παγκόσμιων ηγεμόνων, είτε όχι), θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα μας, (αν υποθετικά χαθούν οι περιοχές αυτές), εδαφικά περιορίζεται στην Πελοπόννησο, στη Στερεά (και αυτή όχι όλη, αν δεχθούμε ότι οι Αλβανοί “κατέβηκαν” και πιο κάτω από την Πρέβεζα και διεκδικούν -επισήμως εννοώ- μέχρι το… Αντίρριο), στη Θεσσαλία, έως τη… Μελούνα και στα νησιά, τα οποία είναι “κολλητά” στην Α. Στερεά, αυτά που είναι στο Σαρωνικό, στις Κυκλάδες, (πιθανώς όλα), τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, και δεν ξέρω αν θα μας αφεθούν και αυτά του Ιονίου, μιας και η αξία τους, πάρα πολύ σύντομα, και λόγω των γνωστών ενεργειακών… λόγων, θα εκτοξευτεί στα… Ουράνια, (θυμάστε που ο Καταριανός ΘΑΝΙ ήθελε τη… Ζάκυνθο, έναντι δήθεν… επενδύσεων;), ενώ δεν συζητάμε καν, για τα “μέχρι τώρα” (καταλαβαίνετε) ελληνικά νησιά του Αιγαίου, τα παρακείμενα στις Μ. Ασιατικές ακτές της σημερινής Τουρκίας, από τη Σαμοθράκη, έως και το σύμπλεγμα Καστελλορίζου, τα οποία είναι και αυτά διεκδικούμενα από τους Τούρκους, και το πολύ – πολύ να αποτελέσουν, ως “μέση λύση”, ως “χρυσή τομή”, ένα καινούργιο, μελλοντικό αφαλώς,  Κράτος του Αιγαίου !..

– Είναι γεγονός πως, αν προσθέσει κανείς και την σωβούσα, έντεχνα “στημένη” τεράστια οικονομική κρίση, στην χώρα μας, οδηγείται στο συμπέρασμα, ότι πράγματι έχουμε πιθανώς προγραφεί από τους Διεθνείς Κυβερνήτες, ως χώρα, ότι αποτελούμε πλέον “χώρα υπό επικείμενη διάλυση, υπό Κ/Φ”!.. Ποιά; Η Ελλάδα, που “έφτιαξε”… Κοι τον υπόλοιπο κόσμο, όσο και να πιστεύεις άλλα Κε Τσίπρα, όσο και να σου ακούγετε αυτό που τώρα διαβάζεις… ρατσιστικό, όπως σου μάθανε να μας λες / λέτε (μαζί με τους ομοίους σου)! Είναι τόσο… έξυπνοι οι “επικυρίαρχοι”, που είναι έτοιμοι να δολοφονήσουν την άρρωστη βαριά… μάνα τους!.. Ή όχι Κε Καμμένε;

Ω2

– Και εισέρχομαι τώρα στο… “ψητό”!

– Ήλθε μόλις στην Αθήνα ο νέος ΥΠΕΞ της πΓΔΜ Δημητρώφ και έρχεται οσονούπω και ο Τ/Π-Θ Γιλντιρίμ, ο αγαπημένος μου…Τσοπάνης! Ο μεν 1ος φέρεται ότι έρχεται / ήλθε για το “Σκοπιανό” και ο Νεο-Οθωμανός, για το Κυπριακό! (Και προσθέτω και εγώ, πιθανώς και για να ξεφύγει η χώρα του, με αυτόν τον… “ελληνικό ελιγμό”, από τη φάκα που την έρριξαν οι Η.Π.Α., με το προκύψαν θέμα – πρόβλημα της κόντρας ΚΑΤΑΡ – ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΟΛΠΟΥ).

– Έρπει πλέον Κοι γενικώς η οσμή, (μάλιστα διαχέεται όλο και πιο πολύ, για να μην γράψω πως… “βρώμισε” ήδη το περιβάλον και ο αέρας μας), ότι θα συνηγορήσετε σε ό,τι από τα παραπάνω έξι αναφερθέντα… “θέματα”σας ζητήσουν οι… Δυτικοί και κατ’ ουσίαν οι Παγκόσμιοι Κυβερνήτες, παγκοσμιοποιημένοι, δήθεν… αριστεροί, “Διεθνείς Εβραίοι, μια Οικογένεια των οποίων, φέρεται ότι γνώρισες ήδη Κε Τσίπρα και αναφέρομαι στους Ρότσιλντ, με τους οποίους φέρεται επίσης ότι συμφώνησες και το χρονοδιάγραμμα ακόμα των όσων μέλλει να συμβούν στην Ελλάδα μας, βραχυ – μεσο -πρόθεσμα, με αντάλλαγμα το Ρωμαϊκό σου πάθος, όπως και το αυτό του Κου Καμμένου, για εξουσία, καθώς και για κάποια λίγα… τυράκια”, στη φάκα του Οικονομικού μας προβλήματος, αυτού της κρατικής μας επιβίωσης!

– Σας ζητώ λοιπόν ΕΥΘΕΩΣ (!) Κοι Κυβερνήτες μας, να ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΤΕ και ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν, με αιτιολογική αναφορά προς εμάς, το… ηλίθιο πόπολο, την… πείνα μας, την οικονομική μας δηλαδή λαϊκή ένδεια και πενία, όπως και την όμοια κρατική οικονομική παραλυσία, στο όνομα δηλαδή της δήθεν σωτηρίας μας!

– Θέλω να σας θυμίσω ότι ήδη έχετε καταγραφεί και το γνωρίζετε πολύ καλά και οι 2 σας, εσύ μεν Κε Π-Θ ως ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της νεότερης ελληνικής πολιτικής Ιστορίας, λόγω των τρομερών “ΠΙΝΟΚΙΩΝ διαστάσεων” ικανοτήτων σου στο ψέμα και στην πολιτική απάτη ή αλλιώς στην πολιτική ανηθικότητα, καθώς και λόγω των 99 ετών που σκλάβωσες την χώρα, στους Εβραίους δανειστές μας, προσθέτοντας στο όποιο προηγούμενο υπάρχον χρέος που παρέλαβες, άλλα περίπου 100 δις… Βαρουφάκειων διαπραγματεύσεων, Capital Controls, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ εσύ δε Κε Καμμένε ως ένας πολιτικός τυχοδιώκτης, αφού πλην της υπουργικής “καρέκλας” και μάλιστα μόνον αυτήν της Άμυνας, (γιατί άραγε, μήπως γιατί στο Υπουργείο αυτό, δεν υπάρχουν λόγω της ιδιομορφίας του αντιρρήσεις από τα στελέχη του;) μοιάζεις πως δεν μπορείς να ζήσεις, ενώ πούλησες το σπουδαιότερο, ήτοι, την όποια ιδελογία υποστήριζες ότι είχες και διαπνέεσο, προκειμένου να… κυβερνήσεις την Ελλάδα, μαζί με τους τάχα  μου κάποτε πολιτικούς αντιπάλους σου νεο-Κομμουνιστές, του ΣΥΡΙΖΑ!.. (Τους συντρόφους σου, όπως εσύ τους αποκάλεσες στο Συνέδριό τους, ενώ αυτοί μετά, εντέχνως, στην “έφεραν” υπενθυμίζοντάς σου το επίθετο Μπούλης, που σου είχε προσδώσει, στο παρελθόν, ο νυν Π-Θ. Προσωπικά, και οι 2 σας, μου θυμίζετε τη γνωστή ρήση του Στρατηγού ΚΟΝΔΥΛΗ, ο οποίος είχε πει το επικό: Αν ήξερα το πόσο ανόητοι είναι οι Έλληνες, θα τους κυβερνούσα από Δεκανέας).

– Κοι!

Αν κανείς σκεπτόμενος, όπως και… φοβισμένος πολιτικά Έλληνας, προσθέσει το γεγονός ότι “ανοίξατε”, αμέσως μόλις πήρατε με τα ψέμματα την εξουσία, από το λαό μας, τις… πύλες της χώρας σε εκατοντάδες χιλιάδες όποιων ξένων, (δεν με ενδιαφέρει το επίθετο που τους βάλατε, είτε η εθνικότητά τους), υπό το πρόσχημα του δήθεν … ανθρωπισμού, ένας… ανθρωπισμός που έμελλε να μας “πετάξει” ουσιαστικά έξω από την Ευρώπη, (Ευρωπαίοι που μας έκλεισαν όλα τα προς Β. σύνορά μας Κε Καμμένε, που τους έκανες το μάγκα, με τις απειλές για τους “λάθρο” που τάχα θα τους έστελνες, όπως “φώναζες”, για να τους… εκδικηθείς τάχα για τον ανθελληνισμό τους και αν τελικά δεν… υπάκουαν στα κελεύσματα τα δικά σου και του άλλου μεγάλου – παγκόσμιου – πολιτικού Τσίπρα, απειλές που έμελλε να φέρουν μέχρι και Γερμανούς να φυλάνε τα σύνορά μας προς την πΓΔΜ), ένας… ανθρωπισμός που η Οικονομία μας δεν άντεχε και δεν αντέχει άλλο, ένας… ανθρωπισμός που οικονομικά “πάτησε κάτω” περαιτέρω τους Έλληνες, που έδιωξε περισσότερα νεαρά Ελληνόπουλα στην αλλοδαπή, κλπ, αν επίσης προσθέσει κανείς το γεγονός ότι στοχεύσατε στη διάλυση της “Μεσαίας Τάξης, του… γνωστού ΚΥΡΙΟΥ(!) εχθρού, της “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ του ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ, απ΄την οποία εκκινήσατε Κε Τσίπρα, όταν “έσπασε” η πολιτική σας… παρθενία, αν προσθέσει κανείς και το γεγονός ότι συνεχίζετε να διαλύετε με συντεταγμένο σχέδιο και σιγά – σιγά, (πού είσαι Κε Καμμένε,… “Υπερέλληνα”;), τον συνεκτικό ιστό της Ελλάδος, την Ιστορία της, τη Θρησκεία των Ελλήνων, το ότι υμνείτε, στο βωμό των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που όμως στερήσατε από τους Έλληνες, τον κάθε διεστραμμένο, προσπαθώντας με όλες σας τις δυνάμεις, για την εκπούστευση της ελληνικής κοινωνίας, κλπ, κλπ, κλπ, δεν απέχει κανείς, “μη νουνεχής” βεβαίως άνθρωπος, εκτός από πολιτικά “ελάχιστους”, να σας χαρακτηρίσει και ως… συνεργάτες των όσων, μη Ελλήνων ή κατ’ όνομα Ελλήνων, απεργάζονται, με… ολιστικό σχέδιο, την  ολοκληρωτική οικονομική μας Κ/Φ και τη συνημμένη εθνική μας συρρίκνωση, δεν απέχει (ανοήτως ασφαλώς) από το να σας χαρακτηρίσει μέχρι και προδότες!..

– Δεν περνάει πια στο πόπολο το αίωλο επιχείρημά σας, το… αφήγημα, λέξη που χρησιμοπιείτε όλοι σας (αλήθεια τόσο μεγάλος είναι ο βαθμός λεξιπενίας σας, που ως άλλοι τάχα μου… γλωσσοπλάστες εφεύρατε τη λέξη… αφήγημα;) ότι δηλ.  “παραλάβαμε και δεν δημιουργήσαμε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας”, αφού ο λαός δεν σας έφερε στην εξουσία για να κάνετε διαπιστώσεις, ακόμα και ορθές, αν θέλετε, (θα μπορούσα ίσως να συμφωνήσω), αλλά για να δώσετε, ως άλλος… “από μηχανής Θεός”, όπως (του) παρουσιασθήκατε, απτές και ουσιαστικές λύσεις, ελπίδα και φως, τα οποία άλλωστε υποσχεθήκατε, Κε Τσίπρα! Ή δεν είναι έτσι Κε Καμμένε;

– Άρα, αν τώρα έλθετε και μας πείτε (στην πράξη θα το “πείτε”, αφού στο λαό, και εννοώ προφορικά, θα το συγκαλύψετε, τουλάχιστον θα προσπαθήσετε) ότι θα δώσετε το όνομα της Μακεδονία μας στα Σκόπια, (θα πανηγυρίζουν ήδη κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ Κε Τσίπρα, όχι εσύ βεβαίως, αλλά κάτι… Μουζάλες, κάτι… Μπαλαούρες, κλπ, σίγουρα), ή θα συνηγορήσετε σε μια λύση μη αποδεκτή στην Κύπρο, κλπ, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, ώστε τάχα μου να πάψουμε να… πεινάμε, κλπ, κλπ, κλπ, η Ιστορία τελικά θα σας καταγράψει και ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ και αυτή, η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, διακρίνεται από απόλυτη ΝΟΥΝΕΧΕΙΑ και ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ !!!

– Παρακάτω, θα σας γράψω ένα, δύο ακόμα επιχειρήματα, επιπρόσθετα του ήδη προηγουμένως (στις πιο πάνω παραγράφους), περιγραφικά αναφερθέντος, κυρίου – βασικού επιχειρήματος, πάνω στο γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ τη Μακεδονία, την Κύπρο, κλπ και τελικά τίποτα απ’ όσα ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ τους, οι… πολυβιασθέντες στις ημέρες μας (και κυρίως επί των ημερών σας), πρόγονοί μας, (εννοώ πχ, πώς να ένοιωθε πχ ο Κολοκοτρώνης, αν έβλεπε ότι οι γόνοι όλων αυτών που έδιωξε με το σπαθί, μαζί με τους Έλληνές του, πλυμμήρισαν σήμερα την χώρα), ό,τι οι πρόγονοι μας, μας παρέδωσαν ως απελευθερωμένη Ελλάδα, (δυστυχώς χωρίς την Πρωτεύουσά μας / της Πόλη), Ελλάδα!.. Διαβάστε λοιπόν μερικά “διότι”, στο “γιατί” δεν θα πρέπει να… ενδώσετε, κλπ, κλπ, Κοι Τσίπρα και Καμμένε!

Διότι:

   α. Τα προς μια πιθανή… “πώληση” ή … “ευγενή παραχώρηση”, με ή άνευ οικονομικών ή και άλλων πιθανώς ανταλλαγμάτων, εδάφη, είναι εδάφη, ιστορικά, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! Πώς λοιπόν τα διαπραματεύεστε ή θα τα διαπραγματευθείτε; Από ποιόν ή από ποιούς έχετε εξουσιοδοτηθεί να τα… παζαρέψετε;

(Πχ Οι Σλάβοι ήλθαν στα Βαλκάνια τον 8ο αι. μ. Χ., οι Τουρκο-Μογγόλοι, μετά το 1074 μ. Χ. και την νίκη τους στο Μαντζικέρτ, κατά του Ρωμανού, του Δ’, (αν δεν απατώμαι), του Διογένους, ήττα που προήλθε μετά από εσωτερική διχόνοια και προδοσία του τότε σφετεριστή του Θρόνου)!..

   β. Οι αναφερόμενες χώρες, είναι χώρες με ή σε επιθανάτιο ρόγχο! Ευρίσκονται ήδη στην επιθανάτιο κλίνη” και “πνέουν τα λοίσθια“!

[Για την Τουρκία και την κατάστασή της, τα έχουμε χιλιοπεί, οπότε ας σας γράψω “2 λόγια” μόνον για το τεχνητό μόρφωμα των Σκοπίων, καλώντας σας να φανταστείτε την εικόνα, (εσύ ειδικά Κε Καμμένε), πχ μέσα στο Σκοπιανό ΥΠΑΜ, να τσακώνονται μεταξύ τους Σκοπιανοί Αξκοί, εθνικά Σλάβοι, με Σκοπιανούς Αξκούς, εθνικά Αλβανούς, οι οποίοι λειτουργούν ως Αλβανοί κατάσκοποι, πράκτορες και πληροφοριοδότες!.. Σκεφτείτε επίσης ότι το 1/2 περίπου των Σκοπιανών είναι εθνικά Αλβανοί και μισούν τους Σκοπιανούς και θα έλεγα δικαίως, διότι ΥΠΕΦΕΡΑΝ και ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, μη όντας πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ακόμα και σήμερα(!) που μιλάμε, ενώ υπάρχει και ικανός αριθμός Βλαχόφωνων κυρίως Ελλήνων, αλλά δεν θα αναφερθώ σε εμάς, διότι καταντήσαμε, λόγω της πολύ… δημοκρατικότητός μας, ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ή λαός δήθεν… χαμηλών τόνων (όπως λέγεται, στη σημερινή Ελλάδα, στη γλώσσα των πολιτικών, με άκρως έντεχνο τρόπο, το… εθνικό ή το εθνικώς τίποτα) ή και λαός – οπαδός, της … παθητικής άμυνας“, φράση ή όρο, (όπως εσείς νομίζετε), που καθιέρωσαν οι… τιτανοτεράστιοι σύγχρονοι πολιτικοί μας Κ. Α. Καραμανλής και Π. Παυλόπουλος, μετά την… “άλωση των Αθηνών”, το Δεκ. του 2008, όταν ο πρώτος έπαιζε” τον Π-Θ και ο δεύτερος τον ΥΠΕΣ)!..

Σ’ αυτούς λοιπόν αγαπητοί Κυβερνήτες μας θα δώσετε το ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας; (Διότι εκεί θα καταλήξει και εκτιμώ και σε πολύ σύντομο χρόνο, η όποια εκ των προτέρων / αρχική παραχώρησή σας, για ένταξή τους σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, με το υπάρχον όνομά τους, πΓΔΜ)!

– Ειδικά με τους διοικούντες την πΓΔΜ Σλάβους, σας εισηγούμαι με σεβασμό, να μείνετε ή να επαναφέρατε ορθότερα, την απόφαση του 1992, (ούτε καν να “πάτε… πνευματικά” στο 2008 και στην τότε απόφαση – στάση του Κ. Α. Καραμανλή και σημερινού επονομασθέντος… Νεο-Βούδα), απόφαση που ελήφθη τότε, (εννοώ το 1992), από τους Αρχηγούς των Κομμάτων, υπό την Προεδρία του τότε, κορυφαίου πράγματι, Έλληνα πολιτικού, (μπροστά του και εσείς, όπως και οι λοιποί του σημερινού ελληνικού τοπίου, άνδρες και γυναίκες, δεν φαντάζετε, και να με συγχωρείτε, ούτε καν νάνοι), ΠτΔ, Κων/νο Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ]!

    γ. Αν παραχωρήσετε “εθνικά μας δίκαια”, έναντι μιας οικονομικής και μόνον… ανάσας, την οποία θα σας δώσουν οι Ρότσιλντ ή όποιοι άλλοι Κοσμοκυρίαρχοι, τότε θεωρείστε το απολύτως βέβαιον, πως ο οικονομικός βρόγχος θα σφίξει ακόμα περισσότερο στο λαιμό των Ελλήνων, που δεν θα μπορούν, όπως εσείς, να φύγουν για το… Αφγανιστάν (γειά σου ρε Γιάννο μάγκα) ή όπου αλλού, για να σωθούν!.. Οι… “αγορές” (“πάμε μαζί”, αχαχαχαχαχαχα) δεν αστειεύονται Κοι Τσίπρα και Καμμένε, …. μαθαίνω (αχαχαχαχαχα) πως είναι χαρακτηριστικά… ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ!!!

[Οι… “κυβερνώσες αγορές” εφαρμόζουν στην Ελλάδα ένα “κόλπο γκρόσο” Κοι Κυβερνήτες μας ή… τοποτηρητές μας, και το ξέρετε! Δηλαδή: Και την χώρα μας να πάρουν bir para, την τεράστια δηλαδή περιουσία της και τον ακόμα πιο τεράστιο πλούτο της, με το Υπερταμείο, στο οποίο η υπογραφή σας είναι από κάτω Κοι Τσίπρα και Καμμένε, (εσένα Κε Καμμένε σε γράφω, εννοώντας, ως τον στηρίζοντα τον Κο Τσίπρα, όντας εσύ, κατά κάποιους πάντα, ο “χρήσιμος ηλίθιος” ή έστω η “αναγκαία βακτηρία, για τον Τσίπρα και τον “ΣΥΡΙΖΑ”), αλλά και την εθνική μας κολόβωση να πετύχουν, μέσω είτε του ειρηνικού μας σ’ αυτούς… προσκυνήματος, είτε μέσω ενός πολέμου και μιας παράλληλης και ταυτόχρονης οξείας εσωτερικής κρίσεως και αναταραχής!

Το ένα σκέλος μοιάζει να το πετυχαίνουν, το άλλο όχι ακόμα και εδώ είναι που σας καλώ, να μην τους το επιτρέψετε, να μην καταστείτε συνεργάτες τους, οι σύγχρονοι -κινηματογραφικοί ασφαλώς- … Δήμοι ΣΤΑΡΕΝΙΟΙ και Αρτέμηδες ΜΑΤΣΕΣ]!..

     δ. Υποτίθεται Κε Τσίπρα ότι εσείς οι… Αριστεροί είστε οι πραγματικοί Πατριώτες και Αγωνιστές, (όπως η προπαγάνδα σας από το 1950 και μετά έπεισε τους Έλληνες, όχι βεβαίως όλους, ούσα η κυρίαρχη ή καθιστάμενη με σχέδιο η απολύτως κυρίαρχη στην χώρα μας), ενώ οι μη αριστεροί είναι συλλήβδην… προδότες, … Γερμανο-Τσολιάδες και όλα τα συναφή και… συμπαραμαρτούντα “όμορφά σας”!.. Πώς λοιπόν τώρα θα δώσετε τα άγια τοις κυσί”, με το φαινομενικά ορθό, αλλά γελοίο(!) τελικά επιχείρημα της διαλυμένης Οικονομίας μας ή της μη κρατικής Χρεοκοπίας μας; Δεν σκέφτεσαι, ειδικά εσύ Κε Τσίπρα, ο αριστερός… πόλος της Κ-Β, (αφού ο άλλος, ο… δεξιός πόλος, ο Καμμένος δηλαδή, ως τέτοιος, είναι “a priori” προδότης, σύμφωνα πάντα με τη διχαστική νοοτροπία σου / σας, απότοκη της κοκκινο-φασιστικής ιδεολογίας σου / σας), ότι θα σε πουν και κοντά σε εσένα και την -τώρα- 2η φορά “Αριστερά”, προδότες, ακόμα και κάποιοι από τους… Αριστερούς, “σου” ή και γενικώς;

    ε. Πώς θα πάτε για τα “Εθνικά Θέματα” μόνοι σας σε όποιες -τυχόν- τέτοιες αποφάσεις και μάλιστα τόσο κρίσιμες για την Πατρίδα μας και την ύπαρξή της, χωρίς να πάτε σε “ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, (έστω και υπ’ αυτόν τον ΠτΔ, που δεν είναι, αν και Καλαματιανός, ούτε στοιχειωδώς έξυπνος, ώστε να μην προσβάλλει και μάλιστα “ανοικτά” τον νυν -κατά τεκμήριον- “Πλανητάρχη”, Αμερικανό Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, όπως το έπραξε πρόσφατα μπροστά στον Αμερικανό, πρώην Αντιπρόεδρο των Η.Π.Α., Τζο Μπάϊντεν), χωρίς να πάτε σε εθνική συνεννόηση, αλλά και “σε μια τελική”, χωρίς να ρωτήσετε “στα ίσα”, δια δημοψηφίσματος και με σαφές και “καθαρό” αυτήν τη φορά ερώτημα ή ερωτήματα, προς το λαό μας, (όχι όπως είχατε πράξει με το περίφημο καλοκαιρινό … δημοψήφισμά σας, αυτό του 2016, τότε που λειτουργώντας Κε Τσίπρα, ως άλλος σύγχρονος πολιτικός ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ, έκανες το λαϊκό “ΟΧΙ”, “ΝΑΙ”), να σας πει τελικά ο ελληνικός λαός αν θέλει, να δώσει εδάφη του, έναντι… άρτου και κυρίως έναντι μιας… δουλικής, στους όποιους ξένους… ταμένης και… ταγμένης δήθεν επιβίωσής του;

  στ.  Σκεφτείτε αν είναι σωστό να σας κάνει… “γιάλα” και εμάς ως χώρα, αλλά και ως λαό… “διάλα” ένας πολιτικός σαλτιμπάγκος, σαν τον Ζόραν Ζάεφ (δεν εκτιμώ, είμαι σίγουρος πως έχει ήδη Βουλγαρικό διαβατήριο…) ή ένας… “Τσοπάνης”, ένας βρωμερός σύγχρονος Τούρκο-Κοτσάμπασης, με απολύτως… λαδωμένα χέρια, και ευρύτερα να σας “παίξει”, και εξ… αποστάσεως μάλιστα, “χοντρά ένας ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, σαν τον ΡΤΕ, μια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που ως σύστημα ή ορθότερα ως καθεστώς, εσείς ειδικά Κε Τσίπρα, αποστρέφεστε!.. (Ιδεολογικά, αν έγραφα, θα ήταν ακόμα καλύτερα νομίζω! Επιλεκτικά βεβαίως Κε Π-Θ “αποστρέφεστε” τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, θα μου επιτρέψετε να σημειώσω, αφού διακρίνεστε, (εννοώ ως ιδεολογία), για μια ή από μια… ερωτική έλξη, προς τις κόκκινες ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, θα έλεγα / θα υπεστήριζα)!..

    ζ. Τέλος, σκεφτείτε Κοι Τσίπρα και Καμμένε, πως υπάρχει και ο λεγόμενος “ΘΕΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ“, ο οποίος ιστορικά ΠΑΝΤΑ έχει τον “τελευταίο λόγο και σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ να ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ, αλλά να προβλματιστείτε στο τί τυχόν υπαινίσσομαι!!!

– Με τα παραπάνω, νομίζω “δυνατά”, επιχειρήματα, καταλήγω την προς εσάς ηλεκτρονική επιστολή μου Κοι Τσίπρα και Καμμένε, Π-Θ γέ μας και ΥΠΑΜ μας (ω Θεέ μου!), καλώντας σας, για μια ακόμα φορά, να σκεφτείτε ΣΟΒΑΡΑ, ΣΟΒΑΡΑ(!) όμως, (δεν ξέρω αν είναι λίγο δύσκολο αυτό για εσάς, αλλά τουλάχιστον προσπαθείστε), ποιάς ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ανθρώπων σας έμελλε να ηγηθείτε ή άντε, ηγείστε, σ΄αυτούς τους χαλεπέστατους καιρούς που ζούμε και αμέσως(!) να “ανακρούσετε πρύμναν”(!), κάτι που θα σας το πρότεινα, γενικώς!..

– Και ειδικά εσύ Κε Τσίπρα σκέψου λίγο πιο βαθιά, σχετικά με τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, δεχόμενος ότι εσύ θα έχεις, ως Π-Θ γός μας, τον τελευταίο λόγο,  (εσύ που ακόμα δείχνεις ότι είσαι πολιτικά… απροσανατόλιστος και ας δηλώνεις… ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ), πως τελικά θα πρέπει να αποφασίσεις “ΕΘΝΙΚΑ”, αν φτάσετε / αν φτάσεις μέχρις του σημείου αυτού, διότι υπάρχει περίπτωση και αυτοί ακόμα που στην Καισαριανή πήγες, μόλις έγινες Π-Θ και με υψωμένη την γροθιά σου, ως γνήσιος Κομμουνιστής ή έστω Νεο-Κομμουνιστής τίμησες, να σηκωθούν από τους ιερούς τάφους τους και να σε “πάρουν με τις… κλωτσιές“!

[Σημείωσε δε, πως στο Σύνταγμα έπρεπε να πας βεβαίως τότε, ώστε έτσι να τιμούσες όλους τους αφανείς Έλληνες ήρωες, (και όχι μόνον τους αγαπημένους σου Κομμουνιστές), χάριν της θυσίας των οποίων είμαστε σήμερα “υπάρξεις”, εσύ, εγώ και οι υπόλοιποι Έλληνες, και να έδειχνες έτσι ότι δεν είσαι αμύντορας ή νεο-αμύντορας του Εθνοκτόνου μας “ΔΙΧΑΣΜΟΥ, αφού Π-Θ εξελέγης και όχι… Δήμαρχος και μάλιστα Καισαριανής!

Ο Κος Καμμένος, ως γνήσιος οπαδός του… Σιφνιάζειν, έδειξε στο… Λαιμό, (της Βουλιαγμένης ντε), με το περίφημο κωλο… δάκτυλό του, πως, εκτός των άλλων, (πχ τέτοιες χειρονομίες δείχνουν “το ποιόν” γενικώς των ανθρώπων), είναι -δυστυχώς- παρ’ ότι ΥΠΑΜ, υπέρ του ΔΙΧΑΣΜΟΥ, καταλήγοντας να γίνει όμοιος του… “λαγού” και πολιτικού σας φίλου, του Ρώσου επχτία ή ό,τι άλλο, Κου Σαββίδη, ο οποίος έχει, ως διαφαίνεται, βάλλει στόχο, να διαιρέσει την Ελλάδα στα 2 και να δώσουμε / δώσετε έτσι, όπως πιθανώς να νομίζει, μια ώρα αρχύτερα το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, στους… Σκοπιανούς! (Άραγε αυτός είναι άνθρωπος του ΠΟΥΤΙΝ, του… ΣΟΡΟΣ ή απλώς είναι ένας νέος… Κοσκωτάς; Τί λέτε; Προσωπικά, ειλικρινά, δεν έχω καταλήξει ακόμα, αλλά συγκλίνω ότι πρέπει μάλλον να είναι του… ΣΟΡΟΣ, για να τον… αγαπάτε τόσο πολύ)! Καταλάβατε]!..

– Κοι Κυβερνήτες μας!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΤΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΟΣ, ειλικρινά εύχομαι να είναι μαζί σας και κυρίως να σας φωτίσει / να σας φωτίζει, προς όφελος και κέρδος της ΕΛΛΑΔΟΣ, της γλυκιάς ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας!

Ω4

Αποδείξτε ότι μπορείτε να γίνετε ό,τι στην “φωτο” Κοι Συγκυβερνήτες μας και ίσως, ποιός ξέρει, να “γυρίσει” η πολιτική σας μοίρα, η οποία Κε Τσίπρα, παρά τις όποιες τυχόν υποσχέσεις που πιθανώς να έλαβες από τους Διεθνείς Εβραίους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, φαντάζει εκτιμώ, (μακάρι να διαψευστώ, αφού η Πατρίδα προέχει όλων μας), μαύρη και άραχνη!..

 “ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

                                             

ΕΛΛΗΝΑΣ

  – / – 

ΥΓ.

– Με πολύ σεβασμό Κε ΚΟΤΖΙΑ, σου εισηγούμαι να έχεις λιγότερο χαμόγελο, όταν αναφέρεσαι στα εθνικά μας θέματα, για την επίλυση των οποίων και μάλιστα υπέρ του Έθνους μας, υποτίθεται ότι, ως εκ των καθηκόντων σου, (όπως και όλοι οι κάθε φορά ΥΠΕΞ βεβαίως), ηγείσαι και ενδιαφέρεσαι!

– Με την ευκαιρία, αν θες, πες στον Πρέσβη μας στην Άγκυρα, να προσέχει λίγο την εμφάνισή του, ήτοι να αγοράσει καμμιά τσατσάρα, να ξυρίζεται, κλπ, διότι -εμφανισιακά- δίνει την εικόνα του “διαλα – λά” και νομίζω ότι δεν είναι σωστό! Στην Άγκυρα ξέρεις ποιόν θα έβαζα εγώ σαν Πρέσβη, αν θα μπορούσα ασφαλώς; Αυτόν που έχετε στο Πεκίνο, (και προηγουμένως στα Τίρανα), αφού τον Κο Αλεξανδρή θα τον ήθελα δίπλα μου!

– Τέλος, αν και αυτό περισσότερο είναι θέμα της ΕΥΠ, αν θες, δες λίγο και το θέμα του ποιοί ή ποιές είναι οι μεταφραστές σε όλες τις Υπηρεσίες της χώρας μας, στην Τουρκία!

                                                                                                        – / –