ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!..

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ!..

Φίλοι μου!

– Γειά σας!

– Επιστρέφοντας!..

– Και πάλι μαζί, (αλλά πλέον, μάλλον για μικρό χρονικό διάστημα), μετά από μια μικρή… καλοκαιρινή διακοπή!

Ως «1η» μου φθινοπωρινή παρέμβαση, θα αναφερθώ, για λίγο, στο περίφημο άρθρο του Π-Θ μας, με την υποτιθέμενη… σοβαρή ερώτηση και κατ’ ουσίαν ερώτηση – ΠΡΟΣΒΟΛΗ(!), προς το πρόσωπο του Α. Γ. Παπανδρέου! («Ήταν ο Ανδρέας Ψεύτης»);

Ï ÁíäñÝáò ÐáðáíäñÝïõ óôçí ÐÜôñá ôï 1981 , ÐÝìðôç 15 Éïõíßïõ 2006 . ÄÝêá ÷ñüíéá óõìðëçñþíïíôáé óÞìåñá áðü ôïí èÜíáôï ôïõ ÁíäñÝá ÐáðáíäñÝïõ .

Διαβάζουμε λοιπόν παρακάτω και ταυτόχρονα προβληματιζόμαστε! «Πάμε»!..

Δεν μπορούμε φίλοι μου να συγκρίνουμε τα αρώματα, με τα σκατά! Πώς δηλαδή να συγκρίνεις έναν τεράστιο Εθνικό Ηγέτη, όπως ήταν ο Α. Γ. Παπανδρέου, με ένα «τίποτα», με ένα παιδάκι, με τον “Ρόντυ” του διεθνούς συστήματος, που τον έκανε Π-Θ το παγκοσμιοποιημένο και παρουσιαζόμενο ως… ανθρωπιστικό (sic) και κυρίως ως… αριστερό (sic) «Διεθνές Εβραϊκό Σύστημα, των SOROS και ROTHCHILD»;

[Τι νομίζετε; Τυχαία το άλλο «παιδί» των 2 παραπάνω Κων (και κυρίως των “Ρότσιλντ”), η… «αδελφή ψυχή» Μακρόν έρχεται στην Ελλάδα, μαζί με την εξωνημένη παλιμπαιδίζουσα «γριά κότα» του];

Έτσι φίλοι μου, δεν θα προβώ σε καμιά σύγκριση Α. Γ. Παπανδρέου και Α. Τσίπρα.

Θα σας γράψω όμως μόνον, μια ρήση του Λένιν, η οποία παλαιόθεν εκφράζει όλους τους παλαιούς και νέους, ορθόδοξους και μη, Κομμουνιστές, όπως είναι και ο Κος Τσίπρας και η ζάμπλουτη κομμουνιστική, ελληνικής και μη καταγωγής, παρέα του! Είχε πει λοιπόν ο Λένιν, πως: «Η Αλήθεια Είναι Μία Μικροαστική Εμμονή»! Καταλάβατε;

Δεν υπάρχει «ΗΘΙΚΗ» στους Κομμουνιστές φίλοι μου, αυτή είναι λέξη άγνωστη στην ολοκληρωτική ιδεολογία τους, η οποία επιτρέπει τα πάντα! Τι σας είχα γράψει, θυμάστε; «Όπου δεν υπάρχει Θεός, επιτρέπονται τα πάντα»!

Όποιος, πολιτικός και μη, συνδιαλέγεται μαζί τους και αγνοεί τα μόλις παραπάνω γραφέντα, είναι σαν να «ευνουχίζεται», σαν να «αυτοχειριάζεται», … νεκρώνεται, πεθαίνει!..

Για το «ποιός» τώρα συμβούλευσε τον Τσίπρα, μέσω της ε/φ του… Πρακτορίσκου Βαξεβάνη, να παρουσιαστεί στους λοβοτομημένους (μεσήλικες και άνω / εννοώ ηλικιακά) Έλληνες, (αφού οι περισσότεροι των νεοτέρων δεν γνωρίζουν, μη υπάρχουσας, όχι Εθνικής Παιδείας, αλλά μη υπάρχουσας γενικώς Παιδείας πλέον στην χώρα μας), ως ο νέος Ανδρέας, έκλασε ο Ανδρέας και βγήκε ο Τσίπρας»), εκτιμώ πως ήταν ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος, [ενώ μετά από την υπόθεση της 17Ν (της μετά το 1981 βεβαίως) ήταν κατ’ εντολήν – προφανώς των Η.Π.Α. -, «χαμένος», ώστε σήμερα να μπορεί να… ζει], ενεφανίσθη πάλι, εκτιμώ με εντολή, (λίαν πιθανώς του ιδίου διεθνούς, αναφερθέντος παραπάνω, «Κοσμοκυβερνητικού Συστήματος», που τον γνωρίζει καλά, από το 1974)*, με εντολή λοιπόν να στηρίξει τον Τσίπρα, ώστε έτσι να «ισοφαρίσει» τα όσα οι Κοσμοκρατούντες του είχαν “περί Τρομοκρατίας” καταλογίσει, να διασώσει την όποια υστεροφημία του, καθώς – τέλος – και την… οικογένειά του! (Οι Κοι αυτοί «δεν παίζουν», με τα όποια… «κορδωμένα βατράχια», “δεν παίζουν” γενικώς! Το ίδιο έπραξαν και με τον “Νεο-Βούδα”, για την…  “Ρωσοστροφή” του! Τα έχουμε πει, αναλύσει και εξηγήσει εδώ, όλα)!..

* Καμιά φορά βεβαίως, κάποιοι προσκυνούν τους ισχυρούς, χωρίς αυτοί να τους το έχουν ζητήσει, έτσι απλώς για να γίνουν αρεστοί, κλπ, κλπ, κλπ.

Γιατί εκτιμούμε πως ο Λαλιώτης εκτέλεσε χρέη “Συμβούλου” προς τον Τσίπρα;

Διότι αφ’ ενός το άρθρο ήλθε αμέσως μετά από την πρόσφατη “προσέγγιση” Λαλιώτη στον Τσίπρα, ενώ αφ΄ετέρου στον υπάρχοντα Σχηματισμό, που λέγεται (καθόλου τυχαίως) «ΣΥΡΙΖΑ», δεν υπάρχουν τόσο δυνατά μυαλά, τα οποία θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι σαν αυτό που βιώσαμε, ήτοι την συγκεκριμένη συνέντευξη του Τσίπρα! Το μυαλό των υπόψη Κομμμουνιστών, λόγω των καπιστριών, που τους έχει βάλλει στα μάτια τους η ολοκληρωτική ιδεολογία τους, είναι, σε όλους τους τομείς, φαντασιακά πεπερασμένο, όσο «μάγκες» και αν είναι / και αν εμφανίζονται στην εφαρμογή συνωμοσιών στο «Πεδίο».

Η πραγματική πολιτική στην Ελλάδα τελείωσε μαζί με το θάνατο του Α. Γ. Παπανδρέου, το 1996! Απ’ εκεί και μετά, η Πατρίδα μας, δυστυχώς(!), κυβερνήθηκε, με ξενικές εντολές, (το «σάϊτ» μας τις έχει αυτές ακριβώς προσδιορίσει, για όσους ασφαλώς μας διαβάζουν), μέχρι το 2015, από πολιτικά μειράκια και νάνους και από τον Ιαν. του 2015, έως σήμερα, κυβερνάται από ένα «Τίποτα», το οποίο έχει εντολή να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ το 1996, (ναι αυτόν που η νυν σύζυγος του Άκη, Κα Σταμάτη, αποκάλεσε «Νονό» και δεν κίνησε σε βάρος της καμιά διαδικασία), δηλαδή να ολοκληρώσει την Κ/Φ της «Αιωνίου Ελλάδος»!.. [Ό,τι δηλαδή ζούμε σήμερα, των οποίων ο 1ος στόχος είναι ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ο ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, (δεν μπορεί να είσαι Έλληνας και να μην είσαι Χριστιανός / εγώ, εδώ, ταυτίζομαι ιδεολογικά με τους Επαναστάτες του 1821), και τελικώς η μετατροπή της Ελλάδος, από χώρα, σε… «διεθνή χώρο»]!

-/-

«Για την ιστορία», (όπως λέμε), ο Ανδρέας Παπανδρέου: (Ενδεικτικώς)

–  Προσπάθησε πολύ και πρωτίστως για την «Εθνική Συμφιλίωση». Πώς;

Με την αναγνώριση της «Εθνικής Αντίστασης», κάτι που ήταν το 2ο βήμα, στο… δρόμο για την ενότητα όλων των Ελλήνων, μετά από την αναγνώριση του ολοκληρωτικού, «Μοσχα – Εξαρτημένου και Μοσχα – Αναθρεμμένου» ΚΚΕ, από τον Κ. Γ. Καραμανλή, το 1974. Για την ενότητα αυτή, και «υπέρ αυτής», ζούμε μέχρι σήμερα το ασύμβατο, να έχουμε δηλαδή στη Βουλή της «Ελληνικής Δημοκρατίας» το ολοκληρωτικό ΚΚΕ, το οποίο, όπως όλα τα «πάλαι ποτέ» κομμουνιστικά κόμματα, δεν πιστεύουν στη Δημοκρατία, όπως και οι ίδιοι άλλωστε το λένε, μιλώντας για «Δικτατορία του Προλεταριάτου» και λοιπά συναφή «ωραία»!..

– Εργάστηκε με πάθος, ώστε να κάνει (και σε πολύ μεγάλο βαθμό το πέτυχε) κοινωνικά ισότιμους πολίτες και τους άλλους μισούς Έλληνες, αυτών που η μεγάλη πλειοψηφία είχε χαρακτηρισθεί, προφανώς αδίκως(!), προδοτική, ανθελληνική, κλπ, αφού ούσα παγιδευμένη στα θανατηφόρα πλοκάμια του ανθελληνικού ΚΚΕ, {[ένα ΚΚΕ που ποδηγέτησε και συνεχίζει και σήμερα έμμεσα, (και λόγω της κοινής μήτρας), να ποδηγετεί αυτό που αποκλήθηκε «Αριστερά», μετά το 1955 και την επιβολή στην ελληνική πολιτική σκηνή του Καραμανλή και την παράλληλη επικράτηση των όρων «Αριστερός», «Δεξιός», «Κεντρώος», κλπ, αφού μέχρι τότε δεν υπήρχαν οι υπόψη «ταμπέλες», που ενέσκηψαν από το… Λονδίνο],  (ένας ανθελληνισμός του ΚΚΕ, που εκφράζεται και μόνον από τον ίδιο του τον τίτλο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάποιος να κοιτάξει τα αιματοβαμμένα και προδοτικά πεπραγμένα του, στην χώρα μας, για να τον διαπιστώσει, αφού αν πίστευε σε Ελλάδα θα λεγόταν «Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα»)}, παγιδευμένη λοιπόν πλειοψηφία, η οποία κατέστη το θύμα των ξενοκίνητων Οργανώσεων του ΚΚΕ και των «Ομάδων Δολοφόνων» του, πλειοψηφία, η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να ξεφύγει, μη ρισκάροντας τα μέλη της, τη ζωή τους, αφού όσοι το επεχείρησαν κατέληξαν σφαγμένοι και τουλάχιστον…  σκουπιδοπεταμένοι!..

– Έδωσε ψωμί στο λαό ο “Ανδρέας”! Οι Έλληνες “χόρτασαν ψωμάκι και απ’ αυτό «κρατιούνται» σήμερα ακόμα ζωντανοί, τώρα, σήμερα, που με υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου, η Ελλάδα μας σκλαβώθηκε οικονομικά μέχρι το 2115, καθιστάμενη παγκοσμίως χώρα Β΄ διαλογής, … Β΄ Εθνικής!

(Και ας μην μας λένε κάποιοι ότι ήταν χρήματα δανεικά, κλπ, αφού όλες οι χώρες του Κόσμου έτσι ζουν και διάγουν, απλώς η Ελλάδα έπρεπε να θυσιαστεί και θυσιάστηκε, τουλάχιστον έως τώρα, για χάρη της δημιουργίας του «Παγκόσμιου Ισραήλ» ή ορθότερα για χάρη του διεθνούς εβραϊκού εθνικισμού, που λέγεται «ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ» και που σήμερα εκφράζεται από τους παρουσιαζόμενους με  αριστερό… μανδύα «Διεθνείς Εβραίους», τους ζάμπλουτους Εβραίους της Διασποράς, μιας Ελλάδος, η οποία λόγω της θέσεώς της και κυρίως λόγω του τεράστιου… υπέργειου, επίγειου και υπόγειου πλούτου της έπρεπε να λεηλατηθεί και ακολούθως να… βυθιστεί)!..

Ξαναέδωσε στην χώρα μας την χαμένη της ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, απέναντι σε συμμάχους που μας πρόδωσαν και μας μάτωσαν βάναυσα, ενώ εμείς διαχρονικά πολεμάγαμε μαζί τους(!), για την Ελευθερία του Κόσμου! Έτσι πχ ήλθε στην Ελλάδα το πιο αγαπημένο πιθανώς παιδί της «Παγκοσμιοποίησης», (όπως οι «Διεθνείς Εβραίοι» ονόμασαν το σχέδιο της σύγχρονης και εφεξής συγκέντρωσης του παγκόσμιου πλούτου στα χέρια τους), ο Μπιλ ΚΛΙΝΤΟΝ, ο οποίος «κάθισε» σε στάση προσοχής, μπροστά στον Έλληνα Π-Θ Α. Γ. Παπανδρέου, μιλώντας του με απόλυτο(!) σεβασμό (έστω και υποκριτικό, αλλ’ αυτό δεν με ενδιαφέρει) και ζήτησε «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» (έστω και υποκριτική, αλλά και πάλι αυτό δεν με ενδιαφέρει, αφού η πράξη έγινε), “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” από την Ελλάδα και το λαό της, για την Χούντα και κυρίως για την Κύπρο, την προδοσία της και το σχέδιο παράδοσής της στην Τουρκία, το 1974!..

Ήθελε και πάλεψε για μια σύγχρονη Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες και μόνον, απαντώντας, μέσα στη Βουλή, στον μεγάλο του πολιτικό αντίπαλο Κ. Γ. Καραμανλή, που έλεγε το «ανήκομεν εις την Δύσιν», (με αντικειμενικά κριτήρια, πολιτικού υψηλού επίσης βεληνεκούς), πως «προτιμάμε να ανήκουμε στους Έλληνες»!

Σήμερα τί ζούμε στην χώρα μας φίλοι, για πείτε μου! Ας αναφέρω μόνον το… πληθυσμιακό, το αριθμητικό κομμάτι, που ραγδαίως πλέον αλλάζει σε βάρος των Ελλήνων, και όχι πχ το «πώς» ζουν σήμερα οι Έλληνες! Μόνον(!)… 1 εκ-ριο ξένους έβαλαν οι Τσίπρας – Καμμένος το 2015 στην χώρα μας, πάνω από ½ εκ-ριο το 2016 και μέχρι το πέρας του 2017 θα εισέλθουν τουλάχιστον άλλοι τόσοι!

                                                                Και ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ!!!

Για σκεφτείτε λοιπόν, χωρίς εμένα και τη βοήθειά μου, «πού πάμε», με μαθηματική ακρίβεια, ως χώρα και ως λαός, προσθέτοντας μια σειρά από σχετικές υποχρεωτικές παραμέτρους, (πχ τη φυγή στο εξωτερικό της όποιας νεολαίας μας, τη μη τέλεση γάμων και γεννήσεων, την φτωχοποίηση, από την Κ-Β, όλων των Ελλήνων με την Κ/Φ της «Μεσαίας Τάξης»), την ίδια στιγμή που οι βόρειοι όμοροι και εχθρικοί προς εμάς λαοί έκλεισαν τα σύνορά τους, αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν “ξένο”  (με όποιο πραγμαυτικό ή μη επίθετο) να διαβεί τα σύνορα τους, κλπ, κλπ, κλπ.

– Ακόμα:

Η Ελλάδα διαβιούσε με εσωτερική ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Σήμερα; Σήμερα μας διαφεντεύουν οι αλλοδαποί Γύφτοι του Μενιδίου, του Ασπροπύργου, των Μεγάρων, των Θηβών και της Κορίνθου, κλπ, οι Αλβανοί των Εξαρχείων, οι ξένες ΜΚΟ, πολλές των οποίων μας πρακτορεύουν για ξένα κράτη, οι συμμορίες των Αφρο-Ασιατών, που σφάζονται στο κέντρο των Αθηνών, οι Ιμάμηδες και οι Χοτζάδες, που δεν τους ζήσαμε «καλά» ακόμα, και κυρίως μας διαφεντεύουν ΑΝΙΚΑΝΟΙ «υπεύθυνοι ασφαλείας», ανίκανοι εξουσιαστές, τύπου Τόσκα και μισέλληνες… ανθρωπιστές σαν τον Μουζάλα, σαν την Κα Τασία και σαν τους “Νεο – Διεθνιστές” «Γιατρούς του Κόσμου», γιατροί που δεν έχουν «πατήσει», ούτε «για τα μάτια του κόσμου» σε κανένα νησί μας, απ’ αυτά της λεγόμενης «άγονης γραμμής», για να εξετάσουν κανέναν Έλληνα γέροντα ή Ελληνίδα γριά, κανένα ελληνόπουλο, κλπ, αφού ότι φέρει εμπρός το πρόθεμα «Ελληνο» / «Ελληνικο», κλπ, είναι / αποτελεί σήμερα ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΧΟ!!!

Επίσης!

Ήξεραν, (με τον Παπανδρέου στο «τιμόνι» της χώρας μας), όλοι οι εχθροί μας και κυρίως οι όμοροι λαοί, ότι η Ελλάδα «δεν αστειεύεται»! Έτσι, όταν συγχωρέθηκε, οι Τούρκοι πανηγύριζαν και το… διαλαλούσαν με όλους τους τρόπους και τα μέσα (!), μη σεβόμενοι τίποτα, από τότε ακόμα που ήταν ο Π-Θ μας ασθενής και κλινήρης στο «Ωνάσειο», αποδεικνύοντας το πόσο «μπινέδες» και «βρωμιάρηδες» είναι σαν μογγολική φάρα!.. (Βρείτε και διαβάστε πχ το τότε πρωτοσέλιδο της τ/ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ”, αλλά και γενικά, διαβάστε τις τότε εκδόσεις των τ/ε/φ και θα αντιληφθείτε τί σας γράφω τώρα! Κα Τανζού να μην κοιμάσαι ήσυχη)!

Προσπάθησε τέλος ο Α. Γ. Παπανδρέου, ανεπιτυχώς βεβαίως, αλλά προσπάθησε και το πάλεψε πολύ και ΜΟΝΟΣ του(!), το 1986 – 1987, να κάνει το «κόλπο γκρόσο», με την προσπάθεια εθνικοποίησης των πετρελαίων μας, αλλά τον «σταμάτησαν» οι «Διεθνείς Εβραίοι», αυτοί οι σύγχρονοι, δήθεν αριστεροί,… Σάϊλοκ, της εβραϊκής διασποράς, με τα ντόπια και διεθνή Όργανά τους, εμπλέκοντάς τον στο περίφημο «σκάνδαλο ΚΟΣΚΩΤΑ»! Τον «έρριξαν», αλλά ο νουνεχής και δικαιοκρίτης λαός μας τον επανέφερε στην Αρχή, έστω και ασθενή, το 1993, διότι ήξερε ότι ο ΗΓΕΤΗΣ του αυτός, τον πονούσε το λαό του και νοιαζόταν ειλικρινά γι’ αυτόν, έχοντάς το αυτό αποδείξει, μέσα στον χρόνο της εξουσίας του, στα χρόνια που τον κυβέρνησε!

 -/-

Αυτά τα ολίγα αγαπητοί για το άρθρο του Κου «Τίποτα»!

Πώς να συγκριθεί φίλοι μου ένας τεράστιος εθνικός ηγέτης, που ήταν ένας των δημιουργών της σύγχρονης και ευημερούσης μεταπολεμικής Ελλάδος, με ένα παιδάκι, που μέχρι χθες, πιθανώς, (όπως γράφεται και λέγεται), να πέταγε… «μολότωφ», σε υλοποίηση ασκήσεων κομμουνιστικής… γυμναστικής και ένδειξης νομιμοφροσύνης στο Κόμμα του;

Δεν γίνονται αυτά φίλοι μου! Ας είμαστε σοβαροί! Απλώς, ο Κος ή οι Κοι που… συμβούλευσαν τον Κο Π-Θ για το συγκεκριμένο άρθρο, όπως ασφαλώς και ο ίδιος ο Κος Τσίπρας, πόνταραν στη λοβοτομή των Ελλήνων και στο μοναδικό πλέον ενδιαφέρον τους / μας, που είναι η επιβίωσή μας, το οποίο έχει επισκιάσει τα πάντα!..

Τελικά, Κε Τσίπρα!

α. Με όλο τον προσήκοντα σεβασμό, μήπως σάλταρες ξαφνικά; Τι είναι αυτά που έγραψες ή σου έγραψαν; Συμβαίνει πάντως να ξέρεις συχνά αυτό, ιστορικά πάντα, στους ολοκληρωτικής ιδεολογίας ανθρώπους και θα πρέπει να το προσέξεις! Δείτε φίλοι μου και εσύ Κε Τσίπρα, πχ τον Χίτλερ, τον Μοσουλίνι, τον Στάλιν, τον Χρουτσώφ, τον Μπρέζνιεφ, τους φίλους σου Κάστρο και Μαδούρο, (ή μας διαβάζει και αυτός ή τον ενημέρωσες εσύ Κε Π-Θγέ, για ό,τι εδώ γράψαμε, σχετικά με εξεταζόμενη αμερικανική ενέργεια απελευθέρωσης του δυστυχούς αυτού, αλλά και συμπαθούς, συνάμα, λαού, από τον Συμμορίτη αυτόν), τον Πινοσέτ, τον Ίντι Αμίν Νταντά, τον Τσαουσέσκου, τον Χότζα, τον Μάο, τον Πολ Ποτ, και τώρα τον Κιμ Γιουνγκ Ουν!..

Έτσι πιθανώς να εξηγείται ακόμα, το γεγονός ότι προσπαθείς να μιμηθείς, πιθηκίζων βεβαίως, μέχρι και τη φωνή του Α.Γ.Π. ή το ότι κλέβεις το λεκτικό του ύφος, μέχρι και λέξεις που χρησιμοποιούσε, όπως το… «πράγματι», κλπ! Πρόσεξέ το, μην τελικώς καταστεί ανήκεστος η σαφώς αναγνωρισθείσα… βλάβη σου!..

Με την ευκαιρία, για κύτταξε, σε παρακαλώ, να δεις αν το νούμερο που θα σου δώσω είναι ακριβές! 100 εκ-ρια κόσμο λοιπόν «καθάρισε», σαν αυγά, ο Στάλιν μόνον, στην πρώην ΕΣΣΔ, και μέχρι του θανάτου του, εξ ων τα 30 εκ-ρια ήσαν Ρώσοι πολίτες!

Λιγότερα λοιπόν δάκρυα χύσε / χύστε για τον Γεωργιανό «Σιδερένιο», εκτός αν συμφωνείς με τα πεπραγμένα του! (Οι Έλληνες γνωρίσαμε… εσχάτως και τους… φιλήσυχους, αχαχαχαχαχα, Γεωργιανούς)!

Κε Τσίπρα!

Τόσοι άνθρωποι από το πρώην «Σιδηρούν Παραπέτασμα» εισήλθαν, μετά από το 1990, και ακόμα εισέρχονται, στην Ελλάδα μας! Γιατί δεν ρωτάς κανέναν απ’ αυτούς, εσύ και οι δικοί σου, να σου πουν πχ το «πώς περνάγανε»;

 

β. Θα περίμενε κανείς Κε Π-Θγέ, αντί να προβαίνεις σε ανοίκειες, ανάρμοστες και υβριστικές ουσιαστικά αναφορές, όπως και σε γελοίες έμμεσες συγκρίσεις σου με τους δημιουργούς της νεότερης Πολιτικής μας Ιστορίας Πολιτικούς, όπως ήταν, ένας εξ αυτών βεβαίως, και ο ΜΕΓΑΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, να απαντούσες «πρώτα και κύρια», (όπως θα έλεγες και εσύ), στον Τήνιο πολιτικό μέντορά σου (αρχικώς τουλάχιστον), και τέως Αρχηγό σου, τον Αλέκο τον ΑΛΑΒΑΝΟ, ο οποίος σε… περιέλουσε με «φοβερά και τρομερά»… επίθετα, αναφέροντας ουσιαστικά (αν δεν σφάλλω και χωρίς περιστροφές μάλιστα) πως ο δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος, εμπρός σου, πολιτικά συγκρινόμενος, φαντάζει… Παρθένα! Ή όχι; (Έχετε πάντως όλοι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, ένα θέμα με τις… Παρθένες! Αχαχαχαχαχα)!.. Το άρθρο λοιπόν που θα έπρεπε να σου γράψουν ή να γράψεις θα έπρεπε να είχε τίτλο: «Ο Δικτάτορας Παπαδόπουλος Ήταν, Ναι Η (Διαζ) Όχι, … Παρθένα, Πολιτικά, Μπροστά Μου»;

γ. Θα έπρεπε ακόμα να μας πεις αρχικά, σε άρθρο σου, και πριν σε καταλάβει ο προφανής εκφρασθείς… «Δελαπατριδισμός» σου, (μακάρι να σε παγίδεψαν, ώστε να μην ανησυχούμε), πιθανώς σε ένα εκ των Συνεδρίων του Κόμματός σου, για τον διαχρονικό ύποπτο ρόλο κάποιων εκ των ηγετών του ΚΚΕ (Εσ.), όπως ονομαστήκατε, οι τάχα μου «ανανεωτικοί» Κομμουνιστές, μετά τη διάσπασή σας («demek»), το 1968!

Τί άραγε σας έχουν πει οι παλαιότεροι και πολιτικοί δάσκαλοί σας, οι καθοδηγητές σας, πχ για τον Λ. Κύρκο και το ρόλο του στην Κατοχή, όπου η Κομμουνιστική Αριστερά σας ηρωϊκά… έλαμψε, όπως λέτε στην πλέμπα σας, όπως τον περιέγραψε πεντακάθαρα στη Βουλή των Ελλήνων και στην παρουσία του, ο Α. Παπανδρέου; Μήπως κάρφωνε Έλληνες στους Γερμανο-Ιταλούς και μετά “την έκανε” μονίμως προς Ιταλία μεριά ΚΑΙ τούμπαλιν;

Ποιός πχ ήταν στην ελληνική πολιτική σκηνή ο ρόλος του Τσιριμώκου, κλπ, κλπ, κλπ!..

Ποιός πχ ήταν και είναι ο ρόλος του… «Παυλόπουλου της Αριστεράς», Κουβέλη, ακόμα και αυτός του ΑΛΑΒΑΝΟΥ!..

“Τέλος Πάντων”!..

Και για να αφήσουμε τους νεκρούς, στους… νεκρούς, θα έπρεπε να μας πεις πρώτα, σε άρθρο σου και πάλι, για το δικό σου ρόλο! Να μας εξηγήσεις πχ για τις σχέσεις σου με τον SOROS και τους ROTHCHLID, για το πώς… αναρριχήθηκες και έφτασες Π-Θ, να μας εξηγήσεις βεβαίως, πώς εσύ, ένας ακραιφνής ιδεολόγος νέο-Κομμουνιστής “τακίμιασες” και συγκυβερνάς με έναν ακροδεξιό, όπως φέρεται να είναι, μεταξύ των άλλων, ο Καμμένος, όπως οι ίδιοι οι «πρώην» «δικοί» σου, πχ της σημερινής “ΛΑ.Ε”, κάποιοι του “ΑΝΤΑΡ-CIA”, κλπ, σε κατηγορούν, να μας πεις γιατί πολεμάς τη Θρησκεία, γιατί θες να βγάλλεις το Σταυρό από τη Σημαία μας, και κυρίως πώς εσύ ένας άθεος υπηρετείς την ελληνική Πατρίδα και σημαία, η οποία έχει επάνω το Σταυρό του Χριστού, κλπ, κλπ, κλπ, και μετά απ’ όλα αυτά να τολμήσεις να αναφερθείς στον Ανδρέα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Τέλος, καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε καμία ή κανέναν «Μπαμπινιώτη» του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να σου εξηγήσει τη διαφορά του ΨΕΥΔΟΥΣ και του ΨΕΥΤΗ, με εκείνον /-νους που χρησιμοποιεί / -ούν περιστασιακά και για συγκεκριμένους πάντα λόγους, (ακόμα και παιδευτικούς), τα λεγόμενα «κατά συνθήκην ψεύδη»!..

Σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ακόμα και τον Κ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , αυτοί -μάλλον- πολύ περισσότερο κορόϊδεψαν τον λεγόμενο -κάποτε- «ξένο παράγοντα» και λιγότερο τον ελληνικό λαό, που μάλλον περισσότερο τον υπηρέτησαν!

Εσύ Κε Τσίπρα θα καταγραφείς στην ελληνική πολιτική Ιστορία, ως ο τοποθετηθείς από τη «Νέα ΤΑΞΗ» «Οικονομικός Διαχειριστής – Υπεύθυνος» της χώρας μας, ο οποίος θα έχει αποτελέσει  “κατ’ εντολήν” τον «ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΟΝΙΑ» των Ελλήνων και της Πατρίδος τους, αν τελικά καταφέρεις να μας κάνεις από Χώρα, Χώρο !!!

(Μαζί με τον Μελισσανιδο-Καμμένο, αλλά τώρα αναφέρομαι σε εσένα και όχι στο κυβερνητικό «alter ego» σου!.. / Εδώ στο “σάϊτ” μας εκτιμήσαμε, όπως η… ζωή αποδεικνύει, από την πρώτη στιγμή μάλιστα, απολύτως ορθά τον Κο Τσίπρα, το συνάφι του και τις πολιτικές – ας τις πούμε έτσι – στοχεύσεις του, για την Ελλάδα και το λαό της! Δυστυχώς δεν σφάλλαμε)!.. 

 

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ»!!!

                                                

«ΧΑΙΡΕΤΕ»!

                         

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

 

ΥΓ. Εκεί στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.! Αν θέλετε, ακούστε με!  

α. «Σβήστε» πλέον τη λέξη ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το λεξιλόγιό σας! “Περάστε” το, όσοι το αγαπήσατε και το αγαπάτε στην Ιστορία! Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι ταυτισμένο με τον Ανδρέα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και δεν μπορεί να περάσει σε κανέναν… Καμίνη, («ποιός είναι αυτός» / καταλάβατε), σε κανέναν Σαραγοσιάνο… Ραγκούση, σε κανέναν… Κωνστ/λο, όσοι ικανοί -πιθανώς- να είναι οι Κοι αυτοί!..

(Με τους Σημίτη, ΓΑΠ, Βενιζέλο και με εσάς Κα Γεννηματά ήταν ανεκτή, αλλά και πάλι «λίγη» η ηγεσία σας, σε σχέση πάντα με τον Α.Γ.Π.! Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα πρέπει να «περάσει» πλέον στις καλένδες και να δημιουργηθεί κάτι νέο, όπως το «τσιμπήσατε» Κα Γεννηματά, που να έχει όμως ξεκάθαρο πολιτικό προσανατολισμό! Κατ’ εμέ αυτός θα πρέπει να είναι του σύγχρονου «Εθνικού Κέντρου»! Σε μια εποχή που βάλλεται ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, μετά του μεγίστου δυνατού πάθους και μίσους, η μόνη λύση είναι η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ και ΟΧΙ στις γενικόλογες και έωλες παγκοσμιοποιητικές… κορώνες, που δείχνουν υποταγή στους Κοσμοκράτορες και σφύζουν από άφθονη προς αυτούς… σιαλόρροια, δημιουργώντας συνειρμούς… λειχίας, ούτε βεβαίως και η άκριτη χρησιμοποίηση και υιοθέτηση κάθε φαινομενικά… νεοτερικού ή νεοτεριστικού)!..  

β.   Τελειώστε πλέον με τη λέξη «Σύντροφος», κλπ. Οι εποχές άλλαξαν, καταλάβετέ το!..

γ. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν Κόμμα Ελληνικό, βαθιά Πατριωτικό, Λαϊκό, Κοινωνικά ευαίσθητο και δεν μπορεί να επιχειρείται σήμερα από τον κάθε τελευταίο Καραγκιόζη ο εξευτελισμός του, σε μια εποχή που όλα αυτά προσβάλλονται βάναυσα από το κραταιό Σύστημα και των ντόπιων Οργάνων, των «Διεθνώς Κρατούντων»!.. Μην τους δίνετε “τροφή”!.. 

δ. Θα πρέπει να καθορισθεί με σαφήνεια το τί ακριβώς είναι και τί / ποιούς και γιατί, θα περιλαμβάνει, αυτό που παραδοσιακά ονομαζόταν, ονομάζεται και κυρίως θα ονομάζεται μελλοντικά «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ», με βάση πάντα το σύγχρονο σημερινό πολιτικό – ιδεολογικό αυτής στίγμα, το οποίο -το ξαναγράφω- θα πρέπει να ξαναγίνει “έξυπνα ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ“, χωρίς να αποκλείει, να αποκρούει ή να απορρίπτει «a priori», τα σύγχρονα κελεύσματα των περίεργων καιρών… μας!

Αν δεν λάβει ΣΗΜΕΡΑ(!), εννοώ με την παρούσα άθλια κατάσταση στην Ελλάδα, ελληνοκεντρικό πρόσημο η νέα «υπό δημιουργία» δημοκρατική παράταξη και αν δεν θα έχει ως βάση τα κύρια(!), και αναφερθέντα παραπάνω, πολιτικά χαρακτηριστικά του Ανδρεο-Παπανδρεϊκού ΠΑ.ΣΟ.Κ., η παράταξη αυτή θα λάβει οριστικά τέλος και θα με θυμηθείτε!.. Είθε ασφαλώς, όχι!!!  

Αυτά τα ολίγα προς την… «Χαριλάου Τρικούπη» και τη Κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, η οποία εμείς εκτιμούμε, (απ’ όσους και όσες πολιτικούς, παλαιούς και νέους, είδαμε και παρακολουθήσαμε μέχρι τώρα, μέσα στη «ΔΗ.ΣΥ.», από της δημιουργίας της), ως την ΚΑΛΥΤΕΡΗ(!) και την ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ(!) Πρόεδρο και για το σημερινό μεταβατικό, προς “το νέο”, στάδιο της Παράταξης, αλλά και ως 1η Πρόεδρο, του νέου, «υπό γέννησιν» πολιτικού σχηματισμού!

Και κάτι ακόμα, πιο… τελευταίο! Κε Γεννηματά! Ο Κος Τσίπρας μερίμνησε και ο ήλιος πάνω απ’ την Ελλάδα, θα ξανασηκωθεί, αν ξανασηκωθεί και αν υπάρχουμε ως χώρα και ως λαός, μετά το 2115 και βάλτε (!..), εκτός αν ο ΘΕΟΣ άλλα θελήσει και άλλα προστάξει για τη Φυλή μας! Ας ΜΗΝ(!) το ξεχνάμε!..

Τέλος, το 1ο που θα πρέπει να πει / να ανακοινώσει ο νέος και άφθαρτος Ηγέτης της νέας αυτής «Δημοκρατικής Παράταξης», αν φτάσουμε / αν φτάσετε μέχρις εκεί Κα Γεννηματά, θα πρέπει να είναι, πλην ασφαλώς της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ», η σύσταση «ΕΘΝΙΚΟΥ και ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ», το οποίο θα εξετάσει, όχι απαραιτήτως ως ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ, όλους τους εθνικούς μας Κυβερνήτες, από το 1996 και έως σήμερα (καταλάβατε), και τελικώς θα αποδώσει ευθύνες και θα αποφανθεί για το πώς η ΕΛΛΑΔΑ «έπεσε θύμα», “πιάστηκε στη φάκα” των σύγχρονων Κοσμοκυρίαρχων… «ΣΑΪΛΟΚ», της «Εβραϊκής Διασποράς»!

Αυτό όμως είναι κάτι που απαιτεί πολλά κιλά… γεννητικούς αδένες και δεν ξέρω αν θα υπάρξει ποτέ τέτοιος Αρχηγός, όχι μόνον στη λεγόμενη «Δημοκρατική Παράταξη», αλλά γενικότερα και ευρύτερα, σε όλο το υφιστάμενο πολιτικό φάσμα!..

Μακάρι όμως να “φανούν”, να “βγουν” νέοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ, οι οποίοι θα αναλάβουν το σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ“, της νέας μας ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ, η οποία, υποχρεωτικά πια, θα πρέπει να σμιλευτεί στις σκληρές… πέτρες των ξένων, επικυρίαρχων και μη !..

 -/-