Επιτέλους!.. (1)

Φίλοι μου!

Επιτέλους!

Διεύρυνση της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...

Α. Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοια, λαμπρή πραγματικά, επίσκεψη Έλληνος Π-Θ στο εξωτερικό! Και αναφέρομαι μόνον στο… Φαίνεσθαι, όπως θα έλεγε και ο μέγας παλιός ηθοποιός και “Κομίστας” μας, Φέρμας, αφού το όποιο παρασκήνιο, και Ουσιαστικόν μέρος της επισκέψεως, δεν το έχουμε ακόμα, στις κρίσιμες λεπτομέρειές του, πληροφορηθεί!

     1. Ο Ε/Πρωθυπουργός ήταν εμφανισιακά(!) επιτέλους Π-Θ!

       α. Ήταν φανερή η στυλιστική παρουσία κάποιου, τουλάχιστον “ενήμερου” με το ανδρικό σύγχρονο ντύσιμο, “πάνω” του, … κάποιος που τον συμβούλευσε “πώς και τί”, σχετικά με το τί να φορέσει (κάτι που έγινε αμέσως αντιληπτό με την COVID ’19” μάσκα του Π-Θ, με τις σημαίες των 2 χωρών επάνω / εννοώ δηλαδή ότι δόθηκε η πρέπουσα σημασία ΣΕ ΟΛΑ στο υπόψη ταξίδι), ή αν δεν υπήρξε αυτός ο… κάποιος, πιστεύουμε πως σίγουρα υπήρξε η ενδυματολογική… παρέμβαση της συζύγου του Π-Θ, και ανθρώπου της Μόδας, Κας Μαρέβα ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ, στον σύζυγό της!

        β. Είδαμε ξανά τον Π-Θ της Ελλάδος με γραβάτα και μάλιστα “ασορτί” του κοστουμιού του!

Η γραβάτα ανήκει ασφαλώς στην “παρ. 1α”, αλλά την μνημονεύουμε ξεχωριστά, έχοντας σιχαθεί (!), επί 4,5 χρόνια, να βλέπουμε έναν εμφανισιακά απόλυτο “Διακονιάρη” Διεθνιστή, όπως ήταν και είναι ακόμα εμφανισιακά ο… “αγράβατος” “Σόρος-Τσίπρας”, να το “παίζει” Π-Θ των Ελλήνων και εξ αυτού του λόγου (πλην των τόσων άλλων βεβαίως) να του φέρονται σαν έναν εκ των… λακέδων τους…

    2. Ακόμα και το πρόσωπο του Π-Θ ήταν διαφορετικό, αφού έγινε φανερό πως και γι’ αυτό είχε ενδιαφερθεί!

Εκτιμούμε πως η φαινόμενη αλλαγή στο πρόσωπό του Π-Θ οφείλεται (και) στο χτένισμά του, το οποίο ήταν νέο!..

       3. Το περπάτημά του και η εικόνα του προσώπου του θύμιζαν Π-Θ!

Αρχοντικό περπάτημα και βλέμμα αποφασιστικό και όχι σαν εκείνο του Τσίπρα, που συνολικά θύμιζε (για τους παλαιότερους), εκείνον τον γεροντάκο φίλο του Άγγλου κωμικού Μπένυ ΧΙΛ, ο οποίος σε κάθε “επεισόδιο” του φοβερού αυτού κωμικού από το “Νησί”, θα έτρωγε το λιγότερο απ’ αυτόν καμιά 50αριά σφαλιάρες, σίγουρα!

      4. Όλες οι δηλώσεις του ήσαν πάντα ολιγόλογες, με χαμόγελο (!), με σταθερό βλέμμα και πάντα “επί του στόχου!

       5. Πλην  της  ασφαλείας του (1, 2 άνδρες διακριτικά), όταν μιλούσε, δεν είχε ακριβώς πίσω ή δίπλα του, … σχετικούς και … “άσχετους”, “δικούς του” και μη, παρατρεχάμενους.

Πρόκειται για… αντιαισθητική… “πληγή”, κατά τις όποιες επισκέψεις του / των Π-Θ μας, να προβαίνουν σε δηλώσεις παρουσία των όποιων… “Γκρούεζών τους και μη”! Ο μόνος που έλειπε / λείπει, στις μέχρι τώρα παρόμοιες αυτές σκηνές, είναι ο  συμπαθής και γραφικός… “Μήτσος” της… “ΕΠΟ”!..

Το σύνηθες αυτό χάλι, γενόμενο, όπως διεφάνη, αντιληπτό πια, περιορίσθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό και εκτιμώ, όχι σε βάρος της ασφάλειας του Ε/Π-Θ, την ευθύνη της οποίας προφανώς είχαν στο Ισραήλ και οι Ι/ΜΥ .

 

Συμπεράσματα:

 

1. Ο Κυριάκος Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θύμισε (για 1η φορά) πάρα, μα πάρα πολύ, τον πράγματι ΑΡΧΟΝΤΑ(!) συνολικά εμφανισιακά Πατέρα του, ο οποίος, όπου πήγαινε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, τύχαινε του σχετικού θαυμασμού εχθρού και φίλων!..

Θα μου πείτε ότι ο συγχωρεμένος Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ανήκει στο γνωστό “τρίο” των ΜΕΓΑΛΩΝ Πολιτικών Ανδρών της ε/Πολιτικής -Μεταπολιτευτικής- Ιστορίας, ήτοι στο “τρίο” Κ.Γ.ΚΑ.Γ.Π.Κ.Κ.Μ., με μια άλλη συνολικά “ΠΑΙΔΕΙΑ” και “ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ”, βεβαίως σε μια άλλη εποχή και σίγουρα με διαφορετικό ψυχισμό και προσωπική δυναμική! Και θα σας απαντήσω: Και λοιπόν;

Έτσι θα πρέπει να είναι αγαπητοί ο κάθε Έλληνας Π-Θ πάντα(!), ένας Ε/Π-Θ ο οποίος εκπροσωπεί την -λίαν πιθανώς- Νο “1” χώρα του Κόσμου (έστω και την σημερινή υποθηκευμένη χώρα μας / “Γειά σου Σόρος-Τσίπρα, πολιτικέ Κοπριταρά”), χώρα πολιτισμική γεννήτορα των λοιπών του Κόσμου, όπως και τον διαχρονικά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ λαό της!..

 

2. Ο Κ. Κ. Μ. κατόρθωσε να μετουσιώσει σε “πολιτική πράξη”, κάθε του εμφάνιση και κάθε του δήλωση στο Ισραήλ (στην άκρως θετική αξιολόγησή του αυτή συμπεριλαμβάνεται και η άριστη παρουσία του διδύμου “Σύζυγος – Γιός”, το οποίο όχι μόνον δεν “έκλεψε” τίποτα από τον Π-Θ μας, αλλά μάλλον του “προσέθεσε” / ειδικά η σύζυγός του νομίζω), θα υποστήριζα μάλιστα ότι μετέτρεψε σε “πολιτική πράξη” κάθε του… βήμα εκεί στα “ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ”, στα οποία “γεννήθηκε”, έζησε και “έφυγε” ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ Χριστός μας (εξ όσων φυσικά προβλήθηκαν και είδαμε), γεγονός που καταδεικνύει πως αρχίζει να ωριμάζει “δυνατά” στο δυσκολότατο σημερινό παγκόσμιο διπλωματικό Πεδίο και συγκεκριμένα στο σημαντικότατο “Τομέα” του, αυτόν της “δια ζώσης” επικοινωνίας – επαφής, σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη χρονική περίοδο για την Πατρίδα μας και όχι μόνον!.. 

 

3. Ο Ε/Π-Θ επίσης

   α. Δεν παρέλειψε να υπερτονίσει (και ΟΡΘΟΤΑΤΑ!!!) την επίσκεψή του στο εκεί Πατριαρχείο μας (διότι “μας” είναι ουσιαστικά), σφραγίζοντας, ως Π-Θ (κάτι που έχει για την Ελλάδα βαρύνουσα σημασία), με τα όσα είπε και έκανε κατ’ αυτήν (συμπεριλαμβάνω βεβαίως και τις επισκέψεις του – προσκύνημά του στα “ΙΕΡΑ” της “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” μας, όπως στον “ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ”, κλπ), την σχέση ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, αλλά και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, μετριάζοντας παράλληλα κατά πολύ (αν και φαινόταν πως δεν υποκρινόταν, αν τον παρακολουθούσες καλά), την ασεβή, κατ’ ελάχιστον, στάση που τήρησε η Κ-Β του, απέναντι στην σχέση “ΑΓΙΟ ΦΩΣ” – ε/Λαός, κατά το φετινό, “Ειδικών Συνθηκών”, ε/ΠΑΣΧΑ ή ορθότερα “ΠΑΣΧΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ!..

 

  β. Κατέθεσε, ως Π-Θ, αλλά και ως Έλληνας(!), (ως άτομο δηλαδή εξ ορισμού “ΕΛΕΥΘΕΡΟ” και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ”), στεφάνι, σε ένδειξη ελάχιστης ΤΙΜΗΣ, για τα 6 εκ-ρια των φτωχών ή καλύτερα των φτωχότερων των Εβραίων, που θυσιάστηκαν* στον Παγκόσμιο Βωμό” της ανείπωτης… Κτηνωδίας και των οποίων ο φυσικός χαμός, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ τους, όπως έτσι ονομάστηκε στην παγκόσμιο Ιστορία, δεν πήγε στράφι”, αλλ’ αντιθέτως δίδαξε και θα συνεχίζει να διδάσκει στους κατοίκους του Πλανήτη μας,“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ”, όπως και ΗΛΙΟ και γενικά ΦΩΣ, που “εκπέμπεται”, όπως γνωρίζουμε άριστα εμείς οι Έλληνες, απ’ το τρίπτυχο αυτό!..

* Απευθυνόμενος στους Ισραηλινούς φίλους, τους βεβαιώνω πως -σιγουρότατα (!)- δεν είναι γνωστοί όλοι εκείνοι οι Έλληνες, οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν ή έσωσαν εβραϊκής καταγωγής Έλληνες Πολίτες, επί “Κατοχής”, στην χώρα μας, ήτοι δεν είναι γνωστοί όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες… ΔΙΚΑΙΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!.. Ασφαλώς αυτό σήμερα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι θέμα Α’ προτεραιότητος για το Ισραήλ, αλλά εκτιμούμε πως, δοθείσης ευκαιρίας, θα μπορούσαν οι Ισραηλινοί να εξετάσουν ξανά το θέμα, για 2η φορά, αν δεν σφάλλω, μετά απ’ εκείνη την 1η προσπάθεια που είχε γίνει στην Ελλάδα, επί Δημαρχίας (των Αθηνών) Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ!..

Τέλος, κατά τις δηλώσεις του Ε/Π-Θ, μετά την κατάθεση του σχετικού στεφάνου, “βρίσκουμε” και το μοναδικό λάθος – παράλειψή του! Πιστεύουμε πως έπρεπε να αναφερθεί, πλην βεβαίως της αδελφής της γιαγιάς του, Γεωργιάδου, και(!) στον Άγγελο ΕΒΕΡΤ, του οποίου το όνομα κοσμεί επίσης, πάνω σ’ εκείνες τις… ομιλούσες πλάκες, την λίστα των ΑΘΑΝΑΤΩΝ… “ΔΙΚΑΙΩΝ των ΕΘΝΩΝ, ένας ΕΒΕΡΤ, ο οποίος, ως Αστυνομικός Διευθυντής Αθηνών τότε, είχε διασώσει αρκετές χιλιάδες Ελληνοεβραίων πολιτών, γενόμενος ο -κατά πάσα πιθανότητα- Νο “1” Έλληνας σε σχετικές διασώσεις ανθρωπίνων ζωών, ένας περίπου ΈλληναςΣίντλερ!..

Η παρουσία λοιπόν του Ε/Π-Θ στο “κομμάτι” του… Φαίνεσθαι στο Ισραήλ, ήταν τουλάχιστον εφάμιλλη εκείνων, των παλαιών μεταπολιτευτικών ηγετών μας, που σχεδόν πάντα γίνονταν, λιγότερο ή περισσότερο, “EVENT“(!) και σίγουρα θα μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει μάθημα σε νέους… υπηρέτες της ε/Διπλωματίας, αλλά και στους όμοιους της… Εθιμοτυπίας!.. (Δείτε πχ το βλέμμα του ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΥ Πολιτικού Ηγέτη Κου Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ προς τον Ε/Π-Θ, την ώρα που αυτός μιλάει, όντας δίπλα του και προ του μικροφώνου, και θα διαπιστώσετε ότι αυτό, το βλέμμα του Μπίμπι δηλαδή, δείχνει / εκφράζει / εκπέμπει θαυμασμό για τον Κ. Κ. Μ.).

 

Μετά τα παραπάνω:

“Πιστώνουμε” το 1ο “ΜΠΡΑΒΟ”, από το ταξίδι αυτό, στον K.K.M. !!!..

 

-/-

 

Β. Όμως το κυριότερο της υπόψη επισκέψεως του Ε/Π-Θ είναι η χώρα που επελέγη, ήτοι το Ισραήλ, κάτι που μεγεθύνει πολλαπλασιαστικά τα πάντα, ακόμα και την… εμφάνιση (!) του Κ. Κ. Μ.!..

Με την ελληνική αυτή επίσκεψη,  στο έδαφος του Ισραήλ και έτσι όπως πραγματοποιήθηκε αυτή, η Ελλάδα: (Έστω και αν είναι χρεοκοπημένη και υποθηκευμένη).

    1. Δείχνει να αποκτά, οριστικά πια, Πολιτική Σοβαρότητα, όντας για πάρα πολλά χρόνια ένα “Καράβι” που είχε σχέσεις (και μάλιστα “κατά προτίμηση” / “κατ’ επιλογήν” κάποιων βεβαίως των πολιτικών της ταγών), σχεδόν με όλους τους Τρομοκράτες της… Γης (Άτομα, Ομάδες και Οργανώσεις), όπως και με Κράτη “Παρίες”, που ήσαν ή και είναι ακόμα στις παρυφές της παγκόσμιας τρομοκρατίας ή και σε αγαστές σχέσεις μαζί της, ικανοποιώντας αρρωστημένα (ξεπερασμένα πλέον παντού, πλην Ελλάδος όμως, αφού αυτό θέλουν για τους λόγους τους οι “Διεθνείς Εβραίοι”) αριστερά πολιτικά σύνδρομα και σκοπιμότητες, (ούσα “δέσμια” τάσεων… αυτοκαταστροφής), αφήνοντας πεισματικά και πιθανώς ανεξήγητα στο πολιτικό της… περιθώριο (ή ίσως ούτε και σ’ αυτό) Κράτη ιστορικά, ισχυρά, και Κράτη παραδείγματα, Κράτη – πρότυπα, όπως είναι πλέον η “μικρή” Αμερική στην γειτονιά μας, το Ισραήλ* ή ορθότερα, το τελευταίο των “Εθνών-Κρατών” Ισραήλ (κάτι που προκαλεί τον φθόνο ακόμα και των Απάτρηδων Παγκοσμιοποιημένων και σχεδόν Κοσμοκρατόρων και δήθεν Αριστερών “Διεθνών Εβραίων”), το Ισραήλ, αυτό το δημιούργημα των απογόνων των πιο φτωχών των Εβραίων, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα Ναζιστικά “Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως”, δολοφονημένοι από τα κτήνη του Αρχι-κτήνους Αδόλφου ΧΙΤΛΕΡ!..

* Θα πρέπει να γίνει ισχυρή μνεία στον Κων-νο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ο οποίος ΤΟΛΜΗΣΕ (γι΄αυτό και κατατάσσεται στους ΗΓΕΤΕΣ, μετα-πολεμικούς Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ), μέσα σε έναν… ΩΚΕΑΝΟ αντιδράσεων, ύβρεων, κλπ, να λάβει, ως Π-Θ, την ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ να αναβαθμιστούν στην πράξη οι Ε-Ι σχέσεις, με το “άνοιγμα” στην χώρα μας Ι/Πρεσβείας, που δεν υπήρχε προηγουμένως, όταν είχε στην χώρα μας διπλωματική εκπροσώπηση ακόμα και η τελευταία -με το συμπάθιο- κολοχώρα!..

    2.  Δείχνει ότι, παρά την “μαύρη μοίρα” της, αυτήν κυρίως των τελευταίων 10 ετών, η Πατρίδα μας είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και μάλιστα πως είναι αποφασισμένη (!) “να το γυρίσει 180°” το μέχρι τώρα σε βάρος της “παιχνίδι“… γενικώς!..

 

Μετά τα παραπάνω:

“Πιστώνουμε” το 2ο “ΜΠΡΑΒΟ”, από το ταξίδι αυτό, στον K.K.M.!!!..

Πλήρης στήριξη της Ελλάδας από το Ισραήλ- Εύσημα Νετανιάχου σε ...

-/-

 

ΓΩς “σάϊτ”, καλούμε τον Ε/Π-Θ να συνεχίσει δυναμικά σ’ αυτήν την ορθή πολιτική κατεύθυνση, την οποία δείχνει πως έχει χαράξει, αποταξάμενος(!!!) όμως, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ” (!), τον ΙΟΒΟΛΟ και ΟΥΡΟΒΟΡΟ… Σορισμό (sic), ο οποίος ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, πόσο μάλλον εκτός αυτής, ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑ και κυρίως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, και να επιδιώξει να αποκτήσει  [αντί του προθέματος ΣΟΡΟΣ , που τώρα φέρει εμπρός από το επώνυμό του, αποκαλούμενος ΣΟΡΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”, (όπως πχ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” / έχουμε πει όμως ποιά ακριβώς είναι η διαφορά των 2, ως προς το πρόθεμα αυτό)], το ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΠΡΟΘΕΜΑ, “ΕΛΛΗΝΑΣ”, ώστε να τον πει ο ε/λαός,  (έναν λαό που θεωρητικά υπηρετεί), κάποια στιγμή στο μέλλον, ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ“!..  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μνημείο Ολοκαυτώματος στο Ισραήλ ...

-/-

Δ. ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ

 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ, ως “σάϊτ”, (τον οποίον, επί 2 ημέρες τώρα, “γκρεμίζουν” οι εγχώριες σκοτεινές δυνάμεις, που απεργάζονται το μέλλον του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της ΕΛΛΑΔΟΣ σύμφωνα με τα προσωπικά τους συμφέροντα), τα μέλη του Ε.Θ., που μάχονται τώρα στην αλλοδαπή, αλλά και προσωπικά ο ΕΛΛΗΝΑΣ“, εγκαρδίως (!) ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ τον νυν Ε/Π-Θ , για το πετυχημένο, με βάση τα εδώ σήμερα εκτεθέντα, υπηρεσιακό ταξίδι του στο Ισραήλ, και του εύχονται να γίνει το 1/2 σε αξία του ΜΕΓΑΛΟΥ Ι/Ηγέτη Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, και αυτό, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, θα αρκέσει στο να μεγαλουργήσει και πάλι η Ελλάδα!.. 

Με τον Πρόεδρο του Ισραήλ συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 

 Αύριο θα συνεχίσουμε με το “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 2”, στο οποίο θα αναφερθούμε σε 1, 2 παρατηρήσεις απ’ το υπόψη ταξίδι στο Ισραήλ, του Ε/Π-Θ, αλλά και στον περίφημο ΧΡΥΣΟ των Εβραίων!..

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

-/-