Επιτέλους!.. (2)

Φίλοι μου!

Συνεχίζουμε, απ’ το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 1!

Α. Με αφορμή την επίσκεψη του Ε/Π-Θ στο Ισραήλ:

Τί θα πρέπει να θυμίσουμε(!!!) στον Ε/Π-Θ, αν πιθανώς τα έχει ξεχάσει! Διαβάστε

 

1. Η Γερμανία και η διορισμένη από τους Παγκοσμιοποιητές “Διεθνείς Εβραίους” (Ρότσιλντ, Σόρος, κλπ) “Π-Θ” της ΕΕ Κα Μέρκελ, δεν επιθυμεί τον “EAST MED”, τουλάχιστον όσο Π-Θ του Ισραήλ είναι ο Κος Νετανιάχου, ο οποίος είναι “Εθνο-Πατριώτης” και όχι νεο- “Νεο-Ταξίτης”, όχι Παγκοσμιοποιητής”.

Αυτός είναι και ο λόγος της εδώ και καιρό σωβούσης ΙΓερμανικής ρήξεως (και ευρύτερα της Ι-Ευρωπαϊκής ρήξεως), όπως ακριβώς ήταν και ο λόγος της ΙΑμερικανικής ομοίας, όσο βεβαίως τις Η.Π.Α. κυβερνούσαν οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” και ο Αφρο-Αμερικανός Μουσουλμάνος – “Εκτελεστικό Όργανο της Παγκοσμιοποίησης”, Χ. Μ. Ομπάμα.

 

2. Το Τ-Λ “Μνημόνιο” (και τελικώς “Συμφωνία”) συντάχθηκε και υπεγράφη με την γνώση και την έγκριση της Γερμανίας (Μέρκελ), καθώς και με την ανοχή της οιονεί πια ανθελληνικής (μετά την περίοδο 1955-1959) Αγγλίας*, προκειμένου, μετά την Κύπρο,  να μπει η Τουρκία και στο Νως της Κρήτης ενεργειακό κόλπο“.

* Α/Π-Θ Μπορίς Τζόνσον: Είναι δισέγγονος του τελευταίου ΥΠΕΣ της “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, Αλί Κεμάλ, ο οποίος είχε παντρευτεί την Αγγλο-Σουηδή Γουϊνφρεντ ΜΠΡΑΝ, το 1919, επί “Μεγάλης ΒΕΖΥΡΕΙΑΣ” (δηλαδή επί Π-Θ γίας), του Damat Ferit Paşa!

 

3. Το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Κόμμα των Η.Π.Α., όντας στην Κ-Β των Η.Π.Α., είχε υποσχεθεί επισήμως, δια της ΑΔΙΣΤΑΚΤΗΣ Χ. Κλίντον (από το 2010 ακόμα), ενεργειακό μερίδιο στην Τουρκία σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.

 

4. Οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” των Η.Π.Α., η Μέρκελ, ο Μακρόν και λοιποί Ευρωπαίοι ηγέτες, όπως πλέον οι Κινέζοι*, αλλά και ο ΡΤΕ ξανά(!), είναι, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, ‘Οργανα της Παγκοσμιοποίησης, των αριστερών απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων”!..

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ είναι λοιπόν στην γραμμή των “Παγκοσμιοποιητών”** και της νέας “Νέας Τάξεως”*** όντες απόλυτοι λακέδες της / υπηρέτες της, ευρισκόμενοι σε απόλυτη ρήξη με τον θεωρητικώς Πλανητάρχη Αμερικανό “Εθνο-Πατριώτη” Πρόεδρο Τραμπ και γι’ αυτόν τον πολεμούν από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, μέχρι σήμερα, με έναν φοβερά βρώμικο και “κάτω από την μέση” πόλεμο, ο οποίος κυριαρχείται από ατέλειωτες συκοφαντίες, ψεύτικες σε βάρος του ειδήσεις και ομοίως ψευδή πληροφόρηση, όπως και από ακατάσχετο οχετό ύβρεων εναντίον του!..

Ο ΡΤΕ ειδικότερα, ο… γείτονάς μας, γυρίζει και πάλι στην Παγκοσμιοποίηση και στους γεννήτορές της “Διεθνείς Εβραίους”, σε ένα πια μεγάλο βαθμό, λόγω κυρίως του… 2023 και των “Μυστικών Πρωτοκόλλων” της Λωζάννης, που προβλέπουν την διάλυση της Τουρκίας.

Ο ΡΤΕ είχε… “τσινίσει” προς τους “Παγκοσμιοποιητές”, μετά από το χειραγωγηθέν απ’ αυτόν και τα στελέχη του αποτυχόν στρατιωτικό “Κίνημα”, για την ανατροπή του, τον Ιούλιο του 2016, “Κίνημα” που του έκανε ο πρώην σύμμαχός του στο σχέδιο των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” για την “Μεγάλη Μέση Ανατολή” τότε, Α/Πρόεδρος Ομπάμα, μαζί με τον Τούρκο… Ρότσιλντ των Ισλαμιστών της Δ. , Κ. και “εν πολλοίς” και της Α. Ασίας, αλλά και της ΒΑ και ΒΔ Αφρικής Αρχι-Χότζα, όπως είναι ο τίτλος του, Φετχιουλλάχ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.

Ο 1ος αυτός, θεωρητικώς πάντα, των τουρκικής καταγωγής Χοτζάδων, έστω και εξορίστων, “άνοιξε” σχεδόν πρόσφατα και Τράπεζα στο Λονδίνο, την “Heyman”, με ό,τι αυτό ως πληροφορία “προδίδει”!.. Ο παγκόσμιος πλέον Γκιουλέν έχει 700+ εταιρείες παγκοσμίως, με τζίρο μεγαλύτερο από 150 δις $ Η.Π.Α.!..

Ο ΡΤΕ έχει σήμερα αποθρασυνθεί, ως χώρα(!), παντού στην εξωτερική του πολιτική, λόγω των Πλατών” που του κάνουν οι Παγκοσμιοποιημένοι Ευρωπαίοι με τους Κυβερνήτες τους, οι οποίοι είναι λακέδες” των πραγματικών Κυβερνητών της “Γηραιάς Ηπείρου” Ρότσιλντ, το ΝΑΤΟ, στο οποίο, παρά τις αμερικανικές του ρίζες, έχουν μεγάλη επιρροή οι Γερμανοί, που ελέγχονται από τους “Διεθνείς Εβραίους”, ορισθέντες απ’ αυτούς ως οι “ηγέτες της νέας Ευρώπης”, καθώς και η φοβερή κόντρα όλων αυτών των σύγχρονων μη Κομμουνιστών παγκοσμιοποιημένων Διεθνιστών της ΕΕ, με τον Πατριώτη και μη Παγκοσμιοποιητή Τραμπ, με τον οποίον κυριολεκτικά έχουν όλοι αυτοί χάσει τον ύπνο τους, έχουν τρελαθεί, διότι, κυρίως, έχασαν πάρα πολλά δις+ $ Η.Π.Α., όλο αυτό το διάστημα, κατά το οποίο κυβερνάει αυτός τις Η.Π.Α., εκτός φυσικά και του τεραστίας σημασίας γεγονότος ότι, ο Τραμπ είναι ο μόνος, και ίσως ο τελευταίος ΙΣΧΥΡΟΣ, ο οποίος ΜΑΧΕΤΑΙ την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ των “Διεθνών Εβραίων” να επιβάλλουν σταδιακά “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ“!.. 

 

* Οι Κινέζοι, εδώ και κάποια χρόνια, είναι οικονομικοί -τουλάχιστον- συνοδοιπόροι των Παγκοσμιοποιητών” και οικονομικά σχεδόν Κοσμοκρατόρων  “Διεθνών Εβραίων”, σε προφανή συμφωνία μαζί τους και άρα και με τα Όργανά τους στον Πλανήτη, όπως πχ είναι οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” στις Η.Π.Α., (και όλο σχεδόν το σ’ αυτές ευρισκόμενο μεγάλο διεθνές Αμερικανο-εβραϊκό Κεφάλαιο, το οποίο αυτοί / οι ίδιοι ελέγχουν), οι περισσότεροι των Ευρωπαίων Π-Θ, κλπ!

** Παγκοσμιοποιητής (επιφανειακώς) είναι ο οπαδός του τέλους των εθνικών και κοινωνικών ταυτοτήτων! Είναι ταυτόσημος ιδεολογικά με εκείνους που πρεσβεύουν το τέλος της Ιστορίας (Φράνσις ΦΟΥΚΟΥΓΙΑΜΑ / Αρχές δεκαετίας 1990), αλλά κυρίως με εκείνους που πρεσβεύουν παράλληλα και το τέλος της Γεωγραφίας, ακριβώς όπως το είχε περιγράψει ο Πωλ ΒΙΡΙΛΙΟ, πριν από κάποια χρόνια, στην γαλλική ε/φ “Μοντ Ντιπλοματίκ”!..

Το μότο των Παγκοσμιοποιητών είναι: “Χρήμα Χωρίς Οσμή και Χρυσός Χωρίς Αφέντη“!

Το 1ο θύμα της Παγκοσμιοποιήσεως ήταν οι περίφημες Τίγρεις” της Ταϋλάνδης (ΝΑ Ασία), ο… θάνατος των οποίων διαμόρφωσε και το γνωστό Σύνδρομο της Ταϋλάνδης. Η Ταϋλάνδη ήταν μία των “Τίγρεων”, με πολύ υψηλούς ρυθμούς αναπτύξεως επί μία 10ετία και κατέρρευσε μέσα σε 1 μήνα, από τον υπερδανεισμό και την δράση των διεθνών κερδοσκοπικών Κεφαλαίων. (Συνδυασμός υπερχρεώσεως – υψηλών εξωτερικών ελλειμμάτων και της ελευθέρας κινήσεως Κεφαλαίων).

*** Νέα “Νέα Τάξη”, καθώς “Νέα Τάξη” ήταν αυτή του Χίτλερ! Έτσι, για να είμαστε σωστοί!..  

-/-

5. Οι “λακέδες” της νέας “Νέας Τάξεως” είναι οριζόντια… διεσπαρμένοι, κατόπιν σατανικού σχεδιασμού, στο παγκόσμιο πολιτικό σύστημα, ευρισκόμενοι, όπως περιτράνως απεδείχθη, και μέσα στο “Ρεπουμπλικανικό” Κόμμα, σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα κλιμάκια!

Το αυτό συμβαίνει και στην Ευρώπη, σε όλα τα λεγόμενα “Κεντρώα” και “Δεξιά” Κόμματα (εκτός βεβαίως και των λεγομένων, περισσότερο “τύποις” πια, “Αριστερών” Κομμάτων, όπως είναι και το… “φυσιολογικόν”, αχαχαχαχαχαχα), και άρα είναι και στο δικό σου Κόμμα Κε Π-Θ, τη ΝΔ, με “πρώτον και καλύτερο”, όπως φαίνεται, δυστυχώς… εσένα, τον Π-Θ μας! (Στην Τουρκία, ο ηγέτης του “ΡΛΚ” Κεμάλ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ, είναι σήμερα ο πιο “δυνατός”… Σορίτης!..)

Γι’ αυτόν τον λόγο, Κε Π-Θγέ, και σου απευθύναμε μια έκκληση “χθες”, (στο “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 1”), όπως και γι’ αυτό αναφερθήκαμε σ’ εκείνα τα… προθέματα των επωνύμων, κλπ, διότι πιστεύουμε πως έχεις το “Ειδικό Βάρος” και την “Αξία”, να πετύχεις(!) σ΄αυτό που σου γράψαμε!..  

Συνεπώς, το γεγονός ότι εσύ είσαι με τους… Σόρος, κλπ, και την νέα “Νέα Τάξη” και ο Ι/Π-Θ Κος Β. Νετανιάχου δεν είναι, αλλ’ αντιθέτως, (εκτός αν άλλαξε και δεν το μάθαμε, αχαχαχαχα), δημιουργεί πιστεύω ένα (μικρό 😉 ΤΡΑΥΜΑ / ένα (μικρό 😉 ΧΑΣΜΑ στις σχέσεις μας με το Ισραήλ, το οποίο -ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ- πως θα μπορούσες να “ιάσεις” / να “γεφυρώσεις” μόνον όντας 100% ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ με τον “Μπίμπι”, όσο αυτός θα είναι Π-Θ στην χώρα του!

Οι όποιες Συμμαχίες, όπως έλεγε ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ελευθέριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, εδράζονται σε κοινά συμφέροντα και προϋποθέτουν έστω και επίφαση (!) κοινής ιδεολογικής βάσης!.. Εδώ, που μάλλον δεν υπάρχει μεταξύ σας κοινή ιδεολογική βάση, μόνον ο πολιτικός ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ δίνει ή μπορεί να δώσει την λύση!..  

Κε Πρωθυπουργέ! 

Το Ισραήλ, όσο ο Κος ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ είναι Π-Θ, δεν θα σε και δεν θα μας “πουλήσει!..

Το ίδιο πιστεύουμε ότι θα γίνει (δηλαδή, δεν θα σε και δεν θα μας “πουλήσει” το Ισραήλ) και αν ακόμα Π-Θ αναλάβει, κάποια στιγμή στο μέλλον, ο Κος ΓΚΑΝΤΣ, τον οποίον πολύ ΟΡΘΑ, όπως εκτιμούμε, τον “έβαλαν” οι Σοφοί του Ισραήλ δίπλα στην πολιτικο-στρατιωτική… Υψικάμινο, που λέγεται ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ώστε να… ψηθεί, να… μάθει, να… διδαχθεί, κλπ, απ’ αυτόν, με την ελπίδα, στο μέλλον, να γίνει / να αναδειχθεί αυτός τουλάχιστον ισοδύναμός του, ως πολιτικός ηγέτης, ως πολιτική στόφα!..

Για ό,τι τυχόν άλλο, εννοώ ως πολιτική ηγεσία, στο Ισραήλ, μπορούμε να το… συζητήσουμε!.. Καταλαβαίνεις!..

Είτε αρέσει αυτό, είτε όχι, (“είτε όχι”, λόγω του ότι ο Κος ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ δεν είναι “Παγκοσμιοποιητής, τουλάχιστον έτσι όπως θα τον ήθελε η ομόφυλή του “Διεθνής Εξουσία”, αλλά Πατριώτης), το κύρος του Ι/Κράτους έχει -παγκοσμίως- αυξηθεί κατά πολύ, με την ηγεσία του σημερινού Π-Θ του!..  

Εσύ όμως, όπως βαθιά πιστεύουμε Κε Π-Θγέ, θα πρέπει να αντλήσεις από το πολιτικό “τσαγανό” του Πατέρα σου και να προβείς στις παρακάτω πολιτικές πράξεις / ενέργειες (“γενναίες” πια, έτσι όπως, εδώ και χρόνια, έχει διαμορφώσει η κομμουνιστική και ουσιαστικά κοκκινοφασιστική, φανερή και μη, Αριστερά, τα ιστορικά δεδομένα στην χώρα μας, αφού ελέγχει, 10ετίες τώρα, κυρίως την Παιδεία μας, αλλά και την επιστήμη πια της “Επικοινωνίας”), πολιτικές πράξεις, οι οποίες θα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΦΕΛΙΜΕΣ στα εθνικά μας συμφέροντα:

   α. Να αναγνωρίσεις (“ΕΔΩ και ΤΩΡΑ”!), τα Ιεροσόλυμα ως την μόνη και πραγματική Ι/Πρωτεύουσα! (Ιστορική Αλήθεια 1η).

   β. Να μεταφέρεις (“ΕΔΩ και ΤΩΡΑ”!), την Πρεσβεία μας στο Ισραήλ, στα Ιεροσόλυμα!..

   γ. Να δηλώσεις (με 1η ευκαιρία) πως βλέπεις θετικά την προσάρτηση της Ιουδαίας και της Σαμάρειας στο Ισραήλ! (Ιστορική Αλήθεια 2η).

  δ. Να ταχθείς (“με 1η ευκαιρία”) υπέρ του αμερικανικού σχεδίου ΤΡΑΜΠ, για την επίλυση του Μεσανατολικού, το οποίο ικανοποιεί το Ισραήλ αρκετά και θα έπρεπε να ικανοποιούσε και τους Παλαιστινίους 100%, (το έχουν απορρίψει, όπως γνωρίζεις), αφού είναι / ήταν το καλύτερο, απ’ όσα έχουν συνταχθεί τις τελευταίες 10ετίες γι’ αυτούς, διότι τους κάνει / έκανε ένα πραγματικό Κράτος, με δώρο… άφθονο χρήμα, ώστε να γίνει / να γινόταν και πραγματικά σύγχρονη χώρα η Παλαιστίνη και μάλιστα ενιαία και(!) με πρόσβαση στα Ιεροσόλυμα!..

Οι Παλαιστίνιοι όμως, δυστυχώς(!), απέδειξαν και πάλι, πως το μόνο που πραγματικά θέλουν είναι η καταστροφή, και μόνον αυτή, του Ισραήλ και του λαού του, γεγονός που έχει αντιληφθεί πια σχεδόν το σύνολο του Αραβικού Κόσμου, με αποτέλεσμα να τους “έχει κάνει πέρα!..

Οι Παλαιστίνιοι έχουν ταχθεί “ανοιχτά” πια υπέρ της Τουρκίας (και αυτοί της Δ. Όχθης / της “Αλ Φατάχ” του Αμπάς, αλλά και οι τρομοκράτες της “Χαμάς”, του Μεσάλ, οι οποίοι δικτατορεύουν την Γάζα) και απ’ αυτούς δεν έχουμε τίποτα πια εμείς να αναμένουμε, ως κέρδος, ως όφελος!..

Είσαι Π-Θ μιας τεράστιας, σε αξία, πολιτικο-πολιτισμικο-οικονομικο-στρατιωτκά χώρας, αν δεις τον Παγκόσμιο Χάρτη”, Π-Θ στην πιο κρίσιμη παγκοσμίως πολιτικά εποχή Κυριάκε, ενώ όλοι μας είμαστε πια στην εποχή των “ΑΜΕΣΩΝ και μάλιστα των ΑΜΕΣΩΝ και ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ”, με το κομβικότατο έτος 2023 να πλησιάζει!..

  ε. Να ολοκληρώσεις (“ΕΔΩ και ΤΩΡΑ”), την Ι/Βάση Ραντάρ στην Α. Κρήτη και να περιορίσεις δραστικά την εκεί συσσώρευση Μουσουλμάνων, οι οποίοι, “όσο πάει”, πληθαίνουν και εκεί επικίνδυνα, (την ζητούν πια “στα ίσα” την Α. Κρήτη οι Τούρκοι / σου τα λένε όλα οι “δικοί” σου άραγε;), “ανοίγουν” τζαμιά, όπως στην Ιεράπετρα, κλπ, κλπ, κλπ!.. Καταλαβαίνεις!.. (Ανάγκη 1η).

  στ. Να ζητήσεις από το Ισραήλ:

      (1) Την μεταστάθμευση στην χώρα μας μέρους πολεμικής “anti-drone” στρατιωτικής αποστολής του, με παράλληλη εκπαιδευτική δραστηριότητα.

    (2) Το αυτό για  αντίστοιχη “συγκεκριμένη” Ι/Μονάδα “Επικοινωνιών. (Ήταν λάθος σου, που ειρωνεύτηκες τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και έμμεσα τον… Αρχι-Κομισάριό του Κο Ν. Παππά, ο οποίος, ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, όταν κυβερνούσαν, “ανοίχτηκε” – ΟΡΘΟΤΑΤΑ – στο Διάστημα).

Και στις 2 αυτές Ι/Αποστολές να παραχωρήσεις μια ή δύο Βάσεις (έχουμε και άδειες δόξα τω Θεώ), για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για το οποίο θα συμφωνήσεις μαζί τους! (Ρώτα σχετικά, γενικώς και ειδικώς, την ΕΠΑ και τον ΕΣ)!

         (3) Ειδική Πληροφοριακή Συνεργασία” μεταξύ των 2 ΜΥ, “ΕΥΠ” και “ΜΟΣΑΝΤ.

        (4) Συνασκήσεις Ελληνικών και Ισραηλινών Μονάδων Κομάντος, στην χώρα μας.

    ζ. Ακόμα να ανακηρύξεις “ΑΟΖ” με την Κύπρο;

Τί φοβάσαι; Οι Τούρκοι ούτε καν τους υπελόγισαν τους Κυπρίους και καθόρισαν  μόνοι τους την “ΑΟΖ” τους εκεί, με μόνη συνεργάτη την… “ΤΔΒΚ” (sic)!..

Οι Τούρκοι θα μπορούσαν να συνομιλήσουν μαζί με την “Κυπριακή Δημοκρατία”, για τον καθορισμό από κοινού “ΑΟΖ”, αν την αναγνώριζαν φυσικά, κάτι που όμως δεν συμβαίνει, παρά τον… Ο.Η.Ε*., και πατώντας” πάνω στην ισχύ τους, σε σχέση με το Κράτος αυτό, αυθαιρέτησαν και όρισαν μόνοι τους ΑΟΖ” και γενικώς καθόρισαν μόνοι τους, το τί πιστεύουν αυτοί ότι τους ανήκει από τα… νερά της περιοχής! Εμείς όμως αναγνωρίζουμε το συγκεκριμένο Κράτος και θα μπορούσαμε άνετα να είχαμε ήδη μιλήσει μαζί του και να είχαμε συνεννοηθεί και συμφωνήσει ως προς τον καθορισμό των “ΑΟΖ” μας.

* Ο Ο.Η.Ε. υφίσταται “τύποις”, εδώ και 10ετίες! Ειδικά για τους Τούρκους και πιο ειδικά για την Κύπρο, Ο.Η.Ε. δεν υφίστατο και δεν υφίσταται, αφού αν συνέβαινε κάτι τέτοιο και η Τουρκία δεν ήταν Κράτος – Πειρατής”, τότε και στην Κύπρο θα είχε εφαρμόσει επακριβώς όλα τα εκδοθέντα, για τοΚυπριακό”, ψηφίσματα, τα οποία σκανδαλωδώς αγνοεί, (από το 1974, έως και σήμερα), δεν θα εισέβαλε σε εδάφη – θαλάσσιες περιοχές, κλπ, και άλλων, πλην της Κύπρου, ξένων Κρατών, με το πρόσχημα, και πλέον Δόγμα της, περί… “Επιθετικής Αμύνης“, (“Ο Πόλεμος Ξεκινάει Από Το Έδαφος Του Αντιπάλου” / ως έδαφος, με την ευρεία έννοια, νοείται και η θάλασσα), όπως έκανε στην Συρία και “δεν έσταξε η ουρά κανενός… γαϊδάρου”, όπως λέμε, μηδέ και της… ουράς του Ο.Η.Ε. εξαιρουμένου, ένας Ο.Η.Ε. ο οποίος, βάσει κειμένων, υπογραφεισών συμφωνιών, κλπ, υποτίθεται ότι προστατεύει τα στρατόπεδα των Κούρδων προσφύγων στο Β. Ιράκ, εναντίον των οποίων επιχειρεί τώρα η Τουρκία, με την δικαιολογία της εκεί υπάρξεως Κούρδων ανταρτών του ΡΚΚ.

Η αλήθεια όμως είναι ότι το “κυνήγι” του ΡΚΚ  είναι δευτερεύων, ενώ πρωτεύων τ/στόχος της τ/αεροπορικής επιχειρήσεως (της ΤΠΑ) “Πατούσας του Αετού”, που έγινε ακολούθως “Πατούσα της Τίγρεως”, ως επιχείρηση ξηράς / του ΤΣΞ, είναι η κατάληψη του Σιντζάν και η Κ/Φ της εκεί ευρισκομένης Κουρδικής επαναστατικής, κατά της Τουρκίας, ηγεσίας, όπως βεβαίως και το “γκρέμισμα” του αρχικού Κουρδικού… ονείρου των “Σαντζακίων”, των μόλις ολίγων προηγουμένων ετών, (ήσαν 4 στον αριθμό), ώστε να μην υπάρξει και 2ο Κουρδικό… όνειρο, αφορών δημιουργία Κουρδικής αυτόνομης οντότητος απ’ εκεί (Β. Ιράκ), έως και το Ιντλίμπ (ΒΔ Συρία), Ιντλίμπ το οποίο κατέχει πλέον η Τουρκία και το οποίο σκοπεύει να το εντάξει μελλοντικά στην επικράτειά της (με ακριβώς ανάλογο τρόπο εκείνου με τον οποίον ενέταξε κάποτε στην Τουρκία / 1937-1938 / ο Κεμάλ την Αντιόχεια), ώστε να ασφαλίσει και την Οροσειρά του Αμανός, γλυτώνοντας έτσι οριστικά από το εκεί Κουρδικό Αντάρτικο!

Η Τουρκία εφαρμόζει και πάλι τώρα στο Β. Ιράκ, από στρατιωτικής πλευράς, την Τακτική της Τανάλιας.

Η τακτική τηςΤίγρεως  που ακούτε, κλπ, είναι ακριβώς αυτό που κάνει η Τίγρης, η οποία δεν εγκαταλείπει ποτέ το στοχευθέν απ’ αυτήν υποψήφιο θύμα της! Στο δίπολο Τούρκοι (ΤΕΔ) – Κούρδοι (ΡΚΚ), η υπόψη τακτική μεταφράζεται με το ότι οι ΤΕΔ καταδιώκουν τους ΡΚΚ-άδες, εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια, και κατά τις 4 εποχές του έτους και όχι μόνον την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, μην επιτρέποντάς τους να ξεκουράζονται κατά το… ξεχειμώνιασμα!..

Τέλος, οι ΤΕΔ τώρα στο Β. Ιράκ επιχείρησαν αρχικά και(!) “δίκην δοκιμής”, ακριβώς όπως θα επιχειρούσαν εναντίον ενός εχθρικού τους τακτικού Στρατού, αν με… καταλαβαίνετε!..

-/-

 

Όλα αυτά τα παραπάνω “δύσκολα” ισχύουν Κε Π-Θγέ φυσικά για την περίπτωση που δεν είσαι Όργανο της Παγκοσμιοποιήσεως”, εκών – άκων, αμέσως ή εμμέσως!

Όμως και η αμέσως παραπάνω πρόταση να είναι ακριβής, εννοώ σε ό,τι σε αφορά, σκέψου καλά Κυριάκε και αποφάσισε, το αν ίσως είναι τώρα η ώρα και για μία προσωπική σου – εσωτερική σου – “εθνική”… επανάσταση!.. Κατάλαβες!..

 

 

6. Ο “Πατριώτης” ΤΡΑΜΠ, που μόνον το Ισραήλ τον στηρίζει, λόγω Νετανιάχου, σε όλη του την θητεία, “ξέφυγε” των “Παγκοσμιοποιητών” και γι’ αυτό πλέον ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ακόμα και η ζωή του!

Εδώ κάποτε, τα προγονικά πολιτικά τομάρια των προγόνων των σημερινών ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ Παγκοσμιοποιητών”, δεν δίστασαν να δολοφονήσουν ακόμα και τον “δικό” τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Τζον ΚΕΝΝΕΝΤΥ, ο οποίος “είδε”, “κατάλαβε” και κυρίως “θέλησε” (να αλλάξει πράγματα, κλπ, ….) κάνοντας το λάθος, λάθος που του στοίχισε την ζωή, να… διαφωνήσει μαζί τους, ενώ με χρονική διαφορά κάποιων ετών τον ακολούθησαν στον Άδη και οι υπόλοιποι πολιτικοί (και μη) συγγενείς του Κέννεντυ!..

Στο σημείο αυτό και επικειμένων των μνημοσύνων των μαύρων επετείων της 15ης Ιουλίου και 20ης Ιουλίου 1974, για την Κύπρο μας,  ενός ακόμα έτους “ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ”, για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ συλλήβδην, και επειδή “κολλάει τζάμι”, όπως λέμε, σου θυμίζω Κυριάκε, ότι ο Πρόεδρος Ρίτσαρντ ΝΙΞΟΝ “έπεσε” με εκείνο το βρωμερό σκάνδαλο που του “έστησαν” (“Γουότερ-Γκέϊτ”), ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1974 τ/ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, κάτι που ανέφερε -ΠΡΟΣΕΞΕ(!)-  μέχρι και ο παλιός σύμβουλος του Τ/Π-Θ Τουργκούτ ΟΖΑΛ, τέως Υπουργός Υγείας, Χαλίλ ΣΙΒΓΚΙΝ.

Δεν είναι της παρούσης η ανάλυση του “γιατί” συνέβη αυτή η μεγάλη -και πάλι- / -για άλλη μια φορά- ΤΡΑΓΩΔΙΑ!.. Να θυμίσω μόνον, ότι τότε οι Ισραηλινοί, μαζί με τους ομοφύλους τους κυρίαρχους “Διεθνείς Εβραίους” εργάστηκαν για τους Τούρκους, διότι έτσι έκριναν ότι ωφελούντο εθνικά (θα έχεις ακούσει Κε Π-Θ για κάτι πλοιάρια, όπως και για κάτι σχεδόν μικρά δήθεν εμπορικά πλοία των Ισραηλινών, που ασχολούντο με ηλεκτρονική κατασκοπεία και άλλα πολλά, όντας τότε σε καίρια θαλάσσια σημεία, γύρω από το νησί), όπως το αυτό έκριναν (sic) και κάτι “Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι”, όπως λέει η γνωστή μας λαϊκή φράση, αλλά και για άλλη μια φορά στο Πεδίο (η 2η μετά από το 1922), οι Σοβιετικοί ανθέλληνες Κομμουνιστές!..

Αγαπητέ Κυριάκε!

    α. Σου εισηγούμαι να μην “παίξεις” όλα σου τα λεφτά, στο ότι τελικά, η “Παγκοσμιοποίηση” με όλα αυτά που κάνει (“Κορωνοϊός” 1ο και ίσως και 2ο πιθανότατο “lock down”, ώστε να προσβληθεί ο Α/Πρόεδρος, όσο το δυνατόν βαθύτερα και πιο καίρια και τελικά να “πέσει”, “Καταστροφή (Κ/Φ) των Η.Π.Α.”, με αφορμή την δολοφονία του μαύρου συνανθρώπου μας, απόλυτο έλεγχο των παγκοσμίων ΜΜΕ και κατασυκοφάντηση του Τραμπ, κλπ), θα καταφέρει να “εκθρονίσει” τελικά τον Τραμπ, αν φυσικά επιτρέψει στις Η.Π.Α. να πάνε αυτές στις εκλογές του Νοε. του 2020, αφού αν δει, στα κρυφά και αληθινά “γκάλοπ”, ότι χάνουν οι αγαπημένοι της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, λίαν πιθανώς να μην επιτρέψει τότε διεξαγωγή εκλογών, ώστε να μην εκλεγεί και πάλι, για άλλα 4 χρόνια, ο Τραμπ και ακολούθως να οδηγήσει την χώρα ακόμα και σε εμφύλιο, με πρώτο… “λογικό”… θύμα την πόλη της Νέας Υόρκης!..

    β. Εχθρός του Ισραήλ δεν θα γίνει η Τουρκία, όπως είπε στο Ισραήλ ο Κος Ζιακόπουλος και το αντίστροφο! Η Τουρκία είναι ήδη(!!!) εχθρός του Ισραήλ, έχοντας συνταχθεί, και μάλιστα συμμαχήσει, με δυνάμεις που στοχεύουν στην Κ/Φ του Ι/Κράτους και μόνον, όπως είναι κυρίως το Σιϊτικό Ιράν των Μουλάδων και όλη η Α΄Κατηγορίας σύγχρονη “Τρομοκρατία”, με πρώτες τις τρομοκρατικές Οργανώσεις “ΧΑΜΑΣ” και “ΧΙΖΜΠΟΛΛΑΧ

Εκείνη η δύναμη που τώρα είναι σε “ύπνωση”, εννοώ ως προς τις πραγματικές της προθέσεις, αλλά στοχεύει στα Ι/σύνορα και κάποια στιγμή θα γίνει ΕΧΘΡΟΣ του Ισραήλ είναι η Ρωσία!.. Είναι κάτι που έχουμε διεξοδικώς εξηγήσει στο “σάϊτ” μας!

Κε Π-Θγέ! (Μιας και ειπώθηκε η λέξη… Ρωσία)!..

Θα πρέπει, όπως σου είχαμε πει να πράξεις, λίγο πριν το ταξίδι σου στις Η.Π.Α., να πεις με απόλυτο ΣΑΦΗΝΕΙΑ(!!!) στις Η.Π.Α. (αν φυσικά δεν το έχεις ήδη κάνει), και στους “Ρεπουμπλικανούς” και στους “Δημοκρατικούς”, (με κοινοποίηση στο Ισραήλ), πως ΑΝ ΟΙ… ΣΥΜΜΑΧΟΙ (SİC) ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ σε Κύπρο, Έβρο και στα Νησιά μας, παρ’ όσα επί σχεδόν 1 αιώνα τώρα έχουμε προσφέρει στη Δύση, πολεμώντας συνεχώς για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΟΣΜΟΥ, όταν οι Τούρκοι, είτε ήσαν στο ακριβώς αντίθετο στρατόπεδο, είτε ήσαν “επιτηδείως ουδέτεροι”, συντασσόμενοι με τον ήδη φανερό νικητή, λίγο πριν την λήξη του… αγώνος, αχαχαχαχαχαχα, όπως έπραξε η Τουρκία 1 ημέρα πριν από την λήξη του Β’ Π.Π., κλπ, κλπ, κλπ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ, ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΣΙΝ ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ή ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΤΕ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ… ΣΤΙΓΜΗ!.. 

Και να τους εξηγήσεις το “ΓΙΑΤΙ” θα συμβεί αυτό, ασχέτως που το ξέρουν, αφού γνωρίζουν όλοι τους, όπως και η παγκοσμιοποιημένη σήμερα “Διεθνής Εξουσία” και “ΑΦΕΝΤΙΚΟ” τους, το πόσο δυστυχώς ΒΡΩΜΙΚΑ μας έχουν φερθεί πάντα, “στο… τέλος της ημέρας”, τότε που κάθε φορά γίνεται, αυτό που εμείς, αλλά και αυτοί, λέμε, … ΤΑΜΕΙΟ!..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΕ Π-Θ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ  ΝΕΑ -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Π-Θ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Κ-Β ΔΡ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ Ο 2ος, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΡΝΙΧ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ) ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ(ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΛΤΟΥΣ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ” ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ), ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΑΣ “ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ”, ΜΕ -ΠΡΟΣΟΧΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΟ “IQ”, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… “IQ-ΜΕΤΡΟ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

 

 

7. ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ

    α. Ό,τι εγράφη στο παρόν άρθρο Κε Π-Θγέ, εγράφη με πολύ σεβασμό στην θέση σου και με πολύ αγάπη στον… Κυριάκο, αφού -έτσι όπως εμείς εδώ “βλέπουμε” τα πράγματα- εσύ θα είσαι ΑΥΤΟΣ που θα αντιμετωπίσει, ως ο υπεύθυνος ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ μας, τις τ/ΟΡΔΕΣ και μάλλον σύντομα!..

Προς τούτο, σε καλούμε να διορθώσεις την μεγίστη και “εξεπίτηδες” ΠΡΟΣΒΟΛΗ στην “Τριαδική Θεότητα”*, αλλά  ταυτόχρονη προσβολή και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, που προέβη ο “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, στο προοίμιο του Σύνταγματός μας, λίγο πριν σου παραδώσει την εξουσία, μη σεβόμενος, πλην του “ΘΕΙΟΥ”, και το ΑΙΜΑ όλων εκείνων των γνωστών και αγνώστων ΗΡΩΩΝ μας, οι οποίοι μας ελευθέρωσαν και οι οποίοι έγραψαν με συγκεκριμένο τρόπο, και μάλιστα εξαιρετικά ΑΠΛΟ (έτσι δηλαδή όπως θα έπρεπε να είναι όλοι μας οι Νόμοι, με 1ον τον “Καταστατικό μας Χάρτη”), την σχέση ΕΛΛΗΝΩΝ και ΘΕΙΟΥ – ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ!..

* Ο ανηψιός σου Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, όπως πληροφορήθηκα, υποσχέθηκε -ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ(!)- στον Εφημέριο π. ΕΥΣΤΑΘΙΟ, την χρηματοδότηση της επισκευής μέρους -έστω- των πλακών του περιβάλλοντος χώρου, του Ι. Ναού Αγίας ΤΡΙΑΔΟΣ (οδού ΠΕΙΡΑΙΩΣ / λίγο πιο κάτω από την πλατεία ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ)!.. Εμ! Αγία Τριάδα έχει και το Καρπενήσι και όσο να’ ναι θα έχει πάρει την ευλογία της, ενώ και… “το αίμα, νερό δεν γίνεται”, αφού ο παππούλης του, εκ Πατρός, ήταν Ιερεύς και μάλιστα ένας πραγματικός… Κυρηναίος!..

Αν τέλος, Κε ΠΘγέ, αποδέχεσαι την θέση του Παππού σας ΕΘΝΑΡΧΗ Ελευθερίου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (και αν βεβαίως δεν είσαι απλώς ένα ακόμα, δια της ορισθείσης ως Π-Θ της ΕΕ Μέρκελ, “Όργανο” της “Διεθνούς Εξουσίας” / με βάση πάντα την… προφητεία κάποτε της Κας ΜΠΕΝΑΚΗ… ), ότι το Αιγαίο αποτελεί τον “Ζωτικό Χώρο” της Πατρίδος μας, τότε “ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ” (έχουμε γράψει σχετικά εδώ και μπορείς να ψάξεις και να μας διαβάσεις), διότι τότε  η Χάγη δεν θα σημάνει απλώς διχοτόμηση του Αιγαίου, αλλά -ΠΡΟΣΕΞΕ- θα σημάνει “ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ!

 

  β. ΚΑΛΗ ΣΟΥ λοιπόν και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ“!..

 

B. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ:

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ – ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ”, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ“! 

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ. 

1. Για τον εβραϊκό Χρυσό, σύντομα στο “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 3”. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!.. 

2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΛΩΡΕ, ΑΡΧΗΓΑΡΑ!.. “ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ”, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!..

3. Ρε Τσαβούσογλου! Δεν πας να αράξεις πουθενά καλοκαιριάτικα, μαζί με τον άλλο Γενίτσαρο, τον ΡΤΕ, να δείτε και κανένα όνειρο, (βλέπετε πράγματι όμορφα όνειρα), εσύ με καμιά τσιφτετελού και αυτός με την αγαπημένη του καψούρα, την μοντέλα και τέως Μις Τουρκία Δάφνη ΣΑΜΙΕΛΙ (Defne SAMYELİ), (μοιάζει πράγματι πολύ της Κας Εμινέ), ώστε να πάψετε να λέτε συνεχώς -κυριολεκτικά- ΠΑ-ΠΑ-ΡΙΕΣ; (Bir kaç penis gibi bir şey)!..

4. Για κάποιους! “ΟΠΟΥ Η ΑΡΕΤΗ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ, ΕΚΕΙ Η ΚΑΚΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ”! ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

5.

A Farrakhan Supporter Led the LA Black Lives Matter Rally That Became a Pogrom

“F___ the police and kill the Jews.”

 

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

“It’s no coincidence that the riots here escalated in Fairfax, the icon of the Jewish community. I saw the Watts and the Rodney King riots. They never touched a synagogue or house of prayer. The graffiti showed blatant antisemitism. It’s Kristallnacht all over again,” Rabbi Shimon Raichik, a Chabad Rabbi in Los Angeles, wrote.

These scenes from what the media has falsely called peaceful protests and the Jewish community in the Fairfax neighborhood of Los Angeles has called the Shavuot Riots, after the biblical holiday during which the worst of the attacks on the community occurred, has fundamentally divided Los Angeles Jews.

Allyson Rowen Taylor, the former Associate Director of the American Jewish Congress in LA, and a co-founder of StandWithUs, passed on an account of hearing chants of, “F___ the police and kill the Jews.”

“The antisemitic chants are not being widely reported.  This is insane and very, very scary,” she noted.

After the conclusion of Shavuot and the Shabbat, members of the Jewish community went to pick up the pieces, battling looters and checking out the damage. Even synagogues that had been untouched began evacuating their Torah scrolls to places of safety, unprecedented outside of a major natural disaster.

Aryeh Rosenfeld, an Orthodox Jewish small business owner in the area, described to the Jerusalem Post hearing screams of, “F___ Jews” during the riots and looting as he tried to protect his store.

The looting not only devastated countless small businesses in the area, but graffiti, some of it explicitly anti-Semitic, was scrawled across at least 5 Orthodox Jewish synagogues and 3 religious schools.

“The attack on our community last night was vicious and criminal. Fairfax is the center of the oldest Jewish community in Los Angeles,” Councilman Paul Koretz said. “As we watched the fires and looting, what didn’t get covered were the anti-Semitic hate crimes and incidents.”

Melina Abdullah, the lead organizer of Black Lives Matter in LA and a professor of Pan-African Studies at Cal State, had been very clear about her motive for bringing her hateful campaign to the area.

“We’ve been very deliberate in saying that the violence and pain and hurt that’s experienced on a daily basis by black folks at the hands of a repressive system should also be visited upon, to a degree, to those who think that they can just retreat to white affluence,” the BLM-LA co-founder ranted.

Melina Abdullah has a hateful record of appearing at Farrakhan and Nation of Islam events and praising the antisemitic hate group and its leader. When Facebook decided to remove Farrakhan over his hateful rhetoric toward Jews, the Black Lives Matter LA co-founder came to his defense.

“Facebook and Instagram’s decision to ban The Honorable Minister Farrakhan along with known white-supremacists represents the ultimate in false equivalencies,” Abdullah complained. “As a Black community, we should be very wary when others attempt to silence our leaders. We should also think about how to organize beyond social media. I continue to appreciate the Minister’s fearless leadership and intense love for our people.”

Farrakhan has praised Hitler, compared Jews to termites, and had declared, “Those who call themselves ‘Jews,’ who are not really Jews, but are in fact Satan”, claimed, “Hitler was trying to destroy the international bankers controlling Europe”, and boasted, “there has not been a black leader in America locked in a struggle with the Jewish community, but Louis Farrakhan.”

And Abdullah has made no secret of sharing Farrakhan’s hostility toward Jews.

When CNN parted ways with Marc Lamont Hill after he once again endorsed the murder of Jews, Abdullah accused CNN of standing “with a Zionist Israel that murders and terrorizes the Palestinian people.” The BLM-LA leader had complained that the Women’s March included “Zionists”.

At the Women’s March, Thandiwe Abdullah, her daughter, now the co-founder of the BLM Youth Vanguard, had said that as a “black Muslim girl, it is very important to me that Black Lives Matter also values the lives of the Muslim women in Palestine” and accused Israel of “genocide”.

Thandiwe also spoke at the Fairfax Black Lives Matter protest, where she ranted, “I know you want to tear some s___ up… if you want to set some corporations on fire, you know what? I don’t care about Target burning. I don’t care that capitalism burns. I don’t care that white people in their f____ office buildings are upset.”

Not just Melina, but Black Lives Matter LA, had partnered with the Nation of Islam, as she had noted in the past, “Minister Farrakhan was calling on folks not to spend their dollars with the White corporations that keep us oppressed, and so we partnered with the Nation and helped to amplify that call.”

The media not only failed to report the scale of vandalism against Jewish synagogues and schools, but treated it as a mysterious aberration while failing to report that BLM LA’s lead organizer had a history of anti-Semitism, and that BLM-LA had allied with one of the most vicious anti-Semitic hate groups around.

It did not note her own statement that “violence and pain and hurt” should also be “visited” on the people living and working in an area which included one of LA’s major Jewish communities.

The media repeatedly described Abdullah as an activist against police violence while ignoring her affinity for a racist black supremacist hate group whose leader has described Jews as satanic and subhuman.

The level of duplicity and malpractice by the media which covered this up is its own hate crime.

Imagine if a rally by a supporter of the KKK had turned into attacks on black churches and stores. The media would not be pretending that the two events were somehow separate and unrelated.

The national media, the local media, and even the local Jewish media failed to cover these facts.

In the aftermath of the Black Lives Matter riots, Los Angeles Jews, like millions of other Americans, found themselves deeply divided between standing with the rioters or their victims. And that unfortunately included some in the Modern Orthodox Jewish community.

After the attacks on synagogues in Fairfax, the major Modern Orthodox synagogues in nearby Beverlywood, the more modern counterpart of the community, conducted Black Lives Matter sessions. Even though these same synagogues had to rush out their Torah scrolls to protect them from a racist mob, they did not voice any pain or outrage, or offer solidarity to their fellow vandalized synagogues.

Unlike the statements by Young Israel and the Agudah, the Orthodox Union failed to even address the attacks on synagogues. Local leaders urged Orthodox Jews, who were the victims of the racist violence, to atone for their imaginary crimes of racism and to take up the hateful slogan of Black Lives Matter.

On a street in Beverlywood, high school kids from one of the more liberal schools in the area chalked slogans denouncing “white silence” and the same police who keep the mansions of their parents safe.

In Fairfax, the more traditional Orthodox Jews, in black pants and white shirts, in dangling tzitzit and black hats, had cheered the LAPD and other law enforcement agencies as they rolled in after the pogrom, and Persian Jews handed out donuts and snacks to the members of the National Guard.

There is an unbridgeable moral gap between the Chabad synagogue that opened its doors to the National Guard and the Modern Orthodox synagogues that opened their doors to black nationalists. And that gap in the Orthodox community can be seen in those teens cheering the LAPD in Fairfax and those chalking slogans against it in Beverlywood. That gap will determine which community has a future.

A community that teaches its children that they are privileged racists and that standing up for Israel and for their own homes and synagogues has to take a back seat to black nationalism, has no future.

As Rabbi Pini Dunner, of the Young Israel of North Beverly Hills, wrote, “If supporting BLM means collective suicide, you can count me out.”

Those Jews who have had the courage to speak up have been told that now is not a Jewish moment. This is a time for empathizing with criminals, not for standing up for the victims of anti-Semitism.

Jay Sanderson, the president of the Jewish Federation of Greater Los Angeles, worried that focusing on the attacks on synagogues would detract from the important cause of the protests.

“This is not about us,” Los Angeles Jews have been told.

And yet the vandalism of synagogues and businesses, the cries of, “F___ Jews”, and the “F___ Israel” graffiti on a synagogue eloquently testify to the inescapable truth of anti-Semitism that it is about Jews.

And if Jews don’t stand up when their synagogues and stores are attacked, who will?

Paint can be cleaned off, glass can be swept away, and family savings and dreams can be put away, but there is a bigger price to be paid for failing to stand up to the rise of someone like Melina Abdullah. Bigoted mobs don’t go away when you fail to stand up to them. They gain power and legitimacy. And the price of standing up to them grows while the toll they take with each attack becomes unbearable.

The true moral cost of the Los Angeles Pogrom can be measured in the fact that racists were able to get away with attacking synagogues while intimidating some Jews into keeping quiet and supporting them.

-/-