ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

Φίλοι μου!

Ένα μεγάλο μπράβο(!) αξίζει πράγματι(!) στον Ε/ΠτΔ Προκόπη ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, για την πρόσκληση που απέστειλε στο βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας, να επισκεφθεί την Ελλάδα, στιςι 09 και 10 Μαϊου 2018, όπως διάβασα στον ημερήσιο Τύπο!

ω4

Επιτέλους Κε Πρόεδρε, επιτέλους!

Ένα μεγαλύτερο(!!!) όμως μπράβο(!) αξίζει στο Βρεττανικό Παλάτι, το οποίο, σοφά πράττον, απεδέχθη την πρόσκληση του Ε/ΠτΔ!

ω3

Δεν είναι δυνατόν, όσο και το ιστορικό παρελθόν να κατέστη μέσα στο χρόνο βαρύ, ανάμεσα στις δύο χώρες, να ξεχάσει ο Πρίγκηπας ΚΑΡΟΛΟΣ αφ’ ενός τις ρίζες του, την φύτρα του, αλλά και αφ’ ετέρου να χάσει η Δύση, της οποίας ο “στρατηγικός εγκέφαλος” ήταν πάντα η ισχυρά θαλασσοκράτειρα Αγγλία, την Ελλάδα, λόγω και μόνον ενός… πείσματος(!), όπως εκτιμούμε, και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη, όπως διαφαίνεται, ιστορικά εποχή, περίοδο, για το μέλλον της ίδιας της ανθρωπότητος!.. (Επικειμένου και του 2023 και των 100 ετών από της υπογραφής της “Συνθήκης της Λωζάννης”, για όσους μας έχουν μελετήσει)!..

Τέλος, το παρελθόν θα πρέπει να διδάσκει και να μην διαιρεί, να μην χωρίζει, όταν ειδικά(!) μιλάμε για Έθνη, όπως αυτά της Ελλάδος και της Μ. Βρεττανίας!..

– Και επειδή, όπως λέμε, “τα πολλά λόγια είναι φτώχεια”, η επίσκεψη θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα(!) ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, από ελληνικής πλευράς, από τώρα, ώστε να αποδοθούν οι πρέπουσες / δέουσες τιμές στο υπόψη 1ο παγκοσμίως βασιλικό ζεύγος, αλλά και η χρεοκοπημένη, όπως και κλονιζόμενη σε ό,τι αφορά την… γεωγραφία της Ελλάδα να κερδίσει απ’ την επίσκεψη αυτή! Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει η επίσκεψη αυτή να μείνει αξέχαστη στο ζεύγος!..

– Πρίγκηπα Κάρολε!

  • Είσαι και(!) Έλληνας! Μην το ξεχάσεις ποτέ πια αυτό, αφού πιθανώς να αποτελεί, ως ΑΛΗΘΕΙΑ(!), το ωραιότερο απ’ τα διαμάντια ή απ’ τα μαργαριτάρια του θρόνου Σας!
  • Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και την Βασίλισσα Ελισσάβετ, η οποία προφανώς και ενέκρινε την επίσκεψη αυτή και να της απευθύνω με ΣΕΒΑΣΜΟ(!), το γνωστό παρακάτω λαϊκό… “σύνθημα”!

Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΟΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ“!

ω8

-/-

ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

– Μετά απ’ αυτήν την παραπάνω τόσο αισιόδοξη -τουλάχιστον(!)- είδηση, ας ευχηθούμε και στην Ομάδα της καρδιάς μας, την μεγάλη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ να κατακτήσει φέτος το Champions Leaque και απ’ του χρόνου και πάλι, αν το θέλει ο Θεός, (αλλά και η αγγλική Ομοσπονδία, που έχει “κυνηγήσει”, κυρίως μέσω της διαιτησίας, τα τελευταία χρόνια, την Ομάδα αυτή του μεγάλου λιμανιού), να ξεκινήσει και να ξανακτήσει μια νέα δυναστεία κυριαρχίας στο νησί, ξεπερνώντας την Μ. Γιουνάϊτεντ, η οποία δυστυχώς την έφτασε σε κατάκτηση τίτλων!..

– Όμως ειλικρινά, δεν ξέρω, αν η Ομάδα με τον Γερμανό “σημερινό” προπονητή Κλοπ, (της νοοτροπίας “όσα φάμε και όσα βάλλουμε”), μπορεί να ξανα-μεγαλουργήσει! Μάλλον όχι, αφού ο υπόψη προπονητής δεν νομίζω να έχει αντιληφθεί το πού ακριβώς ευρίσκεται και σε τί ποδοσφαιρικό μέγεθος ασκεί προπονητικά καθήκοντα!.. Οψόμεθα!..

ω

ω1 ω2

ω6 ω7