“Επτά (7) -Πιθανώς Ενδιαφέρουσες- Παρεμβάσεις”!..

Φίλοι μου!

1. Και μετά την “κόντρα” Κ-Β – Δικαιοσύνης, κυρίως για το λόγο ότι δεν άρεσαν στον Υπ. Κοντονή κάποιες εκ των τελευταίων αποφάσεών της, όπως πχ αυτή του ΣτΕ για τον Μαρινάκη, είχαμε το κτύπημα στο Εφετείο, (22-12-2017), το οποίο ευθέως, (αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα οι ηλίθιοι που το διέταξαν), στοχοποιεί, στην κοινή γνώμη, την Κ-Β, η οποία, επίσης ανοήτως, όλο το προηγούμενο διάστημα, λέγοντας ψέμματα στον κόσμο, προσπάθησε να μας πει και να μας πείσει, ότι η διαμάχη της με τη Δικαιοσύνη εδράζεται -τάχα- στο ότι οι Δικαστές δεν υποβάλλουν -δήθεν- “πόθεν έσχες”!.. (Μέγα Ψέμμα).

– Λίγο αυτό, λίγο η στάση του Προέδρου του ΣτΕ, λίγο το κτύπημα στο έδρανο του χεριού του, κατά την γνωστή πρόσφατη ομιλία του, λίγο οι αναφορές του ΓΓ της Ενώσεως των Δικαστών και Εισαγγελέων, περί διακρίσεως των εξουσιών, κλπ, κλπ, κλπ και κυρίως η από οξύτατη έως δριμεία σχετική με την “κόντρα” αναφορά του Π-Θ Τσίπρα, μέσα στη Βουλή, στην ομιλία του, κατά την ψήφιση του Π/Υ, έτους 2018, (στάση, λες και έδινε… δγη σε κάποιους ή ορθότερα το… σύνθημα…), …  πυροδότησαν τη βόμβα ή τις βόμβες στο Εφετείο, οι οποίες -νομίζω- ότι έχουν αριστερό… ηθικό (αχαχαχαχα) πρόσημο! Ή όχι Κε… Λαφαζάνη; Ή όχι Κε… Κοντονή; Ή όχι Κε… Τσίπρα; Εκτός και αν ήταν πραγματικοί Μαφιόζοι και όχιfake” (σαν αυτούς που “κτύπησαν” χθες), οι δράστες, Όργανα δηλαδή κανενός ζάμπλουτου Αρχι-Γκάνγκστερ, για το λόγο ότι το ΣτΕ -ουσιαστικά- αθώωσε τον εφοπλιστή Μαρινάκη, απ’ όσα ψευδή και συκοφαντικά, (τα τελευταία 2, 3 χρόνια τώρα), του έχουν, εσκεμμένως προφανώς, προσάψει “τρίτοι”,…  “γνωστοί – άγνωστοι”! Αχαχαχαχαχαχα. Αλλ΄αυτό ασφαλώς και “δεν παίζει”, τουλάχιστον για το χθεσινό “κτύπημα”!..

– Ακόμα!

– Ακούω και ακούμε συνεχώς ότι το Εφετείο φυλάσσεται και φυλασσόταν καλά, κλπ, κλπ, κλπ! Για χθες, ας πούμε, πώς δηλαδή; Με τον έναν και μοναδικό Αστυφύλακα (άντε να ήταν ακόμα ένας, που δεν νομίζω), ο οποίος ήταν και μέσα στο κτίριο, και τον οποίον επέλεξαν να μην δολοφονήσουν οι επιτιθέμενοι, ώστε να κάνει… Χριστούγεννα; (Και μπράβο τους)!

– Ενώ, (όπως διαβάζω), αυτός, όντας πολύ εκπαιδευμένος, αχαχαχαχαχα, βγήκε έξω… “περίπατο”, φωνάζοντας “τί κάνετε εκεί” ή κάτι παρόμοιο!..

– Αν έτσι φυλάσσονται τέτοιοι στόχοι, τότε οι εγκέφαλοι των υπόψη “σχεδιασμών φύλαξης” χρήζουν πολλών και θερμών… συγχαρητηρίων!.. Καταλάβατε!

– Αποδείχθηκε ότι ΟΥΔΕΙΣ σχεδιασμός φύλαξης υπήρχε, ενώ διαβάζω ότι οι κάμερες ασφαλείας δεν λειτουργούν, από το 2002, Κοι… Δικαστές και Κοι… Κυβερνήτες μας, όλων των Κ-Β, από το 2002 έως σήμερα!.. Για Χαίρετε” είστε όλοι τελικά!.. Λος Παπάριος!.. (Και υποτίθεται, θεωρητικά πάντα, ότι περιμένετε και επίθεση από τον… ISIS, μέσα στα Χριστούγεννα, βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε)!

– Οι στόχοι αυτοί αγαπητοί, θα έπρεπε να φυλάσσονται σύμφωνα με τη «θεωρία της… “Μουνο-παγίδος“» ή για να μην μου “την… ξαναπέσετε”, λόγω και των ημερών, ότι υβρίζω, κλπ, και σας αποσυντονίζω, θα έπρεπε να φυλάσσονται σύμφωνα με την θεωρία της θερινής ομαδικής δολοφονίας των μυγών! Αλλά, πιθανώς στο μέλλον, να επανέλθω σ’ αυτό!..

– Επίσης!

Τα Καλασνίκωφ, τα οποία έγιναν “καραμέλες” στην αγορά, πώς και “κυκλοφορούν” και τυγχάνουν… εμπορικών συναλλαγών” τόσο εύκολα, ευρισκόμενα σε χέρια αριστερών τρομοκρατών, (δεν θα γράψω Μαφιόζων), πιθανώς και ξένων πρακτόρων, (που 100% έχουν διεισδύσει στις όποιες… Οργανώσεις τους), και πολύ πιθανό και σε… ασχέτους;

– Τέλος, θυμίζω, (χωρίς ούτε και να διανοούμαι να κάνω τον οποινδήποτε πολιτικό παραλληλισμό), ότι χρονικά λίγο παλιότερα, είχαμε την “κόντρα” της Κ-Β με τους Έλληνες… Διεθνοποιημένους Οικονομικούς Παράγοντες, που εκ των πραγμάτων δεν ελέγχει, όπως πχ με τον Κο Στουρνάρα (που ξαναγράφω προς την Κ-Β, ότι λίγα ελληνικά μυαλά είναι σαν το δικό του / θετική ασφαλώς αναφορά υπαινίσσομαι/ και η Κ-Β θα πρέπει να τον “εκμεταλλευτεί, για το εθνικό μας όφελος), είχαμε την συκοφαντική επίθεση, επίθεση κάτω από τη μέση”, κατά της συζύγου του, και -αν δεν σφάλλω- “μετ’ ου πολύ” και την βομβιστική επίθεση, κατά του τέως Π-Θ, Παπαδήμου, από τον νεαρό… “Επαναστάτη” και τέως ένοικο υπογείου διαμερίσματος, της οδού Αλκαμένους, στον Άγιο Παντελεήμονα, και ασφαλώς και από την… παρέα του!..

(Το πότε ακριβώς είχαμε τα κτυπήματα κατά του Γερμανού Πρέσβεως, στην “Euro-Bank” και στον ΣΕΒ, το αφήνω να το βρείτε εσείς, αφού δεν θέλω να επεκταθώ και άλλο στο συγκεκριμένο θέμα και να κουράσω περαιτέρω τη σκέψη σας! / Το κτύπημα στην Πρεσβεία του Ισραήλ ήταν πολιτικά… άσχετο με τα παραπάνω, εκτός αν το δούμε ευρύτερα, δηλαδή σκεπτόμενοι ότι οι Πάτρωνες του Ισραήλ Διεθνείς Εβραίοι, ελέγχουν το Παγκόσμιο Χρήμα, τις Πηγές του και τη διακίνησή του)!..

2. Είναι προφανές ότι η γλυκύτατη*, ακόμα και τώρα που γέρασε, Κα ΤΣΑΚΑΛΟΥ, η γνωστή Γραμματεύς, του επίσης -προφανώς-, Οργάνου των Γερμανικών ΜΥ (BND) και μεγαλο-υπαλλήλου και ουσιαστικά μεγαλο – λακέ της SIEMENS” Χριστοφοράκου, ο οποίος το έχει “σκάσει” στη Γερμανία, (πού είσαι Κα Μπακογιάννη; / όπως ακούω και διαβάζω τουλάχιστον Ντόρα μας… ), εκβιάζεται με καποιον τρόπο από την Κ-Β, ώστε μετά απ’ όσα εξέμμεσε για τους Μητσοτάκηδες, τώρα να πει / να καταθέσει ομοίως και σε βάρος του Σημίτη (ήδη φέρεται ότι… ξεκίνησε), ενώ έπονται και άλλοι έμψυχοι… στόχοι, αντίπαλοι ή μη αρεστοί στη σημερινή Κ-Β!

Εκβιάζεται από την Κ-Β η Κα, είναι πασιφανές, διότι αυτή είχε το στόμα της ερμειτικά κλειστό, φοβούμενη και τον ίσκιο της”! Τώρα λοιπόν, τί άλλαξε και κατέστη αιφνιδίως… λαλίστατη; Τώρα δεν φοβάται για τη ζωή της;

– Εκβιάζεται ακόμα, (άλλος ένας λόγος που σκέπτομαι), διότι στο στόμα της βάζει μόνον αντιπάλους της Κ-Β και όχι πολιτικούς… φίλους της και πιθανούς εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο “SİEMENS”, [μέχρι και για ορισμένους σημερινούς… Υπουργούς της Κ-Β θα μπορούσε ίσως να αναφερθεί, (δεν μπορώ όμως να ξέρω ακριβώς)], πολιτικοί.. φίλοι”, οι οποίοι μάλιστα φέρεται να είναι πολύ βαθιά χωμένοι στο συγκεκριμένο σκάνδαλο των χρηματισμών της SIEMENS, “εν Ελλάδι“! Οψόμεθα όμως αγαπητοί!..

* – Λόγω του ότι ήταν… “εκπάγλου καλλονής” προτιμήθηκε -κάποτε βεβαίως- η Κα ΤΣΑΚΑΛΟΥ, για Γραμματέας του Κου… Ανθέλληνα, του… Κου Χριστοφοράκου!.. (Ανθέλληνα όπως λένε τουλάχιστον, διαβάζω, αλλά και απέδειξε με τη στάση του και ο ίδιος)!

– Πού είναι, ή πού ήταν ορθότερα, (όταν πχ την “κοπάνησε” για Γερμανία μεριά ο Κος, αλλά κυρίως… πιο πριν), οι κάποτε… γαμιστερές ελληνικές ΜΥ; Πού ήταν άραγε; (Δεν το γράφω αυτό υποτιμητικά για την ΕΥΠ, απλώς με… παράπονο, ευχόμενος να μην ζήσει στο μέλλον… Ημέρες Πομπηϊας)!..

  – Κα Τσακάλου! Αλήθεια! Δεν έχετε καταλάβει ότι από Κα ΤΣΑΚΑΛΟΥ, μεταβληθήκατε, “στα χέρια” των ΣΑΝΕΛ”, σε Κα… ΓΑΤΑΚΙΟΥ; (Από… τσακάλι, σε… γατάκι)!..

– Κε Τσίπρα!

Αν θες να γίνεις πιστευτός, (τί είπα τώρα, έ; / καλά να με συγχωρείς!), έστω λοιπόν, πιστευτός στο υπόψη θέμα, αλλά και για να διασώσεις το δικό σου ανθρώπινο και πολιτικό “ποιόν”, άκουσε με:

α. Να βγεις” και να πεις στο λαό “ανοικτά” και με παρησία, τα σχετικά με τη “SIEMENS” αμαρτήματα πχ των Μητσοτάκηδων, του Σημίτη, και λοιπών άλλων, που… δείχνεις ότι τα γνωρίζεις άριστα, ώστε να μάθουμε και εμείς, η πλέμπα”, το… κακό “ποιόν” όλων τους!..  Πχ Θα μπορούσες να πεις: (Στο γράφω, στη συνέχεια, λίγο χοντροκομμένα βεβαίως, αλλά καταλαβαίνεις)! “Με τα στοιχεία που θα σας παρουσιάσω αμέσως τώρα, Ελληνίδες και Έλληνες, θα σας αποκαλύψω ότι πχ ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρηματίστηκε, ή ότι ο Σημίτης,… κλπ, κλπ, κλπ”!.. Κατάλαβες!..

(Τον Σημίτη καλύτερα να τον παρουσιάσεις ως… υπονομευτή του καθεστώτος μας, μέσω της SIEMENS, αχαχαχαχαχα, αφού ο αδελφός του ήταν Αρχηγός στις Γερμανικές ΜΥ, κλπ και το… δόλωμα “θα πιάσει καλύτερα”, (θα γίνεις πιο πιστευτός), αν βάλλεις, επειδή είναι Έλληνας εβραϊκής καταγωγής, να τον “κτυπήσουν” παράλληλα και ταυτόχρονα, οι στο πολιτικό Πεδίο και στα κρισιμότερα θέματα, φίλοι, τα τελευταία 3 χρόνια, της διακυβέρνησής σου / σας, οι Φασιστο-Ναζήδες της “Χρυσής Αυγής)!..

β. Να ζητήσεις επισήμως , ως ελληνική Κ-Β, έστω και ως Κ-Β “εδώδιμα – αποικιακά, αχαχαχαχαχα, και με όλον τον συνημμένο σχετικό… ντόρο, σε όλα τα ΜΜΕ μας, να μας εκδώσει η Κα ΜΕΡΚΕΛ τον Κο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ, και αν γίνει το… θαύμα, να τον “περάσεις” “ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟκαι εκεί να πει τα πάντα, πριν τον “φάνε” βιολογικά, όπως και εκεί επίσης να πάνε ΑΠΑΝΤΕΣ οι εμπλεκόμενοι του συναφιού σου!.. (Εννοώ του πολιτικού, γενικώς, αλλά και όποιοι άλλοι)!

Είναι τόσο απλά αυτά τα 2 βήματα… Alexis!.. (Με το όνομά σου Κε Π-Θ, κάνεις… αντίπραξη στον άλλον… “μεγάλο” Alexis! Κατάλαβες, αυτόν τον ψηλό δημοσιογράφο λέγω, τον πρώην Μαο-ϊστή)!.. 

– Αλλιώς, δεν μπορείς να πετάς “λάσπη στον ανεμιστήρα”, ακόμα και δίκιο να έχεις,… ίσως! Αυτό επιβάλλει η πολιτική… ηθική! Πώς την ξέχασες εσύ αυτήν, την ηθική εννοώ, που όπως μας είπες και λες / λέτε, σαν αριστερός /-ροί είσαι /-στε “αυθωρεί και παραχρήμα” και αξιωματικά και… ηθικός /-κοί, Αλέξη μας;

(Αλήθεια, απλώς σαν παράδειγμα το αναφέρω και σε ρωτάω, όχι για να σε προκαλέσω, λόγω του ότι προβάλλεις και μάλιστα ως έπαινο, την αθεϊα σου, κλπ, το εξής: Γιατί ξεχνάς ότι και ο Θεός ανάμεσα σε 12 μαθητές είχε και έναν Ιούδα, γιατί πεισματικά αρνείσαι να δεις ότι τα εκλεπτυσμένα δάκτυλά σου είναι μεταξύ τους άνισα, και είσαι τόσο απόλυτος για την ηθική των αριστερών πολιτών; Λέγει κάτι σχετικό και γι’ αυτό ο… Μάρξ);

ΜΗΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Κε Π-Θγέ!

– Τελευτών, θέλω με πολύ και ειλικρινή σεβασμό να σου γράψω ότι εσύ και ο… Μπούλης σου, όπως μας είπες παλιότερα ότι έλεγες τον Καμμένο, λες και εσύ ήσουν το μεγάλο… αλάνι, καταντήσατε την ελληνική Βουλή, (“Οίκο Ανοχής” περιμένεις να διαβάσεις ίσως, αλλά “όχι”), το χειρότερο, από κάθε άποψη εξεταζόμενο, Αλβανικό ή Πακιστανικό ή Αφγανικό ή Αλγερινό ή Μαροκινό Καφενείο, (διάλεξε όποια εθνικότητα γουστάρεις), της οδού Αχαρνών και των παρόδων της!… (Έχω καλύτερη εικόνα απ’ εκεί, γι’ αυτό δεν σου έγραψα για άλλους δρόμους! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

– Α! Και κάτι ακόμα! Δεν έχω λεφτά για να πάρω νέα τηλεόραση Κε Π-Θ γέ! Την τελευταία φορά που σε άκουσα και σε είδα να μιμείσαι, χωρίς το παραμικρό ίχνος ΝΤΡΟΠΗΣ, που έγραφα παραπάνω, τον Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, [καλά πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι, γίνεσαι γελοίος, εκτός του ότι υβρίζεις έναν νεκρό(!) και μάλιστα έναν πολιτικό ΓΙΓΑΝΤΑεσύ ο πολιτικός νάνος (είδες σε προβίβασα, δεν έγραψα αυτήν την φορά “πολιτικό τίποτα”)], σε έφτυσα, δηλαδή έφτυσα την οθόνη της τηλεοράσεώς μου, αφού ήταν η πολλοστή φορά που το έπραττες! Φοβάμαι όμως ότι δεν θα αντέξω, και την επόμενη φορά που θα κάνεις τον… Σεφερλή ή τον… Μητσικώστα, μιμούμενος τον “Ανδρέα”, θα την σπάσω την οθόνη και δεν θα έχω πια τηλεόραση! Και πρόσεξε: Δεν μπορώ να βλέπω τον ΘΡΥΛΟ στα Καφενεία, που σου έλεγα πριν!.. (Αστείο)!..

– Και τελικά, έξω από την όποια καλή ή κακή (κακή μάλλον) πλάκα, διάβασε αμέσως παρακάτω:

ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ ΡΕ ΤΟΝ “ΑΝΔΡΕΑ!!!

3.  Γιατί άραγε μαχαίρωσαν οι “δικοί” του, τον Μαζιώτη στη Φυλακή; Μήπως τον έχουν πια για ρουφιάνο του Κράτους, μια ανάλογη περίπτωση Κουφοντίνα – Γιωτόπουλου, ας πούμε, όπου πλέον ο Μελισσοκομο-Φονιάς, για τους μισούς από τους παλαιούς του συντροφο-φιλο-φονιάδες, θεωρείται τέως πράκτορας του Κράτους και της… CIA;

– Η Πόλα η Ρούπα η ψυχάρα, που… λυπήθηκε τάχα και δεν σκότωσε τον αστυνομικό στο… Ε/Π… κάποτε, τί λέγει άραγε, για όλα αυτά;

– Και αλήθεια! Πάνω στην “απεργία πείνας” του πήγαν να “φάνε” οι σύντροφοί του, τον Μαζιώτη; Θα ήθελαν να τον βρουν… αδύναμο, μάλλον! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

– Για να δούμε τί “θα βγάλλει” ο… εμφύλιος αυτός!..

4. Και μέσα σε όλα, εμφανίστηκε και ο… φτωχός τέως Υπουργός Οικ/κών του “Νεο-Βούδα”, Κος Παπαθανασίου και τί είπε; Διαβάστε παρακάτω:

Ο μόνος που είπε την αλήθεια στο λαό ήταν ο Κ. Α. Καραμανλής! Ζήτησε συνεννόηση για να αποφύγουμε την κρίση“!..

– Όχι Κε Παπαθανασίου! Δεν ζήτησε συννενόηση για τον λόγο που γράφεις! Ζήτησε κάποτε συννενόηση, (λίγο πριν “την κάνει”), διότι πολύ απλά, ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΑΤΑ(!) και μάλιστα με πολύ παχιά προφορά των Σ και Κ, κατά την εκφορά της λέξεως ΣΚΑΤΑ, απ’ τη στιγμή που αποφάσισε ανοήτως “να το παίξει”… “Ρωσικά” και να επιχειρήσει να αλλάξει τη γεωστρατηγική θέση της χώρας, στο Πεδίο, στην πράξη, και όχι “στα λόγια! (Ας δεχτώ ότι αυτό ήταν μια ανοησία του και όχι μια εσκεμμένη ενέργειά του, διότι, σε μια τέτοια περίπτωση, θα ήταν και(!) ηλιθιότης και κυρίως θα ήταν προδοσία(!), ναι, όπως στο γράφω, προδοσία, με βάση τα σημερινά τραγικά αποτελέσματα, που βιώνει η Ελλάδα μας)!

– Ό,τι μόλις διάβασες Κε Παπαθανασίου είναι κάτι που ξέρεις πολύ καλά, ειδικά εσύ, ο των Οικονομικών -κάποτε-… εγκέφαλος, που πήρες /-ατε ένα χρέος “Α” και το έκανες / κάνατε -τουλάχιστον(!)- “2Α”, επί ημερών του… “ειλικρινούς“, όπως χαρακτήρισες τον… “μπριζολοθρεμμένο”!..

– Δεν πας λοιπόν, και γρήγορα μάλιστα, να ξαναμπείς στο… “χρυσό κλουβί” σου, ασχολούμενος πχ με τις εισπράξεις, από τα… “Fast-Food”- άδικά σου και ό,τι άλλο διαθέτεις; Παράτα μας λοιπόν αγαπημένε μου!..

– Ο Κ. Α. Καραμανλής, Κε Παπαθανασίου, δεν έχει ξεφτιλιστεί έως τώρα, διότι “έπεσε” πάνω στον ΓΑΠ, που προ της εκλογής του τότε ως Π-Θ, απώλεσε το λεκτικό του μέτρο, καθιστάμενος… όμηρος ενός -φυσιολογικού βεβαίως, αλλ’ ανεπίτρεπτου σ’ αυτά τα πολιτικά επίπεδα- ενθουσιασμού! [Κάτι που “πλήρωσε” αργότερα και με τους παγοσμιοποιημένους Ευρωπαίους… αλήτες Σαρκοζί και Μέρκελ, έχοντας όμως ήδη κάνει το τραγικό λάθος να πάει στο… Καστελόριζο και όχι, (αφού προηγουμένως ενημέρωνε το λαό), σε Δημοψήφισμα]!..

ΓΑΠ: “Το Εύκολο Θύμα” !..

(Σε βεβαιώ όμως Κε Παπαθανασίου πως, 2η περίπτωση 1963 – 1974, Παρίσι – Αθήνα, κλπ, καταλαβαίνεις, δεν θα υπάρξει! Όσο και να το παλαίψει και ο ίδιος ο Ραφήνιος “play-station man, όσο και εσείς οι ψεύτες… γλείφτες του, ο… Τράγκας, το Γαλλο-λαμόγιο, με το… “Κρας” του και όποιοι τυχόν άλλοι, εντός ή εκτός Ελλάδος, πράκτορες και μη, λαμόγια και μη)!

5. Όχι αγαπητέ μου Κε Κοτζιά, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ / -ΤΕ τώρα! Ποιό; Αυτό που διάβασα για σταδιακή επέκταση των 6 ΝΜ μας, στα 10 ΝΜ αρχικώς και μετά στα 12 Ν.Μ., όπως και καθορισμό “ΑΟΖ, αν και γι’ αυτό το “δεύτερο”, το τί σχεδιάζετε να κάνετε, δεν ήταν και τόσο σαφές, τουλάχιστον εκεί που το διάβασα!

– Δεν θέλω να γράψω “εδώ και τώρα”, για το τί είχε πει ο Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όταν είχε ερωτηθεί σχετικά με το “πότε θα ήταν ο ορθός χρόνος” να γίνει κάτι τέτοιο; Με παρακολουθεί και ο… Χακαν-ούλης, Υπουργέ μας!.. Εκτιμώ όμως ότι είναι εύκολο να βρείτε την απάντησή του, εκεί στο ΥΠΕΞ! Αν όχι, πέστε μου, να σας την… πω!..

– Ακόμα! Πριν αποφασίσεις κάτι τέτοιο, το οποίο ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ(!), έναντι των Μογγόλων και των πατρώνων τους, (θα βρούμε αυτήν τη φορά απέναντί μας / εμπρός μας, πλην των μεγάλων αμερικανικών πολυεθνικών Ενέργειας, των… Δημοκρατικών Διεθνών Σάϊλοκ” και τους Άγγλους, μετά από 4+ δεκαετίες ξανά, και μάλιστα με εντολές, απ’ όλους αυτούς, να κάνουμε ό,τι ακριβώς μας ζητήσουν), σκέψου ότι πιθανώς να κατηγορηθείτε στην ημεδαπή, ότι το κάνατε, (αν θα το κάνετε φυσικά), ακριβώς για να οδηγήσετε “εκεί” τις εξελίξεις και μάλιστα “τη εντολή” των Πατρώνων σας (οικογένεια “Rothchild”), προκειμένου να επιταχυνθεί έτσι, η Ε-Τ ή μία Ε-Τ σύγκρουση, η οποία θα “άνοιγε το δρόμο” για τη διαμοίραση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου, μεταξύ των εχόντων την… τεχνολογία εξορύξεως (κατάλαβες δηλαδή “ποίων”) και των χωρών Ελλάδος και Τουρκίας!..

Θέλει πολύ σκέψη, περίσκεψη θα υπεστήριζα, όπως και πολλά “γκατς”, για να μην το γράψω στην ελληνική του εκδοχή, ήτοι “πολλά κιλά αρχίδια, Κε Υπουργέ, για να πράξετε, ό,τι… “κυκλοφόρησε” ή… “κυκλοφορήσατε”, δεν ξέρω!..

– Σε κάθε περίπτωση όμως, διαβάστε και την απάντηση του Α. Γ. Παπανδρέου, όπως παραπάνω σας συνέστησα και τα ξαναλέμε!

(Για το Σκοπιανό δεν γράφω τίποτα Κε Υπουργέ, αφού μόνον, αν εσείς προσωπικά είστε… χαζός, και δεν γράφω ο Τσίπρας, το “παιδάκι”, θα δώσετε το όνομα Μακεδονία, έστω και erga omnes, που λέγει και η… Ντόρα μας, στους από Βορρά φίλους μας και ειδικά τώρα, “ετούτη την στιγμή”, σ’ αυτήν τη συγκυρία και για εμάς και γι΄αυτούς! Ούτε και το ΝΑΤΟ να τους δώσετε, διότι σε μια Ε-Τ σύγκρουση θα τους βρούμε μπροστά μας, ως αντιπάλους και σχεδόν αμέσως!..

Εκτός φυσικά Κε Υπουργέ, αν σας ανέβασαν στην εξουσία οι “Διεθνείς Σάϊλοκ”, για να τα “δώσετε όλα”**, σε ό,τι αφορά και(!) τα εθνικά μας θέματα, σύμφωνα πάντα με τις θελήσεις τους, αφού άλλωστε ως πρώην Κομμουνιστές ή σημερινοί νεο-Κομμουνιστές, είστε Διεθνιστές και συνεπώς -άντε θεωρητικά- Απάτρηδες, και ομιλώ για την Κ-Β σας και όχι για εσάς προσωπικά, ο οποίος όμως την στηρίζετε)!..

** Μετά και από το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και την “φαρδιά – πλατιά” υπογραφή του Τσίπρα, για 99 χρόνια υποδούλωσης της χώρας μας στους Κοσμοκράτορες “Διεθνείς Εβραίους!..

6. Ως τις πιο σημαντικές πληροφορίες όλου του τελευταίου αυτού διμήνου, (Νοε – Δεκ. 2017), για την Ελλάδα, ερχόμενες “απ’ έξω”, προκρίνω πρωτίστως τις Αγγλο – Τουρκικές συνομιλίες, τηλεφωνικές και “δια ζώσης” σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο, ακολούθως τη συνάντηση στο Χάλιφαξ, του Καναδά του Τ/Α/ΓΕΕΔ, Χουλουσί ΑΚΑΡ, με τον ΓΓ/ΝΑΤΟ και τέλος, την επίσκεψη (22/12) της Αγγλίδος Π-Θ Κας Τερέζα ΜΕΪ, στη βάση των Βρεττανών, στο “Ακρωτήρι”, της Κύπρου!..

– Είχαμε, θυμίζω, τηλ/κές συνομιλίες Τ. Μέϊ – ΡΤΕ (πιθανώς να ήταν και… αλληλο-ενημερωτικές), και αμέσως μετά συναντήσεις του Ακάρ***, στο Λονδίνο, με όλους τους υψηλόβαθμους Άγγλους στρατιωτικούς, όπως με τον ομόλογό του, (Αντιπτέραρχος Κο Στιούαρτ Πιτς), με τον Δκτη της διακλαδικής βρεττανικής Δύναμης (!!!), (Αντγος Sir Κρίστοφερ  Ντίρεβελ) κλπ, κλπ, κλπ!.. (Ελπίζω οι Υπηρεσίες μας να τις έχουν παρακολουθήσει)!..

2

*** Ο Ακάρ πλέον θέλει στενό μαρκάρισμα” / “man to man παρακολούθηση, απ’ το… αντίστοιχο της παρακάτω φωτογραφίας ελληνικό Γραφείο!.. Οι Άγγελοι πάντως κάνουν ό,τι μπορούν!..

w

Το “γιατί” προέκρινα τις Α-Τ παραπάνω επαφές, ως την πιο κρίσιμη για εμάς πληροφορία, (μην καν αναφέροντας τις, αμέσως προηγούμενες των… αγγλικών, επαφές του Ακάρ, στην Άγκυρα, με τον Αμερικανό Στρατηγό των Κεντρικών Δυνάμεων, των Η.Π.Α. Κο Βότελ και με τον Δκτη των Αμερικανικών Δυναμεων Ευρώπης, Στρατηγό, Κο Σκαπαρότι), πιστεύω ό,τι όσοι μας διαβάζετε ΕΠΙΜΕΛΩΣ(!) και από καιρό(!), θα το έχετε ήδη αντιληφθεί!.. (Κάποιοι -ενδεικτικώς- Λόγοι: Αξία / “Ειδικό Βάρος” της Αγγλίας**** στον υπό επικείμενο σχηματισμό νέο παγκόσμιο Χάρτη, Λωζάννη και τα “Μυστικά Πρωτόκολλά της”, “Αναγέννηση” της υπόθεσης της Κριμαίας των μέσων, του 19ου αι., και ο οιωνεί ρόλος της Τουρκίας, για τη Δύση…, κλπ, κλπ, κλπ)!..

– Σημειώστε για να καταλάβετε το πόσο Τουρκόφιλη είναι σήμερα –ΔΥΣΤΥΧΩΣ– η Αγγλία, ότι εκτός των κατά καιρούς τουρκόφιλων δηλώσεων του Άγγλου Πρέσβεως, στην Άγκυρα, που δεν θα έκανε ούτε… Τούρκος, “προχθές”, ο Άγγλος Βουλευτής, Κος John WOODCOCK, μιλώντας, ως καλεσμένος του Τ/ΥΠΕΣ, Σουλεϊμάν ΣΟΪΛΟΥ, στο Κέντρο Παγκοσμίων Σχέσεων”, του Βοσπόρου, στην Πόλη, είπε, απευθυνόμενος στο τουρκικό παριστάμενο εκεί ακροατήριο:

“Είμαστε (ενν. ως Αγγλία) στο πλευρό σας, στον πόλεμό σας κατά του ΡΚΚ, μιάς Οργάνωσης, η οποία παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα” (sic)!.. Κλπ, κλπ, κλπ!………………. Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεε;

ω8

– Θα μου πείτε: Ρε φιλαράκο, τυχαία “σήμερα”, Άγγλος ΥΠΕΞ είναι Τουρκόφιλος Οθωμανός απόγονος, με εξοχικό σπίτι… στο Πήλιο, κοντά στη… Μελούνα; Αχαχαχαχαχα!..

– “Αποκαλύπτομαι στο ερώτημά σας, σιωπώ προς εσάς και απευθύνομαι, αμέσως παρακάτω, στους Άγγλους” !

– Γι’ αυτό, φίλοι (επιμένω να το γράφω το επίθετο) Άγγλοι, θα χάσετε από τη Ρωσία, (και συνεπώς και όλη η Δύση), σε μια μελλοντική (πιθανώς και όχι πολύ μακρινή, χρονικά εννοώ) παγκόσμια σύρραξη, περί τα Στενά, εδώ στο “Κέντρο του Κόσμου”! (Κε Βελόπουλε, Ρωσο-λαμόγιο, θύμισέ μου “να σου βάλλω… άριστα”, που μας διαβάζεις και… αναπαράγεις)! Να γίνω όμως πιο σαφής! Διαβάστε λοιπόν παρακάτω φίλοι Εγγλέζοι!

– Θα ηττηθείτε από την Ρωσία, διότι συνεχίζετε στην εξωτερική σας πολιτική “να κάνετε την νύχτα, ημέρα, όπως πχ με τους Κούρδους και τους Τούρκους, τους οιωνεί -ιστορικά- λακέδες σας απογονο-Μογγόλους, (έχει βουήξει όλος ο πολιτισμένος κόσμος, πχ με τον δημοκρατικό… ΡΤΕ, αχαχαχαχαχα, αλλά ο Κος… Woodcock, δεν έχει προφανώς… ακούσει κάτι, όπως και ομοίως, δεν έχει ακούσει τίποτα, για τις εδώ και 33 χρόνια -ας γράψω μόνον τόσα- σφαγές των Κούρδων, από τους Μογγόλους), αλλά ΚΥΡΙΩΣ(!), διότι συνεχίζετε να μην ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

– Ακριβώς το ίδιο είχα γράψει εδώ, προ αρκετού χρόνου, και στον Χ. Μ. Ομπάμα (αναλυτικά μάλιστα), αλλά και στον Κο ΤΡΑΜΠ, όταν εξελέγη Πρόεδρος των Η.Π.Α.!..

– Θα με θυμηθείτε ρε Άγγλοι, (δεν το εύχομαι βεβαίως), αλλά, αν συμβεί αυτό, (με θυμηθείτε δηλαδή), τότε θα είναι πολύ αργά!

– Οι Αρχαίοι Έλληνες, που ξέρω πως τους διαβάζετε σ’ όλο το Νησί σας, έλεγαν… Μεγαλειοτάτη:

Το πείσμα πολλούς ες όλεθρον ήγαγεν!..

Ας προβληματιστούν λοιπόν επί της παραπάνω αυτής ρήσεως, για λίγο έστω, οι σεβαστοί Σύμβουλοί σας, όπως και οι αντίστοιχοι του “Foreign Office”!.. Είθε!..

**** Η πολιτική της Μ. Βρεττανίας απαιτεί πλέον, “εκ των πραγμάτων”, και αυτή (όπως και παραπάνω σας έγραψα για τον… Ακάρ), στενή παρακολούθηση!..

7. Ρωτάω, αν και το Ε/ΓΕΕΘΑ διέψευσε πως ο Αρχηγός του, Ναύαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, δήλωσε πως θα έχουμε επέμβαση του Ισραήλ, στο Λίβανο!

– Όταν βγαίνει” ολόκληρη Αγγλία και λέγει, μόλις “προχθές”, ότι επίκειται πόλεμος μεταξύ Σ. Αραβίας και Ιράν, γιατί θα ήταν λάθος μια -σαν την παραπάνω, η οποία βεβαίως δεν έγινε- δήλωση του Έλληνα Αρχηγού;

– Για “χαλαρώστε” λίγο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. Και κάποιες φωτογραφίες για την… χαλάρωση που λέγαμε, για ένα πιθανό… “ξελαμπίκο”! Λέγω εγώ τώρα!.. (Μπήκαν και μερικές… πονηρές, για… πονηρούς αναγνώστες)!..

dunya_bu_tehdidi_konusuyor_1508920893_0392SPANULISarkas1 dp mao lenin atatüğrkgavros_2017-10-10

vaso akar apostolakis iste_turkiyenin_ilk_uydu_merkezi_1511092139_09

Ankara_Sonsoz

  Τί γράφει εδώ;  Ας μου πει κάποιος!

cipras-f16-ya-binip-ege-de-it-dalasi-heyecani-10124728_2344_300

ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΣ”!..

polise_yuksek_teknolojili_yerli_silah_1507828129_7618

Επειδή μ’ αρέσουν τα πιστόλια!

Όχημα κατά El Yapımı Patlayıcı Tespit ve Inceleme Aracı  ω6

ω5 

                                                                                                         Ποιός εικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία

Όχι, δεν κάνει το κουνελάκι ο ΡΤΕ, απλά υποτίθεταο ότι προσεύχεται! (Για Μνημόσυνο ή Κηδεία πρόκειται)!

ω2

Τί θα γίνει ρε Ρετζέπ; Θα την ανεβάσουμε φέτος πάλι στην Τ/”S. League” τη Rize Spor; Επίσης μην ρίξουμε –ΠΡΟΣΟΧΗ– και την άλλη αγάπη σου, την Kasim Paşa!..

Και λιγότερα “στημένα” ρε Ağabey! Μας έχετε “ξεσκίσει” στο “ΣΤΟΙΧΗΜΑ!.. Αχαχαχαχαχα!

Ρε Ταγίπ! Με την ευκαιρία! Ποιός είναι ο αντίστοιχος Τούρκος… “Εξυγιαντής” Δημοσιογράφος, σαν τον δικό μας, τον δύσμορφο… “Πελεκάνο”, και δεν ξέρω;

Για πες!..

Ρουσφέτια Οδικός Χάρτης

Την παραπάνω φωτογραφία ζήτησε να του την θυμίσω ένας φίλος, αν και τώρα με ΥΠΑΜ, τον Καμμένο τα ρουσφέτια… εξέλλειπαν και… βασιλεύει η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Αρκούν όμως οι παραπάνω φωτογραφίες! Γειά σας! 

-/-