Ερωτήσεις Σας Και Απαντήσεις Μας! (Νο “2”)

Φίλοι!

Συνεχίζουμε τις απαντήσεις μας, σε όσα μας ρωτάτε! Όποτε μπορούμε θα σας… απαντάμε!.. “Πάμε” λοιπόν!..

1. Η φράση Κε Τσίπρα είναι με πόνο ψυχής και όχι “με πόνο καρδιάς”, η οποία, ως φράση, είναι… “Τσίπρειος”! Αν όμως αυτή σας… πόνεσε, ήτοι η… καρδούλα σας, κατά την αποδοχή εκ μέρους σας της παραίτησης Κοτζιά, μια βόλτα μέχρι τον καρδιολόγο σας, δεν θα έβλαπτε!..

2. Σου απαντώ φίλε μου! Αρχικά, και ας πούμε επισήμως, ο… Στρατός των… Τσάμηδων (sic) (Οι Αλβανο-Τσάμηδες, εξισλαμισμένοι δηλαδή, όπως έχουμε πει, Έλληνες της περιοχής, ο λεγόμενος… UCÇ που λέγαμε, ο… Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς) εμφανίστηκε, (στα τέλη της 10ετίας του 1990, αν δεν απατώμαι / το θέμα ξεκίνησε επί Π-Θ γίας Σαλί Μπερίσα), με ένα έντυπο που είχε κυκλοφορήσει στα Τίρανα και στο οποίο έντυπο, αυτός ο Στρατός, ονομαζόταν Φάντασμα. Πιο πριν είχε εμφανιστεί με ονόματα, όπως Μουργκάνα” και9 Cala, ενώ στελέχη του εμφανίζονταν σε φωτογραφίες με διαφόρους εγκληματίες, από την Β. Ήπειρο.

Το έντυπο αυτό είχε τυπωθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας!

[Φαίνεται λοιπόν ότι οι Α/ΜΥ, που είναι “από πίσω”, με εντολή της Α/Κ-Β, συνεργάζονταν από τότε με τις αντίστοιχες ΜΥ των Κροατών, προφανώς στο πλαίσιο μιας αμοιβαίας και άκρως επωφελούς μεταξύ των διττής σχέσεως συνεργασίας – οφέλους, αφού πχ οι Αλβανοί ήσαν / είναι εχθροί των Σέρβων, οι οποίοι φέρονται φίλοι των Ελλήνων, άρα θα μπορούσαν, θεωρητικά πάντα, να συλλέγουν αυτοί πληροφορίες για τους Σέρβους, πχ από την Ελλάδα, όπου έχουν ευρεία παρουσία, πληροφορίες που πιθανώς να ενδιέφεραν ή και να ενδιαφέρουν τους Κροάτες, αλλά παρέχοντας, οι Κροάτες από την πλευρά τους, ως αντάλλαγμα, στους Αλβανούς, ό,τι πιθανώς να ήθελαν αυτοί, απ’ τους Γερμανο… γενείς και Γερμανο… τραφείς εχθρούς των Σέρβων!.. Καταλάβατε]!

Χρήματα και γενικώς τεχνικο-υλική υποστήριξη, όπως και… ηθική(!!!), ο… Στρατός αυτός ελάμβανε (και λαμβάνει), από την ΜΙΤ (Τουρκία) και από την Ιταλία, δια των Α/ΜΥ.

Ως Αρχηγός του… Στρατού αυτού εφέρετο τότε ένας… Τσάμης, από τους Αγίους ΣΑΡΑΝΤΑ, ο οποίος παρουσιαζόταν ως ήρωας της αλβανικής εξεγέρσεως του 1997, (γεγονότα στην Αυλώνα, κλπ, λεηλασία αποθηκών όπλων και πυρ-κών των ΑΕΔ, κλπ), ένας εξ αυτών που απειλούσαν, σχεδόν συνεχώς τότε, τους ηγέτες της ελληνικής μειονότητος της Β. Ηπείρου.

Ο… Στρατός αυτός εφέρετο έχων δύναμη 5000 άνδρες και ελέγετο πως θα δρούσε, μετά το τέλος του πολέμου στο Κόσσοβο. (Αυτά γράφονταν στο έντυπο, στο οποίο, επίσης, παρουσιάζονταν και χάρτες της Μ. Αλβανίας)!..

– Είναι ερώτημα η στάση, στο θέμα, των “Διεθνών Εβραίων” του Λονδίνου! Ο εξ Ηπείρου Αμερικανός ελληνικής καταγωγής τέως Α/CIA, Τζορτζ ΤΕΝΕΤ όμως θα ξέρει πολλά και γι΄αυτό το ερώτημα, αλλά και γενικότερα!.. Λέω εγώ τώρα!..

– Α! Να μην το ξεχάσω! Εκείνη την περίοδο (ή και εκείνη την περίοδο) η Ελλάδα ενίσχυε την -πιθανώς- χώρα σου οικονομικά αδρά, ενώ τότε οι ελληνικές επενδύσεις στην Αλβανία ανήρχοντο σε 120 εκ. $ Η.Π.Α.! Πρόκειται για την ελληνική… μαλακία που έγραφα τις προάλλες ή αλλιώς για την… δημοκρατική και μακρόπνοη ελληνική εξωτερική πολιτική (sic), των λιλιπούτειων – νάνων πολιτικών, ελληνικής καταγωγής, πολιτικών “της πλάκας”!.. (Τότε Π-Θ μας ήταν ο άλλος… μπερεκέτης, ο Σημίτης)!..

– Άρα φιλαράκο, όπως… διάβασες παραπάνω, δεν γράφουμε ΠΟΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, κάτι που άλλωστε είναι ΑΡΧΗ” μας!..

3. Σου απαντώ!

  α. Γιατί… “κράζεις” ρε… απατεώνα ή… άσχετε, (ένα απ’ τα δύο είσαι ή και τα δύο), μήπως είσαι Τούρκος ή Τουρκόφιλος, ελληνικής καταγωγής Διεθνιστής και Άπατρης; Για την Πέργαμο λοιπόν που μου λες, θα σου γράψω μόνον αυτό, ρωτώντάς σε! Πχ! Το ευρισκόμενο εκεί, (ένα από τα πολλά), ύψους 70μ. άγαλμα της Θεάς ΝΙΚΗΣ, δεν “γράφει” ελληνικά ρε; Δεν είναι ελληνικό, κλπ, κλπ, κλπ, ρε; Κατάλαβες τώρα νομίζω, το γιατί σε αποκάλεσα “απατεώνα” ή “άσχετο” ή και τα δύο!.. Για πες μου λοιπόν!.. Κάτσε και διάβασε!..

    β.  Ναι, αλλά τί γνώμη, μου ζητάς να σου πω! Στην περιοχή του Οβατζίκ υπάρχει χρυσός και εταιρείες όμοιες (αν όχι οι ίδιες) μ’ αυτές που εμφανίστηκαν και στην Ελλάδα, οι οποίες παλεύουν, χρόνια τώρα, “να του βάλλουν χέρι”!.. (ενν. Του χρυσού)!.. Γιατί δεν ρωτάς όμως καλύτερα, εκτός από τους ντόπιους εκεί, και τον γαμπρό του… ΡΤΕ, και νυν Υπ. Ενεργείας, τον αγαπητό Κο Αλμπαϊράκ, μήπως ξέρει κάτι… παραπάνω;

4. Τον Αυγ. του 1997 πράγματι η ΜΙΤ έκαψε την Ρόδο, όπως η ίδια η Τ. Τσιλλέρ έχει παραδεχθεί, ο Μ. Γιλμάζ, κλπ! (Ήρθε φέτος στην Κω η Τανσού, για ψαράκι, με τον… “Οζέρ των πυρηνικών”, ξέρεις να μου πεις; / Ο φίλος Γιλμάζ επίσης, πώς είναι ψυχοσωματικά, μετά την αυτοκτονία του γιού του, γνωρίζεις να με πληροφορήσεις);

Οι δολοφονηθέντες απ΄την ΜΙΤ, στο ΣΟΥΣΟΥΡΛΟΥΚ, πράκτορες της Υπηρεσίας αυτής, ήσαν οι κύριοι… πρωταγωνιστές της! (Άδικα “πήγε”, μόνον το μανεκέν)!

– Όμως, όπως πιθανώς να γνωρίζεις, αχαχαχαχαχα, το 1997 η ΜΙΤ είχε κάψει όλη την Ελλάδα, και όχι μόνον την Ρόδο !!! (Σχεδόν δεν υπήρξε κανένας ε/Νομός που να μην είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά τότε!.. Μέχρι και το… πάρκο του Σέϊχ Σου είχαν κάψει)!..

Φαντάσου επομένως σήμερα τις τεράστιες δυνατότητες της ΜΙΤ σε θέματα δολιοφθορών, υπονομεύσεων, κλπ, μέσα στην Ελλάδα της… διαλύσεως, όπου διαβιούν ασιατικοί λαοί, αντίθετοι θρησκευτικά με τους Έλληνες (Μουσουλμάνοι οι περισσότεροι) και άρα εχθρικοί προς αυτόν, όπως και άλλοι λαοί που ανήγαγαν το χρήμα σε Θεό και που έζησαν (και ζουν δυστυχώς ακόμα), για πολλές 10ετίες, με μίσος κατά των Ελλήνων, όπως οι Αλβανοί (Γενίτσαροι και μη), Αλβανο-Κοσσοβάροι, οι Σκοπιανοί, οι “Γυφτο-Σλάβοι” Βούλγαροι, κλπ!..

5. Καλή η προσέγγισή σου! Μια… τεχνική λεπτομέρεια μόνον! Οι πρώτοι φίλε που παρουσίασαν έναν Κόσμο χωρισμένο σε “2 στρατόπεδα, δεν ήσαν οι Αμερικανοί, δια του ΤΡΟΥΜΑΝ, όπως μου γράφεις, αλλ’ ουσιαστικά οι Σοβιετικοί, δια της απαντήσεως σ’ αυτόν, (στον Τρούμαν δηλαδή), του “υπευθύνου ιδεολογίας”, Αντρέϊ Αλεξάντροβιτς ΖΝΤΑΝΩΦ, από την Μαριούπολη, στενού συνεργάτη του “ΣΤΑΛΙΝ”! (Δες στο ΥΓ.)

6. Ναι, είναι έτσι! Οι Τούρκοι έχουν αγοράσει από την Ρωσία ταχύπλοα αποβατικά (“Air Cushion Vehicles”), που μειώνουν γενικώς στο 1/5 τον χρόνο μεταφοράς 1 Τάγματος!.. Έτσι, πχ, αν για κάποιο νησί μας ο χρόνος μεταφοράς 1 αποβατικού τ/Τάγματος ήταν πχ 5 ώρες, τώρα είναι 1 ώρα!

[Για την “ιστορία” οι Τούρκοι, αν δεν σφάλλει η κουρασμένη μνήμη μου, είχαν αγοράσει παλιότερα, μέχρι και τα “γαμάτα” φουσκωτά Μοστρού, από ελληνική(!) εταιρεία]!..

– Τα ραντάρ αεράμυνάς τους είναι HUGHES (Πολύ καλά)!

– Για τα βαριά μεταφορικά Ε/Π που ρωτάς τέλος, δεν ξέρω σχετικά, ώστε να σε ενημερώσω για την πρόοδο των ενεργειών τους! Πάντως δεν έχουν ακόμα! Βεβαιωμένο!..

7. Άντε πάλι! Επί ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ λεβεντάκο μου (που οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ… Ιστορικοί δεν θέλουν να το λέμε έτσι, διότι αμέσως άπαντες θυμούνται τον Έλληνα δημιουργό του, τον ΒΥΖΑΝΤΑ, τον ΜΕΓΑΡΕΑ, ενώ αυτοί θέλουν επίτηδες να τονίζεται το “Ρωμαϊκόν” του… θέματος / κατάλαβες) είχαμε την λεγόμενη τότε “ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟ”, με πρωτεύουσα το ΔΥΡΡΑΧΙΟ (τυχαίο ρε;) και την ΠΑΛΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ”, με πρωτεύουσα την ΝΙΚΟΠΟΛΗ! Βλέπεις λοιπόν ότι είχα δίκιο σε ό,τι έγραφα;

– Οι Βυζαντινοί ήξεραν ποιοί ήσαν οι δημιουργοί / οι ιδρυτές του ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ, όπως και για την ελληνική συνείδηση των κατοίκων από τα σημερινά Ε-Α σύνορα, μέχρι την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο! Άρα

Παλαιά + Νέα ΗΠΕΙΡΟΣ = ΗΠΕΙΡΟΣ!

– Κατάλαβες τώρα γιατί δεν πρέπει εμείς οι Έλληνες να μιλάμε για Β. και Ν. Ήπειρο, όπως “αλήτικα” το είχαν επιβάλλει οι Ιταλοί, (ουσιαστικά μετά το 1914), αλλά για μία και ενιαία ΗΠΕΙΡΟ; Εκτός αν λέγοντας Β. ΗΠΕΙΡΟ, εννοούμε την μόλις παραπάνω (ξανα) – γραφείσα γεωγραφική εδαφική περιοχή (αυτή που σήμερα ανήκει στην Αλβανία) και Νότια, αυτή που σήμερα απέμεινε στην χώρα μας! Αν είναι έτσι, τότε Ο.Κ.!!!

Αλβανοί τέλος, ονομάστηκαν, τον 11ο αι., οι κατοικούντες γύρω από το Όρος ‘Αλβανον, στην ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου! Αυτοί ήρθαν… “δώθε” και κατοίκησαν στα εδάφη της σημερινής εδαφικά Αλβανίας. 

– Η βυζαντινή Άννα η Κομνηνή (της βασιλικής δυναστείας των “ΚΟΜΝΗΝΩΝ”) αναφέρει (“γραπτά κείμενα” Αλβανέ / – οί, όχι λόγια) την ίδια περίοδο τους Αλβανούς (αναφέρονται γραπτώς ιστορικά για 1η φορά), γράφοντας, με αφορμή τις -τότε- επιδρομές τους στην σημερινή εδαφικά ΕΛΛΑΔΑ:

Έθνος το Άλβανον, Έθνος το Ληστρικόν“!..

(Σου θυμίζει κάτι σήμερα η παρατήρηση αυτή; Αχαχαχαχαχαχαχα!  Ψάξε και θα την βρεις, την… Άννα, την Κομνηνή)!..

– Ακόμα σκέψου ότι και οι άλλοι Καυκάσιοι, οι Γεωργιανοί είναι εξ ίσου… σκληροί (ας το γράψω έτσι) και πιθανώς και περισσότερο απ’ τους Αλβανούς ή από σας τους Αλβανούς, αν είσαι τέτοιος! Ο Γεωργιανός “ΣΤΑΛΙΝ”, ο οποίος “εύκολα” “καθάρισε” 100 εκ-ρια Σοβιετικούς πολίτες, από διάφορες Δημοκρατίες της ΕΣΣΔ, είχε προσωπική φρουρά αποτελούμενη μόνον από Καυκάσιους Γεωργιανούς, οι περισσότεροι των οποίων ήσαν σκληροί φονιάδες!

– Την λεγόμενη σήμερα(!) Β. Ήπειρο φιλαράκο 3 φορές την απελευθέρωσε ο ΕΣ και 3 φορές την… “έδωσε”! Αν την είχαμε πάρει οριστικά, δεν θα λέγατε σήμερα αυτές τις ανυπόστατες, κατευθυνόμενες από την γενιτσαρική εξουσία σας, παπαριές οι Αλβανοί!

– Τέλος, κανένα σχέδιο “ΛΩΤΟΣ”, της ΕΥΠ, δεν υπήρξε την περίοδο 1990 – 1991, για τον εξελληνισμό και την αυτονόμηση της σήμερα λεγόμενης Β. ΗΠΕΙΡΟΥ! Και ξέρεις γιατί δεν υπήρξε; Επειδή το έμαθες… εσύ! Αν με καταλαβαίνεις!.. (Ξέρεις άραγε τις ιδιότητες του λωτού; Έχεις διαβάσει το… τουρκικό έπος (ΟΔΥΣΣΕΙΑ” λέγεται), του… Τούρκου Ομήρου, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ένας Όμηρος που αναφέρεται (και) στους λωτοφάγους, αλλά γράφοντας σε… ελληνική γλώσσα; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!.. Άντε, ξεκουβάλλα τώρα Αλβανέ!

8. Η εξήγηση που δίνω είναι η εξής:

  • Οι σχέσεις Ιταλών και Αλβανών ιστορικά, ΠΑΝΤΑ, ήσαν… εγκάρδιες και ας τους βούλιαζαν οι Ιταλοί τους Αλβανούς, στις αρχές της 10ετίας του 1990, όταν αυτοί την “έκαναν” μαζικά απ’ την χώρα τους!.. Το 1940, 7 Αλβανικά Τάγματα είχαν πολεμήσει στο πλευρό των Ιταλών, κατά των ΕΕΔ, στον Ε-Ι πόλεμο! Οι εισβολείς στην Αλβανία Ιταλοί χρησιμοποίησαν το έδαφος της Αλβανίας, για να εισβάλλουν στην Ελλάδα, όμως οι Αλβανοί και ο Γενίτσαρος Χότζα μετά, κατηγορούσαν την Ελλάδα ότι… εισέβαλε αυτή στο έδαφός τους, όταν ο ΕΣ “κατεδίωξε τον ΙΣ, μέσα στην σημερινή εδαφικά Αλβανία”!.. Κατάλαβες!..
  • Έτσι, γιατί να μην παρουσίαζε το ιταλικό περιοδικό “ΟΤΖΙ” τον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ως Αλβανό; Δεν με εντυπωσιάζει καθόλου! Το γνωρίζω το θέμα! Αυτό βεβαίως έχει γίνει αρκετά παλιά, πολύ “πίσω” χρονικά! Να ξέρεις όμως ότι και σήμερα υπάρχει άριστη σχέση των Α/ΜΥ, με τις αντίστοιχες Ι/ΜΥ, αφού η αγάπη τους είναι πολύ μεγάλη, ενώ να γνωρίζεις ότι τέτοια είδους άρθρα… πληρώνονται αδρά!.. 
  • Οι Αλβανοί τέλος, μετά το 1878 και την “Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου” είχαν ζητήσει βοήθεια από τους Έλληνες, για να φτιάξουν Κράτος!.. Σου απάντησα και σ’ αυτό!.. Αρκετά!

9. Είναι αλήθεια! Ο Βαρθολομαίος είχε ομοίως ενεργήσει και με την εκκλησία της Εσθονίας, όπως τώρα και με την Ουκρανία και μπράβο σου που το θυμάσαι! Τότε δεν είχε μιλήσει κανείς!

– Απλώς τώρα, ξέρεις ποιά είναι η διαφορά και “τρελλάθηκαν” τα ντόπια στην Ελλάδα χρηματοδοτούμενα Όργανα των Ρώσων; Σου απαντώ! Τώρα έσφιξαν τα γεωστρατηγικά και γεωοικονομικά… γάλατα! Το 2023 πλησιάζει… επικίνδυνα και η Συνθήκη της Λωζάννης αρχίζει να… στοιχειώνει, ενώ τα πετρέλαια και τα φυσικά αέρια δεν μπορούν να μείνουν άλλο “κρατημένα” στις… “φωλιές” τους, στα “βάθη των θαλασσών”, της περιοχής μας και της ευρύτερης περιοχής μας, πχ της Α. Μεσογείου, κλπ”! Έτσι, όλοι οι… ενδιαφερόμενοι, κάπου δεν διατηρούν 100%, όπως επιβάλλεται, την ψυχραιμία τους! (Η λεγόμενη “3η Ρώμη” είναι ένα ολόκληρο Ρωσικό σχέδιο και θα το… αδικούσα, αν αναφερόμουν τώρα “με 2 λόγια”, όπως επιβάλλει η διαδικασία των απαντήσεων, στις ερωτήσεις σας)!

– Τέλος, θα γράψει σύντομα, όπως εκτιμώ, (μετά την επιστροφή του), ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” που “τα ξέρει τα θέματα” σχετικά με το ρόλο και τη δράση του, αλλά και με το τί πρόσφερε στο ΓΕΝΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, το Οικουμενικό Πατριαρχείο”! Εγώ το μόνο που σου γράφω τώρα είναι πως ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ μας είναι σταθερά στην “ορθή εθνική γραμμή” και ΒΑΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ! Τίποτα άλλο!

10. Ναι ρε αυτή είναι η αλήθεια! Οι Τ/Κ, προ του 1974, ήσαν 120.000 άτομα και όλοι τους ήσαν Έλληνες εξισλαμισμένοι, ενώ ζούσαν ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ(!) ΟΝΟΜΑΤΑ, “βλήμα”, κυρίως σε περιοχές της Πάφου και της Λεμεσού!(Η μεγάλη πλειοψηφεία τους).

11. Έχει γραφεί εδώ, πολλές φορές, πως οι Δυτικοί (ας το γράψω έτσι), στερούνται ικανών αναλυτών, παρά την ανάπτυξη, εκ μέρους των, τεχνικών αναλύσεων, μοντέλων και μεθόδων αναλύσεως, κλπ!

– Ναι, είναι αλήθεια και συμφωνώ με την… δόλια σκέψη σου, που δείχνει ότι δεν είσαι… τυχαίος!.. Πράγματι λοιπόν! Στις 01-06-1997, οι Ρώσοι νοίκιασαν τη βάση της Σεβαστουπόλεως για 20 χρόνια, προκειμένου για τον ελλιμενισμό του Ρωσικού στόλου της Κριμαίας! Αν οι Δυτικοί ήσαν έξυπνοι 2, 3 χρόνια πριν το 2017, (γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Πούτιν, αλλά κυρίως έχοντας… σεβαστεί τις δικές τους γεωπολιτικές… απαιτήσεις), θα έπρεπε να είχαν ενεργοποιηθεί στρατιωτικά, ώστε να μην καταλαμβανόταν από τις ΡΕΔ, η Κριμαία!

– Έχουν κάνει και άλλα λάθη, και μάλιστα μεγάλα, οι Δυτικοί (όχι της παρούσης) και κατ’ εμέ υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι Ευρωπαίοι και όχι οι Αμερικανοί και κυρίως οι Βρεττανοί* και ας με συγχωρήσουν, είπαμε όμως ότι μόνον την αλήθεια θα αναφέρουμε εδώ (έστω “την δική μας αλήθεια”, που λένε σήμερα οι αυτοαποκαλούμενοι… προοδευτικοί, που εσκεμμένως “καλλιεργούν” τις πολλές… αλήθειες), μόνον την αλήθεια θα λέμε και θα υποστηρίζουμε!..

* Οι Σλάβοι δεν έχουν πολλά “πνευματικά πετάγματα”, το έχουμε πει! Είναι “δυσκοίλιοι” στην σκέψη και μη… ευλύγιστοι! Συνεπώς είναι και “εύκολοι” στην… ανάγνωση! Οι Βρεττανοί όμως, που είναι -ιστορικά- οι παραδοσιακοί δάσκαλοι (και) στο αντικείμενο ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, μήπως κάπου τα τελευταία χρόνια έχασαν τον… προσανατολισμό τους; “Ρωτάω εγώ τώρα”!..

  • Και μιας και ήρθε η κουβέντα για τους Βρεττανούς, “χαλαρώνοντάς το λίγο το θέμα”, ας ευχηθούμε να δούμε φέτος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ στο νησί, τους “Κόκκινους” εκεί, την μεγάλη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, όπως και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, ώστε να θυμηθούμε και τα εφηβικά μας χρόνια, εκτός της χαράς που θα πάρουμε! Το ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ φέτος νομίζω! Άντε μπας και συμπαθήσω και τον διοπτροφόρο Γερμανό προπονητή της, τον Χερ… ΚΛΟΜΠ!..

11. Ναι, είναι δυνατόν να μην υπήρχε; Μάλλον αγνοείς την… Ιστορία! Και βεβαίως υπάρχει στις Η.Π.Α. εβραϊκή Οργάνωση ¨”φίλα” προσκείμενη στους Τούρκους! Πρόκειται για την Αμερικανική Ένωση Εβραίων Φίλων της Τουρκίας” (ΑΑJFT).

12. Ναι είναι αλήθεια! Η Μαργαρίτα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (τώρα βρίσκεται… “με άδεια εξόδου από τον Τάφο”) συμμετείχε τον Μάϊο του 1998, στην ν. Κω, σε ΕΤ Συνέδριο Γυναικών, με τίτλο: Αιγαίο χωρίς σύνορα!

– Κάτι τέτοια συνέδρια, κάτι βραβεία ΙΠΕΚΤΣΙ, κάτι κουμπαριές, κλπ, είναι θέμα για διδακτορικό φιλαράκο και με έρευνα που θα έπρεπε να εστιαστεί κυρίως, στο ποιοί κρύβονταν από πίσω, και σε τί αποσκοπούσαν, πραγματικά όμως σε τί απέβλεπαν και εξακολουθούν να αποβλέπουν, όσο και να ατόνισαν οι σχετικές “πρωτοβουλίες”, που είχαν ως πραγματικό… παραγωγό τους, τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” των Η.Π.Α. και την -τότε- CIA… τους! Μόνο αυτό τώρα.

13. Ο Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ελεγχόταν από τα Τεξανικά “καρτέλ”, ενώ ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ από την “ARAMCO”.

– Στην “ARAMCO”, μιας και την ανέφερα, “ανήκαν” πολλά στελέχη της Χούντας 1967-1973 και της Χούντας 1973-1974, και γι’ αυτό, μετά το 1974, την πτώση της Χούντας και την δυτική προδοσία της Κύπρου, πολλοί εξ αυτών κατέφυγαν στην Σ. Αραβία!

– Στην “ARAMCO” ανήκε ή και ανήκει ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ενώ ο Λάτσης (όπως και ο συγχωρεμένος Κυριακού) ανήκει / ελέγχεται από τα Αγγλο-Τεξανικά “καρτέλ” (BP- SHELL, κλπ).

– Είπαμε! Γράψαμε σχετικά! Το ποιές εξ αυτών των εταιρειών (εννοώ των παγκοσμίων πετρελαϊκών κολοσσών), ήλεγχαν ή ελέγχουν ποιούς πολιτικούς είναι άκρως φλέγον ως θέμα, αφού δημιουργούσε και δημιουργεί πάντα πολιτική και στρ-κή… Ιστορία! (Χωρίς να είναι τόσο απλό, αλλά αν πχ ο Τσίπρας και ο ΡΤΕ, λέμε τώρα, ελέγχονται από τα ίδια “καρτέλ”, τότε Ε-Τ πόλεμος δεν γίνεται! Όχι όμως τώρα περισσότερα)!..

14. Κάνεις λάθος! Υπάρχει Βουλγαρικό Δόγμα” κατά της Ελλάδος, τον 21ο αι. Το Ε/ΓΕΕΘΑ ή έστω το Ε/ΥΠΕΞ εκτιμώ πως (θα) γνωρίζουν σχετικά!

15. Δεν ξέρω! Αλλά και να ήξερα το ποιός είναι ο κουμπάρος του Καμμένου στην ΕΥΠ, δεν θα έλεγα ΠΟΤΕ το όνομά του και την θέση του, ακριβώς διότι υπηρετεί στην ΕΥΠ.

16. Οι Λατίνοι έλεγαν: Salus Patride Supr Emma Lex Esto”, δηλαδή “Η Σωτηρία Της Πατρίδος Είναι Ο Υπέρτατος Νόμος! Αυτή είναι η απάντησή μου νεαρέ μου φίλε! Γράφω “νεαρέ”, επειδή σε “κρίνω” ότι είσαι “μικρός”, λόγω του πολύ συναισθηματισμού που διέκρινα στο γραπτό σου.

17. Όπιο και μαριχουάνα, εδώ και 20+ χρόνια, καλλιεργούνται στα Σκόπια, και συγκεκριμένα στις περιοχές της Στρούμνιτσας, της Γευγελής, της Αχρίδος και του Βαλάντοβου! Επίσης, υπάρχουν και εργοστάσια παρασκευής ναρκωτικών, και μάλιστα και σκληρών, αλλά μέχρις εδώ!..

– Στα Σκόπια γινόταν και γίνεται επίσης λαθρεμπόριο όπλων! Η πόλη των Σκοπίων έχει γίνει εδώ και χρόνια “Κέντρο  Συνάντησης” λαθρεμπόρων όπλων, από Τουρκία, Αλβανία και Βουλγαρία.

18. Άστο αυτό, “ζεματάει!.. Το ποιός είναι ή ήταν -άντε- ο Ραφαέλ Ντε ΣΙΓΚΟΥΡΑ, άστο για άλλη φορά!.. Αλήθεια! “Δοκιμάζεις”… τις γνώσεις μας ή συμβαίνει κάτι άλλο;

19. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ της σημερινής ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και ΑΝΑΡΧΙΑ “υπ’ αυτόν ή ως… ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ του, εμφανίζονται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ στην… εικόνα των νεαρών μαθητών και  των επιλεγμένων -ηλικιακά λίγο μεγαλύτερων- καθοδηγητών τους, πρόσφατα, στο γραφείο του Υπουργού “Πλήρους Διαλύσεως της Ελληνικής Παιδείας” (διέγραψε ό,τι ελληνικό από την Παιδεία μας / καλά για τα Θρησκευτικά “δεν το συζητάμε”), Κων-πολίτη και μη έχοντος υπηρετήσει στον ΕΣ, έναντι χρηματικής εξαγοράς επί Χούντας, Κου ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ!.. (Ναι, αυτού που η μούρη του θυμίζει τις μούρες των 7 Νάνων, στο γνωστό παραμύθι με την Χιονάτη, ναι, αυτού που το “παίζει” και φίλος του “Οικουμενικού Πατριάρχη” μας)!..

20. Αναζήτησε πρώτα την έννοια των ορισμών των 2 λέξεων – εννοιών,ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και ΕΘΝΙΣΤΗΣ, εντόπισε και κατανόησε την διαφορά τους, και μετά τα ξαναλέμε!..

21. H είδηση περί Στρατοδικείου, για τους Κούκλατζη και Μητρετώδη και για τους Δκτές τους, αν δεν είναι… “fake”, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΗ, ως απόφαση, διότι –ΚΥΡΙΩΣ(!)– προέχει το ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, το οποίο με την συγκεκριμένη υπόθεση επλήγη βαρύτατα, ενώ παράλληλα δημιούργησε και μείζον πρόβλημα στην εφαρμογή της -όποιας, έστω- εξωτερικής μας πολιτικής !.. Αν είναι αληθινή, είθε το Στρατοδικείο να μην είναι… “μούφα” ή και “παπάντζα”!.. Οψόμεθα!.. (Αυτή είναι η γνώμη μας, που μπορεί… εμμέσως -πιθανώς- να ζητήσατε, με το να την εκμαιεύσετε “τεχνικά”, ήτοι με μία -πιθανώς- σκοπίμως “fake” κυκλοφορήσασα είδηση)!..

ΑΠΙΘΑΝΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. 

Ο Αντρέι Αλεξάντροβιτς Ζντάνοφ, γεννημένος στην Μαριούπολη, ήταν στενός συνεργάτης του Στάλιν και μια από τις πλέον αμφιλεγόμενες μορφές της ΕΣΣΔ, κυρίως για την πολιτιστική του πολιτική, ενώ επικρίσεις δέχτηκε και για προσωπικά του πάθη, όπως ο αλκοολισμός του. Ωστόσο, αν πτυχές της δράσης του από τη σημερινή σκοπιά φαίνονται υπερβολικές ή αποτυχημένες, η συμβολή του τόσο στην ίδια την Οκτωβριανή Επανάσταση όσο και στη σοσιαλιστική οικοδόμηση μόνο αμελητέα δε μπορεί να θεωρηθεί.

Ο πατέρας του ήταν σχολικός επιθεωρητής και τον έχασε σε νεαρή ηλικία. Φοίτησε κάποια χρόνια στην Τεχνική Σχολή του Τβερ, πέρασε μισό χρόνο στη Γεωργική Σχολή της Μόσχας και τέσσερα χρόνια στη σχολή υπαξιωματικών της Τιφλίδας στη Γεωργία, όπου του βεβαίωσαν “μη ολοκληρωμένη παρακολούθηση μέσης εκπαίδευσης”.

Το 1916 κλήθηκε να υπηρετήσει στον τσαρικό στρατό, ενώ ήδη τον προηγούμενο χρόνο είχε γίνει μέλος των μπολσεβίκων.

Συμμετείχε ενεργά στα επαναστατικά γεγονότα του 1917, αναδεικνόμενος σε προϊστάμενο ενός σοβιέτ επαναστατημένων στρατιωτών.

Το 1918 έγινε υπεύθυνος οικονομικών στο Σαντρίνσκ και την ίδια χρονιά ως το 1920 υπήρξε υπεύθυνος πολιτικής προπαγάνδας του Κόκκινου Στρατού και συντάκτης της εφημερίδας “Τβέρσκαγια Πράβντα”.

Η ανάδειξη του σε κομματικά αξιώματα υπήρξε συνεχής, καθώς το 1930 έγινε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος Μπολσεβίκων κι από το 1939 μέλος του Πολιτικού Γραφείου. Ανέλαβε επίσης τη θέση του δολοφονημένου Κίροφ ως κομματικός γραμματέας του Λένινγκραντ, από το 1934 ως το 1944.

Αναδείχθηκε σε στενό συνεργάτη του Στάλιν πλάι στους Μολότοφ, Μαλένκοφ, Βοροσίλοφ και Καγκάνοβιτς.

Το 1940 μετέβη στην Εσθονία, επιβλέποντας τις διαδικασίες διαμόρφωσής της σε σοβιετική δημοκρατία.

Στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έπαιξε ηγετικό ρόλο στην πολιορκία του Λένινγκραντ, που κράτησε 950 μέρες, ως επικεφαλής του πολεμικού σοβιέτ της πόλης, ενώ το διάστημα 1944 -1947 ηγήθηκε της επιτροπής συμμαχικού ελέγχου στη Φινλανδία.

Το 1946 ο Στάλιν ανέθεσε στο Ζντάνοφ τη χάραξη της πολιτιστικής πολιτικής στην ΕΣΣΔ. Η “zhdanovshchina”, όπως έγινε γνωστή η πολιτική του στον τομέα συνοψίζεται στη φράση “Η μοναδική αντίθεση που επιτρέπεται στη σοβιετική τέχνη είναι εκείνη μεταξύ του καλού και του καλύτερου”.

Η σκλήρυνση της πολεμικής κατά των ξένων επιρροών στη σοβιετική κοινωνία και τέχνη είναι βέβαια αδύνατον να αντιμετωπιστεί αποσπασμένη από την αποκρυστάλλωση του ψυχροπολεμικού κλίματος που λαμβάνει χώρα την ίδια εποχή. Στο στόχαστρο του Ζντάνοφ βρέθηκαν αρχικά ο σατιρικός συγγραφέας Μιχαήλ Ζοστσένκο και η ποιήτρια Άννα Αχμάτοβα, για τα “απολίτικα, αστικά, ατομικιστικά έργα τους”, ενώ από τις αρχές του 1948 στράφηκε εναντίον αυτού που έβλεπε ως φορμαλισμό στη μουσική. Έτσι λοιπόν, κατηγόρησε τους κορυφαίους σοβιετικούς συνθέτες, Ντμίτρι Σοστακόβιτς, Σεργκέι Προκόφιεφ και Αράμ Χατσατουριάν για μοντερνισμό, ελιτισμό, έλλειψη μελωδικότητας και αρμονίας, επιρροή από παρακμιακά δυτικά πρότυπα κι απώλεια επαφής με το λαϊκό γούστο.

Παρότι η κριτική του Ζντάνοφ επηρέασε τη δυνατότητα δημοσίευσης και παρουσίασης των μουσικών έργων τους, εκείνοι δε στερήθηκαν τα προνόμιά τους, ούτε υπέστησαν άλλου είδους κυρώσεις. Επίσης ο Ζντάνοφ, που προσωπικά διέθετε μεγάλη καλλιέργεια, έβλεπε την διαδικασία ενίοτε με παιγνιώδη διάθεση. Όταν ο Προκόφιεφ, που είχε μόλις επιστρέψει στην ΕΣΣΔ και δεν είχε εγκλιματιστεί πλήρως, σνόμπαρε την υπόδειξη του επικεφαλής της κομματικής επιτροπής ελέγχου να μη μιλάει με το διπλανό του, ο Ζντάνοφ σύμφωνα με πολλούς παριστάμενους ξέσπασε σε δυνατά γέλια. Επίσης έγραψε ένα αυτοσαρκαστικό σατιρικό σκετς, στο οποίο ένας υπουργός σύρεται σε συναυλία από τη φιλόμουση σύζυγό του. Μετά πέφτει για ύπνο, όταν τον ξυπνάει ανήσυχη η γυναίκα του ότι δε διάβασε την απόφαση της “Κεντρικής Επιτροπής”, που καταδικάζει όλα αυτά τα μοντερνιστικά σκουπίδια. Στο τέλος αποδεικνύεται ότι η μουσική της παράστασης ανήκε στον κλασικό συνθέτη του 19ου αιώνα Μιχαήλ Γκλίνκα.

Σημαντικός ήταν και ο ρόλος του στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, ως οργανωτής της “Κομινφόρμ, στην ιδρυτική συνάντηση της οποίας, στις 25 Σεπτεμβρίου 1947, πραγματοποίησε την περίφημη ομιλία-απάντηση στο Δόγμα Τρούμαν που είχε διατυπώσει το Μάρτη εκείνης της χρονιάς ο Αμερικανός πρόεδρος, διακρίνοντας ο ΖΝΤΑΝΩΦ τον κόσμο σε “ιμπεριαλιστικό” και “δημοκρατικό” στρατόπεδο, με επικεφαλής τις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ αντίστοιχα.

Η επιδεινούμενη κατάσταση της υγείας του είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του σε σανατόριο της Μόσχας, όπου και πέθανε από έμφραγμα στις 31 Αυγούστου 1948.

(ΠΗΓΗ: “Κατιούσα”)

2.

NEWTON’S ANTI-SEMITISM PROBLEM

Radical teachers enlist local reporter to cover up anti-Semitism in Newton, MA schools.

Ilya Feoktistov

Newton, Massachusetts, a large Boston suburb, has an anti-Semitism problem in its public schools. Some Newton high school teachers, trained by Saudi and Qatari-funded curriculum mills, teach about the history of the Middle East and the Arab-Israeli conflict in ways that the U.S. Department of Education Office of Civil Rights defines as anti-Semitic.

Influenced by anti-Semitic classroom portrayals of the Jewish state, some Newton students have bullied their Jewish classmates with Nazi comparisons; and swastikas have appeared at a couple of schools.

In response to the situation, local activists have been engaged in grassroots campaigns to remove the anti-Semitic elements in the Middle East curriculum. The campaign, initiated by APT, strongly supported by CAMERA, and recently joined by the group Education Without Indoctrination (EWI), has included an in-depth investigation of the curriculum by APT, a short APT documentary about the events, a scholarly report by CAMERA analyzing curricular materials, numerous published articles, as well as correspondence with the school committee, the school superintendent, and Newton’s mayor. More recently EWI initiated a lawsuit against the Newton School Committee over an illegal lack of transparency. National news stories have emerged about biased teaching in Newton schools.

Now, after seven years of grassroots campaigns, Boston’s establishment Jewish leaders, who were for a long time reluctant to address the problem, have finally acknowledged it. On October 9, at a public meeting hosted by the Israeli-American Congress (IAC), the Jewish Community Relations Council, the New England branch of the ADL, and the Committee on Accuracy in Middle East Reporting in America (CAMERA), all discussed the biased Middle East curriculum at Newton schools.  All the groups, including the IAC, agreed that the curriculum and the teachers who use it are promoting anti-Israel lies to Newton students. The event further augmented the mounting negative publicity and pressure on the schools and teachers to act. Instead of addressing the problem, the very next day the educational establishment in the city struck back.

On October 10, Newton North High School teachers staged a protest against Jewish community’s concerns about their teaching. The protest was led by David Bedar and John Fitzgerald, two history teachers who have attended the Qatar-funded anti-Israel teacher trainings exposed by APT. The protestors, among whom were young children and Newton Schools Superintendent David Fleishman, ignored the concerns of the Jewish community, and portrayed the biased teachers, as opposed to Newton’s Jewish students, as the real victims of bullying and harassment. Some teachers were holding signs reading, “Defeat Hate, Defend Newton.” That the two missives are mutually exclusive never occurred to these teachers, who claim to teach critical thinking. Neither did the irony in a claim that exposing hate and civil rights violations by adult teachers against minority students amounts to bullying the teachers.

None of the speakers at the rally addressed the substance of the Jewish community’s allegation that Newton teachers had taught anti-Semitic lies given to them as lesson plans at teacher workshops sponsored by the Jew-hating regimes of Saudi Arabia and Qatar. None mentioned that the Jewish community might be upset because teachers had handed out falsified primary documents, a Hamas Charter, for example, that erased Hamas’s call for the murder of all the world’s Jews; or a set of PLO propaganda maps with the PLO branding removed so that the students would think the maps were factual. The lesson for Newton students?

The teachers coopted a reporter for the Newton Patch “hyperlocal news” website, Jenna Fisher, to engage in a slanderous and hateful attack against those representing the Newton Jewish community’s concerns. The way Ms. Fisher has it in the article, “Jewish community groups including the ADL, JCRC, Israeli-American Congress and CAMERA” aren’t at all interested in “good-faith discussion.” Instead, the Jewish groups are “bullying and harassing” the poor teachers.

Ms. Fisher reserved her most serious libels for my organization, APT, and her go-to source for these libels was the Massachusetts branch of the Council on American-Islamic RelationsAccording to the FBI, “CAIR and its founders were part of a group set up by the Muslim Brotherhood to support Hamas,” an organization whose charter calls for the murder of every Jew on the planet. In 2009, a federal district judge ruled that prosecutors in the largest terrorist fundraising trial in American history have established “at least a prima facie case as to CAIR’s involvement in a conspiracy to support Hamas.” CAIR has helped raise millions of dollars for Hamas terrorists.   It’s not surprising that a Massachusetts organization connected to the genocidal Jew-hating terror group Hamas will make false and vicious claims against APT.  What is surprising is that a reporter like Ms. Fisher, whether due to malice or incompetence, fails to see that.

Sheikh Ahmed Mansour, an Al Azhar-educated moderate Islamic scholar sits on APT’s board of directors. CAIR’s associates in Egypt tried to have him killed. APT’s president, Charles Jacobs, was honored by Dr. Martin Luther King Jr.’s widow, Coretta Scott, for freeing tens of thousands of black African slaves – many of whom were Muslims – in the 1990s. Newton history teachers, on the other hand, minimize the significance of modern-day slavery in their lessons. According to a Gallup poll, 88% of American Muslims say that CAIR does not best represent them. On the other hand, the Boston Jewish Advocate wrote in an editorial early this year that “APT, which many members of the Jewish community support with their hearts, minds, efforts and dollars . . . clearly represents a significant segment of our Jewish community.”

With their mindless slurs, Newton’s teachers have taught their students that race-baiting insults are preferable to good arguments in their classrooms. They and Ms. Fisher have now taken a stand in support of biased and hateful teaching, and against the Newton Jewish community’s concerns, while wrapping their intolerance in the mantle of fighting hatred. It remains to be seen how the school committee and the decent residents of Newton will respond.

3. 

OBAMA ISSUED A STAND DOWN ORDER, TRUMP LAUNCHES CYBEROPERATIONS AGAINST RUSSIA

Daniel Greenfield

Remember when the media, lefties and Never Trumpers were howling that President Trump had failed to stand up to Russia?

I predicted that the Dem 2020 candidate will run on restoring relations with Russia, the way Obama did. And with the INF toast, an America presence in the Arctic, and moments like this, the media is starting to clumsily pivot to, Trump will get us into a war with Russia.”

The US military’s Cyber Command has begun targeting Russian operatives believed to be attempting to influence the 2018 midterm elections as part of a broad effort in coordination with several government agencies, an administration official confirmed to CNN.

The operations are aimed at making meddling more difficult.

It’s CNN so the article mentions several administration officials, but not Trump. Also, no context is provided. Context like this.

Former President Barack Obama’s cybersecurity czar confirmed Wednesday that former national security adviser Susan Rice told him to “stand down” in response to Russian cyber attacks during the 2016 presidential campaign.

Michael Daniel, whose official title was “cybersecurity coordinator,” confirmed the stand-down order during a Senate Select Committee on Intelligence hearing held to review the Obama and President Donald Trump’s administrations’ policy response to Russian election interference.

Old narrative: Trump is failing to stand up to Russia. Get ready for the new narrative, Trump is standing up to Russia too much.

4. Καλά ο… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ” και… “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ” (λέμε τώρα) “Διεθνής Εβραίος”, ο οποίος μισεί την Φυλή του, Γ. Σόρος, ασχολείται με το “DNA”, (τα Γένη, κλπ), σαν το κτήνος, τον Χίτλερ; Μήπως τελικά είναι ακριβώς, ένα πιστό του αντίγραφο, δήθεν… αριστερής εκδόσεως; Τί λέτε;

DON’T CRY FOR SOROS’ GENDER STUDIES IN HUNGARY

Without gender studies, what will happen to all the animals in the Budapest Zoo?

Daniel Greenfield

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism

First, Hungary built a wall to keep Muslim migrants out. Then it passed the Stop Soros law. And then it really went too far by refusing to pay for degrees in gender studies at Soros’ pet leftist university.

Prime Minister Viktor Orban’s decree dropped funding and accreditation for gender studies last week.

The tragedy was only lessened by the latest findings within gender studies that gender had been invented by dead old white men to oppress the women who (as the latest research in gender studies had proven) never existed. If gender doesn’t exist, why do we need gender studies? Shouldn’t gender studies go the way of single sex bathrooms, due process and the entire history of western civilization?

Gender studies insist that gender is just a performative construct of the patriarchy, and if so, gender studies had disproven its own existence and eliminated itself from the threadbare fabric of reality.

Why do we need an entire academic discipline to study its own non-existence?

It doesn’t help that there’s no word for gender in Hungarian. Instead, gender studies uses a coined term, “társadalmi nem”, which apparently means, “social sex”. Making gender studies sound like a mandatory Stalinist collectivist dance in a gulag hasn’t helped win Hungarians over.

Hungary’s government has offered certain salient arguments in defense of eliminating the noble and non-existent field of gender studies, such as the few students enrolled in its courses, and the non-existent employment opportunities in the non-existent field of the non-existent discipline.

Or, as one Hungarian politician noted, “no-one wants to employ a gender-ologist.”

There are only two universities in Hungary that offer courses in gender studies, Eötvös Loránd University and the Central European University. ELTE has yet to graduate any asexually budding ‘genderologists’.

CEU was founded by that noted scholar of gender studies, George Soros, whose graduate degree in the field was achieved when his former Brazilian soap opera mistress punched him in court over his refusal to give her a $1.9 million Manhattan apartment.

Nor was she invited to lecture on gender studies to Hungarian hipsters in the hallowed halls of CEU.

CEU does currently offer an MA degree in Critical Gender Studies to “educate and train future generations of gender specialists”. Since gender doesn’t exist, it’s unknown if these generations of gender studies specialists will come from budding, cloning or other forms of asexual reproduction, and who or what wants generations of otherwise unemployable gender studies specialists in Hungary.

Especially as Hungary will no longer be accrediting or funding these gender specialist generations.

To gauge the sheer parasitic uselessness of the field, the MA degree posits that ‘genderologists’ may find jobs in, “education, academic research, social services, non-governmental organizations, policy, social change advocacy, government advising and applied research, journalism, as well as jobs that entail various kinds of artistic production”. To summarize, genderologists can poison minds in academia, create destructive policies for the government, write nasty screeds for the media or make bad art.

This isn’t an academic discipline. It’s a political movement. Its only employment opportunities are indoctrinating students to indoctrinate others in order to establish a leftist totalitarian dictatorship. Like other identity politics studies, it’s Marxism-Leninism in tribal identity flavors. And the Hungarians, like just about everybody else outside Berkeley and Brussels, are maxed out of Marx.

Soros U or CEU claims that the Department of Gender Studies “strives to meet the growing demand for expertise in gender issues”. How big is this demand? After a decade, CEU claims that only 129 students have an MA in Gender Studies. An average of 16 enroll every year. According to the National Lightning Safety Institute, more Poles are killed by lightning strikes than Hungarians enroll in gender studies.

Here are some of the PhD thesis topics in CEU’s Gender Studies sure to attract corporate employers.

“Re-con-queering Shakespeare: a Feminist Genderconstruction,” “Queer(ing) Naturecultures: The Study of Zoo Animals”, and “Integrating the Patriarch?: Negotiating Migrant Masculinity in Times of Crisis of Multiculturalism.” It figures that the only ones to get a pass on patriarchy would be Muslim migrants.

And how can any company pass up the opportunity to hire the author who contended that, “the issues of sexuality and gender have been a part of the zoo project since its inception”?

Without gender studies, who will genderqueer all the animals in the Budapest Zoo?

To paraphrase Gloria Steinem, Hungary needs gender studies like a fish needs a bicycle. Or Natureculture piscines queering Shakespearean velocipedes at the expense of Hungarian taxpayers.

CEU, for its part, has issued a statement warning that eliminating gender studies, “would harm the prestige of the country”. As the SS Panzer Corps had before it, the Open Society Foundation has been forced to retreat from Hungary to Berlin. CEU could take its gender studies off to Soros’ Open Society Fuhrerbunker in Berlin near the Rotes Rathaus (Red City Hall) once rebuilt and decorated with swastikas by the Nazis. If the Muslim migrants now filling Berlin won’t find gender studies appealing, who will?

Berlin has once again welcomed its occupiers turned refugees. And the Open Society Foundation’s personnel have reportedly found new homes, coffee shops and plans to irradiate all the world’s gold.

The twilight of gender studies in Budapest has led to an outpouring of support from useless academics worldwide. The London School of Economics Gender Department denounced, “right-wing populist agendas that naturalise power relations between men and women”. LSE’s Gender Department would apparently prefer that these relations be unnatural instead.

ATGENDER (European Association of Gender Research, Education, and Documentation) condemned, “the logic that the provision of academic degrees should be made dependent on financial merit”, and RINGS, the International Association of Institutions of Advanced Gender Studies, denounced it as, “anti-educational, anti-scientific, anti-democratic, and anti-equality.”

The National Women’s Studies Association, which supports a boycott of Israel, with no sense of irony, condemned Hungary’s move as “an affront to academic freedom and to the open exchange of ideas”.

Below that is a letter defending Rabab Abdulhadi, an anti-Israel academic who had used public funds to meet with Sheikh Raed Salah, the noted gender studies leader of the Muslim Brotherhood in Israel convicted of funding Hamas. The Muslim Brotherhood is a feminist organization whose “family experts” have preached that if a woman is beaten, “she shares 30 percent or 40 percent of the fault.

There’s some material for gender studies there, but they wouldn’t touch it with a thousand foot pole.

And Hungarians will somehow have to make do without hearing lectures about the evils of the patriarchy from radical academics whose feminism ends at the barbed green border with Islam.

Soros apologists have claimed that criticizing the hoary anti-Semite is anti-Semitic. Now they claim that ending support for ‘genderologists’ who accept beating women is sexist. Not to mention that failing to fund an ideological movement that seeks to destroy rational inquiry at universities is anti-intellectual.

Supporters of an academic boycott of the Jewish State hypocritically clamor about academic freedom, and the organizations that ‘no platform’ opposition speakers whine about political intimidation.

If it weren’t for the misogyny, misandry, anti-Semitism, and Islamism, gender studies would be just another academic scam for turning unemployables into political activists willing to work for almost nothing in exchange for wreaking vengeance on the society that refuses to employ them.

This is what Hungary is missing out on by passing up the opportunity to fund gender studies.

Don’t cry for Soros’ Gender Studies, Hungary. Weep for American academia instead.

5.

NETANYAHU CALLS FOR PALESTINIAN ‘STATE-MINUS’

The only possible solution is that they will have autonomy over themselves,” Netanyahu said, “but not the ability to harm us.

BY 
OCTOBER 24, 2018 

Prime Minister Benjamin Netanyahu speaks at the Jewish Federations of North America General Assembly

Prime Minister Benjamin Netanyahu speaks at the Jewish Federations of North America General Assembly. (photo credit: GPO/KOBI GIDEON)

Prime Minister Benjamin Netanyahu repeated his commitment to the idea of Palestinian self-government in the West Bank, provided that Israel preserve total security control of all territory west of the Jordan river.

Speaking at the General Assembly of the Jewish Federations of North America on Wednesday, Netanyahu said that he believed in a solution where the “Palestinians have all the powers to govern themselves and none of the powers to threaten us.”

He related discussions he had with former US Vice President Joe Biden where he said that he was not interested in “labels” such as “two-state solution,” but in the substantive issue of Israeli security and insisted that Israel maintain security control in “the tiny area west of the Jordan.”

Netanyahu asserted that the only reason the West Bank had not become a Hamas-controlled territory from which missiles are launched at Israeli cities, like the Gaza Strip, was because of ongoing Israeli military presence in the territory.

He said that if Israel were to lose security control in the territory, Hamas would overthrow the Palestinian Authority“in a minute.”

The prime minister also said that Israel had thwarted an assassination attempt against PA President Mahmoud Abbas.

Netanyahu also addressed the state of Israels relations with world Jewry, but said that the most serious challenge to Jews in the Diaspora was a loss of Jewish identity amongst Jewish youth, and that great efforts must be made to ensure the survival of the Jewish people outside of Israel.

Speaking at the General Assembly of the Jewish Federations of North America, Netanyahu also implicitly blamed the Reform and Conservative movements for disputes over religious concerns in Israel, including prayer rights at the Western Wall and Jewish conversion, due to their legal petitions to the High Court of Justice

During a 40 minute conversation with outgoing JFNA chairman of the board Richard Sandler, Netanyahu waxed lyrical about the strength of US-Israel ties and the ongoing high levels of public support in the US for the Jewish state.

As the interview had concluded, and as he was applauding Sandler for his work, Netanyahu said that he would be remiss if he did not state what he believed was the greatest challenge for the Jewish people.

Netanyahu said that Jewish destiny in the State of Israel was in the hands of the Jewish people.

“What I am concerned with when it comes to the Jewish people is one thing, and that is the loss of identity,” said the prime minister.

“It’s not the question of the [Western] Wall or conversion, that we can overcome, it’s the loss of identity.

Citing an article by Reform Rabbi Ammiel Hirsch calling for concern over the continuity of the Jewish people, Netanyahu said that Jews in the Diaspora must be concerned with Jewish survival.

“Jewish survival is guaranteed in the Jewish state if we defend out state. But we have to also work at the continuity of Jewish communities in the world by developing Jewish education, the study of Hebrew, having young Jews come to Israel,” he said.

“We need to do an approach in the internet age to young Jewish men and women and young Jewish children around the world so that they understand that their own future as Jews depends on continuous identity, and it’s protecting Jewish identity and developing Jewish consciousness that is the most important thing, it touches on the foundations of history.”

Speaking earlier in the conversation about disagreements between the government and the Jewish leadership in North America over the Western Wall, conversion and other concerns, Netanyahu repeated comments he has made in the past that matters of religion and state in Israel evolve over time through a series of compromises to the status quo on such concerns.

The prime minister said that “a series of evolving understandings and compromises” had developed since the inception of the state, but that “challenges on a series of issues in the courts primarily from the Reform movement but also from the Conservatives” had disrupted the status quo on the Western Wall, conversion and other religious issues.

Netanyahu pointed to compromises he has sought over these concerns and said that such understandings with incremental progress were the way forward on religious matters.

Jewish survival is guaranteed in the Jewish state if we defend out state. But we have to also work at the continuity of Jewish communities in the world by developing Jewish education, the study of Hebrew, having young Jews come to Israel, he said.

“We need to do an approach in the internet age to young Jewish men and women and young Jewish children around the world so that they understand that their own future as Jews depends on continuous identity, and it’s protecting Jewish identity and developing Jewish consciousness that is the most important thing, it touches on the foundations of history.”

Speaking earlier in the conversation about disagreements between the government and the Jewish leadership in North America over the Western Wall, conversion and other concerns, Netanyahu repeated comments he has made in the past that matters of religion and state in Israel evolve over time through a series of compromises to the status quo on such concerns.

The prime minister said that “a series of evolving understandings and compromises” had developed since the inception of the state, but that “challenges on a series of issues in the courts primarily from the Reform movement but also from the Conservatives” had disrupted the status quo on the Western Wall, conversion and other religious issues.

Netanyahu pointed to compromises he has sought over these concerns and said that such understandings with incremental progress were the way forward on religious matters.

6. Σχετικά με το περιεχόμενο του παρακάτω άρθρου! Ήμουν σίγουρος ότι κάτι “τρέχει, αφού παρακολούθησα “εκ του σύνεγγυς” τα όσα είχε πει, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όταν είχε έλθει στην χώρα μας, ο ΠτΔ του Ισραήλ, Κος ΡΙΒΛΙΝ και εκτίμησα ότι ο Ι/ΠτΔ είναι, σε σχέση με τον Β. Νετανιάχου, σε τελείως άλλη… κατεύθυνση!.. Διαβάστε!

Israeli president accused of plotting ‘putsch’ to shunt Netanyahu aside

By Batya Jerenberg, World Israel NewsOn Wednesday, President Reuven Rivlin’s office denied allegations made by Benjamin Netanyahu’s associates that he intended to prevent the prime minister from becoming the country’s leader should his party emerge victorious in the next elections.“We had trouble finding any real information in the report other than a detailed description of paranoia that is not based on any real step or even a thought that actually happened,” the president’s statement said. “Treating such phenomena should be left to professionals who are not spokespeople.”

The sparring began when Israel Hayom reported that Netanyahu had planned on calling early elections this month but reversed course when he learned that Rivlin might ask a different member of his Likud Party to form a coalition – even though he is the elected head of the party.

According to Israeli law, the president can ask any Knesset member to form a government.

“This is the stinkiest maneuver of all time; it’s a putsch attempt,” the paper quoted an anonymous senior Likud official. “They know that Netanyahu cannot be replaced in the elections, so they try every which way they can think of to get him out.”

No love lost

It’s no secret that the president is not one of the prime minister’s greatest fans, especially after Netanyahu made strenuous – though unsuccessful — efforts to derail Rivlin’s candidacy for president in 2014. Rivlin also hinted at a conference in February that Netanyahu should resign if indicted for any of the four alleged corruption cases against him currently under investigation.

The police had just recommended indictment in two of them (the “receiving expensive gifts” affair and “favorable coverage in Yedioth Ahronot” affair), and Rivlin noted that “in the past many senior politicians expressed their views clearly on what happens when there is an indictment.” This was a clear reference to Netanyahu, who had publicly called for then-prime minister Ehud Olmert to resign when he faced similar allegations.

Saar a suspect

The plot thickened when the paper pointed to a possible “suspect” – former Interior Minister Gideon Saar – basing its revelation on a Netanyahu associate, who said, “The plot that was published today in Israel Hayom was not hatched in the president’s residence, but by a former Likud official, who also spoke about it with some of the coalition partners.”

Suspicion readily fell on Saar because he is close to Rivlin and served as his campaign manager in his bid for the presidency. However, Saar has publicly supported Netanyahu, having worked as his minister of education and minister of internal affairs, among other key posts.

Saar quit politics in 2014, citing personal reasons but has gradually made his way back.

According to reports, Netanyahu’s fears prompted Likud MK David Amsalem to draft a bill that would limit the president’s selection powers and ensure the party leader forms the government.

 

-/-