Ευθέως!

Φίλοι μου!

– Με αφορμή τα διαδραματισθέντα (14-05-2018), στα σύνορα του Ισραήλ με την περιοχή της Γάζας (μια Γάζα την οποία ελέγχει η τουρκόφιλη τρομοκρατική Οργάνωση των Παλαιστινίων Σουνιτών της Χαμάς“), γενικευμένα επεισόδια, που είχαν ως αφορμή τα εγκαίνια της μεταφερθείσας απ’ το Τελ Αβίβ, νέας Πρεσβείας των Η.Π.Α. στα Ιεροσόλυμαβγήκαν” πάλι τα γνωστά νεο0ταξίτικα, χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια” των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών, να… κλάψουν πάνω απ’ τα πτώματα των -κατά πληροφορίες- 60 Παλαιστινίων νεκρών και πάνω απ’ τα κορμιά των περισσοτέρων από τους 3.000 Παλαιστινίους τραυματίες!

{Η “ΧΑΜΑΣ θυμίζω ότι έχει καταδικάσει τους υπ’ αυτήν Παλαιστινίους στην φτώχεια, στην ολοκληρωτική ανέχεια και ουσιαστικά στην πορεία προς το θάνατο, εκπαιδεύοντας τα παιδιά των Παλαιστινίων της Γάζας στο να γίνονται μελλοντικοί τρομοκράτες, τρομοκράτες, στο βωμό του απατηλού, του ψευδούς οράματος της καταστροφής του Κράτους του Ισραήλ! [Έχουμε γράψει εδώ, πόσα κονδύλια και τί ύψους διατίθενται ετησίως, απ’ όλους τους Παλαιστινίους, (και απ’ αυτούς του Μ. Αμπάς), ώστε να ενισχύεται η “γέννεση” και η εκπ-ση τρομοκρατών, αλλά και σε περίπτωση θανάτου τους, να αποζημιώνονται οι οικογένειές τους]}!..

– Σίγουρα, δεν μπορεί να μην λυπάται κανείς, και μάλιστα πολύ βαθειά, για τον χαμό ανθρώπων γενικώς, και δη νέων, και ειδικά κάτω από τέτοιες συνθήκες, το… 2018!.. Όμως!..

– Όμως πρέπει όλοι να αντιληφθούμε Κα… Ιουλία μου και οι άλλοι που… “σας έπιασε ο πόνος”, ότι: 

√   Οι λαοί που θέλουν να ζήσουν πολεμάνε!

 • Ένας τέτοιος λαός είναι ο αποφασισμένος πια λαός του Ισραήλ, του οποίου οι, μόλις πριν από 2 γενιές, πρόγονοι, καίγονταν και γινόντουσαν σαπούνια στα Ναζιστικά κρεμματόρια, γενόμενοι τα αθώα θύματα του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ!..
 • Ο λαός αυτός δεν θέλει να ξαναζήσει τέτοιες απίστευτα τραγικές στιγμές, τις οποίες σήμερα, κάποιοι “τρίτοι”, προφανώς υποκριτές, γρήγορα ξέχασαν, και έτσι ουσιαστικά ζητούν και πάλι, εμμέσως ή αμέσως, (μερικοί ίσως και χωρίς να το καταλαβαίνουν), την εξαφάνιση των Ισραηλινών και γενικώς των Εβραίων, κρυβόμενοι κάθε φορά πίσω από τον μύθο των τάχα μου πάντα δυστυχών και κακόμοιρων Παλαιστινίων και των επίσης, πάντα… κακών, άπονων και ασυνείδητων Ισραηλινών!..
 • Έτσι, ο ισραηλινός λαός θα κάνει τα πάντα, χωρίς φραγμούς και συνειδησιακές αναστολές, αφού ξέρει ότι ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ(!), ώστε να μπορέσει να ζήσει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ στην Πατρίδα του, στην ιστορική γη του, εκεί που είναι τώρα και ήταν εδώ και 3.000 χρόνια, όντας περικυκλωμένος από σχεδόν 300 εκ-ρια εχθρικούς ιστορικά(!) προς αυτόν λαούς, μεταξύ των οποίων και οι Παλαιστίνιοι, οι οποίοι, όπως απεδείχθη όλα αυτά τα τελευταία 30-40 χρόνια των συχνεχών συζητήσεων, ειρηνευτικών διαδικασιών, διαπραγματεύσεων, κλπ, θέλουν / επιζητούν την ολοκληρωτική του καταστροφή και μόνον, όπως βεβαίως και οι Μουλάδες του πυρηνικού Ιράν!
 • Ο Ισραηλινός λαός, σας ερωτώ, “δεν έχει κλάψει και αυτός μικρά και νέα παιδιά του και αρκετές μάλιστα φορές, χωρίς να τα έχει στείλει κατά των Παλαιστινίων”; Ναι, έχει κλάψει, σας απαντώ, και μάλιστα αρκετές φορές, χωρίς ποτέ κανείς απ’ τους σημερινούς… κλαίοντες, να έχει αναγάγει σε επίπεδο αισχρού μαθήματος προπαγάνδας, μέσω χρήσεως της… ανθρωπιστικής Φιλολογίας και της ψευδούς, “εν προκειμένω”, αντιθέσεως, “ισχυρός – ανίσχυρος“, όπως συμβαινει τώρα!..
 • Υπεύθυνη, δυστυχώς, για τέτοιου είδους περιστατικά, ήταν πάντα (όπως ήταν και χθες), η Χαμάς”, διότι γνωρίζει πολύ καλά τις πάγιες και διακηρυγμένες θέσεις του Ισραήλ, όπως και τις – στο Πεδίο – άμεσες αντιδράσεις του, αφού το Ισραήλ ποτέ “δεν κρύφτηκε” και επομένως ουσιαστικά αυτή οργάνωσε και τον χθεσινό… θάνατο, την χθεσινή σφαγή, το χθεσινό αιματοκύλισμα, όπως και αυτή θα είναι που θα οργανώσει τον λίαν πιθανό επόμενο… θάνατο, ακολουθώντας την λάθος(!) στρατηγικά τακτική, στην οποία πιστεύει και η οποία “λέγει” πως μ’ αυτόν τον τρόπο ενεργώντας, συγκινείται τάχα η “Διεθνής Κοινότητα”, ο Κόσμος όλος, πως αναπτύσσονται αντι-Ισραηλινά αντανακλαστικά στις κοινωνίες, πως έτσι ωφελείται και κερδίζει ο Παλαιστινιακός αγώνας και πως ριζοσπαστικοποιούνται περαιτέρω οι Παλαιστίνιοι!
 • Είναι όμως έτσι; Όχι βεβαίως!
 • Οι Παλαιστίνιοι θα μπορούσαν, χρόνια τώρα, να έχουν τη δική τους Πατρίδα και να ζουν ειρηνικά και με πρόοδο, ετοιμάζοντας παράλληλα και το μέλλον των επομένων γενεών τους! Σ’ αυτό, αν ήσαν ειλικρινείς θα μπορούσε να τους είχε βοηθήσει και το ίδιο το Ισραήλ!
 • Όμως ποτέ δεν ήσαν ειλικρινείς, αφού πάντα, ενδομύχως, “στόχευαν” και “στοχεύουν” μόνον στην “εκ βάθρων” καταστροφή του Ισραήλ και στην εξαφάνιση του λαού του, από τη γη του!
 • Κάποια στιγμή μέσα στο ιστορικό διάβα των 60 τελευταίων χρόνων, ακριβώς αυτό αποτέλεσε και μείζον “σημείο τριβής”, εντός της Παλαιστινιακής ηγεσίας, χωρίς όμως τελικώς να πρυτανεύσει η λογική, ο ρεαλισμός, η ιστορική αλήθεια, η νουνέχεια και η μετριοπάθεια, η οποία δεν θα ήταν καθόλου συνώνυμο υποταγής, υποχωρητικότητος και παράδοσης του αγώνος τους, αλλά συνώνυμη της “ευφυούς στρατηγικής”, η οποία, αν είχε ακολουθηθεί, θα μιλάγαμε σήμερα για μια ακμάζουσα Δ. Όχθη, για μια ομοίως ακμάζουσα Γάζα και γενικώς για μια νέα Παλαιστίνη, σύγχρονη και ανταγωνιστική στη Μ. Ανατολή και στον κόσμο, όπως και για έναν λαό με όνειρα για το μέλλον, ενώ παράλληλα θα είχε κατακτηθεί και η πολυπόθητη απ’ όλους, ΕΙΡΗΝΗ!..
 • Γιατί άραγε δεν ακολουθήθηκε ποτέ αυτή η… γραμμή, αλλά προτιμήθηκε και επελέγη εκείνη, η οποία μονίμως θέλει και θα έχει την Γάζα πραγματικά ερείπια και συντρίμμια, όπως και το αυτό την Ραμάλα και τις εκεί περιοχές των Παλαιστινίων;
 • Γιατί άραγε ακόμα, ως ένα βαθμό ασφαλώς, είναι και πάλι πολιτικά διηρημένοι (διηρημένοι ως προς το ποιά θα πρέπει να είναι σήμερα η ακολουθητέα στρατηγική τους) οι Παλαιστίνιοι; Πάλι οι Ισραηλινοί φταίνε; Και πάλι οι Ισραηλινοί τους διαίρεσαν;
 • Ποτέ όμως ο λαός των Παλαιστινίων “δεν θα πάρει με τις πέτρες” την ηγεσία του, διότι είναι Μουσουλμάνοι και στο πολιτικο-οικονομικο-θρησκευτικό Σύστημα, που λέγεται Ισλάμ, η βάση απλά και μόνον εκτελεί ό,τι η εκάστοτε “κεφαλή” διατάσσει, επιτάσσει, επιβάλλει!
 • Άρα μάλλον δεν υπάρχει “φως στο τούνελ” για τους Παλαιστινίους, εκτός αν γίνει το… 8ο θαύμα και επιβληθούν στους Παλαιστινίους “πεφωτισμένες ηγεσίες”! Μέχρι τότε όμως, μέχρι να συμβεί αυτό, οι Ισραηλινοί, ΑΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στη γη τους, θα πρέπει να λειτουργούν, όπως λειτούργησε ο Ισραηλινός Στρατός χθες, θα πρέπει, ζώντας ως ένα “περίκλειστο Κράτος”, να είναι πάντα έτοιμοι να πολεμήσουν και να πεθάνουν!
 • Θυμίζω ότι προ 2 μόλις ετών, με Πρόεδρο των Η.Π.Α. τον Ομπάμα, οι Η.Π.Α. υπεστήριζαν “ανοικτά” μέχρι και την… “Χαμάς” και οι Ι-Α σχέσεις ήσαν στο “κόκκινο”, (τότε άραγε ήταν όλα καλώς καμωμένα;), ενώ τότε επίσης, όπως και σήμερα ακόμα, οι “Διεθνείς Εβραίοι”, “στυλ” SOROS, κλπ, πολέμαγαν και πολεμούν(!!!) αλογίστως το Κράτος των φτωχών συμπατριωτών τους, στο όνομα μιας άκριτης Παγκοσμιοποίησης και ενός παράλογου χαοτικού Διεθνισμού!..
 • Τί λέτε; Είναι ποτέ δυνατόν να μην δικαιούται Πατρίδος, να μην δικαιούται Κράτους, ο λαός των Εβραίων και μάλιστα στο δικό του… οικόπεδο, το οποίο κατόρθωσε, μέσα στον 20ο αι., και μετά από ποταμούς και ποταμούς αίματος να… ξανακερδίσει και πάλι;
 • Μακάρι, αγαπητή Κα Ιουλία, Κα δημ/φε του ΣΚΑΪ, (και όποιοι άλλοι… αριστεροί… δημοκράτες εκεί, όπως και στην κρατική ΣΥΡΙΖΑ-ϊκή ΕΡΤ), να βάλλει μυαλό” η Παλαιστινιακή ηγεσία (η μία ή και οι δύο, ανάλογα) και να φτιάξουν Πατρίδα οι Παλαιστίνιοι, κάτι στο οποίο κανένα Ισραήλ δεν λέει “Όχι”, κανένα Ισραήλ δεν αντιτίθεται!
 • Τί νόμισες Κα Ιουλία μου; Οι Ισραηλινοί δεν είναι… ανθρωπιστές σαν εμάς τους… “καλούς-καγαθούς” (λέγε με μαλ… ες) Έλληνες, που… αυτοκτονούμε και παραδίνουμε “αέρα”, και μάλιστα χωρίς πόλεμο, την Ελλάδα μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά και την Ιστορία μας, στα εκ-ρια των ξένων “λάθρο”, “προσφύγων” και τελικώς ξένων εισβολέων, αφοδεύοντας πάνω στο αίμα και στα κόκκαλα των προγόνων μας, οι οποίοι μας τα χάρισαν, μαζί με την ελευθερία! Οι Ισραηλινοί είναι “άλλα κόζια” και μπράβο τους!
 • “Εν τω μεταξύ”, αν θες, προσπάθησε να γίνεις δημ/φος, ήτοι αντικειμενική παρουσιάστρια των γεγονότων και μη γίνεσαι “Εκπρόσωπος Τύπου” των… Παλαιστινίων!.. Αν ζούσες στην… “Κατοχή”, μάλλον θα ήσουν συνεργάτης των ΝΑΖΙ!.. Και να μην ξεχνάς τη ρήση: “Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφί μύθον ακούσεις”! Αν πιστεύεις πραγματικά στην Ειρήνη, μάθε πως δεν θα την κερδίσεις ποτέ έτσι, δηλαδή κυττώντας μονόπλευρα! Επίσης, μάθε, διότι το αγνοείς, πως εκείνοι που φωνάζουν πολύ για ειρήνη και για τους όποιους… κακούς, είναι εκείνοι που στην πραγματικότητα δεν την θέλουν και την υπονομεύουν, διότι διέπονται, διότι χαρακτηρίζονται, από την ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ των απόψεών τους και των “κλισέ” που έγραφα χθες, τα οποία και τους… καταδιώκουν!..
 • Κα Μπουσδούκου μας ακούς; “Κτυπάει και για σένα η καμπάνα”! Άντε γιατί το… παραχέσατε γενικώς με την πολύ δήθεν… δημοκρατία, με την συνημμένη… SOROS Παγκοσμιοποίηση, (που σας παρέχει την ευκαιρία να “κτυπάτε” μέχρι και τον Αμερικανό Πρόεδρο), και κατ’ ουσίαν το… παραξηλώσατε με τον απερίγραπτο χαμογελαστό… φασισμό σας!
 • (Παρενθετικά! Έχεις προσόντα, πρόσεξε όμως να μην “τραβάς” πολύ την φωνή σου, διότι δεν είναι και πολύ ωραίο ωραίο ξέρεις να ακούγεται το αααααααααααααααααααααα, κλπ!.. Κατάλαβες! Τέλος, για να γίνεις ακόμα καλύτερη, βάλλε μια “κασσέτα” με την Κριστιάν Ανμανπούρ, δες και πάρε μαθήματα, για το πώς πρέπει να γίνεις και προς τα πού θα πρέπει να στοχέψεις και να στοχεύεις! Είσαι ξύπνια, κάντο και θα με θυμηθείς)!..

Στο σημείο αυτό, επειδή ζούμε στην ψευτο-Ελλάδα του 2018, στην χρεοκοπημένη Ελλάδα των κυριαρχούντων ανεγκέφαλων και “λίγων” πνευματικά ανθρώπων, θα ήθελα δυστυχώς να… δηλώσω(!), γενόμενος ένας… τιποτένιος δηλωσίας, επί ημερών του νεο-κομμουνιστή Χουνταίου Τσίπρα και όχι επί Μεταξά, πως δεν είμαι… πράκτορας των Εβραίων, Όργανό τους ή ό,τι άλλο σχετικό και… άσχετο, αλλά ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, ο οποίος θέλει πραγματικά(!) την ΕΙΡΗΝΗ και(!) στην Μ. Ανατολή και ο οποίος πιστεύει πως αυτή, και εκεί, δεν θα έλθει μέσα από τα άκρα και τις ακρότητες, αλλά μέσα από τον διάλογο και την εξ αρχής απόφαση και των 2 πλευρών να δώσουν και να πάρουν (αυτό προϋποθέτει Παιδεία και από τις 2 πλευρές και το ερώτημα είναι αν αυτή υπάρχει στους Παλαιστινίους, αφού εγώ εκεί διακρίνω το πρόβλημα), από την απόφαση και των 2, να κερδίσουν και να χάσουν, ένας άνθρωπος ο οποίος “χθες” έκλαψε για τα Παλαιστινιοτόπουλα και τους Παλαιστινίους, προχθές για τα Ισραηλινάκια και για τους Ισραηλινούς, αύριο για κάποια άλλα παιδιά και μεγάλους των 2 αυτών πλευρών, και που, “σε μια τελική”, θέλει να πάψει μια μέρα να… κλαίει, ένας άνθρωπος που γνωρίζει άριστα ότι όλοι αυτοί που “πουλάνε” ειρήνη, είναι αυτοί που στην πραγματικότητα την… εμπορεύονται, έχοντας μέσα τους μόνο ΜΙΣΟΣ, ΚΡΥΨΙΝΟΙΑ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, πολύ “στα λόγια”… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ενίοτε και πολύ, στα λόγια πάλι,… ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!..

– Η μεταφορά τέλος της αμερικανικής Πρεσβείας στα Ιεροσόλυμα, και μάλιστα στα Α. Ιεροσόλυμα, (για τα οποία κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν είναι των Ισραηλινών), γεγονός πλέον, ένα γεγονός που αναγνωρίζει εμμέσως, αλλά και αμέσως θα έλεγα, την ιστορική πραγματικότητα και αλήθεια, ότι δηλαδή η πόλις αυτή είναι η ιστορική Πρωτεύουσα του Κράτους των Εβραίων, εδώ και 3.000 χρόνια, όταν τότε ούτε “κατά διάνοιαν” δεν υπήρχαν Παλαιστίνιοι… Μουσουλμάνοι (μέγα θέμα, όχι της παρούσης), δεν είναι ένα θέμα που προέκυψε τώρα, αλλά ένα θέμα που “άγεται και φέρεται” δεκαετίες στα στόματα των Αμερικανών Προέδρων, που “έπαιζαν” ουσιαστικά με τις ψήφους των Αμερικανο-Εβραίων και που ζητούσαν έτσι… έμμεσα και πονηρά την υποστήριξη του ισχυρού αμερικανικού Εβραϊκού “λόμπυ” και που την έπαιρναν και μόλις εξελέγοντο ξεχνούσαν την συγκεκριμένη υπόσχεσή τους, προφασιζόμενοι, κάθε φορά, διαφόρους λόγους και αιτίες!

– Τώρα όμως βρέθηκε ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ φίλοι μου, ο οποίος δεν είναι όπως σύμπας ο κόσμος ξέρει τους πολιτικούς, (τουλάχιστον την μεγάλη τους πλειοψηφία), ήτοι υποσχεσιολόγους και ψεύτες!..

Ο ΤΡΑΜΠ απέδειξε και αποδεικνύει στην πράξη (κάτι που δεν αρέσει στην Παγκοσμιοποίηση – Διεθνοποίηση και τελικά στην Χαοτική… Μπουρδελοποίηση, που συνεχώς τον μέμφεται και τον… “κυνηγάει”), πως έχει λόγο, πως σέβεται το λαό του, αφού κάνει πράξη ό,τι του είπε ή ό,τι του υποσχέθηκε, και κυρίως δείχνει πως έχει πολιτικά “γκατς”!.. (Μέχρι τώρα βεβαίως, αφού την συνέχεια δεν την ξέρουμε, αλλά εδώ είμαστε για να την κρίνουμε)! Δείτε πχ την Κορεατική χερσόνησο!.. Δείτε πρωτίστως το σταμάτημα της οικονομικής γιγάντωσης της νεο-Κομμουνιστικής Κίνας, αλλά και την αμερικανική στρατηγική στο Πεδίο, στο θέμα του σταματήματος της Κινεζικής “βήμα-βήμα” στρατιωτικής προωθήσεως και επιρροής, στην Α. Ασία και στον Ειρηνικό Ωκεανό, δείτε την εκ νέου ενίσχυση της αμερικανικής οικονομίας, με την επιβολή φόρων / δασμών, στα όποια προϊόντα εισέρχονται ή θα εισέρχονται στις Η.Π.Α., όταν κάποιοι, μη Αμερικανοί, είχαν αλώσει εμπορικά τις Η.Π.Α., με αμερικανική Προεδρική… άδεια, κλπ!

Αυτή είναι και η πολύ… ενοχλητική μεγάλη διαφορά, μεταξύ του ΤΡΑΜΠ και των προηγουμένων Προέδρων – “πολιτικών μαφιόζων” των Η.Π.Α…. δημοκρατών “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Ομπάμα και Κλίντον,  για κάποιους δήθεν εγχώριους… δημοκράτες και κατ’ ουσίαν πρώην… εραστές του Στάλιν ή αλλιώς “Διεθνιστές” με κόκκινο χρώμα (καταλάβατε), που τώρα μετεβλήθησαν σε “Διεθνιστές” με κόκκινο και μαύρο χρώμα, γενόμενοι “τέκνα” (και πάλι “επί χρήμασι”) των σημερινών δυτικών… μεγαλο-Διεθνιστών!.. (Μεγάλη επίσης μερίδα των αναφερθέντων εγχώριων… τάχα μου οπαδών της… ειρήνης και τώρα των… Παλαιστινίων είναι, πλην των πρώην εραστών του Στάλιν, και οι σημερινοί οπαδοί του Μαδούρο, του Κιμ Γιουνγκ Ουν, κλπ)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ας αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων και ας φωτίσει τις ηγεσίες του Κόσμου μας, ώστε να εγκαθιδρυθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ!!!

– Αυτά Κα Ιουλία μου, του ΣΚΑΪ, και όποιος… κατάλαβε, κατάλαβε!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. SOS! Ο ΡΤΕ απείλησε (!) για 1η φορά(!) σχεδόν “ανοικτά” τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ απ΄την Αγγλία και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να δοθεί η δέουσα σημασία, για όσους καταλαβαίνουν! Το δίμηνο Ιούλιος – Αύγουστος, δεν είναι μακρυά! Ας ευχηθούμε όμως να διαψευστούμε!..

2. Γιατί Κοι της ΕΛΑΣ δεν ανακοινώσατε ότι η κοπέλλα και η μάνα που πέταξαν το νεογέννητο μωράκι τους στα σκουπίδια, στην Πετρούπολη, είναι Αλβανίδες; Όταν προσβάλλεται ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, το ΔΙΚΑΙΟ, το ΘΕΙΟΝ, κλπ, δεν πρέπει να υπάρχουν Έλληνες και Αλβανοί, Αφγανοί, Πακιστανοί, κλπ! Πρέπει να υπάρχουν μόνον ΑΝΘΡΩΠΟΙ και η ΑΛΗΘΕΙΑ, αν θέλουμε να ζήσουμε σε έναν νέο ελληνικό… Κόσμο, όλοι μαζί, όπως λένε και οι κυβερνώντες Κοι και Κες του ΣΥΡΙΖΑ και των διεθνιστικών παραφυάδων του!

Θα πρέπει λοιπόν να μην κάνουμε φυλετικές διακρίσεις, όταν πρόκειται για θέματα, κυρίως σεβασμού, του… είδους μας! Σε αντίθετη περίπτωση… “γέρνουμε μονόπατα”, ψευδόμαστε στην πραγματικότητα, υποκρινόμαστε και κάποια στιγμή, (είναι ιστορικά, αλλά και φυσικά βέβαιο), πως θα… μπατάρουμε!.. Καταλάβατε!

3. Κε ΡΤΕ! Καμμιά Ελλάδα δεν αγόρασε ποτέ S-300! Η Κυπριακή Δημοκρατία τους αγόρασε για να φυλαχτεί από… εσένα, αλλά όπως είδες δεν τα κατάφερε να τους εγκαταστήσει εκεί! (Και τους αγόρασε, την 10ετία του 1990, όταν δεν ήταν ακόμα μέλος της ΕΕ)!

– Αφού λοιπόν δεν τους έβαλλε τελικά στο έδαφός της, τους έδωσε σε εμάς “προς φύλαξιν”, με αποτέλεσμα σήμερα αυτοί να είναι στην Κρήτη, να παρακολουθούνται από τους εκεί “δικούς” σου της ΜΙΤ, και ορθότερα από τις εκεί 2,3 … μορφωμένες “δικές” σου, να μην χρησιμοποιούνται (παρά μόνον αν εσύ μας επιτεθείς και πάντα με βάση τα όσα το “Διεθνές Δίκαιο”, όπως θα έλεγε και ο ΠτΔ μας, αχααχαχαχαχαα, επιβάλλει) και ουσιαστικά να… λιάζονται, όπως θα έλεγε και η “δικιά” μας αυτήν την φορά, Κα… Τασία, ο σύγχρονος θηλυκός κυβερνητικός νεο-κομμουνιστικός… ΜΑΡΑ (σίγουρα επίσης η Κα Τασία, έχει στην προηγούμενη ζωή της, διατελέσει… δήμιος και χειριστής Γκιλοτίνας, κατά την Γαλλική Επανάσταση ή… Ιεροεξεταστής, περί τα τέλη του 16ου αι.) και ενίοτε και σύγχρονη Ιωσηφίνα Ντε Μποαρνέ!.. Κατάλαβες λοιπόν Ρετζέπ Εφέντι, ότι είπες παπαριά στον “Bloomberg;

– Ακόμα, ξέχνα λεβέντη μου τα περί κοινής παραγωγής των S-400, με τους Ρώσους! Θα με θυμηθείς!..

– Άλλο τώρα! Έφαγες πόρτα” από την Ν. Κορέα, σχετικά με τους κινητήρες των “ALTAY” που λέτε, καμμιά 10αριά χρόνια τώρα, ότι σας… λείπουν και πήγες να ζητήσεις από την “Ρολς Ρόϊς”; Και τα λεφτά πού θα τα βρείς βρε, αν σας λείπουν μόνον οι κινητήρες; Το μόνο που καταφέρατε, τα τελευταία 10 χρόνια, να πετύχετε είναι να εξοπλίσετε τα ΜΕΑ σας, με Πακσιτανικό… “δάκτυλο”, αλλά και πάλι και γι’ αυτά, κάτι ακούω, για προβλήματα στους κινητήρες τους!

 • Κάτι που εμβόλιμα θα ήθελα να γράψω, άσχετα με το αν ποτέ δεν πρόκειται να γίνει πράξη! Όταν προ 10ετίας ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ μας μίλαγε για τ/αεροπλανοφόρο, (με βάση την πώληση ενός Ισπανικού πολεμικού… παλιοκάραβου), τότε κάποιοι γέλαγαν! Τώρα όμως όλοι μιλάνε για… τ/αερ-ρο!.. Αχαχαχαχαχαχαχα! Καραγκιόζηδες!..  

– “Κλείνοντας” Ρετζέπ εφέντι, δεν θα σε ρωτήσω για το τί είπες με την αγγλική Κ-Β για τη Λωζάννη και τους σχεδιασνούς σας, αλλά σε ρωτάω κάτι άλλο! Είναι αλήθεια ότι ο Μπαχτσελί ζήτησε αμνηστία για κάποιους, αλλά δεν άκουσα για ποιούς! Για τους Γκιουλενιστές που έχεις στους Φυλακές, για τους… Κινηματίες, του Ιουλίου του 2016 ή για τους… Κεμαλιστές της “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ” και λοιπών, “ων ουκ έστιν αριθμός”, παρομοίων ή σχεδόν παρομοίων, υποθέσεων; Για πες ρε Ταγίπ!

Με τον Γκιουλ* “καθάρισες”, αλλά με τον… “λύκο”, αν, λέω αν, αν αυτός… αγριέψει, πώς “θα καθαρίσεις”; Τότε μάλλον θα ισχύσει το “πιάσε λύκο και καβάλα”! Γίνεται όμως αυτό; Δεν νομίζω!..

* Ρετζέπ ΕφέντηΤον Γκιουλ τον “κράταγες” από τις… φιλικές του σχέσεις (αχαχαχαχαχαχα) με τους πρώην “δικούς” σου και μετέπειτα αποκαλυφθέντων ως Γκιουλενιστών, Μεχμέτ ΟΤΖΑΚΤΑΝ, Μουσταφά ΚΑΡΑΛΙΟΓΛΟΥ και Γιουσούφ Ζιγιά ΤΣΟΜΕΡΤ;

4. Από σήμερα μας διαβάζουν και οι φίλοι μας οι Βούλγαροι!.. Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να “μαζέψουν” τους Σκοπιανούς, τα… νόθα παιδιά τους! Καταλάβατε!..

5. “Τσίπρα γερά, δώσ’ το Όνομα στα Σκοπιανά“! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Δώσε πολλά γλυκά φιλάκια στις 17-05-2018, στον ομογάλακτό σου, όπως νομίζεις τουλάχιστον, Ζάεφ! (Δεν θυμίζει λίγο “ψιλο-αδελφή” ο Ζόραν ρε Αλέξη);

– … Τραγούδαγε ο Σέρβος ΥΠΕΞ με τον  Κοτζιά, όταν αυτός πήγε προ καιρού στο Βελιγράδι, (όλο μέλια και γλύκες ήταν, θα το θυμάστε), αλλά τί είπε και έκανε προ ημερών Κε Τσίπρα ο Σέρβος Πρόεδρος Βούϊσιτς, στην Άγκυρα; Μήπως έμαθες;

6. Ρε Χακάν! Τί συζήτησες με τον Αρχηγό της ρωσικής “SVR” Κο Σεργκέϊ  ΝΑΡΙΣΚΙΝ, στις 13-05-2018, στην Πόλη; Και εσύ Κε ΝΑΡΙΣΚΙΝ τί προσευχήθηκες άραγε, πηγαίνοντας στον Άγιο Γεώργιο, στο Φανάρι; Μήπως το να γίνουν Χριστιανοί οι Τούρκοι Μουσουλμάνοι; Αχαχαχαχαχαχα!.. Έχασες και χάσατε οι Ρώσοι γενικώς, μεγάλη ευκαιρία στην Ελλάδα Κε Ναρίσκιν, με την τουρκοστροφή σας!.. Θα με θυμηθείς και θυμηθείτε!..

7. “Καλή Συνεδρίαση” ευχόμαστε αύριο στις Βρυξέλλες, στην “Στρ-κή Επιτροπή” των “Chiefs of Defence” (“CHODS“). Κε Αποστολάκη πες κάτι και για τους 2 αιχμαλώτους μας στις τ/Φυλακές!.. 

8. Γιατί είναι πολύ καλό για τις Η.Π.Α. που ο γνωστότατος απ’ το… παρελθόν, Όλιβερ ΝΟΡΘ έγινε Πρόεδρος του “NRA”; Σκεφτείτε και μια φορά μόνοι σας, όσοι φυσικά “ξέρετε” τον ΝΟΡΘ, αλλά και τα της “NRA“!..

9. Διάβασα ότι ο Κάντας τιμωρήθηκε με αναστολή, μαζί και με άλλους φυσικά, όπως τον Λιακουνάκο, τον Πατσιαούρα, τον τέως Α/ΓΕΕΘΑ, ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, κλπ, σε υπόθεση για συγκεκριμένο εξοπλιστικό πρόγραμμα! Ο Κάντας, που έπρεπε να είναι στο ελληνικό νησί… “ΙΦ”, αν αυτό υπήρχε φυσικά, είναι ελεύθερος!..

10. Η γυναίκα του Χαϊδαριώτη Κου Βίτσα, (η 2η και σύντροφός του, όχι η 1η) Κα Πέτη ΠΕΡΚΑ (ούσα γλυκό / νόστιμο ψάρι) ανέλαβε κρατική υπερσυντονίστρια στην ΛΑΤΣΕΙΟ επένδυση του “Ελληνικού! Καταλάβατε τίποτα ή όχι;

11. Κε Ρουμπάτη! Θέλετε να μας πείτε (πχ μέσω ενός… “σάϊτ”, μέσω της “ESPRESSO”, κλπ), για την υπόθεση του Φεβ/ρίου, του 2017, αυτή των 5 Τ/Κομμάντος; (2 που φέρεται ότι τους γυρίσαμε στην Τουρκία και 3 για τους οποίους δεν μπορέσαμε να μάθουμε κάτι)! Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά επειδή έχουμε 2 “δικούς μας” στην Αδριανούπολη, ώστε να συγκρίνουμε συμπεριφορές και στάσεις, των 2 Κρατών, Ελλάδος και Τουρκίας!..

– Είμαστε τελικά “Κράτος Ρουφιάνος” Κε Ρουμπάτη;

12. Τί έγινε με την Εισαγγελία Εφετών Θράκης και την δικογραφία σε βάρος 18 δικηγόρων, που εμπλέκονται σε παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών; Θα μάθουμε;

13. Τίποτα το ιδιαίτερο από το φετεινό τ/”Καραβάνι Πολιτισμού“! (30 Απρ. 2018 – 09 Μαϊ 2018).

14. Α! Επειδή τάχα μου βγαίνουμε και μάλιστα με “καθαρή” έξοδο απ’ τα Μνημόνια, μπορεί κάποιος Κος ή Κα της Κ-Β των “ΣΑΝΕΛ”, να μου απαντήσει έστω, μόνον σ’ αυτό; Αυτά τα γαμ…. να Capital Controls, πότε θα τελειώσουν ρε ξεφτίλες“;

15. Για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ (και για την ΚΥΠΡΟ, απ’ όπου θα ξεκινήσουν τα πάντα), η ΤΟΥΡΚΙΑ δεν το συζητάει χωρίς λύση “50% -50%” στα πάντα, ενώ “απαγορεύει” και θα “απαγορεύει”, με την απειλή των όπλων, στην Λευκωσία να συνάπτει αυτή συμφωνίες για το φυσικό αέριο και γενικώς για την ενέργεια!..

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ

16. Είναι αλήθεια Κε Κοτζιά, Κε Καμμένε και Κε Τσίπρα, πως ο Γαβρόγλου “ετοιμάζει” την εκλογή Μουφτήδων στην Θράκη μας, απ’ ευθείας απ’ τους μειονοτικούς Μουσουλμάνους;

-/-