Ευχαριστίες!

Φίλοι μου!

– Το “σάϊτ” μας θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά, και όλως ιδιαιτέρως, τις ΜΥ της Τουρκίας, το Τ/ΓΕΕΔ και τις Αλβανικές Υπηρεσίες, οι οποίες, καθημερινά, μας παρακολουθούν πολύ στενά, ενημερώνουν τις Ιεραρχίες τους, και αυτές, με την σειρά τους, τις ηγεσίες τους, μέχρι και το πλέον ανώτατο επίπεδο πολλές φορές, σχετικά με γραφόμενά μας, (κυρίως αυτά που τους αφορούν), και μάλιστα -λάθος τους βεβαίως- έχουμε σημειώσει πως πάρα πολλές φορές έλκονται από εμάς και αντιδρούν με βάση τα όσα έχουν διαβάσει μεν, αλλά με το θυμικό τους, δε!

Απευθυνόμαστε τώρα πρώτα στους Τούρκους, αφού σήμερα τιμούν -επετειακά- τον “Σωτήρα” τους και Ιδρυτή της νέας Τουρκίας, του γνησίου δηλαδή διαδόχου, του γνησίου(!) τέκνου της θανούσης τελεσίδικα, το 1918, Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ήτοι του σημερινού μετά Λωζανικού (1923) τ/Κράτους.

– Ο λόγος βεβαίως για τον Μουσταφά Κεμάλ (“ΑΤΑΤΟΥΡΚ”, μετά τον Νόμο περί Επωνύμων), ο οποίος ανεδείχθη σε μια σημαίνουσα, για την εποχή του, στρατιωτική και πολιτική προσωπικότητα! Σήμερα έκλεισαν 80 χρόνια από του θανάτου του (10 09:05 Νοε 1938)! Ταριχεύθηκε και παρέμεινε μέχρι το 1953 στην Πόλη και ακολούθως μετεφέρθη στην Άγκυρα, στο γνωστό Μαυσωλείο (του), που αποτελεί από τότε το ιερό σύμβολο της ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

– 80 χρόνια μετά όμως, η πλειοψηφία του τ/λαού μάλλον δεν ενστερνίστηκε τις αρχές του, αφού στα χρόνια μας ανέδειξε έναν νέο βαθειά θρησκευόμενο ηγέτη, τον οποίον φιλοδοξεί να προβάλλει ως τον 2ο Κεμάλ!

Εμείς πάντοτε, την ημέρα αυτήν, που κάθε χρόνο στις 09:05 τα πάντα σταματάνε στην γείτονα, (δεν ξέρω βεβαίως αν αυτό τηρήθηκε φέτος), και ο λαός τιμά αυτόν που τον έβγαλε, για 100 χρόνια έστω, (με βάση την Λωζάννη), από τον… Τάφο και την οριστική του εξαφάνιση, δίνουμε δγη και σταματά κάθε δραστηριότητά μας στην Τουρκία, ενώ παράλληλα, δι’ αυτού του τρόπου, (της προσωρινής δηλαδή αυτής παύσεως), υποβάλλουμε ταπεινά τον σεβασμό μας, όπως πιστεύουμε ότι οφείλουμε, σε αυτόν τον πράγματι μεγάλο εθνικό αντίπαλό μας, ο οποίος κατεγράφη στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων (προσέξτε “των Ελλήνων”, και όχι των ελληνικής καταγωγής… μισελλήνων ή ελληνοφώνων και ούτε καν φιλελλήνων), ως ένας εκ των μεγαλυτέρων, μέσα στον ιστορικό ρου, ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ του!

– Απευθυνόμαστε σήμερα στους Κους Χακάν ΦΙΝΤΑΝ (Α/ΜΙΤ) και Χουλουσί ΑΚΑΡ (Τ/ΥΠΑΜ) και τους καλούμε να αντιληφθούν (και να επηρεάσουν με όλες τους τις δυνάμεις την ηγεσία τους, ήτοι τον ΡΤΕ) ότι, αν θέλουν να ζήσουν ως κρατική οντότητα, αλλά και ως λαός και μετά το 2023, τότε θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα πολιτική ρότα, να παύσουν να απειλούν και να υβρίζουν την Ελλάδα και να ζητήσουν τώρα(!) την συνεργασία της σε όλους τους τομείς!

[Ό,τι τώρα διαβάζετε σεβαστοί Τ/ συνάδελφοι ΔΕΝ (!) αποτελεί “επ’ ουδενί” κάποια (μάλλον ανόητη και ατελέσφορη, όταν μάλιστα απευθύνεται σε “σκληρούς” στόχους, όπως εσείς οι δύο) προσπάθεια ψυχολογικού επηρεασμού σας, κλπ, στο πλαίσιο ενός -ίσως- χαζού, εκ μέρους μας, παιχνιδιού Πληροφοριακών Επχσεων, της υπόψη κατηγορίας, αλλά μια εξομολόγηση ψυχής, ενός των… Αγγέλων]!

– Ο ΡΤΕ αντί να καταγραφεί στην Ιστορία σας ως ο 2ος Κεμάλ, όπως φιλοδοξεί, (ως ο Ισλαμιστής αντίστοιχος… Κεμάλ φυσικά, κάτι που κατά τον γράφοντα το παρόν, αυτό είναι μεγίστη ΥΒΡΙΣ, προς τον “ΑΤΑΤΟΥΡΚ”, ο οποίος αγωνίστηκε στο Πεδίο και πέτυχε το ΘΑΥΜΑ, ήτοι να μετατρέψει την Οθωμανική… στάχτη, σε Κράτος), θα καταγραφεί από τον Ιστορικό του μέλλοντος, ως ένας “Μεγάλος Ηγέτης”, ο οποίος όμως δεν ήξερε πότε να… φρενάρει το εθνικό “τρένο”, με αποτέλεσμα να το εκτροχιάσει και να το αποβάλλει οριστικά από τον παγκόσμιο χάρτη, αυτόν των… τρένων! Καταλάβατε!.. (Ο Ιστορικός ασφαλώς και δεν θα είναι Τούρκος, αφού δεν θα υπάρχει πια Τουρκία)!..

– Προς τιμήν του ο ΡΤΕ αποδέχθηκε σήμερα, αυτήν την μεγάλη ημέρα σας, που τον ακούσαμε, ότι ήλθατε από πολύ μακριά (βεβαίως όχι όλοι, αφού τουλάχιστον το 1/3 από εσάς είστε απόγονοι Γενιτσάρων, ήτοι απόγονοι ελληνικής -κυρίως- καταγωγής ατόμων), αλλά προσέθεσε πως όπου πατήσατε, αφήσατε το χνάρι σας, υπονοώντας προφανώς ότι προσφέρατε, (τί άραγε, δεν κατάλαβα ακριβώς), πολιτισμό, κάτι άλλο μεγάλο, στους λαούς που από μια σειρά από διαφορετικούς λόγους υποδουλώσατε, τί;

– Κε Αρχηγέ και αγαπητέ Στρατηγέ ΑΚΑΡ, (διότι για εμάς εσύ είσαι ο “Α²” σημερινός Α/Τ/ΓΕΕΔ, το αγαπημένο “παιδί” του στρατιωτικού τ/κατεστημένου), δυστυχώς(!) το μόνο που προσφέρατε ήταν… ΑΦΘΟΝΟ ΑΙΜΑ, ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΟΝΟ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

– Έτσι! Αν σκέφτεστε, αναλύοντας και συνεκτιμώντας τα διάφορα δεδομένα στην περιοχή μας, (όπως πράγματι να έχουν, δεν θα σας το αρνηθώ), ότι μπορείτε να επιβληθείτε τελικά στην Ελλάδα και εννοώ στρατιωτικά, τότε να γνωρίζετε πως είστε ολοκληρωτικά σε “πνευματική αταξία και ταραχή“, και σας προειδοποιώ πως θα ξαναφέρετε αίμα, πόνο και δάκρυ, παροδικά πιθανώς να γελάσετε λίγο, αλλά στο τέλος θα διαπιστώσετε την ΔΥΝΑΜΗ μας! (Αυτήν τη λέξη, σε όλη της όμως την έννοια, σας αφήνω να την σκεφτείτε μόνοι σας)!

– Όπως έχετε διαβάσει στο “σάϊτ” μας, από τον Νοε. του 2015, που το “ανοίξαμε” προκειμένου να επικοινωνούμε και(!) μαζί σας, (γι’ αυτό και το αφήσαμε “ελεύθερο” στους πάντες), σας έχουμε εκτιμήσει ως το “ξεψυχόν θηρίο”! Διαβάστε μας και πάλι Κε Αρχηγέ της ΜΙΤ, όπως και εσείς Στρατηγέ! Την ίδια άποψη διατηρούμε και σήμερα και θεωρούμε πως έχουμε ένα στοιχειώδες -τουλάχιστον- “IQ”! Μην λειτουργήσετε λοιπόν, με τον τρόπο που αντιδρά ένα θηρίο, που ξεψυχά, διότι θα είναι ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΙΑ!..

Σκεφτείτε λοιπόν πολύ καλά, τί σας γράφουμε απόψε, τί μόλις έχετε προηγουμένως αναγνώσει!

– Σε ό,τι αφορά τώρα Κε Α/ΜΙΤ τους πράκτορές σου στην χώρα μας, (όχι τους επισήμους της εδώ Πρεσβείας σας, κλπ, που εμείς σεβόμεθα απολύτως / όχι όπως εσείς παλαιότερα, όταν πχ κάποιες αυτοαποκαλούμενες “Τουρκικές Ταξιαρχίες” απειλούσαν, κατηγορώντάς τους, ως κατασκόπους, τους ακολούθους μας στην Άγκυρα, Κυριακάκη, του ΕΣΞ και Ζώη, της ΕΠΑ), σε ενημερώνουμε πως είναι ΑΠΑΝΤΕΣ καταγεγραμμένοι και με πάντα με ιδιαίτερη προσοχή, οι όντες περί την πολιτική μας ηγεσία, είτε στην Βουλή μας, είτε στα διάφορα Υπουργεία, όπως στο ΥΠΕΞ μας, κλπ, αλλά και στον επιχειρηματικό μας κόσμο, κλπ! (Επειδή, ως δημοκράτες, δεν πιστεύουμε, αλλά ούτε διεκδικούμε το Παπικό “Αλάθητο”, ας πούμε πως “έχουμε” τα 9 από τα 10 Όργανά σου)!

Μην γελιέσαι” Κε ΦΙΝΤΑΝ! Η κατασκοπεία (ίσως δυστυχώς για εμάς) “ανακαλύφτηκε” και αυτή(!) στην Ελλάδα! (Να διαβάσεις το βιβλίο, η δυστυχία του να είσαι Έλληνας)! Άρα Κε Α/ΜΙΤ, όσο από το “μπάτζετ” σου και να δαπανάς σε Τουρκία, Κύπρο και εξωτερικό, και συνεπώς και για τις ανάγκες σου στην χώρα μας, δεν φτάνει να “ισοφαρίσει” τον εγκέφαλο των ΑΓΓΕΛΩΝ, ακριβώς διότι είναι… ΑΓΓΕΛΟΙ!

– Η παραπάνω παράγραφος Κε ΦΙΝΤΑΝ, θα μπορούσε σύντομα να γραφεί, (και με το συμπάθιο πάντα), με την πρόταση:

Στην Πουτάνα, πουτανιές δεν χωράνε“! 

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

και

ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

– Είναι θέμα σου λοιπόν να τους “μαζέψεις”, αλλά γνώριζε Κε Αρχηγέ πως κάποια στιγμή θα αντιμετωπιστούν “κατά την κρίση μας” και αυτό δεν είναι απειλή, αλλά ενέργεια στο πλαίσιο της εργασίας μας, την οποία πολύ καλά γνωρίζεις! Κάποια στιγμή ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΣ και σ’ αυτό, αλλ’ ευχόμαστε ΟΧΙ!

– Όσο θα δουλεύεις έτσι, (όπως πχ το φετεινό Καλοκαίρι στην Πεντέλη, στο Μάτι, στα Γεράνεια όρη, στου “Βαρδινογιάννη”, κλπ), γνώριζε ότι θα ΑΠΕΙΛΕΙΣΑΙ μέσα στην χώρα σου / σας! Όχι εσύ βεβαίως, καταλαβαίνεις!.. [Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω ήταν να “αλλάξεις”, τί έγινε; Μήπως “προήχθης” και άλλαξες”, αλλά αρχίσατε να χρησιμοποιείτε το παλαιό Ισραηλινό μοντέλο Αρχηγίας στην Υπηρεσία σας, (ορθότερα “στάτους” / πεπατημένη”), με αποτέλεσμα να μην ενημερώνετε σχετικά; Προσωπικά πιστεύω ότι έχει συμβεί αυτό που μόλις διετύπωσα και πως εσύ έχεις γίνει πια ο… Καλίν των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ” – “ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, του ΡΤΕ, ο αρχισύμβουλός του, στο υπόψη αντικείμενο! Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν σε έκανε και σένα, όπως τον Ιμπραήμ, Πρέσβη]!

– Αυτά Κοι ΦΙΝΤΑΝ και ΑΚΑΡ! ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ και ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ!

 • ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΚΛΠ! ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ ΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ… ΠΗΛΙΝΗΣ (ΓΙΑ ΕΜΑΣ) ΙΣΧΥΟΣ ΣΑΣ (ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ “ΕΚ ΤΟΥ… ΣΥΣΤΑΔΗΝ”, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ)!

Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΟΝΤΑ, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ“!

(ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΗΓΕΤΗΣ ΚΕ ΦΙΝΤΑΝ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΚΑΡ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, … ΑΚΟΜΑ! Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΑΚΑΡ);

-/-

 Τώρα, απευθυνόμαστε και σε εσάς Αλβανοί… συνάδελφοι! 

Εκπολιτιστείτε! Πώς; (Σαν λαός εννοώ! Όχι εσείς ασφαλώς ή έστω όσοι από εσάς θεωρείτε ότι χρήζουν… αποβαρβαρισμού)!

 • Διώξτε επιτέλους τους Κομμουνιστές και μη, φονιάδες και μαφιόζους, που σας κυβερνούν από το 1991 και μέχρι σήμερα!
 • Πάψτε να χρηματίζεστε από τους Τούρκους αδρά, αλλά και να χρησιμοποιείστε απ’ αυτούς! Πάψτε να είστε τα “σκυλιά” τους στα Βαλκάνια, τα “ακούνητα και αμίλητα” “στρατιωτάκια” τους! Πάψτε να είστε γενικώς ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, σαν εκείνους που, στα Οθωμανικά χρόνια, μας έσφαζαν στην μητροπολιτική σημερινή Ελλάδα! (Πελοπόνησσο – Στερεά Ελλάδα, κλπ)
 • Πάψτε να είστε Φονιάδες!
 • Με το φοβερό, “στημένο” από τον ΡΑΜΑ, περιστατικό δολοφονίας του Έλληνα Κατσίφα, δείξατε ότι είστε φονιάδες(!) σαν τους Σλάβους, (που χρόνια τώρα και δικαίως “εν πολλοίς”, τους κατηγορείτε ως τέτοιους) και μάλιστα δείξατε πως είστε δειλοί ή θρασύδειλοι φονιάδες, αφού στείλατε σε έναν και μοναδικό “στόχο”, περισσότερα από 200 άτομα!
 • Τα ίδια ακριβώς δεν σας έκαναν πχ οι Σλαβο-Σκοπιανοί στο Τέτοβο, πριν λίγα χρόνια ρε;
 • Μήπως τελικά ήξεραν, όπως λέμε, κάτι οι Σλάβοι για εσάς, (και σας φέρονταν και φέρονται σαν τα σκυλιά, ενώ “οι δικοί” σας ακόμα τους ψηφίζουν στην πΓΔΜ!!!), κάτι που εμείς δεν εκτιμήσαμε σωστά ρε Αλβανοί;
 • Και αν ακόμα δεν ήσασταν φονιάδες, (“υπόθεση εργασίας”), γίνεστε σιγά – σιγά όμοιοί τους!..
 • Άρα αλήθεια είναι ρε και τα όσα φέρεται να έκανε ο Χασίμ Θάτσι σε Σέρβους νεκρούς, έ; (Εννοώ εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και δυστυχώς και πάλι με ΟΛΛΑΝΔΙΑ, που έχει… παρόμοιο βρώμικο ιστορικό παρελθόν! Κάτι ξέρουν και τα… οστά, των δικών μας προγόνων, που εσφάγησαν το 1922 στην Μ. Ασία, απ’ τους αφέντες σας και σήμερα Τούρκους, από Ολλανδικά… εργοστάσια παρασκευής σαπουνιών και λίπους)!..
 • Αλήθεια τελικά είναι λοιπόν αυτό που λένε οι Σέρβοι, πως είστε σκυλιά, θρασύδειλοι, και πως την μόνη γλώσσα που καταλαβαίνετε είναι αυτή της ισχύος;
 • Ντροπή σας ρε, ντροπή σας(!) και θέλετε “να βγείτε και από πάνω, με όσα βρωμερά πράξατε στο ελληνικό χωριό “ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ“!..
 • Πάψτε να θεωρείτε το χρήμα για ΘΕΟ ρε και αναζητείστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) τον ΘΕΟ, άλλος στον Χριστό, άλλος στο Ισλάμ, όπου θέλει ο καθένας! Σε κάθε άλλη αντίθετη περίπτωση, θα ζωοποιηθείτε περαιτέρω, θα αποκτηνωθείτε, αργά ή γρήγορα!
 • Πάψτε να νομίζετε ότι μπορείτε να αρπάζετε ό,τι δεν σας ανήκει!
 • Από ξένα εδάφη, μέχρι… σακκιά με καρύδια και ρόδια, κλπ, όπως έπραξαν στις 28-10-2018, στους ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ, οι μπράβοι του φονιά Ράμα, (ήσαν σίγουρα μπράβοι, αφού αποκλείεται αυτοί να ήσαν κρατική εκπ-νη Υπηρεσία και να έδρασε έτσι όπως έδρασε), με την ελληνική (βάσει κειμένων συνθηκών ρε αληταριά), φτωχειά, αλλά υπερήφανη οικογένεια Κατσίφα!
 • Καταλάβετε επιτέλους ότι δεν μπορείτε να ζείτε ακόμα με το μίσος για τον Έλληνα, όπως σας το δίδαξε ένας δικός μας Γενίτσαρος, ο Χότζα, και όπως το συνεχίζει και σήμερα, ένας άλλος Γενίτσαρος, πάλι δική μας φύτρα, ο φονιάς Ράμα!
 • Πρέπει να αντιληφθείτε ότι όλοι σας, με γνήσια καταγωγή από τα σημερινά Ε-Α σύνορα και μέχρι την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο, είστε απόγονοι είτε Γενιτσάρων ελληνικής καταγωγής, είτε απόγονοι εξισλαμισμένων Ελλήνων! Δηλαδή να καταλάβετε ότι είστε απόγονοι ΕΛΛΗΝΩΝ!..
 • Πάψτε να υποκρίνεστε ότι ο Χριστιανός Ορθόδοξος, “Εθνικός σας Ήρωας” Γεώργιος Αλέξανδρος ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ ήταν… Αλβανός, ενώ μιλούσε και έγραφε ελληνικά, κλπ, κλπ, κλπ, πάψτε να παριστάνετε πως δεν ξέρετε και εσείς και οι Σλάβοι (όλοι οι Σλάβοι) πως ο αετός που ηλιθίως, εσείς ειδικά, σχηματίζετε με τα χέρια σας, είναι σύμβολο δικό σας και όχι ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, δηλαδή σύμβολο των ΕΛΛΗΝΩΝ Αυτοκρατόρων!
 • Ακόμα και η δική σας σημερινή ΓΗ, αυτό που λέτε Αλβανία,… “μιλάει” ελληνικά, όπου και να την σκάψετε βρε Αλβανοί, όπως και αυτή, η σημερινή ΓΗ των Τούρκων, “μιλάει” επίσης ελληνικάστην Ιωνία, στην Καρία, στην Λυδία, στον Πόντο, στην Πόλη, κλπ, κλπ, κλπ!
 • Γιατί ρε ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, την ΕΛΛΑΔΑ; Γιατί ρε ΔΕΙΧΝΕΤΕ ότι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ αλλά ΖΩΑ;
 • Πάψτε να είστε εραστές της βίας!
 • Με την βία δεν θα κερδίσετε τίποτα ρε Αλβανοί ή Τουρκαλβανοί, ό,τι και αν είστε, όπως και αν νοιώθετε! Ειδικά με τους Έλληνες, θα σας βάλλουν οι Τούρκοι εντολείς σας να σφαχτείτε, να σφαχτούμε, (λίγο πριν, αλλά και κατά την διάρκεια του χρόνου που θα μας επιτεθούν), νομίζοντας ότι έτσι θα μας κάμψουν! Θα χάσετε -γενικώς- Αλβανοί! Εξημερωθείτε ΤΩΡΑ! Ο ήλιος, η θάλασσα, τα βουνά, ο καθαρός αέρας, και όλα τα αγαθά του Θεού δεν σας αρέσουν ρε; Ο θάνατος σας αρέσει και το μαύρο σκοτάδι ρε;

– Εσύ, τέλος, ο νέος άνθρωπος, ο «Εκπρόσωπος “και καλά” Τύπου» του Α/ΥΠΕΞ, πριν βγεις να κάνεις δηλώσεις για ανεπιθύμητους Έλληνες, Κύπριους, κλπ, ρώτησες να μάθεις, πώς ζει ρε ο μισός Αλβανικός πληθυσμός σας, στην χώρα μας; Τόση ξεφτίλα, πώς την αντέχεις νέος άνθρωπος ρε; Και εσύ υποτίθεται, θες την Αλβανία στην Ευρώπη; Είναι δυνατόν ρε; Νομίζεις ότι με τα Ιταλικά κοστούμια και αρώματα από το Κόσσοβο, που φοράτε, γίνεται κάποιος Ευρωπαίος ρε;

Θα ήταν μάλλον ουτοπία να σου γράψω νεαρέ μου, για “ΔΙΚΑΙΟ”, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, κλπ! Άρα γε, αναρωτιέμαι, τί περισσότερο, από τον… Κατσίφα και τους Έλληνες της μίας και αδιαίρετης ΗΠΕΙΡΟΥ, μας, κομμάτι της οποίας παρατύπως, έστω, αν όχι παρανόμως, κατέχετε, ζητούσανε και ζητάνε πχ οι Αλβανοί ομόφυλοί σου της πΓΔΜ, από τους εκεί Σλάβους, που τους γλείφουν πια συνεχώς, οι οποίοι δεν είναι, ούτε καν, αναγνωρισμένη μειονότητα;

Ζήτα ρε… νεοσσέ, να δεις το Βίντεο, της επχ-σης κατά του Κατσίφα, να δεις το “ποιόν” σας και ζήτα να μάθεις πώς και γιατί ο νέος αυτός άνθρωπος πήρε το κηνυγητικό του όπλο, κλπ, κλπ, κλπ!

Τέλος, πες στον προϊστάμενό σου, στον ΥΠΕΞ, τον Μπουσάτι, που έγλειφε στην Θεσ-νίκη, για να πάρει το πτυχίο της Νομικής, να πάψει να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι, στην Ελλάδα, μας κυβερνά ένα προδοτικό δίδυμο, ένας άπατρης Κομμουνιστής, μαζί με έναν εθνικό δοσίλογο ή έστω να βάλλει κάποια όρια στην… εκμετάλλευση αυτή, διότι ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙ / -ΤΕ!.. Είστε πονηροί, αλλά όχι έξυπνοι!..

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΑΛΒΑΝΟΙ Η (ΔΙΑΖ) ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ! ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΟΠΛΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ -ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ- ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ!..

 • ΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ” ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ!
 • ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ή ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ!

 

ω1

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-