… “ΕΦΥΓΕ”!..

ΕΦΥΓΕ” ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ

ΔΥΝΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ

 

Τέως ΠτΔ (+ 93)

 

 

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ!»

 

-/-

ΕΞΕΛΕΓΗ ΠτΔ ΤΟ 1985 ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ “ΑΝΤΙ” ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! (ΚΑΤΑ ΤΗΝ 2Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ).

ΟΠΩΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΩΝ-ΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, [ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΗΤΑΝ Η ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ(!)],

ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

ΚΑΙ

Η

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ“(!!!)

ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ

ΠτΔ!

Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠτΔ Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ Π-Θ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠτΔ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ (SIC) ΣΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ Π-Θ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΠτΔ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠτΒ ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΕΥΡΑ!

Ο ΑΛΕΥΡΑΣ ΨΗΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΚΑΤΑ ΤΗΝ 2Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ(!) ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ “ΜΗ ΜΥΣΤΙΚΗ”!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ, ΣΩΣΤΟ Η(ΔΙΑΖ) ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΑΘΟΣ),  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ (Ο2:45), ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ “ΜΕΘ” ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ (Ν), ΘΑΝΩΝ, ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 93 ΕΤΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ “ΛΑΜΠΡΑΚΗ”, ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ!..  

Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ(!) ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΘΕΣΗ, ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ, ΤΗΝ ΗΠΙΑ, ΤΗΝ ΣΩΦΡΩΝΑ, ΤΗΝ ΝΟΥΝΕΧΗ, ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΟΒΑΡΗ(!) ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!.. 

ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΗΧΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ”  

ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΘΕΣΗ, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ!..

ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ - ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

ΒΑΘΙΑ ΕΝΘΕΟΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ“ΔΥΝΑΤΟΣ” ΕΛΛΗΝΑΣ!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ“!

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

ΣΤΟΥΣ

ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ!

 

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ“!

-/-