ΖΗΤΕΙΤΑΙ… ΕΛΕΟΣ!

Φίλοι μου!

– Ασχολούμαι με τους Ισραηλινούς και τους Εβραίους το τελευταίο διάστημα, ώστε να σας παρουσιάσω εδώ, ό,τι σας έχω υποσχεθεί! Έτσι δεν είχα πρόθεση να γράψω ό,τι άλλο!

– Όμως! Διαβάζω στο σάϊτ του Πατριώτη, όπως παρουσιάζεται, (η πράξη, όταν απαιτηθεί, θα δείξει το ποιόν όλων μας), δημοσιογράφου Χίου, πως ο “αναλυτής” Δρούγος λέγει πως υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να “μπει” στρατιωτικά στην πΓΔΜ, η οποία φλέγεται με βάση αμερικανική εντολή, που υλοποιεί η Αλβανία, με την γνωστή “πλατφόρμα” του Αλβανού Π-Θ, νεο-γενίτσαρου, Εθνικοσοσιαλιστή Έντι Ράμα.

– Δεν θα σας γράψω για τους Αλβανούς και τί προσδοκούν! Ίσως κάποια άλλη στιγμή!

– Θα σας γράψω πως, ο Κος Χίος και όσοι, (πιθανώς παροικούντες στην ΕΥΠ), νομίζουν ότι γράφοντας τέτοιες… παπαριές, θα επηρεάσουν τις εξελίξεις στα Βαλκάνια ή ό,τι άλλο, όπως πχ να δείξουν, γράφοντας αυτά πως και η Ελλάδα διεκδικεί, “πλανώνται πλάνην οικτράν” και να μην χάνουν άδικα και μάταια χρόνο!

– Βεβαίως “ανοίγοντας” το κείμενο, άλλα διαβάζει κανείς του τίτλου, τίτλου που κάθε φορά πρέπει για εμπορικούς λόγους να παγιδεύει ή να έλκει το κοινό, το οποίο από περιέργεια έστω, θα πρέπει να ανοίξει να διαβάσει το περιεχόμενο! Καταλάβατε! (Μανούλα στην εμπορική αυτή… απάτη είναι το σάϊτ του Βελόπουλου, το voicenews.gr).

– Έτσι, στην τελευταία παράγραφο του υπόψη κειμένου, αναφέρεται πως το ελληνικό Γ΄ ΣΣ πιθανώς να πάρει εντολή από το ΝΑΤΟ, να εισέλθει στην πΓΔΜ, ασφαλώς -εκτιμώ- κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μετά από όχι και τόσο καλές… καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στην γείτονα χώρα.

Σε όσους πιθανώς ενδιαφέρονται, γράφω και προτείνω τα ακόλουθα:

  α. Προσοχή εκεί στα ελληνικά στρατιωτικά Επιτελεία! Με ωραίο τρόπο απομακρύνατε ΑΜΕΣΩΣ(!) από… δίπλα σας, όλους αυτούς τους περίφημους πολίτες – αναλυτές, (Πανεπιστημιακούς και άλλους), οι οποίοι “στην καλύτερη” (δεν γράφω εσκεμμένα και με εντολή) θα αποπροσανατολίσουν την κρίσιμη στιγμή τη σκέψη σας! Βασιστείτε ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ(!) στα υφιστάμενα θεσμικά “Όργανα Πληροφοριών” σας, σεβόμενοι το άριστο έργο τους !!!

                                                                                          ΜΑΚΡΥΑ!..

  β. Διώξτε επίσης από δίπλα σας, ευσχήμως ασφαλώς, και πρώην στρατιωτικούς, οι οποίοι… διατίθενται να σας προσφέρουν ή ήδη (σας) προσφέρουν ανάλογες… υπηρεσίες, λόγω προτέρας εμπειρίας τους σε διάφορες Υπηρεσίες.

Κάποιοι απ’ αυτούς, ελάχιστοι, λυμαίνονται -χρόνια τώρα- τον χώρο των Πληροφοριών, στις ΕΕΔ, εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις και συνθήκες (κάτι για το οποίο εργάστηκαν χρόνια / θέλει πολύ “ψάξιμο” η προηγούμενη φράση), έχοντας παράλληλα απλώσει πλοκάμια παντού στην ελληνική κοινωνία!

Τα άτομα αυτά έχουν “κονομήσει” και “κονομάνε” χοντρά, από το αντικείμενο των πληροφοριών, (ορισμένα και από τον χώρο των εξοπλιστικών προγραμμάτων) και κυρίως από τον δήθεν… Πατριωτισμό, ενώ κάποιοι εξ αυτών συνεργάζονται ή εργάζονται, ακόμα και σε εταιρείες επιχειρηματιών, πρώην ή νυν λαθρεμπόρων, πρώην φυλακισμένων, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ η Στρατιωτική Υπηρεσία δήθεν το αγνοεί ή δεν θέλει να το βλέπει ή κάνει πως δεν το βλέπει, αφού τα 2/3 των “υψηλά ευρισκομένων στελεχών” είτε είναι διαπλεκόμενα, είτε έχουν δώσει “γην και ύδωρ”, ως αντίδωρο της ονομασίας τους σε ανωτάτους Αξκούς!..

Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα, διαπλέκονται και με ανώτατους πρώην στρατιωτικούς, οι οποίοι προσβλέπουν σε δημιουργία νέων… πατριωτικών τάχα μου κομμάτων, (θα τους ακούσετε είτε ως “νέους φορείς”, είτε ως Ομίλους ή ως “Ομάδες προβληματισμού”, είτε απ’ ευθείας ως Κόμμα / μακάρι ΟΧΙ), κλπ, κλπ, κλπ, έχοντας απλώσει παντού πλοκάμια, προς εύρεση “καταλλήλων” υποψηφίων, οι οποίοι θα κατέβουν ως βουλευτές, (στο κόλπο σημειώνω ότι είναι και κάποιοι πρώην από την ΕΛΑΣ), καθώς και πλοκάμια προς ανεύρεσιν ενός γνωστού ή λιγότερου γνωστού πολιτικού, ο οποίος θα αναλάβει πιθανώς είτε την αρχηγία του νέου κόμματος, είτε το ρόλο του Συμβούλου ή μυστικο-συμβούλου, (αυτό το πιθανότερο), σε 1η φάση!.. (Ο πολιτικός αυτός μάλλον έχει βρεθεί ήδη).

Τέλος, κάποιοι μεγαλόσχημοι εξ αυτών των πρώην στρατιωτικών είναι στρατολογημένα Όργανα ξένων δυνάμεων!

                                                                                          ΜΑΚΡΥΑ!..

Επίσης, μεγάλη προσοχή απαιτείται και στους αντίστοιχους… μη ανθρώπινους τεχνικούς “συνεργάτες”, όπως πχ είναι το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, στο οποίο την κρίσιμη στιγμή θα παρουσιαστούν δεκάδες χιλιάδες ψεύτικες / ψευδείς ή πλαστές πληροφορίες, πληροφορίες μισής αληθείας, κλπ! Προς τούτο απαιτείται ειδική εκπαίδευση στην αναγνώριση αυτών των πληροφοριών, η οποία επιβάλλει σχεδόν ΑΡΙΣΤΗ γνώση του κάθε φορά αντικειμένου που… απασχολεί πληροφοριακά, αλλά και άριστη γνώση του αντικειμένου της ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ, ώστε η εξαγόμενη κάθε φορά εκτίμηση να προσεγγίζει περισσότερο την αναζητούμενη ΑΛΗΘΕΙΑ! (Πχ Αντικείμενα, όπως η Τουρκία, η Αλβανία, η πΓΔΜ, κλπ, για να μην σας κουράζω)!

Συγκεντρωτικά (και για τις 3 παραπάνω περιπτώσεις), διαβάστε παρακάτω:

ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΕΝΑ… ΧΑΟΣ, ΜΕ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ, Ό,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΧ ΤΟ 1974, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΕΤΙΘΕΝΤΟ ΟΙ… ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ… ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Η(ΔΙΑΖ) ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΟΤΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΕΒΡΑΙΟ ΣΥΓΑΜΒΡΟ ΤΟΥ ΑΛΖΑΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ”, ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΗ ΟΙ ΤΕΔ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ “ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ”, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ… Α/ΓΕΕΘΑ,  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΕΔ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΟΛΗ ΤΗΝ Τ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ) ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΕΥΛΟΓΟΥ -ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ- ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ.

                        ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΕΛΕΟΣ! 

Ω1

γ. Η διάλυση* του ελληνικού Α΄ΣΣ, η διάλυση και μετατροπή του ελληνικού Γ΄ΣΣ σε ΝΑΤΟ-ϊκό, η περίπου “ουδετεροποίηση” του ελληνικού Β΄ΣΣ, αν όχι η διάλυσή του, η κατά καιρούς προσπάθεια κάποιων… Ελλήνων στρατιωτικών να διαλύσουν την ελληνική  Στρατιά, η οποία είναι εκείνη που θα “πολεμήσει”, αν απαιτηθεί, ακόμα και η τεράστια ευθύνη της πρόσφατης μείωσης της σπουδαιότητος της ΑΣΔΕΝ, με την υπαγωγή της ουσιαστικά υπό το Ε/ΓΕΝ, (αν αυτή η πληροφορία είναι ακριβής), ήσαν ή είναι ενέργειες καταστροφικές της ελληνικής ΑΜΥΝΑΣ**!  

* Διάλυση:  Σημαίνει ότι ο μείζων Σχηματισμός είναι, στα… “κουτιά”, “ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΌΜΕΝΟΣ“.

** Όσοι εργάστηκαν στην κατεύθυνση αυτή, της Κ/Φ δηλ. της ελληνικής άμυνας, επικαλούμενοι τις ανάγκες – υποχρεώσεις μας προς τη Συμμαχία, πολλές φορές… ψευδόμενοι, ήσαν –ΕΚΤΙΜΩ-:

     – Είτε Όργανα Ξένων Δυνάμεων! 

     – Είτε είχαν ανταλλάξει την ανώτατη θέση τους με ό,τι στη συνέχεια έπραξαν!

     – Είτε άσχετοι στρατιωτικά!

     – Είτε ένα ή περισσσότερα των παραπάνω.

     – Είτε όλα τα παραπάνω!

– Στη συνέχεια φίλοι μου τα όσα έγιναν μέσα / εσωτερικά στις ΕΕΔ, (ας γράψω, στο διοικητικό κομμάτι των ΕΕΔ), όπως -ενδεικτικώς- η είσοδος του ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, η συνημμένη ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ήσαν ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ενέργειες στην κατεύθυνση της… εξαϋλώσεώς τους, αφού είναι μαθηματικώς βέβαιον πως η αποσύνθεσή τους (θα) είναι θέμα χρόνου!.. Ποιοί άραγε τα υπευδάλισαν όλα αυτά, ποιοί τα καλλιέργησαν και γιατί; Αναρρωτηθήκατε ποτέ; 

– Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στα παραπάνω και την σοβούσα σήμερα, “στημένη” από τον… Διεθνή Παράγοντα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, (με ό,τι αυτή επέφερε και θα επιφέρει και στις ΕΕΔ), την ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ και κυρίως την βαθμηδόν κατάλυση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

– Αν τώρα… ενώσετε (εγκεφαλικά) όλα τα παραπάνω, (πληροφοριακά – επιχειρησιακά θέματα των ΕΕΔ, εσωτερικά τους, σοβούσα κρίση) θα αντιληφθείτε και το πώς κτυπήθηκαν οι ΕΕΔ και το γιατί, αφού και ο ΣΤΡΑΤΟΣ(!) είναι μαζί με την Οικονομία, τη Θρησκεία μας, κλπ (δεν θα επεκταθώ), ένας εκ των κυριοτέρων πυλώνων ΙΣΧΥΟΣ μας, όπως και κάθε χώρας!

– Σταματώ εδώ, αφού σας γράψω ότι γι’ αυτό “βγήκε” ο Α/ΓΕΣ (μετά από αρκετά χρόνια το ΓΕΣ ξαναέχει πραγματικό Αρχηγό) και αναλαμβάνοντας ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ τόνισε πως “ο ΕΣ δεν βρίσκεται σε κρίση”***! [Για να τον ακολουθήσει, πολύ κακώς(!) βεβαίως, δηλώνοντας το ίδιο, και κάποιος Ταξίαρχος των Π/Ν, ο οποίος είχε παραιτηθεί κάποτε του Στρατού για 6 μήνες, επανήλθε (άραγε πώς;), αφού έμαθε αγγλικά και το νοσούν Σύστημα μετά τον έστειλε και στις Η.Π.Α. ως ΑΚΑΜ, ενώ τέλος τον έκανε και ανώτατο] !!!

*** Είναι φανερό ότι ο Α/ΓΕΣ δεν έχει δει αναφορές ξένων Υπηρεσιών (από την Ελλάδα, προς τα… έξω), ενώ σίγουρα η ρήση του αυτή είναι ενδεικτική της αποφασιστικότητός του και του ψυχικού του σθένους! Είθε!.. Με την ευκαιρία σημειώνω πως ο νυν Α/ΓΕΣ εκτιμώ πως είναι ο μόνος που θα μπορούσε να συγκρατήσει τον νυν ΥΠΑΜ, ώστε το ελληνικό ΥΠΑΜ να αποκτήσει και πάλι τη δέουσα σοβαρότητα, που αυτή με τον Κο Καμμένο, δυστυχώς, εξέλειπε και… αναζητείται! (Αρκεί κανείς να δει το Επιτελείο του Υπουργού και όχι απαραίτητα τις… δράσεις του ίδιου του Υπουργού)! Θα είναι τέλος μεγάλο κρίμα, ο ΕΣ με έναν τέτοιον ικανότατο (μετά από χρόνια, όπως έγραψα)  Α/ΓΕΣ να πάθει νίλα, στη Θράκη ή στο Αιγαίο!..

– Τώρα! Ας εξετάσουμε και την περίπτωση που μας ζητηθεί να στείλουμε το Γ’ ΣΣ στην πΓΔΜ. Την υλοποίηση δηλαδή αυτής της πληροφοριακής… παπαριάς, όπως την χαρακτήρισα! (Πολύ χειρότερης παπαριάς, από την τελευταία γραφείσα, ήτοι αυτής περί ελληνικής προσπάθειας καταλήψεως των ν. Ίμβρου και Τενέδου, από Κ/Δ – Αλεξιπτωτιστές, αν ποτέ γινόταν κάτι από τους Τούρκους, κατά της Ελλάδος).

    α. Το Ε/ΓΕΕΘΑ θα πρέπει πάντα να είναι… ψυλλιασμένο, στο τί κρύβεται -τυχόν- “από πίσω”, από το κάθε τι, “εξωτερικώς ερχόμενο” και με όποια μορφή και τρόπο!

     β. Η όποια απόφαση του Ε/ΓΓΕΘΑ, ΔΕΝ(!) θα πρέπει “επ’ ουδενί” να μειώνει ούτε κατ’ ελάχιστον την ελληνική άμυνα, αφού ο ΕΧΘΡΟΣ θα έλθει (το λέγει άλλωστε) ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ! Ο Τ/Δικτάτορας ΡΤΕ, (για το Ιρακινό Σιντζάρ ασφαλώς, αλλά καμία σημασία δεν έχει), δήλωσε, “κολλώντας” από τη συνήθη ρητορική του ΜΗΡ: Bir gece ansızın gelebiliriz“! / “Μπορούμε να έλθουμε μια νύχτα ξαφνικά“! 

   γ. Άποψη του σάϊτ είναι ότι πλέον οι ΕΕΔ θα πρέπει να ασχολούνται μόνον με το πώς θα κρατήσουν (αμυντικά και επιθετικά) τα Πάτρια” ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ! Οι αποφάσεις όμως είναι των στρατιωτικών και όχι των όποιων… “σάϊτς”! (Ασφαλώς και δεν μας διαφεύγει ότι πολλά γράφονται για να “τσιμπήσει” ο όποιος αντίπαλος, κλπ και να “μιλήσει” ή να αποκαλύψει κυρίως “ομιλούσες” αντιδράσεις, κλπ).

Κλείνοντας φίλοι μου να θυμίσω τη θέση του “σάϊτ” μας και της συντακτικής του Ομάδος, σύμφωνα με την οποία:

   α. Τελείωσαν” τα “Θερμά Επεισόδια”! Τα όποια τέτοια ή σαν τέτοια, που τυχόν γίνουν, θα είναι στο πλαίσιο της τουρκικής παραπλανήσεως, μέρος δηλαδή του ευρύτερου / του συνολικού τουρκικού εναντίον μας στρατιωτικού σχεδιασμού!

   β. Οι ΤΕΔ θα κτυπήσουν (σχεδόν) ταυτόχρονα Κύπρο, Θράκη και Αιγαίο! Στόχος τους η ολική κατάληψη της Κύπρου, για προφανείς λόγους, η κατάληψη της Δ. Θράκης (για τους ΙΔΙΟΥΣ προφανείς με την ΚΥΠΡΟ λόγους, τους οποίους έχουμε αναφέρει και αναλύσει στο “σάϊτ” μας), τουλάχιστον της Δ. Θράκης, και γράφω τουλάχιστον, αφού για να διατηρηθεί ένα έδαφος στρατιωτικά, απαιτεί -μεταξύ των άλλων- και ανάλογη πάντα επιτυχή χιλιομετρική προέλαση προς την πλευρά του εχθρού, και προσβολή τέλος, πρωτίστως της ν. Λέσβου (ως έχει τώρα ο τ/σχεδιασμός) ή της ν. Χίου, δευτερευόντως.

   γ. Προ της τ/επιθέσεως στο εσωτερικό της χώρας “ακραίοι” Αλβανοί (ό,τι σας έγραφα γι΄αυτούς και την Ελλάδα – Βαλκάνια, γίνεται τώρα, αυτήν τη στιγμή, στα Βαλκάνια), καθώς και Αφρο-Ασιάτες όμοιοί τους θα δημιουργήσουν πρόσκαιρη, αλλά μείζονα εσωτερική αναταραχή, (με κτυπήματα / σαμποτάζ σε ζωτικές εγκαταστάσεις κυρίως στο στρατηγικό κέντρο των Αθηνών και Θεσσαλονίκης, με επιθέσεις με νεκρούς, κατά Ελλήνων, σε επιλεγμένες κυρίως περιοχές, και άλλα πολλά), συμβάντα που εκ των πραγμάτων θα αιφνιδιάσουν το… κοιμώμενο σήμερα ελληνικό κράτος! (Με τη ευκαιρία! Κε Τόσκα μάζεψε όλους τους μπαχαλάκηδες τώρα, ειδάλλως θα τους δεις κάποια στιγμή -εκτιμώ- γραμμένους όλους, με ονόματα και διευθύνσεις, Έλληνες και ξένους, σε διάφορα σάϊτς και θα εκπλαγείς)!..

Ω

– Αυτά φίλοι μου, τα ολίγα, αφού και πάλι σας γράψω πως το κρίσιμο διάστημα είναι η περίοδος 2017 – 2023, λόγω των “μυστικών προνοιών” της Συνθήκης της Λωζάννης, του Ιουλίου του 1923, με τις οποίες επανειλημμένως σας έχω / -με απασχολήσει!

– Το τί πιστεύουμε εδώ πως θα πρέπει να κάνουμε ως χώρα ή ως Στρατός, κλπ, όπως και κάποια άλλα κρίσιμα ή σημαντικά πραγματάκια, δεν μπορώ να σας τα γράψω φίλοι μου, αφού θα “ξυπνήσουν” οι Τούρκοι, οι οποίοι σας βεβαιώνω πως μας υπολογίζουν… “ΤΑ ΜΑΛΑ”!.. Θα πρότεινα όμως στο Ε/ΥΠΕΞ, αλλά και στο Ε/ΥΠΑΜ να ψάξουν να βρουν πχ τί ακριβώς πίστευε για την επέκταση των 6 ΝΜ στα 12 ΝΜ, ο μέγας Πατριώτης Α. Γ. Παπανδρέου , πότε για παράδειγμα αυτά θα έπρεπε να επεκταθούν και ποιά θα ήταν η εθνική στρατηγική που θα ακολουθείτο υπό την  ηγεσία του, χωρίς ασφαλώς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει η σημερινή ελληνική πολιτικο-στρατιωτική ηγεσία να πράξει το όμοιον!!! Πιθανώς όμως και αυτό να είναι… “ψιλά γράμματα”, για κάποιους!..

                                                                                          ΧΑΙΡΕΤΕ“!

 

                                                                                     “ΕΛΛΗΝΑΣ“! 

                                                                                                   – / –

Ω3

ΥΓ.

α. Είναι σύνηθες στην Πατρίδα μας, όταν κάτι εθνικό (και όχι απαραίτητα) προκύψει, να γίνονται όλοι και όλες ειδήμονες, επαϊοντες, ειδικοί, κλπ, κλπ, κλπ! Αυτή είναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ που ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙ τον κίνδυνο να παρασυρθεί σε λάθος… ατραπούς ο οποιοσδήποτε και κυρίως η υπεύθυνη, κάθε φορά, πολιτικο-στρατιωτική ηγεσία!.. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν!

β. Προτείνω στους κομμουνιστές και νεο-κομμουνιστές φίλους (στα νέα παιδιά απ’ αυτούς και όχι στους γέροντες, των οποίων ο εγκέφαλος έχει πάθει μαλάκιση, ο οργανισμός τους… αρτηριοσκλήρωση, κλπ, κλπ, κλπ) να δουν, μπας και “ξυπνήσουν” την ταινία: BITTER HARVEST, με τους Μαξ Άϊρονς, Σαμάνθα Μπαρκς, Μπάρρυ Πέππερ και Τέρενς Σταμπ. (Θα συνεχίσω να σας προτείνω αργότερα και άλλες ταινίες… σκληρότερες της σημερινής προτεινόμενης, νεαροί… παρασυρμένοι νεο-κομμουνιστές, αναρχικοί, δήθεν αναρχικοί, και άλλοι / -ες, φίλοι και φίλες μου).

                                                                                                  – / –