– Ανοίγοντας ένα λεξικό, μπορεί εύκολα να διαπιστώσετε την πολλαπλή σημασία της λέξης «ΜΑΛΑΚΙΑ». Κατά περίπτωση, παίρνει τις εξής έννοιες: 1) Αυνανισμός, 2) Αποχαύνωση από τον αυνανισμό, 3) Ηλίθια ή ανούσια πράξη ή 4) Ανούσιος, βλακώδης λόγος. Ε, στην περίπτωση του Ζουράρι η λέξη… αναβαθμίστηκε και έλαβε μία άλλη έννοια.

– Αυτή η ανεκδιήγητη, ντροπιαστική περίπτωση πολιτικού… ανδρός, απέδειξε ξανά ότι αποτελεί όνειδος για το σύνολο της πολιτικής της χώρας, ενώ και μόνο το γεγονός ότι κατέχει τη θέση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποτελεί μέγιστη ντροπή και κατάντια για τον κυβερνητικό συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ.

– Τι έκανε ΠΑΛΙ ο εν λόγω πολιτικός χούλιγκαν; Το μεσημέρι της Πέμπτης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μπογδάνου, στον ΣΚΑΪ. Για την ακρίβεια, εμφανίστηκε με φανελάκι του ΠΑΟΚ κάτω από τον συνδυασμό πουκάμισο-γιλέκο. Και καλά, ο ίδιος μπορεί να κυκλοφορεί όπως θέλει, αφού θέλει να κάνει τον καραγκιόζη. Το θέμα, ωστόσο, είναι τί λέει. Και όχι πως εμφανίζεται.

– Τι είπε; Στο τέλος της εκπομπής, λοιπόν, ο Μπογδάνος τον… παρακάλεσε να του δώσει έναν “ηχηρό” τίτλο για να παίξει στο δελτίο, μία δήλωση που θα έκανε «ντόρο», όπως είπε. Αρχικά ο Ζουράρις του έκανε… ναζάκια, λέγοντάς «τι μου τάζεις;», ο παρουσιαστής του απάντησε «δημοσιότητα» και ο… διανοούμενος οχετός του επεσήμανε με στόμφο ότι «Σιγά τη δημοσιότητα. Την έχω όποτε θέλω εγώ, στην τσέπη μου. Γεννήθηκα δημόσιος και του δρόμου». Πόση αλήθεια, περιλαμβάνει αυτή η τελευταία πρόταση… 

– Μετά τα… ναζάκια τους, λοιπόν, ο Ζουράρις έκανε την… πολιτική του δήλωση. Ποια ήταν αυτή; «Αφού είμαι και στον Πειραιά», επεσήμανε, για να δώσει έμφαση, συνέχισε εκστομίζοντας ένα χυδαίο σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ, κατά του Ολυμπιακού και των οπαδών του.  Χυδαίες ύβρεις “On Camera” και σε “Live” μετάδοση από έναν ΚΟΙΝΟ ΥΒΡΙΣΤΗ.

– Όσα είπε ο Ζουράρις δεν προκαλούν έκπληξη. Απλώς επιβεβαιώνουν το ποιόν του και συμπληρώνουν το παζλ των αλήτικων αναφορών του κατά της ομάδας του Πειραιά και των οπαδών. Αυτή τη φορά, όμως, δεν μίλησε στις… διαλέξεις που κάνει στους φίλους του, δεν μίλησε ως ένας γραφικός δήθεν διανοούμενος, αλλά ως ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

– Εάν υβριστές και χυδαιολόγοι, όπως ο Ζουράρις, εκφράζουν τον κυβερνώντα συνδυασμό, να τον χαίρονται. Αλλά να είναι βέβαιοι πως όταν έρθει η στιγμή ο κάθε πολιτικός χούλιγκαν θα πάει στη θέση του. Εάν η Κυβέρνηση δεν τιμωρήσει παραδειγματικά τα πολιτικά της σκουπίδια και δεν πάρει επίσημη θέση, για όσα είπε ένας ΥΠΟΥΡΓΟΣ της, τότε οικειοποιείται τα λεγόμενά του. Και μαζί την μπόχα που αναδίδουν.