Ζούμε Ακόμα, Αν Και Συνεχώς Κλαίμε, Όντας Δίχως Εθνική Υπερηφάνεια!.. (Απαντήσεις σε Ερωτήσεις Σας)!

Φίλοι!

1. Ναι, έχουμε καταλάβει το γιατί “σούταραν” οι ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ από τον ΕΣ, όσους θεωρούσαν Ελληνόψυχους” και “Εθνοκεντρικούς και άρα, κατ’αυτούς, … εθνικά επικίνδυνους! Γνωρίζουμε πράγματα που ούτε φαντάζεσαι!

– Μόνον μην μας… προκαλείς, διότι δεν το ‘χουμε και πολύ, να παρουσιάσουμε εδώ, πχ όλους τους “Χ. Αυγίτες”, Αξκούς και Υπξκούς, που δυστυχώς υπηρετούν ακόμα και σήμερα στις ΕΕΔ, (με τα ονοματεπώνυμά τους βεβαίως), κάτι που δεν θα ήταν καλό, γενικώς και ειδικά αυτόν τον καιρό!..

– Όσο από το “τσατσο-σάϊτ” που με ρωτάς, μπορείς άνετα να αντιληφθείς ποιούς Αξκους προωθούν για την ηγεσία, γενικώς, βραχυ-μεσο-μακροπρόθεσμα! Για παράδειγμα, το τελευταίο διάστημα, “παίζει” πολύ ένας Αντιαεροπόρος του ΠΒ, ονόματι Κωττάκος!

Τί είναι ρε καθαρό και διαυγές στην Ελλάδα της εποχής μας, για να ήταν και ο Στρατός μας;

2. Ασφαλώς η Κα Ν. Μητσοτάκη – Μπακογιάννη – Κούβελου είχε -κατ’ εκτίμησιν- σχέσεις με τον Σόρος, αφού η Ντόρα ήταν και παραμένει “Όργανο” της Χίλαρυ στην χώρα μας, ενώ η οικογένεια της πρώην νύφης της Κα Κάλια Καμπουρίδη διατηρεί -τουλάχιστον- οικονομικές σχέσεις με τον υπόψη παγκόσμιο “Διεθνή Εβραίο” κερδοσκόπο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Μίλτος ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ, αδελφός της Κάλιας, έχει διατελέσει ιδρυτικό στέλεχος της Soros Real Estate Partners (SREP), η οποία είναι μία παγκόσμια εταιρία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων ακίνητης περιουσίας, που ιδρύθηκε το 1999, από τον George Soros. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η εταιρεία άντλησε κεφάλαια 1$ δισ. και πραγματοποίησε μια σειρά από επενδύσεις “real estate” στη Δυτική Ευρώπη και στην Ιαπωνία).

– Έχουμε γράψει στο παρελθόν επί του θέματος, αλλά μάλλον μας διαβάζεις περιστασιακά! Διάβασε μας από την αρχή και τότε θα διαπιστώσεις πολλά και πιθανώς να εκθαμβείς με την… ευστοχία μας!.. Θα διαβάσεις πχ ότι γράφαμε -χωρίς να είναι κακό ή να υποδηλώνει κατ’ ανάγκην κάτι- ότι στο γραφείο της η Ντόρα έχει “φωτό” της Χίλαρυ, “επί του τοίχου“, κλπ!..

– Όσο για τον Π. Καμμένο, αυτόν τον νεόκοπο “Αντι-Σόρος” πολιτικό… μας και τιμητή / κατήγορο του υπόψη παγκόσμιου κερδοσκόπου, στην χώρα μας, σε ρωτάω: Πώς και συνεργάστηκε με ένα Κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι Κόμμα – “Πολιτική Εταιρεία” του Σόρος και ο οποίος χρηματοδοτεί  στην χώρα μας, μέχρι και την τρομοκρατία (δήθεν ιδεολογική + ποινική σε μεγάλο βαθμό), έως και αυτήν των Εξαρχείων (σε πολλούς τοίχους των οποίων θα βρεις μικρόνοα ηλίθια μίσθαρνα όργανα του Σόρος, να αυτοκαρφώνονται, γράφοντας πχ “SOROS COMPANY”, κλπ), έναν Σόρος που κρύβεται πίσω από τα πάντα, που σχετίζεται με την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητος, με την καταστροφή της χώρας μας και με την επιδιωκόμενη εξαφάνιση της Φυλής μας;

Εμείς απ’ εδώ, απ’ αυτό εδώ το “σάϊτ”, γράφουμε εδώ και 3 χρόνια και κυρίως εξ αρχής της… εμφανίσεώς μας, για τον ρόλο του Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ, κλπ, με τον αρχι-ρουφιάνο των ΝΑΖΙ, στην Ουγγαρία, κατά τον Β’ Π.Π., Σόρος, όταν με ταυτότητα Χριστιανού, κάρφωνε τους φτωχούς Εβραίους στα Γερμανικά κτήνη, ενώ παράλληλα τους έκλεβε και τις περιουσίες τους! (Άραγε γιατί η ΜΟΣΑΝΤ δεν… “ασχολήθηκε” ποτέ μαζί του);

– Ο Τράγκας που μου γράφεις, κάνει τώρα τον… μάγκα, με “πλάτες”, λέγε με πληροφορίες, Καμμένου, ο οποίος νομίζει πως έτσι θα γλυτώσει, όχι από το “Ειδικό Δικαστήριο” για την Μακεδονία, (έστω και με την κατηγορία για… “υπόθαλψη εθνικών εγκληματιών”, όπως Τσίπρα, Κοτζιά, κλπ), αλλά πως θα γλυτώσει το επίθετο ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΗΣ, για την υπόθεση του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας!

Και αλήθεια! Τώρα έμαθε ο Καμμένος για τον Σόρος, τον ρόλο του στην Πατρίδα μας και τις σχέσεις του με τον Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑ, κλπ; Για το… υπουργικό ζεύγος Παπαδημητρίου και το Ινστιτούτο “LEVİ” επίσης, είχε ακούσει κάτι ο Κος ΚΑΜΜΕΝΟΣ, και αν “ναι”, γιατί δεν μίλησε; “Βρε ουστ, ουστ… Κωστάκη μου”! (Εσείς βάλτε… Πανούλη μου! Από την… επική “Ελληνική Ταινία”, “Ένας Ήρωας Με Παντόυφλες”)!

– Πάντως να ακούς Τράγκα, διότι πλέον άρχισε να μιλά ΕΘΝΙΚΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, αφού έστω και τώρα (ποτέ δεν είναι αργά) αντελήφθη τί σημαίνει για την Πατρίδα μας το δίδυμο Τσίπρας, Καμμένος και το πολιτικό σκυλολόϊ που τους ακολουθεί! Σημαίνει ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ! Δεν μπορείς φίλε να λες ότι είσαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και να τακιμιάζεις με ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ και ΑΘΕΟΥΣ!..

Τέλος, ναι έχει δίκιο ο Καμμένος! Η εταιρεία με τις βίζες στο Ε/ΥΠΕΞ, έγινε επί Ν. Μπακογιάννη και Π-Θγίας “Νεο-Βούδα! Βγάλλε μόνος σου τώρα τα συμπεράσματά σου! Η Μπακογιάννη δεν ορρωδεί προ ουδενός και ΔΕΝ(!) ΜΠΟΡΕΙΣ πολιτικά ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ! Έως εδώ!..

Αν αποδειχτεί ότι και ο Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είχε πολιτικές σχέσεις με τον Σόρος , χωρίς φυσικά να γίνει από τους αντιπάλους του χρήση της Ναζιστικής θεωρίας της συλλογικής ευθύνης, (στην περίπτωσή μας “οικογενειακής”), τότε αγαπητέ, στο γράφω “ανοικτά”, δεν υπάρχει πλέον ΚΑΝΕΙΣ(!) σήμερα ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, που να ΜΗΝ είναι ΣΑΠΙΟΣ και η λύση δεν είναι ο Στρατός, όπως θα περίμενες πιθανώς να ακούσεις, αλλά λυπάμαι να πω ότι είναι ένας Ε-Τ πόλεμος, ο οποίος εκτιμώ πως θα είναι ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΛΥ-ΤΡΩ-ΤΙ-ΚΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και ο οποίος θα αποτελέσει την απαρχή για το κτίσιμο, με γνήσια και καλά – γερά και δυνατά υλικά, αλλά και με τον σωστό / ορθό τρόπο, μιας νέας πραγματικά ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Ο στρατός, μέχρι τότε, θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ΕΤΟΙΜΟΣ” και… “STAND BY! Κατάλαβες!

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ! ΣΤΟ “ΦΙΝΑΛΕ – ΦΙΝΑΛΕ” ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ: “ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ“!!! 

3. Ηλίθιε! Η Ασφάλεια ενός ηγέτη δεν είναι ρε βλάκα μόνον αυτούς που βλέπεις και δεν βλέπεις γύρω του! Αυτοί αποτελούν την λεγόμενη “Συνοδευτική Ασφάλεια“, πχ του Προέδρου της Κ-Β, κλπ! Η Ασφάλειά του (η… “κοντινή” του βεβαίως) περιλαμβάνει άλλα… 2000 πράγματα, πολύ ίσως πιο δύσκολα, της ασφαλείας αυτών που τον συνοδεύουν και θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις, (όπως και πάλι βλακωδώς έπραξες), ως “μπράβους” του! Κατάλαβες; 

 

4. Αλήθεια… φίλε είναι τα παρακάτω! Διάβασε λοιπόν!

 • Οι Άγγλοι δηλητηρίασαν τον Ι. ΜΕΤΑΞΑ, διότι δεν δέχθηκε την αγγλική κοροϊδία του ερχομού  2, 3 Ταξιαρχιών τους (3000 – 4000 άνδρες) το 1941 στην χώρα μας, για μια απλή καθυστέρηση των ΝΑΖΙ, στα βόρεια σύνορά μας, αφού έκρινε πως θα “έσπαγε” άνευ λόγου η ελληνική ουδετερότητα, αλλά ζήτησε δύναμη 50.000+, δηλαδή ζήτησε δύναμη ικανή να αμυνθεί αποτελεσματικά της ελληνικής χερσονήσου, της Ελλάδος! “Σήμερα” αρνήθηκε την αγγλική… κοροϊδία, και εντός 3 ή 4 ημερών πέθανε! Ακολούθως ανέλαβε ο Αλέξανδρος ΚΟΡΥΖΗΣ, ο οποίος ήταν Δκτης της “Τραπέζης της Ελλάδος” τότε, αν δεν σφάλλω, (“βλέπεις” καμμιά ομοιότητα με το “σήμερα”;), ο οποίος απεδέχθη την αγγλική πρόταση και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, μάλλον από… τύψεις!.. (Για τον ΠΑΠΑΓΟ έχουμε γράψει τί του έκαναν επειδή ήταν εναρμονισμένος με την “γραμμή” ΜΕΤΑΞΑ και “πολέμησε” σκληρά τους Άγγλους στις 2ήμερες διαπραγματεύσεις των Αθηνών, τον Ιαν. του 1941, (24-25/01-1941), όταν συζητήθηκε η αγγλική πρόταση του ερχομού «δίκην ενισχύσεως», των 2, 3 αγγλικών Ταξ/χιών! Ο ΠΑΠΑΓΟΣ μαζί με τους πολεμιστές Στρατηγούς του Μετώπου, (συν. 4 αν δεν σφάλλω), κατέληξαν να μπουν σε βαγόνι τρένου, που μετέφερε φτωχούς δυστυχείς Εβραίους στα ΝΑΖΙ-στικά κρεμματόρια και να πάει και αυτός εκεί, μέσω Αυστρίας αρχικά, για… διακοπές! Γι’ αυτό και οι ΝΑΖΙ-δες της “Χ. Αυγής” “δεν τον πάνε” τον ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ και γι’ αυτό και ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, εμμέσως πλην σαφώς, στην παρέλαση της Θεσ-νίκης” φέτος, τον απεκάλεσε ουσιαστικά από… βλάκα, έως προδότη, μιλώντας για… Κατσιμήτρο και για δήθεν μη πειθάρχισή του, σε δήθεν δγη του Ε/ΓΕΣ (δηλ. ΠΑΠΑΓΟΣ), για υποχώρηση της VIII Μχίας και νυν Ταξ-χίας, κλπ, κλπ, κλπ! Ο ΠΑΠΑΓΟΣ (ο “Φωτεινός Νους” του γνωστού εμβατηρίου) “έπαιζ娔 για χρόνια, ως “Δεξιός” τάχα, από τους Κομμ/τές επειδή τους “πήδησε” στον Γράμμο – Βίτσι, κλπ, και έμεινε η Πατρίδα μας στον “Ελεύθερο Κόσμο”, ενώ ο Κατσιμήτρος “έπαιζε” ως ο αγνός Έλληνας και δημοκράτης Αξκός, ασχέτως αν ο Κατσιμήτρος “πέρασε” -πολύ κακώς βεβαίως- “Δικαστήριο Δοσιλόγων”! (Ένα άλλο τεράστιο θέμα είναι και ο “στρ-κός δοσιλογισμός” σε υψηλότατο επίπεδο, αφού ο Τσολάκογλου υπέγραψε τη λήξη των Ε-Γ συγκρούσεων, κλπ, αλλά “από την άλλη”, και ως παράδειγμα το αναφέρω, δεν συνελήφθη ΟΥΔΕΙΣ Ε/Στρ-κός, από του βαθμού του Στρ-τη, έως και του Στρατηγού, ενώ είναι ερώτημα, το αν θα έπρεπε να υπάρχει κατοχική επαφή με τον κατακτητή, κλπ, για τις ανάγκες του αγώνος, κλπ, κλπ, κλπ)! Έτσι, κατά το παρελθόν, κάτι ηλίθιοι, και θεωρούντες τους εαυτούς τους δήθεν πονηρούς, Στρ-κοί ανήκοντες στο ΠΑΣΟΚ, όταν άκουγαν να μιλάει κάποιος θετικά για τον Παπάγο, τον χαρακτήριζαν Δεξιό και όταν μιλούσε θετικά για τον Κατσιμήτρο, ΠΑΣΟΚ και το ανάποδο! Αχαχαχαχαχαχα! Ήσαν οι ίδιοι… ευφυείς Αξκοί, που αν ένα στέλεχος είχε πάει μετάθεση στην Κύπρο, το ρωτούσαν πότε ακριβώς πήγε, για να τον κατατάξουν πολιτικά, ανάλογα της περιόδου που πήγε και της επικρατούσης κάθε φορά πολιτικής καταστάσεως! Πάμε πάλι! Αχαχαχαχαχαχα! Κατάλαβες)!..
 • Ο Σχης Κρις Γουντχάουζ ήταν άνθρωπος των αγγλικών ΜΥ! Πράγματι μετέβη στην Κρήτη, λίγο πριν της λήξεως του πολέμου, στον πατέρα του γνωστού ΠΑ.ΣΟ.Κ.τζή (στο ένα και μοναδικό βεβαίως ΠΑ.ΣΟ.Κ., αυτό του Παπανδρεϊκού ΠΑ.ΣΟ.Κ.) Μπαντουβά, ο οποίος ήταν τότε ο Έλληνας Αρχηγός της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο νησί μας αυτό και του πρότεινε, μετά την λήξη του πολέμου, να αγωνιστεί για την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ της ΚΡΗΤΗΣ και την ένωσή της, (θα ενώνετο μαζί με την Κύπρο), στο Ισραήλ, έναντι ενός μυθικού ποσού, που ξεπέρναγε το 1 εκ-ριο χρυσές λίρες!.. Ο Μπαντουβάς φυσικά αρνήθηκε! (Υπάρχουν σχετικές δηλώσεις του υιού του ήρωος, τέως βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μπαντουβά, ο οποίος “ξεμπάρκαρε” και αυτός, για τον άλλο κόσμο, έχοντας κάνει αγώνα και(!) για το “Κουρδικό”, κλπ! Θα θυμάσαι εκτιμώ)! Δες τον “Χάρτη” και αναρρωτήσου για το ποιός είναι και μέχρι πού φτάνει ο ΖΧ του Ισραήλ! Μέχρι και σήμερα, υπάρχει προσπάθεια αυτονόμησης της νήσου, με δραστηριότητα συγκεκριμένης Οργάνωσης, της οποίας σήμερα Αρχηγός είναι γυναίκα! Αυτή η Οργάνωση ξανά-ανδρώθηκε” κυρίως επί ΣΗΜΙΤΗ, (όλως τυχαίως,αχαχαχαχαχα), μετά το 2000, αφού επί Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ δεν τολμούσαν να “κουνηθούν”, διότι ήξεραν ότι ο ΑΝΔΡΕΑΣ… “γαμούσε” κάτι τέτοια ανθελληνικά σκουλήκια! Ήταν τότε… φίλε που ξέραμε μέχρι και το χρώμα των βρακιών, όχι μόνον των ανθελλήνων αργυρώνητων αυτονομιστών της Κρήτης, αλλά και των ανθελλήνων, όλων των Βαλκανίων + της Τουρκίας)!.. Τέλος, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” και ο “Χαμένος μας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, είχαμε τότε απευθυνθεί στην ΕΥΠ/Δνση Αντικατασκοπείας, με πρόθεση βοήθειάς της (και) στο υπόψη θέμα, αλλά “πέσαμε” πάνω στον…  εκ Τροχαίας προερχόμενο… πανέξυπνο Δντή της (ναι, όπως το διαβάζεις, αχαχαχαχαχα), ο οποίος ήταν μεν ΑΓΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ, καταγόμενος από διπλανό του ΚΑΛΕΝΤΖΙΟΥ χωριό, αλλά μέχρις εκεί, δε!..
 • Στο α/δ του Μάλεμε, στην μάχη με τους ΝΑΖΙ, το 1941, ο Δκτης του Ε/Συντάγματος, Σχης ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, σκοτώθηκε πυροβολημένος πισώπλατα (στον αυχένα) από Άγγλο πράκτορα! Γιατί;
 • H ελληνική δύναμη στην Κρήτη ήταν ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΗ από τους Άγγλους και όπλα της εδόθησαν, αμέσως με τον… ερχομό(sic) των ΝΑΖΙ! Γιατί ήταν αφοπλισμένη;
 • Η δύναμη των Συμμάχων μας, μαζί και(!) με την δική μας τότε στο νησί, ξεπερνούσε τους 10.000 άνδρες! (Άγγλοι, Νεο-Ζηλανδοί, Αυστραλοί και Πακιστανοί)! Πώς και ηττήθησαν, ενώ αριθμητικά υπερτερούσαν; 
 • Γιατί οι Βρεττανοί (να μην γράφω συνεχώς Άγγλοι) δεν κατέστρεψαν τα α/δ της νήσου και κυρίως αυτό του Μάλεμε, όταν ερχόντουσαν οι ΝΑΖΙ; 
 • Έδιναν οι Βρεττανοί όπλα και λίρες “με το τσουβάλι” στην Ελλάδα σε ΕΛΑΣ, ΕΔΕΣ, κλπ, ώστε να οδηγηθούμε στον εμφύλιο σπαραγμό αρχικά και στον συμμοριτοπόλεμο αργότερα; Ναι ή όχι; Αν ναι”, γιατί το έπραξαν; Γιατί καλλιέργησαν τον εμφύλιο; Μόνο και μόνο επειδή ήξεραν ότι έχουμε στο αίμα μας την… διχόνοια; Αχαχαχαχαχαχαχα!..
 • Γιατί ο Τσώρτσιλ, με την κήρυξη(!) του Ε-Ι πολέμου, κήρυξε ναυτικό “εμπάργκο” στην Ελλάδα, με τον ισχυρισμό ότι τα όποια πλοία (ακόμα και αυτά του “Ερυθρού Σταυρού”) θα έφερναν την όποια βοήθεια στην χώρα μας, (επισιτιστική, κλπ), θα κινδύνευαν να πέσουν στα χέρια του Ιταλού… κατακτητή; Ήξερε κάτι; Ήταν μήπως… μάγος, μάντης ή προφήτης; Αχαχαχαχαχαχα!..
 • Το Κόμμα του ΧΙΤΛΕΡ είχε τα αρχικά Ν Α Ζ Ι, γι΄αυτό και ονομάστηκαν ΝΑΖΙ! Για το ποιός όμως ήταν ο ΙΩΣΗΦ ΝΑΖΗ που ρωτάς, διότι τάχα δεν ξέρεις, ψάξε μόνος σου φιλαράκο και θα εκπλαγείς! Πχ Για τις σχέσεις-του τότε με τον Σουλτάνο, για το πώς βρέθηκε στην Νάξο, για το ποιούς ακριβώς εργαζόταν (ο ΝΑΖΗ) και για ποιό λόγο, κλπ, κλπ, κλπ!
 • Δεν ξέρω να σου πω αν ο ΧΙΤΛΕΡ είχε εβραϊκή καταγωγή! Εκείνο που ξέρω ότι ήταν ένα ΚΤΗΝΟΣ (μαύρου -ιδεολογικά- χρώματος, όπως ακριβώς και ο ιδεολογικός του (κοκκίνου χρώματος) αδελφός, ο ΣΤΑΛΙΝ, κτήνη που αιματοκύλισαν και ισοπέδωσαν τον -τότε- Πλανήτη μας, δολοφονώντας εκ-δες εκ-ρια ανθρώπους!!!

 

5.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ!

ω

ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΨΥΧΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!

6. Στην κηδεία θα έπρεπε βεβαίως να περάσει πάνω από τους Βουλιαράτες σχηματισμός ελληνικών F-16, σε ένδειξη τιμής προς τον ήρωα Κων-νο ΚΑΤΣΙΦΑ! Ποιός όμως να δώσει τέτοια εντολή ρε φιλαράκο, ο Καμμένος* που ρωτήθηκε “στημένα” σήμερα από δημ/φο στο ΥΠΑΜ, (όπου πήγε, προφανώς προσκληθείς, και ο Κος Πάϊατ για το… πανυγηράκι της… ανακύκλωσης), και είπε πως δεν είναι θέμα του ΥΠΑΜ (!!!) ή ο Τσίπρας, που η δόλια μάνα τον παρεκάλεσε, μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια σήμερα, αυτόν τον μισέλληνα πολιτικό ξενο-δουλο-ξεφτίλα, να ενδιαφερθεί, ώστε να πάρει την σωρό του παιδιού της;

– Δεν χρειάζεται όμως ο Κων-νος κανένα απ’ όλα αυτά τα πολιτικά παρτάλια, που σήμερα για 1η φορά είπαν (όλοι τους) 2 “στημένες” κουβέντες, όπως το ίδιο έπραξε και ο Κος… ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΟΣ! Είναι ΕΛΛΗΝΑΣ”(!!!) ο νεκρός και θα έχει κοντά του τις αδούλωτες ψυχές εκ-ρίων Ελλήνων, ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ“!!! 

* Ρε Καμμένε, σου έχει κάνει τίποτα ο Ε/Α/ΓΕΑ και τον “κρύβεις; Και στην Παρέλαση στις 28/10, όταν έκανες δηλώσεις, αλλά και σήμερα(!) ίσα που φαινόταν στο βάθος της κάμερας! Μάλιστα σήμερα μου δόθηκε η εντύπωση πως κάποιοι της ασφαλείας σου ή του Πάϊατ, (μάλλον αυτού), δεν τον άφηναν να προχωρήσει!.. Δεν ντρέπεσαι ρε Καμμένε;

Ο,ΤΙ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΚΛΠ, ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ… “ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ “ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ“! 

7. Αρχές ΔΕΚ. 2018 θα έχουν τελειώσει οι Σκοπιανοί και η… “μπάλα” τότε, θα περάσει (ουσιαστικά) στο ελληνικής καταγωγής διεθνιστικό… γήπεδο!

8. Η Θεσσαλονίκη ήταν ανέκαθεν και παραμένει “Κέντρο Διεθνούς Κατασκοπείας!

9. Η Νίκη ΤΖΑΒΕΛΛΑ ήταν πράγματι συνεργάτης του ΛΑΤΣΗ και πιθανώς να παραμένει ακόμα! Η Μιράντα ΞΑΦΑ (άλλο “λουλούδι” και αυτή) ήταν και είναι μέλος του ιδρύματος “ΡΟΚΦΕΛΕΡ! Τί νόμιζες βρε ότι έτσι τυχαία και λόγω της… αξίας τους, εισήλθαν στην πολιτική (ΝΔ);

– Δεν ξέρω σε τί αναφέρεσαι, όταν μου γράφεις για εμπλοκή της 2ης Κας με διεθνή εταιρεία που είχε εμπορικές σχέσεις με τα “Κατεχόμενα”! Λυπάμαι!

10. Η έδρα του αερ-κού Στρατηγείου του ΝΑΤΟ, στην χώρα μας, εξ όσων γνωρίζω,  είναι στο ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ” Λαρίσης!

11. Απαντώ!

 • Τα “Στενά” καταλήγουν στην Κρήτη! Πρόσεχε λοιπόν, διότι η… σκέψη σου δεν το έλαβε αυτό υπόψη της!
 • Έχω λάθος, αν σου πω ότι, το θέμα (εξαιρουμένων των Ελλήνων ή “Ελλήνων” εβραϊκής… καταγωγής πολιτικών ή νομικών – δικαστών, όπως ο Χρήστος ΡΟΖΑΚΗΣ ή ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ), το χειρίστηκαν εβραϊκής καταγωγής Άγγλοι, Αμερικανοί (“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”) και Τούρκοι; Ποιοί; Διάβασε: Ρίτσαρντ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ, Ουϊλιαμ ΚΟΕΝ, Μαρκ ΓΚΡΟΣΜΑΝ, Τόμας ΠΙΚΕΡΙΝΓΚ, Ρόμπιν ΚΟΥΚ, Ντέϊβιντ ΧΑΝΕΪ και Ισμαήλ ΤΖΕΜ! (Ο τελευταίος είναι ο 1ος Τ/Πολιτικός -“ντονμές”– που κατέθεσε την άποψη ότι η Τουρκία είναι μέρος και της Ευρώπης και της Ασίας, πολιτιστικά και απεκάλεσε “Ψευδο-δίλημμα”, το χρόνιο (10ετιών) ερώτημα στην γείτονα:”Πού τελικά ανήκει η Τουρκία; Στην Δύση ή στην Ανατολή”);
 • Δεν ξέρω αν ζουν ακόμα οι Ελεκντάγ και Μπιλγκέ, που ρωτάς, ώστε να σου πω σχετικά, (μάλλον ζουν), εκείνο όμως που ξέρω είναι ότι ανήκουν σ’ αυτό το (ας το πούμε με βάση τα δυτικά δεδομένα, υπερκομματικό Όργανο, το οποίο είναι το παλαιότερο και ιστορικότερο θεσμικό “Όργανο”στην χώρα αυτή) Τ/”Εθνικό Συμβούλιο, αλλά εκείνο που εκτιμώ είναι ότι αν ζουν θα παραμένουν… Σοφοί σίγουρα, όπως και άλλοι, σαν τον Γιασάρ ΓΙΑΚΙΣ, κλπ!..

12. Του Ναυάρχου Λυμπέρη η ζωή απειλήθηκε φίλε, μετά(!) από την απόρρητη κατάθεσή του για τα Ίμια, (Ιαν. 1996), διότι σ’ αυτή τσαλάκωνε τον τότε Π-Θ Κ. Σημίτη!

– Ο τέως Α/ΓΕΕΘΑ Κος ΛΥΜΠΕΡΗΣ είχε πει τότε και(!) την περίφημη ακολουθούσα πρόταση: “Διαχειρίστηκα δις για την Ελλάδα, και δεν άγγιξα ούτε δεκάρα”!.. 

13. Ο 1ος που άλλαξε την ονομασία “Δρόμοι του Μεταξιού”, σε… “Νέοι Δρόμοι Ελευθερίας” ήταν ο Αμερικανός Σαμ ΜΠΡΑΟΥΝΜΑΝ! Για… “ψάξτον” λίγο και αυτόν!

14. Οι Η.Π.Α. (Τραμπ) φαίνεται να μας άκουσε να “πάρει” μαζί του / ως συμμάχους δηλαδή και δυνατά”, τους Έλληνες! Έτσι στις 12-13/12/2018 θα έχουμε Ελληνο-Αμερικανική “Στρατηγική Συνάντηση Κορυφής”,στις Η.Π.Α.!

– Ακολούθως βεβαίως ο Koς Τσίπρας (με βάση τον κείμενο σχεδιασμό) θα πάει στην Τουρκία (μέσα Δεκ. 2018) και αυτό ίσως να είναι πονηρό, με την έννοια να μην πρόκειται για Ε-Α στρατηγική συνάντηση, αλλά για “Οδηγίες Προς Ναυτιλομένους”, λέγε με Οδηγίες προς Τσίπρα, η Ε-Α συνάντηση στις Η.Π.Α., της 12/13-12-2018! Οψόμεθα!

15. Πάλι μαλακία απάντηση έδωσε ο Καμμένος στον ΡΤΕ, σχετικά με την φράση του 2ου, “Πειρατές”, κλπ.

 • Ο ΡΤΕ δεν ανέφερε τη λέξη Έλληνες! Γιατί “τσίμπησε” λοιπόν ο Καμμένος (λέγε με… “σύμβουλοί του”);  “Eίχε / είχαν την… μύγα και μυγιάστηκε”;
 • [Όπως το αυτό και ο Δένδιας, (αυτός πιο διπλωματικά βεβαίως απάντησε, διότι δεν είναι… Καμμένος), που όσο πλησιάζουμε προς την αρχή του “Ενεργειακού Ζατρικίου” στην περιοχή μας, με περίπου… άγνωστο(;) τέλος, εμφανίζεται όλο και περισσότερο, (κατ’ εμάς, πλην της βουλευτικής, λόγω και της ιδιότητός του, ως Δικηγόρου στην χώρα μας των ΡΟΤΣΙΛΝΤ), στην ΤV]!
 • Η αναφορά σε “πειρατές” / “ληστές” κλπ, ήταν ιστορική και μάλλον ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΗ για εμάς βρε, (σε τέτοια “γραμμή” έπρεπε να απαντήσουμε, αν με αντιλαμβάνεστε και ας την είπε υποτιμητικά και υβριστικά ο Τούρκος / έτσι / ως τέτοια έπρεπε να εκληφθεί, αλλά ποιός να σας το πει;), αφού ο ΡΤΕ προφανώς αναφερόταν στα χρόνια της ελληνικής επαναστάσεως και στον τρόπο που ενεργούσαν οι δικοί μας, στην θάλασσα, εναντίον τους! Ξέρετε ή όχι βρε ελληνική Ιστορία; Τί λέω τώρα, έ; Αν όμως “ναι”, αν γνωρίζετε δηλαδή Ιστορία, η αποστροφή τότε του ΡΤΕ είναι για εμάς ΕΠΑΙΝΟΣ! Εξηγώ αμέσως παρακάτω, με τον… τρόπο μου, κάτι που θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στην ελληνική απάντηση!
 • Κε ΡΤΕ! Οι δικοί σας τότε, ΝΑΥΤΕΣ και ΑΞΚΟΙ των πλοίων σας,  ήσαν ΑΠΑΝΤΕΣ(!) ελληνικής καταγωγής ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ!!! Την ναυτική τέχνη την μάθατε από τους Έλληνες και Ναυτικό φτιάξατε με Αρχιτέκτονες”, αλλά και “Κτίστες”, τους Έλληνες! Άρα ποιοί είναι “Πειρατές”, αν βεβαίως εννοούσατε εμάς, Κε ΡΤΕ; Μην υβρίσετε λοιπόν ξανά τον… εαυτό σας, Κε ΡΤΕ“! (Αυτή είναι η διπλωματική απάντηση, η οποία εμπεριέχει βεβαίως και την… “κοινή”, η οποία λέγει Κε ΡΤΕ, πέρδου ταχέως και σπεύσον αέρισον τους διδύμους γεννητικούς μας αδένας“)! 

 

16. Δεν ξέρω αν ο Κος Θεοχαρόπουλος είναι Μασώνος! Πώς δηλαδή να το ξέρω; Εκτιμώ όμως πως είναι!..

17.  Απαντώ:

 • Ο Βορίδης προσβάλλεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τις γνώσεις του και την δομημένη, τεκμηριωμένη πάντα και επιχειρηματολογημένη, θέση του στα διάφορα πολιτικά, προκύπτοντα κυρίως, θέματα, αλλά και διότι έχει κατά το… νεανικό του παρελθόν δείρει πολλούς εκ των σημερινών κατηγόρων του, όντας σ’ αυτές τις περίφημες Ομάδες  με τα ρόπαλα, κλπ, (της ΝΔούλας, αν δεν σφάλλω), και οι… άπλυτοι του “χθες” θέλουν εκδίκηση! Τον θεωρούν Μαύρο ΦΑΣΙΣΤΑ, οι… Κόκκινοι αυτοί, και εσχάτως μεταβληθέντες σε ροζ-ουλί, Φασίστες!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!
 • Τον Γεωργιάδη, τον κυνηγάει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο συνοδοιπόρος” του Καμμένος, διότι είναι ο μόνος σύγχρονος Σοφιστής της σημερινής Δεξιάς, ο οποίος μπορεί πολιτικά να τους αντιμετωπίσει με τα ίδια όπλα! Επίσης, διότι τον θεωρούν και αυτόν Μ. Φασίστα, (περίπτωση Βορίδη), αλλά και διότι έχει προσωπικό μένος ο… Κλέφτης Δήμαρχος Σφακίων” (κατά δήλωσή του “Κλέφτης”), εναντίον του και τον θέλει στην Φυλακή, διότι ελλοχεύει εντός του ο φόβος, πως αν αλλάξουν τα κόζια και έλθει η ΝΔούλα “στα πράγματα”, τότε ίσως να φλερτάρει εκείνος με τα… σίδερα!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..
 • Τον Λοβέρδο τον κυνηγάνε, διότι έκανε το λάθος να τους θυμίσει το βρωμερό ιστορικό παρελθόν τους, αποκαλώντάς τους, αυτό που και σήμερα ακόμα είναι, ήτοι ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!..
 • Τον Σιαλμά τον κυνηγάνε “δήθεν”, “για ξεκάρφωμα”, αφού πλέον είναι γνωστό “τοις πάσι” πως αυτός είναι το βαθύ λαρύγγι”, των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!.. Καλά έκανε ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και τον “σούταρε” πρόσφατα! (Είναι τίμιος, αλλά λίαν χαμηλής κριτικής ικανότητος, ακόμα και για να αντιληφθεί μια απλή διοικητική πράξη, ώστε να είναι σε θέση να κατανοήσει “βαριά” θέματα, πλην της ικανότητός του να… αρχειοθετεί!.. Αχαχαχαχαχαχα)!..
 • Για τον 5ο, τον… “Ζεν Πρεμιέ” Δ. Αβραμόπουλο, τον… “Επίτροπο Μετανάστευσης” που μας “έπνιξε” με ξένους “λάθρο”, κλπ (οι Άγγλοι δεν τον “πάνε” με τίποτα, σας έχουμε γράψει σχετικά) ρώτα τον Τσίπρα καλύτερα, να σου πει αυτός! Τα περί εμβολίων, κλπ, είναι δικαιολογίες “του κόλου”! Ένα μου κάνει εντύπωση πάντως! Πώς ο “γάτος” “Αβραμό” πίστεψε πως θα τον έκανε ΠτΔ ο Αλέξης;
 • Καταληκτικά δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό για κανέναν απ’ αυτούς, πέραν της συνήθους (και επικρατούσης σε όλους, τους μέχρι πρότινος παλαιάς νοοτροπίας Έλληνες πολιτικούς ή “πολιτικούς”, εκδηλουμένης, και μάλιστα σε μόνιμη βάση), πολιτικής… παπάντζας!.. Μην νομίζεις τέλος, ότι γενικώς οι πολιτικοί μας “φωτάνε” ή ακόμα και λογάνε, που λέει και ο λαός μας, με τα θέματα με τα οποία ασχολούνται! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Έτσι είναι πολύ εύκολο ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ και ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ, όταν αναλαμβάνουν υπουργικές θέσεις!

 

18. Τον Τσίπρα ρώτα, τους… αναλυτές των “Παραθύρων” και τους… δημ/φους μας, γιατί την συμφωνία των Πρεσπών (Προσχέδιο;) δεν την υπέγραψαν τα 2 SOROS – παιδα  Τσίπρας – Ζάεφ, αλλά οι Κοτζιάς – Δημητρώφ! Εμένα ρωτάς; Πάντως, πολύ καλό το ερώτημά σου φιλαράκο! Δεν θα το ακούσεις όμως ποτέ -εκτιμώ- να συζητείται, στα “Συστημικά Κανάλια”!..

 

19. Απαντώ

      α. Καλή ερώτηση! “Άκου”! Υπουργός, ναι Υπουργός, για την Κύπρο ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ στην Τουρκία, ό,τι και να λένε οι Τούρκοι! Το 1997 που γράφεις, αν θυμάμαι καλά, ήταν ο Γκιουρέλ και Α/ΓΕΣ ο Χ. ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ! Σήμερα, εκτιμώ ότι (και) Υπουργός Κύπρου είναι πλέον ο Ι. Καλίν, ως (και) ο  νέος επικεφαλής του τ/”Συμβουλίου Ασφαλείας και Εξωτερικής Πολιτικής”! (Δεν το λένε “ανοικτά” και ορθώς)!..

        β. Το 2000 ο αριθμός των εποίκων στα Κατεχόμενα ήταν περίπου 200.000 άτομα!

 

20. Ο ΛΑΒΡΩΦ, όπως (σας) αναλύσαμε αρκετές φορές, δήλωσε ξεκάθαρα, (το ξαναγράφουμε), πως η Ρωσία είναι αντίθετη σε ίδρυση Κουρδικού Κράτους! Διαβάστε κα πάλι ή θυμηθείτε τις σχετικές μας αναλύσεις!..

 

21. Για τους S-300 και για το “πού” θα τοποθετούνταν στην Κύπρο, καθώς και για την ασφάλειά τους, κλπ, προσεχώς φιλαράκο! Κουράστηκα τώρα, αφού προσπαθώ να απαντήσω σε όλα που ρωτάτε! Θα σου απαντήσουμε λοιπόν, μην ανησυχείς! Όλοι ξέρουν την αξιοπιστία μας!

22. Κλείνοντας, για σήμερα, το “σάϊτ” απευθύνεται στον ΡΤΕ!

Κε Πρόεδρε!

 • Στην Πόλη έζησε (πέθανε πριν από λίγα σχετικά, θα έλεγα, χρόνια) η εξ Ίμβρου Τουρκάλα, ελληνικής καταγωγής Δέσποινα ΚΑΝΛΗ, η οποία για χρόνια, (για να μην σας κουράζω Κε Πρόεδρε και έχετε και θέματα υγείας), διατηρούσε ένα πολύ γνωστό και πολυσύχναστο meyhane! Εκεί σύχναζαν και Τούρκοι Αξκοί! Ένα βράδυ πήγε ένας Σχης σας και έκανε “τσαμπουκά”! Τότε η Κυρά Δέσποινα πήγε κοντά του και του είπε με πολύ ευγενικό τρόπο: Πασάμ, πασάμ! Εσύ είσαι Πασάς πράγματι, αλλά έξω απ’ εδώ! Εδώ μέσα Πασάς είμαι εγώ”! Ο Τ/Σχης κατάλαβε και έφυγε!..
 • Κε Πρόεδρε!
 • Με τον ίδιο τρόπο σου γράφω και ΔΩΣΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ(!) και εσύ και ο… ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ σου, ο αγαπητός μας Χουλουσί, πως ΠΑΣΑΔΕΣ” στο Αιγαίο, στην Θράκη και στην Κύπρο είμαστε εμείς, οι ΕΛΛΗΝΕΣ! Απλώς περνάμε μια “φάση” τώρα, (μια από τις πολλές στην Ιστορία μας), αλλά θα την “καβατζάρουμε” και πάλι, αφού θα γυρίσουμε και πάλι στον ΘΕΟ, που εγκαταλείψαμε!..
 • Καθείστε καλά λοιπόν ΡΤΕ! Από την Μογγολία ήρθατε και ζείτε σήμερα ακριβώς δίπλα στην Ευρώπη! Δεν σας φτάνουν ρε αυτά που έχετε; Καλά κάνεις όμως και δείχνεις αυτήν την αχαριστία στον ΘΕΟ, διότι έτσι θα σε / σας τιμωρήσει και ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΟΣΑ… ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΡ!..
 • Και μιας και ο λόγος για “ΔΕΣΠΟΙΝΕΣ”, να σου / σας θυμίσω και την “Κυρά της Ρω”, την Δέσποινα ΑΧΛΑΔΙΩΤΟΥ!..
 • Καταλαβαίνεις τώρα  μήπως, το “γιατί” ρε Μογγολό-Τουρκε, ξαναγεννιόμαστε οι Έλληνες από τις στάχτες μας, ό,τι και να σχεδιάζουν ΠΑΝΤΑ οι ΙΣΧΥΡΟΙ της Γης, αλλά και κάποιοι… μεγαλο-ΠΑΠΑΡΕΣ, σαν εσένα,σαν εσάς; Γι’ αυτό θυμήσου πως οι όποιες σας επιτυχίες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΡΤΕ και πως τελικά η… μπίλια του ΘΕΟΥ, λέγε με “ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, θα δείξει ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΛΛΑΔΑ και ΑΛΗΘΕΙΑ

SAYGILARIMLA!

-/-

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. 

12 savaş gemisi Akdeniz’de! Türkiye teyakkuzda

İskenderun Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ergül Yaşar, “Doğu Akdeniz’deki petrol ve doğalgaza hem potansiyeli hem konumu nedeniyle herkes göz dikiyor ama Türkiye ve KKTC sahiplik hakkını uluslararası hukuktan alıyor” dedi.

12 savaş gemisi Akdeniz'de! Türkiye teyakkuzda
05.11.2018 
Doğu Akdeniz’de sular ısınmakta. Bölgedeki doğalgaz yatakları öyle heyecan yarattı ki Akdeniz’e kıyısı olmayan ülkeler bile bölgeye demir atmış durumda. Türkiye de işe çoktan koyuldu. Azeri SOCAR’ın 6,3 milyar dolar tutarındaki yatırımı STAR Rafineri işe başladı. Barbaros Hayrettin ve ilk sondaj gemimiz Fatih de öyle. Hava ve deniz kuvvetlerimiz ise 7/24 teyakkuzda. Ne oluyor? Nasıl bir potansiyelden bahsediyoruz? Sahiplik durumu ne? Sondaj ve transfer için avantaj ve dezavantajlarımız neler? 2010’da keşfedilen kaynak, Akdeniz’de yeni bir gerilim mi demek? İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ergül Yaşar, Akdeniz’de gelişmeleri anlattı.

Gündem hızla Doğu Akdeniz’e kayıyor. Söyler misiniz Doğu Akdeniz’de neler oluyor? 

Doğu Akdeniz’de çok sayıda petrol ve doğalgaz yatağının tespit edilmesi nedeniyle bütün dünyanın dikkati bölgeye çekilmiş durumda. Doğu Akdeniz sadece petrol ve doğalgaz varlığı açısından değil aynı zamanda enerji dağıtımının “enerji ipek yolu” olmasından dolayı, dünyanın her tarafına kolayca dağıtım ve transfer olabileceği için de bütün dünyanın gözü burada.

Nasıl bir enerji potansiyeli var bölgede?

Gerek Türkiye Petrolleri gerekse Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile beraber doğu Akdeniz’de yapmış oldukları anlaşma gereği petrol ve doğalgaz arama sahaları ve ruhsat noktaları için ortak çalışma belirlemiş durumdalar. Ayrıca Güney Kıbrıs Rum Kesimi (GKRK) 12 blok olarak ayırdığı Doğu Akdeniz’de petrol arama planı yapmıştır. Kısa süre önce birçok firma ile ortaklık halinde, örneğin Amerika’nın Exon Mobil, Fransa’nın Total, İtalya’nın Eni firmalarıyla petrol arama çabasına girdi GKRK. Afrodit sahası diye adlandırılan sahada petrol arama programı yaptı. Aynı bölgede İsrail Tamar ve Levithan sahalarında doğalgaz rezervleri tespit etti, üretim yapmak üzere planlamalarını yürütüyor. Ayrıca Mısır’ın Zohr ve Noor sahalarında çok büyük petrol rezervlerine rastladığını biliyoruz.

3,5 TRİLYON METREKÜP DOĞALGAZ 

Ne kadarı tespit edildi şu ana kadar?

Doğu Akdeniz’de petrol ve doğalgaz açısından çok büyük rezervlerin olduğu noktasında yapılan jeolojik ve jeofizik etütleri ile bu noktada ümit vaat eden sahalar mevcut. Doğu Akdeniz’de İsrail’in açıklarında Hayfa limanı bölgesinden Tamar sahasında 260 milyar m3, Levitan sahasında 450 milyar m3, Kıbrıs açıklarında Afrodit sahasında 200 milyar m3 doğalgaz rezervinin olduğu yapılan çalışmaları ile tespit edilmiş durumda. Doğu Akdeniz’de bugüne dek tespit edilmiş sahalarda 3,5 trilyon m3 doğalgaz olduğuna dair bilimsel ve teknik veriler var. Ayrıca Mısır, açıklarında Zohr ve Noor sahalarında çok büyük doğal gaz rezervi tespit etmiş ve bölgeden doğalgaz üretimini sağlayarak ihracatını gerçekleştirmektedir.

SONDAJI-TRANSFERİ ÇOK MU PAHALI?

Biliyoruz ki enerji potansiyeli kadar kaynaktan çıkarma ve taşınma maliyeti de belirleyici oluyor rezervin kıymetinde. Doğu Akdeniz doğal gazının bu açıdan durumu ne?

Akdeniz’deki petrol ve doğalgazın aranması, bulunması ve işletilmesi oldukça zor. Ancak denizde sondaj masraflarının ilk başlangıçta yüksek olmasından dolayı yatırımcıları kara aramacılığına veya başka hedeflere doğru yöneltiyor. Off shore sondaj açılması karalara göre çok daha maliyetli ancak gemilerde spot olarak taşınması ve boru hattı döşenmesi ile kolayca doğalgazın ve petrolün transferi sağlayabilmektedir. Bu nedenle denizlerde yapılan ve üretilen petrol ve doğalgazın başlangıçta masraflı olmasına rağmen işletmesi cazip olabiliyor.

ENERJİ HATLARI AVANTAJIMIZ

Türkiye için de işletmesi cazip mi? 

Türkiye gerek Rusya’dan gerekse İran’dan gelen doğalgazın dağıtımını sağladığından şu anda kurulu bir doğalgaz dağıtım ağ sistemi mevcut. Doğalgaz dağıtımı noktasında özellikle TANAP projesi ile Avrupa’ya taşınması noktasında yeni bir atılım yapmış durumundayız. Dolayısıyla Akdeniz’den gerek İsrail’in gerekse diğer devletlerin ve ülkemizin doğalgaz üretmesi hem iç piyasada kullanılacağı gibi hem de aynı zamanda Avrupa’ya transferinde hiçbir sıkıntı yaşanmayacaktır.

İsrail’den yapılacak boru hattı ile Türkiye’de mevcut bulunan boru hattı ile kolayca transfer olabilecektir. Akdeniz’de tespit edilecek doğalgazın dünyaya transferinde gerek denizden spot olarak tankerler vasıtasıyla gerekse Türkiye üzerinden Avrupa’ya transferinde hiçbir sıkıntı yaşanmayacaktır. O nedenle Doğu Akdeniz’deki petrol ve doğalgaz ülkemiz açısından çok önemlidir, hassasiyetle üzerinde durmamız enerjide dışa bağımlılığımızı minimize etmek açısından çok önemlidir.

YUNANİSTAN’IN TAVRI HUKUK DIŞI 

Ya hukuki ve siyasi açıdan? 

Buradan çıkarılacak her metreküp doğalgazın ülkemiz için çok önemli olduğunu vurgulamak gerek. Bugüne dek denizlerde yeterince sondaj açamadı Türkiye ve maalesef Akdeniz’deki varlığı konusunda özellikle GKRK’nin ve Yunanistan’ın manevralarıyla karşılaştı, Akdeniz’i tamamen kendi insiyatifinde hukuk dışında kullanmak istemesi ülkemiz için sıkıntılı bir süreç idi.

Bu süreci aşmanın yolu nedir? 

Fiziki olarak sahip olamadığın yer senin değil mantığıyla, bugün sondaj çalışmaları başlamıştır. Ülkemiz oradaki varlığını ve Akdeniz’deki Birleşmiş Milletler hukuk çerçevesi içerisinde kendi kıta sahanlığı içinde araştırmalarını özgür bir şekilde yapmak ve ülkenin menfaatlerine dönüştürmek durumundadır. Bu nedenle Doğu Akdeniz’deki petrol sondajı Türkiye açısından Kıbrıs’taki varlığımız ve Doğu Akdeniz’e sahip çıkmamız açısından son derece önemli. Ayrıca buradan çıkarılacak hidrokarbonların ülkemizin ihtiyaçlarını gidermesi noktasında çok büyük katkıları olacaktır.

ENERJİ ÇEŞİTLİLİĞİ VE GÜVENLİĞİ

Avantaj ve dezavantajları nedir Akdeniz’de doğalgazın?

En önemli avantajı ise ülkemizin dışa bağımlılığını da minimize edecek olması ve Doğu Akdeniz’den çıkarılacak olan petrol ve doğalgazın dünyaya ve Avrupa’ya rahat bir şekilde transfer edilecek olması. Ayrıca enerji arz güvenliği açısından sadece Rusya’ya ve İran gazına bağımlı olan Türkiye enerji çeşitliliğini arttıracak. Dolayısıyla hem Avrupa’nın hem de Türkiye’nin doğalgaz arz güvenliğini sağlayacak. Ülkemiz açısından büyük avantajlar sağlayacaktır. Doğu Akdeniz’de GKRK ve Yunanistan kendi suları gibi davrandı, yalnız başına uluslararası şirketlerle petrol ve doğalgaz aramaya kalktı, KKTC ve Türkiye’yi bertaraf etmek istedi ama Türkiye deniz hukukundan ve uluslararası sözleşmelerden kaynaklanan haklarını koruyor. Fatih-1 sondaj gemisi ile Doğu Akdeniz’deki petrol araması Türkiye için stratejiktir.

EN BÜYÜK PAZAR TÜRKiYE OLUR 

Doğu Akdeniz gazı Rus doğal gazıyla rekabet edebilir mi?

Doğu Akdeniz gazı Rus ve İran gazına alternatif değildir. Ama enerji çeşitliliğini arttırmak ve arz güvenliğini sağlamak ülkemiz için bir kazanım. Ülkemizin milli doğal gazı olması sebebiyle önemi büyük. Bugün sadece Trakya bölgesinden yüzde 2’lik doğalgaz üretebiliyoruz. Oranın arttırılması çok önemli.

Doğalgazın çıkması halinde en büyük pazar ülkemizdir. Ayrıca mevcut doğalgaz boru hatlarımızla ülkemiz bu gazı Avrupa’ya pazarlayabilir. Herhangi bir pazarlama sıkıntısı olmaz. Ama Doğu Akdeniz’deki İsrail gazının ülkemiz üzerinden Avrupa’ya transferi dışımızdaki bazı güçleri rahatsız etmekte. Bundan taviz verecek değiliz, gerekirse İsrail ile gerekli anlaşmaların yapılması suretiyle bölgedeki gazın transferinde aktif rol almalıyız.

15 TEMMUZ’UN ARDINDA DOĞU AKDENiZ GAZI VAR 

Yaşadıklarımızla Doğu Akdeniz doğalgazı arasında nasıl bir bağ var?

Kuzey Suriye Deyri-Zohr bölgesindeki petrol yataklarının rafinezasyon ve işletmesini DAEŞ ve PYD terör örgütleri yürütüyor. Suriye’nin petrol ihtiyaçları maalesef buradan karşılanıyor, bu petrol Lazkiye limanından Akdeniz’e ulaşıyor ve dağıtılıyor. Irak’tan ve Azerbaycan’dan gelen ham petrolün Ceyhan ve Dörtyol Botaş tesislerinden dünyaya açılımı ise global güçleri rahatsız ediyor. Türkiye’yi dışlayarak insiyatifi elinden almak amacıyla Kuzey Suriye’de istikrarsız bir bölge kurarak enerji koridoru oluşturmanın çabası içindeler.

Bu çerçevede Türkiye’nin Hatay bölgesini de içine almak için ve Türkiye’de istikrarsız bir yönetim oluşturmak maksadıyla 15 Temmuz darbe süreciyle Hatay’ın işgal edilmesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin işgal edilmesi planlanmaktaydı. Çok şükür ki devletimiz ve milletimiz hem içte hem dışta buna fırsat vermedi ve vermeyecektir de.

DEVLET DURUMA HAKİM

Akdeniz bir kaynayan kazan. 12 ülkenin savaş gemisi maalesef Akdeniz’de. Sebebi doğalgaz yataklarının hakimiyeti ve Ortadoğu’daki enerji koridorunun gerçekleştirilmesi. Ayrıca Güney Kıbrıs Rum Kesiminin sondaj çalışmaları var, Amerikan Exxon mobil, Fransız Total ve İtalyan Eni firmalarıyla. Ancak Türkiye Fatih-1 sondaj gemisi ile bu bölgedeki fiziki çalışmalara doğrudan başlaması ve Barbaros Hayrettin Paşa sondaj gemisine Rum hücum botlarının taciz etmesiyle durum değişiyor. Türkiye Münhasır Ekonomik Bölge içinde uluslararası sözleşmelerden kaynaklanan haklarımız çerçevesinde sondaj çalışmalarına başladı.

EMPERYAL GÜÇLER RAHATSIZ

“Doğalgaz arama çalışması Türkiye ve KKTC’ye enerji yönüyle bağımsızlık sağlayacaktır. Doğalgaz ve petrol alanında arz güvenliğini sağlayacaktır, Türkiye’nin enerji alanındaki inisiyatifini arttırmış olacaktır, tam bağımsız, bölgesinde hakim olan bir güç olmayı sağlayacaktır. İşte bundan rahatsız olan emperyal güçler kesinlikle bizim bu çalışmalarımızı baltalamaya çalışacaklardır. Ancak devletimiz ilgili çalışmaları savunmak ve çatışma alanı oluşturmamak için gerekli tedbirleri alacaktır ve almak zorundadır”.

TÜRKİYE BÖLGESEL GÜÇ OLUYOR

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Yunanistan’ın asıl hedefi Türkiye’yi emperyal güçlerle beraber köşeye sıkıştırmak ve Türkiye’nin enerji alanındaki insiyatifini minimize etmeye çalışmak. 15 Temmuz darbe süreci ve Suriye savaşı, ayrıca TANAP projesi ile insiyatifi eline alan Türkiye Cumhuriyeti devleti bunlara pabuç bırakacak değildi ve bırakmadı. Enerji insiyatifini en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor. Doğalgaz dağıtımında insiyatif alan Türkiye Cumhuriyeti devleti bölgesel güç olma yolunda hızla ilerlemektedir.”

KAYNAK: STAR/FADİME ÖZKAN
2. Τώρα δεν υπάρχει βίντεο ρε κουφάλες Τουρκαλβανοί

Αρχηγός αλβανικής αστυνομίας για Κατσίφα: Ολα ήταν νόμιμα, δεν υπάρχει βίντεο!

05/11/18

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας είχε στην Αλβανία συνάντηση με τον αρχηγό της αλβανικής αστυνομίας προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας.

Ο αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ τους είπε ότι «το περιστατικό ξεκίνησε από τους πυροβολισμούς στον αέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα και όχι με αφορμή την σημαία. Οταν πήραν κλήσεις από κατοίκους της περιοχής για να επέμβουν έφτασαν στην περιοχή και έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της δράσης του Κατσίφα. Στην συνέχεια τον έχασαν και κλήθηκε η ειδική μονάδα της αστυνομίας».

Ο αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας αρνήθηκε ότι υπάρχει βίντεο από drone με ανταλλαγή πυροβολισμών και ότι δεν υπήρχαν αξιόποινες πράξεις αστυνομικών και έκαναν χρήση των όπλων κάτω από τις απαραίτητες νόμιμες προϋποθέσεις .

Οι Ελληνες αστυνομικοί με βάση τα όσα τους είπαν δεν διαπίστωσαν ότι έχουν γίνει αξιόποινες πράξεις αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουν πρόσβαση στην δικογραφία για να έχουν πλήρη εικόνα. Οι Ελληνες αξιωματικοί ρώτησαν για το πότε θα δοθεί η σορός στην οικογένειά του με τον αρχηγό της αλβανικής αστυνομίας να λέει ότι θα κάνει ότι μπορεί αλλά αυτό δεν είναι δικό του θέμα αλλά του εισαγγελέα.

Την απαράδεκτη στάση των Τιράνων να μην επιστρέφουν στους γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, τη σορό του παιδιού τους στηλίτευσε τη Δευτέρα ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Πρώτο μέλημά μας είναι η επιστροφή της σορού στους γονείς», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 για το περιστατικό με τον Έλληνα που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες,

Ο κ. Λυκουρέζος υπογράμμισε πως η στάση των αλβανικών Αρχών αποτελεί μείζον ζήτημα και προανήγγειλε την προώθηση της υπόθεσης στη διεθνή Δικαιοσύνη.

3.

ω1

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ” ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΟ “ΤΑΞΙΔΙ” ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, (05-11-2018)! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ “DNA” ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ

ΕΧΕ ΣΕ ΙΚΑΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΑΝΑ, (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ), ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ “ΦΡΑΓΚΟ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ!.. (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΟ- ΛΟΓΟ, ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Ο,ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ, ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ)!

Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, (ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ), ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΟ!

– Να σε συνοδεύουν πάντα οι ευχές του πατέρα σου και των παπούδων σου, απ’ εκεί ψηλά, (ειδικά του Ιερέως), καθώς και βεβαίως και της μητέρας σου Κας Ν. Μ.!

Υπογραφή: ΜΕ ΠΟΛΥ(!) ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ!!!

ΥΓ. ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΡΑΒΒΑΤΑ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ!..

4.

AN OPEN LETTER TO SOME OBLIVIOUS JEWISH LEADERS

Are you pushing back – or enabling – the demonization of Jews?

Reprinted from Israel National News.
For too long, some self-appointed and some elected Jewish leaders have thought that they know – better than anybody else – the correct way of addressing crucial issues related to Jewish identity, Jewish tradition, Jewish national aspirations and Jewish interaction with the secular world.

This group of leaders includes a whole range of individuals from the most progressive to the ultra-orthodox.

Among them you will see those who avoid mentioning the traditional importance of the rebuilding of the city of Jerusalem when officiating at marriages, and you will see those who do not respect the flag of the state of Israel as a symbol of the recent reestablishment of the free and democratic Jewish state in the Jewish ancestral homeland.
During recent years many Jews have been living in very comfortable neighborhoods among oblivious friends and fans, ignoring a relentless increase in the waves of anti-Semitism and anti self-determination for Jews. They considered the radical right, represented by white Supremacists and the neo-Nazis, and the radical Islamists, represented by Hamas, Hezbollah and the Palestinian Authority, as insignificant marginal groups, or as groups who will tolerate Jews as long as they do not support the Jewish state of Israel.

These Jews were not aware of the fact that the age-old irrational anti-Jewish indoctrination is being forcefully imposed on the oblivious free world, by entities like Iran, Turkey, the Palestinian Authority and their willing accomplices in the media, academia and in various student bodies – for a long time.

The sooner that these people understand that once evil is unleashed, it does not distinguish between friends and foes, the better it will be for the free world. Evil will not distinguish between Jews, Gentile, leftists, socialists, progressives, conservatives or between any other entities, unless they follow its own distorted ideological fantasy. This fact was true for Nazi Germany, for the Soviet Union, for Cuba, for Venezuela, for Iran, for Iraq and for any other radical dictatorships throughout history.
The wave of demonization of the Jews in recent years was unfortunately supported by oblivious Jewish organizations like “J street”, “The New Israel Fund”, “Shovrim Shtika”, “Rabbis for Peace”, “Peace Now” and many others. This trend encouraged organizations like the BDS, many Radical Muslim terror organizations and several white supremacists, to take even bolder steps in order to advance their hateful ideology.
The current rise in anti-Semitism started a very long time before the Trump presidency, and therefore it is disturbing to read that some irrational Jewish organizations like the “Pittsburgh Bend the Arch Jewish Partnership” had the audacity to publish a letter demonizing President Trump and asking him not to visit Pittsburgh.

We should support our president irrespective of the political party that he or she represents, because his or her success will be our success.

President Trump is a patriot who is trying to do good for the USA and for the Jewish population. People may have disagreements about the ways to advance their own ideas, but malicious confrontations on a national level will undermine the welfare of all good citizens. We must find ways to communicate and to accommodate well intentioned differences among all of us to the benefit of the common good. We should support our president irrespective of the political party that he or she represents, because his or her success will be our success.

In-fighting within the Jewish community will not advance the welfare of the Jews. It will only give their enemies motivation to try and attack the divided Jewish community and accelerate its demise. These monsters proved over the centuries that they do not distinguish between religious Jews, secular Jews or even between Jews who would like to totally reject Judaism and any connection to the state of Israel. In their distorted minds any Jew is a legitimate target.
Therefore, we must strive for an overall Jewish unity, we should respect and appreciate responsible political leadership, and we must show our gratitude to the dedicated law enforcement heroes, who protect all good citizens from harm.

A more focused and rational approach to the complex dynamics of our times will bring a better future to Jews and to Gentile alike, and will marginalize the forces of evil, to the benefit of all.

Sharing valuable information about some basic facts, with all your contacts, will go a long way in building a common understanding and a common language among peace-loving individuals.
For example, look at these and use that knowledge when you talk to others:

A web address that has a lot of informative booklets and brochures:  https://www.standwithus.com/resources/   

A web address with multiple short videos addressing several practical points: https://www.prageru.com  
5.

MUHAMMAD’S BLOODY CREED

Robert Spencer’s new magisterial work reveals Jihad as a holy war to convert the world.

 

Reprinted from Quadrant Online.

Once upon a time in a primitive land of polytheist idolaters far, far away, an egomaniac zealot with high ambitions hit on a bright idea.  On learning of the ancient Jewish prophecy of a Messiah, and the newish Christian communities’ worship of Jesus as the “Chosen One”,  he decided to nominate himself  as the latest in the line – the  Messenger of Allah and the Seal of the Prophets.  If the Angel Gabriel could give the name ‘Jesus’ to Mary, why couldn’t Gabriel be recruited to authenticate Muhammad’s pronouncements?

The polytheists who worshipped 360 idols in the Ka’aba of Mecca thought this was fake news and made life difficult for the would-be prophet-poet. In thirteen years he attracted only 150 followers.  So he decamped to another town. The Jews of Medina first welcomed him as a protector, but after they heard his story about travelling to Jerusalem and then to Paradise on a winged white horse with a human head, and questioned him on religion, they declared him a phony. Muhammad decided a new business model was needed: conversion by the sword. Beginning as a highwayman raiding passing caravans, he invented a unique rallying cry: “Allahu Akbar!” (My) God is the Greatest!  The shout inspired his followers to kill, loot and enslave. It continues to terrify the world 1400 years. later.

I have paraphrased and simplified a complicated and disputed history of the origins of the most powerful movement the world has seen. Nobody can be certain of these events because the first account, by Ibn Ashaq, relying on hearsay and legend, was not set down until a hundred years later. But what is clear from Islam’s texts is that Muhammad set himself up as spokesman for Allah and, therefore, gatekeeper to hell and paradise. What sets Islam apart from Western notions of warfare, and the horrific excesses of the most brutal dictatorships (which it resembles), is that holy war is a central tenet, waged essentially for spiritual reward. Often seemingly irrationally. But before his death Muhammad could claim: “I have been made victorious with terror.”

That is the important message in Robert Spencer’s new book, The History of Jihad: From Muhammad to ISIS. Heavily documented but eminently readable, its magisterial sweep reveals Jihad as a holy war to convert the world, or at least compel non-believers into submission. From the Battle of Badr in 624 to the latest suicide bombing or vehicle ram-raid, there has been a continuum of atrocities with a single purpose. The immense extent of the horrors of jihad are largely unknown, or have been forgotten. For too many, especially those in authority, they have been conveniently ignored, as they welcome millions of migrants into their midst.

Spencer’s 16 books on Islam, his speeches, broadcasts and pamphlets have made him a controversial figure in the United States. He has been attacked as Islamophobic and banned from entry to Britain by Prime Minister May as a presence “not conducive to the public good.”  A descendant of a Christian family forced to flee from an area now part of Turkey, for the last fifteen years Spencer has published a blog Jihad Watch, which daily records and updates attacks by Muslims around the world. He is also closely associated with the David Horowitz Freedom Center, a conservative think tank opposing the political left in the US.

Spencer’s thesis is simple – there are elements within Islam that pose a challenge to free societies. He cites chapter and verse from Islam’s own scriptures to support his assertions.  But importantly, he does not say that  every individual Muslim responds to the challenge to wage jihad. His message is more subtle: the Islamic imperative for Jihad remains, whether or not any Muslim individual decides to take it up. He condemns the refusal to recognise this in his final chapter entitled: “The West Loses the Will to Live.”

He cites as evidence the bizarre assertions of Western leaders that Islam is simply the “religion of peace”. After the 9/11 hijackers had done to the World Trade Centre and the Pentagon exactly as Islam had always taught, President Bush declared: “The face of terror is not the true faith of Islam. That’s not what Islam is all about. Islam is peace.” Barack Obama, his successor, went further when visiting Cairo in 2009: “I have known Islam on three continents before coming to the region where it was first revealed…Partnership between America and Islam must be based on what Islam is, not what it isn’t.” Most extreme in his stupidity, in Spencer’s view, was Pope Francis in 2013: “…authentic Islam and the proper reading of the Qur’an are opposed to every form of violence.” These fantasy views of Islam lead to calls for “respect” instead of reform. They result in the demonisation of people with real life experience of the problems Islam inflicts on the societies where it takes root — people such as Geert Wilders, apostate Ibn Warraq and Ayaan Hirsi Ali.

In ten chapters, sourced at every relevant step from Islam’s own texts, he explains that Jihadists have always been candid about their reason for waging war – to subjugate infidels under the rule of Islam. Spencer starts with the 27 battles Muhammad waged from Medina, (many against his own tribe, the Quraysh), showing how conveniently Allah’s claimed pronouncements provided authority for his actions, and then became holy writ. Piety, not military might won battles, he said: “Victory is not except from Allah, the Exalted in Might, the Wise.” (Qur’an 3:123-126).

When his forces lost the Battle of Uhud, it was not Allah’s defeat, but the result of the Muslim’s failure of courage and lust for the things of this world. “Among you are some who desire this world, and among you are some who desire the Hereafter. Then he turned you back from them that He might test you.” (Qur’an 3:152).

In fact, like marauding armies throughout history, the warriors who waged jihad for Muhammad were essentially mercenaries. They fought for the booty, the treasure and especially the women they could acquire as sex slaves. As always the commander had first choice, and the defeated combatants were usually slaughtered. (The Prophet said, “The person who participates in (Holy battles) in Allah’s cause and nothing compels him to do so except belief in Allah and His Apostles, will be recompensed by Allah either with a reward, or booty or will be admitted to Paradise. (Bukhari Vol. 1 Book 2  Nr 35).

After subduing Arabia, Muhammad set out to take Jihad to what are now Iraq, Syria, the Byzantines and Persians. From the first raids on the Byzantine empire, he encountered significant populations of Jews and Christians. Spencer explains that from this point Muhammad declared that Jews and Christians were entitled to special consideration as ‘People of the Book’.  They had three choices: convert to Islam, submit to Islamic rule and pay the special poll tax jizya, (They must pay the jizya with willing submission and feel themselves subdued: Qur’an 9:38-39) or be slaughtered. The jizyabecame a form of Mafia protection racket which then financed Islam’s further expansion.

After Muhamad’s death the Arab armies swept out of Arabia with immense force and embarked on a series of conquests unparalleled in human history for their rapidity and scope.  Spencer’s history records the years from 632 to 661 as the Golden Age, according to Muslim scholars. The jihad gave them almost all of Syria, entry to Jerusalem, Armenia, Cyprus and Egypt.

After a rapid subjugation of the former Roman colonies of northern Africa, the eighth century saw the launch of Muslim forces under a freed Berber slave, Tariq ibn Ziyad, across the strait to Gibraltar (Derivation: the mountain of Tariq) to confront the Visigoth rule in the Iberian peninsula. To focus his troops on conquest, he ordered all their boats to be burned.

I  first came to understand the myth of an idyllic multi-cultural,  tolerant society in the Moors’ occupation of Spain by reading the sacred texts recorded in The Legacy of Islamic Antisemitism. This anthology of primary sources by Andrew Bostom traced the systemic Jewish dhimmitude under the Ottomans, and the Qur’an-sanctioned oppression ever since. So it was no surprise to find Spencer debunking the myth of  multicultural convivencia in al-Andalusia, where Jews and Christians supposedly lived in mutually beneficial harmony with their Muslim overlords. Again, the jizya was the basis for subjugation. The occupation was swift, penetrating and brutal.

We don’t need to take Spencer’s word. Professor Dario Fernandez-Morera of Northwest University had already detailed the reality in his Myth of the Andalusian Paradise. Spain, he explained, was a violent society, of religious and cultural repression.  Internecine conflict raged between the Umayyad caliphs and the Abbassids, and later the Berber Almoravids of Morocco. A Christian army that opposed this last invasion was routed; the Muslims beheaded the corpses of their enemies and arranged the heads into piles. The muezzins then climbed on top of the piles of heads to call the Muslims to prayer.

Even when Jews and Christians were not facing active persecution, as dhimmis (subsidiary citizens) they could be lawfully killed or sold into slavery under the Sharia. “Satan has gained the mastery over them, and caused them to forget God’s Remembrance. Those are Satan’s party; why, Satan’s party, surely they are the losers.” (Qur’an 58:20). The world tends to forget that France and the rest of Europe were saved from invasion in the Spanish jihad of 732 only by Charles Martel’s victory at the Battle of Tours. The same year, 711, that Tariq ibn Ziyad invaded Spain, the Islamic governor of Iraq sent a force into Sindh, now part of Pakistan. It was the start of the jihad conquest of India that lasted, intermittently for the next seven centuries, and has been largely overlooked by Western historians.  It took tens, if not hundreds of millions of lives.

The Hindus, Jains and Buddhists the general Muhammad ibn Qasim encountered in Hindustan were not ‘People of the Book’, so no jizya could be demanded from them. Their choice was to convert to Islam, or face the sword of Islam. Hindu temples were considered centres of idolatry; thousands were destroyed. Revered idols of gold and precious stones were smashed and plundered. Spencer explains the viciousness of the invasion with the story of the punishment of ibn Qasim himself, despite his victories. When he sent the daughters of the king of Sindh as a gift of sex slaves to the Iraqi governor, one of the girls defended herself by saying she had already been raped by ibn Qasim. Enraged at being sent second-hand goods, he ordered the general to be shipped home in a rawhide sack. When he arrived, he was already dead.

The occupation of India was renewed in successive jihads – in the tenth, twelfth and fourteenth centuries. These included the seventeen large-scale jihad incursions into the Subcontinent by Mahmud of Ghazni. Over thirty years in the tenth century he converted thousands of temples into mosques. He met resistance when trying to subdue Gujarat, and 50,000 were killed. An account by an Islamic historian of Ghazni’s attack on Thanessar in Hindustan  described the blood of the infidels as flowing so copiously that the stream was discoloured and people were unable to drink from it. The jihad in India continued under Muhammad Ghori, Qutbuddin Aibak, Shamsuddin Iltutmish and Jalaluddin Khalji, each responsible for tens of thousands slaughtered or sold into slavery.

There was one benefit only for civilization from the successive jihads in India. Hindu mathematicians had been the first to numeralise the zero, a concept the Arabs adopted, leading to the revolutionary numeral system 0-9, we know as Arabic, the foundation of modern mathematics.

As the jihad pressed into Europe -, Greece, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Albania and Croatia – it became inevitably the turn of Constantinople, the eastern pillar of Christendom.  In 1339, the Byzantine emperor Andronicus III appealed to Pope Benedict XII to heal the schism between the churches, and help organize a crusade against the approaching Ottomans. His appeal was rejected. Constantinople fell to the Turks in 1453.

Spencer draws a bitter comparison between that suicidal lack of resolve and modern refusal to recognise the threat of Islam: “Not until the days of Pope Francis would the See of Rome have an occupant more useful to the jihad force than Benedict XII”, he writes.

There are some surprises in the book. Suleiman the Magnificent’s failed siege of Vienna in 1529 is well known, but less mentioned in many histories is the subsequent attempt on the city by Mehmet IV. This ended in a crushing defeat by a Polish army led by Jan Sobieski in 1683 which led to the retreat of the Ottomans from the Balkans. A bigger surprise was the extent of the ravaging by the Barbary Pirates. A terrorist maritime force in the Mediterranean from their base in Libya, they even plundered the southern coasts of England, in the 17th century, burning ships and capturing hundreds of villagers for the African slave trade.

When the pirates attacked American trading ships, Thomas Jefferson’s protests received this response from  Tripoli’s ambassador to London:

“Tripoli was founded on the Laws of the Prophet, and written in their Qur’an, that all nations who should not have answered [Islamic] authority were sinners, that it was the Muslim right and duty to make war upon them wherever they could be found, and to make slaves of all they could take as prisoners, and that every Muslim who should be slain in battle was sure to go to Paradise.”

The world jihad declined in the eighteenth and nineteenth centuries. Spencer explains that 1856 was a major turning point when the British and French governments agreed to help the Ottoman empire against Russia only if it abolished the dhimma, the so-called contract of protection for Jews and Christians. But they were still not equal citizens; even today there is no Muslim-majority country in which all faiths have equal rights.

In modern history, the jihad has alternatively ebbed and raged. Spencer enumerates: The Armenian genocide; the foundation of the Muslim Brotherhood in 1928 (“Fight them until there is no fitnah(sedition) and worship is for Allah” : Qur’an 2:193); the Saudi embrace of Wahabism and their financing of mosques and madrassas all over the world; the PLO and attacks on the Jewish state (“Drive them out from where they drove you out”: Qur’an 2.191); the Iranian revolution (Ruhollah Khomeini: “Islam’s Holy War is a struggle against idolatry, sexual deviation, plunder, repression and cruelty…But those who study Islamic Holy War will understand why Island wants to conquer the whole world.”); Osama Bin Laden’s al-Quaeda (The Base); the Chechnya jihad against Russia; the September 11, 2001 attacks, and finally “The Promise of Allah”, the audacious attempt from 2014 to 2017 to restore the caliphate – The Islamic State.

After each reverse, Islam has found new means to continue the Jihad. The 30,000 foreign fighters from a hundred countries  who had joined the caliphate in Iraq and Syria, returned home to individualise the struggle. Massacres and atrocities flourished all over the West, followed by candlelight prayer vigils and flower carpets as politicians blamed unspecified “terrorists” and appeased immigrants.

The response to this epic expose of Islam’s great game plan to conquer the world for sharia was to denounce Robert Spencer as an Islamophobe and his book as ‘hate speech’. The radical left-wing Southern Poverty Law Center in the U.S. pressured Visa and Mastercard to block all donations to the David Horowitz Freedom Center, and to cut off Spencer’s fund-raising. There were attempts by supporters of the Muslim Brotherhood to stop Amazon selling his book. But that’s quite tame compared with the Brotherhood’s global objective. As Mohammed Morsi, the Brotherhood’s candidate in the Egyptian presidential campaign of 2012, declared:

“The Qur’an is our constitution, the Prophet is our leader, jihad is our path and death in the name of Allah is our goal …”

Spencer’s history demonstrates why the recurring terrorist atrocities in Western cities perpetrated by Muslims should not be dismissed as mere “lone wolf” attacks by deranged individuals.  Individual efforts they may be, but they are explicit responses to Islam’s militant missionary movement – its age-old call for jihad against the kafirs (unbelievers). As for the so-called ‘moderate’ Muslims who make up the bulk of that group in Western societies, they are either ignorant, apathetic or complacently breeding, while waiting for their militant brothers to make the running. Brothers like  Hamza Abbas, one of the quartet allegedly planning the Christmas 2016 attack in Melbourne: “I have pledged my allegiance to ISIS. I do want to destroy your nation.”

In the 700 years since the Ottoman empire threatened Constantinople, nothing has changed except the willingness of western leaders to recognise the threat Islam poses to their societies. In the 1390s, Roman Emperor Manuel II Palaeologus responded thus to Muslim scholars anxious to convert him to Islam:

“Show me just what Mohammed brought that was new, and there you will find things only evil and inhuman, such as his command to spread by the sword the faith he preached.”

Peace, in Islamic terms, comes only with submission.

*

Geoffrey Luck was an ABC journalist for 26 years.

6. Χαλάρωσε ρε Κωστίδη, που τάχα… τρόμαξες και άρχισες τις δήθεν δημοκρατικές παπαριές, όταν ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΔΗΣ μίλησε για δεσμεύσεις καταθέσεων, απελάσεις Αλβανών, κλπ, με αφορμή την αλβανική στάση προς την σωρό του Κατσίφα!

– Δεν θέλω να “μιλήσω” άλλο, άντε! Ευτυχώς όταν πήγες να το συνεχίσεις, κατάλαβες ότι ο Οικονόμου γνωρίζει, με την απάντηση που σου έδωσε, λέγοντάς σου πως δεν υπάρχει καμμιά αλβανική μειονότητα στην χώρα μας, σε αντίθεση με την Αλβανία, κλπ! Είσαι πονηρός, αλλά και ο Οικονόμου είναι “γατούλης”! Άντε τάχα μου… ευαίσθητε!.. Τώρα έχεις γυναίκα και νοστιμούλα μάλιστα!.. Άντε!.. Οι λαοί δεν θα πολεμήσουν και δεν πολεμάνε γενικώς ρε μεταξύ τους ή ο ΡΤΕ με τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη, κλπ; Άντε, να σταματήσω εδώ!

Yeter artik! Inşaf yavrum, inşaf“!

Kostidis-gamos-696x479

-/-