ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ!

Φίλοι μου!

Σήμερα, 27-01-2021, είναι η ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ!

Φωτογραφίες από το Ολοκαύτωμα επανέρχονται μέσα από τα χρώματα - slpress.gr

Το “ΑΓΓΕΛΙΚΟ” μας “σάϊττιμάει και φέτος, δια της σημερινής του -“εδώ και τώρα”- αναφοράς, τα 6 εκ-ρια νεκρούς εβραϊκής καταγωγής συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχασαν τις ζωές τους στα κρεματόρια, των Χιτλερικών “Στρατοπέδων Συγκεντρώσεως”, με πολιτική που ακολούθησε ένα ανθρωπόμορφο κτήνος, ο Αυστριακός Αδόλφος ΧΙΤΛΕΡ!..

Δεν ξεχνάμε, συνημμένως, το τί έκαναν, κατά τον Β’ Π. Π., οι Γερμανοί ΝΑΖΙ και οι σύμμαχοί τους σε όλη την ανθρωπότητα!

Εμείς, ως Έλληνες, ως οι κατ’ εξοχήν πολεμιστές όλων των εκφάνσεων του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, (Ναζισμού, Φασισμού και Κομμουνισμού), οφείλουμε φέτος (και ειδικά αυτήν την ημέρα) να χαιρόμαστε περισσότερο, αφού οι εκπρόσωποί τους στην Πατρίδα μας “Νεο-ΝΑΖΙ”, είναι πια στις Φυλακές!

Παρακαλούμε τον “ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΟ”, να αναπαύει στις μονές Του, όλες τις ψυχούλες των άμοιρων αυτών Εβραίων και τους δίνουμε τον λόγο μας, πως “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ”!..

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ (τους εκφράζουμε όλους, άρα και αυτούς που λείπουν σήμερα στην Τουρκία και στα Βαλκάνια και συνεπώς δεν μπορούν να υπογράψουν την σημερινή μας παρέμβαση) εκφράζουμε την αμέριστη συμπάθεια μας, αλλά και συμπροσευχόμαστε σήμερα, με τους απογόνους των θυμάτων στο Ισραήλ, μαζί δηλαδή με όλο το επίσημο εβραϊκό Κράτος, αλλά και με τους Εβραίους όλου του Πλανήτη, (ημέρα ιδιαίτερη για τους Εβραίους, όσο για κανέναν άλλον, το καταλαβαίνετε), και ενώνουμε την φωνή μας, μαζί με τις φωνές όλων εκείνων των ανθρώπων της Γης, που είναι άνθρωποι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και εχθροί του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, δηλαδή (το ξαναγράφω) και του μαύρου Φασισμού, και του κόκκινου… αδελφού του, και του Ναζισμού, αλλά και -γενικότερα- εχθροί, όσων είναι από συμπαθούντες και εραστές, έως και λάτρεις πάσης φύσεως δικτατοριών, που δυστυχώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν στον Πλανήτη μας!..

Αφήνουμε νοερά(!) από ένα τριαντάφυλλο,

 

Δράσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα , Free - City Vibe - αθηνόραμα

 

στους Τάφους των 6 εκ-ρίων Εβραίων θυμάτων του “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”, μαζί με ένα αληθινό “δάκρυ ψυχής” και καλούμε σήμερα, απ’ εδώ, και πάλι, την Βασίλισσα της Αγγλίας, την “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του ΚΟΣΜΟΥ”, [μετά το πρόσφατο φιάσκο με την νοθεία στις αμερικανικές εκλογές (ό,τι και να ακούτε, ό,τι και να λένε, αυτή είναι η αλήθεια) και την επικράτηση και πάλι στις Η.Π.Α. της “Παγκοσμιοποίησης” , ήτοι των “Παγκόσμιων ή Διεθνών Εβραίων”], να βάλλει όλη της την τεράστια δύναμη και να βεβαιωθεί ότι ΔΕΝ(!) ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ” οι απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι”, οι κάτοχοι του παγκοσμίου “χρήματος”, που πάνε τώρα να το “τελειώσουν”, σβήνοντας ακόμα και αυτό το Δολάριο, πηγαίνοντας τον Πλανήτη, σιγά – σιγά, σ’ ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, καθαρά τεχνοκρατικό και βασισμένο στον ελεγχόμενο κιαι γενικώς… τσιπαρισμένο άνθρωπο!.. (Τα έχουμε γράψει σχεδόν όλα αυτά, εδώ στον φτωχικό μας ιστότοπο, ίσως όχι όπως ακριβώς να τα έχουν στο μυαλό τους οι Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Μόργκαν, Γκόλντμαν, Ζακς, Σόρος, και οι λοιποί παγκόσμιοι εξουσιαστές μας αδελφοί τους, αλλά τουλάχιστον έχοντας περιγράψει το τί επιδιώκουν μεσο-μακροπρόθεσμα όλοι αυτοί οι “Κοσμοκυρίαρχοι”, μέσω της παγκόσμιας “Πανδημίας” που σχεδίασαν και υλοποίησαν, μαζί με τους συνεργάτες τους Κινέζους), αλλά και μέσω της υλοποιήσεως και άλλων σχεδίων που έχουν στα συρτάρια των “ΜΥ” (κυρίως των Η.Π.Α. και της Αγγλίας), ΜΥ του Κόσμου, οι οποίες υπάρχουν, κυρίως / “κατά βάσιν”, για να εξυπηρετούν τα σχέδιά τους!..

Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος - Σαν Σήμερα .gr

Θα είναι μεγάλη ειρωνεία, (τί άλλο ουσιαστικό να χρησιμοποιήσουμε), ορισμένοι απόγονοι των 6 εκ-ρίων Εβραίων που θυσιάστηκαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όλων μας, (σκεφτείτε λίγο πιο βαθιά), Εβραίοι απόγονοι, έστω “τύποις”, αφού αυτοί οι ζάμπλουτοι Κοι δηλώνουν “ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ”, σχεδόν αρνούμενοι την φύτρα τους, (είδατε, για παράδειγμα, με πόσο μίσος φέρονται ακόμα στο Ισραήλ, λόγω του ότι αυτό κυβερνάται από έναν Πατριώτη πολιτικό και μη οπαδό της “Παγκοσμιοποίησης”, τον Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ),  αυτοί λοιπόν οι… Κοι να εγκαθιδρύσουν, λόγω της ισχύος τους, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΟΥΝΤΑ!

ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ 6 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ Π. Π.!.. 

Facebook / Διαγραφή των αναρτήσεων που αρνούνται ή διαστρεβλώνουν το Ολοκαύτωμα | Αυγή

Προβληματίσου και εσύ ιδιαιτέρως(!) Κα ΜΕΡΚΕΛ, που όχι μόνον είσαι η δοτή τους Π-Θ μας, ως η Π-Θ της ΕΕ, αλλά και που δείχνεις να ερωτεύεσαι εύκολα σημερινούς Δικτατορίσκους, πχ σαν τον Ερντογάν, ή Δικτάτορες, σαν τον Πούτιν!..

ΟΚ! Ο Πούτιν σου δωρίζει φυσικό αέριο και άντε να δεχθώ τον έρωτά σου γι’ αυτόν! Αλλά τον Ταγίπ, γιατί τον θέλεις τόσο; Γιατί τόση αγάπη; Για έναν… Καθρέφτη που σου δώρισε ή υπάρχει και κάτι άλλο… βαθύτερο; Αχαχαχαχαχα!..

Εμάς όμως τους Έλληνες, γιατί μας μισείς; Γιατί δεν μας αγαπάς… λιγουλάκι; Πάμε μήπως να σου πάρουμε κάποια από τις αγάπες σου, που μόλις μνημόνευσα ή γιατί πολεμήσαμε σε 2 Π.Π. τους προγόνους σου και ήμασταν η βασική αιτία που αυτοί έχασαν και στους 2 αυτούς πολέμους; Για πες!..

Θέλω, τέλος, να πιστεύω, πως τους Τρομο-Μουλάδες του Ιράν απλώς τους συμπαθείς, όπως μας έδειξες τα τελευταία 4 χρόνια, που κυβερνούσε ο μισητός σου Τραμπ τις Η.Π.Α.!

ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑ ΜΕΡΚΕΛ, “ημέρα που ‘ναι”, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΩΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΟΤΗ Π-Θ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ “2 ΛΟΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”! Έτσι πιστεύουμε εμείς τουλάχιστον! Εσύ, τί λες άραγε; 

-/-

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος (ΦΩΤΟ)

ΑΙΩΝΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ

ΤΩΝ

6

ΕΚ-ΡΙΩΝ

ΕΒΡΑΙΩΝ“!

Ολοκαύτωμα των Εβραίων: Πώς έζησε η Ελλάδα τη μεγαλύτερη τραγωδία [εικόνες] | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

-/-