“Ημερολόγιο Που Γράφαμε Και Οι… 2”! (Νο “1”) / (Όχι δεν πρόκειται για το τραγούδι του Β. Τερλέγκα)

Φίλοι μου!

– Ξεκινάμε σήμερα το… Ημερολόγιό μας! Καλή μας αρχή! “Πάμε” λοιπόν!

  • ω1

1. Το τέως στέλεχος της ΜΟΣΑΝΤ, η κεντροαριστερή Τζ. Λίβνι νέα ΥΠΕΞ του Ισραήλ; Αφού είπαμε αγαπητοί! Και η Λίβνι είναι γάτα, εκτός από Πατριώτης, αλλά και ο δεξιός Β. Νετανιάχου, πρώτα και πάνω απ’ όλα Πατριώτης και ένας σύγχρονος μεγάλος ηγέτης! (Για την Πατρίδα του πάντα ασφαλώς! / Είδατε που στο Ισραήλ γεννιούνται μεγάλοι πολιτικοί, ενώ στην Ελλάδα…)! Για να δούμε, πώς θα τα πάει τώρα με τις νέες διαπραγματεύσεις με τους Παλαιστινίους η Κα Λίβνι, αφού κατά το παρελθόν κατ’ άλλους δεν τα πήγε καλά, ενώ κατ’ άλλους τα πήγε αρκετά καλά! (Ο Κουσνέρ, ως απεσταλμένος του ΤΡΑΜΠ, επέστρεψε στο Ισραήλ, με στόχο να βάλλει να τα βρουν οι Ισραηλινοί, με τους Παλαιστινίους! Το “σάϊτ” μας έχει πολλές φορές εκφράσει τη σχετική με το θέμα των σχέσεων των 2 αυτών λαών θέση του / άποψή του, τονίζοντας ότι οι Παλαιστίνιοι δεν θέλουν την ειρήνη, αλλά την καταστροφή του Ισραήλ και την εξαφάνιση των Ισραηλινών, από την πατρώα γη τους!

Τί καλό να περιμένει κανείς για την “ειρήνη”, όταν πχ ο Μ. Αμπάς επήνεσε(!), (αν είναι ποτέ δυνατόν), την πρόσφατη δολοφονία της συνοριακής Αξκού της Ι/Αστυνομίας, που δολοφονήθηκε από 3 Παλαιστινίους, (οι οποίοι μετά έπεσαν επίσης νεκροί από πυρά των Ισραηλινών), στα σπίτια των οποίων αναρτήθηκαν επιγραφές, με τη λέξη: “Ήρωες”;

– Ενδιαφέρον πάντως είχε και η δήλωση του Α/ΥΠΕΞ Κου Τίλλερσον, με αποδέκτες τους Παλαιστινίους!  Ο Α/ΥΠΕΞ δήλωσε: Ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ μπορεί να χάσει την υπομονή του” !

– Έχει ενδιαφέρον και είναι σοβαρότατη ως δήλωση, διότι ασφαλώς είναι δήλωση του Α/ΥΠΕΞ και όχι ενός τυχαίου, αλλά κυρίως διότι αν δεν πάμε σε… Ι- Π συμφωνία και “ειρήνη”,  εκτιμώ πως δεσμεύει, (ως δήλωση), τις Η.Π.Α. για ανάληψη επιχειρησιακής, κατά των Παλαιστινίων, δράσεως!

 

2. Οι Η.Π.Α. χρησιμοποίησαν βόμβες φωσφόρου στη Ράκκα και στη Μοσούλη! (ε/φ W. Post) Το γράφω, για να σας… ρωτήσω αν η ΤΠΑ έχει ακόμα, και πόσες, τέτοιες βόμβες, καθώς και τη γνώμη σας, αν σε έναν απευκταίο Ε – Τ πόλεμο, τις χρησιμοποιήσει, ενθυμούμενη τα της… Κύπρου, το 1974! Τί λέτε;

3. Κατά τις ΤΕΔ, φέτος (1ο 4μηνο 2017), σε σχέση με πέρυσι (2016), μειώθηκε 90%  η φυγή Κούρδων της Τουρκίας, στα βουνά και η κατάταξή τους στις τάξεις του ΡΚΚ. Πέρυσι είχαν καταφύγει στα… βουνά 415 Κούρδοι και φέτος, την ίδια περίοδο, μόνον 41 άτομα. Αν αληθεύει η πληροφορία αυτή, πού άραγε, λέτε, να οφείλεται το φαινόμενο;

4. Είναι πολύ σοβαρή πληροφορία, για την ανάλυσή μας, τη σχετική με τις σχέσεις Δύσης – Ρωσίας, το γεγονός ότι, για 1η φορά, αν δεν σφάλλω, ήλθαν πρόσφατα στην Ευρώπη για ασκήσεις αμερικανικά Β1-Β Lancers! (Προσοχή: Δεν είναι μόνον η Συρία και τα όσα τεκταίνονται εκεί, … “μετρητής” των Α- Ρ σχέσεων).

5. Οι Ρώσοι ανέφεραν εσχάτως, πως δεν αποδέχονται ότι η Παλαιστινιακή σουνιτική ΧΑΜΑΣ και η Λιβανέζικη σιϊτική ΧΙΖΜΠΟΛΛΑΧ είναι τρομοκρατικές Οργανώσεις! Πόσο καιρό αλήθεια, διαβάζετε εδώ, σ’ εμάς, ότι Ρωσία και Ισραήλ είναι -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- εχθροί σε κατάσταση… λυκοφιλίας, (λόγω των ενεργειακών Ι/σχεδιασμών, κυρίως προς την Ευρώπη, κλπ), και μελλοντικοί αντίπαλοι; “Από τούδε και στο εξής”, θα τους αποκαλούμε στρατηγικούς εχθρούς, αφού μπορεί η όποια μεταξύ τους(!) συμπεριφορά και στάση, να επηρεάσει το παγκόσμιο επιστητό!

6. Γιατί δεν διαφημίστηκε άραγε, (και μάλιστα καθόλου), το νεο-εκδοθέν βιβλίο του… γνωστού Πλοιάρχου (ε.α.) ΝΑΞΑΚΗ, με τον τίτλο: Η Παράδοση Ενός Συμμάχου” (Eκδόσεις Μένανδρος / menandros.gr); Να θυμηθώ να το αγοράσω!..

[Αναφέρεται στην από πλευράς της Ελλάδος και με αμερικανική εντολή, παράδοση του Οτζαλάν, στους Τούρκους, το 1999!.. Ουσιαστικά, πρόκειται για τριπλή Α-Ε-Τ συμφωνία,… ντροπής! Έχει γράψει σχετικά (και) ο συγχωρεμένος πια, Τούρκος μεγαλοδημοσιογράφος, Μ. Α. ΜΠΙΡΑΝΤ!.. Έφυγε από καρκίνο].

7. Τώρα, με το… “Νούρ-1”, (Νουρ=Φως) θα… φωτιστούν το ποιές είναι οι 2 αντιμαχόμενες πλευρές και κυρίως αυτή της… κάθαρσης! Ποιούς έχει πχ… φίλους και “κολλητούς” ο νυν ΥΠΑΜ*, από επιχειρηματίες, ε/φ, εκδότες, Ομάδες, τέως πράκτορες της ΕΥΠ, κλπ, κλπ, κλπ. Όλος ο υφιστάμενος βόθρος της πολυ-πλόκαμης / πολυ-διαπλεκόμενης ελληνο -… ξένης (ας γράψουμε για τώρα “ξένης” και όχι τα ονόματα των 2, 3… συνεργαζόμενων χωρών) ΜΑΦΙΑ, θα ξεχειλίσει στα… ελληνικά δρώμενα, διότι από τα αρχαία χρόνια ισχύει η αιώνια αλήθεια: Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!..

* Ο νυν ΥΠΑΜ, εξ όσων διαβάζουμε, φέρεται ανήκων στην Ομάδα Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!.. Να θυμίσω, με την ευκαιρία, ότι ο νυν ΥΠΑΜ είναι αυτός που είχε εκδώσει βιβλίο για την τρομοκρατία στην Ελλάδα και κυρίως για την 17Ν, το οποίο φέρεται ότι είχε συγγράψει γι’ αυτόν, (κατόπιν χρηματικής συμφωνίας), ο θανών πρώην ιδεολογικός ινστρούχτορας της Χούντας, (1967 – 1974), Γ. ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ, (ένας Έλληνας της Αιγύπτου, πρώην Κομμουνιστής και μετέπειτα… Εθνικιστής, ο οποίος ήταν ένα πολύ δυνατό μυαλό, πράγματι…), βιβλίο, στο οποίο αναγράφεται ως επιχειρησιακός, (αν θυμάμαι καλά), Αρχηγός της υπόψη Οργάνωσης ο γνωστός, εξ Ηπείρου, Καθηγητής ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ (λόγω της γνωστής, γι’ αυτόν, δήλωσης Α. Παπανδρέου, από το Πεκίνο…) και ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ(!!!), ως ιδεολογικός / ηθικός (και όλα τα συναφή επίθετα) Αρχηγός, ο Μεγάλος Έλληνας Πολιτικός ηγέτης και Βαθιά Πατριώτης(!), Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! (Δεν βρήκε κανέναν όμοιό του ο Καμμένος να τα “βάλλει, στον ή τον Μεγάλο Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… στόχευσε ο… ανόητος)!..

Άραγε, τί να γράφουν στις αναλύσεις τους, για τον Ε/ΥΠΑΜ Καμμένο, οι Τούρκοι στρατιωτικοί, φαντάζεστε;

8. Το Μάϊο έγινε “Πολεμικό Συμβούλιο” στην Κύπρο! Άραγε, αναρρωτήθηκαν ή ορθότερα φαντάστηκαν οι συμμετέχοντες σ’ αυτό, το πώς οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν στο Πεδίο, τον δεδηλωμένο στόχο τους για προέλαση προς το Νότο και κατάληψη της υπολοίπου νήσου, σε χρονικό διάστημα 3 ημερών ή έμειναν στην… Ισραηλινή τάχα μου βοήθεια, την οποία κάποιοι (σίγουρα μικρόνοες) θεωρούν δεδομένη, την κρίσιμη στιγμή;

9. Η σύζυγος του Μακρόν**, δεν θυμίζει (με ελάχιστη φαντασία) την μεγάλη ηθοποιό Τζέϊν ΦΟΝΤΑ; (Ασφαλώς σε κακή έκδοση, συμφωνώ)!

** Μακρόν, ο 1ος επίσημα(!) δεδηλωμένος, (αν δεν σφάλλω), ομοφυλόφιλος Πρόεδρος της μετά το 1789 Γαλλίας, γεγονός που αρκετοί στην χώρα του, και όχι μόνον, το θεωρούν “κατάκτηση” και “ενδεικτικόν προόδου” της Γαλλικής κοινωνίας και ευρύτερα της σημερινής… Ευρώπης!.. Τώρα, το ότι συζεί με τη… μαμά του, θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει και…διπλό”, “ντουλάπα, κλπ! (Αχαχαχαχαχαχα)

Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας, (άρα και ένας Ομοφυλόφιλος), είναι και πρέπει(!) να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να ζει όπως θέλει, αλλά βεβαίως “κατά Νόμον” και χωρίς(!) να ΠΡΟΚΑΛΕΙ, όπως και χωρίς(!) να νοιώθει την ανάγκη να αποδείξει κάτι και κυρίως χωρίς(!) να προσπαθεί να πείσει τους όποιους… διαφορετικούς του, (μη ομοφυλόφιλους, και λοιπούς, αποκαλούμενους έως τώρα “στρέϊτ, αχαχαχαχαχαχαχα), ότι ο Θεός έπλασε πλην του Άρρενος και του Θήλεως και κάτι άλλο, πχ το άφυλλο”, κλπ, που μας έλεγε ο συμπαθής Τζέϊσον – Αντιγόνη  ή δεν ξέρω και εγώ τί!

– Πάντως όμως, για να είμαστε δίκαιοι, ο Γάλλος Πρόεδρος είναι ένας -πράγματι- … Σιωπηλός Καβαλλάρης!..

– Με την ευκαιρία αυτή ξέρετε ποιό υψηλόβαθμο στέλεχος του Κόμματος της Κας Λεπέν είναι ομοφυλόφιλος; Ξέρετε αν πρόκειται -πιθανώς- για συγγενή της, καθώς και για έναν από τους πιο κοντινούς συνεργάτες της;

– Επίσης, μιας και… θυμηθήκαμε και τη Λεπέν, ξέρετε αν ο βιολογικός πατέρας της ήταν / είναι ή όχι πράκτορας της “ΜΟΣΑΝΤ”; Αν η απάντηση είναι πως “ναι” ήταν / είναι κλπ, τότε μήπως “δένει” σιγά – σιγά η… θεωρία περί “κοινής μήτρας, (ας το γράψω έτσι σήμερα), σε ανώτατο / υψηλότατο βεβαίως επίπεδο, πχANTAΡ-CIA” – “X. ΑΥΓΗΣ , κλπ, κλπ, κλπ;

10. Αυτόν τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τον πάλαι ποτέ ισχυρό Άνδρα της ΕΛΣΤΑΤ, γιατί άραγε οι Ευρωπαίοι τον προσέχουν και νοιάζονται τόσο πολύ, σαν να είναι ινδική “Ιερή Αγελάδα; Μήπως τους έκανε καμμιά μεγάλη… χάρη και αν “ναι”, τί ακριβώς; Μήπως είχε σχέση με ό,τι ζούμε, ως χώρα και ως λαός, από το 2010 και μετά; Τί έκανες, σχετικά με το υπόψη άτομο, συγκυβέρνηση της 1ης και 2ης φοράς “καθαρής”, “ενάρετης” και… “θείας” Αριστεράς; Πού είσαι, ειδικά εσύ, Άγγελε της Κάθαρσης, Κε Καμμένε; Θα μας πεις τίποτα για τον Κο Γεωργίου; Εσύ ίσως, Κε Τσίπρα; “Αναμένομεν εις το ακουστικόν μας”!..

11. Είναι μέγα θέμα προς εξέτασιν και όχι για σπέκουλα στις ψυχές των όσων αγνών του πόπολου, Κε Καμμένε, το αν ήταν ή δεν ήταν, αν έγινε ή όχι, το 1974, “πόλεμος” στην Κύπρο! Κάποια άλλη φορά ίσως, να πούμε “2 λόγια” και εδώ!.. {Αυτό γράφεται, με αφορμή σχετική “περί πολέμου αποστροφή” του Ε/ΥΠΑΜ, στην σχετικά πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, όπου μετέβη, [“ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ”(!)], για να ΤΙΜΗΣΕΙ -κυρίως αυτό- τους όσους… χαζούς Έλληνες (Ελλαδίτες και Ε/Κ) “έπεσαν” για την “ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ τους ΠΑΤΡΙΔΑ, όντας μπολιασμένοι με τις ΙΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ της Φυλής μας, όταν τότε, κάποιοι άλλοι, πχ Ελλαδίτες έπαιρναν τις οικοσκευές τους και την… κοπάναγαν για τη μητροπολιτική Ελλάδα, δεν σηκωνόντουσαν με τα α/φ τους να πάνε στην Κύπρο πολεμική αποστολή ή δεν έρριχναν με τα πυροβόλα τους κατά των Τούρκων, και όμως πολύ αργότερα έγιναν μέχρι και  Α/ΓΕΕΘΑ (!!!) και όταν κάποιοι άλλοι, πχ Ε/Κ αυτήν τη φορά, κυνηγούσαν να σκοτώσουν κανέναν Γριβικό και το αντίθετο, όταν κάποιοι Γριβικοί έψαχναν να εκτελέσουν κανέναν Μακαριακό, κλπ, κλπ, κλπ.

– Τα ιερά λοιπόν οστά αυτών των ΗΡΩΩΝ(!!!)  γύρισαν σε κασελάκια, μετά από πολλά – πολλά χρόνια, χωρίς να μπορέσουν να κλάψουν, έστω και αυτά, οι μανάδες τους, Κοι πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες μας, (αλλά και εσύ Κε… ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, που η χώρα σου ήταν “από πίσω” από την ΠΡΟΔΟΣΙΑ / σε “πάμε”, αλλά εδώ θα τα λέμε όλα, κάτι που ξέρουμε ότι εκτιμάς, ήτοι τον ανδρισμό), ενώ κάποιοι άλλοι ανώτατοι Αξκοί, όπως και Πολιτικοί, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, με όλη τη σημασία της λέξεως, τα έπιναν μαζί, κάθε Καλοκαίρι, κάθε Ιούλιο, στην Προεδρία της Δημοκρατίας και χαίρονταν, για την ΔΗΘΕΝ, (όπως αποδείχθηκε στην πορεία), αποκατάσταση της ελληνικής Δημοκρατίας, (μέχρι και οι Τούρκοι, τα ΙσλαμοΦασισταριά, μας κάνουν… ιστορική πλάκα, λέγοντάς μας ότι βοήθησαν στην επαναφορά της), ενώ θα έπρεπε να ήταν ΗΜΕΡΑ ΒΑΡΕΩΣ ΠΕΝΘΟΥΣ για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και σταματώ εδώ!..

– Ναι, έχετε δίκιο(!), ο Μαύρος Καβαλλάρης” Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είχε πεθάνει, ειδάλλως αρκετοί τότε στρατιωτικοί θα είχαν “στηθεί” στα 6μ., όπως και αρκετοί τότε πολιτικοί θα έβαζαν τα… “διεθνή μέσα” τους, ώστε να μην εκτελεσθούν, όπως κάποτε, μετά από τη Μ. Ασιατική Κ/Φ, ο τότε διάδοχος είχε βάλλει τους Άγγλους να ενδιαφερθούν να μην στηθεί στα 6μ., και τελικά αφέθηκε να την “κάνει” από την Κέρκυρα, στο εξωτερικό!..

– Πείτε μου τώρα εσείς, τί(!), (σε άλλους καιρούς), θα απαιτείτο να γίνει, στην περίπτωση του… “Τζέϊσον – Αντιγόνη, ο οποίος πήγε και φωτγραφήθηκε, όπως(!) φωτογραφήθηκε, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη; Τί θα έπρεπε επίσης να γίνεται, με όλους αυτούς που πάνε εκεί και καίνε τις σκοπιές, σπάνε, βωμολοχούν, φτύνουν, κλπ, στο ΙΕΡΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, χάριν στη θυσία των οποίων είμαστε σήμερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ή άντε -έστω- “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ;

– Θα μου πείτε όμως, διότι πάντα υπάρχει θα υπάρχει ο αντίλογος: “Ρε φιλαράκο! Ο Τζέϊσον – Αντιγόνη σε πείραξε; Εδώ ο Τσίπρας, νεοεκλεγείς Π-Θ πήγε στον “Άγνωστο” (στην 1η επίσκεψη Μέρκελ, μετά την εκλογή του) και καθόταν… ημιαναπάπαυση ή όχι”; Έχετε δίκιο! Και να ήταν μόνον αυτό, (θα πρόσθετα), εδώ οι ΣΑΝΕΛεφαρμόζουν ολόκληρο ειδικά εκπονηθέν σχέδιο ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ και ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, στο όνομα μιας απροσδιόριστης και “a priori” υπονομευμένης…. “Διεθνούς Παγκόσμιας Πατρίδος!..

12. Εκεί στο Τ/ΓΕΕΔ θέλετε να μας πείτε, ώστε να μάθουμε την αλήθεια(!), (ειδικά εσύ Αρχηγέ, Κε Τσολάκ, που επελήφθης προσωπικά του θέματος / φαντάσου και να μην είχες επιληφθεί), αν για τις 3 διαφορετικές δηλητηριάσεις που συνέβησαν στο προσωπικό της 1ης ΤΑΞ Εκπ-σεως Οπλιτών (ΠΖ), στη Μανίσα, (περί τους 2500 στρατεύσιμοι ασθένησαν σίγουρα), τις τελευταίες περίπου 30 ημέρες, ήταν υπεύθυνη η τ/εταιρεία “Κέττερινγκ”, ROTA A. Ş, που προμήθευε την υπόψη Ταξιαρχία, και ο Γ. Δντής που συλλάβατε, μαζί με καμμιά περίπου 20αριά (17) άλλους υπαλλήλους της ή η ύδρευση του στρατοπέδου, (κάποια πιθανή βλάβη με αποτέλεσμα την μόλυνση του νερού), άρα και το μη -πιθανώς- μη πόσιμο νερό, (όπως άφησε να εννοηθεί ο ΥΠΑΜ σας Ισίκ) ή -τελικά- οι υπεύθυνοι ήσαν το ΡΚΚ ή ταΓεράκια του Κουρδιστάν, τα οποία μάλιστα έχυν καιρό να εμφανιστούν;  (Θυμήθηκα, δεν ξέρω γιατί, τη 10ετία του 1990 και τον… “καφέ των Στρατηγών”, στη ΖΕ της 1ης Στρατιάς σας και αν δεν σφάλλει η μνήμη μου, στην έδρα του 2ου ΣΣ σας)!

– Επίσης, δεν μας είπατε, ποιοί ήταν “από πίσω” από το… υπονομευμένο υπηρεσιακό λεωφορείο σας, το οποίο, επίσης πρόσφατα, πήγε να μπει “αέρα” ή αλλιώς, πήγε να μπει “μαγκιά”, στην αεροπορική σας Βάση στο Ντιγιάρμπακιρ! Θα μας πείτε “2 λόγια”;

– Τέλος, αγαπητέ Κε Ακάρ, δεν διέρρευσε τίποτα από το τί ειπώθηκε, στην τελευταία συνάντηση στο “Προεδρικό” σας, (στο Παλάτι του ΡΤΕ), μεταξύ του ΡΤΕ και της αντιπροσωπείας των Σ-Χ, οι οποίοι, (οι κακόμοιροι), βλέπουν τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά από το ελεγχόμενο… Πραξικόπημά σας”, της 15-07-2016, να μηδενίζεται σχεδόν ο ρόλος τους και να “δικάζεται” ό αντι-ΡΚΚ αγώνας τους, αγώνας που είχαν “επ’ ώμου” αναλάβει, αυτοί κυρίως και ακολούθως οι ΤΕΔ, από το 1978 ή άντε από το 1984 και μετά!.. Τί ειπώθηκε λοιπόν;

– “Για την ιστορία”, φίλοι Επιτελείς του Τ/ΓΕΕΔ, σημειώστε κάτι, που τώρα αμέσως θα διαβάσετε παρακάτω, και που απλώς θα σας το επισημάνουμε, (όχι πως δεν το ξέρετε), αφού είμαστε… σύμμαχοι και κυρίως πιστεύουμε στον άνθρωπο, όπως… εσείς, πως:

         – Τα στρατόπεδα της 1ης Στρατιάς σας, [επειδή οι “Άγγελοί” μου τα έχουν “γυρίσει” όλα και τα έχουν εξετάσει λεπτομερειακά], θέλω να σας πω, (με το συμπάθιο), πως είναι μέσα στη βρώμα! Παρουσιάζουν μείζονα προβλήματα και με το φαγητό και με το νερό των στρατονιζομένων και κυρίως προβλήματα με τα πολλά… ακάρια! (Ειδικά στα στρατόπεδα, τα πιο κοντινά στον π. Έβρο)!.. Προσέξτε μην ξαναέλθουν στην Α. Θράκη και τα… Kene-ler, από τον Πόντο, (ξανακάνουν πάρτυ πάλι φέτος εκεί, και λυπάμαι να πω πως δεν μας έχετε πει τίποτα για ασθενείς από κρούσματα αιμορραγιακού πυρετού, κλπ), και δη, προσέξτε μην ξαναέλθουν στα στρατόπεδά σας, εκεί!

        – Θυμίζουμε εδώ, με ό,τι αυτό σημαίνει, και την τεράστια μόλυνση του Έβρου π., από εσάς και κυρίως από τους φίλους μας τους Βούλγαρους!..

        – Σημειώστε πως ο ΘΕΟΣ τιμωρεί τους κακούς! Προσέξτε μήπως, “όπως πάτε να μας ανοίξετε το λάκκο”, πέσετε εσείς τελικά μέσα! Εννοώ φίλοι μου Τούρκοι, πως σχεδιάζετε (ξέρουμε τί λέμε) να μας κάνετε βιολογικό και χημικό πόλεμο, σε έναν προσεχή -πιθανό- (είθε όχι) ΕΤ πόλεμο και πως μπορεί να σας τιμωρήσει / να σας τιμωρεί ήδη ο Θεός, με όλα αυτά, για ό,τι απεργάζεστε!..

     – Να ξέρετε ότι εμείς, όσο λίγοι και να είμαστε, θέλουμε να αντιμετωπίσουμε το προσωπικό σας, ΟΡΘΙΟ και ΓΕΡΟ και όχι με προβλήματα υγείας!

       – Τέλος, να γνωρίζετε πως το προσωπικό σας στην 1η Στρατιά σας, συνεχίζει να ΥΠΟΦΕΡΕΙ και το… ΦΩΝΑΖΕΙ! [Ειδικά οι Κουρδικής καταγωγής Τούρκοι στρατεύσιμοι και ειδικά το προσωπικό στα (ΤΘ) σας, να γνωρίζετε ότι “βγάζει καπνούς από τα αυτιά του”]!

– Για τη ΖΕ/Στρατιάς Αιγαίου, θα τα πούμε κάποια άλλη φορά, αφού πρέπει να ετοιμαστώ, για να μεταβώ σε σύσκεψη στου ΛΑΜΟΓΙΑ, στις 19:30!..

                                                                                 “ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ω3

                                             

                                                                                       “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                      ΕΛΛΗΝΑΣ” 

                                                                                                     – / –