Η ΕΛΛΑΔΑ “ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ”, ΞΥΠΝΑΤΕ!!!… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ!!!

ψψψψψψψψψψψψψ

Φίλοι μου και πάλι γειά σας!

– Όταν κάποιος πηγαίνει πχ σε μια Τράπεζα και δανείζεται ένα ποσόν ή έστω πήγαινε και δανειζόταν, αφού πλέον οι «ελληνικές» Τράπεζες δεν δανείζουν, ή έστω δανείζουν με το πολύ… σταγονόμετρο, αλλά και γενικώς, όταν κάποιος δανείζεται, ένα από τα πρώτα θέματα που ζητεί να μάθει είναι πότε θα ξεχρεώσει, με βάση πάντα το κεφάλαιο που δανείσθηκε, τους τόκους, κλπ.

– Εμείς, ως Ελλάς, που πολλάκις «εδώ» είπαμε τί μας έκαναν οι… «αγορές», οι κρατούντες (και) τα οικονομικά «κλειδιά» του κόσμου «Διεθνείς Εβραίοι», (αναφέρομαι στο «επί τούτω» / «ad hoc», «στημένο», “φτιαχτό” χρέος μας), μάθαμε από τον «μη πολιτικό» Π-Θ μας, Κο Τσίπρα, («Χαίρε… Καίσαρ»!), μόλις πριν από μικρό σχετικώς χρονικό διάστημα, πως θα είμαστε σκλάβοι τους, υπό κανονικές συνθήκες, (αν όλα δηλαδή πάνε καλά οικονομικά για εμάς, και ασφαλώς αν πάει καλά και το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα), για άλλα 99 χρόνια! (Συνολικώς από το 2010, αν δεχθούμε ως έτος αρχής της κρίσεως το 2010, 105 χρόνια σκλάβοι)! Αυτό σημαίνει φίλοι μου πως… θα ξεχρεώσουμε τους… «δανειστές» μας το 2115, αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα, αν θα υπάρχει τότε, φυσικά όχι εμείς, οι οποίοι θα έχουμε απέλθει του μάταιου αυτού κόσμου, θα πάψει, θεωρητικά πάντα, να τους είναι δούλη τότε!

– Να θυμίσουμε πάλι στο σημείο αυτό, με ό,τι σημαίνει αυτή η υπενθύμιση,  πως, η Πατρίδα μας, κάθε -περίπου-  100 χρόνια, από της ιδρύσεως του νέο-Ελληνικού κράτους, με τη συνθήκη του Λονδίνου, το 1830, ευρίσκεται υπό καθεστώς δανεισμού, ξεχρεώνει, ήτοι μηδενίζει το «κοντέρ», θεωρητικώς πάντα ασφαλώς, αφού και πάλι ξαναχρεώνεται ή ορθότερα την ξαναχρεώνουν, για τους δικούς τους λόγους, γεωπολιτικούς και άλλους, οι παγκόσμιοι Επικυρίαρχοι!

Δάνεια με την Ανεξαρτησία*, 1830 [συν αυτά της Επανάστασης, του 1821]  – Τέλη 19ου αι. (Τρικούπης) / «Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος» («ΔΟΕ») / (τα τότε ληφθέντα δάνεια, ξεχρεώθηκαν, αν δεν σφάλλω, επί Κ-Β Κων-νου Σημίτη) – Είσοδος της Ελλάδος ξανά, επί Π-Θ Γ. Α. Παπανδρέου, την περίοδο 2009 – 2010, σε καθεστώς νέου δανεισμού, που κατέληξε σε καθεστώς «Διεθνούς Επιτροπείας»!  (Δεν έχω συμπεριλάβει την περίοδο, μετά από την παγκόσμια οικονομική ύφεση, του 1929 – 1930, και το «κραχ» στην πρωτεύουσα του παγκόσμιου καπιταλισμού, στις Η.Π.Α., αφού το γεγονός επηρέασε όλη την Οικουμένη, και ουσιαστικά δεν έχω συμπεριλάβει την περίοδο 1932-1936, η οποία επιβάρυνε τα μέγιστα την εθνική μας Οικονομία / Ανατρέξτε ιστορικά και ξαναθυμηθείτε τις ενέργειες, στις οποίες προέβη η Κ-Β Μεταξά, όταν ανέλαβε την εξουσία! Αξίζει, σας διαβεβαιώ)!

zzzzzzzz

* Στα δάνεια της… Ανεξαρτησίας, συμπεριλαμβάνω και τα πολεμικά δάνεια, τα οποία μας παρεχώρησαν οι τότε οικονομικοί κολοσσοί, Εβραίοι του Λονδίνου, η οικογένεια Ρικάρντο, κλπ, και «τύποις» οι Άγγλοι, κατά τη διάρκεια του εθνικο-απελευθερωτικού μας αγώνος, αφού αυτά ουσιαστικά «ενετάχθησαν», αμέσως με την απελευθέρωση, στα τότε… «τρέχοντα»!..

– Το λεγόμενο σήμερα «Υπερ-Ταμείο» (έτσι το είπανε, λεκτικά, ώστε να μην… πονάει πολύ / γενικώς οι «ΣΑΝΕΛ» έχουν μια συμπάθεια στις πάσης φύσεως ωραιοποιήσεις, επομένως και στις λεκτικές! Έτσι, πχ, με το που ανήλθαν στην εξουσία, ως Διαχειριστές των «Διεθνών Εξουσιαστών», επέβαλαν το «θεσμοί», αντί του «Τρόϊκα», κλπ) ή ορθότερα το Γραφείο για τη «Διεθνή Επιτροπεία της Ελλάδος» κυβερνά την Πατρίδα μας, ελέγχει τα πάντα στην χώρα μας και όχι μόνον τον πλούτο, επί της ελληνικής γης και υπό την ελληνική γη!

Το πώς και γιατί φτάσαμε εδώ, ή πιο σωστά το πώς και γιατί μας έφτασαν στο σημείο αυτό οι παγκόσμιοι Κυβερνήτες, με τα ντόπια μίσθαρνα όργανά τους, καθώς και ποιά είναι η αλήθεια του περίφημου… χρέους, όπως και ποιός είναι ο ΑΝΣΚ του διεθνούς σχεδιασμού, για την Ελλάδα, (το “end state” για εμάς τους Έλληνες), όχι μόνον τον γράψαμε στο σάϊτ μας, αλλά τον αναλύσαμε επισταμένως, από της αρχής – θα έλεγα – αυτού του ιστότοπου!.. Ανατρέξτε λοιπόν οι… «ζηλωτές» και πάλι και μελετήστε, ενώ θα βρείτε και άρθρο με νούμερα, ποιό ήταν το αληθινό μας χρέος, κλπ!

– Αυτή λοιπόν η Ελλάδα και συγκεκριμένα η σημερινή Ελλάδα, αυτή των… «ΣΑΝΕΛ», αλλά και όποιος άλλος θα ήταν στην Κ-Β, θα έπρεπε, με εθνικό και ενωτικό πνεύμα, να προσπαθήσει «να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα», όπως λέγει και ο λαός μας και κυρίως να κυττάξει να πολεμήσει «έξυπνα», αυτούς που στραγγάλισαν την χώρα οικονομικά και επιδιώκουν τον αφανισμό της, ενδιαφερόμενη αυστηρά για τον λαό της και πρωτίστως για την αύξηση των όποιων εναπομεινουσών… αμυνών της Ελλάδος!

– Η Κ-Β όμως της αυτοαποκαλούμενης Αριστεράς του Κου… «99», του λευκού… «Ιντέγιε», και του με πρόβλημα πολιτικού αυτοπροσδιορισμού, πολιτικής ταυτότητος, συμπλέοντος Κου… Καμμένου, (πώς να κάνεις επιτυχημένη πολιτική με τέτοιο όνομα), τί κάνει φίλοι μου;

kamenos

Όχι μόνον δεν κάνει τίποτα, αλλ’ αντιθέτως επιτείνει, οξύνει, μεγεθύνει το υπάρχον μείζον πρόβλημα της χώρας, αφού όπως έχουμε γράψει εδώ και εξηγήσει αναλυτικά, εκτελεί αυστηρά εντολές του μεγαλο – σπεκουλαδόρου – μεγαλο – κερδοσκόπου Διεθνούς ΕβραίουΓιώργου Σόρος και της «παρέας» του, (έχουμε αναφερθεί κατ’ επανάληψη στον γέροντα αυτόν), στην κατεύθυνση της συνολικής Κ/Φ της Πατρίδας μας!

χχχχχχχχχχχχχ

– Δεν πρόκειται για πρόβλημα ενυπάρχουσας κομμουνιστικής -ψευδο-διεθνιστικής-  νοοτροπίας, αυτό, στους περισσότερους τουλάχιστον νέο-Κομμουνιστές των «ΣΑΝΕΛ», ξεπεράστηκε, αλλά είναι πρόβλημα μιας νέο-ιδεολογίας και συγκεκριμένα ενός επίσης αθέου ή και αντι – Θέου νέο-διεθνισμού, που δεν πιστεύει σε Πατρίδες, σε Έθνη, σε σύνορα, αλλά στην… «Open Borders Society», δεν πιστεύει σε Ιστορίες, σε Θρησκείες, κλπ, αλλά σε έναν παγκόσμιο πολιτικό και κοσμικό… «αχταρμά», σε έναν κόσμο στον οποίον προωθείται η μία Κ-Β, η μία Θρησκεία, η μία Οικονομία, και για να μην σας κουράζω η επαναδημιουργία του “Πύργου της Βαβέλ” (!), με τη διαφορά ότι οι… ιθύνοντες νόες, (έχετε καταλάβει πλέον το ποιοί είναι, αν θυμηθείτε και την καταγωγή του Σόρος, θα τους εντοπίσετε εύκολα), δεν βρίσκονται πλέον στην… ΕΣΣΔ, (αυτή “μας άφησε χρόνους”, προ πολλού), αλλά στις Η.Π.Α. και δεν είναι πλέον Κομμουνιστές, αλλά Καπιταλιστές!..

Αρκούν αυτά, έχετε κρίση, λειτουργείστε το μυαλό σας!

– Η χρεοκοπημένη και πολυ – διχασμένη ΕΛΛΑΔΑ των αρχών του 21ου αι., η οποία ποτέ δεν εξήγησε στα παιδιά της, έστω το πώς θα ξεχρεώσει το χρέος της, πόσο είναι αυτό, κλπ, αντίθετα σε κάθε λογική, λες και «θέλει να βγάλει μόνη της τα μάτια της»:

1. Συνεχίζει να «φτιάχνει» (εννοώ οικονομικά) τα πρώην κομμουνιστικά Βαλκάνια και να εισπράττει… μίσος και φιλο-Τουρκισμό! (Αυτό βεβαίως ήταν και συνεχίζει να είναι μέρος του διεθνούς σχεδιασμού! Σιγά μην γινόντουσαν… δυτικές οι χώρες αυτές, με… δυτικό χρήμα! Οι Δ. Γερμανοί άλλωστε δεν «έφτιαξαν» τους Α. Γερμανούς);

Αλβανία, πΓΔΜ, Βουλγαρία, κλπ. Όλα τα χρήματα πχ των Αλβανών που εργάζονται στην χώρα μας συνεχίζουν να φεύγουν αφορολόγητα στην πάλαι ποτέ ελληνική γη που σήμερα ονομάζεται Αλβανία, μέσω ανέλεγκτων -εν πολλοίς-  από το ελληνικό κράτος ξένων «εταιρειών μεταφοράς χρήματος», όπως πχ η «Western Union», ή και απ’ ευθείας από τους Αλβανούς, κλπ, (κάποια δις Ευρώ ετησίως πάνε στην Αλβανία, τουλάχιστον μέχρι πρότινος), ελληνικές επιχειρήσεις συνεχίζουν, κατά χιλιάδες, να «φεύγουν» στη Βουλγαρία και στα Σκοπιανά φίδια, κλπ.

2. Συνεχίζει να δέχεται σωρηδόν τους δήθεν πρόσφυγες λαθρομετανάστες και να δαπανά δις Ευρώ για την περίθαλψή τους, τη διαβίωσή τους, κλπ, (μόνον το 2015 εισήλθαν περίπου 1εκ. «λάθρο»), εις βάρος των πενόμενων Ελλήνων, θέλοντας τον αφανισμό των γηγενών, την πάσης φύσεως αλλοτρίωση που τάχα δεν βλέπει, αλλά που ευσχήμως προωθεί, ενώ μετά τα Χριστούγεννα του 2016, επαναλειτουργούντος του «ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2», του εθνικού πολιτικού ολετήρα Κου Κ. Σημίτη, όσοι «λάθρο» ευρίσκονται σε χώρες της ΕΕ αναμένεται να επιστρέψουν στην χώρα – πύλη της ΕΕ, δηλαδή στην Ελλάδα! «Εκεί δηλαδή που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»!..

3.  Αντιμετωπίζει επίσης τα εξής μείζονα και στρατηγικής σημασίας παρακάτω προβλήματα:

     α. Δημογραφικό /  Ταχεία γήρανση του πληθυσμού, μη γάμοι, μη γεννήσεις, περισσότεροι θάνατοι, κλπ. Σας έχω γράψει σε άρθρο εδώ, σε πόσα χρόνια από τώρα, πώς και γιατί, οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην χώρα τους!.. Ποιοί λοιπόν θα εργαστούν για την ανάπτυξη, ανάκαμψη, κλπ, της εθνικής οικονομίας, κλπ, οι γέροντες, που και αυτοί…, σιγά – σιγά, μας τελειώνουν;

  β. Απώλεια στην αλλοδαπή 400.000 νέων κυρίως και μορφωμένων Ελλήνων! (Νέα ελληνική μετανάστευση)! Αντίθετα οι Ελλάδα γεμίζει από ξένους άλλων ηθών, άλλων θρησκειών, άλλων πολιτισμών (ας είμαι ευγενής), κλπ και είναι μαθηματικώς βεβαία η κυριαρχία τους, πληθυσμιακή και άλλη (Θεέ μου!..), σε 2, με 3 το πολύ δεκαετίες, αν συνεχιστεί η σημερινή επικρατούσα κατάσταση!

   γ. Ο πλούτος της χώρας υφαρπάζεται και πιο σωστά, είτε κλέπτεται από τους ξένους «Διεθνείς Επιτρόπους», είτε θα κλαπεί, και πρωτίστως τα ελληνικά πετρέλαια, το φυσικό αέριο και ο χρυσός της Ελλάδος, αφού η Ελλάδα οφείλει, χρωστάει, κλπ!.. Δηλαδή φίλοι μου προσέξτε! Και δεν έχουμε λεφτά και δανείζουμε άλλους, κάνοντας τους… μπερεκέτηδες, και μας κλέβουν και από πάνω, και -ουσιαστικά- μας το λένε κιόλας, στο πλαίσιο του “και Κερατάς και Δαρμένος”, όπως πχ ομολόγησε το «ΔΝΤ», που παραδέχθηκε το οικονομικό με την Ελλάδα λάθος του, κλπ, τα ξέρετε, για να μην σας κουράζω! Έτσι λοιπόν, θα γίνει, έτσι θα επιτευχθεί η περίφημη ανάπτυξη, που κατάντησε ανέκδοτο;

– Είναι φοβερό λοιπόν φίλοι μου, το πόσο δούλους και μάλιστα το πόσο ηλιθίους δούλους, μας θεωρούν οι κάτοχοι του «παγκόσμιου πλούτου», των οποίων Πατρίδα είναι ο «Μαμωνάς» και μόνον, ήτοι το Χρήμα, το χρώμα του οποίου, τους ενώνει, είτε είναι Ισραηλινοί, είτε Έλληνες, είτε Αμερικανοί, είτε Άγγλοι, κλπ! Η καταγωγή τους είναι «για τους τύπους», αφού και η «Διεθνής Εξουσία», θα πρέπει να έχει… ρίζες!..

Προσωπικά πιστεύω πως οι ντόπιοι, εκάστοτε, εξουσιαστές – διαχειριστές συμπατριώτες μας, των τελευταίων χρόνων, των χρόνων δηλαδή της κρίσης, δεν έχουν πρόβλημα να είναι και συνεργαζόμενοι ακόμα δούλοι, (ας μου το συγχωρήσουν), αρκεί να είναι «Πρώτοι» στο… Χωριό, ήτοι στην Ελλάδα, και ειδικά φίλοι μου οι σημερινοί ντόπιοι νέο-Κομμουνιστές εξουσιαστές μας, που στο «DNA» τους μέσα υπάρχει η θέληση και το πάθος για εκδίκηση, (τόση φαιά ουσία διαθέτουν, έτσι σκέπτονται), για την… τοπική – ελληνική των παππούδων τους ήττα, την περίοδο 1946 – 1949 και για την… παγκόσμια ήττα τους, με την παγκόσμια -πλην Ελλάδος- πτώση του λεγόμενου «Υπαρκτού Σοσιαλισμού», του στυγερού φονέα των λαών, του Κομμουνισμού!

    δ. Έχουμε μια βαθιά αντιλαϊκή και συγχρόνως αντεθνική Κ-Β, με ζωηρά χουντικά χαρακτηριστικά, (παρά και την ύπαρξη του Κου… Καμμένου σ’ αυτήν, αχαχαχαχαχα), αφού ό,τι πράττει (και αναφέρομαι στις δικές της «προσωπικές» ιδεολογικές αλλαγές που θέλει να επιβάλλει) το πράττει παρά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδος!

Πχ! Πώς θες να αλλάξεις Κε μου, πχ τα Θρησκευτικά και να τα κάνεις Θρησκειολογία, (1ο Στάδιο Σχεδίου Πολέμου – Κ/Φ της Ορθοδοξίας και των “εν Ελλάδι” Χριστιανών, όπως έχουν σχεδιάσει και όπως πιστεύουν ότι θα γίνει), αφού σύμφωνα με τα βασικά μάλιστα άρθρα του Συντάγματος, από το 1822 (01-01-1822 / A’ Εθνοσυνέλευση / Κάστρο Κορίνθου (Ακρο-Κόρινθος), ακόμα, η επίσημη θρησκεία των Ελλήνων είναι η Ορθόδοξη Χριστιανική και γενικά πώς θες Κε μου να προβείς σε τέτοιες τεράστιες αλλαγές, αλλαγές της ιδιοσυγκρασίας, της νοοτροπίας και κυρίως της ψυχής των Ελλήνων, χωρίς να αλλάξεις το Σύνταγμα και μάλιστα τα βασικά του άρθρα;

– Και προσέξτε! Πώς γίνεται επίσης να εκλέγεται Π-Θ ένας που δεν πιστεύει στο Σταυρό, όταν πάνω στη Σημαία μας, οι πρόγονοί μας έβαλαν το Σταυρό, θέλοντας να τονίσουν την άρρηκτη σχέση Ελλάδος / Ελλήνων και Ορθοδοξίας; Πώς θα πολεμήσει για τη σημαία μας, δηλαδή για ό,τι αυτή εκφράζει; Εδώ στις Η.Π.Α. ελέγχεται μέχρι και η υγεία των υποψηφίων Προέδρων, όχι η πίστη τους στο εθνικό τους σύμβολο, που θεωρείται δεδομένη! Στις Η.Π.Α., αλλά και σε άλλες χώρες, όταν παιανίζει ο Εθνικός τους ύμνος, βλέπεις τους πολιτικούς, τους αθλητές κλπ, να βάζουν το χέρι τους στην καρδιά τους! Εδώ, αν συμβεί αυτό, χαρακτηρίζεσαι από τα ντόπια μίσθαρνα όργανα των «νεο – Διεθνιστών» και «Διεθνο – Εξουσιαστών» «Διεθνών Εβραίων», των συνοδοιπόρων των «ΣΑΝΕΛ», των ΚΚΕ –δων, κλπ, ως Φασίστας, ως Ναζί, κλπ, ή όχι; (Διαβάστε στο ΥΓ. τί συνέβη στον «ΗΣΥΧΙΟ» σε στρατιωτικό Νοσοκομείο των Αθηνών, μόλις χθες)!

– Θυμάστε το Νίκο το Σηφουνάκη, τον τέως, (αν δεν σφάλλω ως προς το τέως), γαμπρό του μεγαλο-επιχειρηματία Δασκαλαντωνάκη, που τη 10ετία του 1990, είχε βγει και είχε ζητήσει να αφαιρεθεί ο Σταυρός από τη Σημαία; Τίποτα άλλο, καταλάβατε!

– Στη συνέχεια, πώς «βαφτίζεις» Κε μου Έλληνες τους ξένους, πώς τους εισάγεις στον εθνικό σου κορμό, και στην εθνική σου Οικονομία, Παιδεία, κλπ, χωρίς να αλλάζεις το Σύνταγμά σου;

– Πώς δεν φυλάττεις, και με ευλάβεια μάλιστα, ως θα όφειλες, τις ρίζες σου και πώς ζητάς αλλαγή της μορφής της χώρας σου, όπως αυτή πλάστηκε μέσα στα 3000 χρόνια της Ιστορίας της, σαν να προβαίνεις σε «λίφτιγκ» και μάλιστα από άσχετο Ιατρό;

«Βγείτε» Κοι «ανοικτά», «ανοικτά και στα ίσα» όμως, και πείτε πως όλα αυτά, με τα οποία έζησε για αιώνες η ελληνική κοινωνία είναι «Μύθοι», αυτό δηλαδή που περάσατε στο λαό μας, μέσα από τα ΜΜΕ και τα Παν-μια, στα οποία κυριαρχείτε, χρόνια τώρα, και στα οποία πιστεύετε, πείτε πως δεν έχουμε σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες, πως «γεννηθήκαμε» το 1830, πως είμαστε απόγονοι Αλβανών, Σλάβων, Αιγυπτίων, κλπ, βιάζοντας βάναυσα την ιστορική ΑΛΗΘΕΙΑ(!), πείτε πως δεν υπάρχει Θεός, πως πιστεύετε στην αταξική κοινωνία, αφού τα δάκτυλα για εσάς είναι όλα ίσα, (κάτι που όμως δεν το αποδεικνύετε τώρα που κρατάτε τα «κρατικά διαχειριστικά κλειδιά», δείχνοντας παράλληλα πως κάποια δάκτυλα είναι πιο… ίσα, από κάποια άλλα), πείτε πως «η Ιστορία είναι Φυλακή», (τί είναι αυτά, πρώην ΠΑΣΟΚ-ε Κε Κοτζιά, που σήμερα φιλοξενείς στη Ρόδο διεθνή Σύνοδο για την «Ασφάλεια», άραγε ποίων… / θα την “παρακολουθήσουμε”), πείτε πως η Παιδεία θέλετε να πάψει να είναι ελληνική, αλλά να γίνει… αλβανική, πακιστανική, «διεθνιστική», κλπ, πείτε «ανοικτά» πως δεν γουστάρετε τα Αρχαία Ελληνικά, διότι η φιλοσοφία των Αρχαίων προσβάλλει και μηδενίζει την ιδεολογία σας, αφού οι Αρχαίοι Έλληνες, δεν είχαν «– ισμούς», αλλά μόνον «Δημοκρατία», πείτε πως οι Αρχαίοι πίστευαν σε αρχές και αξίες, που εσείς δεν αποδέχεστε, αλλά πιθανώς μισείτε, όπως πχ στην έννοια της Φυλής, του Γένους, της Εστίας / της Οικογένειας, κλπ, πείτε πως δεν σας ενοχλούν οι δήθεν αναρχικοί και η παρακρατική τους δράση, δράση που εσείς ασφαλώς δεν… γνωρίζετε, ούτε… επιβραβεύετε, πείτε πως κάνουν καλά να καταστρέφουν δημόσια περιουσία, Παν-μια, αλλά και κυρίως Εκκλησίες, κάτι που καθιερώθηκε με εσάς, κλπ, (όπως έλεγαν και οι παππούδες σας, «αλλαγή δεν γίνεται αν δεν κρεμαστεί ο τελευταίος Παπάς, απ’ τάντερα του τελευταίου Χωροφύλακα»), κυκλοφορείτε, αν θέλετε, και με τα… πέη ή τα… αιδοία σας σε κοινή θέα, (μπράβο Κε Τσίπρα, που τους έστειλες να ντυθούν τους Υπουργούς σου, που ήλθαν στο Μαξίμου, για το 1ο Υπ. Συμβούλιό σας, μετά τις καλοκαιρινές τους άδειες, με τα σώβρακα, τις βερμούδες, κλπ), πείτε και ό,τι άλλο γουστάρετε, αλλά με προηγούμενη αλλαγή του υφισταμένου Συντάγματος, πλήρη και όχι μορφής… εγχειρήσεως, ώστε να είστε και παντελονάτοι, και να μην κατηγορηθείτε από τους αντιπάλους σας, και ως «Κ-Β με… κουκούλα», όπως οι «Δημοκρατικοί», πάσης φύσεως «χρήστες», «Έλληνες» και ξένοι, που τα σπάνε κλπ, κλπ, κλπ, με τις κουκούλες, κλπ!

– Και με την ευκαιρία αυτή! Λέγατε κάποτε, και μάλιστα η άρρωστη -υποτιθέμενη- ιντελιγκέντσια σας, το φώναζε μετά σθένους, πως οι «γνωστοί – άγνωστοι» των διαδηλώσεων κλπ, είναι το παρακράτος της Δεξιάς, κλπ, και πως θα τους βγάζατε τις κουκούλες, όταν θα παίρνατε την εξουσία!

– Είστε εξουσία τώρα! Γιατί δεν αποκαλύπτετε λοιπόν το δεξιό παρακράτος, που εμμονικά το έχετε επίτηδες ταυτίσει με τη Ναζιστική, Παγανιστική και ό,τι άλλο θέλετε μαζί σας, «Χ.Α.», γνωρίζοντας όμως πολύ καλά πως δεν είναι και πως δεν εκφράζει την “Άκρα Δεξιά”, που με τον καιρό όμως, κάτι που θέλετε σχεδιαστικά(!), θα την εκφράσει εκ των πραγμάτων;

– Γιατί δεν μας λέτε Κε Τόσκα, (που καταντήσατε την ασφάλεια «παραμύθι», αλλά αρκεί που καταργήσατε τα ΕΚΑΜ, τους… ΔΙΕΣ, τις… ΗΡΕΣ και τους… ΑΠΟΛΛΩΝΕΣ / τρίζουν τα κόκκαλα του ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, με κάτι πρώην ΠΑΣΟΚ-ους, του ποιού σας / αλήθεια δεν θεωρείτε Κε Τόσκα υποχρέωσή σας να βρείτε ποιοί έγραψαν πάνω στον τάφο του πρώην Αρχηγού σας, μολύνοντάς τον και να τους συλλάβετε;) και ειδικά εσείς Κε Παπαγγελόπουλε, γιατί δεν μας λέτε ποιοί είναι οι δολοφόνοι της «MARFIN», ποιοί σκότωσαν τους 2 «Χ.Α.», (για κάποιον κουτσό Αλβανό ακούσατε ή όχι), και με ποίων εντολή άραγε, αφού πραγματικά, όπως λέτε, πιστεύετε στη… στραβωμάρα της Δικαιοσύνης, στο… άχρωμο και στο… άοσμον της, κλπ, γιατί επίσης δεν πιάσατε ούτε έναν απ’ αυτούς που μαγάρισαν, σε 10 τουλάχιστον περιοχές της Ελλάδος, Ιερούς Ναούς, τους «Οίκους του Θεού», με ή χωρίς το εκκλησίασμα μέσα, γιατί δεν πιάνετε αυτούς που πέταξαν μολότωφ στο άντρο της πορνείας, όπως απεκάλεσαν οι δράστες την έδρα της Ιεράς Συνόδου, (“Ι. Μονή Πετράκη”), γιατί δεν πιάνετε αυτόν τον έναν, όπως μας είπατε, που επιτέθηκε και κτύπησε σκαιότατα τον… «ευγενικό άνθρωπο», όπως τον αποκαλέσατε, το Δκτη της Τροχαίας Αττικής, γιατί, γιατί, γιατί, «1000 γιατί», αλλά ασφαλώς, πείτε μας επίσης γιατί δεν έχετε δικάσει ακόμα και τον Ρουπακιά και μάλιστα ακούγεται πως “η υπόθεσή του” θα τραβήξει για κανένα έτος (+) ακόμα, ή όχι; Ξέρετε κάτι άλλο; Σχεδιάζετε κάτι άλλο;

– Επίσης, αλήθεια πώς βρέθηκαν γραφεία της Κας… Λεπέν στον Άγιο Παντελεήμονα; Ποιοί τα έφεραν και ποιοί είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο… «ΔΙΣΤΟΜΟ»; Εσείς Κε Τόσκα, ένας πρώην… ΖΟΥΚΩΦ, δεν βλέπετε ότι υπάρχει επικίνδυνος σχεδιασμός; Και τέλος, επιτέλους Κε Τόσκα μάθετε Ελληνικά, διαβάστε λίγο πάλι τη γλώσσα μας, δεν σας έχουν πει ότι το λεξιλόγιό σας κοντεύει να χαρακτηριστεί… «γκρίκλις»; “Ηρωϊκέ” Κε Παπαγγελόπουλε, τί έγινε με την ΕΛΣΤΑΤ και τον… πένητα, πρώην επικεφαλής της, Κο… Γεωργίου;

– Κε Π-Θγέ και όποιοι άλλοι τωρινοί και μελλοντικοί εξουσιαστές μας!

Για να λέγεστε «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» θα πρέπει να ΜΗΝ παραβιάζετε τον «Καταστατικό Χάρτη» της χώρας μας! (Βλέπε το Σύνταγμά μας)! Αλλάξτε τον λοιπόν, αν μπορείτε, και μετά κάντε τα όλα «Γιάλα»! Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα αποκαλείστε δικαίως, βαριά ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΙ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ, ΤΥΡΑΝΝΟΙ, ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ και ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΣ της ίδιας της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

– Φίλοι μου!

Σε τέτοιους άκρως χαλεπούς καιρούς για την Ελλάδα, οι Έλληνες ή «Έλληνες» κυβερνώντες, (αφού κάποιοι εξ αυτών, πιθανώς να θίγονται με τον υπόψη προσδιορισμό), ασχολούνται ή σκέπτονται, με το πώς θα βυθίσουν ουσιαστικά περισσότερο την χώρα, θεωρώντας ως μεγάλη ευκαιρία να επιβάλλουν στην Πατρίδα μας, μια ιδεολογία που παγκοσμίως κατέρρευσε, εκτός από τη Β. Κορέα και εδώ, χυδαιολογώντας ουσιαστικά πολιτικά, και πλουτίζοντας περαιτέρω, αφού εκτός του ενός παραδόξου (ας το πω έτσι) να υφίσταται Κομμουνισμός ακόμα στην Ελλάδα, υπάρχει και το άλλο ακόμα μεγαλύτερο -πιθανώς- παράδοξο, όλοι αυτοί οι «ιδεολόγοι» και «δήθεν» Έλληνες «νέο-Μπρέζνιεφ» ή «νέο – Τσαουσέσκου» ή «νέο – Χότζα» και «νέο – Αλία», να έχουν και τεράστια(!) περιουσία, όπως γη, σπίτια, οικόπεδα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, πολυτελή γιοτ, πολυτελή ΙΧ, χρήμα σε κάθε μορφή και… είδος, κλπ!

Φίλοι μου!

– Οι παραπάνω Κοι, μόνον ως «Εκμαυλιστές» και συνολικά ως Καταστροφείς της ελληνικής κοινωνίας και ό,τι έμεινε όρθιο σ’ αυτήν μπορεί να θεωρηθούν και τίποτε άλλο! Πρέπει να φύγουν ΤΩ-ΡΑ! Μακάρι η φυγή τους να μην συμπέσει με περαιτέρω «Εθνική Κ/Φ», ήτοι απώλεια εθνικών εδαφών!.. Εκτιμώ ως βέβαιον, ότι σε κάποιον εκ των εξουσιαστών, των νυν ή των επόμενων, θα «πέσει το συγκεκριμένο λαχείο»!.. (Εδώ να γράψω και πάλι! “Χαμένης” της Ελλάδος, χαμένη θα είναι και αυτό που αποκαλείται “ΔΥΣΗ“)!..

– Καταληκτικά φίλοι μου, αν δεν επέμβει ο ΘΕΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και πάλι, κάτι που θα συμβεί, όπως βαθιά πιστεύω, και μάλιστα ίσως και σύντομα, η Πατρίδα μας, η οποία σπαράσσεται και από τον καλλιεργούμενο από τις κατά καιρούς εξουσίες μας καρκινογόνο… διχασμό, σε 30, με 40 χρόνια από τώρα, πιθανώς να αποτελεί ιστορικό παρελθόν, αφού ο πολτοποιημένος, (γειά σου ρε μάγκα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ), «χύδην» και σε «μίξη» λαός της θα είναι ουσιαστικά εθνικά ΚΑΙ ελληνικά απαίδευτος, και δεν θα γνωρίζει τις ρίζες του! (Κε Κίσσιντζερ δεν σε… ξεχνάμε)!

Εκεί (στη διάλυση δηλαδή) θα οδηγηθούμε σε 2 στάδια!

– Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία, ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!) στη θέση της ΕΛΛΑΔΑΣ, των… «Ενωμένων Πολιτειών Ελλάδος» και ακολούθως των «Ενωμένων Πολιτειών Ν. Βαλκανικής», (ώστε να μην ακούγεται η μισητή λέξη «ΕΛΛΗΝΑΣ», που τόσο βασάνισε πνευματικά τη «Διεθνή Εξουσία» και τους υπόλοιπους λαούς της γης, αλλά παράλληλα και για να πραγματοποιηθεί η πολυπολιτισμική νέα Χώρα / Να επίσης γιατί ο Μεγαλο-Ιδεάτης Ελ. Βενιζέλος και οι όποιοι όμοιοί Του, θα είναι / θα χαρακτηρισθούν «Προδότες» σε λίγο καιρό, και για να μην σας κουράζω, να γιατί ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, θα πρέπει να έχει στην προτομή Του, στην Παλαιά Βουλή, ζωγραφισμένα… πέη, κλπ, κλπ, κλπ, όπου και πάλι ο Κος Τόσκας αδυνατεί να βρει τους δράστες), Ενωμένες Πολιτείες, στις οποίες οι Έλληνες θα είναι μειονότητα!

  • Το 1ο αυτό Στάδιο είναι το καλό… απαισιόδοξο σενάριο!

– Το δεύτερο στάδιο, που είναι και το κακό… απαισιόδοξο σενάριο, είναι η κολόβωση της Ελλάδος, με τη συνημμένη ακολουθούσα διάλυσή της!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

  – Η ΕΛΛΑΔΑ μας επομένως φίλοι και αγαπητοί πνέει τα λοίσθια και προς τούτο απαιτείται Α-ΜΕ-ΣΑ(!) εθνικό εγερτήριο σάλπισμα!!!…

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

                                                                              ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!..

– Σας έχω στο ΥΓ. και το Σχέδιο «ΚΑΛΕΡΓΗ», (έκρινα ότι έπρεπε να σας το «περάσω» τώρα και αυτό), το οποίο σας καλώ να μελετήσετε, κατά το δυνατόν, απλώς όπως συνηθίζω να λέγω, προς προβληματισμό!

                                                                                   «ΧΑΙΡΕΤΕ» !     

 

                                                                                  «ΕΛΛΗΝΑΣ»

 

                                           « Η Ελλάδα! Πάντα Ανάσταση, μες απ’ το κρύο το χώμα.

                                              Πάντα θα έχει ξαφνική και μια δεύτερη παρουσία.

                                              Μόνη την κρατάτε στης λατρείας κλεισμένη τα Μουσεία.

                                              Το τραγούδι το στερνό δεν το τραγούδησε, όχι, ακόμα»!

                                                                                                                           Κωστής ΠΑΛΑΜΑΣ

ωωωωωωωωωωωωωωω

                                                                                         ΜΟΓΓΟΛΟΙ!

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΥΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΟΥ“! Σας θυμίζει τίποτα η υπόψη φωγτογραφία; Δεν πέθανε, αλλά ζει ακόμα ο…  Σοφοκλής!.. Δεν πεθαίνουμε εύκολα, μην χαίρεστε!!!

 

ΥΓ.

α. Ο «ΗΣΥΧΙΟΣ» βρέθηκε χθες σε μεγάλο στρατιωτικό (Ν) των Αθηνών! Την ημέρα εκείνη φόραγε μια «μη γνήσια» φανέλα της Εθνικής ΕΛΛΑΔΟΣ, για το λόγο ότι η Ελλάδα έπαιζε το 1ο επίσημο παιχνίδι της, με το Γιβραλτάρ, (είδατε τί σημαίνει Αγγλία φίλοι μου, το έκανε κράτος το Γιβραλτάρ, ώστε να μείνουν οριστικά με τ΄όνειρο οι Ισπανοί / σκορ 1-4), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Ρωσία, το 2018. Ευρισκόμενος στα «εξωτερικά Ιατρεία» ο ΗΣΥΧΙΟΣ και συγκεκριμένα ευρισκόμενος για την καταγραφή του στον προθάλαμο του Ιατρείου, όπου θα εξεταζόταν, κλπ, η… καταγράφουσα «Αδελφή Ιωάννα», βλέποντάς τον, του είπε: «Είστε Χρυσαυγίτης»; Αμέσως έσπευσε να δικαιολογηθεί ΠΡΟΣΕΞΤΕ (!)- λέγοντας πως παρασύρθηκε, επειδή φόραγε ο «ΗΣΥΧΙΟΣ» τη φανέλα με το Εθνόσημο, και πρόσθεσε πως «τις προάλλες είχε έλθει ένας άλλος με τη ελληνική Σημαία, όχι σε εμένα, αλλά σε μια νεαρή Συναδέλφισσα, έβγαλε και πιστόλι μάλιστα και ήταν τέτοιος»! Σε ερώτηση του ΗΣΥΧΙΟΥ αν αυτός με το πιστόλι συνελήφθη ή όχι, απάντησε «όχι», σε αμέσως ακολουθούσα ερώτηση, αν αναφέρθηκε το συμβάν στη Διεύθυνση του (Ν), ώστε να διαταχθεί «ΕΔΕ», κλπ, απάντησε επίσης «όχι» και έδωσε την εικόνα πως το θέμα καλύφθηκε, καταλήγοντας και λέγοντας: «Αααχ! Έπρεπε να ήμουν εγώ τότε εδώ»!..

– Ένα συμπέρασμα μόνον φίλοι μου, με βάση το σημερινό μας κείμενο, αφού τα τυχόν λοιπά στο παραπάνω αναφερθέν σε σας συμβάν, κάνουν «μπαμ», όπως λέμε!

Έχει μάλλον ποινικοποιηθεί η ελληνική Σημαία, αφού όποιος τη φορά θα πρέπει να είναι «Χ.Α.»! Μιλάμε για ΤΗΝ (!!!)… ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! Πρόκειται, προφανέστατα, για «έξυπνο» μικρο-επιχειρησιακό σχεδιασμό, προκειμένου… «κάποιοι», (ποιοί άραγε, έλα ντε!), να φοβήσουν και να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες, ώστε να μην μιλάνε «εθνικά / ελληνικά» και πολύ περισσότερο να μην φέρουν ελληνικά σήματα, σύμβολα, κλπ, με 1η την Ελληνική Σημαία μας!

β.                                                                            ΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΕΡΓΗ»!

                                                                               (Προς Προβληματισμό)

IMMIGRATION, POLITICS / 7TH SEPTEMBER 2013

 

The Coudenhove – Kalergi plan

«The genocide of the Peoples of Europe»

By News Team

  1. Mass immigration is a phenomenon, the causes of which are still cleverly concealed by the system, and the multicultural propaganda is trying to falsely portray it as inevitable. With this article we intend to prove once and for all, that this is not a spontaneous phenomenon. What they want to present as an inevitable outcome of modern life, is actually a plan conceived around a table and prepared for decades, to completely destroy the face of the continent.

 

The Pan-Europe

Few people know that one of the main initiators of the process of European integration, was also the man who designed the genocide plan of the Peoples of Europe. It is a dark person, whose existence is unknown to the masses, but the elite considers him as the founder of the European Union. His name is Richard Coudenhove Kalergi.

His father was an Austrian diplomat named Heinrich von Coudenhove-Kalergi (with connections to the Byzantine family of the Kallergis) and his mother the Japanese Mitsu Aoyama. Kalergi, thanks to his close contacts with all European aristocrats and politicians, due to the relationships of his nobleman-diplomat father, and by moving behind the scenes, away from the glare of publicity, he managed to attract the most important heads of state to his plan, making them supporters and collaborators for the “project of European integration”.

In 1922 he founded the «“Pan-European” movement» in Vienna, which aimed to create a «New World Order», based on a federation of nations led by the United States. European integration would be the first step in creating a world government.

Among the first supporters, including Czech politicians Tomáš Masaryk and Edvard Beneš and the banker Max Warburg, who invested the first 60,000 marks. The Austrian Chancellor Ignaz Seipel and the next president of Austria, Karl Renner, took the responsibility for leading the “Pan-European” movement. Later, French politicians, such as Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi, etc will offer their help.

With the rise of Fascism in Europe, the project was abandoned and the “Pan-European” movement was forced to dissolve, but after the Second World War, Kalergi, thanks to frantic and tireless activity and the support of Winston Churchill, the Jewish Masonic Lodge B’nai B’rith and major newspapers like the New York Times, the plan manages to be accepted by the United States Government. The CIA later undertakes the completion of the project.

 

 

 

  1. The essence of the Kalergi plan

In his book «Praktischer Idealismus», Kalergi indicates that the residents of the future “United States of Europe” will not be the People of the Old Continent, but a kind of sub-humans, products of miscegenation. He clearly states that the peoples of Europe should interbreed with Asians and colored races, thus creating a multinational flock with no quality and easily controlled by the ruling elite.

Kalergi proclaims the abolition of the right of self-determination and then the elimination of nations with the use of ethnic separatist movements and mass migration. In order for Europe to be controlled by an elite, he wants to turn people into one homogeneous mixed breed of Blacks, Whites and Asians. Who is this elite however? Kalergi is particularly illuminating on this:

The man of the future will be of mixed race. The races and classes of today will gradually disappear due to the elimination of space, time, and prejudice. The Eurasian-negroid race of the future, similar in appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples and the diversity of individuals. Instead of destroying European Judaism, Europe, against her will, refined and educated this people, driving them to their future status as a leading nation through this artificial evolutionary process. It’s not surprising that the people that escaped from the Ghetto-Prison became the spiritual nobility of Europe. Thus, the compassionate care given by Europe created a new breed of aristocrats. This happened when the European feudal aristocracy crashed because of the emancipation of the Jews [due to the actions taken by the French Revolution]

Although no textbook mentions Kalergi, his ideas are the guiding principles of the European Union. The belief that the peoples of Europe should be mixed with Africans and Asians, to destroy our identity and create a single mestizo race, is the basis of all community policies that aim to protect minorities. Not for humanitarian reasons, but because of the directives issued by the ruthless Regime that machinates the greatest genocide in history. The Coudenhove-Kalergi European Prize is awarded every two years to Europeans who have excelled in promoting this criminal plan. Among those awarded with such a prize are Angela Merkel and Herman Van Rompuy.

The incitement to genocide, is also the basis of the constant appeals of the United Nations, that demands we accept millions of immigrants to help with the low birth rates of the EU. According to a report published on January 2000 in «Population division» Review of the United Nations in New York, under the title “Immigration replacement: A solution to declining and aging population,” Europe will need by 2025 159,000,000 migrants.

One could wonder how there can be such accuracy on the estimates of immigration, although it was not a premeditated plan. It is certain that the low birth rate could easily be reversed with appropriate measures to support families. It is just as clear that it is the contribution of foreign genes do not protect our genetic heritage, but that it enables their disappearance. The sole purpose of these measures is to completely distort our people, to turn them into a group of people without national, historical and cultural cohesion. In short, the policies of the Kalergi plan was and still is, the basis of official government policies aimed at genocide of the Peoples of Europe, through mass immigration. G. Brock Chisholm, former director of the World Health Organization (OMS), proves that he has learned the lesson of Kalergi well when he says: “What people in all places have to do is to limit of birthrates and promote mixed marriages (between different races), this aims to create a single race in a world which will be directed by a central authority”.

Conclusions

If we look around us, the Kalergi plan seems to be fully realized. We face Europe’s fusion with the Third World. The plague of interracial marriage produces each year thousands of young people of mixed race: “The children of Kalergi». Under the dual pressures of misinformation and humanitarian stupefaction, promoted by the MSM, the Europeans are being taught to renounce their origin, to renounce their national identity.

The servants of globalization are trying to convince us that to deny our identity, is a progressive and humanitarian act, that “racism” is wrong, because they want us all to be blind consumers. It is necessary, now more than ever, to counter the lies of the System, to awaken the revolutionary spirit Europeans. Every one must see this truth, that European Integration amounts to genocide. We have no other option, the alternative is national suicide.

Translator’s note: Although the reasons due to which Kalergi made the choices he made are of no particular interest to us, we will try to answer a question that will surely our readers have already asked:

Why a European aristocrat with Flemish, Polish, Greek-Byzantine roots and even with some Samurai blood in his veins (from his mother) was such body plans and organ in the hands of dark forces”?

The reasons, in our opinion, are multiple, idiosyncratic, psychological and … women.

We therefore observe a personality with strong snobbish attitudes, arrogance, and, allow me the term, “degenerate elitism.” Also, the fact that his mother was Asian, perhaps created internal conflicts and frustrations, something that can happen to people with such temperament. But the most decisive factor must have been the “proper teenager”, which incidentally of course, was beside him, and became his first woman (at age 13): The Jewess Ida Roland, who would later become a famous actress.

 

EUROPEAN COUNCIL

The award of the Coudenhove-Kalergi Prize to President Van Rompuy

On November 16th 2012, the President of the European Council, Herman Van Rompuy, was awarded the Coudenhove – Kalergi Prize, during a special conference in Vienna, to celebrate 90 years of pan-European movement. The prize is awarded every two years to leading personalities for their outstanding contribution to the process of European integration.

A decisive factor that helped him win the prize was the balanced way in which President Van Rompuy executed his duties in the new position of President of the European Council, which was established by the Treaty of Lisbon. He handled this particularly sensitive leading and coordinating role with a spirit of determination and reconciliation, while emphasis was also given to his skilful arbitration on European affairs and unfailing commitment to European moral values.

rompuy_1662256c rompuy wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

During his speech, Mr Van Rompuy described the unification of Europe as a peace project. This idea, which was also the objective of the work of Coudenhove – Kalergi, after 90 years is still important. The award bears the name of Count Richard Nicolaus von Coudenhove – Kalergi (1894-1972), philosopher, diplomat, publisher and founder of the Pan-European Movement (1923). Coudenhove-Kalergi was the pioneer of European integration and popularized the idea of a federal Europe with his work.

Among the winners of the award, the Federal Chancellor of Germany Angela Merkel (2010) and the President of Latvia Vaira Vike-Freiberga (2006), are included.

ω1ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

 

γ. Τώρα, πολύ προσοχή (!), η «ΟΜΑΔΑ», σε ό,τι ακολουθεί! (Αντικείμενο Εκπαίδευσης, ένα «Πρόβλημα»).

Ο «ΕΛΛΗΝΑΣ» είδε το παρακάτω όνειρο!

– Ο ΡΤΕ όντας κουρασμένος, αποφάσισε να «πέσει» σε μια πισίνα (μάλλον πισίνα ήταν), προκειμένου να χαλαρώσει! Όπως κολυμπούσε, είδε ότι υπήρχε ένας στενός υδάτινος σωλήνας, που ενώνετο με την πισίνα, και όντας φύσει περίεργος, εισήλθε κολυμπώντας σ’ αυτόν! Σε κάποια στιγμή, ο ΡΤΕ έπαψε να φαίνεται, ΧΑΘΗΚΕ(!) από την ΕΙΚΟΝΑ, ενώ από πάνω από τον σωλήνα αυτό, φάνηκε ότι υπήρχαν -σε δωμάτια- Στρατιωτικοί, οι οποίοι μάλλον ξεκουράζονταν!

– Τίποτε άλλο!!!

–  ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ:

    – Δώστε τη δική σας προσωπική εξήγηση στο όνειρο αυτό, γενόμενοι για λίγο… ονειροκρίτες!..

δ.  Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, αυτούς που με μια 2η πιο σοβαρή και πιο ψύχραιμη σκέψη, επανέφεραν το “σάϊτ”, το οποίο είχαν “κατεβάσει”, μετά από το άρθρο για την περίοδο 1946 – 1949, στην Ελλάδα, και την τραγική για τον Ελληνισμό τότε κατάσταση! Σας υπόσχομαι ότι ΔΕΝ θα χάσετε, αλλά θα κερδίσετε, με την “εν γένει” παρακολούθησή μας!!! Προστατεύστε μας λοιπόν!!!

ε. Ψάχναμε, “από καιρού εις καιρόν”, σε “τσοντο-σάϊτς” για… δραστηριότητες θυγατέρων ανωτάτων Τ/Αξκων, (γενικώς, αλλά και συγκεκριμένως, με έμφαση στα Ιταλικά “πορνό”, για κάποιους λόγους σ’ αυτά), με βάση τις διαρρεύσασες πληροφορίες από την υπόθεση “Κατασκοπείας και Πορνείας και όχι για κάποιον άλλον λόγο! (Ασχολείτο ο Σαπρόφυτος)!

– Μετά όμως από την πρόσφατη “εμφάνιση” στα Τ/ΜΜΕ του τέως Στόλαρχου, Ναυάρχου (ε.α.) Οζντέν Ορνέκ, και μετά από τις δηλώσεις του για εμπλοκή των Γκιουλ και… “Δαβίδ”, στο “Κίνημα” της 15ης Ιουλίου 2016, στην Τουρκία, με τους Γκιουλενιστές, (κάτι που εδώ και είχαμε αρχικά υπονοήσει, αλλά και στη συνέχεια είχαμε γράψει “ανοικτά”), σταματάμε να ασχολούμαστε με το θέμα, ούτε επίσης πλέον και με τη διακίνηση – εμπορία… ναρκωτκών, δια του ΤΠΝ, και αναμένουμε από εσάς Τούρκοι να μας πληροφορήσετε για την υπόθεση “εν λεπτομερεία”, όπως πράξατε, (μετά που μας διαβάσατε εδώ!!! / Αυτή είναι και η μεγάλη επιτυχία μας!!!), και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό, ενημερώνοντάς μας πρόσφατα, δια της εγκύρου ε/φ ΧΟΥΡΙΕΤ, (και μάλιστα πρωτοσέλιδα), για το πώς διέρρευσαν στο YOUTUBE, τα όσα είχαν ειπωθεί στη συγκέντρωση – σύσκεψη κορυφής, το 2012, αν δεν σφάλλω, στο γραφείο του “Δαβίδ”, όταν ο αγαπητός Χακάν είχε πει πως, θα μπορούσε να βάλει 2-3 “δικούς του” να έκαναν κάτι “χοντρό” στη Συρία, κλπ, καταλαβαίνετε, μετά να κατηγορούσαν οι Τούρκοι τους Σύρους γι’ αυτό, κλπ, και τελικώς να εισέβαλαν στη Συρία οι ΤΕΔ!

– Κάποιοι λοιπόν είχαν βάλει κοριούς στο βαλιτσάκι με τα έγγραφα κλπ, (όπως μας είπατε Τούρκοι), που είχε τότε μαζί του και μετέφερε, ο τότε Υ/ΓΕΕΔ και σημερινός Α/Σ-Χ, Στρατηγός Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ! [Για τον Υπαρχηγό γενικώς, (αλλά και ειδικώς για τον Γκιουλέρ), σας έγραφα για τον διαχρονικό του ρόλο στις ΤΕΔ, κλπ, θα θυμάστε, δεν μπορεί]!

  • Άλλα όμως, περί Τουρκίας, σύντομα!..

                                                                                                  – / –