Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ!.. ΕΙΝΑΙ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “KAΛΛΙΤΕΧΝΗΣ”;

Φίλοι μου!

Ο Τσίπρας ανδρώθηκε πολιτικά μέσα στο ΚΚΕ / ΚΝΕ! Ο άνθρωπος αυτός, στην ψυχούλα του, ήταν, είναι και θα παραμείνει Κομμουνιστής, (έστω και πολιτικά… “διεφθαρμένος” Κομμουνιστής), έστω και… μεταλλαγμένος σε νεο-Κομμουνιστή και νεο-Διεθνιστή!..

Ο Τσίπρας, στα 4,6 χρόνια της εξουσίας του, κατηγορήθηκε, πλην των πολλών άλλων, κυρίως ως Ψεύτης και μάλιστα ως “Μετρ” του ψεύδους!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΕΥΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ερώτημα προς προβληματισμό, το οποίο σας θέτω σήμερα αγαπητοί, είναι αν αυτή η βαριά κατηγορία αντανακλά στην βάση της την αλήθεια (τυπικά βεβαίως είναι αλήθεια), αφού ο Κομμουνισμός και οι Κομμουνιστές, … διαβάστε παρακάτω:

1. Απορρίπτουν πλήρως την Ηθική, που χαρακτηρίζουν “παλιά”, “αστική” και “Χριστιανική”!

2. Στην θέση αυτής της Ηθικής, ο Κομμουνισμός και οι Κομμουνιστές παρουσιάζουν μια δική τους Ηθική, την οποία από παλιά έχουν ονομάσει νέα” ή “Κομμουνιστική!

3. Η “Κομμουνιστική Ηθική” αρνείται όλες τις αξίες, που μέχρι τώρα πίστευαν οι άνθρωποι και οι οποίες διατυπώθηκαν στις 10 “Εντολές”, στα Ευαγγέλια, στα κείμενα των Προφητών, των Αρχαίων Συγγραφέων και στους Νόμους και Επιταγές, όλων των μεγάλων Θρησκειών!

4. Βάση της Ηθικής αυτής είναι η “Αρχή”, την οποία διετύπωσε ο Λένιν και η οποία λέγει:

Ηθική είναι ό,τι εξυπηρετεί το Κόμμα. Η ηθική των Κομμουνιστών υποτάσσεται πλήρως στα συμφέροντα της ταξικής πάλης του Προλεταριάτου“.

– Άρα, αν το συμφέρον αυτής της πάλης εξυπηρετείται πχ από τη διάπραξη ενός εγκλήματος ή από την χρήση απάνθρωπων και ανήθικων μέσων, τότε η διάπραξη αυτού του εγκλήματος ή η χρήση αυτών των μέσων είναι “ηθική” και επιβεβλημένη!

5. Για να γίνει κάποιος μέλος και στέλεχος ενός Κομμουνιστικού Κόμματος πρέπει να ασπαστεί την ηθική αυτή! Ο Κομμουνιστής διδάσκεται ότι τα πάντα δικαιολογούνται, όταν γίνονται στο όνομα του Κόμματος και για το συμφέρον του! Το αξίωμα κάθε συνειδητού Κομμουνιστή είναι, ο Κομμουνιστικός Σκοπός Αγιάζει τα Μέσα!..

6. Ο Κομμουνιστής πιστεύει πως η υπόσχεση δεν είναι μια αξία ανύπαρκτη, αλλά ένα “μέσο αγώνα” και κυρίως ένα μέσο για την εξαπάτηση του αντιπάλου! Ο Λένιν, όταν ανήλθε στην εξουσία, παραβίασε όλες του τις  υποσχέσεις και όταν κατηγορήθηκε γι΄αυτό, δήλωσε:

«Ως τώρα δίναμε αφειδώς υποσχέσεις, διότι αυτό ήταν απαραίτητο για την εξαπάτηση του αντιπάλου. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν… Μας ρωτούν: “Αυτό δεν είναι ασυνέπεια;” Απαντάμε: Μάλιστα είναι, αλλά όποιος απορεί για αυτήν την ασυνέπεια είναι πολιτικά ηλίθιος»!..

Αργότερα ο Στάλιν δίδαξε πως:

Άλλο είναι τα ωραία λόγια και άλλο οι πράξεις. Τα πρώτα λέγονται ακριβώς για να κρύψουν τις δεύτερες“!..

Έτσι, τα Κομμούνια, όπως και οι όποιες παραλλαγές τους, υπόσχονται τα πάντα, αρκεί να εξυπηρετούν τον σκοπό τους, χωρίς ουδεμία πρόθεση να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους! Γι΄αυτό και στον καθένα υπόσχονται ό,τι θέλει!.. Πχ Στον ακτήμονα αγρότη υπόσχονται γη, ενώ το Κομμουνιστικό Κράτος καταργεί κάθε ατομική ιδιοκτησία και τους κάνει όλους ακτήμονες, στον βιοτέχνη υπόσχονται μείωση των φόρων, ενώ του αφαιρούν την επιχείρησή του, στον εργάτη ότι θα γίνει ο “γενικός αφέντης”, ενώ του αφαιρούν κάθε δικαίωμα, στον επιχειρηματία υπόσχονται περισσότερα κέρδη, ενώ του αφαιρούν ό,τι έχει και δεν έχει!..

7. Ο Λένιν, όταν κατηγορήθηκε για υποκρισία, απάντησε:

«Το Κόμμα μας πρέπει να μάθει να ελίσσεται, να υποκρίνεται, να αποκρύπτει την αλήθεια»!..

– Κατά τον “Κομμουνιστικό Κώδικα” η υποκρισία είναι αρετή, όταν γίνεται για την εξαπάτηση του αντιπάλου!.. Πχ Το ΚΚΕ στην Κατοχή, ενώ καλούσε τους Έλληνες για “Εθνικο-Απελευθερωτικό Αγώνα”, αυτό έκανε Κομματικό αγώνα για την κατάληψη της εξουσίας! Μετά την απελευθέρωση, ενώ διακήρυττε την προσήλωσή του στις “ομαλές εξελίξεις”, εξαπέλυσε τα “Δεκεμβριανά”! Ακολούθως και ενώ υπέγραψε την “Βάρκιζα”, έστελνε στελέχη του στο Παραπέτασμα για εκπαίδευση, ώστε να εκκινήσει λίγο αργότερα τον “3ο Γύρο”! Στη συνέχεια και ενώ ξεκίνησε τον 3ο Γύρο, μιλούσε για… συμφιλίωση!.. Και τώρα, ενώ μιλάει για λήθη, κλπ, ετοιμάζει και επιζητεί τον “4ο Γύρο!..

8. Το ψέμα είναι ένα μόνιμο στοιχείο στο “Οπλοστάσιο” του Κομμουνισμού! Προσέξτε τώρα! Το 1959 έγινε στην Κίνα μία “αναμορφωτική διαπαιδαγώγηση”, όπως την είπανε, των δημ/φων! Η “αναμόρφωση” αυτή στηρίχθηκε στην αρχή ότι το ψέμα είναι αλήθεια, όταν λέγεται χάριν του Κόμματος!.. Στην αρχή αυτή στηρίχθηκε και στηρίζεται ολόκληρο το οικοδόμημα της κομμουνιστικής προπαγάνδας, η οποία είναι η τελειότερη “τεχνική εξαπατήσεως” της κοινής γνώμης, που είδε ποτέ ο Κόσμος!..

9. Ο Κομμουνιστής σέβεται τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει έναντι του Κόμματος, ειδάλλως εξοντώνεται! Οι υποσχέσεις όμως των Κομμουνιστών προς τον υπόλοιπο Κόσμο, δεν έχουν καμία αξία για τον Κομμουνιστή. Ο Λένιν είχε πει:

«Θα ήταν εγκληματικό “να δέσει κανείς τα χέρια του”, λόγω της συμμετοχής του σε μια συμφωνία οποιασδήποτε διαρκείας, όποια και αν είναι αυτή και με όποιον και αν έχει γίνει»!..

– Έτσι, από το 1920, έως και το 1958, η ΕΣΣΔ παραβίασε τα “σύμφωνα μη επιθέσεως”, τα οποία είχε υπογράψει με 7 χώρες, εναντίον των οποίων και επιτέθηκε (Εσθονία, Λεττονία, Λιθουανία, Φινλανδία, Ρουμανία, Πολωνία, Γεωργία), κατεπάτησε  5 “διεθνείς συνθήκες”, που είχε υπογράψει (Τεχεράνης, Γιάλτας, Πότσδαμ, Χάρτης Ατλαντικού, Καταστατικό Ο.Η.Ε.), ενώ δεν τήρησε καμία διεθνή συμφωνία, στις οποίες είχε λάβει μέρος!..

– Άλλο παράδειγμα είναι η Βουλγαρία, η οποία είχε υπογράψει το 1947 την συνθήκη ειρήνης, με την οποία είχε αναλάβει την υποχρέωση ο Στρατός της να μην υπερβεί τις 65.000 άνδρες, το 1960 είχε υπερβεί τις 220.000. Ακόμα, υποχρεούτο να καταβάλλει, σαν πολεμική αποζημίωση, 45 εκ. $ Η.Π.Α. και μέχρι το 1960 δεν είχε καταβάλλει ούτε ένα!..

10. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να βασίζεται στον λόγο ή και στην υπογραφή ακόμα ενός Κομμουνιστή, εκτός εάν είναι ανόητος!.. Ο Λένιν είχε πει:

«Οι συμφωνίες μοιάζουν με τις κρούστες της πίτας. Γίνονται ακριβώς για να τις σπάζουμε»!..

  • Όποιοι δεν έλαβαν σοβαρά υπόψη τους την ρήση αυτή, το πλήρωσαν πολύ ακριβά!

Πχ Στις 03-11-1956, οι Σοβιετικοί δήλωσαν ότι θα αποχωρήσουν από την Ουγγαρία και κάλεσαν στο Στρατηγείο τους τον Αρχηγό του Ουγγρικού Στρατού και ταυτόχρονα και ΥΠΑΜ, Παλ ΜΑΛΕΤΕΡ, μαζί με τους Επιτελείς του, για να συζητήσουν τάχα τις λεπτομέρειες της αποχωρήσεως αυτής! Μόλις οι Ούγγροι έφτασαν στο Σοβιετικό Στρατηγείο συνελήφθησαν άπαντες και λίγο μετά ο ΜΑΛΕΤΕΡ εκτελέσθηκε! Ακολούθως και αιφνιδιαστικά, οι Σοβιετικοί επιτέθηκαν στον… ακέφαλο και… ανυποψίαστο Ουγγρικό Στρατό και τον συνέτριψαν! Ήταν τότε που ο Ούγγρος Π-Θ Ίμρε ΝΑΓΚΥ είχε καταφύγει στην Πρεσβεία της Γ/Β. Οι Σοβιετικοί υποσχέθηκαν επισήμως και εγγράφως τόσο προς τον Νάγκυ, όσο και προς τον Γ/Β Πρέσβη πως, αν ο Νάγκυ εξέρχετο της Πρεσβείας δεν θα διώκετο και θα ζούσε ελεύθερος, είτε στην Ουγγαρία, είτε όπου αλλού αυτός ήθελε! Μόλις ο Νάγκυ εξήλθε της Πρεσβείας συνελήφθη, απήχθη και εκτελέσθηκε!..

ΜΟΝΟΝ Ο… “ΑΡΚΑΣ” ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!..

ΜΕΤΑ ΤΑ… ΟΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ή ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΩΣ ΨΕΥΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ“, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;

ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ / ΤΥΠΙΚΑ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΗΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠ-ΣΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΣ, ΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΔΙΔΑΧΘΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ, ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ)! 

ΑΝ ΟΧΙ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΕΠΙ 4 ΕΤΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ “ΨΕΥΤΗΣ”, ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ (ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ) ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ“! 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ… ΑΣΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ “ΤΑΪΣΑΝ”, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ / ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), ΕΙΝΑΙ… ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (SİC), Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ (ΕΣΤΩ ΠΑΡΗΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ)… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ… ΗΛΙΘΙΩΝ!

– Και μιας και αναφερθήκαμε στην… ευκολοπιπίλιστη καραμέλα της “Προόδου”, από όλους αυτούς που το “παίζουν”, αυτοχαρακτηριζόμενοι πάντα, Προοδευτικοί, σας γράφουμε παρακάτω τα χαρακτηριστικά στοιχεία ενός γνήσια Προοδευτικού και Πνευματικού Ανθρώπου, που καμία σχέση δεν έχει με καμία έκφραση, μαύρη, κόκκινη ή… άλλη, απολυταρχισμού και κεκαλυμμένου απολυταρχισμού!..

ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ 4,6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ; 

Ο ΓΝΗΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ:

1. Την με θάρρος έκφραση της γνώμης του.

2. Την ευπρέπεια των λόγων του.

3. Την συνέπεια των αρχών του.

4. Την πνευματική του εντιμότητα.

5. Την ανεξαρτησία της σκέψης του.

6. Την αξιοπρέπειά του.

7. Την αποφυγή εμπάθειας.

8. Την ανθρωπογνωσία του.

9. Γενικώς για το ήθος του και την ποιότητα του χαρακτήρος του!..

Θα τα ξαναπούμε, ελπίζουμε, ίσως και σύντομα!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-